Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Nahant Island - 1991 és 2017 között •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
970
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 16, 2021 9:19 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 24  NextBelial & Belphegor


E
zt teszik az évezredek, a begyakorolt figurák, ahogy az embereket megvezetjük. Így sikerül most az angyali bizalmast is átrázni. Mivel sok mindent ellestem az emberektől és érzelmekben jóval gazdagabb vagyok, nem nehéz pár könnycseppet és szomorúan elgyötört arcot mutatnom. Belial pedig mindenben partner, másodszor lövöm el a Belphegor terhes kártyát, Amariel pedig nem gyanakszik a mesét hallva, hogy szívem alatt egy félig angyali lény növekszik. Szerencsére a részletekbe nagyléptekben nem kell bele mennünk, csupán az angyal neve kerül a kérdések közé. Bár nem tetszik Viszály választása, én mégsem tiltakozom. Ám mikor a pihenés kerül szóba ódzkodom attól, hogy az angyal mellé feküdjek.
-Nem, köszönöm. Nem tudok aludni úgysem.-utasítom el finoman az ablaktól visszafordulva. S bárhogy is próbálkozik Amariel, végül nem fekszem el az ágyon. Belial a feje búbjáig betakarózva kíván jó éjszakát, mire feleletem halkan érkezik csupán. Az eső még sokáig veri az ablakot, idő közben pedig leülök az ágy szélére, de épp csak érintem a matracot és kint újra megdördül az ég. Ijedten húzom össze magam a hang hallatán és örülök hogy ezt Viszály nem látja. Az éjszaka hátra lévő részében az egyik sarokba telepszem, távol az ablaktól. Onnan látom meg hajnalban megmozdulni Lordomat. Az ablakhoz lép és megállapítja hogy már nem esik. Ez jó hír, végre mehetünk vissza. Csak pillantásommal követem lépteit amint a fürdőbe indul majd ahogy csukódik az ajtó felállok a földről és sétálgatni kezdek a szobában fel s alá. Percekkel később a démon hangja töri meg a csendet ahogy Amarielt ébreszti. Egy apró mosoly suhan végig ajkaimon, majd én is a fürdőbe indulok hogy nadrágom vissza vehessem, megmosom az arcom, majd elkészülve indulunk is, amint az angyalnő is végez. A fogadóból hangtalanul távozunk a saras úton pedig Belialba kapaszkodok, hogy el ne csússzak. A kikötőben már kissé nyugodtabb a hangulat, hát még mikor Lordom fel hívja figyelmem a cukorka árusra...
-Végre! Azt hittem már sosem találunk.-mosolyom gyermekivé válik és az idős asszony felé veszem az irányt. Fel kell tölteni az édesség készletem, a sz@r az egészben, hogy Amariel is velem tart. De gyorsan bevásárolok, több zacskónyi cukorkával sétálok a móló felé, aztán az angyalnő után én is a csónakba lépek.
-Csak egyben érkezzünk meg a szigetre!-aggodalmaskodok amint elindulunk, még nem igazán hevertem ki a tegnapi érkezést sem, már megint a nyílt víz felé tartunk. Annyira kapaszkodok a csónak szélébe, hogy már elfehérednek az ujjaim, ám mikor az angyalnő felém nyúl, elrántom a kezem, inkább ne érjen hozzám ha lehet.

Zene: Until The Stars Turn Cold
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között XCViQcj

☩ Reagok :
1143
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 13, 2021 3:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Rögtönzünk, de mégis olyan, mintha előre begyakoroltuk volna az egészet. Meglátszik milyen régóta van mellettem Belphegor, fél pillantásból is megértjük egymás gondolatait. Amariel pedig nem neszel meg semmit. Az a pár csepp könny, amit bizalmasom kiprésel magából, hozzá az elgyötört arc és a bánatos hanghordozás megteszi a hatást. A gyanakvás leghalványabb jelét sem látom, inkább szomorúság és együttérzés ül meg vonásaiban, ahogy az állapotos Mariara tekint. Az ég rútul elbánt vele, és most ezt vehetjük szó szerint is, mert a férfi az égből szállt alá angyalszárnyakon és használta ki az embernőnek vélt Belphegort. A rövid, mégis mozgalmas éjszaka pedig méhében maradandó emléket hagyott. Mivel a vihar még nem vonult és az eső is javában esik azt javaslom, gyűjtsünk erőt és pihenjünk le néhány órára. Ha pedig a zivartag abba marad és kivilágosodik, akkor elindulhatunk immáron hármasban a szigetre. Az angyalnő egy bólintással adja tudtom, hogy rendben van, és rögvest visszafészkeli magát az ágyba. Én a kanapét szemelem ki magamnak, Belphegor viszont nem akaródzik a tollas nő mellett megpihenni, inkább az ablakhoz lép és a kint tomboló cudar időt kémleli.
-Maria kedves. A babának jót tenne a pihenés. - szól aggódva Amariel és úgy kényelmesedik el, hogy maga mellett bőven maradjon hely Maria számára is.
-Gyere kérlek, akad is bőven hely kettőnknek...gondolj a gyermekedre. - paskolja meg maga mellett a matracot egy barátságos angyali mosoly kíséretében. Hát igen nagy erőt kell vennem magamon, ne röhögjek fel hangosan, hogy kis drágám végül, igyekezetei ellenére talán mégis a tollas mellett végzi, pedig próbálta elkerülni, hogy még véletlenül se hajtsa fejét Amariel párnájára. Az, hogy végül Belphegor enged-e az angyallány kérlelésének már nem várom meg, oldalra fordulok, fejemig felhúzom a plédet és pihenni térek.
-Jó éjszakát! - mondom és lehunyom szemeim. Legalábbis a látszat kedvéért, mert a takaró alatt gondolatimba mélyedve szövöm tovább ördögi tervemet. Hajnali órákig hallom az esőcseppek kopogását az ablakon, a kinti szél éles süvítését, de végül, még az első napsugarak előtt elvonul a vihar. Mikor nem hallok mást csak a csendet és az ágy felől jövő szuszogást, felkelek a kanapéról és az ablakhoz lépek.
-Elállt. - motyogom halkan magamnak, majd nesztelen léptekkel indulok a fürdő felé vélhetően azóta száraz ruháimért. Nem csalódom, a minden darab rendesen megszáradt az éjjel a szoba melegében. Gyorsan magamra kapom őket, majd megállva a mosdó küszöbén, vállamat a félfának támasztva pillantok a még mindig alvó angyalnőre. Ha bizalmasom engedett a hajthatatlan égi nőszemély könyörgésének és mellette fekszik, úgy mindkettőjüket egyszerre ébresztem.
-Elállt a vihar, lassan felkel a nap. Lassan indulunk kell! - mondom az álmoskásan pislogó angyali bizalmasnak. Megvárom, míg felruházkodnak és menetkészek nem lesznek, ezután igazán halkan hagyjuk el éjjeli szállásunk, ugyanis a fizetés az a luxus, amivel démonfajzat ritkán él. Rendezetlenül hagyjuk magunk mögött a fogadót és vesszük az irányt a kikötő felé. A lefelé vezető földút sártengerré változott az éjjeli esőzések miatt, így igen óvatosan tesszük meg lépéseinket a lejtős részeken. Mélyen sóhajtok, mikor végre a dokkokhoz érünk.
-Mindjárt jövök, hozom a csónakot. - kérek egy percet, ám mielőtt a rejtekhely felé mennék, ahova eldugtam az elorozott vízi eszközt, még bizalmasom felé fordulok.
-Nézd Maria, egy édességárus. - bökök fejemmel az idős asszony felé, aki épp portékáját pakolja kifelé. Magára hagyom a két nőt és szapora léptekkel indulok a bokros felé, mely mögött ladikunk lapul. Mielőtt vízre tenném a szikláknál, alaposan átnézem, az esti vihar okozott-e benne bármiféle kárt? Szerencsére nem érte sérülés. Néhány perccel később már a vízen vagyok és a mólóig evezek lopott csónakunkkal. Ez jóval tágasabb, mint amivel érkeztünk, akár hat személy is kényelmesen elférne benne. Megvárom, míg Belphegor és Amariel is a "fedélzetre" lép és helyet foglalnak benne.
-Akkor irány a tenger! - markolok rá a lapátra, majd lapátrészével ellököm magunkat az oszloptól.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
970
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 31, 2021 12:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 24  NextBelial & Belphegor


B
ízom Belialban, már a szövetségünk előtt is így tettem. Nem kérdés hogy igennel feleljek neki amikor felteszi a kérdést míg az angyal a fürdőben dekkol. Még egy ölelésre is futja és óva intem Belialt mégis, ha Ő nem is, én kettőnk helyett is parázok egy kicsit. Amint nyílik a kis helység ajtaja egy pillanat alatt varázsolok borús arcot magamra, könnyeket a szemembe és a hazugság is oly könnyedén siklik ki ajkamon, hogy Belialnak szinte gyerekjáték a mesét hozzá írni. Mégis megrökönyödve hallgatom, hogy a pocaklakó apjának egy angyalt említ meg. Amariel nem rest rákérdezni, hogy mégis ki lehetett ilyen becstelen, hogy elcsábítson és magamra hagyjon utána. Viszály pedig azonnal egy másik ark nevét nyögi be. Az angyali bizalmas pedig teljesen elhűlve ejti is újra a nevét. Lehajtom a fejem, mintha szégyent éreznék, mindent a szerepért ugyebár. Rimánkodva kérem Amarielt, hogy titkomat őrizze meg. Aztán ahogy Belial a szigetet említi még rájátsszom a szerepre, nem akarom, hogy a gyermeknek baja legyen, elvegyék tőlem... Belial köntösébe kapaszkodva könyörgök bátyámnak, hogy ne hagyja, hogy bajunk essen. Démonom magához ölel és megígéri hogy nem esik bajunk. Hálásan ölelem viszont és fél szemmel az angyalra pillantok. Magamban somolygok csak és végül az előadást egy mély sóhajjal zárom. Nem sokkal később Belial elereszt és azt javasolja, hogy pihenjünk le. Csak röviden biccentek ahogy ellépek tőle, az angyal az ágyon ül mióta megtudta a férfi nevét aki ezt tette velem. Mellé sétálok és letelepszem én is az ágy szélére.
-Már megbékéltem a tudattal. A bátyámra számíthatok, nem fogom keresni soha az angyalt, és a titka is velem hal majd.-suttogom ahogy a szöszi tekintetét keresem. Kedvesem közben elhelyezkedik a fotelben egy pléd társaságában.
-Pihenj le nyugodtan, gyógyuljon meg a lábad.-magyarázom, nekem aztán eszem ágában sincs mellé heveredni. Ismét az ablak mellé lépek, de előbb még gondoskodón megigazítom Belial plédjét. Karba font kezekkel várom, hogy elkóboroljon a vihar a város felől. Kissé bosszús vagyok, így hogy Amariel végül váratlanul köreinkben kötött ki, az édesség vásárlásról le is tehetek, hiszen azonnali indulásról beszéltem ha elvonul az égiháború. A villámok már messze járnak, én mégis össze-összerezzenek amikor egyet meglátok az égen. A morajlás is egyre halkabb ám még ide hallatszik. Kíváncsi vagyok, hogy a kikötő hogy fog kinézni majd.

Zene: Until The Stars Turn Cold
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között XCViQcj

☩ Reagok :
1143
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 31, 2021 12:00 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Néhány percünk van kettesben, míg az angyali bizalmas vissza nem tér fürdőzéséből. Tudom jól, hogy újra kockázatos játékba kezdtem, de volt időm alaposan felmérni a helyzetet és átgondolni a lehetőségeimet. Ez volt a legkézenfekvőbb, hogy elnyerjem Amariel bizalmát, hiszen miért is kételkedne a megmentőjében? Főnöke iránti elkötelezettsége és aggodalma el fogja homályosítani az ítélőképességét, ideje se lesz arra, hogy a leghalványabb kétely üsse fel a fejét, miszerint nem kéne bíznia bennünk. Mágiánkat nem érzékeli, nem tűnünk többnek a szemében egyszerű halandóknál. Legalábbis addig nem, míg nem cselekszünk valami meggondolatlant, ami felfedi démoni valónkat. "Tudod, hogy benned bízom egyedül!" feleli bizalmasom, miközben karjaival nyakamba csimpaszkodik. Aztán nyílik az ajtó és egy mesteri színjáték veszi kezdetét. Belphegor terhességet színlel, én pedig egy pillanat alatt körítek mellé egy szívszorító történetet. Egy földi lány, aki egy angyal csábításának esett áldozatul és a szenvedélyes éjszaka után várandós maradt. Amariel megrendülve hallgatja Maria esetét az égből jött férfival, akinek nevét nem említem első körben. De az imphraem rá kérdez személyére.
-Ki? Ki...ki tette ezt? - remegő hanggal tudakolja az égi nevét.
-A férfit Raphaelként ismerik. - szemrebbenés nélkül nyögöm be a Gyógyító nevét. Hazudhatnék kisebb nevet is mint egy arké, de ami azt illeti, hallottam pletykákat róla. Bizonyos körökben azt beszélik, hogy bűnbe esett egy földi asszonnyal. Hogy igaz vagy sem, esetünkben nem sokat számít.
-Raphael??? - az ark nevét hallva az égi bizalmas szája is tátva marad, meginognak a lábai és kénytelen az ágy szélére rogyni. Úgy tűnik sokkolta a hír. Kedvesem tekintete mindent elárul, miközben rám emeli pillantását. Átkoz azért mert nem létező gyermekének angyalapát hazudtam, de hát na, adta a helyzet. Belphegor könnyeket varázsol az arcára és olyan szomorúan és ijedten néz az angyalnőre, miközben bátyja karjaiban próbál vigaszt találni, hogy szinte már én is elhiszem, hogy kihasználta egy tollcsomó. Hihetetlen, egy kis sós nedv a szemből, egy bánatos pofi, néhány remegő hangon elejtett szó és már el is nyerte a démonnő Amariel együttérzését. Jobb Kezem kérleli, őrizze meg a titkát, mire egyfajta ígéretet kap a nőtől, nem beszél erről senkinek. Szóba jön a sziget, és az is, hogy ott majd megoldást találunk Maria problémájára.
-Nem lesz bajotok, bízz bennem. - ölelem magamhoz a húgomat, miközben magamban megmosolygom, milyen gyakorlottan alakítjuk már a testvérpár szerepét. Harmónia tanácsadója egyáltalán nem gyanakszik.
-Hosszú és fárasztó napunk volt. Az égi háború eltart még egy ideig, pihenjünk néhány órát az út előtt. - javaslom lassan eleresztve karjaim közöl tanácsadómat. Az ágyat meghagyom a nőknek, Amariel sebesült, Maria pedig állapotos, nekik jobban kell a kényelem. Vagyis Belphegor aludhat az angyallal, én a fotelt nevezem ki alvóalkalmatosságnak, ahová rögvest le is telepszem egy pléd társaságában.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
970
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 29, 2021 3:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 24  NextBelial & Belphegor


M
indaddig, míg az angyal előttünk van, igyekszem arcvonásaimat rendezni ahogy hallgatom Belial meséjét. Egyszerűen nem hiszem el, hogy saját tervét így feltárja az Iphraem előtt. Ám Amariel épp eléggé megrendül a hír hallatán semmint vissza kérdezzen, még arról sem informálódik, hogy Lordom ezt esetleg honnan is tudná? A szőkeség nem vall eszességre?! Mintha most értelmet nyerne ez a badarság. Mivel az idő még itt tart minket, Viszály elküldi a lányt felfrissülni, legalább egy kicsit nem lesz szem előtt. Egyébként is irritál, főleg hogy csak úgy rá repült a Főnökömre. Még akkor is ha csak hálálkodásból tette. Ahogy bevágódik a fürdőhelyiség ajtaja Belial felém fordul és szinte azonnal csendre int. Ne mondjak semmit. Úgyis tudja jól, hogy mit mondanék, de csak vissza fogom magam, a kedvéért. Viszont a rá vonatkozó véleményemet nem rejtem véka alá. Hangtalanul formálódik ajkaimon a mondat és nagyon figyelek arra, hogy egy hangosabb szó se bukjon ki belőlem. Lordom közben feláll az ágyról és elém sétál, megállva előttem, csendes magyarázatot intéz felém, mire óvatosan bólintok csupán. Igaza van, ha van némi igazságalap abban amit mond, kevesebb a bukás esélyessége. Belial tenyere arcomra simul, meleg bőrét érezve kerekre nyílnak őzike szemeim. Tekintetemet kivívja magának ahogy finoman maga felé fordítja pofimat. "Ugye bízol bennem?", érkezik a kérdés mire reszketegen felsóhajtok.
-Tudod, hogy benned bízom egyedül!-ne kérdezz butaságot, teszem még hozzá gondolatban és csak hamar karjaimat érzi nyaka köré kulcsolódni. Hozzá bújva suttogok a fülébe és kérem mégis, hogy nagyon figyeljen oda. Ki tudja, hogy Amariel mikor foghat gyanút?! Ám mielőtt Belial válaszolhatna a szőkeség kilép a fürdőből, nagy szemeket meresztve ránk érdeklődik, ha már ismét magamra kell öltsem a húg szerepét, tegyem rendesen! Kedvesem nyakától elválva, arcom szomorúan emelem az angyalra és könnyes szemekkel közlöm vele, hogy babát várok. A hatás kedvéért hamar átbucskáznak a könnygáton a kövér cseppek és nem is kell többet mondanom, látom amint az angyal arca Viszály körítésére válik holtsápadttá. De aljas... Pont egy angyaltól? Szívesen rúgnám őt bokán, ehelyett csak vissza bújok "bátyám mellkasához". Legalább van hová kötni a hangulatingadozásomat is, a terheseknek akad. Ám Amariel egy szavas mondatára, mint a riadt madárka, kapom fel a fejem.
-Ne áruljon el! Kérem!-remegő ajkakkal tekintek az angyalnőre és ha most a tükörrel állnék szemben, simán telibe röhögném magam.
-Soha, senki nem tudja meg tőlünk. Majd a bátyám vigyáz ránk. Ne szóljon róla senkinek!-rázom a fejem és tökéletes könnyeim tovább peregnek arcomon. Két kézzel kapaszkodom meg a frottírban ami Belial testét fedi, esdekelve tekintek fel rá.
-Nem akarom, hogy azt csinálják velem... Mi van ha utána sosem lehet majd gyermekem? Nate! Ne hagyd nekik. Légyszíves!-bár csak már vége lenne ennek, mondjuk szeretem megjátszani a dolgokat, most sincs ez másképp. Remélem Démonom mélyen belül büszke rám. Így talán a drága Harmóniánk kis bizalmasa nem fog gyanút egy percig sem.

Zene: Until The Stars Turn Cold
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között XCViQcj

☩ Reagok :
1143
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 28, 2021 9:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
A dokkoktól idefelé, ahogy az elgyötört angyali bizalmast a kezemben tartottam, ötlött fel bennem ördögi tervem. Rászedem Amarielt és rábírom, hogy ő maga vezesse csapdába a Harmónia angyalát. Megbízik benne, miért is ne tenné? Ezt pedig hasznos lenne kihasználnom. Az angyalnő hálától vezérelve a nyakamba borul és megölel. Megmozdulása engem és bizalmasomat is igencsak megdöbbent, majd a pillanatnyi sokkon túllendülve belevágok tervem megvalósításába. Lényegében elmondom mit szándékozom tenni. Azt sem titkolom, hogy Viszálynak hívják azt a démont, aki úrnője életére készül törni. Szavaimmal teljesen ledöbbentem a szőkeséget. Már indulna is, hogy minél hamarabb értesítse Raguelt a rá leselkedő veszélyről, de a vihar még tart, igaz csendesedik, de egyelőre a tenger még nem alkalmas a hajózásra. Ezért azt javaslom, használja ki az időt és rendezze el magát a fürdőben. A partra szállása nyomai még erősen látszanak rajta. Mikor a kicsikét elnyeli a mosdó és zárul mögött az ajtó, bizalmasom felé fordulok, aki mindeddig szótlanul, feszült figyelemmel, talán kicsit elcsodálkozva hallgatta beszélgetésemet az ark tanácsadójával. Jól tudom mit gondol, és igaza van. Veszélyes játékba kezdtem. "Nem vagy ép" formálják ajkai szinte hangtalanul. Egy apró mosollyal kísért sóhajjal kelek fel az ágy széléről és állok meg előtte.
-Tudom, de ha ez bejön...nyert ügyünk lesz. A féligazság mindig sokkal hihetőbb, mint a hazugság. - jegyzem meg kérdő tekintetét látva, mely azt tudakolja kimondatlanul, mire volt ez jó? Amariel nem gyanakszik, legalábbis eddig nem láttam arcán a kétely jeleit. Kezemet a démonnő arcára simítom és finoman fordítom tekintetét magam felé, hogy egy pillanatra barna szemeibe nézhessek.
-Ugye bízol bennem? - teszem fel neki a kérdést. Ismerhet, nem kockáztatok annál többet, mint szükséges. Most pedig nagy a tét. Belphegor átnyújtja karjait a vállam felett és most ő ölel úgy, mint ahogy előbb a tollfészek tette. Milyen érdekes, hogy ugyanaz a mozdulat mennyire másként hat egy démontól, mint egy angyaltól. Bizalmasom közelségétől nem kerülget a frász. Suttogva int óvatosságra, közben Amariel is visszatér tisztálkodásából és meglepetten pislog ránk a küszöbről azt tudakolva, történt-e baj? Kedvesem a nyakamhoz bújik, majd egy pillanat alatt varázsol magának bánatos vonásokat, a szemei vizenyősök lesznek, kövér könnycseppek peregnek le arca oldalán és úgy emeli pillantását a szőke nőre. Várandós. Ejti ki a szót, mire magasra ível szemöldököm. Már megint a terhes nő kártya? Csak gondolatban terül széles mosoly a szám sarkára.
-Szomorú történet. Egy férfi, aki az égből jött, elcsábította Mariat, aztán a bűnös este után az első napsugarak előtt távozott is. Húgom pedig megesve maradt. - költök egy történetet a Belphegorom hazugsága köré. Amariel arca hirtelen válik holtsápadtá, amint rájön, hogy a démonnő méhében bűnös élet fogant.
-Istenkém... - nyöszörgi elhalóan szája elé kapva a kezeit.
-De nincs nagy baj, a szigeten segítenek majd Marián és a kis gondján. - teszem  hozzá bizakodóan.


zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
970
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 28, 2021 12:01 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 24  NextBelial & Belphegor


N
em hiszem el, hogy ezt végig kell néznem. Amariel csak úgy bele veti magát egy ismeretlen karjába. Ráadásul pont az én Démonom karjába! Mielőtt nagyobb gondot okozna ismét az ágyhoz lépek és a hangulatomhoz képest nagyon nagyon rendesen igyekszem szólni, hogy ne tapogassa a bátyámat. Szerencséjére visszakozik, Belial pedig csillapítani próbál. Csak biccentek egyet és hátra lépek. De léptemben megakaszt a beszéd. Az angyalé és Belialé. Ahogy a démon elmondja saját tervét. Hát ez nem normális! Tágra nyílnak szemeim és még levegő után is kapok. Pláne mikor saját nevét hallom a szájából. Ezt most nem csinálhatja komolyan. Ijedt fejet vágok, talán még a szerephez is illik, bár nem értem, hogy Amariel miért nem kezd gyanakodni, ha emberek vagyunk, mi ezt honnan tudnánk? Egyik lábamról a másikra helyezve a súlyomat várom meg a beszélgetés végét. Mikor a fürdőajtó becsukódik levágódok Belial mellé. Suttogva szól hozzám, tudja jól, hogy most jönne a kioktatom rész.
-Nem vagy ép.-tátogom és hatalmas szemeket meresztek, de ahogy kéri, nem mondok semmit. Összefonom ujjaimat és ölembe ejtem kezeimet. Nem értem miért jó ez neki. Szívesen kérdezgetném, de nem tehetem, Amariel túl közel van. Mégis teljesen felé fordulok az ágyon és mint percekkel ez előtt az angyal, most én fonom nyakába a karjaimat.
-Légy óvatos! Nehogy gyanút fogjon! Mégis csak egy iphraem!-suttogom a fülébe és épp ekkor esik ki az ajtón a liba. Mélyet sóhajtok és arcomat Belial nyakába fúrom. Utálom, hogy velünk van! Vékonyka hangján már érdeklődik is, hogy van-e valami gond.
-Van! Várandós vagyok. Amint elül a vihar indulunk is vissza a szigetre.-pillantok fel immár könnyáztatta arccal az angyalra.

Zene: Until The Stars Turn Cold
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között XCViQcj

☩ Reagok :
1143
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 27, 2021 6:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Belphegort nem rendíti meg az elázott doboz cigaretta, sem a tönkre ment vihargyújtó, megosztja, hogy nikotinpótlásáról a fogadó bárjában is gondoskodhat. Na szép! Egy mély sóhajt követően magára hagyom kárörvendésében és egy tiszta köntöst kölcsönözve a szekrény polcáról vonulok be a fürdőbe, nehogy megint szó érje a ház elejét, hogy előtte öltözködöm. A mosdóba menet elejtek még egy apró megjegyzést, mire bizalmasom ismét csak duzzogni kezd. Érzem hangjában a sértődöttséget, pedig a dicséret szándéka nélkül tettem észrevételt az angyal szépségére. Értetlenül pillantok vállam felett tanácsadómra, mielőtt eltűnök az ajtó mögött. Hihetetlen ez a nőszemély, mégis miért zavar ez? Úgy érzem, mióta kitettük a lábunkat a szigetről már-már sportot űz abból, hogy minden szavamba belekössön, hol azért hogy jót derüljön rajtam, hol pedig azért, hogy bosszankodhasson. Csak egy fél pillanatig merül fel bennem, jó volna ha fejébe láthatnék és megérthetném különös viselkedését, de ugyanezzel a lendülettel vetem is el. Az ördög mentsen attól, hogy egy ördögnő fejébe lássak.
Visszatérve immáron köntöst öltve magamra telepedem az ágy szélére, és a váratlan orvosi vizit után egy még kevésbé várt angyali ölelésben részesülök. Aztap*csa! Se köpni, se nyelni nem tudok, szabályosan lefagyok, olyan váratlanul érint a mozdulat. De nem csak engem bír csodálkozásra a hála nyakba vetődős formája. Belphegor is elképedve szemléli, ahogy a tollas a nyakamba csimpaszkodik. Soha nem hittem, hogy velem ilyesmi megtörténhet. Már majdnem azt mondanám, zavarban vagyok. Kellemetlen ez az angyali közelség, ezért finoman fejtem le magamról Amariel "ragaszkodását". Egyébként egy "köszönöm" is bőven megtette volna.
-Elnézést! - süti le szemeit bűnbánóan, miközben kezeit finoman az ölébe ejti.
-Elragadtattam magam. - suttogja halkan, és félve sandít fel a démonnőre, akit húgomként mutattam be neki és arra kérte, ne tapogasson engem.
-Nyugi, húgi! Nem történt semmi... - vonom meg a vállaimat könnyedén egy pimasz vigyor kíséretében.
-Akkor...Harmónia úrnőm veszélyben van?? - szegezi nekem a kérdést egy jelentőségteljes pillantással.
-Elég nagyban! - bólintok megerősítve előző szavaimat.
-Egy démon akarja magának...egy elég erős és veszélyes démon. Egy titkos helyre akarja zárni, el a világ elől, mindenki elől... - mesélem szándékaimat úgy, mintha valaki más forralna ilyen gyalázatot szeretett arkangyala ellen. Nem lepődnék meg ha kedvesem értetlenül pillantana rám, amolyan "Viszály, te megőrültél? Elárulod neki a tervedet?" tekintettel.
-Talán még meg is kínozná, ha a kezei közé kerülne. - folytatom, miközben az angyal arca egyre sápadtabbá válik. Teljesen megbotránkoztatom szavaimmal. Látom szemeiben, ki nem mondott kérdését. Mégis ki volna olyan galád, hogy ilyet tegyen Raguellel? Khm, mondjuk én.
-Egy Viszály nevezetű alávaló démonfajzat. - árulom el a démon nevét. Mintha csak saját magamat köpném be. Az imphraemnek ismerős a név, meg is lepne ha most hallana rólam először. Merő szerencse, hogy kevesen vannak, akik látták a Káosz Lovasának arcát, így nem kell aggódnom afelől, hogy angyalkánknak kicsit is ismerősnek tűnők.
-Ezt nem hagyhatjuk, meg kell akadályoznunk. Mit?? Mit tehetek? - térdel fel az ágyon és arca tettre készséget sugároz. Felemlegetem újra a szigetet, és váltig állítom, hogy az az egyetlen hely, ahol arkangyala biztonságot lelhet. Arra a szigetre démon nem teheti a lábát. Ez persze egy bődületes nagy hazugság, mégis elhiszi. Amariel kiugrik az ágyból és már húzná lábára cipőjét, de bár a vihar kezd elvonulni felőlünk, az eső még mindig zuhog és a tenger sem alkalmas most utazásra.
-Még várnunk kell egy keveset, de talán addig frissítsd fel magad. - bökök fejemmel a fürdő felé. A lány kinéz az ablakon és a háborgó időjárást látva elhúzza a száját, aztán megfogadva tanácsomat inkább a fürdő felé veszi az irányt, így Belphegorommal kis ideig magunkra maradunk.
-Tudom, ne is mondj semmit. - suttogom, miután becsapódott a mosdóhelység ajtaja. Nincs feldobva sem az ötlettől, hogy a kis tollfészket magunkkal vigyük és valószínűsítem az sem tetszik neki, hogy lényegében kiadtam a tervemet.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
970
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 27, 2021 9:45 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 24  NextBelial & Belphegor


K
inevetem és bénának titulálom Őt mikor rá szeretne gyújtani és az ázott dobozt húzza elő a belsőzsebéből. Szavaira megrántom a vállam.
-Maximum tőled nem kapok Drágám. De lent nagyon kedves kocsma töltelékek akadnak.-kuncogok, ezzel is elárulva, hogy bizony van utánpótlás, csak akarni kell. Ahogy kibújik vizes zakójából máris méltatlankodni kezdek amint a kicsavart víz a szoba padlóján ér földet. Az egyik szekrényben talál egy köntöst, így elvonul a fürdőbe, de előtte még pimasz megjegyzéseket tesz arra, hogy nem hagynám egyedül Amarielel.
-Szóval az angyal szép... Kösz, ezzel mindent elmondtál.-nyelek egyet, további kitörni kívánkozó szavaimat inkább megtartom magamnak. Hát ez remek... a szőke szép, Belphi meg csak... Belphi. Enyhén szólva is letöri a szarvam. Borzasztóan rosszul esett amit mondott és legszívesebben itt is hagynám most rögtön, de időm nincs megmozdulni, mert újra nyílik a fürdő ajtaja és Viszály lép ki onnan, épp ekkor kezd el ébredezni az angyal is, így Démonom mellé ül és előad egy mesét, enyhén szólva ledöbbenek mikor azt mondja a tollasnak, hogy magunkkal vinnénk Nahantra, nem erről volt szó!, mégis beállok a játékba ha már a sakktáblára kerültem, már megint a testvérének titulál, ebből már volt szar sztorink... Nem jutunk tovább a beszélgetésben, az orvos újfent feltűnik néhány bogyót kap Amariel, majd ismét álomba zuhan. Egy kérdéssel lépek az ablak felé, majd igyekszem a rettegésemet mélyre száműzni miközben telibe villan a szemem az eget kettészelő elektromos kisüléssel. A hang már csak a hab a tortán. Viszály válasza után nem sokkal Amariel ismét magához tér, így feléjük fordulok. Nyugodtan ejtőzhetne a drága, erre megint pillázik. Felismerem a jeleket és kezem mögé rejtem a mosolyom. Kárörvendenék hangosan is, de mikor a tollcsomó Belial nyakába borul még az én szavam is eláll, ilyen nincs! Miért kell ezt hagynia? Szívesen rángatnám el tőle a szőkét, de megemberelem magam, karjaimat keresztbe fonva mellkasom előtt figyelem a groteszk képet. Tudom, hogy ezt sűrűn tőlem sem viseli el Belial, pedig volt már rá példa, hogy átöleltem, de ezzel igyekszem csínján bánni. Amikor lefejti magáról a nő kezeit kifújom a levegőt, ekkor tudatosul bennem, hogy egész eddig visszatartottam azt. Végül úgy döntök visszalépek az ágy mellé. Kezem ismét Belial vállára csúszik, kissé morcosan pillantok Amarielre.
-Légy olyan jó és ne ölelgesd a bátyámat. Nem szereti ha rajtam kívül más is megérinti.-ha pedig nem akarsz kéz nélkül létezni rám fogsz hallgatni, teszem hozzá gondolatban miközben egy fél mosollyal tekintek le Belialra.

Zene: Until The Stars Turn Cold
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között XCViQcj

☩ Reagok :
1143
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 27, 2021 7:42 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Kérdésére egyelőre nem adok választ. Hiába biggyeszti le ajkait, néz duzzogva és vet rám sértett pillantásokat. A női hiszti nem hat meg. Megmondtam, beavatom, ha az angyal eszméleténél lesz, nem előbb. Rágyújtanék egy szálra, most különösen jól esne egy rúd nikotin, de az eső a belső zsebemet sem kímélte, ruhámmal együtt átázott az is és vele minden, ami benne volt. Kelletlenül hajítom az asztalra vizes bagós dobozom, utána a valószínűleg használhatatlanná vált tűzcsiholóm, mikor kedvesem kárörvendően felnevet bénának titulálva engem. Na szépek vagyunk mondhatom.
-Remélem tudod, hogy így te sem kapsz. - teszem hozzá, miközben figyelmeztetés nélkül kelek fel a karosszékből, hogy egyre zavaróbbá váló nedves gönceimtől szabadulhassak. Cipőim után elsőként rommá ázott kabátomat vedlem le és kicsavarom belőle a vizet a szoba közepén, Belphegor méltatlankodását pedig elengedem a fülem mellett, és talán még a vállamat is megvonom közben. Nem pakoltam váltás ruhát az útra, nem láttam szükségét, hiszen csak jövünk megyünk alapon érkeztünk ide. Ilyen istenverte idővel pedig nem számoltam. Nos, elismerem ez hiba volt. Most kénytelen vagyok a szobában keresni valami textil alkalmatosságot, amit magamra húzhatok, míg öltözékem meg nem szárad a szoba melegében. Jobb híján egy köntös akad kezeim közé. "...nem hagylak egyedül vele." jegyzi meg bizalmasom, mire óhatatlanul is egy gúnyos mosoly szalad végig arcomon.
-Szóval mégsem bízol bennem? Félsz, hogy látva milyen szép, mégis lecsókolom? - szemtelenkedek vele. Semmi oka aggodalmaskodni ilyesmi miatt. Már az is kész gyötrelem volt a számomra, hogy kezemmel hozzáérjek és idehozzam a partról. Vállamra csapom a talált frottírt és okulva az előzőkből, inkább a fürdő magányában fejezem be az átöltözést. Épp csak visszatérek a fürdőköpenybe bújva, mikor a kicsike ébredezni kezd. Zavart, nem tudja hol van, a szokásos ájulás utáni állapot. Ami most remek alkalmat ad, hogy elkezdjem előadni a történetemet, amin egészen úton idefelé, karomban vele töprengtem. Kisebb mesét költök arról hogy démontámadás áldozata lett, és hogy Raguel veszélyben van, mert rajta keresztül akarnak eljutni hozzá. Voltaképpen még csak nem is hazudok. Látom átsuhanni a teljes döbbenetet Belphegor arcán, amikor megemlítem, hogy az imphraemet a szigetre vinném, de gyorsan beleáll a szerepbe és megerősíti szavaimat, velünk biztonságban lesz. Az orvos ismét feltűnik, de csak egy villámlátogatás erejéig.
-Őszintén meg mondom, fogalmam sincs. - felelem, miközben a démonnő már az ablak előtt álldogál.
-Hol vagyok? - ül fel az angyalnő rémült pillantásokat vetve környezetére. Oh, hát ez nem tartott sokáig. Lepődöm meg a hirtelen ébrenlétén. Aztán hirtelen rám bámul, lekonyul a szája, a szeme meg egészen vizenyős lesz. Vészjóslóan ismerős előjelek, ilyet már láttam Belphegornál is. Ne, csak ne kezdj el bőgni. Hullámzik a tollasnő szája széle.
-Talán valami baj van? - érdeklődöm, de válasz helyett valami egészen más reakciót kapok. A nő felém tárja a kezeit, a következő pillanatban pedig átöleli a nyakam, arcát a mellkasomba fúrja és hangos zokogásba kezd, miközben azt nyöszörgi: Köszönöm, nagyon köszönöm. Mi a szar? Hát ez roppant kellemetlen.
-Jól van, nincs semmi baj. - nyúlok kezeiért és óvatosan fejtem le magamról a könnyes képű angyallányt.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
970
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 24, 2021 5:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 24  NextBelial & Belphegor


N
em tudom, hogy az együtt töltött idő alatt rácsodálkoztam-e már valamire ennyire, de az alélt nő látványa Belial karjaiban. Mégsem szólok hangosan, pusztán az eseményeket figyelem, arcomon látszik csupán mennyire nem díjazom a helyzetet. Amint mellém telepszik és elorrozza a poharam és a piám is, egy sor kérdést zúdítok rá, ám most egy az egyben választ is kapok rá. Nem ködösít, nem jön a szokásos ne aggódjak szöveggel, talán méf furcsán is nézek rá, már rég ki kellett volna, hogy mondja ne vészmadárkodj már Belphegor!
-Biztos, hogy nem úsztam volna...-húzom fel az orrom finnyásan. Azt várhatná. Mázlistának tartom, hogy pont az angyal pottyant útjába... Pont az az angyal akit keres. Az viszont már cseppet sem tetszik, hogy a mi szobánkban szállásolják el, mégsem hozom tudtára Viszálynak, hogy nem örülök, bár ha arcomra tekint, oda bizony minden fel van vésve. Mégis, rosszallásom ellenére sem tágítok Belial mellől, a teli kancsóval kezében álldogáló démonnal együtt indulunk fel az emeletre. S míg Ő az egyik fotelbe ül, én az ajtónál állok egy darabig miután az orvos magunkra hagy az angyalnővel. Pár hosszabb pillanattal később közelebb lépek az ágyhoz és onnan vizslatom az alélt szárnyast, de nem maradok sokáig a közelében, csak hamar Lordom mellé sétálok és a karfára telepszem. Úgy kíváncsiskodok tovább, hogy mik Belial tervei, de csalódnom kell, mert míg Amariel nem tér magához addig nem mondja el.
-Ez piszok dolog tőled. Miért nem lehet csak simán közölni? Miért vagy ilyen velem?-fújom fel pofimat, és elhúzom a számat. Nem kerüli el figyelmemet ahogy bagóért nyúl a felső zsebébe, viszont rágyújtani nem tud, mert a doboz és tartalma is elázott. Egy kis elégtételt érzek így, mi több ki is nevetem ahogy az asztalra hajítja a dobozt.
-Béna!-dörgölöm az orra alá gúnyosan és kissé hátra dőlök. Karba fonom kezeimet és azt lesem hogy mit csinál. Hirtelen áll fel, nekem pedig a padlóra kell tennem a lábam, hogy ne boruljak el a fotellal.
-Hé!-méltatlankodok azonnal és a fejemet ingatom ahogy kilép a cipőjéből, kibújik kabátjából is és ahogy csavarja eláztatja a szobát.
-A fürdőben... A szoba így is beázik!-pimaszkodok egy sort és rosszallásomnak hangot adok, hogy az angyal velünk van. Lordom egy fogasra akasztja a kabátját és a szekrényben kezd el kutatni, felsóhajtok ahogy közli, hogy Amariel mellett akar lenni amikor felébred.
-Rendben, de nem hagylak egyedül vele.-döntöm oldalra a fejem, amint Kedvesem kezébe a pamut kerül, úgy elvonul a fürdőhelységbe. Legalább ennyire figyel, nem előttem akar vetkőzni megint.
-Igen, zavarna, nem kellenek ide a halandók!-most nem... Jobb ha nem tudnak semmiről. Belialt nézem ahogy a fürdőajtóban ácsorog, majd amint megmozdul a szőkeség az ágyon, úgy lép oda. Egy kígyó gyorsaságával kapom az ágy felé a fejem ahogy Belial leül Amariel mellé, kicsit előrébb is dőlök, hogy mindent lássak. A nő riadtan ébred, nem tudja hol van, de Belial nyugodt hangon kezd beszélni hozzá. Szavait hallva majd leesik az állam. Komolyan Nahantra akarja hozni. Mikor a férfi rám pillant, ösztönösen állok fel és lépek mellé. Kezemet vállára simítom és barátságos mosolyt küldök az angyal felé.
-Mi vigyáznánk rád.-erősítek rá Belial szavaira. Ám beszélgetésünk megszakad, mert az orvos ismét benyit és újabb bogyókat ad az angyalnak amitől csakhamar ismét álomba merül.
-Meddig tart Belial?-kérdezek rá finoman és ellépek tőle, az ablakhoz sétálok és kitekintek rajta, annak ellenére is, hogy épp akkor hasítja ketté az eget egy villám, majd óriásit reccsen az ég.

Zene: Until The Stars Turn Cold
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között XCViQcj

☩ Reagok :
1143
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 23, 2021 7:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Visszatérésem nem kis ledöbbentés vált ki az italozó vendégei között. A partszélen talált angyalnővel a karomban hamar rám vonódik minden figyelem, köztük bizalmasomé is. Épp csak felé pillantok, vonásai azt is elárulják, amit ajkai ezúttal nem mondanak ki. De szótlanság csak addig tart, míg mellé nem lépek. Kérdéseit megválaszolom, mire megkapom, nem vagyok normális.
-Mondtad, de mire elkúsztak volna felőlünk a viharfelhők, egy ép csónak nem sok annyi sem maradt volna a dokkoknál. Aztán úszhattunk volna a szigetig... - hörpintem fel italom, majd megmosolygom, ahogy mázlistának nevez. Lehetséges, hogy szerencsés csillagzat alatt teremtett az ördög, mert valóban elég sok mindent megúszok. Belphegor aggodalmaskodására csak egy mélyebb sóhaj tör fel belőlem, amit egy újabb pohár röviddel fojtok le. Talán tennék is egy megjegyzést a szokásos módon tudtára adva túl sokat aggódik miattam feleslegesen, de ez a gondolat parlagon marad, mert figyelmemet az ájult lány körül állók között kialakulni látszó vita vonja el. Mivel dolgom van vele, ezért felajánlom, a mi szobában elszállásolhatják a pórul járt nőszemélyt. A kocsmanép megörül a váratlan felajánlásnak, bizalmasom már kevésbé lelkes ötletem miatt, nem kell arcára pillantanom, hogy tudjam, nem veti fel a boldogság...
Mire szobánkba érünk Amariel már az ágyat nyomja, láthatóan még nem tért eszméletéhez. Egy gyors orvosi vizit után, pedig hármasban maradunk. Leteszem magam az egyik fotelbe, miközben a démonnő közelebb merészkedik az ágyhoz, hogy közelebbről szemlélje a szárnyast. Épp csak egy futópillantást vet, majd fotelem karfájára telepszik.
-Megtudod, amint az angyalkánk felébred. - pillantok a szőke felé. Közben felsőm belső zsebébe nyúlok, hogy elszívjak egy szállal, de csalódottan tapasztalom, hogy az eső nem csak ruházatomat, de a benne lapuló cigis dobozomat is eláztatta.
-Ahhh...a fenébe. - morranok fel elégedetlenkedve, miközben az ülőalkalmatosság melletti kis asztalra hajítom az átnevesedett papírdobozt. A bagózással úgy néz ki várnom kell még egy kicsit.
-Bár jobban meggondolva... - nézek végig magamon. Nadrágom lábamra tapadt, talpam alatt átázott zoknimon keresztül érzem, hogy cipőmben is tocsog a víz. Hirtelen felkelek a karosszékből, kilépek cipőmből, miközben kihúzom karjaim nedves kabátomból. Csavarok rajta egy párat, mire kisebb tó keletkezik alatta, majd felhajítom a fogasra száradni. Belphegor közben újabb kérdéseket tesz fel nekem, majd kifejti rosszallását, amiért a tollas kicsike hozzánk került éjszakára.
-Mellette akartam lenni, amikor magához tér. - válaszolok ennyit, mialatt ketté bontom ingem gombsorát, majd a szekrény elé sétálok nedves láblenyomatokat hagyva a padlón. Azt remélem, hátha akad valami száraz ruhanemű a méretemben. Azonban a bútorbelsőben csak üres vállfák lógnak a farúdon, polcain ágyneműhuzatot és összehajtott pokrócot találok. Az egyik fiókban viszont akad néhány frottír köntös. Nem kimondottan közösségi viselet, de jobb mint a semmi, addig megteszi, míg öltözékem darabjai meg nem száradnak. Amúgy sem terveztem hamarabb újra kimozdulni. Néhány percre elvonulok a fürdőbe, míg megszabadulok vizes gönceimtől, azokat a kád szélére terítem, majd magamra öltöm a talált köntöst.
-Ennyire zavarna a jelenlétük? - kérdezek vissza a fürdőajtóban állva. Bár igaz, a kocsmárosnő elég nagyhangú és zajos jelenség. Halk nyöszörgés hallatszik a párnák közül, fejemet rögtön az felé kapom.
-Ahhh, éledezik....végre! - rugaszkodom el vállammal az ajtófélfától, majd leülök az ágy szélére. Nagyon lassan nyílik fel a szeme, de még percekig zavaros a lány tekintete.
-Hol...hol vagyok? Mi...mi történt? - rebegi ijedten, miközben kicsit feltornássza magát az ágyon. Aztán mihelyst kitisztul a kép, úgy ismeri fel arcomat.
-Te voltál ott...a parton. - éri el a felismerés, mire igenlően bólintok szavaira.
-Démonok támadtak meg még a tengeren, a csónakoddal felborultál és a hullámok a partra sodortak. A támadóid rajtad keresztül akarták elérni Harmóniát. Azt hiszem az arkangyal nagy veszélyben van. Figyelmeztetned kellene. - adok elő neki egy csinos kis történetet, aminek azért annyi valóságalapja van, hogy Raguelre valóban veszély les, de a fenyegetést nem hol mi tengeri démonok jelentik rá, hanem mi magunk.
-De előbb szedd össze magad. - intem nyugalomra, amikor idegesen már pattanna ki az ágyból.
-Van egy Nahant nevű sziget, csapdákkal és rúnákkal biztosítva. - magyarázom tovább, majd hozzáteszem, hogy hamarosan a húgommal - pillantok közben Belphegorra - áthajózunk, és szívesen magunkkal vinnénk őt, hogy figyelmeztesse az angyalnőt. Többet nem szólok, még akkor sem, mikor Amariel visszakérdez, mert hirtelen nyílik az ajtó és a doktor lép be újfent. Egy újabb gyors vizit. A lány néhány bogyót kap, amitől hamar újra álomba szenderül...

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 24  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 24 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 24  Next
 Similar topics
-
» 2017 tudatos álmai

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
5