Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alessya Blackwood


[img][/img]
☩ Reagok :
145
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 22, 2020 6:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Nieven, Athan, Athlan & Alessya
Idézet helye
Athlannal megálltunk egy kicsit itt a sziklás tengerparton, én egyből fellelkesülök és nekilódulok, hogy bejárjam a partot. Nagyon kellemes itt és ki szeretném élvezni, még nem voltam ilyen helyen és most még veszélyt sem érzékeled, de azért a combomra fel van kötve az angyalpenge, mert mindig résen kell lennem. Ha most megtámadna egy szárnyas, biztosan leszúrnám, ha a víz felé érünk, mert a zuhanást túlélném és kiúszhatnék vissza a partra. Egy kis papucs van csak rajtam, hogy a kövek közt egy homokosabb részen a homokot is tudjam élvezni majd, nem jártam még tengerparton, ott ahol laktam veszélyes volt az ilyesmi, de itt, távol a nagyvárosoktól valahogy kisebb a támadásveszély. Egy egyszerű ruha van rajtam, amit a szél mindenfelé fúj rajtam, a hajam emiatt kénytelen voltam összefogni, hogy lássak is valamit. A sziklákon mászva kaptam a nekicsapódó hullámokból is, így lett a ruhám alja kicsit nedves, amit időnként kicsavarok belőle. A parton járkálok inkább, nagyon messzire nem mászkálok el, kagylókat gyűjtögetek, még sosem ettem ilyet, talán majd most megkóstolom majd, a héját meg elteszem, csinálok belőle valami emléktárgyat majd, annyira szép ez a hely. A vízből egyszer csak két alak emelkedik ki, mind a kettőt ismerem és fogalmam sincs, hogy csinálják... vagyis, a fiúról tudom, hogy a vízből elő tud bukkanni, no de Nieven is? Biztos, hogy ő Athan, ,akiről mesélt nekem, most már biztosan, legalább megtalálta a kedvenc testvérét.
- Nieven! De jó látni téged! - rikkantok fel a meglepettségemből és oda is szökkenek hozzá, hogy megöleljem, de  régen nem  láttam már, egy ideje nos igen, Athlannal vagyok.
- A múltam után kutatok. - Miután elengedem a könyökömet vakarva lépek hátrébb tőle kicsit zavartan, mert emberként elég veszély is itt, viszont mikor Athlanról kérdez szinte biztos vagyok benne, hogy elpirulok. Hát ő meg honnan ismeri őt? Bár meséltem volna neki róla, lehet hamarabb megtalálom, mert ő tudja hol van, nem lehet véletlen, hogy itt van és keresi.
- Igen, tudom, hogy démon, mindig emlékeztet rá. - elhúzom a számat, nem is tudom, hogy létezik-e ember, aki ennyi időt töltött volna démon mellett úgy, hogy nem adta el neki a lelkét. Az nem teszem hozzá, hogy élve, mert már az első találkozásnál megölt, amit bármennyire szeretnék, de nem tudok elfelejteni, csak elnyomni kellemesebb emlékekkel.
- Mi többet tudnék róla? Amúgy valahol itt van. - Hátrafordulok a táskák felé, amerre utoljára láttam, majd vissza a rejtélyes barátnőm és a testvére felé.
- Már találkoztunk, de örülök, hogy egymásra találtatok, sokat mesélt rólad Nieven. - kezet fogok vele és kedvesen mosolygok, kicsit örülök, hogy végre találkozok másokkal is, akik nem akarnak megölni. Remélem Athlant sem akarják bántani, mert nekem még szükségem van rá és nem szívesen bántanám őket, legalábbis a barátnőmet nem, a testvére az közömbös számomra, el is felejtettem elmesélni mi volt New Yorkban a démonnak, mert a pokolkutyák után mással voltunk elfoglalva és mindig volt valami más és érdekesebb téma, mint az, hogy valaki fürdés közben a kádamban megjelent. Athan után nézek, ahogy elsétál és felméri a terepet, majd vissza Nievenre.
- Miért keresitek Athlant? - Ez egy ideje már foglalkoztat ez e kérdés, nem lenne jó, ha ők bántani akarnák vagy ha el akarnák tőlem csábítani, most, hogy én annyi éven át vártam rá és végre valami nyomot fogtunk és haladunk a múltam kibogozásával.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Japán  - Page 3 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 21, 2020 4:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Könyvadászar part 1


Eljött az idő. Nagyon régóta nem is gondolt arra, hogy az a könyv valaha a nő kezébe kerül majd, nemhogy arra, hogy be is tartja majd az ígéretét, miszerint cserébe az erejüket fogja cserébe gyarapítani. Majd ha látja, akkor hiszi, ugyanezt véli a könyvről is, mintha valami délibáb lenne, amiről mindenki beszél, de senki nem látta még sosem. Nem hagyja mégsem eluralkodni a pesszimizmus egyetlen morzsáját sem, egy pillanatig sem, főképp, hogy nem egyedül kell lépnie és nem is ketten lesznek. Apró, mulatságos mosoly került ajkaira, mikor közölték, kivel is fognak menni, de több időt nem szentelt a mimikának, mert meg kell vallania, utólag magának, hogy teljesen ráfeszült a könyv témájára. Valahol ő is változott, noha még mindig az, ami, egy fokkal talán mégis... lágyabb? Nem, ez nem jó szó. Emberibb? Sosem lesz az, csupán egy utánzat, fogalma sincs, mi illene rá. Türelmesebb, nyugodtabb, határozottabb. Ha lehet bármi hasonlót rásütni. Emberibb. Mondaná nővére, elpuhult, mondaná a legidősebb kígyó, talán megvetéssel. Sosem volt az élen, sosem vezetett, mindig a háttérben és mindig jól végezte a dolgát. Azonban, mióta szabadultak, megismerte a hiba,a  kudarc és a gyengeség fogalmait, amikről álmában – ha lettek volna akkor – sem gondolt, amit megvetett, mert úgy hitte, csak a halandók érdemlik. És mégsem, mert már az ő érdemei is lettek, egy-egy ponton. Mi lesz ennek a vége? Fogalma sincs, de ahogy a vadászok között, úgy ebben is a fejlődést, a lehetőséget látja. Esélyt. El nem engedi.
Sóhajtva hagyja, hogy Nie vezesse őt a pontig. A békésebb úton közeledjenek, javasolta, ha nem azt teszik, mint Amara, hogy maguk elé citálnak valamit, talán könnyebb lesz szót és tettet ígérni, kérni, bármit, csak történjen. Vannak fenntartásai, ezeket azonban magában tarja, csendben tárolja és vár a pillanatra, ha egyáltalán eljön. Hozott magával mindent, amit kellhet és amit csak azért, mert jól esett. Angyalpengéje keze ügyében pihen, ahogy egy halandó pisztoly is, és bár töltényt nehéz szerezni, egy ügyes lövés és találat épp annyi időt ad majd nekik, hogy náluk legyen az előny. Hozott még kést, pár apróságot és Nie felé fordulva ismét felölti azt a mosolyát, amit cinkosnak neveznének.
- Hoztam magammal angyalt, nem kell aggódnod – suttogja, mintha muszáj lenne, a hatás kedvéért legalább, vagy csak mert épp annyira jó a kedve, hogy mint valami suhanc, úgy szórakoztatja a társaságát. Elhallgat végül, tovább lépdelve követi csendben szemlélődve a világot. Más táj, kellemes, sokkalta kellemesebb, mint a városok közege, amelyet eddig kellett viselni. Közelebb érve aztán ő is látja az alakot, akaratlanul ismerős sziluettje bontakozik ki és körülbelül őt is annyira meglepi, mint nővérét, de arca tökéletes nyugalmat sugároz továbbra is. Megállva biccent felé, ajkain apró mosoly játszadozik. Nem volt a legkellemesebb alkalom, amikor összefutottak és nem is volt vele őszinte, ezek szerint a másik sem és ez így van jól. Nem kell, felesleges és csak akkor szükséges, ha valami életbe vágó köti össze a sorsukat. Ez talán nem teljesen az, nem tudja behatárolni. Lesz, ami lesz. Nem húz magára illúziót, hogy a nő mást lásson, saját maga, a saját mivoltában áll előtte. Sötét színű ruhákat visel, tisztákat, lábán bakancs, semmi kirívó, mint sok-sok évvel ezelőtt, amikor viselete tükrözte a tökéletességet, ami volt maga. Most a világot tükrözi, sötét, rideg és kissé fénytelen, de ő eleven és cselekvésre kész.
- Bizonyára tudja, hogy az. Vagy talán még többet is – von vállat, nem üti szíven a dolog. Szövetségek, ki tudja mik köttetnek manapság is, ha a démonnak a nőre volt szüksége és most is, ám legyen. Emlékszik az átadott üzenetre, nevetett, amikor hallotta, mert pontosan tudja, miért kapta. De még mennyire.
- Most már egészen ismerjük egymást talán – nyújtja ki a nő felé a kezét, egy barátságos kézfogásra, hogy aztán tovább lépkedve körbepillantson a helyen. Nem akar sokat tétovázni, de be kell várni a negyedik félt is, ha már úgy döntött Nie, hogy kell. Ez egészen az ő küldetése, ő csak segédkezik, támogat, ki tudja, mi lesz a többi szerepe ebben. Van-e olyan lelketlen, hogy szó nélkül áldozná be őket? Ezt senki sem tudhatja, ő viszont igen, ismeri a választ.
- Érzitek a szelet? A változásé – nyögi ki, de nem teljesen igaz ez. Eső, vihar illatát hordja, a tengeren hajózva bizonyára a hullámok közé süllyednének, azonban korántsem kell ilyen szenvedéseket megélni. Egy kiálló szikladarabra ül le végül és várakozó tekintettel fordul feléjük, mintha időpontra várakozna.
- És pontosak az információid, vagy vakon megyünk bele félig a dolgokba? - fordul nővére felé, hogy mennyire kell majd résen lenni. Vagy épp, mennyit osztott meg a démonnal.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Japán  - Page 3 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 10, 2020 2:37 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Könyvvadászat 1
───────────── ────────────
Mióta megköttetett Athlan és köztem a “szövetség”, azóta erre vártam. Végre, valahára eljött a nap, hogy munkába fogjam, s ígéretéhez híven ő is a céljaimon szorgoskodjék. Illetve, majd meglátjuk, remélem tényleg ez fog történni, de botorság lenne egy pillanatig is azt hinni, hogy megbízom benne. Az utóbbi időben eléggé sok lett az ilyen “bizalmas” kapcsolatom. Ha a láda előtti önmagam tudta volna, hogy ide korcsosodom, lehet elásta volna inkább magát, vagy fellelte volna a leviatánok eddig ismeretlen meghalásának módját. Nyilvánvalóan változtam, emberibb, érzelmesebb lettem. S noha az, aki egykor voltam idegenként tekintene rám, mostani önmagam mégsem bánta ezt. Talán ez is baj lenne? Persze erre a kérdésre választ úgysem fogok kapni.
Természetesen Athannak beszámoltam a több, mint egy éve kötött egyességemről Athlannal, s arról a tervemről, hogy magammal kívánom vinni a könyv fellelésére. Talán hasznosabb lett volna egy angyal, vagy akár több, de sem én, sem Athan nem mozgott angyali körökben, eképpen ez felejtős volt. Vadidegen, tök ismeretlen angyalokat még elrabolni se szívesen, s az esetleges eltérő véleményünkön nem hagynám elcsúszni az akciót, márpedig kötve hiszem, hogy sokan imádnák közülük Amarát. Athlan erős és független, szóval bármennyire is utálom elismerni, komolyan javítja az esélyeinket. Még akkor is, ha nem dicséri csodás valómat. Ami egyébként igen szomorú.
Elsőre az szerepelt a terveim között, hogy Athannal a helyszínre megyünk, s ott majd megidézzük Athlant, de inkább változtattam ezen, talán pont egy, az öcsémmel folytatott eszmecsere miatt. Végül inkább a felkeresése mellett döntöttünk. Aztán majd onnan tovább visszük a megfelelő helyre, úgyis akad ott víz. Hála a megbűvölt pikkelyemnek, pontosan tudtam, merre leljük Athlant, eképpen én vittem mind a kettőnket a helyszínre.
Nem a városok közvetlen közelében volt, így nem idegesítettem magam minden hülyeséggel, hihetetlenül nagy balszerencse kell hozzá, hogy bármilyen halandó, vagy halhatatlan létformába ütközzünk arra. Eképpen lassan sétáltam ki a vízből, az utazás végén. Ezúttal nem fáradtam a vízzel, nemsokára úgyis visszatérünk ide, remélem akkor már egy démonnal bővülve. Kényelmesen sétálok a sziklás tengerparton, hálás vagyok a természetnek, hogy ezt a részt nem homokkal fedte be, a köveket sokkal jobban kedvelem.
Már közel vagyunk, érzem, ám nem az a látvány tárul a szemem elé, amit vártam volna. Athlan alakja sehol, csak lepakolt holmi, s egy lány, szürkés hajjal. Minden más esetben azon kezdenék el gondolkozni, hogyan is hallgattassuk el ezt a zavaró tényezőt, most azonban ennél sokkal jobban le vagyok döbbenve. Ismerek ugyanis valakit, akinek történetesen éppen ilyen a haja. De ő most New Yorkban van, s vadássza a gonosz, természetfeletti lényeket. Vagy mégsem. Fogalmam sincs, mennyit láthatott a kis vízből kiemelkedős trükkünkből, talán semmit, talán mindent, de ez most másodlagos. Torkomra fagynak a szavak, ahogy hitetlenkedve bámulom a lányt.
- Öhm… Alessya… hát... helló… - a szavak össze-vissza keveregnek a fejemben, mindenféle rendszer nélkül. - Mit keresel te itt? - bukik ki belőlem a kérdés, s az arcomra kiülő értetlenség valós. Közben hiába forgatom a fejem, azt nem lelem, aki miatt jöttünk. Pedig itt van valahol, érzem a mágiáját. - Athlan merre van? - teszem fel neki a kérdést, immáron kicsit összeszedettebben. Itt van a pikkelyem, az egyik csomagban, ez egészen biztos, és amennyire ragaszkodott hozzá, nos ő maga is itt kell, hogy legyen. - Egyébként tudod, hogy démon? - érdeklődöm, bár nem csak én vethetném a szemére egyes szabályok megszegését.
Tétován pillantok Athan felé, hátha ő okosabb a mostani helyzettel kapcsolatban. Átadtam neki a lelketlen bestia által küldött üzenetet: “Üzenem Athannak, hogy bassza meg” - így szólt egészen pontosan, talán öcsém tudott is vele kezdeni valamit. Ha nem, az szomorú, de ez van. - Nos nem tudom, hogy ismeritek-e egymást - gondolom nem - de ő itt Alessya, ő pedig Athan - mutatom be őket egymásnak, még mielőtt tiltakozni tudnának ellene. Gyors vagyok, mint a villám, ha-ha.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Japán  - Page 3 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 10, 2020 2:36 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


***
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7