Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1068
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 27, 2020 12:51 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


***
Lezárt játék
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Adexael


City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 GilFB0gCity Market Catacombs, Indianapolis, 2016 8568cxi
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 JDR364I
My Team
☩ Reagok :
140
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 26, 2020 7:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


The Enemy of my Enemy...

Belial & Adexael 


[You must be registered and logged in to see this image.]A fürdőbe vonulok és leakasztok egy törölközőt, hogy az anyag segítségével tisztítsam le az arcomra száradt sár és vér ragacsos és undorító elegyét. Egész biztos vagyok benne, hogy Belial újabb meglepetéssel vár majd odakint – de épp úgy el tudom képzelni, hogy az ajtófélfának dőlve füstöl tovább, csak hogy megússza a takarítást –, a lényeg, hogy számítok tőle némi démoni ellenállásra és trükközésre.
Kész vagyok, így megtörlöm a szemeimet a kézfejemmel, s lerázom róla a felesleges cseppek nagyját. Amint újra kinyitom őket, különös alakot vélek felfedezni a tükörben a hátam mögött, s amint az hozzám szól, hatalmasra nyílt szemekkel fordulok az irányába, majd egy másodpercel később kapálózva ülök a kád aljára. Vagyis inkább hátrahőkölés közben beleesem. Hát mégis képes olyat tenni, amitől gyorsabban ver a szívem a kelleténél…
Egy majdhogynem meztelen – és valószínűleg pokoli eredetű – lény áll az ajtóban. Megszámlálni sem tudnám, hányszor láttam ruhátlan testet létezésem során, és eddig egyszer sem zavart különösebben, de a nőstény démon öltözékében van valami borzasztóan illetlen, amire nem tudom rátenni az ujjamat.
Mi a… BELIAL! – kiabálok idegesen, mert kétség sem fér hozzá, hogy ez bizony a Lovas műve, és lassan eljut a tudatomig, hogy kénytelen leszek kikerülni a társát, ha ki akarok jutni ebből a szobából.
Megilletődött arckifejezéssel kászálódom ki a fürdőkádból és állok egészen a helyiség szélére, ott pedig gyanakvó hunyorgásra váltok. A démon tekintetébe fúrom a sajátomat, mialatt megközelítem, a többi része ugyanis kifejezetten zavarba ejtő, s ahogy mellé érek, az ajtófélfának húzódva gyorsítok be; szinte rettegve suhanok el mellette.
Hátranézek, akkorra azonban már csak a fenekét látom, amint a levegőbe pucsítva takarítja utánam a kád alját.
A levegőt kapkodva fordulok be a konyhába.
Ma este Bibliát olvasunk, te utálatos, alávaló démon! – küldök felé haragos pillantást.
És a végén beérem a tehénöltözékes szajha által talált zsoltárokkal, amelyekből ezután minden egyes nap Belialra kényszerítek egy kis darabot. Jól tudom, hogy nem terelhetem erkölcsös útra, de egyáltalán nem bánom, mert azt hiszi, mindössze ez a célom; valójában csak meg akarom vele keseríteni a mindennapjait, a zsoltárok pedig használnak. Időnként egy-egy másodpercre sikerül elkapnom szenvedő arckifejezését, és olyankor hatalmas kárörömöt érzek: apránként kiegyenlítem a számlát.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1108
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 25, 2020 9:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Évek az angyalrablás után...
Adexael & Belial
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bukott pajtás rám testálná a renoválást és az összes takarító munkát és bár igaz, hogy közvetve az én közreműködésemnek tudható be, hogy a wendigo ma éjjel belesett hozzánk, a felfordulást magát mégsem én okoztam, így nagyon megfeszíteni sem tervezem magam a szállás helyrehozatalába. Miért is foglalkoznék a fal foldozásával amikor itt van az angyal, aki ért a falvájáshoz? Nem tagadhatja, hogy konyít a mesterséghez, láttam a kazamatában meló közben. Mikor felvetem, hogy intézhetné ő falmunkát, mintha kissé zokon venné. Morgása mellett szúrós pillantása sem marad el, miként kihangsúlyozza, hogy ő nem kőműves, hanem egy harcos.
-Aha...- sandítok rá a szemem sarkából, miközben egy újabb szél cigi gyullad kezeim között.
-Nem értem miről beszélsz. - szívok bele mélyen a bagómba, miközben seprűnek csúfolt takarítószerszámot nyújt felém, de az én kezem mozdulatlan marad. Morog még egy keveset, fel is veti, hogy idézhetnék segítséget, ami határozottan nem egy rossz gondolat.
-Jól van, segítek. - egyezek bele végül, majd ujjamba harapva sértem fel bőrömet, hogy szurokszínű vérem kibuggyanjon és az asztal sík lapjára egy idézőkört fessek fel rá. Míg a szárnyaszegett tisztálkodni megy, én elmélyülten alkotok, hogy eleget tegyek morcosképű bukott barátom kérésének. "Kerítsd elő az impjeidet vagy szerezz egy másik démont, nekem mindegy, de segítened kell" csengenek még fülemben Dexter szavai. Igen, egy démon kell most ide és tudom is ki lesz a legalkalmasabb erre a feladatra. Miközben alakul a köröm egyre szélesebb démoni vigyor telepszik a képemre. Szorgos kezű, rendszerető és alapos démonom. Az ő kezei teremtenek rendet alvilági kastélyomban is. Nála rátermettebb ördögi lényt aligha találhatnék, bízom benne elér hozzá hívó szavam és enged hívásomnak.
-MILKA! Szólítalak, jelenj meg Lordod előtt! Feladatom van a számodra - hívom magamhoz démoni segédemet, majd néhány perccel később felizzik az idézőjel és feltűnik köreinkben egy újabb pokoli teremtmény.
Spoiler:
 
-Lordom...hívattál, mondd miben lehetek a szolgálatodra? - hajol meg előttem készségesen, szokásos lenge öltözetében, miközben körülötte még gomolyog a sötét szürke füst.
-A második dolgot, amihez a legjobban értesz. - felelem és pillantásom a falnak támasztott seprűre vetül.
-Máris Lordom! - indul meg a partvis felé, közben előtűnik csodás, majdhogynem fedetlen alakja. Néhány falat ruhadarab takarja az intimebb helyeken. Egy démon és egy halandó is kellemes látványt talál dús keblei, formás feneke és hosszú combjai láttán. Azonban valószínű, hogy bűnpajtásom kicsit másképp látná az elő táruló domborulatokat. Milka úgy dönt, hogy a fürdővel kezdi, ahol lakótársam épp arcát mossa, a démonnő egyik vállával kihívóan támaszkodik az ajtófélfának. Sürgetően fonja keresztbe karjait maga előtt, ezzel kicsit megemelve hatalmas melleit.
-Hellóka! Légy oly kedves gyorsabban most ki a csipát, kitakarítanám a fürdőt. - búgja kellemes démoni hangján tudtára adva a bukottnak, hogy útban van. Ha Dexter cimbora végez és elhagyja a mosdóhelyiséget, a démoni nőszemély előre hajol és pucsítva lát neki a kád kitisztásának, miközben szórakozottan valami gyerekdalt dúdol.
-Remélem elégedett vagy. - szívok bele újra a cigimbe egy sunyi vigyorral, majd letelepszem a konyha egy távolabbi pontjára. Segítség kellett, hát kerítettem, igazán nem lehet egyetlen rossz szava sem.
Órák telnek el, mire a kis drágám a ház minden szegletével végez. Elképesztő, de még a megrongált falat és a sérült ajtódeszkát is rendbe teszi. Az angyal is láthatja nem túloztam a nő képességeit illetően.
-Mindig elképeszt ez a nő, milyen sokoldalú. - jegyzem meg, majd miután az utolsó takarót is összehajtotta és szállásunk kifogástalan állapotba kerül, távozik köreinkből.

* * *

A wendigo éjjel látogatása nem múlt el nyomtalanul. Hatalmas káoszt okozott felbukkanása, és nem a rongálás volt a legrosszabb, ami minket ért azon az éjjelen. A helyreállító munkálatok során, Milka felfedezett egy rakat régi bőrkötésest az egyik polc mögé esve, ami nagy bánatomra Isten dicsőítő zsoltár-kötetek voltak. Innestől kezdve minden esténk szent szövegek mormolásával telt, bár én csak passzív hallgatóság voltam, de pár hét után már akár magamtól is visszamondtam volna a teljes betűfogót, olyan sokszor hallottam. Persze ellenérzéseimet mélyen magamban tartottam, és úgy tettem, mint aki nagy örömét leli az angyali felolvasásokban. A pia és a bagó segített elviselhetővé tenni a napi fohászt. Nagyjából másfél hónap telt el a hegyek között, amikor egyik reggel azzal szembesülök, hogy a dohánykészletemből már csak néhány szál maradt. Mindig óckodtam, hogy a hegy lábánál elfekvő faluba menjek, de a szükség nagy úr. Meghalok ezek nélkül.
-Figyelj Angyal! Leugrom a faluba cigiért, pár óra is jövök. A zsoltáridőre egészen biztos visszaérek. - intek felé egy sunyi mosollyal, majd elindulok a domb oldalán lefelé a település irányába. Ám ígéretemmel szemben nem érkezem vissza időben, de órákkal később sem, ahogy a következő reggel is hiába vár a tollas, színemet sem látja. Napok telnek el, de nem kerülök elő. Nem térek többé vissza...


zene: nincs || üzenet: Köszönöm a játékot! Cool  ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Adexael


City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 GilFB0gCity Market Catacombs, Indianapolis, 2016 8568cxi
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 JDR364I
My Team
☩ Reagok :
140
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Dec. 22, 2020 1:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


The Enemy of my Enemy...

Belial & Adexael 


[You must be registered and logged in to see this image.]Megjegyzése hallatán visszafoghatatlan fintor jelenik meg az arcomon. Ha bűnbánást tanúsítana, talán hajlandó lennék segíteni a munkában, de Belial pofátlanabb, mint valaha, így semmi kedvem visszavenni a neki való parancsolgatásból.
Jól tudod, Démon, hogy nem kőműves voltam, hanem harcos! – vetem oda neki morogva. Arra, hogy megpróbálja rám és a wendigora kenni a károkozást, csak megforgatom a szemeimet. Azt hiszem, kezdek ráébredni, feleslegesen várok tőle bocsánatkérést vagy legalább egy beismerő vallomást – egy alávaló alvilági teremtményről van szó, és ahogy azt sejteni lehetett, képtelenség a fajtájával szót érteni.
Jó volna, ha legközelebb kétszer is elgondolkoznál rajta, mielőtt hülyeséget csinálsz – csóválom meg a fejemet, mielőtt otthagyom, hogy keressek neki egy megfelelő takarítóeszközt. Talán nem segít túl sokat, ha sepréssel kezdjük a rendrakást, de egészen biztosan jobban érezném magam egy fokkal, ha megnézhetném, ahogy a démon takarításba kezd.
Persze hiába nyújtom felé a seprűt, nem akarja elvenni, s még tovább nehezíti a helyzetet. Tipikus Belial.
Állj neki, Démon – emelem ismét az irányába, de csak nem lát munkához... – Ne szórakozz velem, én sem vagyok takarító, de pontosan jól tudom, hogyan működik! – próbálok rá hatni, de egyértelmű, hogy teljesen hiába. Ahol tudja, ott keseríti meg az életemet, és ha ennek az az ára, hogy innentől kezdve a földön alszom egy betört ablakú szobában, az sem érdekli. A végén mégis magamnak kell majd rendet tennem.
Na jó, legyen – támasztom a falnak az eszközt – Kerítsd elő az impjeidet vagy szerezz egy másik démont, nekem mindegy, de segítened kell. – Jó, valószínűleg abszolút nem örülnék neki, ha még egy feltűnne itt a fajtájából, egyedül azonban biztos, hogy nem fejezem be ezt a rengeteg munkát egy nap alatt. És mindennél jobban szeretnék holnap kényelmes fekhelyen ébredni, miután legutóbbi pihenőmet a föld mélyén kellett töltenem.
Sóhajtok egyet, s még egy utolsó megvető pillantást küldök felé, mielőtt megfordulnék.
Azt hiszem, arcot kéne mosnom – állapítom meg a fürdő felé menet, mert a rám tapadt vér és sár undorító elegye alatt egyre jobban viszket a bőröm – Legalább addig kontrolláld magad, míg visszaérek!


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1108
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 16, 2020 3:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Évek az angyalrablás után...
Adexael & Belial
[You must be registered and logged in to see this image.]
Olykor nehezen olvasok a jelekből, még ha nyilvánvalóak is, de most tisztán látom, hogy Dexter igencsak neheztel rám. Eltökélten szorongatja a két darabbá tört kerti szerszámot, hunyorgó tekintete pedig elárulja, valamit tervez ellenem. Valószínűleg belém állítaná, talán még meg is forgatná bennem párszor. Elismerem valahol van némi oka haragudni rám: a bűnsegédkezés vádja, a medve, a wendigo, az elföldelés. Bár utóbbi csak apró figyelmesség volt részemről, nem hittem volna, hogy így zokon veszi, hogy a föld kényelmébe helyezem. Ami pedig a többi kellemetlenséget illeti, hát csak úgy megtörtént. A máglyán perzselődő vad utolsó bélgázai sípoltó hanggal távoznak a rendszerből, ami alaposan ráhozza a frászt a pajtásra. Félredöntött fejjel, vigyorral a képemen figyelem, ahogy védekező pozícióba helyezkedik a semmi elől. Egy perccel később maga is rájön a dög üveges, élettelen szemeit látva, hogy nem ellenfél a kimúlt vad. Figyelme így újra rám terelődik és én azonnal meg is ragadom az alkalmat, hogy beszervezzem egy kis kőműves munkára. Eléggé lerongyolódott a szállás a szarvas látogatása után.
-Pedig szakmádba vág... - utalok a katakombás falvájására, de ő rögtön ellenkezik és kibújna a munka alól. Egyébként jobb ha nem bízza rám a falmunkát, mert félő, hogy a végén úgy bele lendülnék, hogy még őt is a lakba falaznám. VÉLETLENÜL.
-Tényleg egy démonra bíznál ilyesmit? - kérdezek vissza pimaszul, és szavaimat kísérő ördögi mosolyom sem sejtet semmi jót. "Tudod, kinek a hibája ez az egész?" kérdezi a határozottan költőinek szánt gondolatot, én mégis szemtelenül nyögöm be válaszként: Természetesen...a wendigojé és a tiéd!!! Noha tudom, hogy engem okol mindenért, de lássuk be az agancsos-fogócska közben lett ilyen a ház. Kettőnk közül pedig nem én játszottam az erdei jószággal. Aztán a szemembe is megmondja, hogy engem tesz felelőssé az egészért.
-Jó jó. Hát ezt én se láthattam előre... - tárom szét a karomat, nem tagadva részemet a kialakult helyzet miatt. Tényleg nem hibáztathat azért, mert nem ismertem fel ránézésre a szarvasban a wendigot. Majd kissé ingerülten adja tudtomra, hogy én takarítom el a romokat. Hogy mi? Hát esküszöm rosszul hallok. A pajtás beviharzik és a konyha sarokból előhalászik egy takarító eszközt, amit elég erélyesen nyújtogat felém, vegyem el és kezdjek neki a seprésnek. A kezem viszont továbbra is csak a testem mellett lóg, nem emelkedik a seprűért.
-Öhm...ezzel meg mit kezdjek??? - nézek tanácstalanul hol a cirokvégű farúdra, hol a bukottra. Ilyet csak a halandók fognak a kezükbe, legfeljebb a mesebeli boszorkányok, ők is leginkább utazásra.
-Igazán megmutathatnád, hogy működik. - vetem fel, miközben karomat mellkasom előtt keresztbe fonom. Egy démon Lord vagyok, soha életemben nem vettem még porsöprűt a kezembe.

zene: nincs || üzenet: nincs  ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Adexael


City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 GilFB0gCity Market Catacombs, Indianapolis, 2016 8568cxi
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 JDR364I
My Team
☩ Reagok :
140
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 09, 2020 2:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


The Enemy of my Enemy...

Belial & Adexael 


[You must be registered and logged in to see this image.]A terv igen egyszerű, a végeredmény pedig garantáltan nagyszerűen fog esni: tetszőleges szögben a démonba állítom a kettétört nyél szilánkosabbik oldalát, letörölve ezzel a vigyort az önelégült képéről, ahogy régóta szerettem volna. Talán még meg is forgatom benne, ha leszek olyan szerencsés, és minden egyes nem teljesen boldog hang, ami kijön azon az utálatos száján, zene lesz a füleimnek.
Ahelyett, hogy igyekezne menteni a helyzetet, előhúzza a magánál tartott dobozt és cigarettával kínál. Ha azt hiszi, hogy az undorító dohányáért cserébe megbocsátok, hát hatalmasat téved! Belegondolva ez a gesztusa sem lehet több hergelésnél, mert eddig is pontosan ezt csinálta: szándékosan válogatta úgy a szavait, hogy minden egyes megszólalása után dühösebb legyek rá, mint előtte voltam. Persze, hogy szándékosan csinálja, én meg kishíján belemen…
Valami mellettem túlságosan közelről sikolt fel, mire ösztönösen fordulok abba az irányba, védekezésképp magam elé tartva a lapát megmaradt, hasznavehetetlen részeit. Szinte el is feledkezem Belialról, míg meg nem bizonyosodom róla, hogy gyilkosom, a wendigo-szarvas mégsem kelt életre, csupán a tűz játszadozik a tetemmel és az emberies érzékeimmel. Szinte vaknak érzem magam és süketnek, és ezekkel a tompa érzékszervekkel lehetetlen pontosan bemérni, honnan jön a fenyegetés.
Kisimul ugyan az arcom, amint rájövök, hogy még mindig ketten vagyunk, de abban a pillanatban, hogy újból a démonra talál a tekintetem, visszatér a szemeimbe a bosszúvágy.
Rohadj meg a mérgező szaroddal együtt! Megöllek! – A körözést nem folytatom tovább, de még egyet azért bökök felé a szerszám élesre tördelt végével. Amit iránta érzek, nem írhatja le a neheztelés kifejezés, amelyet a szituációra használ, és ezzel ő is tisztában van – talán nincs is más célja, minthogy nagyszerűen szórakozzon az idegességemen. Meg akar szégyeníteni!
Legszívesebben azonnal támadásba lendülnék, még ha esélytelen is, a józanul gondolkodó oldalam azonban azt súgja, ne vegyek részt a pokolfajzat önző játékában, s néhány hosszú másodperc után úgy döntök, nem sétálok bele önként a csapdájába.
Lassan befejezem a mérges fújtatást és egészen megfeszítem az állkapcsomat, hogy bent tartsam a kikívánkozó fenyegetések és káromkodások maradékát. Még a szabad kezemet is ökölbe szorítom, s amíg én azon dolgozom, hogy visszavegyek a saját lendületemből, ő a ház felé indul, mint aki jól végezte dolgát.
Hátba kéne szúrnom.
Hátba akarom szúrni, de inkább lehunyom a szemeimet, elszámolok valameddig és nem teszem – helyette hatalmas koncentráció árán ellazítom a köré záródó ujjaimat és hagyom, hogy a földre hulljon fából készült fegyverem. Nem hagyom a Démont nyerni.
Veszek egy mély levegőt, aztán tisztességes távolságot tartva elindulok utána. Megáll a hátsóajtó előtt, így kénytelen vagyok kényelmetlenül közel lépni annak érdekében, hogy lássam, miért bámul olyan lelkesen befelé. A törött bútorok és a leszakadt ajtó mellett hatalmas vértócsa díszíti a kettőnk lakhelyét, a szobába pedig, ahol az ágy és az ablak esett a wendigo áldozatául, innen be sem látni.
Kőműves munkát emleget, mire sértetten kapom felé a fejem.
Ne is álmodj róla, hogy én fogok falazni! – vetem oda mérgesen, az előbbi haragom ugyanis minden igyekezetem ellenére sem tűnt még el nyomtalanul. Képtelenség lenne akkora megbocsátó szellemben lennem a történtek után, végtére is bal lábbal a föld mélyén ébredtem fel.
Tudod, kinek a hibája ez az egész? – teszem fel a költői kérdést már megint vészjóslóan hunyorogva, majd felé bökök a mutatóujjammal – A tiéd. Te fogsz falazni. Te fogsz takarítani is! Mindent neked kell rendbe rakni, ugyanis bőven tartozol nekem ennyivel. – Ő invitálta a házba a szarvast azzal, hogy mindenféle ok nélkül lelőtte azt a nyilával, így az ő felelőssége az utána maradt pusztítást eltüntetni.
Hogy nyomatékosítsam mondanivalómat, határozottan intem őt arrébb az ajtóból.
Vigyázz! – A lehető legnagyobb ívben kerülöm meg a Lovast, nehogy véletlenül hozzá kelljen érnem – talán már csak az tehetné ennél rosszabbá a napomat. A konyha egyik sarkából felkapom az oda állított seprűt és azzal együtt viharzom vissza a küszöbhöz, hogy egyből a kezébe is nyomhassam takarítófelszerelés gyanánt.
Gyerünk, Belial, láss munkához – méregetem őt ellentmondást nem tűrően.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1108
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 29, 2020 8:41 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Évek az angyalrablás után...
Adexael & Belial
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vékony csíkká vált tekintettel, dühtől forrva indul felém az elásott angyalpajtás. Egy pillanatig valódi meglepetés fut végig arcomon, hiszen nem hittem, hogy a szarvasagancsos belezés és percekig tartó haláltusája után, méterekről előbújva a föld alól még hallom káromkodni. Rohadj meg! villan a szeme, ahogy kimondja gyűlölettel telve. Egy ásót szorongatva próbál az életemre törni, de ösztönszerűen élednek fel bennem telekinetikus energiáim, amik láthatatlan akadályként állítják meg a tollaskomát csapkodós mozdulataiban. Ám a pillantnyi kellemetlenség, ami az ásó lapátrésze és az én fejem között áll a szárnyaszegettet nem tántorítja el, hogy tovább próbálkozzon és nagyobb erőt kifejtve mégiscsak tarkón simítson a kerti szerszámmal. Megkönnyíthetném a dolgot és hagyhatnék neki egy csapást, talán kicsit helyre állna lelki békéje is, de egy szemétláda vagyok, így nem teszek vele jót. A fém elhajlik a fanyél pedig kettőbe törik a nagy erőlködésben. Hoppá. "Igazán sajnálom, Démon, hogy az elásásomra pazaroltad az idődet!" Mondja a pajti, miközben rám hunyorogva, lassú léptekkel megindul és keselyűként köröz körülöttem. Szinte látom, ahogy a halántékán kidudorodnak az erek az idegtől.
-Ugyan már. - legyintek. - Kitelt az időmből. - biztosítom, hogy nem okozott nagy problémát a váratlan földmunka.
-A démon ennyit igazán megtehet a bűntársáért, nem igaz? - kérdezek vissza költőien némi szemtelenséggel hangomban. Különben is szinte biztos vagyok benne, hogy ő is megtenné ugyanezt értem, ha arról lenne szó. Folytatva félköríves sétáját körülöttem egy újabb őszinte mondat bukik ki belőle. Nálam rosszabb dolog meg nem történt vele, és állítása szerint még bukásán is túlteszek.
-Sokan mondták már ezt nekem. - mosolygom meg szavait és kísérő mozdulatait. Igazán szórakoztató látni, ahogy a törött szerszámvéggel hadonászik.
-Határozottan zaklatottnak tűnsz...- mondom ki nyilvánvalót ismét. Meg persze dühösnek és bosszúszomjasnak, de ezt már csak gondolatban fűzöm hozzá. Előhúzom kabátom belső zsebéből a cigis dobozt és felé nyújtva kínálom meg egy szállal. A "fázásánál" is segített a nikotinrúd, hamar abba maradt a kézremegése is, amit az állítólagos árnyékban ért alacsony hőmérséklet okozott. Mielőtt bármit reagálhatna felé tett gesztusomra, hangosan roppan egyet a tábortűz, majd az állati tetem sikolyszerű hanggal tör fel, amint távozik a még tüdöjében lévő forró levegő. A forró lángok felemésztik a hasított fát, így amikor az egyik nagyobb darab ketté törik, a szarvas nyaka lecsuklik. Feje és fél agancsa kilóg a tűzből és üveges szemmel mered az épp ott elhaladó angyalpajtás felé. Bár sokat már nem árthat neki, a borostyán és az ezüst étkészlet megtette a dolgát.
-Látom kissé neheztelsz. Megígérem, hogy legközelebb csak akkor áslak el, ha te akarod. Így megfelel? - kérdezem, és közben kihúzok egy szálat bagót és ajkaim közé véve gyorsan rágyújtok. Mélyet szívok a nikotinból, majd pillantásom a rommá vált lakunk felé terelem. Jut is eszembe, még időm sem volt alaposabban felmérni, hogy milyen károk keletkeztek átmeneti szállásunkban. Megindulok a hátsóajtó irányába és megállok a küszöb előtt pontosan ott, ahonnan a bukott az agancsossal vívott küzdelmét figyeltem még nem is olyan rég. Szemmel láthatóan nagy a felfordulás, de attól nem kell félni, hogy álmunkban ránk borul az épület, a tartó szerkezet nem sérült szerencsére.
-Mennyire értesz a kőművesmunkához? - pillantok a pajtásra, bár ha emlékeim nem csalnak, pont egy falat bontogatott, mikor találkoztam, bányásznak is néztem emiatt, ezért úgy sejtem, a falrészben okozott lyukakkal talán elboldogulna. Na meg amúgyis túl teng benne a tettvágy, ez szemmel látható. Fordíthatná hasznosabbra is energiáit, minthogy feleslegesen azzal próbálkozik, hogy egy kerti eszközzel elkalapál.

zene: nincs || üzenet: nincs  ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Adexael


City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 GilFB0gCity Market Catacombs, Indianapolis, 2016 8568cxi
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 JDR364I
My Team
☩ Reagok :
140
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 27, 2020 7:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


The Enemy of my Enemy...

Belial & Adexael 


[You must be registered and logged in to see this image.]Én élek, ő viszont hamarosan azt fogja kívánni, bár meghalna, ha sikerül hozzá elég közel jutnom. Beleadok hát mindent, teljes erőmből lendítem felé a lapátot, de úgy látszik, nem vagyok még teljesen a korábbi formámban, mert könnyűszerrel megállítja a fejéhez közeledő vasat.
Amint kiül az arcára a szokásos vigyor, még mérgesebb leszek, s annál nagyobb erővel feszülök neki a levegőben álló nyélnek, erőlködés közben pedig újabb harci ordítás hagyja el a számat. Először a szerszám alja görbül el váratlanul, ám ez nem állít meg, helyette még inkább növelem a nyomást a másik oldalon, de ahelyett, hogy Belial ereje végre alábbhagyna, a fa törik ketté a kezeim közt. Kénytelen vagyok előre lépni egyet a nálam maradt szilánkos végű nyél egyik felével, mielőtt orra buknék a démon előtt.
Rohadj meg! – káromkodom tovább dühtől villámló szemekkel, s mialatt azon gondolkozom, hogyan tovább, ő kezd nem túl szívhez szóló magyarázkodásba. Persze felesleges lenne ennél több meggyőzőséget fektetni a szavaiba, úgysem hinném el neki, hogy nem szándékosan hagyott a föld alatt újjáéledni; sőt, fogadni mernék rá, hogy kifejezetten szórakoztatónak találta a szenvedésem gondolatát.
Lassan körözni kezdek körülötte.
Igazán sajnálom, Démon, hogy az elásásomra pazaroltad az idődet! – vicsorgok rá pattanásig feszült idegekkel, és ugyan egészen reménytelennek tűnik a bosszú, érzem, hogy itt még nem adhatom fel. Ha csak egyetlenegyszer sikerül elkapnom, kétségtelenül jobban leszek – de legalábbis vissza tudok térni ahhoz a szellemhez, amiben korábban voltam. Azt hiszem, most hiába szívnám mélyre a levegőket, nem sehogy sem jutnék olyan mentális állapotba, hogy ismét képes legyek elfogadni alávaló természetét és annál idegesítőbb szokásait.
Egyenletes tempóban és kimért lépésekkel haladok, miközben figyelem minden egyes mozdulatát; várom, hogy eljöjjön a támadáshoz megfelelő pillanat, amely talán az egyetlen esélyemet is jelenti.
Ne nézz rám így! – vetem oda, és legszívesebben azonnal letörölném róla a szokásos, elégedett arckifejezését. Kétség sem fér hozzá, hogy szemernyi megbánás sincs benne. – Nálad rosszabb dolog soha nem történt velem! Pedig elbuktam! – bökök felé vadul a félbetört nyéllel, a körbejárást azonban még ekkor sem adom fel. Szabad kezemmel az orromon dörzsölök végig, még inkább szétkenve rajta az ott sötétlő földnyomokat.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1108
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 25, 2020 7:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Évek az angyalrablás után...
Adexael & Belial
[You must be registered and logged in to see this image.]
A bukottak de könnyen halnak. Csodálkozom el egy pillanatra, miközben óvatosan kortyolgatom tűzforró kávémat az asztal mellől a szárnyaszegett utolsó másodperceit figyelve. Azt hittem tovább bírja. Bár tény, hogy rendesen belemart az a szarvasagancs, minden bizonnyal alaposan átrendezte odabent a dolgokat.
-Az öreg teremtő jól kics*szett veled, Angyal. - mormogom halkan. Visszasétálok és leguggolok mellé, miközben homályossá vált tekintettel az utolsókat lélegzi. Valószínűleg nem is jutnak el hozzá a szavak. Aztán...Dexter a fal mellé hal és rám tör egy szokatlan "gondolat", csak nem kéne itt hagynom zörgősre bomlani. Élőt és félholtat már igen, de hullaként még nem kapartam földet senkire. Hamar jön az elhatározás, elásom a budi mögé, ott majd békében pihenhet a bűnpajtás. Ennyi azért kijár, ha már így megszívattam. Még engem is meglep, milyen gyorsan végzek az elföldelésével, mégsem dőlhetek hátra, mert a pokoli dög még üveges szemmel mered a konyhapadlón. Azt is el kellene onnan takarítanom. Indulok vissza a lak hátsó ajtaja felé. A borostyán és az ezüst megtette a hatását, mégis az a biztos, ha nem marad belőle több egy kupac hamunál. Ezért ahelyett, hogy egy takaros kis sírt vájnék ki neki az udvarvégbe, inkább máglyát rakok, hogy azon porladjon szürke porrá a nyavalyás. Fát a sufniból szerzek, a téli tüzelőnek szánt farakásból kis kupacot építek, majd gyorsan tüzet csiholok. Mikor ezzel megvagyok, visszalépek a dögért és megmaradt csontkoronájánál fogva rángatom át a küszöbön és húzom végig a parlagon, vastag vércsíkot hagyva magunk után. Míg a wendigo hulláját intézem az angyalkoma csendesen kaparja ki magát a föld alól, már épp szenvedem fel a rakás tetejére a vadat, amikor valami fura neszre figyelek fel a hátam mögül. Gyorsan körbepásztázom a környéket, de a tűz hangos ropogása elnyomja a felém tartó "fenyegetés" hangjait. Így nem figyelek fel, hogy a tollas a bokrok takarásában oson felém bosszútól szomjazva. Meglapulhatna, de ő hangos ordításával idő előtt felfedi magát, mint hajdanán a barbár harcosok. Értetlenül ráncolom a szemöldököm a hőbörgő angyal láttán. Elég humoros képet fest, ahogy tetőtől talpig földtől mocskosan, ordibálva rohan felém, miközben azt az ásót lóbálja maga előtt, amivel néhány perce én ástam el. "Most kibaszottul megöllek, te rohadék!" Üvölti teli torokból. Elég őszintének tűnik.
-Ohh, hát te élsz. - mondom ki a nyilvánvalót. Túl eleven, hogy zombi legyen. Anélkül is tudom, a halálomat kívánja, hogy hangosan kimondaná. Korábbi kiskanállal szemvájós és kibelezős megjegyzései is ugyanerre engedtek következtetni. Mélyet sóhajtok fejemet ingatva, miután a wendigót a lángok közé löktem. Közben Dexter meglendít a kerti szerszámot azzal a határozott céllal, hogy istenesen ellássa bajom vele fejtájékon. Ám az eszköz a levegőben elakad, mintha egy láthatatlan akadály gördült volna közém és alkalmi fegyvere közé.
-Csak nem gondoltad, hogy hagyom magam agyonütni egy ásóval? - ravasz róka vigyor kúszik végig arcomon. Hiába erőlködik, a lapátrész csak nem mozdul közelebb. Ám ha nagyobb erőt vinne bele és mégis tovább próbálkozik, úgy a fémrész hirtelen görbül el.
-Nem gondoltam, hogy ti is feléledtek. - vallom be ismereteim elég hiányosak a bukottakról. Túl sokat vesztettek, de úgy tűnik egy két trükk megmaradt a tarsolyukban.
-Ha tudtam volna, hogy ha a halálod nem végleges, nem fáradoztam volna az elásásoddal. - teszem hozzá.

zene: nincs || üzenet: nincs  ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Adexael


City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 GilFB0gCity Market Catacombs, Indianapolis, 2016 8568cxi
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 JDR364I
My Team
☩ Reagok :
140
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 13, 2020 9:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


The Enemy of my Enemy...

Belial & Adexael 


[You must be registered and logged in to see this image.]Hamarosan megint homályossá válik a látásom és bármennyit pislogok, nem akar többé kitisztulni, másféle mozgásra pedig semmi energiám nem marad, így magatehetetlenül figyelem, amint Belial feláll és elsétál mellőlem a maga duplán rajzol körvonalaival. Ez az egész az ő hibája. Bármennyire is igyekszem pozitív mederbe terelni a gondolataimat, a hasfalamon tátongó hatalmas vágás valahogy nem hagyja, hogy az előző délutáni fogadalmamra koncentráljak – tegnap még úgy volt, hogy elfogadom utálatos lakótársam démoni hibáit.
Nyögök még egy utolsót. Hová mehetett? Talán annyira mégsem vagyok mérges rá, hiszen most is épp segíteni próbál, keres valamit a konyhában, ahogy a zajokból képes vagyok megítélni… Egy darabig hallom még, amint odakint kutat, mielőtt minden elsötétedne.
Sötétben megyek el és sötétben térek vissza – beborít, körülvesz és hatalmas súlyként préseli össze a mellkasomat. Jólesne nagy levegőt venni, bár azt sem tudom, hol vagyok, a tüdőm azonban nem, hogy megtelni, de kitágulni sem igazán akar az első adag oxigénért, így pánikszerűen kezdem kapkodni a lélegzetemet. A karjaim sem mozognak rendesen, a szemeim pedig mintha tele lennének valami szúróssal…
Eltemetett.
A démon képes volt és eltemetett! – realizálom lassan, valószínűleg mélyen a föld alatt. Egy-két tenyérnyi hely azért van még arcom mellett, valami ugyanis meggátolja, hogy a föld teljesen beborítson; kutatni kezdek hát az idegen tárgy után. Az ujjaim egyszer csak valami keményhez érnek, s bár minél tovább tapogatózom, annál inkább körém rendeződik a felásott talaj, megmarkolom a mellettem felejtett valamit ott, ahol érem. Ez valamilyen csont… Egy csontváz. Egy hullát rakott mellém.
Nincs kedvem újra meghalni odalent, hiszen még jóformán fel sem éledtem, és hála Belial alávaló ténykedéseinek, most már az egyre növekvő düh hajt előre teljes erejével: veszek egy utolsó levegőt és kaparni kezdek felfelé, hátha sikerül időben kikerülnöm a gödörből. A sírból, amiben beledobott.
Ha kimásztam innen, megölöm és ide rakom vissza.
Összeszorított szemekkel, de kitartóan küzdök, ások mindkét kezemmel a felszín felé és csak remélni tudom, hogy nem rossz irányba indultam el és a pokol irányába tartok épp. Már pont elfogyna a lélegzetem, mikor levegőt ér a bal kezem néhány ujja, onnan pedig már csak egy pillanat kell hozzá, hogy a jobbal is megkapaszkodjak a gödör szélén.
Végre kint van a fejem – zihálva és földet köhögve hasalok ki a fűre, majd amint összegyűjtöm rá az energiát, a hátamra fordulok megpihenni. Megölöm. Megkeresem és megölöm.
Mintha hajnalodna már. Nem sokkal világosabb az égbolt alja, mint mikor a wendigo a túlvilágra küldött, de jónéhány órával közelebb lehetünk már a reggelhez. Egy idő után feltápászkodom a földről és végignézek magamon – sár és vér gusztustalan elegye borít be tetőtől talpig, abba pedig bele sem merek gondolni, hogy a régóta halott emberi tetemről miféle undorító dolgok ragadhattak rám…
Füst száll fel a ház másik oldala mögül. Belial.
Gondolkodás nélkül felkapom a földkupac mellett heverő ásót, ami kifelé menet még egészen egyenesen állt és kellemetlen karcolást ejtett az oldalamon, s a következő lendülettel már indulok is arra, amerre a démon jelenlétét sejtem. Ezzel fogom leválasztani a nyakát a fejéről.
Gyorsított léptekkel, ám szinte hangtalanul közelítek felé a bokrok közül, amikor azonban elég közel kerülök a máglya előtt álló Lovashoz, mégis harci ordítás hagyja el a számat.
Áááááá – hörgöm dühösen, futás közben pedig szemmagasságba emelem a lapátot, hogy megcélozhassam őt a lapos oldalával. Kezdésnek ezzel kívánom bármilyen irányból arcon ütni, épp úgy, ahogy a halandók teniszezni szoktak. Persze kétlem, hogy a harag, amit most iránta érzek, sportszerűnek számítana, az ő esetében azonban jobban vágyom a bosszút, mint a szabályok betartását.
Most kibaszottul megöllek, te rohadék! – káromkodom nem túl angyalhoz méltóan, miközben a szerszámot lendítem.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1108
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 09, 2020 10:08 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Évek az angyalrablás után...
Adexael & Belial
[You must be registered and logged in to see this image.]
Egy nem túl kedves mondat száguld ki a számon megállapításként, angyalpajtás látott már szebb napokat is. A wendigo agancsa durva munkát végzett a hasa tájékán. Kívülről sem valami szép látvány. A dög nem csak a szobán végzett durva átalakítást, de odabent, az angyal testében is átrendezésre került néhány dolog. Nincs jó bőrben, így az első ami eszembe jut, hogy egy rúnát festek rá, némi enyhítésként fájdalmaira. Bár némi undorral merítem meg ujjam végét a tollasból kieresztett vörös levében, de egy nagy levegővételt követően mégis megteszem. Látom, ahogy ijedten mered rám, fogalma sincs mire készülök, én pedig hogy mozdulatom milyen gondolatokat ébreszt benne. Ha hangosan kimondaná, egészen biztos jót derülnék rajta. Némi ellenállást tanúsít, mikor kezére fogok és a ruha ujját feljebb tolom a karján, mégis rákerül az angyali rúna.
-Tudom tudom. - legyintek méltatlankodására. Ne érjek hozzá.
-Kibelezel, vagy kivájod a szemem egy kiskanállal. - felelem, miközben hunyorogva szemrevételezi a bőrére kent véres ábrát, majd felháborodva, homlokát ráncolva kérdezi: "Szerinted… szerinted enyhén sérültem meg?" Nyilván nem, jól tudom mit mázoltam rá.
-Jobb lett volna talán, ha egy sebtapaszt adok? - kérdezek vissza széttárt karokkal. Aztán látva siralmas állapotát, felmerül bennem a kérdés, vajon a bukottak miként gyógyulnak? A válasz elég borús Dexter állapotát nézve. Dögrováson van a pajtás.
-A vén szaros ezt is elvette... - ingatom meg a fejem. Az már egyszer biztos, ha egy angyal bukik, akkor rendesen bukik.
-Legalább ezt a kis extrát meghagyhatta volna...jól jönne most....- teszem hozzá halkan, miközben megdobom egy konyharuhával, amit a szarvas okozta tátongó lyukra nyomhat. Bár a test körül lévő vértócsa láttán már nem sokat ér.
-Volt időm gyakorolni az arktestvéreden. - utalok negyed évszázadra vendégségembe szegődő Harmóniára. Persze még haldokolva is, de muszáj hibát találnia a rajzomban.
-Hát még néhány wendigo-támadás és szerintem profi leszek... - nevetem el magam, miközben egy elhaló kérdés hagyja el a cimbora száját, de látom, már nincs egészen észen. Még egy kis vér is felbugyog a szájából. Úgy döntök nem zavarom elmúlásában, ezért felkelek mellőle és a konyhára már csak nyomokban emlékeztető helyiségébe lépek. Félrelökve az összetört bútordarabokat kutatok fel egy régi kotyogós kávéfűzőt és hamar egy zacskó őrölt kávéra is ráakadok. Mire lefő a fekete, talán addigra már Dextert is eléri a vég. Ha így van, hagyom egy csészényi kávé-idő erejéig a fal mellett alvadni, miközben azon tűnődöm vajon milyen végtisztességre vágyhat? Hamvasszam el a wendigoval az udvar közepén, vagy vájjak neki egy gödröt valahol a fák tövében? Ezt fontolgatva lépek mellé újra. Ha még él, rajzolok rá még egy rúnát, és nyomok a sebére egy sebtapaszt. Ha nem látok életfunkciókat...
-Ejj, de kár pedig jót szórakoztunk. - sóhajtanám, majd egy piros-kék kockás konyharuhát terítek a fejére eltakarva üveges élettelen tekintetét. A testét összeszedem a földről és a talicskába rakom, úgy tolom ki a kerti budi mögé, ahol a sufniból kölcsönzött ásóval egy jó három méter mély és arányaihoz kellően széles medret ások. Aztán épp beleraknám az angyalpajtás tetemét, de szinte magától borul a vájatba.
-Hopsz. - illetődök meg egy pillanatra, majd a budiba halt csontvázat belököm mellé sírtársnak. Ezt követően lendületesen ásom be a lyukat. Nem sokkal ezután elégedetten egyengetem el lábammal a talaj felszínét és szúrom bele az ásót dolgom végeztével. Na ilyet sem tettem még egy angyalért. Már csak a döglött wendigo sorsáról kell gondoskodnom. Egy máglyát készítek elő számára az udvar közepén.

zene: nincs || üzenet: nincs  ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Adexael


City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 GilFB0gCity Market Catacombs, Indianapolis, 2016 8568cxi
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
City Market Catacombs, Indianapolis, 2016 JDR364I
My Team
☩ Reagok :
140
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 08, 2020 9:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


The Enemy of my Enemy...

Belial & Adexael 


[You must be registered and logged in to see this image.]Jókedvem épp olyan hamar foszlik szét, ahogyan jött: bármi is legyen az, amit a wendigo darabjaira szedett, egyre inkább szúr odabent, így pedig nem túl kellemes érzés nevetni. Helyette egyre gyorsabban és mélyebbre veszem a levegőket, időnként azonban még ebben is megakaszt a köhögés; a számon kikívánkozó vértől egyre vörösesebb színben játszik az arcom alsó fele, a nedves és meleg cseppeket egészen a fülemig érzem kétoldalt lecsorogni.
Ne örülj előre – vágom rá két hörgés közben, mert meghallom, hogy a halálomat emlegeti. Nos, nem látok túl sok esélyt a túlélésre, de egyelőre úgy kapaszkodom az ébrenlétbe, mintha ez lenne az utolsó életem mind közül. Mellettem egyre szélesebb a tócsa; lassanként eláztatja a pólómat és csillogva terjed messzire tőlem a konyha talaján. Túl sok vért veszítek és túl gyorsan – magam is sejtem, hogy ez semmi jót nem ígér, hiszen megszámlálhatatlanul sokszor láttam már hasonlót a csatatéren.
A démon mellém guggol és belemártja egy ujját. Könyörgöm, ne nyald le – kérlelem gondolatban, mert alávaló fajtájára gyakran jellemzők az ehhez hasonló, megmagyarázhatatlan és undorító cselekedetek. Talán Belial is csak a megfelelő pillanatra várt, hogy angyalvért kóstolhasson… De aztán a szemeimre telepedő ködön át is észreveszem, ahogy elfintorodik, ennek láttán pedig egészen megnyugszom. Egy másodpercig tart csak, mert aztán elkapja a kezemet.
Ne… Ne merészelj hozzám nyúlni… – lihegem erőtlenül, de hiába, megakadályozni már teljességgel képtelen lennék, bármit is csinál. Szerencsére néhány pillanatnál nem tart tovább, amíg a bőrömhöz nyomódik egy ujja; az elején sokkal rosszabb volt, mikor a szabad felületet kereste az alkaromon. – Ha még egyszer hozzám mersz érni, Démon, én… – szuszogok egyre nagyobbakat, a mondatot azonban túl nagy kihívásnak érződik most befejezni.
Amíg birizgált, beletörődtem ugyan a sorsomba, de most néhány centiméteres magasságba emelem a kezemet, hogy félig oldalra fordított fejjel rápillanthassak az alkotásra. Ezt sem tudom túlzottan sokáig a levegőben tartani.
Szerinted… szerinted enyhén sérültem meg? – ráncolom össze a homlokomat rosszallóan. Barátságtalanságom jelenleg sokkal inkább a helyzetnek szól, mint közvetlenül neki; kivételes alkalmak egyike, ha Belial segíteni próbál, de saját kínjaim miatt nehezemre esik értékelni az erőfeszítést. Ha mást nem, a rúna hatására enyhébbé válik a hullámokban érkező fájdalom és mintha a körvonalait is élesebben látnám a következő alkalommal, mikor az arca megjelenik felettem.
Újabb adag vért köhögök fel, mielőtt válaszolnék.
Nem gyógyulunk – nyögöm kelletlenül. Emlékszem a meglepettségre a földet érés után; hiába vártam, hogy eltűnjenek az apró vágások a tenyeremen és hetekig húzódott rémesen a lapockáim feletti két sebhely is. Lelassult az idő és vele együtt a regenerálódásom is szánalmas mértékűre csökkent. – Nem gyorsabban, mint az emberek – ejtem ki az utolsó szót a kelleténél nagyobb szégyenkezéssel. Nem, a mostani állapotom abszolút nem méltó egy angyalhoz, az pedig még ennél is kevésbé tetszik, hogy a démon kegyeire vagyok utalva.
A hasamra szorítom a Belialtól kapott konyharuhát, bár van egy olyan érzésem, hogy ezzel már nemigen mérsékelhető a vérveszteség. Hamarosan elsötétedik majd minden, így megpróbálok nem arra gondolni, hogy ez is az ő hibája – ő haragította magára a wendigót.
Tudod… Nem vészes a rúnád egy… egy démonhoz képest – jegyzem meg a lihegések közepette, ugyanis sohasem néztem volna ki belőle, hogy értene az ilyesmihez. Persze finomítok rajta, mielőtt büszke lehetne magára. – Azért gyakorolhatnád még… mert nem teljesen szabályos ott az alján…
Ismét felnyögök és összeszorítom a szemeimet. Nincs sok hátra, de a tudat, hogy a szarvasnak már annyi sem, eltölt némi elégedettséggel.
Mire kell neked az énoki? – kérdezem elhalkulva, a választ azonban már koránt sem biztos, hogy meghallom.


Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 38 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 35 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7