Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Tenger és annak partja •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Tenger és annak partja - Page 3 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
288
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 31, 2018 8:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


☠️ Welcome, sister

Athan & Helene
szószám: 488 • Credit:

 
Lágy hullámok kúsznak fel a lábszárán és mossák újra meg újra a partot, mint ahogy azt már évezredek, vagy inkább évmilliók óta teszik. A természet erői, amivel még az angyali hordáknak sem sikerült elbánnia. Elpusztíthatják az embereket, a démonokat vagy épp egymást, a tenger nem fog megfordulni sem kiszáradni. Jó, persze előfordulhat egy nagyon nagy történés miatt, de inkább egyelőre a természet maga nemigen van háborgatva. Elintézi amit akar és ennek adóznak most itt, a parton állva. Kicsit idegenkednek egymástól, azt veszi észre, de hát hiába, a raboskodás után senki sem úgy néz a másikra, mint addig. Lehet, hogy akik annak idején keresték és idejüket inkább együtt töltötték, már rég rá sem néztek egymásra. Fogalma sincs mi ez pontosan, de hogy mikor oldódik meg ha valaha megfog... Egyáltalán, van rá szükség?
Az ellenséges pillantások azonban itt most nem bukkannak fel. Őszintén, nem is lenne hangulata elrontani ezzel a pillanatot és a helyet. Egyszerűen nem ide illő az, ha két testvér egymásnak esik akár csak szavakkal. Ó nem. Ez nem az a fejezet. Így az ő arca is mosolyra húzódik, immáron nem a távolból figyel, hanem közelebb sétál, és megtelepszik mellette. Még mindig a vízben áll, ha csak ennyi távolság van közöttük, nem gondolja soknak. Egy kényelmez mozdulattal nyújtózik ki és pillant Helene felé, és bólint egy aprót. Ha nem csalnak érzékei, még hülyeséget sem beszél, de ha mégis, akkor az meglepő is lehetne. A világ másik vége sem csendes, de itt mintha még akkora mágnes lenne minden lénynek, ami nem emberi. Pedig az egész világot lerombolták.
- És a tenger mindenhol ilyen, akárhova állsz. Végtelen, mélykék és élettel teli. Mennyire ellentétes azzal, ami a világot jellemzi  – a mögöttük elterülő földrészre tekint és abból is a városok iránya felé. Messze van a vasépületektől és ez érezhető is. Mennyivel könnyebb lenne, ha azokat rombolták volna le, teljes mértékben! De az élet nem kívánságműsor.
- Hellyel közzel igen. Mi számít közelnek, ugyebár. Ugyan, ne szabadkozz, miért kellünk? Történt valami? - érdeklődik, hogy mi lehet az, amiért össze akarja őket csődíteni. Mert hát, lehet olyami, ami akár halaszthatatlan is, akár nagy veszély. Sosem lehet tudni. Egy nagyobb hullám eláztatja ruházata nagy részét, de ügyet sem vet rá, még így is sokkal kellemesebb mint a városi por forgataga.
- Amerre csak tudtam. Amiket régen ismertem, a tavak szerencsére nincsenek máshol, no de maga a világ már túlságosan beépített. Egen.. leromboltak mindent, és mégis, van egy tucat érdekesség. Fel kell töltődni, új holmikat, arzenált kell szerezni, mert sosem lehet tudni, hogy a bolond világ mikor bolondul meg végképp. Te találtál már valamit, ami érdekes? Vagy akármi. Mindenki ügyeskedik valamiben  – ő is, csak hát az másnak annak számít-e, már más kérdés.
- Egészen hasznos dolgokat csináltak az emberek, néha engem is meglepnek. Láttál már ilyet? - azzal előhúz egy roppant fegyvert, egy halálos találmányt: egy macska alakú kulcstartót és odanyújtja neki. - Képzeld, ha megnyomod, még világít is. Eszméleten, mikre nem volt idejük.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 29, 2018 7:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Athan & Helené
 • Credit:
Ahogy megérkezem a partra az óceán felé fordulok, hogy megcsodáljam végtelenségét. Hiányzott már ez a látvány….
Kalandozásomból a víz furcsa hangja zavar meg. Összeráncolt homlokból fordítom oldalra tekintetem. Egy alak közeledik felém… Egy alak, akit jól ismerek. Mosoly kúszik arcomra. Igaz több száz évig voltunk összezárva mégis jó újra látni őt. A köszöntésével megvárom, míg a közelembe ér.
-Kisöcsém!-Szélesedik ki mosolyom. Végigmérem őt. Jól összeszedte magát. Egészen jól áll neki ez a szabadság. Bár gondolom mindannyinkra igaz ez. Ismét a víz felé fordítom tekintetem, majd először csak egy fejbólintással válaszolok neki.
-Az… A bezártságunk alatt el is felejtettem, hogy mennyire gyönyörű.-Nézem némán pár percig, majd ismét öcsémre emelem tekintetem.
-Szóval több testvérünk is a közelben tartózkodik? Ennek örülök! Ezért is jöttem ide, hogy találkozzam veletek… Félre ne érts… Nem a hiányotok miatt!-Tisztázom a dolgokat mielőtt félreérti itt nekem.
-Merre jártál? Hihetetlen, hogy így összeomlott az emberek világa. Az a pompa, amit felépítettek a semmivé lett… Az angyalok és démonok meg szabadon mászkálnák közöttük, mintha mindig is ez lett volna a normális. Megbolondult ez a világ.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Tenger és annak partja - Page 3 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
288
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 19, 2018 7:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


☠️ Welcome, sister

Athan & Helene
szószám: 536 • Credit:

 
Kövér felhők úsznak az égen, úgy néz ki, eső közeleg. Bár, mintha ezeket a városokat elkerülné mind, vagy csak egyszerűen ő van rossz helyen és sosem éri az égi áldás. Ahogy egyre jobban megismeri a városokat, úgy látja be, milyen sivár világgá változtak. Elvégre, látott ő már párat az idők során, mind élettel teli volt, pezsgett, és bár itt az is bezavar a képbe, hogy majdnem véget ért a világ, akkor sem az, amelyet megismert és amelyben el tudná képzelni az életet. Talán ezért kerüli el az eső is. Botor gondolatok, de ha az ember, vagy épp egy ősi faj elkalandozik, képes olyasmiken törni a fejét, amely normál esetben messzire elkerülné. Talán kicsit elkényelmesedett a nagy szabadságban, azonban sosem tétlenkedik. Ha nem cselekszik, tervez, ha ezt sem, megfigyel. Mintha a kis magánakciója szembe menne mindazzal, amit eddig elkövetett, pedig nagyon nem. Vissza akar ülni abba a nyeregbe, ahol mindig is ült, és ahonnan letekintett a világra. Nyomot akar hagyni, és persze, amely odabent fertőzte meg elméjét; túllépni azon, hogy testvérei a sor végén tartják számon. Sosem volt kimondva, de, ahogy a halandók mondanák, ha annyi dollárja lenne, amennyiszer ez megtörtént, igencsak gazdag lehetne.
Lusta léptekkel gázol a vízben, mezítláb, nadrágja szára hetykén feltűrve, hogy lábszára szabadon érezhesse a víz simogatását, felül pedig egy ing pihen rajta, az egyik démonon látta az elegancia mai formáját, és úgy gondolta, kipróbálja, csakhogy nemigen jön be neki a szűk öltözet. A gombok már rég leszakadtak a nyakrészről – ő tette, amikor már nem bírt vele, és maga az ing sincs betűrve gondosan, így elsőre úgy tűnhet, mintha egy igencsak laza üzletember mondott volna fel pár órája, és most ízlelgeti a szabadság új ízét. Menetelésének eleinte nem volt célja, őszintén arra készült, hogy a mélyre merülve töltődjön fel csakhogy aztán megérezte az, amely felé tart. Vagyis inkább, aki. A démonok vagy épp angyalok jelenléte nem mozgatja, persze hol zavaró, hol egész ígéretes, mégis az ismerős erő már mágnesként vonzza magához, még ha az illető nem is kér belőle. Sosem lehet tudni, ki milyen hányadán áll a dolgoknak ha a másikról van szó, bár benne nincs gyűlölet, csupán egy tisztes táv, amelyet kényelmesen tart. Ruben most a maga útját járja, ő is kicsit csellengett, ujjai között egy régi ezüsttőrt pörget, nemrég lelt rá, lehetségesen egy vadász hagyta hátra, vagy botor halandó, mindenesetre nincs különösebb ereje, csupán az esztétika, amellyel kialakították. Ha sikerül, még többre is viheti, mint egyszerű vágóeszköz, de majd később. A zsebébe rejti, amikor végül megpillantja a karcsú alakot, a sötét tincseket, és arcára barátságos mosoly ül ki. Sosem volt olyan, aki fennhéjázó, gőgös arcát mutatta, emberi mimikát húzott magára , amellyel könnyebben a közelükbe férkőzhetett és amelynek csapdájába könnyebb beleesni.
- A szépséges – szólítja meg végül, és megáll, de lábát nem emeli ki a vízből. Hajtincsei kissé göndören pihennek feje tetején, a párának rég megadta magát de nem bánja. A környezet még mindig megéri.
- Végül majdnem mindenki egy helyen fog kikötni. Gyönyörű, nemde? Az egyik dolog, amelyet a halandók nem tudtak teljesen tönkretenni. A vad tenger.. - mutat szét, mintha kalauz lenne egy tárlaton. - Örülök, hogy látlak téged is – ereszti le kezeit, hiszen most már határozottabban kellemesen mutat, mint börtönéveik alatt. De ez mindenkiről elmondható.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 13, 2018 11:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Athan & Helené
 • Credit:
A világ hatalmasat változott azóta, mióta bezártak minket. A városokat járva azt is megtudtam, hogy mi történt az évek alatt. Meg kell vallanom egy csepp sajnálatot sem érzek irántuk. Maguknak keresték a bajt.
A hatalmunk, tudásunk sajnos már nem olyan, mint a régi. Nem volt alkalmunk használni, gyakorolni, így idővel elkopott, de nem fogom magunkat Siratni, így is jobbak vagyunk ezeknél a haladóknál. A legtöbb helyen a jajveszékelés, a panaszkodás, a depresszió van jelen. Az utcákon élnek, egymástól lopnak… Hiába a katasztrófa cseppet sem változott a hozzáállásuk. Még mindig az önzőségük hajtja őket.
Hónapok óta nem találkoztam már testvéreimmel, de már kezdem érezni a hiányukat. Hiába a hosszú összezártság, mégis egymáshoz tartozunk. Így inkább elindulok megkeresni őket. Jó lenne összejönnünk, megbeszélni a továbbiakat. Nem szabad elfelejtenünk, hogy mg dolgunk van. Valaki kiengedett minket, de még nem tudjuk az okát. Talán jobb lenne óvatosabbnak lennünk, egymáshoz közel maradnunk. Bár tudom vannak önfejűek, de talán őket is sikerül majd meggyőzni.
Egy ismerős partra térek vissza. Már nem először járok itt. Igaz nem a legszebb környék, de mégis úgy éreztem itt szerencsével járhatok.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Tenger és annak partja - Page 3 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1058
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 10, 2018 1:29 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


***
szabad a játéktér
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Amara


Tenger és annak partja - Page 3 SZMvs5t
☩ Történetem :
☩ Reagok :
42
☩ Rang :
The Darkness
☩ Play by :
Lyndsy Fonseca
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 02, 2017 8:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


The Lord & Amara
Your only enemy
that you can't live without
Míg helyemet foglalom a székben, nehézkesen tudom visszafogni szarkasztikus hümmentésemet az emberek feltevései hallatán. Még, hogy megölték… Többre sohasem tartottam őket, mint felfuvalkodott csótányok, úgy fest, valami évezredek elteltével sem változott. Az ötlet is nevetséges, bármelyikük vagy éppen mindannyijuk egyszerre képes legyen végezni a fivéremmel. Ha ilyesmi előfordulhatna, a létezésük is a semmibe veszne, a mérleg egyik oldala nélkül csupán a másik létezik, testvérem nélkül egyedül én, a sötétség, a pusztulás és kietlenség maradna.
- Igen csak egocentrikus mindkét fél felfogása - forgatom meg szemeimet lemondóan, elvégre korábban sem leltem nagyobb türelmemet velük kapcsolatban, mikor még ez az egész Világnak titulált cirkusz éppen csak kibontakozóban volt fivéreim tenyerei között. Szerencse, hogy a mellettem ülő sem taglalja tovább a meglátásait, félő ugyanis, egyhamar felrúgnám önmagamnak tett ígéretemet, és csettintésre végeznék a halandójával.
Pillantásomat tehát az említett csalira és horogra fordítom, érdeklődéssel figyelve a technikát. Épp ugyanígy járok el a bot esetében, noha túl sokáig nem óhajtanék ezzel a látszólag semmirekellő tevékenységgel foglalatoskodni. Ha felbukkan a testvérem, ha nem, néhány percnél több bizalmat nem szavazok az elfoglaltságnak.
- Létrehozta őket, miért várják, hogy pesztráljon is? - dactól és dühtől sötétedő íriszeimet a tenger lágyan hullámzó voltára emelem, mialatt magam sem tudom milyen megfontolásból, de a „szeretett” Istenük védelmére kelek. A hirtelen lobbant testvériesség azonban egyhamar kialszik bennem, helyét átveszi a hitetlenkedés. Képes volt a kezdetek kezdetén elzárni egy sötét lyukba, hogy aztán ne is foglalkozzék többet a teremtésével? Netán talált magának más elfoglaltságot? Jobbat, mint én valaha kínálhattam volna neki? Mindenben nagyobb örömét lelte, mint sajátja társaságában?!
Mély szusszanással igyekszem kiengedni a bensőben kavargó haragvást, idővel el is jutnak tudatomig a férfi további szavai, mondanivalói… A tenger… Pillantásom eddig is rajta nyugodott, figyelmem azonban ellavírozott más vizekre, most viszont ismét a látványnak adózok teljes lényemmel.
- Mégis kinek ajándékozta? - vonom össze szemöldökeimet, mégis lehunyom pilláimat, s hagyom, hogy a férfi által kiemelt, a természet apró, tünékeny jelenségei áthassák valómat. Úgy vélem, képes lennék elmerülni az általuk nyújtott ingerekben, szemhéjaim azonban felemelkednek, miként újból szembesülhetek az emberi elme ostoba képzelgéseivel.
- Kötve hinném, hogy ti, gyenge halandók képesek lennétek a megölésére. Legfeljebb bujdos a szánni való hibái elől, amelyeket képtelen korrigálni. Hatalmassá tette magát, nyilván rádöbbent, a hatalom magányt szül és kényelmetlen áldozatokat, önfeláldozást, amire képtelen - osztom meg vele legőszintébb véleményemet, hiszen számomra nincs veszteni való, révén, egy gyönge ember nyomába sem érhet még a mostani, tökéletlen állapotomnak sem.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 10:47 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Miközben felállítom, neki a horgász széket úgy teszek, mint aki alaposan végig gondolja a válaszát.
- Hát tudja kishölgy ezt senki nem tudja igazából. Egyesek szerint az emberek az önzésükkel és gonoszságukkal megölték istent. Az angyalok pedig ezért támadtak az emberekre, hogy hátha az utolsó ember halálával feltámad a teremtő is. – Mondom és előveszem a horgászbotot és csalit is.
- Jöjjön, nézze! Így kell fel csalizni egy horgot és elkészíteni a szereléket. Nem nehéz. – Mondom és meg mutatom hogy készül a szerelék a horoggal csalival és súlyokkal.
- Ha meg van mindezzel egy mozdulattal jó messzire bedobja! De nem az egész botot! Meg mutatom ezt is. Itt át állítom az orsót, hogy szabadon tudjon futni a horgászzsineg. Majd az ujjammal le fogom a zsineget. Lendítek és huss már repül is! – Magyarázom és miközben magyarázom mutatom és csinálom is. Majd mikor a vízben csobban a horog a kezébe adom a botot de vissza állítom az orsót. Ezután vissza ülök a székembe és megfogom a saját botom.
- Tudom sokan ki nevetnek. A mai világban mikor az angyalok gyilkolnak ki törődik az istennel? Sokan azt mondják a vén szarházi mindig is cserben hagyott mindenkit. Nem válaszol az emberek imáira, és nem törődik az emberekkel akik háborúznak, vagy éhínség és betegségek tizedelik őket. Talán jobb is hogy eltűnt 25 éve hiszen úgy sem tett semmit a teremtésért. – Mondom és a messzi vizet nézem ahol a zsineg a vízbe ér.
- De mikor itt kint horgászok, és végig nézek a vízen a város romjain a távolban fel sejlő hegyeken. Meg látom az olcsó érzések mögött lapuló nagyszerűséget. Hogy lehetne a teremtés hibás? Bár mindenhol harc folyik a napi életért a táj egésze mégis a békét súgja. Ami le nyugtatja a háborgó lelket és elmét. Hunyja csak le a szemét! Érezze a tenger sós illatát, hallgassa a hullámok felemelő robaját a sirályok énekét. Érezze a nap melegét a bőrén és a tenger apró permetét a levegőben szállni. Majd nyissa ki a szemét és csodálkozzon rá a teremtésre! A békére! Ilyenkor úgy érzem értem őt egy kicsit és talán figyel is. Ilyenkor tudom Isten a teremtést csak is ajándéknak szánhatta! Egy adománynak. – Mondom és meg igazgatom a hajam, de továbbra sem figyelek a nőre csak nézem a messzeséget.
- A világ pedig nem érti meg az ő ajándékát. Elpazarolja feldúlja és elpusztítja. És mindezt még rá is fogja a teremtőre. Az ő hibája a háború, az ő hibája a sok betegség, az ő hibája a sok szenvedés. Pedig ő csak lehetőséget adott. A teremtményei pedig vissza éltek ezzel a lehetőséggel. Kerültem-e közel hozzá? Félek nem. Félek csak az örökségét nézhetem, félek, hogy mi emberek megöltük az istent.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Amara


Tenger és annak partja - Page 3 SZMvs5t
☩ Történetem :
☩ Reagok :
42
☩ Rang :
The Darkness
☩ Play by :
Lyndsy Fonseca
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 09, 2017 9:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


The Lord & Amara
Your only enemy
that you can't live without
Kéretlen szavai nyomán elégedettséget kellene éreznem, megkönnyebbültséget és örömöt, amiért fivérem legelső, tökéletesnek szánt teremtményeit manapság az utálat, semmint az áhítat lengi körbe, mégsem tudnék táncra perdülni. Démonok, angyalok? Éppen olyan bosszantó porszemek az univerzumban, mint halandó, erőtlen formáik; az emberek.
- Egyik sem jobb a másiknál - jegyzem meg végül, nem fáradva azzal, mélységes utálatomat távolra száműzzem hangomból. Sőt, tulajdonképpen felszabadító, hogy végre kimondhatom, amit igazán érzek, gondolok, már csak azt nem értem, miért nem kezdtem el ezt korábban. Ez a kérészéltű valami itt mellettem kényem előtt meghajolván egy szempillantás alatt az enyészetté válhat, magával hordozva sírjába minden titkomat és szavamat. Az ő lelkével amúgy sem telnék meg a jelen pillanatban, tehát úgy döntök, a legvégső esetben fogom csupán megfosztani legféltettebb kincsétől.
- Értem… - tekintetem ismét a botra siklik, majd a víz felé nyúló ívét követve magára a tengerre, melynek lágyan ringatózó hullámai óvón ölelik körbe, bármi is rejtezzék az eszköz végén. A válasz megérkeztével, s miként egészen másról kezd el beszélni az emberi lény, figyelmem hamar elszakad a halak kifogásának tudományáról, érthető mód nagyobb érdekeltségemet lelem a fivérem világában dúló problémákban és katasztrófákban.
Nem tetszik, amit hallok. Ki gondolta volna, előbb kell az angyalokkal leszámolnom ahhoz, hogy aztán méltó revansot vehessek ezen a szánnivaló univerzum-foszlányon? Nem engedhetem, hogy azok a szárnyas hangyák elorozzák előlem a bosszú édes lehetőségét.
- És a teremtőtők ezt szemberebbenés nélkül tűri? - egyik szemöldököm lágy ívben emelkedik a homlokom közepére. Nyilván így van, azonban a korábbiakról még nem informálódtam, nem tudhatom, megkísérelt-e valaha közbelépni, vagy régóta elhagyta már ezt a világot a rothadásnak. Reményeim aziránt kiáltanak, inkább az előbbi eshetőség váljék valóra, hiszen ha pusztán nem rég mondott le a teremtése megmentéséről, talán még visszacsalhatom bizonyos cselekedeteim okán.
- Mióta is tűnt el pontosan? - faggatózom tovább, hirtelen kélt lelkesedésemet lelve a halandó kikérdezésében. Az erőm visszanyerése iránti vágyam olyan magasra hágott, mindeddig meg sem fordult a fejemben, hogy akár tőlük is informálódhatnék a világ jelenlegi állapotáról. Már éppen szólnék tehát, hogy elfogadom ajánlatát a csatlakozásra, de újabb elmondásai bennem akasztják a levegőt egy pillanatra. Valóban ilyen egyszerű volna? Csupán leülök, egy botot a vízbe lógatok, és már is összeköttetésbe kerülök a testvéremmel?
- Rendben, csatlakozom - bólintok hirtelen és sietősen, várva aztán, hogy elővarázsolja azt a széket. Addig is lázasan keringenek gondolataim a nemrég elhangzottak körött. - Te már közel kerültél így hozzá? Istenhez? - nehezen tudom úgy kimondani a megszólítást, hogy ne csöpögjön mélységes utálattól és megvetéstől, mégis erőmet lelem a színjátékra, nehogy gyanakvást keltsek ebben az egyszerű teremtményben.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 02, 2017 5:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


- Oké oké! Nem kell rögtön haragosnak lenni! – Emelem magam elé a kezeim, mintha a szavaitól akarnám védeni arcom. – Csak tudod sosem lehet biztos az ember, hogy éppen kivel akad itt kint össze. Amint tudod meg mostanában az angyalokat jobban utálják a népek, mint a démonokat. – Mondom majd a karom és a kezeim le engedve újra meg fogom a horgászbotot.
- Ez? Ez a horgászat! És arra való, hogy a halat ki fogjuk vele a vízből. – Mondom és félre döntöm a fejem, mint aki nagyon gondolkozik valamin.
- Látom fiatal vagy még és nem hallottál ilyenről. Mióta az angyalok a világra szabadultak nem nagyon szoktak az emberek horgászni. A kezdeti időben mindenki csak rohangált meg sikoltozott, és persze a legtöbben mennyei kardok által kerültek lemészárlásra. Sajnálatos. A biblia alapján mindig azt hittem az emberiséget egyszer majd a lángok és a sötétség fogja elnyelni. De a jelek szerint ez nem fog be következni. Az angyalkák ki irtanak minket addigra. – Mondom és nyújtózok egyet amiben az emberi testem ízületei jól esően ropognak egy kicsit. Majd a hátizsák felé intek megint.
- Ahogy mondtam, csatlakozz hozzám! Van még egy bot és egy szék. Csak össze kell szerelni őket. Utána meg mutatom, hogy is kell ezt csinálni! Meg látod egészen izgalmas tud ez lenni. Pedig sokak szerint unalmas. De csak azért van mert azok az emberek akik ezt mondják túlságosan szűk látókörűek. Nem ismerik a vizeket és a halakat. Pedig a horgászat egy olyan dolog, amit ha valaki jól csinál, biztosan közelebb kerül vele a teremtőhöz. És nem úgy értem, hogy meg hal, hanem szinte egyé válik a lelke vele. – Mondom. Persze ez egy tipikus öregember szöveg, de amennyit Amara az emberekről tud még komolyan is veheti, hogy találkozik az istennel, ha neki kezd a horgászatnak. Nos jelen esetben ez kimondottan igaz. De már most is egy levegőt szív a teremtővel, szerencsére nem ismeri ezt fel.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Amara


Tenger és annak partja - Page 3 SZMvs5t
☩ Történetem :
☩ Reagok :
42
☩ Rang :
The Darkness
☩ Play by :
Lyndsy Fonseca
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 23, 2017 12:55 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


The Lord & Amara
Your only enemy
that you can't live without
Fivérem bosszantó teremtményeinek mintájára öltött testem fejét finoman oldalra biccentem, átható tekintetemet azonban egy pillanatra sem szakítom el a hangomra összerezzenő, engem aggodalmas tekintetével ostromló halandóról. Elégedettségemre válik reakciója, a bizonytalanság tökéletes, gazdagon termő táptalaja a káosznak, mégis értetlenség kucorodik feketéllő bensőm legmélyére. Ugyan mi aggasztja ennyire az embernőiket imitáló külsőm láttán? Tán birtokában lenne a képességnek, megérezze igazi voltomat? Kötve hinném, átlagosságát leszámítva nem süt róla több ahhoz, hogy akár szárnyasnak, vagy köztük a legelfuseráltabb példány ivadékának billogozzam.
Ellenben ő… Ő minden szemérmetlenségét összegyűjtve engedi meg magának a lehetőséget, összekeverjen azokkal a repkedő fénynyalábokkal, kiket elsőkként teremtett erre a nevetséges világra a testvérem. Hamar átjárja testemet a düh, fejemet visszabillentem eredeti helyére, míg tekintetembe igyekszem összpontosítani mindazon megvetésemet és haragomat, amelyet jelen pillanatban érzek e szerencsétlen flótás iránt.
- Ne tévessz össze még egyszer azokkal a bohócokkal - hangom elmélyítem, kezeimet ökölbe szorítom ruhám anyaga körött, mit eddig azért tartottam, ne keveredjen lábaim útjába a göröngyös, kavicsos partszakaszon. Dühöm azonban hamar lecsillapodik, amelyhez köze sincs a halandó szánni való remegésének, inkább a ténynek, miszerint nem kaptam választ a kérdésemre. Úgy fest, kénytelen leszek közelebb merészkedni ennek okán, s miként továbbra sem félem a férfi jelenlétét, végül fellépkedek az állványra.
- Jól megvagyok egyedül - felelem, noha gondolataim másutt járnak. Pillantásom még mindig a botot fürkészi, azon részét, amely a vízben ringatózik. - Mi célt szolgál ez az… elfoglaltság? - vonom össze szemöldökeimet, türelmetlenül várva, hogy megkapjam végre az áhított választ.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 11, 2017 1:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Tudtam, hogy jönni fog, hiszen eleve ezért ültem ki ide, hogy találkozhassak vele, ennek ellenére mikor megszólít váratlanul ér a dolog. Össze rezzenek, és egy aggódó pillantást vetek a nőre. A hangja, mint mindig a természetét meg hazudtolóan bársonyos. A bőre sima és bársonyos a haja hullámos zuhatagban omlik alá. Egyike azon lényeknek, akik isteni formámban is meg kisértettek engem. Vagy talán az egyetlen. Ki tartja már ezt számon? Az elő lény akit szerettem. Úgy ahogyan azt a többi teremtményem elképzelni sem tudja. Azután a dolgok el romlottak, én pedig nem láttam más megoldást, csak a be zárását. Reménykedtem benne, hogy a napon mikor ki engedhetem őt végre tökéletes lesz a teremtés, és együtt élvezhetjük annak szépségét és gyönyöreit. Az emberi test amit használok remegni kezd az érzelmeimtől. Talán ha szerencsém van be tudja sima félelemnek a dolgot.
- Nem vagy angyal ügye? Ne ölj meg kérlek! Csak szerettem volna horgászni egyet. – Mondom neki remegő hangon, miközben fél testtel felé fordulok. Legbelül persze gyűlölöm magam ezért a színjátékért, és azért, hogy hazudnom kell neki máris az első találkozásunkkor sok ezer év után. Látványosan nagyot nyelek, mint aki éppen leküzdi a félelmét, és a hátizsákom felé mutatok.
- Ha nem vagy angyal vagy más ember evő akkor kérlek, csatlakozz! Van még egy horgász székem és egy másik botom. Társaságban jobban megy az idő. Nem lenne senki egyedül addig is. Sem te sem pedig én.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Amara


Tenger és annak partja - Page 3 SZMvs5t
☩ Történetem :
☩ Reagok :
42
☩ Rang :
The Darkness
☩ Play by :
Lyndsy Fonseca
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 05, 2017 6:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


The Lord & Amara
Your only enemy
that you can't live without
A fivérem teremtményeitől bűzlő város nem váltotta be reményeimet, persze, legelső, szárnyas rabszolgáinak ilyen kifejezett jelenlétére még én sem számítottam. Annak érdekében fáradtam egészen idáig, hogy egyszer s mindenkorra megoldjam a személyes ketrecemnek rácsai között töltött idő okozta erő-csappanásomat, most mégis tátongó bensővel kell távoznom a porfészekből.
Néhány ember zamatos lelkével igaz, sikerült egy egészen apró lépést megtennem gyógyulásom irányába, ám egy-két, de még száz halandó kiszipolyozása sem lenne elegendő egykori valóm kivirágoztatásához. Szükségem lett volna a város minden egyes lelkére, jelenlétem azonban túl nagy feltűnést keltett a tollasok között, s bármily’ nehéz bevallanom, jelen állapotomban képtelenség lett volna mindükkel megküzdenem.

A földet csókoló, éjfekete ruhámon apró, feszült sóhaj kíséretében simítok végig, amint a tenger kavicsos partját szelem egészen békés tempóban. A világ minden ideje az enyém; bezárva, netán szabadon, de megkérdőjelezhetetlenül az enyém, ezért semmi indíttatásom nem akad megsürgetni emberi testem izmait a gyorsabb haladás érdekében. Egészen addig, amíg ki nem térek egy nagyobb, terebélyes szikla takarásából, ugyanis amannak túloldalán egy magányos lélek képe rajzolódik ki előttem.
Nem ő lenne az első, kit utamba sodort a véletlen, s nem is ő lesz az utolsó, aki balszerencséje révén a nap végén már lélektelen köszönheti a Holdat… Az időt nem is húzom, korábbi tervem sikertelensége keltette frusztrációmból táplálkozva szaporázom meg lépteimet, míg egész közel nem érek hozzá. A tengerbe nyúló állványra nem merészkedek, oldalvást állapodok meg, s nem azért, mert bármi félnivalóm akadna, ellenben a soha nem kívánt érdeklődésem ismét a lehető legrosszabb alkalommal tör utat magának bennem, s képtelen vagyok elnyomni bensőm egy elérhetetlen szegletébe. Ennek fényében nem bitorlom el tőle legnemesebb alkotóelemét rögvest, inkább szemlélem a furcsa botot, amelynek egyik vége a kezeiben összpontosul, míg másik a vízben ringatózik békésen.
- Mire vársz? - szemhéjaimat enyhén összehúzom, ábrázatomról ugyanis nem célom elűzni az értetlenség ráncait, összetéveszthetetlen vonásait.


Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/6
Angyal
1
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
6