Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Utcák •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Utcák - Page 2 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 11, 2020 7:59 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Váratlan találkozás
───────────── ────────────
- Nem, nem igazán - rázom meg végül a fejem némi gondolkodás után. Bár a kérdés többféleképpen is értelmezhető, az a gyanúm, nem úgy gondol rá, mintha az Amarás ‘kapcsolatunkról’ lenne szó. Hanem inkább olyasmi, ahogy a testvéreimhez viszonyulok. Talán valami bizalmasi kötelékként. Igaz annyira még talán a többi leviatánnal se olyan erős a kapcsolatom. Vagy inkább csak más. Nem adom a bizalmamat, vagy csak nagyon nehezen. Elvégre erőm teljében nem volt szükségem bizalmasra, most meg… még a létezésünket is homály fedi. Bölcsebb nem őszintének lenni, sőt, hazudni, az szolgálja a biztonságunkat. És a haszonszerzést.
- Hmm, az azt hiszem jó lenne. Bár a nagy része szerencsére megvan, csak pár lyukat kell még betömnöm - egészen eddig szorgosan dolgoztam, időt és energiát nem kímélve. Több könyvtár összes művét kiolvastam, hogy informálódjak, s új szerepeket próbáltam ki. Volt bennem tettvágy, na!
- Az ősi leviatán. Elvileg őt pusztította volna el Isten egy prófécia szerint. Így ki tudja - nem rossz az, ha elhiszik, hogy csak Isten pusztíthat el minket, és nem is próbálkoznak alternatívák keresésével, csak simán beletörődnek. Az kell nekünk. - Hát az emberi fogalmak szerint nyilván nem vagyunk jók. És a természet rendjében is inkább a “sötétebb” oldal a miénk. Sok borzalmat elkövettem. De tettem olyasmit is, ami emberi szemmel is “jónak” mondható - nem igazán tudom, mi lenne a helyes válasz erre a kérdésre. Én semmilyennek nem tartom magam. Csak érdeklénynek. - De miért, fontos ez? Hogy mi jók vagyunk-e, vagy rosszak? - kérdezem. Érdekel mit gondol, sosem gondoltam volna, hogy egy démon fog majd előttem ilyesmin rágódni.
- Erről csak találgatni lehet. De valahogy belekerültek abba a ládába, és ha tényleg olyan erősek, mint ahogy le van írva, akkor Istennek is részt kellett vennie a bezárásukban. A bosszút gondolnám oknak - Hol igaz, hol nem. Mi a saját boldogulásunkat kergetjük, úgy kacskaringózunk a dolgok közt.
- Hát Lucifer oldalát, persze - Úgy tűnik, hogy zavarja a tudás hiánya. De engem is. Van bárki, ezen a világon, aki eleget tud? - De ha harcra kerülne a sor, ti is ott harcolnátok a Viszállyal és Beleth-tel, nem? - kérdezek vissza. - És miért dobtad ki a fagyid? Nem ízlett? - talán neki démonként kifinomultabb az ízérzékelése, mint az enyém. Bár az édes ízt mindig értékelem.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Utcák - Page 2 GadHg7Q
Utcák - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
925
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 03, 2020 5:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Nieven & Belphegor


N
em értem Nievent, furcsán pillantok rá mikor veszélyről beszél, bár pontosan tudom, hogy mit jelent. Én bizalmasként is megéltem már pár dolgot Viszály mellett, elég ha csak a Tunridás esetet veszem alapul.
-Be kell látnom igazad van Nieven.-sóhajtok fel kissé kényszeredetten, majd mélyen szemeibe tekintek.
-Te el tudnád képzelni magad valaki oldalán?-kérdezek rá csendben, hangomon hallani hogy nem konkrétan ikremről beszélek, hanem úgy általánosságban. Érdekelne a véleménye, talán tud valami hasznosat mondani nekem. Hiába próbálom csavaros kérdéseimmel megfogni, Nie hamar kihátrál belőle, elhúzom a számat majd vállat vonok, akkor nem faggatom tovább saját magáról, de ahogy a leviatánokak említi, ismét érdeklődve pillogok rá, kérdésekkel bombázom őt, remélve hogy ezekre felel. Ám annyit még hozzá fűzök mondamdójához;
-Ha szeretnéd igazán segíthetek megérteni a világot. Nagyjából minden kérdésedre tudom a választ.-mosolyodok el barátságosan, aztán figyelmesen hallgatom beszámolóját a levikről. Tágra nyíló szememmel fülelek, az anyjuk démon volt, mi lehetett az apjuk? Felfalták őt? Bizarr kapcsolat... Megborzongok és hátra dőlök a padon. Nyolc leviatán, kígyó szerű vonásokkal... Amint a nő befejezi a válaszadást, ujjamat államhoz érintem.
-Ha valóban démon anyjuk volt, akkor mi lehetett az apjuk? Te rossznak képzeled a démonokat? Magadat is?-bökök mellkasa felé csüggedten, és akkor rólam mi lehet a véleménye? Aggaszt ez a dolog. Végül másfelől közelítek meg egy apró dolgot.
-Miért pont Amaráé? Miért kell azt a... azt a... Miért pont a Sötétséget választották?-emelem tekintetem arcára, nem függ össze ez az egész.
-Érthetetlen!-csapok combomra dühösen.
-Te választanál oldalt ha arról lenne szó?-szegezem neki a kérdést ahogy a fagyimat indulatosan a kukába hajítom.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Utcák - Page 2 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 30, 2020 4:24 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Váratlan találkozás
───────────── ────────────
- Azt értem, de ő akkor is egy démon - mutatok rá erre a tényre. - Az, hogy bárkivel mutatkozik, csak veszélynek tenné ki azt a személyt… márha ilyen romantikus értelemben érted a nővel látást - az a gyanúm, erről fúj a szél, noha igazából semmi értelme az egésznek. A szerelem számomra értelmezhetetlen, s szerintem Beleth számára is. Valószínűleg rossz nyomon járok, ám mostmár ezt is fel kellett vennem ötletnek. Így egyszerűbb lesz kizárni, persze csak akkor, ha Belphegor hajlandó reagálni rá. - Hmm… hát majd igyekszem - valami ígéretféle, ami inkább óvatos értetlenkedés a részemről. Nem fér a fejembe, hogyan gondolja a kiejtett szavakat. Miért kellene Belethnek nyitni bárki felé is? Ugyan a kapcsolati hálójáról nem sokat tudok, illetve az eddigiek alapján azt, hogy nincs neki nagyon, azért szerintem lassan és legfőképpen okosan biztosítja a lovasi helyét.
- Csapdák, pecsétek, rúnák és egyéb kellemetlenségek - egy igen éles fintorral jelzem, hogy nagyon nincs kedvem róla beszélni. - És tudod valahol bosszant is ez az egész, azért voltam kevésbé érdeklődő. Régebben bármire, amit emberek alkottak, elég volt ránéznem, hogy értsem, ha nem is a szerkezetre, akkor a tervrajzaira, most meg… rengeteg mindent nem értek, például az áram működését és ez eléggé fusztrál - hangomból valós düh csendül, hiszen tényleg zavar, hogy nem vagyok képes ugyanúgy megérteni ezeket a sokkal bonyolultabb szerkezeteket, mint sok száz éve. Talán ha minden lépést már a megalkotásnál, kifejlesztésnél láttam volna, úgy most nem tapogatnék ennyire sötétben, mégis: az emberiség nagyot változott és fejlődött párszáz év alatt.
- Hát ha szeretnéd - emlékszem vissza, mi is állt a Lucifernek átadott tekercsbe. - Elvileg az anyjuk egy démon volt, akit Andarielnek hívtak, s Lucifer teremtette. Megölték és felfalták a szívével az erejét. Nyolcan vannak, és furcsa, kígyószerű vonásaik akadnak: sárga szemek, kígyófogak, pikkelyek. Gondolom jól felismerhetőek, ha valaki összefut velük. Valamint elvileg hatalmas erejük van, noha ezt a tekercs nem igazán részletezte, miben is merül ki. Veszélyes ellenfelek lehetnek - sóhajtok egyet. - Hát nem teljesen értem, mire gondolsz jók és rosszak alatt. A démonokhoz közelebb állnak, mint az angyalokhoz, szóval a rosszakét, gondolom. Ráadásul azt mondják, Amara csatlósaik, ami pedig magáért beszél - tárom szét a kezem, jelezve, hogy ennyire mélyen én se vagyok titkok tudója, csak találgatok. Vagy nem, de ez már más dolog, olyan, amit ő nem tudhat meg.
Noha Beleth kedvességét megkérdőjelezhetőnek tartom, úgy látszik, kielégítettem a kíváncsiságát, noha a szemétbe hajított emberi táplálék némi fusztráltságra utal, legalábbis annak mozdulata. Kellemetlen lenne, ha minden magasabb rangú démonnal magamról kellene alkudoznom, már ígyis kész csoda, hogy Beleth nem akar többet megtudni rólam. Legalábbis kérdések terén, mert az edzésbe beleegyeztünk mind a ketten.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Utcák - Page 2 GadHg7Q
Utcák - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
925
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 15, 2020 6:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Nieven & Belphegor


E
z nem újdonság, hogy Beleth zárkózott lenne, megvonom a vállam, most mit csináljunk, Ő ilyen és kész. Tényleg nem akarom kibeszélni a testvéremet, főleg amíg nem tudom meg mondjuk Nieven szándékait.
-Már miért ne számítana, hiszen a testvérem!-vágok megrökönyödött arcot szinte egyből, igazából minden érdekel ami Beleth-el történik, de sajnos nem lehetek mindig vele. Ilyen az élet.
-Nem is befolyásolni kell őt, inkább megmutatni neki hogyan nyisson.-tűnődöm el egyetlen pillanatra, hiszen ez már nem az én reszortom. Mi mindig jól megvoltunk együtt, egy rezdülésből értettünk, de már nem én kellek neki, hanem valaki aki több! Nieven hamar rátapint a lényegre, de csupán egy pillanatra húzom el a számat. Aztán egy révedező mosoly kerül ajkaimra.
-Igen, mondhatjuk azt is, Viszály miatt távolodtunk el egymástól.-vállat vonok, majd felsóhajtok, kétezer évesen véget értek a gyerek évek, bár ma sem mondanám magam egy öreg démonnak. Inkább az a tipikus kamasz, legalábbis a teremtettek között biztosan. Hallgatom a lány ésszerű válaszait, de még mindig kitér egy kérdés elől. Na neeem! Én ezt kimondhatatlanul utálom.
-Oké, rendben van, nem volt szükséged rá, a világ rohan. DE! Miért vagy ennyire lemaradva? Mi történt veled?-nézek mélyen a szemébe és nem ajánlom, hogy benyögjön valami kamu szöveget. Egyre jobban bűzlik ez a dolog nekem a csajszival kapcsolatba. Nincs szüksége rá, hogy igyon, ez oké, sokan nem teszik. El is tekintek felette. Na de a leviatános dolog megfog.
-Mi az a nagyon kevés? Elárulod nekem?-nézek rá kérlelőn, ha kis információkból is, de össze akarom rakni a képet.
-Tudod, hogy mik ők? Honnan származnak? Jók vagy a rosszak táborát erősítik?-ha eddig nem akart beszélni, hát most remélem fog, az ő kérdéseire muszáj válaszolni, de Nieven szakszeerűen kerülgeti ki az enyémeket... Miért? Miért ilyen titokzatos? Okkal merül fel bennem a kérdés, hogy mi ő? Az sem igazán hat meg, hogy azt mondja, nem akar ártani a bátyámnak, ezt bárki mondhatja, akár én is... Főleg a démonok közül... Örülnék ha Nieven nem titkolózna előttem. Utálom a titkokat és előbb utóbb kiderítem mindet. Nem ez lenne az első. Elmegy a kedvem a fagyizástól ahogy a lányka tovább beszél, a közeli kukába hajítom a maradékot és mély levegőt veszek. Még a démonokat is megemlíti... Ha rossz helyen piszkálódunk, előbb utóbb valakinek szemet szúrunk. Én is voltam már napokra fogva tartva, hogy Viszály elengedjen két "fontos" embert... Tudni kell hová rakod be a kis segged, mert különben hamar baj érhet. Pusztán bólintok a szavaira, arcom inkább azt tükrözi, hogy ideje lenne korrekten beszélgetnünk.
-Örüljünk, hogy Beleth ilyen kis kedves, a maga módján.-szólalok meg végül, továbbviaskodva a gondolataimmal.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Utcák - Page 2 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 14, 2020 4:37 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Váratlan találkozás
───────────── ────────────
- Ó, ahhoz Beleth túl zárkózott sajnos - felelem neki. Azt mondjuk nem tudom, örülnék-e neki, ha ennél sokkal több időt kellene a Halállal töltenem, a kérésére. A bizalomféleség, na az nagyon hiányzik közülünk, én sem bízom benne - nem is tehetem -, és ő se bennem, ami az eddigi bakik alapján akár még érthető is lenne. Ugyan a helyzet nem ideális, azért igyekszem a legtöbbet kihozni a kapcsolatunkból, már ami tőlem telik. Persze, szeretnék változtatni, javítani rajta, ezért is érdeklődöm annál, aki feltehetőleg a legjobban ismeri, az ikrénél. Nem vetem meg a behízelgést, hiszen gyakran többet ér az erőszaknál. Egy embernek legtöbbször könnyebb a bizalmába férkőzni, majd felhasználni őt, ha a bizalmasának tekint, nem pedig ellenlábasának, vagy valami hihetetlenül erős lénynek, aki ellen esélye se lehet, s muszájból követi az utasításait. Talán Amara is pont így van velünk… most még kér, de ha nem hozzuk az elvárt szintet, akkor majd követel.
- Miért számít, hogy láttad-e már nővel? - azt hiszem van itt valami a háttérben, amit egészen egyszerűen nem érthetek meg. Beleth is utalt valamire, meg a démonnő is, s a “nyomok” úgy tűnik egy irányba vezetnek. Mégsem értem, elvégre az érzelmekkel egyébként se egyszerű, s ezek közül is a legbonyolultabb lehetne a megfejtés. Ráadásul ha démon nem is, lelketlen nagyon is vagyok, akárcsak Beleth. Mi nem vagyunk emberek, soha nem is leszünk, s ez így van rendjén. - Kötve hiszem, hogy bárki is befolyásolni tudná - rázom meg a fejem, ajkaimon egy apró mosollyal. Tény és való, a Halál nem olyasvalakinek tűnik, aki hagyná, hogy más hozza meg helyette a döntéseket. Sajnos nem egy ember, pofon egyszerű logikával.
- Ennek a Viszállyal való paktumod vetett véget? - kérdezek rá, hátha, noha számos egyéb válasz is létezhet a közeli kapcsolat felbomlására. Én márcsak tudom, milyen nehéz, ha a levinek testvérei vannak… - Azért, mert sok dolgot nem tudok még, és tanulni akarok. Nem tudom igazából… vonzódom az elmúlt időhöz, talán pont a régmúlt emlékei miatt. Tudod szörnyen zavar, hogy az emberek legújabb találmányait, számításait nem értem - ez tényleg borzalmas, hiszen régebben minden ilyen pofonegyszerű volt. - Szóval ameddig nem voltam rákényszerülve, inkább kerültem a fura, modern dolgokat. Mostmeg… eléggé le vagyok már maradva, az emberek nem pazazolták az időt - kuncogom el magam. - Nincs rá szükségem… és az ízüknek sem vagyok nagy hódolója - ennek a nőnek legalább annyi kérdése volt, mint nekem, ez egészen elképesztő! - Nagyon keveset. Csupa rejtély öleli körbe őket - annyira nem erőltetem, illetve amennyire csak lehet ködösítek. - Ez felettébb érdekes! - bólintok szolgálatkészen a szavaira, elvégre ezt a történetet már hallottam, Belethtől.
- Hogy értve mi vagyok én? - meredek rá őszinte értetlenséggel. Nem tudom hova tenni a kérdést, főleg ilyen hirtelenjében. Előtte még biztosan nem lepleződtem le, szóval ilyesmi fel sem merül bennem. Ahhoz, hogy tudja, vagy csak szimplán sejtse, hogy nem vagyok démon, minimum látnoki képességekkel kellene rendelkeznie, ami lehetetlen, elvégre ő egy démon. - Nem akarok ártani a bátyádnak, ha erre gondolsz - és mi másra is gondolhatna? Nem vagyok haszonleső, s nem akarom elvenni Beleth életét, hacsak nem kényszerülök rá. Jó, a kapcsolatunk nem éppen zökkenőmentes, pár helyen hibáztam, és gyanakszik, de mivel nem vagyok démon, a helyére se pályázhatok. Persze ezt Belphegor nem tudhatja. Hogyan lehet ezt a legkönnyebben körülírni egy aggódó húgnak? Az én testvéreim sosem voltak olyanok, akiket félteni kellett volna, s bár most kicsit aggódom értük a korlátozott erőnk miatt, mindannyian a magunk szerencséjének a kovácsai vagyunk, eképpen eszembe se jutott volna beleszólni a testvéreim kapcsolati hálójába, amíg az nem fenyegette az enyémet. - Én csak… tényleg örülök, hogy hajlandó tanítani. Tudod, amíg nem igazán találkoztam más démonokkal, nem volt gondom az erőmmel, de mióta bezárult a Pokol, időnként szorult helyzetbe kerülök - csóválom meg a fejem.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Utcák - Page 2 GadHg7Q
Utcák - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
925
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 26, 2020 11:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Nieven & Belphegor


C
sendesen hallgatom a lányt miközben válaszol a kérdéseimre. Kicsit olyan, mint én, folyamatosan beszél. Meg is mosolygom őt, de nem bántón, csak egy futó mosoly, ahogy felfedezem a hasonlóságot. Kicsit talán megingatom a fejem, mikor kitér a válasz elől, de ha ennyire nem akar válaszolni, hát rá hagyom a dolgot. Aztán mivel keresem a tesóm, ha már Nieven itt van előttem, akkor jogosan engedhetem meg magamnak azt is, hogy azt higgyem vele van. De mint kiderül a válasz kérdésekből, Ikremnek se híre se hamva.
-Gondoltam többször nyomultok együtt, de ha nem, hát nem.-vonok vállat félszegen, aztán el is engedném a témát, ha Nieven nem tartaná mégis közöttünk a következő mondatával, mikor bevallja, hogy amúgy ők nem egy pár. Nem lep meg túlzottan amúgy a dolog, így talán annyi reakció mutatkozik az arcomon, hogy szemöldököm centikkel feljebb kerül a homlokomon.
-Azt hiszem erre gondoltam már magam is. Beleth túl magának való. Valójában, ha jobban belegondolok, nem is biztos, hogy láttam én már nővel.-gondolkozom el egy pillanatra, aztán végül mégis csak hozzá fűzöm.
-Azért nem ártana valami gyengéd kéz mellé is. Hátha nem lenne ilyen magának való.-mosolyodok el mondandóm végén, aranyos lány ez a Nieven, csak az bosszant kissé, hogy nem tudom micsoda. Még a mester-tanítvány felhozatalból sem gondolnám, hogy ő démon lenne. Ahhoz talán túl ártatlan. Vagy éppen csak nekem mutatja ezt az arcát, ki tudja. Belethről szeretne informálódni, de konkrét kérdés esetén vagyok csak hajlandó a testvéremről beszélni. Így hogy nincs itt, olyan, mintha kibeszélném, nem akarom.
-Mi sok őrültséget csináltunk régen. B@sztattuk az embereket és... Hm elég féktelenek voltunk, talán ezzel a szóval tudnám jellemezni magunkat. De mindent együtt csináltunk.-régen még talán egy pillantásból is értettük egymást, nem kellett megszólalnunk és az jó volt úgy. Most már kicsit komplikáltabb a helyzet is. Legalábbis az előzményeket tudva... Nem akarok bele menni.
-Nem az volt a kérdés, hogy merre. Hanem hogy miért kérdezel rá ennyi mindenre. Mitől maradt ki a modernebb dolog?-nézek szemeimbe, miközben tényleg oda csücsül nyelvem hegyére az az aprócska kérdés... Szinte várja, hogy kilökjem a számból. De még kibírom egy kicsit, így felajánlom a fagyizót, nekem mondjuk jól esne, maximum Nie is megtudja, hogy milyen jó.
-Semmit sem iszol? Miért?-újabb nem érthető információ. Itt a földön a legtöbben, mind találtunk valami "hobbit" lestük el az emberek szokásait... Ő meg közli hogy ritkán eszik és nem iszik semmit. Tuti, hogy ufó a nő! Minden esetre elindulunk fagyi beszerző útra, ám még út közben kapok némi infót. Meg is torpanok egy pillanatra.
-Te tudsz a leviatánokról?-pillantok rá megrökönyödve, majd érzem ahogy zakatolni kezd a fejemben az összes fogaskerék ami csak létezik odabent.
-Nos, mi egy egészből lettünk ketten. Bár bevallom mai napig rejtély, hogy Lucifer miért döntött így.-vagy csak nem akarom elmondani, ki tudja. Kezd egyre érdekesebb lenni a lány... Kicsit talán zavar is. Mindenesetre mikor elmondja hogy miért érdekli annyira Beleth, csupán vigyorgok egy jó ízűt. Kérdésére viszont már csak akkor felelek mikor kijövünk a fagyizóból a tölcsérekkel a kezünkben.
-Nos, lehet, hogy látja benned a kihívást, vagy a tudni akarást. Ki tudja. Olykor még én sem értem őt, de ez így van jól. Mi nem vagyunk gondolatolvasók!-ingatom a fejem mosolyogva.
-És talán, ha Belethről szeretnél többet megtudni, akkor pont, hogy őt kellene megkérdezned. Úgy tiszta a dolog, szerintem.-vonok vállat és közlöm amit már egy ideje ki akartam mondani. Egy padra ülve szeretném elfogyasztani a fagyit, ha Nieven szeretne nyugodtan mellém tud ülni. Örülök, hogy nem okoztam csalódást neki a fagyival, mondjuk ritkán lövök mellé, szóval valahol ebben is biztos voltam. De aztán nem bírok nyugton maradni, így a lány felé fordulva, pillantását keresve teszem fel azt a kérdést is, ami ott motoszkál bennem.
-Mondd csak Nieven! Mi vagy te?-állok meg egy pillanatra a fagyi pusztításban, remélve, hogy igazi választ kapok végre.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Utcák - Page 2 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 24, 2020 2:51 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Váratlan találkozás
───────────── ────────────
- Ó értem! Pedig ha lennének, akkor szívesen segítenék - ajánlom fel neki a lehetőséget. Bármilyen típusú beszélgetésben szívesen partner vagyok. Mondjuk inkább emberi problémákra vagyok szakosodva, nem démoniakra, de ki tudja, mi lehet felé a gond. Elvégre a viselkedése is hajaz az emberire.
- Neeeeeeem - vágom rá. - Igazából kb hétszáz éve nem jártam itt, Amerikában. Akkor pedig még minden teljesen más volt - óvatosan igyekszem kilavírozni a kérdés elől, hogy ne kelljen pontos választ adnom. Nem szeretek hazudni, és nem is szokásom, hacsak nem szükségszerű éppen, valami miatt.
- Miért? Szerinted vele kellene lennem? - pislogok meglepetten. Jó, az edzés miatt fogunk együtt lógni - azt hiszem ezt a szakkifejezést használják a mai tinédzserek a közös programokra -, de azért… nem vagyunk összenőve. Sőt, a tengerparti és a bulis esemény kivételével nem is voltunk még együtt. Beleth már azzal is meglepett, hogy elhívott oda magával. Bár végülis ha azt hiszi, hogy “egy pár” vagyunk, akkor logikus. Apropó… - Öhm, amúgy köztem és Beleth között nincs semmi, csak maximum mester és tanítvány kapcsolat - világosítom fel, nehogy mást gondoljon. Engem túlzottan nem érdekel a dolog, de Belethnek fontos, hogy Belphegor ne gondoljon ilyesmit, szóval mindenképpen mondanom kellett neki. Nekem meg igazából mindegy, egyszerűen csak idegen ez az egész, az pedig főleg, hogy démonok miért kerítenek ennek ekkora feneket. De valószínűleg Mammonnak igaza van, ha bárki is azt hinné, hogy Beleth szerelme vagyok, azzal veszélybe kerülnék. Az meg más kérdés, hogy meg tudom magam védeni, főleg sehonnani démonok ellen.
- Nem tudom… igazából mindenre kíváncsi vagyok. Miket csináltatok együtt? - a problémák igazából ott kezdődnek, hogy fogalmam sincs, miket lehet csinálni a Pokolba. Elvégre én itt minden időmet az emberek megfigyelésével töltöttem, ott meg ezt nem lehet kivitelezni ebben a formában. Meghát, Beleth utálja az embereket.
- Hát, jópár modernebb dolog kimaradt sajnos az életemből. Rengeteget éltem Görögországban, meg Rómában… aztán Olaszországban… tudod az ókori építesz és kultúra mindig elbűvölt! - újabb terelés, elvégre nem igazán akaródzik válaszolnom az eredeti kérdésre. Még valahol remélem is, hogy legalább annyira utálja ezeket a dolgokat, mint a fivére, és vagy a fújolás irányába megyünk tovább, vagy a feledésébe.
- Ez nagyon érdekes! - alig várom, hogy a saját szemeimmel láthassam ezt a helyet, valamint a beígért édességet. - Akkor gondolom ez is elsősorban az embereknek van - pillantok rá várakozón, elvégre nem biztos, hogy alátámasztja a hipotézisem. - Ritkán táplálkozom és általában semmilyen italt sem veszek magamhoz - igyekszem óvatosan védeni a tudatlanságom. A legkevésbé sem zavar, hogy ilyet kell tennem, ám nem árt, ha ezt tudja. Az élelmek terén le vagyok maradva.
Talán nem kellene kérdezősködnöm Belethről a testvérénél… érzem, hogy furcsállja. Egy pillanatra felmerül bennem, hogy előadjam, szerelmes vagyok belé, s ezért érdekel annyira. De aztán elvetem az ötletet. A bulin Belphegor már bizonyította, hogy mégse annyira emberi, mint ahogy azt elsőre gondoltam volna. Az pedig még annyira sem lenne jó, ha Beleth fülébe jutna a dolog, kellemetlen, kínos kérdéseket vetne fel, vagy éppen csak a tényt, hogy át akarom verni őket.
- Nagyon érdekes, és újszerű számomra ez a testvér dolog. Eddig csak a leviatánoknál hallottam hasonlóról - ejtem el finoman az infót, hogy aztán teljesen könnyedén ugorjak más témára. - Kíváncsi vagyok rá, és hálás is vagyok neki, hogy tanítványává fogadott. Igazából ki nem néztem volna belőle, hogy hajlandó tanítani másokat, főleg, hogy elég sok mestert meg is ölt - legalábbis állítása szerint. De a dolog ezen része nem érdekel igazán, hiszen lényegtelen a számomra. - Bár erre nem hiszem, hogy te felelni tudnál, de érdekelne, mit lát bennem, amiért hajlandó tanítani - pillantok rá várakozóan, hátha van valami ötlete.
- Egyébként ez - mutatok a kezemben szorongatott dologra. - Valóban finom - mosolygok, miközben szorgosan másolom a mozdulatait, amivel eszi. Nagyjából az első másodpercben sikeresen megállapítottam, hogy tényleg nagyon hideg, úgyhogy azóta óvatosabb vagyok vele.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Utcák - Page 2 GadHg7Q
Utcák - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
925
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 17, 2020 9:55 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Nieven & Belphegor


F
urcsa ahogy Nieven reagál arra, hogy megjelentem, kicsit mintha feszült lenne, vagy nem is tudom. Mindenesetre igyekszem barátságos arcot ölteni, közlöm vele, hogy örülök hogy látom. Erre érkezik is a szintén hasonló válasza, mire arcomon mosoly suhan át. Visszakérdése egy pillanatra meglep, összeráncolom a homlokom kissé.
-Nem, nem úgy értettem. Csak kicsit járatom az agyam. Úgy mindenfélén gondolkozom.-vonok vállat egyszerűen. Nincsenek nehézségeim. Legalábbis azt hiszem.
-Felfedezted a várost? Nem itt laktál előtte?-csípem ki az információt a mondatából és érdeklődve figyelem a lány arcát, mikor vissza kérdez a testvéremre kuncogni kezdek.
-Azt hittem vele vagy.-közlöm, hogy értse miért kérdeztem rá. Válaszol a kérdésemre hogy mi járatban errefelé, egy ismerősét látogatta meg, bólintok, nem faggatom tovább, nem is az én tisztem ezt megtenni. Én is összefutok bárkivel ha arról van szó. Nem is szeretek magyarázkodni. A felé nyújtott cigiből nem kér, így ahogy rá gyújtok el is teszem a dobozomat. Megmosolygom a lányt ahogy közli velem hogy konkrét terve nincsen arra hogy mit csináljunk délután, azt mondja inkább otthon szokta lógatni a lábát. Ezen muszáj lesz változtatnom. Belethről mesélni... Gondolkozva pillantok rá és elvigyorodom.
-Mit szeretnél, mit meséljek róla?-teszem fel a kérdést mielőtt ki jelentem hogy kereshetnénk egy fagyizót, vissza kérdése meghökkent.
-Mondd csak, miért kérdezel rá ennyi mindenre? Mintha nem is itt éltél volna eddig.-nézek rá furcsán pislogva ahogy belé karolok.
-Egyébként a fagyizó egy olyan épület ahol jeges édességet lehet kapni.-vigyorgok miközben elindulunk. Nieven mondandójára szabad kezemmel bele túrok a hajamba.
-Nos, a bátyám már csak ilyen. Nem szeret sokat beszélni, velem ellentétben. Inkább a cselekvést szereti.-legalábbis régen ilyen volt. De nem értem miért érdeklődik ennyire Nieven.
-Úgy tudom, hogy csak mi vagyunk így konkrétan ikrek a démonok között.-vonok vállat, aztán feltűnik előttünk egy épület. Megtaláltam! Ujjammal mutatok magunk elé, és ahogy a bejárathoz érünk nyitok is be.
-Na ezt figyeld!-súgom a lánynak és elengedem a karját hogy a pulthoz lépjek.
-Szeretnék kérni egy gombóc citromot, mangót és ananászt. Illetve szintén még egyszer ugyan ezt.-vigyorgok az eladóra, majd ahogy kezembe kapom a két tölcsért az egyiket Nievennek nyújtom. Kifizetem és már ki is lépek onnan, remélve, hogy a lány is követ.
-Szóval, mit szeretnél megtudni rólunk?-szegezem neki a kérdést és egy közeli padra ülök hogy kényelmesen megehessem a fagyimat miközben beszélgetünk.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Utcák - Page 2 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 14, 2020 5:28 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Váratlan találkozás
───────────── ────────────
Gondolataim a Mammonnal való beszélgetésünk körül keringenek, már-már lelkes megszállottsággal. Jó volt újra látni, mégha nem is ő lesz a következő bizalmasom. Osztozunk néhány titkon, ráadásul előtte tettetnem sem kell magam. Ő tudja mi vagyok, feldolgozta, s szerencsére nem a halálomra pályázik. Legalábbis egyenlőre. Ennél jobbat azonban nem kívánhatok.
Belphegort meglátva ijedtség uralkodik el rajtam, némi tanácstalansággal karöltve. A buli óta megválaszolatlanul - sőt, ami azt illeti, feltetetlenül - álló kérdés továbbra sem enged szabadjára. Milyen a viselkedése? Emberi, vagy démoni? Szeretnék a kedvére tenni, olyannak látszani, amilyennek látni szeretne. Nem vagyok azonban képes megfejteni, hogy mit kívánhat látni. Ez egy ritka, de sok bosszúsággal járó alkalom. Alig néhányszor fordult elő, hogy fogalmam sem volt, milyen álcát vegyek fel, s azóta fejlődtem. Legalábbis eddig ezt gondoltam magamról.
- Én is örülök! - igyekszem gyorsan megnyugtatni, hogy viszonzásra talál az öröm érzelme. - Min gondolkodsz? Valamiben nehézséged akadt? - gondolom adódott egy problémája, s most azon töri a fejét. - Semmi különös. Igazából mióta felfedeztem majdnem teljesen a várost, rengeteg a szabadidőm, amikor nincsen mit csinálnom - felelem. - Beleth? - kérdezek vissza félig meglepetten. Tudnom kellene merre jár? Fogalmazódik meg bennem a gondolat, noha megindokolni nem tudom, miért is kellene Beleth eme pillanati tartózkodási helyéről információval rendelkeznem. Követem a pillantását, hátha csak félreértelmeztem a kérdést, s Beleth voltaképpen vele jött, esetleg úgy volt, hogy itt találkoznak, most pedig meglátta. Semmi ilyesmi nem tapasztalható, azonban egy egész percnyi fejforgatás után döbbenek rá, hogy túlzottan sokáig időzök a témánál és Belethnél. Megint.
- Egy ismerősömet jöttem meglátogatni - felelem, az igazsághoz mérten. Nem tudom mennyire akarja bolygatni a témát, csak reménykedni merek benne, hogy semennyire, de az eddigiek alapján ennél biztosan kíváncsibb lesz. - Nem kérek, köszönöm - először zavartan bámulom a dobozt, fogalmam sincs mit akar vele, de aztán sikerül összekapcsolnom a dolgokat, s mivel a tüdőm nem kedveli a füstjét, udvariasan eltasítom. - Nem vagyok igazán jó tervező, inkább otthon szoktam lógatni a lábam - végre egészen könnyedén jön a számra az “otthon” szó. Valójában kb soha, egy percre sem állok meg, csakha már nagyon kivesz belőlem mindent a környék rengeteg vasa. Olyankor még aludni is kénytelen vagyok, ami időnként furcsa álmokkal is jár. - Áhh, én fejben csak a beszélgetésig jutottam - legyintek, hogy nem vagyok az ötletelés magaslatán.
- Tessék? - pillantok rá meglepetten. Hallottam mit mondott, csak érteni nem értettem. - Meeeeeeg, reméltem, hogy mesélsz nekem Belethről egy kicsit - mosolygok rá bátorítóan, mindenre is kíváncsi vagyok. - Elvégre mégiscsak te ismered őt a legjobban - Mammont hiába kérdeztem, s Belphegor mégiscsak a testvére. Én túl jól ismerem a testvéreimet - többek közt a ládának is hála -, bármilyen helyzetben simán tudnám őket hozni, teljesen hihetően, a tűpontos kinézetektől kezdve a legváratlanabb gesztusaikig.
- Fagyizó? Az meg micsoda? - harapok rá élből az újdonságra, nagy lelkesedéssel. Egészen könnyedén tűröm, hogy belém karoljon, nála igazából számítottam is valami ilyesmire, szóval meglepetésként se ér. - Tudod, nagyon foglalkoztat engem a ti testvérségetek, ez nagyon ritka a démonok felé. Belethből meg borzasztóan nehéz bármit is kihúzni - csóválom a fejem kissé szomorkásan.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Utcák - Page 2 GadHg7Q
Utcák - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
925
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 05, 2020 10:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Nieven & Belphegor


N
em is tudom már, hogy miért indultam ma útnak, egyszerűen szükségem volt egy kis sétára. Csak pár óráról lenne szó, aztán pedig megyek tovább. New Orleans utcáin kóborolok és kicsit kikapcsolt aggyal sétálgatok. Egészen addig, míg egy ismerős hangot hallok meg. Arra fordítom a fejem és meglepve tapasztalom, hogy a bátyuskám nőkezdeménye ácsorog a túloldalon. Oldalra döntött fejjel méregetem, vajon ő mit keres itt?
-Szia Nieven, örülök, hogy látlak.-köszönök rá, aztán elindulok felé. A lány pedig kérdez, hogy vagyok? Ó...
-Gondolkozni jöttem kicsit. Mi a helyzet? Beleth?-kérdezek vissza és körbe pillantok, mintha bármelyik pillanatban megjelenhetne.
-Mit csinálsz erre?-érdeklődöm és előkaparok egy cigit, hogy rágyújthassak. Nem is emlékszem, hogy a lány dohányzik-e, így felé kínálom a dobozt, hogy esetleg rágyújt-e?! Csak azután teszem el a dobozt, miután dönt. Feltesz nekem két apró kérdést, mire megemelkedik a szemöldököm.
-Úgy konkrétan nem terveztem semmit, de hallgatlak.-vonok vállat és elmosolyodom.
-Bármire vevő vagyok, ha van ötleted.-közlöm csendesen, aztán körbe nézek lassan és tekintetem az égre vetül.
-Veled is előbb találkozott az ikrem vajon?-kérdezek rá halkan, mert hát mikor kitaláltam, hogy buli akkor már közölte, hogy hozna valakit... Ebben is utolsó vagyok, hihetetlen. Megint elfog az a rossz érzés.
-Menjünk, keressünk egy fagyizót!-szívok bele a cigimbe és belekarolok a lányba, hogy irányba álljunk és elinduljunk tovább az utcán, abban a reményben, hogy ha fagyizót nem is, de kávézót találunk.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Utcák - Page 2 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 03, 2020 6:00 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Váratlan találkozás
───────────── ────────────
Pont végeztem Mammonnál, éppen csak becsukódott mögöttem a házának kapuja, amikor egy eléggé új, de kellően veszélyes ismerőst fedezek fel. Mit csinál ő itt? Igen rendesen megkörnyékez az ijedtség, a pulzusom elég szaporába vált. Hogy lehetek ilyen szerencsétlen?! Bármikor máskor hatalmas mosollyal, örömmel néznék a találka elébe, de nem egy ilyen kompromitáló helyzetben. Szövetségben állok a Halál Lovasával, erre egy másik Lovassal volt találkozóm. S pont az első testvére lát meg. Ilyen elképzelhetetlen szerencsétlenség fel sem merült bennem, pedig nagyon borúlátó tudok lenni. Mondjuk Belphegor pedig a Viszály tanácsadója. De az előbbi, minthogy Beleth lett a Halál. Mostmár fölösleges lenne futni, ennyi idő alatt biztosan meglátott, a meneküléstől csak gyanúsabb lennék. Beletörődően indultam felé, félretéve a Mammonnal folytatott nagyon hasznos beszélgetés részleteit. Annak még úgy tűnik várnia kell, amíg le nem tudom Belphegorral eme találkát. Ajkaimra mosolyt húztam, próbáltam a legátlagosabban, na meg nyugodtabban festeni, mintha teljesen természetes és megszokott jelenség lenne, hogy csakúgy kisétálok a Pestis Lovasának lakhelyéről.
- Belphegor, örülök, hogy végre kettesben is találkozunk! - kacsintok rá vidáman. Egyébként ha a kellemetlen intermezzot nem vesszük, tényleg örülök neki, hogy láthatom. Már a bulin is nyilvánvaló volt, hogy eléggé emberi, és neki nem voltak ellenére a kérdéseim se, szívesen válaszolt rájuk, úgy tűnt, ő is kedveli az emberi holmikat. - Hogy vagy? - teszem fel a tipikusan emberi, beszélgetés-indítónak szánt kérdést. Most, hogy nincs itt Beleth, nem kell játszanom a démont, szóval egészen kötetlenül tudunk csevegni. A Halál mellett bizonyosan feszélyezne, hogy nem igazán hisz démoni mivoltomban - mondjuk nem is alaptalanul -, eképpen neki igyekszem egészen kevéssé emberinek előadni magam. Persze azt már tudja, hogy nincsen lelkem, de így se győztem meg… Illetve, most, hogy kettesben találkozunk Belphegorral, elmagyarázhatom neki, hogy bár tettem egy két furcsa megjegyzést, a tanár-tanítvány szerepnél nincsen több köztünk. Avagy, ahogy Beleth mondaná, ne kezdjen el szervezkedni. Bár így jobban belegondolva nem vagyok benne biztos, hogy ugyanazt jelenti a kettő.
- Vannak a délutánra terveid? Csinálhatnánk valamit kettesben - vetem fel neki az ötletet. Remélem elvonatkoztat eddigi tartózkodási helyemtől, sőt, ha lehet meg sem említi, s békésen tölthetjük a napból hátralevő órákat, valami viccesen emberi, vagy éppen “csajos” programmal.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Utcák - Page 2 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 03, 2020 5:56 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7