Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Utcák •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Utcák GadHg7Q
Utcák Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
791
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 17, 2020 3:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextNieven & Belphegor


M
erő talány számomra a lány. Annyira más, mint én, nem lehet kiigazodni rajta.
-Valahol jogos amit mondasz, bár érdekelt volna, hogy mi áll benne pontosan.-vonok végül vállat, majd bólintok szavaira.
-Igen, legalábbis ezt kellene tegye.-ráncolom szemöldököm kissé, hiszen senki sem tudja, hogy a múltkori gyűlés valójában mire volt jó és még azt sem tudom hogyan fogjak hozzá a saját feladatomhoz. Egy harcos angyalt nyakon csípni egyedül... Nem tudom merre lehet a bátyám, pedig közös feladatként kaptuk, ám nem hiszem, hogy túl sok kedve lenne ehhez a bulihoz. Egyedül kell megoldanom a dolgot.
-Miből gondolod, hogy különleges vagyok? Azért, mert Viszály tanácsadója lennék? Ugyan már Nieven.-ingatom a fejem lemondón, biztosan nem vagyok az, sem Beliallal, sem pedig egyedül. Ez van, a tényeket el kell fogadni.
-Bátornak sem mondanám magam, inkább vakmerőnek, de annak is van egy módja.-sóhajtok kuncogva, az a tipikus fejjel megyek a falnak Belphi, na az vagyok én, nem pedig bátor.
-Nos, Isten egy érdekes lény, meg kell hagyni. Olyan, mint a... Öhm, a bűvésztrükkök. Hol volt, hol nem volt.-túrok a hajamba és elvigyorodom következő kérdésén.
-Igen, olyan ostya, csak ez vastagabb, jobban megsütik és nem kap felszentelést sem. Semmi bajod nem lesz tőle ha megeszed, ígérem.-nyugtatom meg halkan, ám sajnos kérdéseire nem tudok felelni, mert valami nagyon rossz érzés veszi át a hatalmat felettem, így finoman bocsánatot kérek és arra sürgetem, hogy szedje a lábait utánam. Egy sikátorszerűségbe húzom magammal, majd közlöm a tényeket, hogy minket bizony követnek, az sem biztos, hogy jó szándékkal, így bárminemű kisegítő ötletet jól vennék a lánytól, ha akadna most jelen pillanatban valami. Gondolataira helyeslően bólogatok, majd kissé kijjebb lépek és kilesek a sarkon. Két alakot pillantok meg, akik hevesen vitatkoznak valamin, nem igazán tudom kivenni a szavaikat, akkor sem ha arra összpontosítok, hogy a szájukról olvassak le valamit.
-Ketten vannak.-suttogom Nievennek, majd ellépek a faltól és a lehetőségeinket lesem.
-Rendben, legyen csapda.-döntök végül, és kikapom tőrömet a bokám mellől.
-Hogy bánsz a rúnákkal?-kérdezek rá miközben végig vágok saját tenyeremen és sötét vérem a felszínre bugyog.
-Démonok. Mit mondasz, megoldjuk okosba?-kezdem el a falra felfesteni a démoncsapdát. Fogalmam sincs mit akarnak, de nincs sok kedvem erőfitoktatáshoz. Precízen vésem fel véremmel a jeleket, amint végeztem úgy a járdára is ugyan az a minta kerül felfestésre. Felállnak a pihék a karomon, ahogy cipőtalpak koppannak a közelünkben, ekkor fordulnak be a sarkon... Két izmos férfi. Oldalra döntött fejjel méregetem őket, az egyik sántít a jobb lábára, a másik pedig... Mintha vak lenne.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Utcák Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Reagok :
171
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 14, 2020 1:20 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Váratlan találkozás
───────────── ────────────
Kicsit bizalmatlan vagyok Belphegor irányába, mint egyébként mindenki máséba is. Elvégre csak a testvéreimben bízhatok meg, időnként még bennük se. Ám úgy tűnik, gyanakvásom ezúttal nem megalapozott, tényleg segíteni akar, ami egy démontól meglepő, de azért nem elképzelhetetlen. Sőt, percről percre kíváncsibb leszek rá. Ambiciózus, mindenkit átejteni és kisemmizni akaró démonokkal Dunát lehet rekeszteni, ritkán van újdonság a lényükben, de még sosem találkoztam az emberekre ennyire hasonlító démonnal. Noha néha meglepő érzelmeket produkál, követendő példának tartom, akitől sokat lehet tanulni. Kíváncsi lennék, mennyit tanulmányozta az embereket, amíg eljutott erre a szintre. Talán én is itt tartanék, ha nem esett volna ki párszáz év? Hiszen én is sokat küzdöttem az emberek pontos megismeréséért és leutánozásáért.
- Igen, átadtam neki - bólintok rá a kérdésre. - Úgy voltam vele, hogy ő tud vele a legtöbbet kezdeni, és tartottam tőle, hogy más is igényt tartana arra a tudásra… - nyitva hagyom a mondat végét, hagy gondoljon arra, amire akar, noha én a többi démonra célzok, az is simán megeshet, hogy egy leviatán akarna elhallgattatni. - Illetve, úgy hallottam, hogy szervezkedik is Amara ellen - dobom még fel érvként, a számomra igazán lényeges mozzanatot.
- Hát azért… - én cáfolnám, hogy nincsen két egyforma démon. - Te különleges vagy, ahogy a Lovasok és magasabb rangú démonok is,  de nem hiszem, hogy a ranglétrán lefelé haladva kiugró különbségek lennének a démonok között - ugyan annyi démonnal nem találkoztam még, de tisztán emlékszem az anyámra. Még mi, leviatánok se különbözünk annyira, noha nem minden testvéremmel tudnék azonosulni. Ám sokminden hasonló, sőt, akár úgyis mondhatnám, hogy közös bennünk. Hogyan is mondják az emberek? A hasonló nevelési környezet hatása lehet ez? Valami ilyesmi rémlik. De megeshet, hogy eredendően vagyunk olyanok, amilyenek.
- Nagyon bátor vagy - bólintok mosolyogva. Én intrikusabb természetű vagyok, inkább összeugrasztok másokat, hogy nekem minél könnyebb dolgom legyen. Ámbár tudok harcolni, főleg ha muszáj, csak egyenlőre nincs igazán tapasztalatom a fizikailag nálam többszörösen erősebb ellenfél tekintetében. - Istenbe is sokan csalódtak, aztán nézd meg mennyien imádják még mindig - rántom meg a vállam. Lucifer is hibázhat, hiszen még az “apja”, az a nyomorultul tökéletesnek kikiáltott semmirekellő Isten se az. - Ahogy az emberek, úgy a tollas népség is jobban szeret a saját hibáiból tanulni - nem tudom, megvalósítható-e az összefogás, remélem nem, ámbár ha Amarával nem jönnek össze a dolgok, úgy érdemes nagyon megsürgetni a témát. Talán jobb is lenne, ha komolyabban beleásnám magam a dologba, hogy aztán szükség szerint azonnal cselekedhessek. Ha kell, akkor még jobban szétzilálni a társaságot, ha meg a másik oldalra pártolunk, akkor minél barátságosabbra hangolni a kedélyeket.
- Ostyának?! Mint amit a templomokba adnak a híveknek? Ugye nincs megszentelve? - enyhe undorral meredek a letört darabra, sőt, még a hideg is kiráz a puszta gondolattól, mintha valami olyasmi elfogyasztása káros lehetne  a számomra. Addig nem is eszegetem tovább, amíg meg nem nyugtat ezen a téren.
- Hát őőő… részben - igazából sok megfogalmazhatatlan kérdésem lenne az ilyen technikai újításokkal kapcsolatban. Rengeteg sok. Tájékozódnom kell, hogy jobban eligazodjak, s legalább kérdezni tudjak, ám még rengeteg tanulás kell ahhoz. Közben úgy tűnik tényleg társaságunk akadt. Óvatosan kiterjesztem hát a mágiaérzékelésem, s fel is lelem a forrást. Igazodom Belphegor tempójához, hagyom, hogy vezessen. Képességem gyengesége, hogy nem tudok differenciálni a különböző személyekhez tartozó mágiák közt, s minél messzebb van valaki, annál kevésbé tudok pontosat mondani róla. Csak akkor lehetek bizonyos valamibe, ha minimum látom a mágia forrását, vagy elég közel van ahhoz, hogy megbecsülhessem, kb hol lehet.
Arra tippelnék, miatta lett követőnk, noha én is magamra haragítottam pár démont itt tartózkodásom alatt. Valahogy azért be kellett illeszkednem a “táplálékláncba”. Egyiket se öltem meg azonban - sajnos -, mivel nem akartam holmi hóhérként elhíresülni, s a kelleténél több figyelmet magamra vonni. - Felmászhatnánk a háztetőkre - mutatok felfelé tétován. Nem vagyok túlzottan jó az ilyesmibe, sose kellett igazán rejtőzködnöm. - De ha úgy gondolod, hogy ketten meg tudunk vele bírkózni, úgy csapdába is csalhatjuk - ajánlom fel neki a segítségemet ezen a téren. Ha egy személy van csak a nyomunkban talán nem mi húzzuk a rövidebbet.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Utcák GadHg7Q
Utcák Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
791
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 15, 2020 12:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextNieven & Belphegor


T
ényleg szívesen segítek Nievennek és csak egy kérdésébe kerülne. S miközben talán a lány első kérdésein agyal, áttérünk a leviatánok témájára is. Bevallom sokkal jobban érdekel, mint kellene és nem is rejtem véka alá, tele vagyok kérdésekkel a témát illetően, ez pedig arra ad magyarázatot hogy amúgy fogalmunk sincs róluk. Ezért csodálkoztam el az Ophiliával való találkozás során is és mikor Mammonnal is értekeztünk erről. Viszont láthatóan nem áll még össze a kép ezekről a lényekről, vagy mikről. Nieven kicsit pontosabban határozza meg őket, sőt fény derül egy tekercsre is, amiben róluk olvasott.
-Várj! Oda adtad Lucifernek? Mégis miért tettél ilyet?-kérdezek rá óvatosan, felvont szemöldökkel és úgy méregetem a lányt csendesen. Hümmögök egyet, míg arról tárgyalunk, hogy melyik cselekedetünk számít jónak és melyik rossznak. Ám gyorsan kiderül s Nie ki is mondja, hogy mi nem igazán vagyunk egyformák. Elhúzom a számat és mélyet sóhajtok.
-Hát ez így pech, de legalább erősíti a szabályt, hogy nincs két egyforma démon.-jegyzem meg elmerengve. Aztán szavainkat tovább fűzve a leviatánok erejére megyünk rá, így tudok meg még pár dolgot.
-Én azért kipróbálnám magam, mondjuk amíg nem lesz forró a talaj.-vonok vállat, de hangom határozott, simán megpróbálnék egy kört valamelyik levivel. Végül kitérünk Luciferre is, érdekel a lány véleménye, így figyelmesen hallgatom Őt.
-Igen, megoszlanak a vélemények a Pokol Uráról. Bár inkább negatívan, mint pozitívan. Sokan csalódtak benne.-vonok vállat végül és egy pillanatig sarkaimon hintázom. Nieven osztja a véleményemet, hogy összefogva könnyebb dolgunk lenne, de kimondja azt is, ami a legnagyobb problémát okozza valójában. Az angyalok és démonok közt húzódó ellentét. Egyik sem szereti a másik fajt, így pedig nem jutunk egyről a kettőre.
-Lehet hogy csak egy okosabb taktika kellene, hogy a tollaspajtások is átlássák a helyzetet.-jegyzem meg ahogy gondolkodóba esek, talán lehetne találni olyan angyalt aki hallgat a jó szóra és a többieket is meg tudja győzni. Arra az időre pedig talán a démonok is kicsit vissza tudnák magukat fogni, ha kell én intézem az egészet. Közben tovább indulunk és Nieven kérdésére kapom fel a fejem ahogy az ostyát megtöri.
-Oh, azt meg lehet enni a fagyival. Ostyának hívják. Valójában nem sok íze van, de a fagyival nagyon finom.-válaszolok neki vállat vonva ahogy lépteim falják talpunk alatt a járdát. Míg várom első kérdését, a közelünkben lévő padra pattanok és végig sétálok rajta, majd ahogy a lányka újra megszólal figyelmem az övé lesz szinte azonnal.
-Az érdekel, miért nincs áram New Orleans-ban?-kérdezek rá a pontosság kedvéért, miközben az én tekintetem is felvándorol a lámpára. Hümmögni kezdek, majd hosszasan vizslatom, épp közölni szeretném, hogy valószínűleg Amara-nak lehet köze hozzá, mikor olyan tipikusan rossz érzés fog el. Mintha figyelnének.
-Kicsit később elmondom, megtennéd, hogy megszaporázod a lépteidet?-hajolok közel a lány füléhez és súgok bele alig hallhatóan, utána nem sokkal meg is indulok és igyekszem egy biztonságos helyet keresni. Fogalmam sincs ki lehet a nyomunkban és egyenlőre azt sem tudom, hogy engem, vagy Nievent követik, végül pedig befordulok az egyik sarkon, ami egy zsákutcába vezet, ahogy pedig Nieven is a közelbe ér berántom magamhoz.
-Azt hiszem egy ideje követnek bennünket. Szóval ha van bármilyen ötleted hogyan rázzuk le, akkor hallgatlak.-fordulok szembe vele, majd kicsit beljebb tolom a félhomályba.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Utcák Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Reagok :
171
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 13, 2020 4:54 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Váratlan találkozás
───────────── ────────────
Nézzük a jó oldalát a dolognak, legalább nem hitegetem azzal, hogy megbízhat bennem, amikor ez egyáltalán nincs így. Az első, amit megtanultam életem folyamán, hogy mindig a saját céljaid és érdekeid legyenek az elsők, mert azokért senki más nem fog küzdeni helyetted. Persze emellett segíthetsz másoknak, akár ingyen is. Mennyit tanulmányoztam az emberi önzetlenséget! Ha segítesz másnak, akkor lehetséges, hogy később, hálából ő is segít neked. Ha pedig nincs terhedre a dolog, miért ne tehetnéd?
- Az hasznos lesz, köszönöm - bólintok a felajánlására. Sosem árt az új tudás, ő pedig tényleg nagyon felkészültnek tűnt. Nekem is így kellene tettetnem az emberséget, néha sajnos hajlamos vagyok kiesni a szerepből.
- Találtam egy tekercset, amit aztán átadtam Lucifernek. Amikor először olvastam furcsálltam is, hogy elvileg minden a szemem előtt zajlott, mégse láttam semmit, aztán szépen lassan kezdett nyilvánvalóvá válni, mekkora kincset is tartok a kezemben - úgy tűnik nagyon érdekeljük, amire kis híján el is mosolyodok. Igazából egy másodpercre még eszembe is jut, hogy akár fel is fedhetném magam előtte, de aztán gyorsan egyértelműsítem, milyen veszélyes is lenne az. A Viszály tanácsadójaként és a Halál testvéreként… talán majd később. Egyenlőre szükségem van az inkogtítóra, hogy csendben elvegyülhessek. - Azt nem tudhatom, hogy igaz-e, de a feljegyzések réginek tűntek, szóval akár igaziak is lehetnek. Remélem azok is, és a Nagyurunk segítségére lehetnek - határozottan adom elő, mintha tényleg hűséges híve lennék Lucifernek. Egyébként… sajnálnám, hogyha a későbbiekben ártanom kellene neki. Azt hiszem megkedveltem.
- Engem igazából nem foglalkoztat az ilyesmi - szoktam filozófikus kérdéseken töprengeni, de nem az ilyen típusúakon. - Úgy cselekszem, ahogy jól esik, aztán pedig nem vetek számot a tetteimről - merthát számomra én vagyok az első. - Igen, a tetteink lehetnek “szürkék”, vagy éppen “fehérek” is - bólintva jelzem az egyetértésem. - Nos nem éppen a lelkek begyűjtésére gondoltam - noha annak az egy embernek jót cselekszenek a lelkéért cserébe, ez sok másikat érinteni fog feltehetőleg, s ha démon kell a dologhoz, akkor gyaníthatólag rossz lesz nekik. S egy megmentett élet kevés a sok elveszetthez képest. Legalábbis egy ember talán így gondolkodna. De annyi minden befolyásolja! - Hát azt hiszem ebben nem hasonlítunk - felelem némi elmerengés után. Én így gondolom, ő úgy, de talán lényegtelen is, elvégre én nem vagyok démon.
- Az írások szerint borzasztóan erős, így nem, de ki tudja mennyire igaz minden szava - azt azért meghagyom, hogy van igazságalapja, de jelzem a ferdítéseket is. Hagy találgassanak csak, mi igaz, mi nem. - Nem hiszem, nem vagyok valami nagy harcos, még rengeteg gyakorlásra van szükségem - s az még csak szóba se került, hogy inkább eloldalgok. Nyugodtan agyon verhetik egymást, én meg majd kiütöm a győztest, ebből sose csináltam problémát.
- Nos… nem igazán. Feltehetőleg azért, mert nálam sosem volt komoly része az életemnek - én nem kormányzom légiókat - már a démoni rangom szerint se -, így minden bizonnyal kevesebbet, vagy szinte sose találkoztam a Pokol Urával, szóval az se rázott meg, amikor elment. Kicsit el is töprengek, hogy nem volt jobb úgy a démonoknak, hogy teljesen szabadjára voltak engedve? Semmi kontroll, meg ilyenek. De sajnos ezt hangosan nem mondhatom ki, hiába érdekelne. - Egyébként úgy látom, hogy inkább ártott magának ezzel. Lehet, hogy pár évig pokoli jól szórakozott, de aztán hatalmas ellenállásokba ütközött, mikor visszatért. Ki haragszik rá, ki a helyére pályázik, sokan pedig úgy gondolják, hogy nincs is rá szükség - sok véleményt hallottam már a démonoktól. Valamilyen szinten felvidít a tudat, hogy nehezebb ellenünk szervezkednie, de egy hangyányit sajnálom is, szerintem ő a legtiszteletreméltóbb az arkok közül. - Összefogva szerintem is nagyobb lenne az esélyünk, mint széthúzva, de… - itt széttárom a kezem - a démonok nem igazán bíznak az angyalokban és ez fordítva is igaz. Az emberek meg… városa válogatja - bár úgy vélem, botorság lenne megbízniuk bármelyik félben is. A legtöbb természetfeletti számára úgyis csak játékszerek.
- Értem, bár ez számomra furcsa - az viszont igaz esetemben, hogy ritkán fogyasztok emberi étket, akkor is csak keveset. Úgy becsülöm, hogy ennyivel még ő se lakhatott jól - ámbár lehet, hogy mi nem is érzünk ilyesmit -, aztán persze ki tudja. Lehet csak valami úri szeszély volt. - Persze, ha szeretnéd - bólintok rá, hogy folytassuk az utunkat. Az én kezemben még mindig ott a fagyi, bár már elnyalogattam a nagy részét. - Ez micsoda? És mit kell vele csinálni? - török egy apró darabot abból a furcsa, roppanó hangú kehelyből, ami eddig is a fagyimat tárolta. Finoman tovább tapogatom, azt veszem észre, hogy már nem annyira kemény, mint volt.
- Nos… - merengek el élből az első kérdésen. Nem is kell sokáig törnöm a fejem, ugyanis tekintetem egy oszlopon állapodik meg. Egy oszlopon, ami máshol világít éjjelente, itt azonban sötét, mint az éjszaka. Állandóan. - Ezekre a lámpákra például nagyon kíváncsi vagyok. Itt egyáltalán nem világítanak, New Yorkban villódznak, San Franciscoban pedig ténylegesen működnek. Azt hallottam, hogy árammal működnek, bármi legyen is az. Zavaros számomra ez az egész - várakozóan pillantok rá, hátha tud iránymutatással szolgálni.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Utcák GadHg7Q
Utcák Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
791
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 22, 2020 9:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextNieven & Belphegor


V
alahol sejtettem ezt a választ Nieven részéről, ha jobban bele gondolok, teljesen jogos amit mond. Valójában nem is bízhatunk meg senkiben, ki tudja, hogy a frissen megszerzett ismeretség nem-e esetleg angyalt rejt, aki egy váratlan pillanatban döfne hátba? Szóval... én mondjuk eléggé kiváltságos helyzetbn vagyok Viszályt illetően, mert tudom, hogy az életem is rá bízhatom, nem csak a szövetségünk miatt, hanem amúgy is. Illetőleg itt a hétezredik év derekán, már nem mondhatom, hogy nem tudnám elképzelni magam mellette. Én hozzá tartozom. No de térjünk vissza ahhoz a részhez, hogy Nieven nem tud annyi mindent a világról.
-Csupán kérdezned kell arról amit tudni szeretnél és ahogy tudok, legjobb tudomásom szerint válaszolok.-biztatom egy kedves mosollyal, tényleg tudom hogy működnek az emberek, az emberi dolgok, hiszen rengeteg kalandot éltem már meg idefenn ahhoz, hogy kielégíthessem a tudásvágyát. Imádom az embereket, a dolgaikat, ellavírozom Belialt is itt. A leviatánok témája viszont egyre jobban érdekel, ahogy pedig a lány válaszol a kérdéseimre, úgy lesz egyre több.
-Egyébként... Nieven, honnan tudsz ennyit a leviatánokról? Úgy tudtam Isten mindent kitörölt róluk, nincsenek emlékeink.-pillantok rá furcsán, aztán mint aki megvilágosodik, teszem hozzá a következőt;
-Esetleg van valahol egy feljegyzés róluk mégiscsak? Vajon igaz amit tudsz?-kérdezek ismét, hogy aztán fáradtan felsóhajtsak. Egyszerűen nem értem. Újabb érdekes kérdést feltéve a válasz hamar érkezik egy viszont kérdéssel. Savanyú mosollyal keresem a lány tekintetét.
-Szóval szerinted inkább rossz vagy? Tegyük fel, hogy esetleg megmentesz valakit, ez ugye jó dolog, helyes cselekedet, ha megkötsz egy alkut, amiért az ár az embernek a lelke az pedig már rossz? Hiszen megkapja amire vágyik, segítünk neki, hogy lehetnénk akkor rosszak? Na meg a másik, mindennek ára van, mi a lelkeket várjuk fizettségként.-vonok vállat, mintha amúgy teljesen természetes lenne, bár nekem az is, szóval...
-Hogy miért fontos ez? Mert érdekel, hogy hogyan lát egy fajtám beli. Tudni szeretném, ha valaki hasonlóan gondolkodik, mint én.-felelem meg végül az ő kérdését is.
-Vajon mennyire lehet erős egy leviatán? Lenne esélyünk ellene? Mármint ha küzdelemre kerül a sor, természetsen. Te ki mernél állni ellenük?-ráncolom a szemöldököm, annyira nem tudom összerakni a képet, hogy az valami hihetetlen. Mi, miért hogyan? Pedig már kaptam morzsákat is ebből. Több helyről. Most már össze kellene írjam, hogy mit tudok.
-Lucifer oldalát? Te nem orrolsz rá, amiért ott hagyott minket? Mert a nagyfőninek épp szórakozni támadt kedve?-emelkedik meg a szemöldököm egy pillanat alatt. Az rendben van, hogy Nieven fiatalabb nálam, de nem hiszem, hogy nem tud arról az esetről, mikor Lucó megpattant.
-Nyilván ott lennék ahol Belial, ez nem kérdés, ha Lucifer mellett száll hadba akkor ott, ha más mellett, akkor meg ott leszünk. Bár már inkább el sem kezdeném. Amara elég nagy pusztítást csinál, nem kellene még a mi ügyeskedésünk is a világba.-préselem pengevékonnyá ajkaimat, belegondolva, hogy már egy apokalipszis lement, itt van a Sötétség ami mindent le akar igázni... Nem harccal kellene megoldani ezt az esetet. Az édességem a kukába kerül végül, Nie kérdésére megvonom a vállam.
-Nem tudom, elment a kedvem attól, hogy megegyem, az ízével nem volt semmi, egyszerűen... Így jött ki a lépés.-ütöm össze tenyereimet, aztán felállok a padról.
-Tovább megyünk? Megmutathatnád, hogy merre laksz, ha gondolod.-mosolyodok el, miközben egy szál cigit húzok ki a dobozomból, hogy ismét rá gyújtsak.
-Akár kérdezgethetsz is út közben, lehet, hogy már eszedbe is jutott pár kérdés.-vetem még fel ötletként, várva arra, hogy elinduljunk valamerre. Most Nievenre hagyom a vezetés lehetőségét.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Utcák Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Reagok :
171
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 11, 2020 7:59 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Váratlan találkozás
───────────── ────────────
- Nem, nem igazán - rázom meg végül a fejem némi gondolkodás után. Bár a kérdés többféleképpen is értelmezhető, az a gyanúm, nem úgy gondol rá, mintha az Amarás ‘kapcsolatunkról’ lenne szó. Hanem inkább olyasmi, ahogy a testvéreimhez viszonyulok. Talán valami bizalmasi kötelékként. Igaz annyira még talán a többi leviatánnal se olyan erős a kapcsolatom. Vagy inkább csak más. Nem adom a bizalmamat, vagy csak nagyon nehezen. Elvégre erőm teljében nem volt szükségem bizalmasra, most meg… még a létezésünket is homály fedi. Bölcsebb nem őszintének lenni, sőt, hazudni, az szolgálja a biztonságunkat. És a haszonszerzést.
- Hmm, az azt hiszem jó lenne. Bár a nagy része szerencsére megvan, csak pár lyukat kell még betömnöm - egészen eddig szorgosan dolgoztam, időt és energiát nem kímélve. Több könyvtár összes művét kiolvastam, hogy informálódjak, s új szerepeket próbáltam ki. Volt bennem tettvágy, na!
- Az ősi leviatán. Elvileg őt pusztította volna el Isten egy prófécia szerint. Így ki tudja - nem rossz az, ha elhiszik, hogy csak Isten pusztíthat el minket, és nem is próbálkoznak alternatívák keresésével, csak simán beletörődnek. Az kell nekünk. - Hát az emberi fogalmak szerint nyilván nem vagyunk jók. És a természet rendjében is inkább a “sötétebb” oldal a miénk. Sok borzalmat elkövettem. De tettem olyasmit is, ami emberi szemmel is “jónak” mondható - nem igazán tudom, mi lenne a helyes válasz erre a kérdésre. Én semmilyennek nem tartom magam. Csak érdeklénynek. - De miért, fontos ez? Hogy mi jók vagyunk-e, vagy rosszak? - kérdezem. Érdekel mit gondol, sosem gondoltam volna, hogy egy démon fog majd előttem ilyesmin rágódni.
- Erről csak találgatni lehet. De valahogy belekerültek abba a ládába, és ha tényleg olyan erősek, mint ahogy le van írva, akkor Istennek is részt kellett vennie a bezárásukban. A bosszút gondolnám oknak - Hol igaz, hol nem. Mi a saját boldogulásunkat kergetjük, úgy kacskaringózunk a dolgok közt.
- Hát Lucifer oldalát, persze - Úgy tűnik, hogy zavarja a tudás hiánya. De engem is. Van bárki, ezen a világon, aki eleget tud? - De ha harcra kerülne a sor, ti is ott harcolnátok a Viszállyal és Beleth-tel, nem? - kérdezek vissza. - És miért dobtad ki a fagyid? Nem ízlett? - talán neki démonként kifinomultabb az ízérzékelése, mint az enyém. Bár az édes ízt mindig értékelem.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Utcák GadHg7Q
Utcák Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
791
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 03, 2020 5:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextNieven & Belphegor


N
em értem Nievent, furcsán pillantok rá mikor veszélyről beszél, bár pontosan tudom, hogy mit jelent. Én bizalmasként is megéltem már pár dolgot Viszály mellett, elég ha csak a Tunridás esetet veszem alapul.
-Be kell látnom igazad van Nieven.-sóhajtok fel kissé kényszeredetten, majd mélyen szemeibe tekintek.
-Te el tudnád képzelni magad valaki oldalán?-kérdezek rá csendben, hangomon hallani hogy nem konkrétan ikremről beszélek, hanem úgy általánosságban. Érdekelne a véleménye, talán tud valami hasznosat mondani nekem. Hiába próbálom csavaros kérdéseimmel megfogni, Nie hamar kihátrál belőle, elhúzom a számat majd vállat vonok, akkor nem faggatom tovább saját magáról, de ahogy a leviatánokak említi, ismét érdeklődve pillogok rá, kérdésekkel bombázom őt, remélve hogy ezekre felel. Ám annyit még hozzá fűzök mondamdójához;
-Ha szeretnéd igazán segíthetek megérteni a világot. Nagyjából minden kérdésedre tudom a választ.-mosolyodok el barátságosan, aztán figyelmesen hallgatom beszámolóját a levikről. Tágra nyíló szememmel fülelek, az anyjuk démon volt, mi lehetett az apjuk? Felfalták őt? Bizarr kapcsolat... Megborzongok és hátra dőlök a padon. Nyolc leviatán, kígyó szerű vonásokkal... Amint a nő befejezi a válaszadást, ujjamat államhoz érintem.
-Ha valóban démon anyjuk volt, akkor mi lehetett az apjuk? Te rossznak képzeled a démonokat? Magadat is?-bökök mellkasa felé csüggedten, és akkor rólam mi lehet a véleménye? Aggaszt ez a dolog. Végül másfelől közelítek meg egy apró dolgot.
-Miért pont Amaráé? Miért kell azt a... azt a... Miért pont a Sötétséget választották?-emelem tekintetem arcára, nem függ össze ez az egész.
-Érthetetlen!-csapok combomra dühösen.
-Te választanál oldalt ha arról lenne szó?-szegezem neki a kérdést ahogy a fagyimat indulatosan a kukába hajítom.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Utcák Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Reagok :
171
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 30, 2020 4:24 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Váratlan találkozás
───────────── ────────────
- Azt értem, de ő akkor is egy démon - mutatok rá erre a tényre. - Az, hogy bárkivel mutatkozik, csak veszélynek tenné ki azt a személyt… márha ilyen romantikus értelemben érted a nővel látást - az a gyanúm, erről fúj a szél, noha igazából semmi értelme az egésznek. A szerelem számomra értelmezhetetlen, s szerintem Beleth számára is. Valószínűleg rossz nyomon járok, ám mostmár ezt is fel kellett vennem ötletnek. Így egyszerűbb lesz kizárni, persze csak akkor, ha Belphegor hajlandó reagálni rá. - Hmm… hát majd igyekszem - valami ígéretféle, ami inkább óvatos értetlenkedés a részemről. Nem fér a fejembe, hogyan gondolja a kiejtett szavakat. Miért kellene Belethnek nyitni bárki felé is? Ugyan a kapcsolati hálójáról nem sokat tudok, illetve az eddigiek alapján azt, hogy nincs neki nagyon, azért szerintem lassan és legfőképpen okosan biztosítja a lovasi helyét.
- Csapdák, pecsétek, rúnák és egyéb kellemetlenségek - egy igen éles fintorral jelzem, hogy nagyon nincs kedvem róla beszélni. - És tudod valahol bosszant is ez az egész, azért voltam kevésbé érdeklődő. Régebben bármire, amit emberek alkottak, elég volt ránéznem, hogy értsem, ha nem is a szerkezetre, akkor a tervrajzaira, most meg… rengeteg mindent nem értek, például az áram működését és ez eléggé fusztrál - hangomból valós düh csendül, hiszen tényleg zavar, hogy nem vagyok képes ugyanúgy megérteni ezeket a sokkal bonyolultabb szerkezeteket, mint sok száz éve. Talán ha minden lépést már a megalkotásnál, kifejlesztésnél láttam volna, úgy most nem tapogatnék ennyire sötétben, mégis: az emberiség nagyot változott és fejlődött párszáz év alatt.
- Hát ha szeretnéd - emlékszem vissza, mi is állt a Lucifernek átadott tekercsbe. - Elvileg az anyjuk egy démon volt, akit Andarielnek hívtak, s Lucifer teremtette. Megölték és felfalták a szívével az erejét. Nyolcan vannak, és furcsa, kígyószerű vonásaik akadnak: sárga szemek, kígyófogak, pikkelyek. Gondolom jól felismerhetőek, ha valaki összefut velük. Valamint elvileg hatalmas erejük van, noha ezt a tekercs nem igazán részletezte, miben is merül ki. Veszélyes ellenfelek lehetnek - sóhajtok egyet. - Hát nem teljesen értem, mire gondolsz jók és rosszak alatt. A démonokhoz közelebb állnak, mint az angyalokhoz, szóval a rosszakét, gondolom. Ráadásul azt mondják, Amara csatlósaik, ami pedig magáért beszél - tárom szét a kezem, jelezve, hogy ennyire mélyen én se vagyok titkok tudója, csak találgatok. Vagy nem, de ez már más dolog, olyan, amit ő nem tudhat meg.
Noha Beleth kedvességét megkérdőjelezhetőnek tartom, úgy látszik, kielégítettem a kíváncsiságát, noha a szemétbe hajított emberi táplálék némi fusztráltságra utal, legalábbis annak mozdulata. Kellemetlen lenne, ha minden magasabb rangú démonnal magamról kellene alkudoznom, már ígyis kész csoda, hogy Beleth nem akar többet megtudni rólam. Legalábbis kérdések terén, mert az edzésbe beleegyeztünk mind a ketten.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Utcák GadHg7Q
Utcák Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
791
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 15, 2020 6:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextNieven & Belphegor


E
z nem újdonság, hogy Beleth zárkózott lenne, megvonom a vállam, most mit csináljunk, Ő ilyen és kész. Tényleg nem akarom kibeszélni a testvéremet, főleg amíg nem tudom meg mondjuk Nieven szándékait.
-Már miért ne számítana, hiszen a testvérem!-vágok megrökönyödött arcot szinte egyből, igazából minden érdekel ami Beleth-el történik, de sajnos nem lehetek mindig vele. Ilyen az élet.
-Nem is befolyásolni kell őt, inkább megmutatni neki hogyan nyisson.-tűnődöm el egyetlen pillanatra, hiszen ez már nem az én reszortom. Mi mindig jól megvoltunk együtt, egy rezdülésből értettünk, de már nem én kellek neki, hanem valaki aki több! Nieven hamar rátapint a lényegre, de csupán egy pillanatra húzom el a számat. Aztán egy révedező mosoly kerül ajkaimra.
-Igen, mondhatjuk azt is, Viszály miatt távolodtunk el egymástól.-vállat vonok, majd felsóhajtok, kétezer évesen véget értek a gyerek évek, bár ma sem mondanám magam egy öreg démonnak. Inkább az a tipikus kamasz, legalábbis a teremtettek között biztosan. Hallgatom a lány ésszerű válaszait, de még mindig kitér egy kérdés elől. Na neeem! Én ezt kimondhatatlanul utálom.
-Oké, rendben van, nem volt szükséged rá, a világ rohan. DE! Miért vagy ennyire lemaradva? Mi történt veled?-nézek mélyen a szemébe és nem ajánlom, hogy benyögjön valami kamu szöveget. Egyre jobban bűzlik ez a dolog nekem a csajszival kapcsolatba. Nincs szüksége rá, hogy igyon, ez oké, sokan nem teszik. El is tekintek felette. Na de a leviatános dolog megfog.
-Mi az a nagyon kevés? Elárulod nekem?-nézek rá kérlelőn, ha kis információkból is, de össze akarom rakni a képet.
-Tudod, hogy mik ők? Honnan származnak? Jók vagy a rosszak táborát erősítik?-ha eddig nem akart beszélni, hát most remélem fog, az ő kérdéseire muszáj válaszolni, de Nieven szakszeerűen kerülgeti ki az enyémeket... Miért? Miért ilyen titokzatos? Okkal merül fel bennem a kérdés, hogy mi ő? Az sem igazán hat meg, hogy azt mondja, nem akar ártani a bátyámnak, ezt bárki mondhatja, akár én is... Főleg a démonok közül... Örülnék ha Nieven nem titkolózna előttem. Utálom a titkokat és előbb utóbb kiderítem mindet. Nem ez lenne az első. Elmegy a kedvem a fagyizástól ahogy a lányka tovább beszél, a közeli kukába hajítom a maradékot és mély levegőt veszek. Még a démonokat is megemlíti... Ha rossz helyen piszkálódunk, előbb utóbb valakinek szemet szúrunk. Én is voltam már napokra fogva tartva, hogy Viszály elengedjen két "fontos" embert... Tudni kell hová rakod be a kis segged, mert különben hamar baj érhet. Pusztán bólintok a szavaira, arcom inkább azt tükrözi, hogy ideje lenne korrekten beszélgetnünk.
-Örüljünk, hogy Beleth ilyen kis kedves, a maga módján.-szólalok meg végül, továbbviaskodva a gondolataimmal.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Utcák Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Reagok :
171
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 14, 2020 4:37 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Váratlan találkozás
───────────── ────────────
- Ó, ahhoz Beleth túl zárkózott sajnos - felelem neki. Azt mondjuk nem tudom, örülnék-e neki, ha ennél sokkal több időt kellene a Halállal töltenem, a kérésére. A bizalomféleség, na az nagyon hiányzik közülünk, én sem bízom benne - nem is tehetem -, és ő se bennem, ami az eddigi bakik alapján akár még érthető is lenne. Ugyan a helyzet nem ideális, azért igyekszem a legtöbbet kihozni a kapcsolatunkból, már ami tőlem telik. Persze, szeretnék változtatni, javítani rajta, ezért is érdeklődöm annál, aki feltehetőleg a legjobban ismeri, az ikrénél. Nem vetem meg a behízelgést, hiszen gyakran többet ér az erőszaknál. Egy embernek legtöbbször könnyebb a bizalmába férkőzni, majd felhasználni őt, ha a bizalmasának tekint, nem pedig ellenlábasának, vagy valami hihetetlenül erős lénynek, aki ellen esélye se lehet, s muszájból követi az utasításait. Talán Amara is pont így van velünk… most még kér, de ha nem hozzuk az elvárt szintet, akkor majd követel.
- Miért számít, hogy láttad-e már nővel? - azt hiszem van itt valami a háttérben, amit egészen egyszerűen nem érthetek meg. Beleth is utalt valamire, meg a démonnő is, s a “nyomok” úgy tűnik egy irányba vezetnek. Mégsem értem, elvégre az érzelmekkel egyébként se egyszerű, s ezek közül is a legbonyolultabb lehetne a megfejtés. Ráadásul ha démon nem is, lelketlen nagyon is vagyok, akárcsak Beleth. Mi nem vagyunk emberek, soha nem is leszünk, s ez így van rendjén. - Kötve hiszem, hogy bárki is befolyásolni tudná - rázom meg a fejem, ajkaimon egy apró mosollyal. Tény és való, a Halál nem olyasvalakinek tűnik, aki hagyná, hogy más hozza meg helyette a döntéseket. Sajnos nem egy ember, pofon egyszerű logikával.
- Ennek a Viszállyal való paktumod vetett véget? - kérdezek rá, hátha, noha számos egyéb válasz is létezhet a közeli kapcsolat felbomlására. Én márcsak tudom, milyen nehéz, ha a levinek testvérei vannak… - Azért, mert sok dolgot nem tudok még, és tanulni akarok. Nem tudom igazából… vonzódom az elmúlt időhöz, talán pont a régmúlt emlékei miatt. Tudod szörnyen zavar, hogy az emberek legújabb találmányait, számításait nem értem - ez tényleg borzalmas, hiszen régebben minden ilyen pofonegyszerű volt. - Szóval ameddig nem voltam rákényszerülve, inkább kerültem a fura, modern dolgokat. Mostmeg… eléggé le vagyok már maradva, az emberek nem pazazolták az időt - kuncogom el magam. - Nincs rá szükségem… és az ízüknek sem vagyok nagy hódolója - ennek a nőnek legalább annyi kérdése volt, mint nekem, ez egészen elképesztő! - Nagyon keveset. Csupa rejtély öleli körbe őket - annyira nem erőltetem, illetve amennyire csak lehet ködösítek. - Ez felettébb érdekes! - bólintok szolgálatkészen a szavaira, elvégre ezt a történetet már hallottam, Belethtől.
- Hogy értve mi vagyok én? - meredek rá őszinte értetlenséggel. Nem tudom hova tenni a kérdést, főleg ilyen hirtelenjében. Előtte még biztosan nem lepleződtem le, szóval ilyesmi fel sem merül bennem. Ahhoz, hogy tudja, vagy csak szimplán sejtse, hogy nem vagyok démon, minimum látnoki képességekkel kellene rendelkeznie, ami lehetetlen, elvégre ő egy démon. - Nem akarok ártani a bátyádnak, ha erre gondolsz - és mi másra is gondolhatna? Nem vagyok haszonleső, s nem akarom elvenni Beleth életét, hacsak nem kényszerülök rá. Jó, a kapcsolatunk nem éppen zökkenőmentes, pár helyen hibáztam, és gyanakszik, de mivel nem vagyok démon, a helyére se pályázhatok. Persze ezt Belphegor nem tudhatja. Hogyan lehet ezt a legkönnyebben körülírni egy aggódó húgnak? Az én testvéreim sosem voltak olyanok, akiket félteni kellett volna, s bár most kicsit aggódom értük a korlátozott erőnk miatt, mindannyian a magunk szerencséjének a kovácsai vagyunk, eképpen eszembe se jutott volna beleszólni a testvéreim kapcsolati hálójába, amíg az nem fenyegette az enyémet. - Én csak… tényleg örülök, hogy hajlandó tanítani. Tudod, amíg nem igazán találkoztam más démonokkal, nem volt gondom az erőmmel, de mióta bezárult a Pokol, időnként szorult helyzetbe kerülök - csóválom meg a fejem.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Utcák GadHg7Q
Utcák Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
791
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 26, 2020 11:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextNieven & Belphegor


C
sendesen hallgatom a lányt miközben válaszol a kérdéseimre. Kicsit olyan, mint én, folyamatosan beszél. Meg is mosolygom őt, de nem bántón, csak egy futó mosoly, ahogy felfedezem a hasonlóságot. Kicsit talán megingatom a fejem, mikor kitér a válasz elől, de ha ennyire nem akar válaszolni, hát rá hagyom a dolgot. Aztán mivel keresem a tesóm, ha már Nieven itt van előttem, akkor jogosan engedhetem meg magamnak azt is, hogy azt higgyem vele van. De mint kiderül a válasz kérdésekből, Ikremnek se híre se hamva.
-Gondoltam többször nyomultok együtt, de ha nem, hát nem.-vonok vállat félszegen, aztán el is engedném a témát, ha Nieven nem tartaná mégis közöttünk a következő mondatával, mikor bevallja, hogy amúgy ők nem egy pár. Nem lep meg túlzottan amúgy a dolog, így talán annyi reakció mutatkozik az arcomon, hogy szemöldököm centikkel feljebb kerül a homlokomon.
-Azt hiszem erre gondoltam már magam is. Beleth túl magának való. Valójában, ha jobban belegondolok, nem is biztos, hogy láttam én már nővel.-gondolkozom el egy pillanatra, aztán végül mégis csak hozzá fűzöm.
-Azért nem ártana valami gyengéd kéz mellé is. Hátha nem lenne ilyen magának való.-mosolyodok el mondandóm végén, aranyos lány ez a Nieven, csak az bosszant kissé, hogy nem tudom micsoda. Még a mester-tanítvány felhozatalból sem gondolnám, hogy ő démon lenne. Ahhoz talán túl ártatlan. Vagy éppen csak nekem mutatja ezt az arcát, ki tudja. Belethről szeretne informálódni, de konkrét kérdés esetén vagyok csak hajlandó a testvéremről beszélni. Így hogy nincs itt, olyan, mintha kibeszélném, nem akarom.
-Mi sok őrültséget csináltunk régen. B@sztattuk az embereket és... Hm elég féktelenek voltunk, talán ezzel a szóval tudnám jellemezni magunkat. De mindent együtt csináltunk.-régen még talán egy pillantásból is értettük egymást, nem kellett megszólalnunk és az jó volt úgy. Most már kicsit komplikáltabb a helyzet is. Legalábbis az előzményeket tudva... Nem akarok bele menni.
-Nem az volt a kérdés, hogy merre. Hanem hogy miért kérdezel rá ennyi mindenre. Mitől maradt ki a modernebb dolog?-nézek szemeimbe, miközben tényleg oda csücsül nyelvem hegyére az az aprócska kérdés... Szinte várja, hogy kilökjem a számból. De még kibírom egy kicsit, így felajánlom a fagyizót, nekem mondjuk jól esne, maximum Nie is megtudja, hogy milyen jó.
-Semmit sem iszol? Miért?-újabb nem érthető információ. Itt a földön a legtöbben, mind találtunk valami "hobbit" lestük el az emberek szokásait... Ő meg közli hogy ritkán eszik és nem iszik semmit. Tuti, hogy ufó a nő! Minden esetre elindulunk fagyi beszerző útra, ám még út közben kapok némi infót. Meg is torpanok egy pillanatra.
-Te tudsz a leviatánokról?-pillantok rá megrökönyödve, majd érzem ahogy zakatolni kezd a fejemben az összes fogaskerék ami csak létezik odabent.
-Nos, mi egy egészből lettünk ketten. Bár bevallom mai napig rejtély, hogy Lucifer miért döntött így.-vagy csak nem akarom elmondani, ki tudja. Kezd egyre érdekesebb lenni a lány... Kicsit talán zavar is. Mindenesetre mikor elmondja hogy miért érdekli annyira Beleth, csupán vigyorgok egy jó ízűt. Kérdésére viszont már csak akkor felelek mikor kijövünk a fagyizóból a tölcsérekkel a kezünkben.
-Nos, lehet, hogy látja benned a kihívást, vagy a tudni akarást. Ki tudja. Olykor még én sem értem őt, de ez így van jól. Mi nem vagyunk gondolatolvasók!-ingatom a fejem mosolyogva.
-És talán, ha Belethről szeretnél többet megtudni, akkor pont, hogy őt kellene megkérdezned. Úgy tiszta a dolog, szerintem.-vonok vállat és közlöm amit már egy ideje ki akartam mondani. Egy padra ülve szeretném elfogyasztani a fagyit, ha Nieven szeretne nyugodtan mellém tud ülni. Örülök, hogy nem okoztam csalódást neki a fagyival, mondjuk ritkán lövök mellé, szóval valahol ebben is biztos voltam. De aztán nem bírok nyugton maradni, így a lány felé fordulva, pillantását keresve teszem fel azt a kérdést is, ami ott motoszkál bennem.
-Mondd csak Nieven! Mi vagy te?-állok meg egy pillanatra a fagyi pusztításban, remélve, hogy igazi választ kapok végre.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Utcák Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Reagok :
171
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 24, 2020 2:51 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Váratlan találkozás
───────────── ────────────
- Ó értem! Pedig ha lennének, akkor szívesen segítenék - ajánlom fel neki a lehetőséget. Bármilyen típusú beszélgetésben szívesen partner vagyok. Mondjuk inkább emberi problémákra vagyok szakosodva, nem démoniakra, de ki tudja, mi lehet felé a gond. Elvégre a viselkedése is hajaz az emberire.
- Neeeeeeem - vágom rá. - Igazából kb hétszáz éve nem jártam itt, Amerikában. Akkor pedig még minden teljesen más volt - óvatosan igyekszem kilavírozni a kérdés elől, hogy ne kelljen pontos választ adnom. Nem szeretek hazudni, és nem is szokásom, hacsak nem szükségszerű éppen, valami miatt.
- Miért? Szerinted vele kellene lennem? - pislogok meglepetten. Jó, az edzés miatt fogunk együtt lógni - azt hiszem ezt a szakkifejezést használják a mai tinédzserek a közös programokra -, de azért… nem vagyunk összenőve. Sőt, a tengerparti és a bulis esemény kivételével nem is voltunk még együtt. Beleth már azzal is meglepett, hogy elhívott oda magával. Bár végülis ha azt hiszi, hogy “egy pár” vagyunk, akkor logikus. Apropó… - Öhm, amúgy köztem és Beleth között nincs semmi, csak maximum mester és tanítvány kapcsolat - világosítom fel, nehogy mást gondoljon. Engem túlzottan nem érdekel a dolog, de Belethnek fontos, hogy Belphegor ne gondoljon ilyesmit, szóval mindenképpen mondanom kellett neki. Nekem meg igazából mindegy, egyszerűen csak idegen ez az egész, az pedig főleg, hogy démonok miért kerítenek ennek ekkora feneket. De valószínűleg Mammonnak igaza van, ha bárki is azt hinné, hogy Beleth szerelme vagyok, azzal veszélybe kerülnék. Az meg más kérdés, hogy meg tudom magam védeni, főleg sehonnani démonok ellen.
- Nem tudom… igazából mindenre kíváncsi vagyok. Miket csináltatok együtt? - a problémák igazából ott kezdődnek, hogy fogalmam sincs, miket lehet csinálni a Pokolba. Elvégre én itt minden időmet az emberek megfigyelésével töltöttem, ott meg ezt nem lehet kivitelezni ebben a formában. Meghát, Beleth utálja az embereket.
- Hát, jópár modernebb dolog kimaradt sajnos az életemből. Rengeteget éltem Görögországban, meg Rómában… aztán Olaszországban… tudod az ókori építesz és kultúra mindig elbűvölt! - újabb terelés, elvégre nem igazán akaródzik válaszolnom az eredeti kérdésre. Még valahol remélem is, hogy legalább annyira utálja ezeket a dolgokat, mint a fivére, és vagy a fújolás irányába megyünk tovább, vagy a feledésébe.
- Ez nagyon érdekes! - alig várom, hogy a saját szemeimmel láthassam ezt a helyet, valamint a beígért édességet. - Akkor gondolom ez is elsősorban az embereknek van - pillantok rá várakozón, elvégre nem biztos, hogy alátámasztja a hipotézisem. - Ritkán táplálkozom és általában semmilyen italt sem veszek magamhoz - igyekszem óvatosan védeni a tudatlanságom. A legkevésbé sem zavar, hogy ilyet kell tennem, ám nem árt, ha ezt tudja. Az élelmek terén le vagyok maradva.
Talán nem kellene kérdezősködnöm Belethről a testvérénél… érzem, hogy furcsállja. Egy pillanatra felmerül bennem, hogy előadjam, szerelmes vagyok belé, s ezért érdekel annyira. De aztán elvetem az ötletet. A bulin Belphegor már bizonyította, hogy mégse annyira emberi, mint ahogy azt elsőre gondoltam volna. Az pedig még annyira sem lenne jó, ha Beleth fülébe jutna a dolog, kellemetlen, kínos kérdéseket vetne fel, vagy éppen csak a tényt, hogy át akarom verni őket.
- Nagyon érdekes, és újszerű számomra ez a testvér dolog. Eddig csak a leviatánoknál hallottam hasonlóról - ejtem el finoman az infót, hogy aztán teljesen könnyedén ugorjak más témára. - Kíváncsi vagyok rá, és hálás is vagyok neki, hogy tanítványává fogadott. Igazából ki nem néztem volna belőle, hogy hajlandó tanítani másokat, főleg, hogy elég sok mestert meg is ölt - legalábbis állítása szerint. De a dolog ezen része nem érdekel igazán, hiszen lényegtelen a számomra. - Bár erre nem hiszem, hogy te felelni tudnál, de érdekelne, mit lát bennem, amiért hajlandó tanítani - pillantok rá várakozóan, hátha van valami ötlete.
- Egyébként ez - mutatok a kezemben szorongatott dologra. - Valóban finom - mosolygok, miközben szorgosan másolom a mozdulatait, amivel eszi. Nagyjából az első másodpercben sikeresen megállapítottam, hogy tényleg nagyon hideg, úgyhogy azóta óvatosabb vagyok vele.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 30 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/6
Angyal
2
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5