Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
reveal your secrets

Hell or Heaven


Metatron VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1140
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 05, 2020 7:13 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalánreveal your secrets

Metatron


Metatron Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
23
☩ Rang :
Iphraeme (Istené)
☩ Play by :
James Spader
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 31, 2020 7:53 pm
Következő oldal


Mammon
Az élet egy keresztrejtvény, néha nehéz, néha könnyű megoldani.
Saját
Sok


Metatron
Karakter információ
Család - A Mennyek összes lakója a családomba tartozik. Próbálom/Próbáltam a legjobb kapcsolatot ápolni velük, de látván, hogy mivé váltak, miket tettek, tesznek, ez megváltozott, kissé megromlott, legalábbis azokkal szemben, akik egymás torkának estek.

Mi a beosztásod?- Isten tollnoka - Isten krónikása voltam még nagyon régen, egyben a tanácsadója, és az utánam következő Iphraemeket is terelgettem néha-néha.

Melyik oldalon állsz? - Semleges. Nem támogatom se Michaelt, se Gabrielt, és Lucifert se. Nem veszek részt olyan háborúban, amiben testvér harcol a testvérrel.

Városod - Nem mondanám nagyvárosnak, ellenkezőleg, egy kisebb, mezőgazdasági városban, azon belül is, egy farmon töltöm a napjaim.

Porhüvelyem neve - Csak a megszálló démonoknak van porhüvelyük, a többiek hagyják ki ezt.
James Spader
Kereső neve
Iphraeme (Istené)
Angyal
Mam-macska
User kora

Karakter képességeinek leírása
- Telekinézis: Tárgyak, esetleg mások mozgatása akarattal. Minél erősebb az angyal, annál nagyobb tárgyakat képes mozgatni. Egy ideje nem tesztelte ugyan, hogy mire is képes, de amikor legutoljára nézte, egy iskolabusz még nem jelentett neki akadályt se kihívást.
- Gyógyítás: Szárnyuk olajával, illetve a tollaik elégetéséből képződött hamuval képesek gyógyítani.
- Emberfeletti erő: Jóval erősebb egy embernél, és az angyalok közt is kimagasló a fizikai ereje, egyedül az arkok azok, akik ebben felülmúlják.
- Halhatatlanság: Ahogy a neve is súgja, nem tud meghalni, csak az angyalpenge képes végezni vele, vagy a lángoló szent olaj. Más esetekben kialudja azokat a sérüléseket, amibe egy ember már belehalt volna.
- Telepátia: Ha nem akarják, hogy más is hallja a szavait, akkor ezt a módszert használja a beszélgetéshez.
- Memória manipuláció: Nem csak arra jó, hogy emlékeket töröljenek(amit még soha se tett és nem is tervezi), de arra is jó, hogy mások gondolatában turkáljon(még ehhez se folyamodott).
- Asztrális kivetülés: Ha személyesen nem tud felkeresni valakit, akkor így jelenik meg az illető előtt.
- Kitűnő érzékek: Az érzékszervei fejlettebbek, mint egy embernek, a sötétben sincs szüksége fényre, a hallására se lehet panasz, a szaglása is(bár ennek annyira nem örül). A reflexi pedig ismételten nagyon jók voltak.
- Mágikus, okkult tudás: Nagyon is jártas ezen a téren, ami talán annak köszönhető, hogy az egyik legidősebb lény a teremtésben.
- Az éveinek száma miatt, egyeseknek úgy tűnhet, mintha meghaladná a többi angyalét az ereje, és már-már arkokéhoz áll közel. Pedig csak arról van szó, hogy hatalmas tapasztalata van a használatukban, tekintve, hogy majdhogy egyszerre teremtették az arkokkal


Minden történet rejthet titkokat
1991:

- Ohoho, ez tökéletes lesz, csak egy kis munkakedv kell ide, pár szeg, és egy kalapács, jobb lesz, mint új korában. De előbb keressük meg azt a kedvet, hogy el is kezdjem. Vagyis majdnem, előbb valami mást kell megtennem.- egy magányos angyal állt egy szebb napokat látott ház előtt. A tető több helyen lyukas volt, a falon is akadtak lyukak, és pár ablak is be volt törve. Megviselt volt, de semmi helyrehozhatatlan. Ám volt valami, ami nem tűrt halasztást.
Egyik ásónyom a másik után, és elkészült a két sír. Az angyal pedig egy kendővel törölgette meg az arcát. Bánatos mosollyal az arcán helyezte nyugalomra a hajdani lakókat.
- Azt gondolná mindenki, hogy ha valakinek, hát nekem könnyen jönnek a szavak. De most én sem tudom, hogy mit mondjak. Nem hiszem, hogy így kellett volna ennek az egésznek történnie, de sajnos nem tudok tenni ellene semmit se. Csak annyit, hogy eltemetlek benneteket, és megígérem, hogy rendben tartom az otthonotokat.- elkezdte a földet visszahányni, lassan egyre inkább megtelt a két sír. Leszúrta az ásót a földbe, és mosolyogva nézte a házat.
- Akkor kezdjünk neki. Habár… ahogy elnézem mindjárt este lesz, na majd holnap akkor, hogy lássak is valamit.- elindult hát befelé az új otthonába.
- Ahogy gondoltam.- kissé csalódottan kapcsolgatta a lámpát fel és le. Remélte, hogy talán van áram, de vajmi kevés esély volt rá. De legalább talált egy hintaszéket.- Azt hiszem, megvan a kedvencem.- mosolyogva ült bele és lassan hintázásba kezdett. Egy pillanatra pedig minden olyan volt, mintha nem következett volna be az apokalipszis. Béke volt és nyugalom.

Másnap:

A Nap éppen csak álmosan, ásítva kelt fel, de az angyal már a pajta előtt állt, arcán játékos mosollyal nézett körbe. Tetszett neki az, amit látott. Szerszámok hada, minden, ami csak kellhet a javításokhoz. S egy régi vágású teherautó, amivel még be is tudja szerezni azt, amire szüksége van. De ami igazán elnyerte a tetszését, az egy ponyva alatt rejtőzött.
- Ilyet se látni mindennap. Egy oldalkocsis 1946-os Indian Chief.- mellette guggolva nézegette elölről és hátulról, ahogy csak tudta. Legszívesebben beindítaná, de azzal még várnia kell, első a munka, és csak utána a szórakozás. Na meg a rúnák felfestése, hogy elrejthesse a jelenlétét a többiek elől.


Két hét múlva:

Dél volt, mindenfelé szórta sugarait a Nap, nem kímélt senkit és semmit, meleg volt. Az angyal pedig a tetőt javította éppen. Egyik szeget ütötte be a másik után. Sikerült beszereznie az alapanyagokat, pontosabban a környékbeli házakból sikerült. Sajnos nekik már nem volt rájuk szüksége, de Metatron még hasznukat vette. A saját otthonát csinosítja velük. Lehet kicsit tarkább lesz a tető, de hát annyi baj legyen. Az a lényeg, hogy ne ázzon be. De ezek voltak a könnyebb munkák, a tetőlécek cseréje, és az ablak, na meg az ajtó. A neheze még csak most jön.

Este:

Éppen csak az orrának hegyén volt az olvasó szemüvege, miközben egymás után bújta a barkácsolással, elektromossággal és úgy majdnem minden olyan könyvet, ami a javításokkal és mezőgazdasággal volt kapcsolatos. A fényt is egy olajlámpás adta, az olvasáshoz, és ezen szeretne változtatni. Jobb lenne egy kicsit több világosság is, kényelem.

Néhány nap múlva:

- Miért vállalom én mindig túl magamat?- kérdezte csak úgy, két nevetés közt, amikor is az új szélerőműnek nem éppen nevezhető, de házilag annak barkácsolt „tornyát” állította éppen felfelé.- Na, ezzel meg is volnék, már csak össze kéne kötni őket, és reménykedni a csodában. Már ha vannak még.- szomorkás mosollyal az arcán csóválta meg a fejét, miközben visszasétált a házba és leült az asztalhoz, hogy végre egyik kábelt a másikhoz kösse, vagyis a generátorhoz.
- Szhhh a fenébe.- valamit elnézhetett, mert megcsípte az ujját az áram, most pedig megpróbálta lerázni az érzést, még az ajkaival meg is szívta az ujját, majd ismét rázta, miközben a könyvben kutatott a válasz után. Hátha megtalálja, mit és nézhetett be.- Akkor a kéket nem a zölddel kéne összekötni, de nem is a pirossal, ha nem akarom, hogy leégjen az egész. Miért nem lehet ezt egyszerűbben, olyan analfabétáknak is érthetően, mint én vagyok?- de nem volt mit tenni muszáj volt megcsinálni, ha nem akar mindig a sötétben üldögélni.
- IGEN! Sikerült…- boldogan nevetve nézett körbe, és eszébe jutott, hogy egyedül van, vidáman megvonta a vállait, nem számított, sikerült, végre sikerült megcsinálnia.- Akkor már csak a víz a kérdéses, vagyis az annyira nem, a kútból jön majd, ha meg meleget akarok, hát akkor gázt kellene szereznem. De azt hiszem, az nem nagyon fog menni. Fa is megteszi. Úgy is szeretek vezetni.

Évekkel később:

- Úgy látom, hogy az idei termés se lesz rossz.- büszkén nézett végig a veteményesén. Nem volt túl sok minden rajta, angyal volt, nem kellett ennie, de valamivel el kellett magát foglalnia, és ez egészen jó elfoglaltság, és még cserélni is lehet néhány hasznos holmira. Már amikor jártak erre olyanok, akik nem csak fosztogatni akartak. Káposzta, kukorica, krumpli, és néhány más jóság termesztése erre tökéletes volt, öntözésre meg ott volt az esővíz, amit gyűjtöget magának.
- Igen, tudom, lassan itt az etetés ideje.- mosolyogva nézett le a lábai mellett ülő foltos, keverék kutyára. Akkor akadt rá, amikor a közeli városba ment egy beszerző útra. Kölyök volt még, éhes és fáradt, Metatron pedig magához csalogatta és befogadta, mindkettőjükre ráfért már egy kis társaság. De mivel a kutyák nem igazán zöldségeken éltek, muszáj volt húst szereznie valahonnan. Erre pedig tökéletesek voltak azok a nyulak, akik szerették a veteményesét dézsmálni. Házilag barkácsolt eleven fogó csapda, és meg volt oldva a hús és az utánpótlás gondja is.

2015:

A kandallóban lassú táncot jártak a lángok, a nappalit átjárta a melegség, az angyal a hintaszékében ült, a kutyája pedig a tűztől nem messze feküdt és a gazdáját figyelte.
- Tudod, nem mindig volt ez így, ahogy most. Az angyalok és démonok az emberek világában. Még az egész előtt. Akkor, amikor mindenki a helyén volt, és azt csinálta, ami a dolga volt. Oh, emlékszem még azokra a napokra, milyen csodásak voltak.- szomorúvá vált a hangja miközben felidézte a múltat.- Nem tudom, hogy mikor teremtett meg, de majdnem egyszerre az arkokkal, vagy pont egyszerre, de nem is igazán számított. Mi voltunk az elsők az angyalok közt. Megvolt mindannyiunk feladata, engem az a megtiszteltetés ért, hogy legyek Isten tollnoka, tanácsadója. Ott álltunk mind, és minden olyan békés volt, nyugodt, egészen addig, még a nagynénénk neve nem került elő.- a kutya fülei érdeklődve emelkedtek az ég felé, fekete-fehér fejét oldalra döntötte, nyelve pedig kilógott a szájából.- De erről nem is igazán akarok beszélni, rossz visszagondolni rá, meg olyan rég volt már, lehet nem is emlékszem már jól. De ott volt még Lucifer is, a lázadó fiú. Mire kitört a háborúja, addigra már megannyi új és új angyal született, és páran valamiért azt gondolták, hogy én alkalmas vagyok arra, hogy tanítsam őket, hogy az arkok tanácsadói legyenek. Pedig nem voltam különb náluk, sőt, talán kevesebb, mert maradjon köztünk, de egy kezemen meg tudnám számolni, hogy Isten hányszor fogadta meg a tanácsomat. Azt hinnéd, hogy mert az, aki, hajlik a szép szóra. De elég makacs volt, sőt, nagyon is az volt.- felnevetett az emlék hatására.- De visszatérve a háborúra. Úgy történt, ahogy azt mindenki gondolta. Lucifer elbukott, a Pokolba lett űzve, és ott életet adott a démonoknak. Dacból, vagy azért, mert magányos volt? Nem tudom, talán soha se fogom megtudni. De akkor megfogadtam, ha még egyszer testvér ragad kardot testvér ellen, nem fogok részt venni benne, nem fogom újra átélni azt, amit akkor. S látod, most itt vagyunk, testvér öli a testvért. Oh, majdnem elfelejtettem. Még odafent a felhők felett, volt egy ifjú angyal, Ophilia volt a neve. Mondjuk úgy, ha én Isten emlékiratának voltam az írója, akkor az a kis angyal pedig az emberiségének volt. Voltak, akik könyvtárosnak hívták, de én láttam, hogy több van benne, ennél több. Elárulok neked egy titkok, de remélem nem adod tovább senkinek se. Pacsit rá.- előrehajolt a székben, és a kutya felé nyújtotta a kezét, mire az a mancsával belecsapott, Metatron pedig felnevetett.- Okos vagy Stain, ez egy ígéret a férfiak közt. Tehát akkor, ahogy mondani akartam. Azt akartam, hogy ha egyszer nyugdíjba megyek, bármilyen hihetetlen is, akkor majd Ophilia legyen az, aki átveszi a helyemet, de még mielőtt belefoghattam volna, hogy rávezessem erre, pártfogásomba vegyem, Isten eltűnt és… és…- ránézett a kutyájára, aki elég hamar elaludt, a macskáihoz hasonlóan, akik szintén az igazak álmát aludták.- És most megint magamban beszélek.- mosolyogva rázta a fejét, majd hátradőlt a székben, kinyújtotta a lábait és bár nem volt rá szüksége, elaludt.

2020:

- A franc vinné el ezt az esőt, esőt, vihar már ez.- derékra tett kézzel nézte a plafont, csak sikerült valahol beáznia, mehet kijavítani a hibát.- Bár… talán nem csak a tetőn kéne dolgozni egy keveset.- tanácstalanul meredt a plafonra.- Nem tudom… szerinted mit kéne tennem?- lenézett Stainre, mintha meg tudná adni a választ, amit keres. De csak csend volt a válasz, amit meg is értett.- Talán igazad van, elég sok idő eltelt már azóta, hogy le és beköltöztem. Talán valaki mással is kéne már beszélgetnem, nem csak veled. Néha azon kapom magamat, hogy a hűtőhöz is beszélek, de ne tud meg, hogy mennyi rideg. Egyébként is kifogytam már minden könyvből és az összes keresztrejtvényt megoldottam, amit találtam. Nem lenne rossz újakat szerezni.- széles mosolyba húzódtak ajkai és néhány lépés után pedig ott állt a legközelebbi rúna előtt. Nagyot sóhajtott, majd egy mozdulattal megszakította azt. A világ és a testvérei tudtára adja; Itt vagyok!- Tudom-tudom, mehetnék én is, de nem ártana, ha részleteiben is meg tudnám, hogy mik történtek odakint. Vaktában nem ugrok bele, találjanak csak meg. Addig is rakok fel főné egy kis kukoricát és szélcsengőt is, halljam csak, ha valaki jött.
.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/4
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2