Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Könyvvadászat - előzmény •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 04, 2020 7:47 pm
Következő oldal


Még egy-két ilyen romantikázós kör, amit végig kell nézzem, és kidobom a kisrókákat. Épp ettől próbáltam magam távol tartani. Tudom, nem kéne féltékenynek lennem más boldogságára, de ha valóban emberek, teljes vérig, akkor ki nem állhatom őket. Miért? Mert nekik megvan az, ami nekem nincs: választás, Isten és Lucifer között.
Nekem meg néznem kell, hogy akiket szeretek, azokat várja vissza a Menny, én meg… mindegy.
- Jó, veszem a lapot, újak vagytok erre. Nos, ha enni akartok és jót, akkor a kikötői éttermek körül nézzetek szét, csak ajánlani tudom – kezdtem egy kis idegenvezetésbe, gyorstalpaló üzemmódban. – Ha szépirodalmat keretek, az nem itt van, azt nem egy katolikus templom könyvtárában fogjátok megtalálni.
- Látnivalók… még annyira én e ismerem a várost, nemrég kerültem ide én is – nem is nagyon akartam lófrálni. Minél kevesebbet ténfergek, annál jobb, egy, nincs időm gondolkodni, kettő, a szárnyam se erőltetem túl. Bajban leszek, a nem sikerül megtalálnom az egyre romló állapotának okát.
- Az, egy római császár volt, de egyben filozófus is, a sztoikus irányzat képviselője – bólintottam, na, értelmes a csajszi.
- Nem annyira történelmi, inkább önvallomások vannak benne. Tudjátok, amikor leül az ember és összegyűjti a tapasztalatait egy csomó lapra – kezd átlátszó lenni, hogy emberek lennének. Kétségeim vannak felőle. Nem angyalok, annyi biztos, arról tudnék, érezném. De akkor mik? Ha megint démonokba botlottam, sikító frászt fogok kapni, elég volt belőlük is egy életre.
- Igen, szeretnétek megnézni? Van egy szökőkút is, bár óvatosak vagyunk vele, a város vízellátása miatt csak bizonyos időszakokban van vízzel töltve - magyaráztam. Sok évbe telt, mire az egész álomból valóság lett, hogy legalább egy pici szeletben visszaadják a természet szépségét, városi környezetben.
reveal your secrets

Nieven


Könyvvadászat - előzmény Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
208
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 04, 2020 3:21 am
Következő oldal


Könyvvadászat - előzmények

[You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.] & [You must be registered and logged in to see this link.]

───────────── [You must be registered and logged in to see this link.] ────────────
[You must be registered and logged in to see this image.]Miért is ragaszkodtam hozzá, hogy inkább egyben, egészben vigyük el ezt a nephilimet? Talán elgyöngített az elmúlt két év, melyet az emberek közt töltöttem az erőm nélkül, s holmi kegyelmet csempészett bele, a hideg szenvtelenség helyére. Nem kizárt, hogy ez történ, viszont egyértelműnek sem mondanám. A vér önmagában hasznos lehet, s tény, hogy egyetlen kérdés sem hagyja el nemlétező ajkát, de vannak esetek, amelyekben pont a kérdések segítenek egy bonyolult dolog feltárásához. Bár eme pletykák lehet alaptalanok voltak, de a nephilim képessége akár a segítségünkre is lehet. Ráadásul szárnyai vannak, amelyekkel olyan helyekre is elérhet, amikre mi sosem. Végül pedig… nem bízom Athlanban, s ha még egy személy velünk van, úgy talán ő is kevésbé fog azon elmélkedni, milyen hátsószándékkal átszőtt tervvel nehezíthetné meg a dolgunkat.
Apró mosollyal felelek Athan nevetésére, mintha mindig is törvényszerű lett volna, hogy egymást szórakoztatjuk. Tökéletes partnerem a szerepben, vitathatatlanul sokat tanult New Yorkban. Puszimra kapok válaszreakciót, amely egészen kellemes, sőt, lustán lehunyt pillákkal élvezem a pillanatot. Valahol bennem motoszkál a kérdés, hogy miért nem zavar, hogy bőre az enyémhez ér, elvégre eddig minden ilyesmi elől ösztöni szinten menekültem. Talán a bizalom az oka? Eme percben nem tudok felelni magamnak, s a kérdés kielemzésénél akadnak fontosabb, sokkal fontosabb dolgaink is.
- Ő… római császár volt, ugye? - elvégre manapság már nem egyértelmű, hogy ezt csakúgy bárki is tudja, főleg ha az illető nem helybéli. - Mindenképpen szeretnék megnézni, nagyon szeretjük a történelmet! - valahol megnyugtató, hogy nem csak Biblia akad itt, mert bár ismerem minden betűjét, nehezen tudnék belőle értelmes beszélgetést összetákolni. Türelmesen várom, hogy elinduljon, s mutassa az utat. Figyelmesen szemlélődöm, a helyismeret fontos tényező, nekünk pedig nem állt rendelkezésre lehetőség az előzetes feltérképezésre.
- Nahát, te is új vagy errefelé? Mikor érkeztél, honnan jöttél? - kíváncsiskodom lelkesen. Az információt mindig érdemes begyűjteni, ráadásul talán pont ez lesz az az irány, amin el lehet indulni. Közben lelkes érdeklődéssel forgatom a fejem, kb mint aki Csodaországban lépked. Társadalomnak... apró vigyorral jelzem Athannak, hogy értékelem a segítségét, s szavait. Csak így tovább, az emberiség ösvényén!
- Csodálatos a park, itt az épület szomszédságában. Ti gondozzátok a növényeit? - bár emlékeim szerint erre van külön foglalkozás, azért egy próbát megér a dolog. Hátha valami botanikus lelkületű nephilimbe botlottunk bele, szeretnék minden lehetőséget megragadni.
reveal your secrets

Athan


Könyvvadászat - előzmény Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 03, 2020 11:39 pm
Következő oldalKönyvkereső akció

@"Sophia N. Hayes" & [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]Nem ellenkezett és ellenkezik továbbra sem ittléte miatt, azonban van benne némi kétség, amelyet nem is nővérének, hanem inkább az egésznek tulajdonít. Meg úgy az egésznek, mert semmi sem biztos még a könyvvel kapcsolatban sem, a holnappal szemben sem, szóval, ez olyasmi dolog, amit egyelőre csak hagyni kell kibontakozni és megcselekedni, hogy aztán legyen belőle valami. Másnem, egy kellemetlen tapasztalat? Olyasmi. Elválik, most abszolút megint úgy van vele, hogy támogat valamit és lesz ami lesz. Itt van, marad és megy is, mind az összes darabnál, ha szükség lesz rá. A nyereség iránti kíváncsiság túl erős.
- Igen, láttam. Pont elég lesz – érti ő, mire céloz és amikor eljön az ideje, a legrövidebb idővel és mozdulattal kell majd elérni azt. Nos, ez lesz az egészben a legnehezebb és ez a legelborultabb forma, hiszen ő simán annyit mondott csak, hogy csapolják meg és vigyék csak üvegcsében az egészet, kevésbé ellenkezik. De ez az ő küldetése, nem lehet mindig a legbrutálisabb megoldást elvárni. Mások, na.
És most mégis a legemberibb arcával áll mellette és bámészkodik csendben, hagyja is érvényesülni, fogalma sincs, milyen indokkal szólította meg a nőt, akire végül tekintete szegeződik.
- Már hogyne dolgozna itt – nevetgél egy sort, mintha ez most vicces lett volna. Láthatóan otthonosan mozog, nem keres, hanem talál és teszi a dolgát. Kezét kinyújtva, szavak és kérés nélkül öleli át Nie derekát és a kedveskedő puszira orrbegyével cirógat végig arcának bőrén, végül pedig így maradva pillant vissza rá.
- Túl hosszú volt az utunk, talán nem is indulunk el többet. Kint nagyon rossz már, ez a város pedig talán az otthonunk lehet – tódítja mellé, mint két, megtért nomád, de ismerős, ő is így hízelegte be magát először ide, aztán végül Zagar mellé, és lám, hova jutott azóta. Oké, necces, hogy megint ezzel az arccal mozog, de már régen volt, az arcok pedig feledhetőek. Ha mégis valaki megkérdi, akkor azt mondja, visszahozták vagy hogy fogalma sincs, miről van szó.
- Nahát, az is érdekesnek hangzik. Egy napló – bólogat, majd el is engedi. Tényleg az, látni akarja, mert, nos, ő valószínűleg kicsit jobban fogja azt tudni, hogy mi is volt az igaz.
- És mik vannak ebben a negyedben? Ha nem is könyvek. Nagyon szeretnénk mindent látni, hogy megtaláljuk, miben legyünk hasznosak a társadalomnak - talán Nie észleli, hogy kicsit gyakorlottabban forgatja a szavakat, vagy épp ellenkezőleg. Lesz ami lesz.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 02, 2020 10:41 pm
Következő oldal


Furák ezek az idegenek, akik először fordultak itt meg. Miért épp itt, egy egyházi fennhatóságú helyen keresnek szépirodalmi köteteket? A tudománynak is alig jut itt hely, jobbára filozófiai tárgykötetek tették ki a készletet. Már ami megmaradt az apokalipszis nyomán ugye.
- Nem egészen szépirodalom, dee tudom ajánlani Marcus Aurelius császár irományát, az Elmélkedéseket. Olyan, mint egy napló – jobb nem jutott eszembe, amit ajánlhattam volna. A Bibliát gondolom, nem szívesen olvasgatnák a kialakult körülményeknek köszönhetően. No comment, ez van, ha Isten lelép nyaralni, máris szétszéled a gyár munkásnépe, khm…
- Talán esetleg… hm, hirtelen nem is tudom, hova fordulhatnátok, nem nagyon ismerem még én e a várost, csak ezt a negyedét – feleltem. Talán nem küldenek el a francba egy ókori emlékirattal, hogy mit képzelek. Mit? Mindent és semmit se, ha már filozófiát emlegettem.
reveal your secrets

Nieven


Könyvvadászat - előzmény Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
208
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 31, 2020 2:08 am
Következő oldal


Könyvvadászat - előzmények

[You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.] & [You must be registered and logged in to see this link.]

───────────── [You must be registered and logged in to see this link.] ────────────
[You must be registered and logged in to see this image.]Erős kétségek gyötörtek azzal kapcsolatban, vajon tényleg visszakapjuk-e az erőnket a könyv, na meg Amara segítségével. Hát… kicsit szkeptikus vagyok, azt kell mondjam. Bár kötve hiszem, hogy Amara lát bennünk annyi fenyegetést, hogy ne adja vissza, viszont… hát na, hátha hasznosnak gondol minket. Persze a démonok és az angyalok ellen nincs kedvem harcolni.
Én is remélem inkább nem mondom ki hangosan. Ami azt illeti, erre nem készültem rendes tervvel, eléggé spontán volt az ötlet. Angyalvérre szükségünk lehet, egy rendes angyalt pedig nagyon macerás lenne magunkkal vinni, szóval csak a nephilimek jöhetnek szóba. Ők meg nem reklámozzák, mik is. Ráadásul Athlannal se szívesen maradtam volna hármasban, hiába is van velem Athan is. Igazából nem tudom megmondjam-e neki, mennyire megnyugtat a jelenléte. Ad némi talán hamis biztonságérzetet. Még Mammonnál is erős lenne kijelenteni, hogy “barát”, Beleth meg szerintem egyszerűen széttépne, ha megtudná, mi is vagyok. De Athannal eggyek a céljaink, legalábbis most mindenképpen.
- Láttad te is azt a szökőkutat a parkban? Azok a bokrok elfednek minket a kíváncsi tekintetek elől - mármint, amik határolják azt a szép kis szökőkutat, kellően magasak is, emellett az épület mellett van a park, azt hiszem hozzá is tartozik. Ha ketten kapjuk és rántjuk magunkkal azt a nephilimet a vízbe, úgy esélye se lesz elmenekülni. Remélem.
- Jaj de jó, tiszta szerencse! Ugye itt dolgozol? - lelkesedem. Talán valamit rosszul csinálok? Olyan megszeppentnek tűnik. Jó, az utóbbi pár napban végig démont alakítottam, ráadásul Beleth mellett, de ennyire kiestem volna az emberből? - Tudod még egészen újak vagyunk itt San Franciscoban a kedvesemmel - itt átölelve hozzá is bújok Athanhoz, sőt még kap egy puszit is a pofijára. Remélem bedőlsz neki te némber, mert nem tudom már, mitől tűnhetnénk emberibbnek! S innen folytatom a kommunikációt. - Könyvet szeretnénk kölcsönözni, de kicsit megzavart a kiírás. Itt csak egyházi témájú könyvek vannak? - kérdezem ártatlanul, szörnyen aggódó pofát vágva. Azt hiszem kénytelenek leszünk Athannal előadni egy kis szerepjátékot, hogy teljesen elaltassuk az esetleges gyanakvását, mielőtt a tárgyra térnénk.
reveal your secrets

Athan


Könyvvadászat - előzmény Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 31, 2020 12:07 am
Következő oldalKönyvkereső akció

@"Sophia N. Hayes" & [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]Nem lehetett végtelenségig húzni, ezzel tisztában volt már akkor, amikor a nő kiejtette az ajkain a finom parancsot, miszerint mit is vár oly nagyon most. Mondhatta volna, hogy akkor várja csak, de nem tette, mert nem bolond, a nőszemély veszély és maga a veszély, nem bukhat el még egyszer, nem engedheti meg magának a veszteség egy újabb fejezetét, amely miatt vélhetően már nem kerülne ki élve a dobozból. Nem is törte magát azonban, hogy megkeresse, talán ez volt a hiba, amely miatt réteget lehetne lehúzni a bőréről, azonban a jobb későn, mint soha aranyigazságot veszi maga elé. Mintha kegy lenne, amit megtesz a nőnek, holott nem, ott van benne a jutalom ígérete, az erő, amelyre annyira vágyik. Noha tanult már eleget, ügyesebb, gyorsabb azzal, amivel bánik, mégis, ha visszakapna mindent, ugyan úgy azzal oldaná meg a világ problémáit. De ez még csak álomkép.
Az már nem, ahogy végül Nie mellett halad egy hely felé, ahol is az egyik kulcs pihen a siker felé. Táska lóg oldalán, benne több dolog, amely az egészhez elkellhet, még az angyalpenge is, ki tudja, kibe kell megmártania ma. Vagy csak ő túl szélsőséges viszonylatban gondolkodik.
- Remélem, tudod mit csinálsz – nem mintha félne, de egy ballépés és foghatják a fejüket. Felölti azonban kellemes arckifejezését, amely mostani kísérő szerepéhez illik. Nie már tódul is befele, ő pedig követi, tekintetét a köteteken futtatja végig, ritka kincs egy könyvtár, amelynek közepén nem áll egy nagy szenes folt, ahol az utolsó halandók próbáltak melegedni. Nemhiába, amikor beüt a vég, a könyvek nagy része az első feláldozható dolgok. Kár. De nem lát elsőre olyan címet, amit elvenne. Megáll végül, Nie mellett, ahogy megtalál valakit és érdeklődik. Kíváncsi, hogyan vezeti fel a dolgot, mondhatni, saját maga meg a pillanatra vár.
- Üdv! - köszön végül ő is, végül is, a durvább módszerekkel ráérnek. Ők most átlagosnak tűnnek.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 29, 2020 9:19 pm
Következő oldal


KönyvKaland
A könyvtárban dolgoztam, miután felvettek, egy templomi, egyházi könyvtár volt, az a kedves pap rendezte nekem az állást, akinek gyakran segítettem be a rászorulók körüli gondoskodásban. Hálája jeléül elintézte, hogy vallási hovatartozásom ellenére is felvegyenek, biztos referenciával rendelkeztem.
- Én vagyok, miben segíthetek? – ugye, a képességem annyiban merült ki, hogy az angyalokat felismertem. Mást azonban nem igen, nem tudhattam, a hölgy mellettem vagy ellenem van-e. Biccentettem üdvözlésképpen felé. Kínos. Nagyon kínos. Démon.
Sejtelmem sincs, miért pont engem kerestek fel, mit akarhattak tőlem. Jelenleg nem igazán állt módomban komolyabb utazást bevállalni, a legutóbbit így is nagyon megsínylettem, a szárnyam kezdett egyre rosszabb állapotba kerülni. És így is a városban egyre kevésbé éreztem magam biztonságban. Nem jó. Miért? Mert egyre többen jönnek rá, hogy nephilim vagyok, és az, hogy életben voltam, jó néhány arcnak bökte a csőrét, mert pl. az ő csemetéjük nem úszta ezt meg, és hasonló esetek. Nem nagyon tetszett, hogy felkerestek.
A könyvek világa valamennyire segített erről kissé elfeledkeznem, most azonban ez, hogy ez a két alak felkeresett, megkongatta bennem ismét a vészharangot. Mit akarhatnak tőlem?
reveal your secrets

Nieven


Könyvvadászat - előzmény Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
208
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 29, 2020 9:03 pm
Következő oldal


Könyvvadászat - előzmény

[You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.] & [You must be registered and logged in to see this link.]

───────────── [You must be registered and logged in to see this link.] ────────────
[You must be registered and logged in to see this image.]Végre valahára rátáláltam arra a helyre, ahol minden bizonnyal ott lesz az az átkozott könyvdarab. Eszméletlen boldogság volt ez a számomra! Már azt hittem sosem jön el ez a pillanat. Természetesen Athan volt az első, aki megtudta, a vadászbázisra is képes lettem volna bevágtani ezzel a csodálatos hírrel. Egyébként is minimum hetente találkoztunk, szóval igazán jó testvérek - vagyhát New Yorkban szerelmek - voltunk. Cara Pierce feladatait teljesítettem ilyenkor, kezdtem belejönni a melóba, s megkockáztatom, hogy a főnökasszony is elégedett volt a munkámmal. Persze ezt nem mertem megkérdezni. Belethtel is haladtunk, már ami az edzést, meg ezeket illette. Túlságosan jól ment minden. Ezért is aggódtam, hogy meg fogjuk szívni ezt a könyves kalandot, de nagyon.
Athlan ugye alap volt öcsi mellé, biztos ugyan nem lehettem abban, hogy teljesíti az ígéreteket, de reménykedtem. Viszont emelett be kellett gyűjtenünk valakit, akiben angyali vér is csörgedezik, nehogy pont annak hiánya hátráltasson. Ugyan csak párszor voltam San Franciscoba, mégis a fülembe jutott egy nephilim híre, aki könyvekkel foglalkozott. Elvileg volt valami köze Raphaelhez, de ez nem érdekelt annyira. Basszus, milyen menő lenne már, ha egy arkot is magunkkal tudnánk vinni! Kár, hogy Amara nem adja kölcsön Ramiélt, nagyon gonosz tőle! Na de, ez a könyves nephilim lesz a mi legtökéletesebb esélyünk. Úgy vélekedtem, biztos a könyvekkel kapcsolatos a képessége, mintha ilyen pletykát is hallottam volna. Két legyet egy csapásra, tökéletes! Athant is rábeszéltem, hogy elkísérjen, ketten mégis csak egyszerűbb tőrbe csalni a kisasszonyt.
- Üdvözletem - dugom be a fejem a könyvtárba. - Sophia N. Haynest keresem, nem tudod véletlenül, hogy merre lehet? - lépek egy nőhöz, aki minden bizonnyal itt dolgozik. Az, hogy ő-e az, nem tudhattam, de úgyis kiderül.
reveal your secrets

Nieven


Könyvvadászat - előzmény Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
208
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 29, 2020 9:02 pm
Következő oldal***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2