Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Just a crazy little dream - Athlan & Cara •
reveal your secrets

Cara Pierce


Just a crazy little dream - Athlan & Cara - Page 3 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
262
☩ Rang :
nincs
☩ Play by :
Olivia Wilde
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 27, 2020 8:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Just in my dreams

Anyám egyik régi könyvét olvasgattam lefekvés előtt. Semmilyen érzelmi kötelék nem fűzött a kötethez, nem emiatt tartottam meg. A többi könyvét szemrebbenés nélkül adtam el, illetve valamelyiket még ingyen is tovább adtam, annyira meg akartam tőle szabadulni. Ezt az egyet tartottam meg, mert a régi vadnyugati időkről szólt a regény, és bár nem volt épp egy díjnyertes darab, de valahogy megfogott a világ. Teljesen eltudtam képzelni magam lóháton, cowboy kalapban és puhabőr csizmában. A rablók, lovak és szajhák világa már gyerekként is megragadta a képzeletemet. Talán a totális szabadág érzete miatt. Akkoriban, ha volt egy derék hátasod, tulajdonképpen bárhova eljuthattál. Az emberek nem voltak súlyos falak közé szorítva, és nem tették kockára az életüket, ha mégis a falakon kívül keresték a saját boldogulásukat. Ezen gondolatok cikáztak a fejemben, miközben az ágyam melegében a szemem lecsukódott. Éppen ez vezetett ahhoz, hogy mikor álomra hajtottam a fejem, nem a szokásos rémálmok, vagy valós életképek jelentek meg előttem, hanem álmomban egy igazi vadnyugati világban ’tündökölhettem’.
Egy tűzrakás mellett ültem egyedüli emberként, de legalább vidáman. Lovam hangos prüszköléssel jelezte mellettem, hogy nem nyerte el a tetszését, hogy kikötöttem egy fához, de a nap már lenyugvóban volt, így ideje volt, hogy mindketten pihenőre fogjuk. Felálltam azért és barátságosan megveregettem a nyakát, majd a nyeregtáskához nyúltam, ahol egy szárított húsdarab, és egy száraz kenyér már be volt készítve vacsorának. A kenyeret természetesen a hátasomnak adtam, jó magam pedig a húst kezdtem el marcangolni. Egyszerűen csodásan éreztem magam. Minden ott volt, amiről még a könyvben olvastam. Puha, fekete bőrcsizma borította a lábamat, és még egy kopott kalap is volt a fejemen. Egyszerű szürke vászonnadrág, egy övre csatolt hatalmas kés és egy fehér ing tette teljessé az öltözetemet. A tűz jóleső melegséget árasztott, így tényleg minden adott volt egy csodálatos álomhoz. Miután befejeztem az étkezést, vissza ültem a tűz mellé. Patásom - köszönhetően annak, hogy szó szerint lekenyereztem őt - már békésen szuszogott, csak a tűz ropogása, és a békés tücsök ciripelés törte meg időnként a csendet.
Kedvem lett volna egy dalt énekelni, de tudtam, hogy az én hangommal talán mégsem lenne olyan jó móka. Még a végén szegény négylábú barátom - elszaggatva a vékony köteléket, ami most satuba fogta - elszelelne. Arra gondoltam, hogy bárcsak szép hangom lenne, így tudnám magamat szórakoztatni, de hát volt bennem egy kis félsz. Végül mégis úgy döntöttem, hogy egy próbát csak meg ér, legfeljebb, ha a lovam nagyon elkezd fészkelődni, abbahagyom. Bele is kezdtem egy nótába, aminek a szövegét még a könyvben olvastam, kotta híján viszont én magam próbáltam a dallamot megalkotni. Legnagyobb meglepetésemre nyoma sem volt a fülsértő rikácsolásomnak, amit a valóéletben már megtapasztalhattam, hanem csodálatos hangszínen szólalt meg a már említett dalocska. Még a patásom is értékelte az ’alkotást’, mert láttam, hogy békésen csukódnak le a szemei, hogy ténylegesen nyugovóra térhessen. Amikor kifogytam a szövegből, abba hagytam a dalolászást, és inkább csendben ültem tovább a tűz melege mellett.
Már éppen készültem magam is fekvő pozícióba váltani és elszenderedni – bármilyen ironikusan is hangzik ez, amikor éppen a saját álmomban voltam – amikor apró zajra lettem figyelmes. Semmi ijesztő hirtelen hang, inkább csak mintha puha léptek lármája zavarná meg a csendet. Tekintetemet abba az irányba fordítottam és a biztonság kedvéért, az egyik kezemet a késem markolata köré fontam. Pár pillanattal később egy farkas alakja bontakozott ki az egyik bokorból. Miután meglátott nem mozdult, csak az izmai feszültek meg, és halk morgás tört elő a torkából. A lovam is felébredt erre a neszre, és nyugtalan nyerítést hallatott. A farkas rögtön abba az irányba fordult, és a hátas ezt érzékelve hátrálni kezdett, majd mikor már a kötél miatt elérte a lehető legtávolabbi pontot, kétségbeesetten próbálta elszaggatni a köteléket. Azonnal felpattantam, és az járt a fejemben, hogy bárcsak ne lenne itt a farkas, legalább amíg kiszabadítom a patás barátomat a szorult helyzetéből. Oda rohantam a lóhoz, de mire oda értem az állat megnyugodott valamiért. Visszaemeltem a tekintetem a farkasra, de már csak a hűlt helyét találtam, és csak a saját zakatoló szívem emlékeztetett arra, hogy mégiscsak történt itt valami. Persze az is eszembe jutott, hogy csak én lehetek ilyen szerencsétlen, hogy még egy szépnek ígérkező álomban is történik valami, ami felpörgeti az adrenalin szintemet. A farkas viszont tényleg eltűnt, folytatódhatott az én csodás kis álmom. És ha már így alakult eszembe jutott, hogy ki kéne hozni az álom adta lehetőségekből a maximumot. Visszatértem a tűzhöz, és homokot szórtam rá egészen addig, amíg az utolsó lángnyelvek is le nem csillapodtak. Majd a fához meneteltem, ahol a lovam volt megbéklyózva, és kiengedtem a csomót, a kötél végét, pedig a nyeregkápájához erősítettem. Már éjszaka volt, és szinte az orrom hegyéig sem láttam, de ez csak egy álom volt, azt csináltam, amit akartam. Engem pedig a helytelen napszak ugyan nem fog megakadályozni, ha lovagolni támad kedvem. Felpattantam a ló nyergébe, majd a kantárszárakat egy kézbe véve a testsúlyommal és a csizma szorításával jobbra irányítottam a hátasom, és lassú lépésbe kezdtünk. Talán megkereshetnénk a farkast, és kivételesen, most mi kergethetnénk meg. Micsoda móka lenne.
reveal your secrets

Cara Pierce


Just a crazy little dream - Athlan & Cara - Page 3 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
262
☩ Rang :
nincs
☩ Play by :
Olivia Wilde
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 27, 2020 8:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


***
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2