Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Belvárosi utcák •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 25, 2020 3:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


To: Sidriel

Nem tudom, miért jöttem ide vissza. Bár még mindig jobban járok itt, mint mondjuk New Orleans-ban. Ott a kezemet is levágnák a "munkámért". Bár szerintem ezt bárhol megtennék, ha lebukom. New York könnyű célpontnak lévén az emberek kevésbé szemfülesek, mint a természetfelettiek. Jó van egy két kivétel mindkét csoportnál is, de összességében a biztos pontok azok a halandók. Az ő figyelmük csak egy pontra tud összpontosulni és észre sem vesz, ha valaki benyúl a zsebükbe. Már pedig én mindenki zsebébe benyúlok.
A belvárosban sétálgatok és egyre inkább az az érzésem, hogy valaki figyel. Vagy csak paranoiás lennék? Meh, biztosan semmiség senki sem olyan ostoba, hogy nyílt terepen közönség előtt támadjon rám. Legalábbis remélem, mert nem szívesen vernék meg senkit itt. Egy sikátorban még oké lenne, de itt nem. Túl sok a szemtanú és látványos. Én sem járnék jól. De egy ilyen hely tökéletes a munka megkezdéséhez. Mindenki másra figyel és nem az értékeire. Egy valamiben egyetértek velük. Az élet sokkal többet ér bárminél, még is kockáztatunk csak azért, hogy több legyen nekünk. Az ember ilyen. Kapzsi és többre vágyik. A szolga a király helyéért, vagy a nemes jólétére vágyik, míg a király több birtokot, aranyt és hasznot akar. A történelem ebből áll. Zsarnokság és kegyetlenség. De hát ilyen az élet. Ha nem vagy elég erős elveszel, ha nem vagy leleményes csapdába esel és megölnek. Az élet mindig a halál játszmája volt, és az is marad.
Nem gondolkodom semmin, mielőtt cselekszem. Egyszerűen csak megtörténik. Így lesz, hogy egy férfit fosztok meg a tulajdonától, mindenféle filózás nélkül. Néha megrémiszt mennyire más lettem. Régen sem volt túl sok bűntudatom, ha csináltam valamit, de mostanra ez már kihalt belőlem. Bár tény régen a négy fal között éltem apámmal. Miért is mentem volna ki, ha nem volt muszáj. Ő gondoskodott mindenről én meg otthon ténykedtem. Hiányzik...nagyon is. De muszáj elengednem. A saját érdekemben is.

From: Jessica
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 25, 2020 9:44 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


☽ Little girl,the heaven wait for you

@Jessica Miller && Sidriel
Születés • Remélem, tetszik :3 • Credit:
 
Angyalnak, pláne erényangyalnak lenni nem feltétlenül csupa móka és kacagás. Persze, az is akad a munkánk során néhányszor, egy szóval, gondolattal sem állítom, hogy nem. Főleg akkor, ha esetleg merő véletlenségből, vagy előre megbeszélt szándékkal összetalálkozunk a többiekkel. Mert a szórakozás még senkinek sem ártott meg - még nekünk, angyaloknak sem. Csak tudni kell a mértéket - de erről meg Sabrael gondoskodik, úgyhogy nincs semmi gond. Na de mi van akkor, ha éppen a szórakozásból lesz munka? Akkor hirtelen nem tudod, melyik kezedhez, esetleg szárnyadhoz kapj éppen.
Mert bizony a munka mindig nagyobb részt foglalt el az életünkből, mint a szórakozás. Az enyémből egészen biztosan. De nem panaszkodom, ilyen az angyali lét. Valamit valamiért alapon működik. Örökké élhetünk, van egy rakás képességünk, még akkor is, ha van, amit néhányunk elég ritkán használ, na meg nem mutogatjuk úton-útfélen, hogy mégis mit tudunk - de attól még van. Cserébe viszont tennünk kell a dolgunkat - az én dolgom pedig a lelkek jó útra terelése és tisztán tartása. Igen, az emberi lelkek is ide tartoznak, akkor is, ha Gábrielnek nem fűlik a foga az emberekhez. Én viszont nem vagyok személyválogató, mindenkinek egyformán segítek, ha szükségesnek találom. Most pedig egyértelműen szükségesnek találom. Éppen ezért sétálok New York belvárosának utcáin, hogy egy fiatal, körülbelül tizenhat évesnek kinéző leányzót kövessek. Nem tudom, miért őt szemelték ki, de valamit biztosan tett, ha mellé küldtek segítségül. Az a gond, hogy nem látok rajta semmi olyat, amiről esetleg arra tudnék gondolni, hogy rossz úton indult el, már ilyen fiatalon. Bár... az is lehet, hogy én vagyok túl naiv. Minden lehet. Egyelőre viszont nem adom tudtára, hogy ott vagyok, csak figyelem, hogy ha úgy látom jónak, akkor a meglepetés erejével élve esetlegesen eltántoríthassam eredeti szándékától. Bármi is legyen az.

 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2