Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Belvárosi utcák •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Eveline Naomi White


Belvárosi utcák Tumblr_oju9fcxdmd1qdo13xo6_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
10
☩ Play by :
Claire Coffee
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 11, 2021 1:09 pm
Következő oldal


Who you are?

@Ashina && Eveline  


Figyelem ahogy egy idősebb nő odalép a zenekar elé és valamit a lány kezébe nyom. Jó azt látni, hogy vannak még kedves emberek. Nem olyanok, mint az az előbbi hölgy, akit csak az éltet, hogy más idegeire menjen. Biztos van rá oka, nem hiszem, hogy így született, ilyen gorombának. Vagy csak el akarja rejteni a normálisabb énjét. Egyszer én is ilyen voltam. Nem akartam felfedni a valós, érzékenyebb énem. De ez még sok-sok évvel ezelőtt volt.
Emlékszem még arra, amikor a falaim elkezdtek leomlani, mert úgy hittem, hogy megtaláltam a szerelmet. Azt a férfit, akinek az oldalán a boldogságom vár. Aztán egy nap, egyik pillanatról a másikra minden megváltozott. El kellett mennie, de megígérte, hogy visszatér hozzám. Ami azóta se történt meg. Talán majd most. Azt tudom, hogy ő is itt él, úgyhogy bármelyik percben, bármelyik utcasarkon összefuthatunk.
A dicséretemet követően látom ahogy a lány elpirul. Érdekes. Biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az első, akinek tetszik, amit csinálnak. A gitártokot elnézve, csak a mai napon már többen is kifejezhették nekik a tetszésüket. Szívesen adományoznék én is, de a jelenlegi helyzetben jól át kell gondolnom, hogy mire költök. Nem lehetek meggondolatlan, mert a végén Emily inná meg a levét. Azt pedig semmiképpen sem hagynám.
-Ne haragudj, de olyan ismerősnek tűnsz nekem. Nem ismerjük mi egymást valahonnan? – szegezem neki a kérdést. Hiába is gondolkozom, csak nem ugrik be, hogy ki is lehet ő. Pedig valahol már biztos láttam. A memóriámmal mindig is akadtak problémáim, most sincs ez másként. Az is lehet, hogy csak hasonlít valakire és összekeverem azzal az illetővel.
-Ó, ez igazán kedves tőled – elmosolyodom. Nem is tudom, hogy volt-e már részem hasonlóban. Szerintem még soha, senki nem énekelt nekem.
-Ha lehet valami lassabbat, érzelmesebbet szeretnék – elgondolkozom, hogy mi is lenne a megfelelő dal.
-Tudod… van az a szép Bonnie Tyler dal. De most nem ugrik be a címe – remélem ő tudni fogja, hogy mire is gondolok.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ashina Wilson


Belvárosi utcák Tumblr_oaeqcxw1tJ1r6wsp9o1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
6
☩ Play by :
Bahar Şahin
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 06, 2021 10:55 pm
Következő oldalAz utca gyermekei
Mások biztos őrültnek titulálnának, ha azt mondanám nekik, hogy így hajléktalanként élve sokkal felszabadultabbnak érzem magam, mint a tehetős családi környezetben, melyben felcseperedtem. Biztos a szememre vetnék, hogy mit képzelek magamról, hiszen szeretetben nőttem fel, egy édesanya és édesapa támogatását élvezve, nem volt hiányom semmiben sem, mégis ez a fajta élet miért lenne jobb annál? Kényelmi szempontból semmiképp sem jobb, de legalább nem vagyok kalitkába zárva, nem kell folyton arra ügyelnem, hogyan is viselkedjek, végre önmagam lehetek és azzal foglalkozhatok, amit szeretek. Kezdésnek ez az utcazenélés sem rossz. Ez tart még életben. Az ember az utcán megtanulja megbecsülnie azt, amije van, amit az élet adott neki.
Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét! Anyu sokat mondogatta ezt nekem akkor, mikor szomorú voltam valami miatt. Én a zenével édesítem meg az életemet. Elhagytam a kényelmet, a szép ruhákat, az arannyal bevont kalitkámat a szabadságért. Nem a ruha teszi az embert, hanem a lelke. Így most vidáman tapsikálva énekelek a hidegben, a táncikálás fel is melegít. A gitártokban gyűlnek az apróságok, hasznosságok, amik megkönnyítik az utcai létet. A spanyol szám után egy idős hölgy lép oda hozzám, majd egy csomag pékárut nyom a kezembe.
- Áldjon meg a Jóisten titeket leányom! - megpaskolja a kezem, aztán tovább krosnyog kis kosarával a kezében. Sajnos a Jóistenke áldására már nem számítok, ám mégis jól esik a kicsi lelkemnek, hogy nem halt még ki a kedvesség ezen a világon. A néni után egy fiatal nő fejezi ki elismerését. Kicsit elpirulok, érzem, hogy az arcom bemelegszik, nem vagyok hozzászokva a dicséretekhez.
- Köszönöm zenésztársaim nevében is. - válaszolom széles mosollyal arcomon. Olyan ismerősnek tűnik, mintha már láttam volna valahol. Az agyam azonnal turbóra kapcsol és pörögni kezdenek az emlékek. Hirtelen beugrik, hogy az ő kislányára kellett vigyázzak, az ő házába küldött el apu pár hónappal ezelőtt, hogy megtanuljam, milyen is egy gyermekkel bánni. Így próbált meg felkészíteni az anyaságra, a házasságomra. A ragyogó mosoly azonnal lehervad az arcomról. Nagyot nyelek. Jajj, remélem, ilyen toprongyos formában nem emlékszik rád Ashi, mert akkor hamar kiderül a turpisság! Nem tudhatnak róla, ki is vagy, nem találhat rád Richard! Donna mama ma reggel mutatott egy hírlapot, amiben szerepelek az eltűnt személyek listáján és az a baj, hogy ki vagyok emelve a tömegből. Richard valószínűleg szépen rászedte a rend őreit is megható szavakkal és most már a hivatalos szervekkel is kerestet...
- A következő szám az Ön kívánsága lesz! Mit szeretne hallani? - nyögöm be az első eszembe jutó gondolatot, hogy eltereljem a figyelmét és ne adjak esélyt a kérdezősködésre. Közben a hátam mögött Alastor és Bice Bóca hangolni kezdenek és utóbbi vígan elszórakoztat egy kisgyermeket, aki betámadta a kézi dobokat...
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Eveline Naomi White


Belvárosi utcák Tumblr_oju9fcxdmd1qdo13xo6_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
10
☩ Play by :
Claire Coffee
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 06, 2021 3:46 pm
Következő oldal


Who you are?

@Ashina && Eveline  


Az egész délelőttömet a belvárosban kellett töltenem. Elég sok elintéznivalóm akadt azáltal, hogy egy új városba kellett költöznünk, a kislányommal. Az első pár helyen még szerencsém is volt, alig lézengtek rajtam kívül páron, gyorsan tudtam haladni.
Az utolsó irodában viszont, nem elég, hogy órákat kellett várnom, de a hölgy mindenbe belekötött. Másodszorra kellett ma visszajönnöm hozzá, de úgy tűnik lesz egy következő alkalom is. Nem értem miért húzza az időm. Én is papírmunkát végzek, úgyhogy tudom, hogy le lehet egyszerűsíteni a dolgokat. Mehetne egy sokkal gyorsabban is, de csak nem egyezik bele a tanácsomba, miszerint állítsa elő az új irataink és többet nem lát. Ő nem… ellenkezik, mindenben törvényesen akar eljárni. Erről meg pont engem akart kioktatni. Szerintem én többet tudok a törvényről, mint ő.
Ott is hagytam, csak úgy zuhogott a padló lépteim után és az ajtó is hangosan csapódott mögöttem. Ha csak rólam lenne szó, nem törném magam ennyire. De Emily miatt kénytelen vagyok mindent elintézni. Ha nem lesznek meg az új papírjaink még az iskolát sem folytathatja. Ami meg ugye léggé fontos, hogy egyszer majd többre vigye. Ne csak egy irodában kelljen ülnie egész nap, mint nekem. Fontos a jövője, úgyhogy lesz még egy elbeszélgetésem ezzel a nővel és nagyon ajánlom neki, hogy a következő alkalommal már ne kössön bele semmibe.
Elhaladok egy üzlet előtt. A kirakatban szebbnél szebb ruhák sorakoznak. Szívesen betérnék ide, viszont anyagilag most nem engedhetem meg magamnak. A lányomnak kell vennem néhány új ruhát. Olyan gyorsan fel fog nőni. Tegnap még szinte kisbaba volt, most meg már hét éves. Annyira rohan az idő, legszívesebben megállítanám.
A kirakatot magam mögött hagyva, ahogy sétálok, meghallok egy zenét. Elindulok az irányába. A zene mindig meg tud nyugtatni, most rám is fér. Odaérve, megnéztem magamnak a kis csapatot, akik zenéltek. A lányon megakadt a tekintetem. Olyan ismerősnek tűnt, mintha már találkoztunk volna. De nem állt össze a kép, hogy honnan ismerhetem. Valószínűleg csak összekeverem valakivel, hiszen ezen az új helyen még senkit sem ismerek. Vagy az is lehet, hogy ő is úgy menekült ide.
Hallgatom a zenét, olyan vidám, szívesen táncra perdülnék. De nem teszem, csak hallgatom és elmerülök az emlékeimben. Volt olyan időszak az életemben, amikor azt hittem, minden rendben lesz. Oly régen volt már az. Mikor elhittem, hogy elérkezett a boldogság pillanata. De az álomkép egy pillanat alatt tört össze.
-Ez csodaszép volt – jelentem ki, miután a szám véget ér.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ashina Wilson


Belvárosi utcák Tumblr_oaeqcxw1tJ1r6wsp9o1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
6
☩ Play by :
Bahar Şahin
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 06, 2021 1:00 am
Következő oldalAz utca gyermekei
Úgy érzem a sors akarta, hogy találkozzam Alastorral. Hiszek benne. Mármint a sorsban, mert az Úrban megrendült a hitem, az a gonosz vihar elpusztította szeretett városommal együtt. Az ő segítségével könnyebb elviselni ezt az utcalétet és vidámabban fogom fel ezt a fajta szabadságot. Néha fura dolgokat produkál az élet. Igazából nem sok mindent tudok róla, de a zene összekovácsolt bennünket. Ő a gitártudását, én a hangomat adom az utca emberének. Tudom, ez nem a Broadway, de jól érzem magam, ha mosolyt csalhatok a járókelők arcára. Szerencsére nem tiltott a városban az utcazenélés. Még csak egy hete ismertem őt körülbelül, mikor az egyik vidám nótázásunk után odabicegett hozzánk egy féllábú amerikai őslakos, aki Bice Bóca néven mutatkozott be. Igazából Joe Rapid Legs az eredeti neve, de miután két évvel ezelőtt elvesztette az egyik lábát valami leviatán szörny támadásban San Franciscoban, elhagyta a várost, nevet változtatott és itt hajléktalannak állt, mert fél lábbal már nem vették hasznát sehol sem. Donna mama, az utca gyermekeinek védelmezője segített neki is. Emlékszem azokra az időkre, mikor a támadás történt, rettegtem, hogy apu élve jöjjön haza, még imádkoztam is érte. Őt is kivezényelték a helyszínre. De nem oszthatom meg ezeket Bice Bócával és Alastorral, nem tudhatják meg, ki is vagyok valójában. Minden egyes nap a fülemben csengenek Donna mama szavai. "Bár ezt a szép arcocskát nem tudod eltakarni, de minél kevesebben tudnak arról, mi is a neved, ki is vagy valójában, annál kisebb lesz az esélye annak, hogy megtaláljon az a férfi." Igaza van az idős hölgynek, nem kelthetek túl nagy feltűnést. Visszatérve Bice Bócára, azzal keresi meg a mindennapi betevőjét, hogy fából faragott szobrocskákat árul és néha napján a pánsípján, illetve kézi dobon is játszik. Szeretett volna csatlakozni hozzánk, így bevettük őt a kis utcazenekarunkba, aminek a vicces Brémai muzsikusok nevet adtam. Egy régi állatos gyermekmeséről jutott eszembe, amit még anyu mesélt nekem kislány koromban. Mindig jókat kacarásztam azon, ahogy egymás hátára álltak a különböző állatok. Ez maradt meg a legjobban a kobakomban. Mi ugyan nem állunk egymás hátára, de kölcsönösen kisegítjük egymást, úgymond felajánljuk egymásnak a hátunkat, ha kell. Egy vidám, pörgős spanyol muzsikát játszunk éppen. Azt mondta Bice Bóca, hogy kicsit szexisebben kellene ehhez mozgatnom a csípőmet, de leszavaztam, hogy én olyat nem tudok, jobb, ha magamat adom. Ugyan nem tudom, milyen is az igazi kubai életérzés, milyenek voltak a forró táncokkal elköltött füstös-fűszeres éjszakák, de nagyon tetszik a zenei világ, így elég felszabadultan éneklem és táncolok hozzá annak ellenére is, hogy nincs se nyár, se meleg, se füstös, forró éjszakák, csak mindennek az ellentéte. Rideg, téli nap, hideg és magányos éjjelek. De az álmaim még megmaradtak, a lelkemet is beleteszem ebbe a dalba is, mint ahogy a többibe is.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Belvárosi utcák VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1068
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 14, 2020 9:17 am
Következő oldal


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 15, 2020 4:03 pm
Következő oldal


To: Sidriel

Készen álltam a futásra, ha esetleg a nő megakart ragadni és visszacibálni a férfihoz, akit megloptam. De nem így lett. Helyette feltett egy kérdést, amire csak elmosolyodtam. Röhögni is akartam, de nem vagyok ennyire modortalan.
- Hogy, miért? Néz csak körül. Nyomor és szenvedés mindenütt. Képzeld el ezt a helyzetet egy árva szemszögéből. Az emberek megvetnek minket, mert nincstelenek vagyunk. Nem értünk semmihez és nem is hajlandó a többség tanítani minket. Így az árvák mire kényszerülnek? Lopásra? És, mivel az emberek szíve tocsog a mocsokban és az előbb említett dolgok következményeként csak még jobban megutálnak minket. Mond hát. Még, ha rajtam segítenél is azzal nem rajtam segítesz, hanem magadon. Az egodat simogatod azzal, hogy tudtál segíteni valakin, de ha belegondolsz nem segítettél senkinek. Számtalan árva van, akik szörnyűségeket követnek el az emberek akciói miatt. Megvernek minket, megdobálnak, éheztetnek. Csak akkor számítunk embernek, ha van valamink. És, hát miért is ne mocskolnánk be a kezünket, ha ez az elvárás ahhoz, hogy túléljünk? Csak élni akarunk semmi több. De a mai világban már ez is probléma. - vázolom fel a helyzetet a nőnek hát, ha ezzel elérem, hogy békén hagyjon és elmehessek innen. Remélem, hogy így lesz, mert kezdem unni az itt ácsorgást a tömeg közepén.

From: Jessica
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 15, 2020 11:35 am
Következő oldal


☽ Little girl,the heaven wait for you

@Jessica Miller && Sidriel
Születés • Remélem, tetszik :3 • Credit:
 
Néha, sőt, talán a kelleténél gyakrabban is nem tudom, hányadán is állok tulajdonképpen a mostani világgal. Na meg abban saját magammal. Mert igen, van, hogy az angyalok sem tudják hová tenni magukat a nagy egész szövevényes mintájában. Pedig ha valakinek, hát nekünk aztán igazán ismernünk kellene a helyünket és feladatunkat. És ez többnyire így is van, de igen, még velem is megtörténik, hogy elbizonytalanodom. Hogy összezavarodok egy-egy szerencsétlenül, sikertelenül végződő feladat után. De az is előfordult már, hogy kétségbeestem. Igen, én, a tisztaság angyala. Furcsa, nem igaz? Szerintem is. De néha még én sem tudok ez ellen mit tenni, pedig igyekszem. Még a legjobbak is megbotolhatnak néha, én pedig egyáltalán nem tartom magam a legjobbnak, ilyenről szó sincs. Viszont azt sem hagyom, hogy bolondnak tartsanak... na meg azt sem igazán bírom elviselni, ha úgy vallok kudarcot, hogy meg sem próbáltam mindent megtenni az adott feladat teljesítéséért. Na nem, az nem én lennék.
- Nem érted? Hát persze... szerintem gondold át újra! Most komolyan, senkinek nem lesz jobb attól, ha becsapod magad, engem, meg azt, akit éppen megloptál. Láttam, mit csináltál, hiába próbálod letagadni! Mondd, miért tetted? Tudok valamiben segíteni esetleg?
Érdekődve, várakozóan pillantok a lányra, hátha veszi a lapot, és végre elárulja, hogy mégis miért tesz ilyeneket. Na, nem mintha nem lenne sejtésem, de azért szeretném tőle is hallani.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 31, 2020 12:13 am
Következő oldal


To: Sidriel

A bűn csak egy szó. Egy bélyeg melyekkel azokat sújtanak, kiket a kétségbeesés és a tehetetlenség vesz körbe. Olyanokat, akiknek az élet nem adott lehetőséget tisztességes életre. Az Úr szerint a prostitúció bűn. Ezért is ítéli el a törvény is. De kérdem én. Ha az illető gyerekkori dolgok miatt nem kapott oktatást, normális gyerekkort, mentális egészséget akkor ő hibáztatható e? Hibáztatható e azért, mert a saját akarata ellenére került ilyen helyzetbe és az életben maradáshoz testét árulja a bevető falatért és nem azért, mert élvezi? Akkor is Pokolra kerül e, ha emelet egy szerető anya, aki inkább feláldozza saját egészségét csak, hogy gyermeke jobb körülmények között nőjön fel, mint ő? Nem minden fekete és fehér. A korcs lények, akiket megvet mindenki azok olyas valamiért bűnhődnek, amiről nem tehetnek. Nem kérte senki, hogy megszülessen. Nem kérte senki, hogy élve szülessen. Olyas valamiért büntetni valakit, amiről nem tehet és nem is tud változtatni nem helyes. Ebből is látszik, hogy minden csak a képmutatásról szól. Elvárják tőlünk, hogy tökéletesen éljünk hibákat nem vétve, pedig az ember nem ilyen. Hibás a rendszer, amit egy olyan egyén állított fel, aki a jelek szerint nem különb azoktól, akiket megvet. Én ezért nem hiszek az Úrban, pedig apám arra tanított, hogy érdemes hinni benne és legyek hálás neki. De minek? Miért higgyek olyas valakiben, aki képmutató és csak porba dönti, amit felépített?
Értetlenül nézek a nőre, aki megszólított. A világ megváltozott. Már nem abban a szabályokban élünk, mint régen. Aki kapja marja szabály él. Különben is ez is egy szakma. Megkeressük a bevető falatokat és túlélünk. Az erkölcs már rég nem létezik.
- Nem értem, miről beszél. - egyelőre nem mondok többet. Nem akarok egy olyan monológot előadni, ami valószínűleg süket fülekre találnak. Az sem zavar, ha elítél, megszoktam már. Az olyanokat, mint engem elítélik. Sőt...azokat is elítélik, akiknek van véleménye. Ebből is látszik, mennyire elcseszett ez a világ.

From: Jess
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 26, 2020 10:32 pm
Következő oldal


☽ Little girl,the heaven wait for you

@Jessica Miller && Sidriel
Születés • Remélem, tetszik :3 • Credit:
 
A bűn az bűn. Legyen az akár olyan kicsi, mint egy füllentés, hogy segítsünk a barátunkon, vagy nagy, mint egy lopás, vagy gyilkosság. De akkor is elkövethetünk valami bűnt, ha elfelejtünk megtenni valamit. "Elfelejtjük". Biztosan? Vagy nem is akarjuk megtenni, esetleg elmondani az adott dolgot? Lehet. Minden lehet. A bűn viszont attól még bűn marad, ez tény. Az Úr pedig elítéli a bűnt - de a bűnösöknek még megbocsáthat. Ennek pedig mi, angyalok vagyunk a módjai. Legtöbb esetben.
Mint ahogy most is. Ezért is követem nesztelen léptekkel a belváros utcáin lépdelő leányzót, aki nagyon úgy  tűnik, hogy lopni készül. Mert mi másért is settenkedne ennyire? A gyanúm pedig egész hamar beigazolódik, mikor a szemem láttára foszt ki egy figyelmetlen, gyanútlan férfit. Általában viszonylag sokáig tudom tartani a számat, meg a nyugalmamat, de most valahogy nehezen megy. Talán a lány fiatalsága hat rám ilyen szinten.
- Halihó, kislány! Bocsánat, hogy csak így megszólítalak, de... úgy gondolom, van nálad valami, ami egyáltalán nem a tied! Azt hiszem, vissza kellene adnod a jogos tulajdonosának!
Utalok rá, hogy bizony-bizony láttam, mit is tett, de ennél többet egyelőre nem szándékozom mondani, vagy tenni. Még nem. Ha viszont nem hat rá a szép szó, akkor azt hiszem, muszáj leszek tenni valamit.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 25, 2020 3:42 pm
Következő oldal


To: Sidriel

Nem tudom, miért jöttem ide vissza. Bár még mindig jobban járok itt, mint mondjuk New Orleans-ban. Ott a kezemet is levágnák a "munkámért". Bár szerintem ezt bárhol megtennék, ha lebukom. New York könnyű célpontnak lévén az emberek kevésbé szemfülesek, mint a természetfelettiek. Jó van egy két kivétel mindkét csoportnál is, de összességében a biztos pontok azok a halandók. Az ő figyelmük csak egy pontra tud összpontosulni és észre sem vesz, ha valaki benyúl a zsebükbe. Már pedig én mindenki zsebébe benyúlok.
A belvárosban sétálgatok és egyre inkább az az érzésem, hogy valaki figyel. Vagy csak paranoiás lennék? Meh, biztosan semmiség senki sem olyan ostoba, hogy nyílt terepen közönség előtt támadjon rám. Legalábbis remélem, mert nem szívesen vernék meg senkit itt. Egy sikátorban még oké lenne, de itt nem. Túl sok a szemtanú és látványos. Én sem járnék jól. De egy ilyen hely tökéletes a munka megkezdéséhez. Mindenki másra figyel és nem az értékeire. Egy valamiben egyetértek velük. Az élet sokkal többet ér bárminél, még is kockáztatunk csak azért, hogy több legyen nekünk. Az ember ilyen. Kapzsi és többre vágyik. A szolga a király helyéért, vagy a nemes jólétére vágyik, míg a király több birtokot, aranyt és hasznot akar. A történelem ebből áll. Zsarnokság és kegyetlenség. De hát ilyen az élet. Ha nem vagy elég erős elveszel, ha nem vagy leleményes csapdába esel és megölnek. Az élet mindig a halál játszmája volt, és az is marad.
Nem gondolkodom semmin, mielőtt cselekszem. Egyszerűen csak megtörténik. Így lesz, hogy egy férfit fosztok meg a tulajdonától, mindenféle filózás nélkül. Néha megrémiszt mennyire más lettem. Régen sem volt túl sok bűntudatom, ha csináltam valamit, de mostanra ez már kihalt belőlem. Bár tény régen a négy fal között éltem apámmal. Miért is mentem volna ki, ha nem volt muszáj. Ő gondoskodott mindenről én meg otthon ténykedtem. Hiányzik...nagyon is. De muszáj elengednem. A saját érdekemben is.

From: Jessica
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 25, 2020 9:44 am
Következő oldal


☽ Little girl,the heaven wait for you

@Jessica Miller && Sidriel
Születés • Remélem, tetszik :3 • Credit:
 
Angyalnak, pláne erényangyalnak lenni nem feltétlenül csupa móka és kacagás. Persze, az is akad a munkánk során néhányszor, egy szóval, gondolattal sem állítom, hogy nem. Főleg akkor, ha esetleg merő véletlenségből, vagy előre megbeszélt szándékkal összetalálkozunk a többiekkel. Mert a szórakozás még senkinek sem ártott meg - még nekünk, angyaloknak sem. Csak tudni kell a mértéket - de erről meg Sabrael gondoskodik, úgyhogy nincs semmi gond. Na de mi van akkor, ha éppen a szórakozásból lesz munka? Akkor hirtelen nem tudod, melyik kezedhez, esetleg szárnyadhoz kapj éppen.
Mert bizony a munka mindig nagyobb részt foglalt el az életünkből, mint a szórakozás. Az enyémből egészen biztosan. De nem panaszkodom, ilyen az angyali lét. Valamit valamiért alapon működik. Örökké élhetünk, van egy rakás képességünk, még akkor is, ha van, amit néhányunk elég ritkán használ, na meg nem mutogatjuk úton-útfélen, hogy mégis mit tudunk - de attól még van. Cserébe viszont tennünk kell a dolgunkat - az én dolgom pedig a lelkek jó útra terelése és tisztán tartása. Igen, az emberi lelkek is ide tartoznak, akkor is, ha Gábrielnek nem fűlik a foga az emberekhez. Én viszont nem vagyok személyválogató, mindenkinek egyformán segítek, ha szükségesnek találom. Most pedig egyértelműen szükségesnek találom. Éppen ezért sétálok New York belvárosának utcáin, hogy egy fiatal, körülbelül tizenhat évesnek kinéző leányzót kövessek. Nem tudom, miért őt szemelték ki, de valamit biztosan tett, ha mellé küldtek segítségül. Az a gond, hogy nem látok rajta semmi olyat, amiről esetleg arra tudnék gondolni, hogy rossz úton indult el, már ilyen fiatalon. Bár... az is lehet, hogy én vagyok túl naiv. Minden lehet. Egyelőre viszont nem adom tudtára, hogy ott vagyok, csak figyelem, hogy ha úgy látom jónak, akkor a meglepetés erejével élve esetlegesen eltántoríthassam eredeti szándékától. Bármi is legyen az.

Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7