Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• The Lion hunting - New Orleans •
reveal your secrets

Leonard Fox


The Lion hunting - New Orleans - Page 2 15c6fbe3ef6df5
☩ Történetem :
☩ Reagok :
119
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
32
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 02, 2020 10:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Az éremnek is...
két oldala van![You must be registered and logged in to see this link.]

Végig nézem, ahogy a kanapéig megy, és le is ül... még mindig hátborzongató a látványa, de próbálom ráerőltetni az agyamat, hogy minél gyorsabban elfogadja. Muszáj lesz kiderítenem, hogy mi a nagy büdös franc megy itt... ki kell derítenem hogy mi történt.
A számon majdnem kijut egy gúnyos chö, amikor a sötétségről beszél, de csak ennyit mondok . - Még nem láttál semmit... - ingatom is a fejemet. Tudnék neki sokkal borzalmasabb dolgokat is mutatni, olyanokat, amiktől azt hiszi, hogy a szeme kikaparásával el tud menekülni, pedig hiába is tenné meg, hiszen az elméjében történik minden, ha a szemét kiszedi akkor is látná...
Démon... milyen démon? Csak nem véletlenül az, aki Bird haláláért felelős? Azt hiszem, hogy akad vele még egy kis elintézni való dolgom, mondjuk az, hogy kitekerjem a nyakát, és a fejét tálcán üvegbúra alatt tárolhassam a szobámban. De bármennyire is nagy a kísértés, nem szólalok meg, hogy kiderítsem, hogy ki is az a démon. Mindössze csak figyelem, ahogy mesél, és próbálok minden fontos információt berögzíteni az agyamba.
-Annak bizony meg lesz az ára, ha én elmegyek veletek. - Közlöm ezt kétesen, bár már én magam is tudom, hogy ott kell majd lennem... muszáj velük tartanom, Bird miatt, és azért is, hogy a démont darabokra szedhessem.
-Maradjunk annyiban, hogy még mindig nem vagyok teljesen biztos abban, hogy te most ki és mi vagy... így az sem kizárt, hogy tényleg az agyammal szórakoztok.- Nem akarok több részletet megosztani a csapongó tudatomból, nem akarom, elárulni neki, hogy mennyire szeretném, ha valóban Ő lenne az, hogy mennyire jó lenne. Nem akarom elmondani neki, hogy semmit sem hiszek el, ami kicsúszik formás kis ajkain, és azt sem akarom elmondani neki, hogy azon a túrán valakinek, majd kikerül a szíve a testéből, pedig ezt jó lenne elmondani neki, mert ha valós lenne, és tényleg Ő lenne Bird, akkor elmondanám neki, hogy - Megtaláltalak, és ezt most érted teszem... Persze nem találtam meg... mert elbuktam, átvert egy mocskos démon, és Ő meghalt, mégha most olyan is, mintha itt lenne. Viszket a tenyerem, hogy megérinthessem, valóságos, még mindig? De nem engedek a késztetésnek, ökölbe szorítom mindkét kezem, és bebetonozom magamba azt, hogy távolságtartó leszek.
- Miért kellene veletek tartanom? Persze a fizetségen kívül? Mi a garancia arra, hogy nem én leszek az áldozat valami beteges démonszarságért? - Nem lennék meglepve, ha ez valós lenne. Bár kétlem, hogy ez az Agnes, az igazat mondja majd, szinte már hallom is, ahogy azt fogja mondani, amit elvileg az fülem hallani kíván.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 28, 2020 1:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
The Lion hunting
Kb. ugyan az játszódhat le benne érintésem hatására, mint bennem mikor ujjával végig rajzolja arcom vonalát. Szemhéjam megrebben az érzéstől. Nagyon régen nem ért senki az arcomhoz…hozzám sem. „Igazi vagy” hangzik felismerése villámcsapásként.
- Igen! – suttogom mikor ellép tőlem. Na vééégre! Rohadt nagy kő esik le szívemről, megkönnyebbülten sóhajtok fel. Basszus ez kemény volt azért! Ez a borzalmas látomás is széttörik. Megszédülök és hányingerem lesz olyan hirtelen zuhanok ki a hallucinációból. Elbotorkálok a kanapéig és lerogyok rá. Két mutatóujjammal dörzsölgetem halántékomat. Persze, hogy semmi értelme! Ha ez a Bird halott, akkor nem lehetek ő. De miért is lennék ő, ha én Agnes vagyok, amióta megszülettem? Valahol sajnálom szerencsétlent. Fontos lehetett neki ez a Bird… ha így bepöccen az emlékétől.
- Örülök, hogy erre azelőtt ébredtél rá, mielőtt elnyel a saját elmém. – dünnyögöm üveges szemmel bámulva a padlót. Nem sokon múlt. A pasi ráérzett azonnal gyengepontomra, de én vagyok a hülye, hogy kitettem magam ennek a lehetőségnek! Hadi lábon állok a képzeletemmel, a tudatom is mintha összeesküdött volna ellenem… félek lehunyni a szememet a rémálmok miatt… nem véletlen van paranoiám. Mindenben a szörnyet látom, meg a fenyegetést, erre ez még bele is kotyvaszt olyan könnyen, mint más a teáját keveri meg. Kurva jó!
- Persze… a munka… - legkevésbé sincs kedvem most a munkáról cseverészni, de legalább eltereli a gondolataimat kicsit.
- Még New Yorkban keresett fel egy démon, hogy dolgozzak neki. Menjek vele a Vatikánba és álljak rendelkezésére, ha bármikor szükség lenne rám, akár mint vadász, akár mint sima ember… - hangom olyan, mintha nem is az enyém lenne annyira fásult és halvány.
- Te vagy ennek a kirándulásnak az első állomása. A képességed jól jöhet nekünk az út során. Szeretné, ha velünk jönnél. Természetesen kapnál érte fizetséget, nem ingyen kell dolgoznod. Pontosan nem tudom mi a célja a Vatikánban. Ezt majd ő elmondja a többi részlettel együtt. – hátra dőlök a kanapén. Szédülök, de legalább egyben vagyok.
- Azt hitted valaki látomása vagyok és így akarja átcseszni a fejed?– neki sem lehet leányálom a saját agyával együtt élni. Most is úgy mászkál mint egy őrült, űzött vad. Két kezem ujjait összekulcsolom és fejem tetejére szorítom hátha csillapítja a lüktetést. Nem akarok még egy ilyen megrázó élményt… szétfolyni látni a saját tükörképemet.

Outfit l © l @Mammon @Leonard Fox

reveal your secrets

Leonard Fox


The Lion hunting - New Orleans - Page 2 15c6fbe3ef6df5
☩ Történetem :
☩ Reagok :
119
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
32
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 28, 2020 8:49 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Az éremnek is...
két oldala van![You must be registered and logged in to see this link.]

Már kezdi teljes mértékben elönteni az agyamat az, amit neki alkotok, és ez hatással van a saját tudatomra, és a viselkedésemre is.
Mérges vagyok, belül szinte őrjöngök, és miért, mert egy olyan sebtapasz lett feltépve, amit már évek óta őrzök. Minek jött ide ez a valaki, minek csinálja ezt velem, mit akar elérni?
Felém lép, a testünk össze ér, és ezzel meglep, haragos tekintetem átváltja az értetlenség, olyan, mint aki az igazat mondja, de az lehetetlen, hacsak nem volt Birdnek egy ikertestvére, aki teljesen ugyan úgy néz ki mint ő volt. Aztán újabb hangok hagyják el a száját, és... ez annyira olyan volt mint ő... már el is felejtettem milyen volt, amikor kért engem....
Akkor mondta így a nevem, amikor a vadász nyakát szorongattam, és már csak parányi láng motoszkált a vadászban, csak egy apró mozdulat kellett volna, és eltöröm a nyakát.
Akkor mondta így a neven... ugyan ezzel a hanglejtéssel. Két keze az arcomon, érzem ahogy remegnek, tényleg fél. A csodálkozás kiül az arcomra, még a szám is elnyílik, fel emelem kezem, és mutató ujjamat végig húzom arcán jobb szemétől le egészen az álla vonaláig.
Ez valós!
A képzet amit alkottam a semmi válik, újra mi vagyunk a szobában, és semmi nem változott, de hirtelen lépek el tőle, két- vagy három lépést hátra, hogy a fotelbe ütközök.
- Igazi vagy. - Olyan vagyok, mint egy holdkóros, mind egy bolond, aki most jön rá, hogy az alma a fáról lefelé esik, nem felfelé.
Nem tudom, hogy miként álljak hozzá, most akkor ki ő? Vagy csak annyira hasonlít Bird-re, hogy elhiteti velem az elmém, hogy ő az, közben meg nem is. Tényleg valós az amit mond, ő tényleg csak Agnes a vadászlány? Nem... nemnem, nem lehet, hiszen akkor, hogy ejthette ki ugyan abban a hanglejtésben a nevem és a kérést, ha nem ő az. Kutatólag nézek rá, majd elkapom a tekintetem, még távolabb megyek, és fel alá kezdek járkálni a szobában.
- Ez nem lehet, ez tök hülyeség, ennek így semmi értelme... - magyarázok magamnak, de még is hangosan. Pörög az agyam, és akkor eljut az is, amit még mondott.- Munka... munkát emlegettél, mi az, ki akarja? Ki küldött, és honnan tudja, hogy itt vagyok? - Hadarom végig az összes dolgot, amire kíváncsi vagyok. Két dolgot tudok biztosra... egy, hogy tartom tőle a távolságot, legalább két lépést, és kettő, hogy mindegy mi lesz a munka vele kell mennem, mert... tudnom kell, hogy ki is ő valójában.
Olyan most az agyam, mint valami elmeháborodottnak, és úgy is érzem magam, ezen az sem segít, hogy mint egy kattos fel s alá mászkálok oda vissza a fal és az ágy között, közben a számat gyűrögetem jobb kezem mutató és hüvelyk ujjával, a ballal meg csak hadonászok, amikor a kérdéseket teszem fel.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 27, 2020 11:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
The Lion hunting
Ennek az egésznek fele sem tréfa. Torkomban gombóc nő. Érzem, hogy oly régóta most újra mintha félni kezdenék. Én nem szoktam félni, főleg nem ilyen varázslatoktól. Olcsó bűvésztrükk az egész. Hullámokban tör rám a tehetetlen düh. Csak figyelem ahogy körülöttem testet ölt egy idegen univerzum. Ez teljesen bolond! Szavaim mintha el sem jutnának tudatáig, folytatja ámokfutását. Hiába menekülnék, tudom innen, a saját tudatomból nincs kiút. Nem annyira rossz, mint egy rémálom mégis úgy érzem belefulladok.
- Nem… nem vagyok ő… Én Agnes vagyok! Nem Bird! – kiabálom inkább kétségbeesetten, mint agresszívan, mert az sem hat rá. Semmi. Megtébolyult. És én is megfogom, ha elvesztem azt a parányi határt még a képzelet és a valóság között és elsüllyedek a saját tudatomban. Sosem fogok onnan mélyről előkerülni. A kép szétesik. Pszichotikus rémálom kellős közepén álunk. Arca eltorzul, szemei elfolynak, mintha kipukkadtak volna. Felkavaró látvány végignézni önön tükörképem megsemmisülését. Legszívesebben bekuporodnék a sarokba zokogva. Minden átveszi azt a borzalmas sötét lüktetést, amit a nephilim áraszt magából. Elvesztem. Egy pillanatig azt hiszem engem fog megütni. Megrándulok a felém lendülő ököl láttán s karjaimat védekezőn emelem arcom elé. De ökle a falba csapódik, darabokra zúzva azt. Lassan nézek ki karjaim mögül, nehogy a következőt mégis én kapjam.
- Agnes vagyok… - hangom túl gyenge, úgysem fogja elhinni. Elég ebből a baszakodásból! Össze kell szednem magam. Kezd kicsúszni a lábam alól a talaj! Nem győzhet ez a bazári majom! Undorító bogarak özönlenek ki a falon ütött résből. Előszőr rémülten figyelem undorító menetelésüket. Ez csak álom! Nem igaziak… nem igaziak! Túl élethűek! Apró lábaik bőrömet kaparásszák. Lelökök magamról párat. Ez biztosan megőrült! Hogyan bizonyíthatnám be, hogy nem az vagyok, akinek hisz? Gyönyörű szárnyai is felszínre kerülnek, hogy megkoronázzák groteszk bogár jelmezét. Kiráz a hideg a látványtól. Aztán megérzem… homlokomon egy mocskos dög kaparász. Most van kurvára elegem! Valami eltörik bennem. Szemeim dühödten villannak a férfire. Szememben érzem, hogy elpattan egy ér. Nem törődve a fejemen, testemen mászó bogarakkal, sem a torz, őrült alakra, aki Leonard helyén áll, megindulok. Néhány lépéssel ott termek előtte. Nagy a kísértés, hogy pofán vágjam elsőre, de ehelyett olyan közel lépek hozzá, hogy testünk összeér. Érzem zakatoló szívét és ő az enyémet. Két tenyerem közé fogom arcát, kényszerítem, hogy a szemembe nézzen.
- Na jó figyelj! A nevem Agnes Lawson. Vadász vagyok, de nem az ellenséged! New Yorkból jöttem el idáig, hogy beszéljünk. Nem Bird a nevem, de nem csak a képzeletedben létezek. Itt vagyok, hús és vér! Szállj ki a fejemből, most! – hadarom neki teljes gőzzel. Nagy levegő, ne sírd el magad Agnes!
- Kérlek, Leo! Félek. – zilálom, hangomból kiérződik a rettegés. Ez most nem vadászhoz méltó tett…szégyen a futás, de hasznos vagy mi… Nem tudom jobban bebizonyítani… Miért hoz össze a sors mindig ilyen őrültekkel? Kapaszkodok belé, az egyetlen biztos pontba ebben az instabil képzetben. Ha a javunkra használná a kurva képességét és nem rajtunk… Felnyögök mert koponyám szét akar repedni. Eleresztem, ellépek tőle. Vajon mennyit bír az emberi elme ebből? Mikor roppan össze és sötétedik majd el minden örökre?

Outfit l © l @Mammon @Leonard Fox

reveal your secrets

Leonard Fox


The Lion hunting - New Orleans - Page 2 15c6fbe3ef6df5
☩ Történetem :
☩ Reagok :
119
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
32
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 27, 2020 11:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Az éremnek is...
két oldala van![You must be registered and logged in to see this link.]

A lökésétől kissé megtántorodok, de nem annyira, hogy kizökkentsen a képzet megalkotásából. Nem vagyok könnyű eset, és nem fogom elhinni, hogy ez a valóság. Én olyan valóságot alkotok más fejébe, amilyet nem szégyenlek, így nem lepődök meg szinte már semmin.
Azt akarja, hogy kiszálljak a fejéből? Ugyan, hát még igazán benne sem vagyok, de most megtapasztalhatja, milyen az, amikor valaki velem szórakozik.
A szavai igazinak tűnnek, de én dacosan nem engedem ki abból a világból amit alkottam neki, nem lehet ő... hiszen meghalt. Próbáltam megtalálni, de aztán kiderült, hogy a bolondját járatja velem az a démon, aki őt is megölte...
-Te nem ő vagy... Bird meghalt! - sziszegem a fogaim között. Kezdek dühös lenni és ez a kialakított világon is érezhető. Egyre sötétebb van a nappaliban amit alkottam, a por kavarodik körülöttünk, és kezd megremegni a kép ami rajtam van. Olyan akár egy rossz adás, amikor elhúzódik a kép. Ahogy tombol az agyamban a régmúlt emléke az ideg végig száguld a testemen, és az egész a képzetben összpontosul.
A rám épített alak szemei elfeketednek, majd akár a tinta kifolyik... Teszek a hasonmás felé egy lépést, és dühösen, de már a saját hangomon hangosabban, de még nem kiabálva szólok hozzá.
- Ki... vagy... te?!- Agnes vagy akárki már a hallucinációban is egy falnak ütközik, és a mondatom végén a feje mellett a falba öklözök. Ha oldalra néz, láthatja, ahogy a fal bereped, és megannyi undorító csótány mászik ki, át a karomra, és ha visszanéz rám, már én állok előtte nem a saját alakja. A bogarak felmásznak nyakamra, arcomra, még az ő hajába is belekerülnek, de ezt addig nem fogja észre venni, amíg a homlokán egy elkezd lemászni az orra felé.
Én állok már előtte dühösen, hazugságot nem tűrve, szárnyaim szinte beleolvadnak a szoba sötétségébe, de még is vészjóslóan fodrozódnak.
Természetesen a való életben minden a helyén van, és nem látszódik semmi. Csak állok előtte, kezem a falon a feje mellett, de a szárnyaim nincsenek kiengedve, mindez csak a tudatában van, és ha nem vall színt lassan más is lesz.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 27, 2020 11:50 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
The Lion hunting
AAgneses? Elfojtom a vigyort, ami ki akar törni. Ez a szitu egy vicc. Sok abszurd helyzetbe csöppentem már bele, de ez viszi a prímet. Lassan egy könyvet írhatnék.
- A bolondját járatni? – kérdezek vissza teljesen őszinte értetlenséggel? Pont, hogy nem kamuztam te majom! Hát még a nevemet is elmondtam. Ismét végig nézek magamon. Mégis mit hisz? Ennél igazabbat nem is mondhattam volna! Felfújom magam, hogy márpedig most kurvára mindent rázúdítok, francnak sem kell ide a finomkodás! Ennyi erővel normális göncbe is jöhettem volna, nem ebben a csini ruciban! Ha állig fel lennék fegyverkezve talán elhinné. Ki gondolta volna, hogy meggyőzni egy pasit nehezebb, mint megölni egy démon? Röhej!
- Na ide figyelj! Nem jópofizni jöttem ide! Vadász va… - mi a jó büdös franc történik? Meghátrálok, de a falnak ütközök. Ez kis szemét máris használja a képességét? Arca lassan megváltozik.
- Mi a fasz… - suttogom és a szám elé kapom a kezemet. Aljas kis szemét! Szikra pattan szememben a haragtól. Ez én vagyok… én állok saját magammal szemben. Mi a szándéka ezzel? Megszólalnék de csak hápogok kb. a haragtól. A másik magamat bámulom, azt a tökéletes másolatot, amit ez a csávó másodpercek alatt alkotott meg.
- Szállj ki a fejemből Leonard! – üvöltök rá, vagyis magamra. A hang hallatán borsódzik a hátam. A picsába már! Hogy a rosebbe képes erre? Így könnyű élni ilyen kurva erős képességgel! Ki akarok innen jutni! Érzem szívemet a fejemben dobolni.
- Én… én vagyok az igazi… ez csak egy olcsó másolat róla! – vicsorgok arcába. Közelebb lépek hozzá. Idegeim pattanásig feszülnek. Az arc, ami visszanéz rám ugyan én vagyok… de mintha fiatalabb verzióban… háhh… mégsem annyira tökéletes a képességed majom!
- Nem stimmel a dolog apukám… - bizonygatnom kell a valódiságomat? Komolyan? Egyértelmű, hogy én vagyok az igazi, hiszen az orrom előtt lett én… Már egészen előtte állok. Érzem a másik én leheletét arcomon. Tekintetemet mélyen az övébe fúrom miközben ő lassan újból átalakul.
- Nem! – morranok arcába. Nem lehet! Szemem sarkából veszem észre a körülöttünk lévő szobát.
- Hova a picsába hoztál? Leonard! Azonnal vigyél vissza! – bömbölöm már már kétségbeesetten. Megragadom két vállát és eltaszítom a kamu ént. A rohadt életbe annyira rossz érzés itt lenni!
- Én igazat mondok! - nyögöm fakó hangon az idegen szobát bámulva.

Outfit l © l @Mammon @Leonard Fox
reveal your secrets

Leonard Fox


The Lion hunting - New Orleans - Page 2 15c6fbe3ef6df5
☩ Történetem :
☩ Reagok :
119
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
32
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 27, 2020 11:22 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Az éremnek is...
két oldala van![You must be registered and logged in to see this link.]

Megbabonáz, az, hogy itt áll... előttem, és olyan mintha tényleg valós lenne, mintha tényleg ő lenne. Szeretném megérinteni, szeretném megnézni, hogy tényleg ő ez az, vagy sem.
A kinézete stimmel, talán egy kicsit vékonyabb mint volt, azt hiszem a hangja is hasonló mint egykoron volt, de még is azt gondolom, hogy valaki kurvára át akar baszni, és nem adom meg azt a lehetőséget, hogy be is dőljek ennek a trükknek. Én magam is szoktam ilyeneket készíteni, semmiből nem tart, és ettől lett is egy öltetem. Lássuk mennyire erős az aki őt uralja, mennyire erős a trükkje.
-Agnes...- ízlelgetem a nevet amit kiejt. - Nem vagy "agneses". - A macska kaparást még az ujjaimmal is mutatom.
Végig nézek rajta, túl csajos, Bird biztos nem öltözött volna így, itt hibádzik már eleve a rendszer.
- Nem vállalok el semmi olyan munkát, aki ilyen módon akarja velem a bolondját járatni. - Végig mutatok rajta, felállok és teszek felé pár lépést.
Mélyen kutatok a tudatomban, hogy előássam Bird utoljára látott alakját, ahogy rám néz, ahogy kisétálok Magicre támaszkodva, és visszanézek rá. Megalkotom Bird alakját, az akkori alakját, és magamra öltöm. Mind ez úgy történik, hogy bele mászok a mostani Bird fejébe és kialakítom a képzetet, halucinációt, hogy engem immár ne lásson, csak az egykori Birdit, ahogy felé lép. Egy alacsonyabb fiatalabb változat áll tőle alig öt-hat lépésre.
Oldalra döntöm a fejem, és úgy nézek a nőre, vagy bármi is legyen aki előttem áll. A tudatában az én hangom helyett most Bird hangját hallja.
- Most ki a valódi? - Újabb lépést teszek felé, és az általa látott alakot megváltoztatom a mostani képére. Ugyan az a ruha, ugyan az a kinézet, magasság, minden. Pillanatok alatt változtatok mindent, a szobát is eltüntetem és immár Birdék régi házában, a nappaliban állunk, ott, ahol utoljára láttam.
Az emlékeim ködösek, így minden szürke, és homályos, a bedeszkázott ablakokon besejlik a fény, a fény sugarában porfelhő. Minden le van lakva, üres, otthontalan, nincsenek színek, illatok, csak egy olcsó másolata Birdék valós otthonának.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 26, 2020 9:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
The Lion hunting
Figyelem mit csinál. Minden lépését elemzem, mint egy kicseszett gépezet. Minden mozdulatára ügyelek, nehogy fegyvert rántson. Nagyon fura ez a pasi. Még annál is rosszabb, mint amilyennek leírták. Fasza. Ahogy közeledik felém néhány lépést arrébb oldalazok. Mi a francot művel? Felvont szemöldökkel bámulom, ahogy halál nyugodtan bezárja ránk az ajtót és a kulcs eltűnik zsebében, ahelyett, hogy megakadályoznám. Szóval itt így szokás.
- Hát jó…  - ennyi a válaszom erre az egészre egy apró lemondó sóhajjal együtt. Mammontól veszélyességi pótlékot fogok kérni! Nyugtalanságom persze tovább fokozódik. Jeges mosolyt villantok rá. Nem leszel a kedvencem Leonard Fox, legyél bármennyire is lélegzetelállítóan szexi.
- Szuper! – ja nem. Kurvára nem szuper. Méregetjük egymást, mint két viaskodó kutya. Előnyben vagy hapsikám…pontosan tudom… semmi erőfeszítésébe nem kerülne megbéklyózni az agyamat. Kibaszott erős képesség! És erre pazarolja…
- Mielőtt félreértés történik szeretném leszögezni, hogy nem kívánom igénybe venni a szolgáltatásodat. – pillantásom a franciaágyra ugrik, majd vissza rá.
- Egyiket sem. – remek, még hímringyó is. Bele sem merek gondolni mi zajlik itt néha. Inkább nem is ülök le a kényelmesnek tűnő kanapéra. Ott maradok, ahol voltam. Nem csak az egykor a kanapén zajló események gondolata miatt, hanem mert rohadtul nem bízok a csávóban. Az egész bensőm felkavarodott már csak attól, hogy rám nézett. Hosszú esténk lesz!
- A nevem Agnes. – ki a franc lehet Bird, aki ennyire hasonlít rám?
- Azért jöttem, hogy megkérjelek csatlakozz hozzánk és segíts véghezvinni a tervet, amit a főnököm kieszelt. Nagy hasznát tudnánk venni a képességednek. Természetesen nem ingyen kéne dolgozni.

Outfit l © l @Mammon @Leonard Fox
reveal your secrets

Leonard Fox


The Lion hunting - New Orleans - Page 2 15c6fbe3ef6df5
☩ Történetem :
☩ Reagok :
119
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
32
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 26, 2020 1:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Az éremnek is...
két oldala van![You must be registered and logged in to see this link.]

Baszott abszurd... ez a helyzetre a legjobb kifejezés.
Összehúzott szemekkel nézem, ahogy kibillen és automatikusan nyúlnék az irányába, hogy megfogjam, de ökölbe szorítom a kezem és egy tapodtat sem mozdulok. Én nem megyek ennek a nőnek a közelébe, kizárt dolog, hogy valós legyen, és főleg az, hogy itt legyen. Itt valaki nagyon nagy mókát akar csapni, de Luciferre esküszöm, hogy ha megtudom, hogy ki az, a száján húzom ki a gyomrát.
-Bizonyára így van. - Csak ennyit felelek a felvetésére, hogy össze keverem valakivel. Nem, az tuti biztos, hogy nem keverem össze senkivel, ismerem ezeket a szemeket, és mintha semmit nem változott volna az elmúlt hány évben is? Hét? Nyolc?
A szemeimet nem tudom levenni róla, még akkor sem néztem más felé, amikor elviharzott az aktuális kuncsaftom, és ha már itt tartunk, nem is akarom, hogy bárki megzavarja ezt a cseszettül fura pillanatot. Tudnom kell, hogy ki műveli ezt velem, és azt úgy tudom a leggyorsabban kideríteni, ha bele megyek a játékba. Fapofát veszek fel, úgy lépek az ajtóhoz, bezárom a benne található kulccsal, amit ki is veszek és a zsebembe mélyesztek. Nem érdekel, ha mind ezt végig nézi, nem is baj, ha realizálja az agyába, hogy itt másként működnek a dolgok. Ha menni akar, akkor tépje ki az ajtót a helyéről, mert én addig nem engedem el, amíg válaszokat nem kapok.
- Én vagyok - fordulok az irányába, miközben válaszolok neki. Próbálok tőle távolságot tartani, bár ha hasonló képessége van mint nekem, akkor baszhatom a távolságot. Minden esetre felkészülök arra, hogy bármelyik pillanatba tudjam használni a képességem, mert úgy érzem, hogy szükségem lesz rá.
-Ki vagy, és mit akarsz tőlem? - Kicsit talán ingerült vagyok, de szerintem nem csoda, ha valaki egy régi kedves, halott ismerősöm képében játszadozik velem.
Vissza sétálok a fotelemhez, és leülök, úgy viselkedek ahogy normálisan szoktam, csak egy kicsit flegmábban, és ez a helyzetet tekintve nem is olyan vészes.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 26, 2020 12:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
The Lion hunting
A szoba belseje felé fordulva veszem csak észre, hogy nem vagyok egyedül. Pontosabban arra a nőre nem számítottam, aki kuncsaftja lehet a nephilimnek s most harmadik félként rontja a levegőt ebben a kéjvárban. Az az idióta pultos most biztosan jót röhög a markába, hogy így beszopatott. Majd kifele menet megmutatom neki milyen boldog vagyok ezért. Nem kell megkérdeznem ki ennek a helynek a főnöke mivel a srác már emelkedik is fel jöttömre a helyéről. Arckifejezésétől kiráz a hideg s lenézek ruhámra nem azon van e valami szarság, amit így bámul. A csaj merev arccal, üveges tekintettel és nagyon para mosollyal néz a semmibe. Rossz előérzetem támad a sráccal kapcsolatban…miért jó egyeseknek, ha valaki az agyukban turkál?! Nincs ellene valami rúna vagy pecsét? Ha velünk jön rá kell szólnom, hogy rajtam ne merje használni. Ismeretlen néven szólít és olyan bambán bámul rám, mint borjú az újkapura. Jégszín tekintete csontig hatol, libabőrös leszek tőle. Rohadt kényelmetlen érzés fog el, de képtelen vagyok tőle elszakítani tekintetemet, csak bámulok én is ugyan olyan bután. A nő jajveszékelése riaszt fel ebből a bizarr kábulatból. Összeráncolt homlokkal rántom el fejemet és inkább a berendezést kezdem fürkészni miközben ők megvitatják dolgaikat.
- Biztosan összekeversz valakivel. – nyögöm révetegen az egyik furcsa képet bámulva a falon. Én hülye… tökömnek kell ilyen helyekre betennem a lábamat és pszichoszörnyekkel cseverésznem! Még a nő trappolását is csak késve észlelem, mintha lelassult volna minden… puffogva a vállamnak csapódik.
- Vigyázz már te hülye! – sziszegem, de már nem hallhatja. Az ütközés kibillent egyensúlyomból, meg kell támaszkodnom a falban, hogy ne boruljak fel. Na kurva jó. Mammonnak kellett volna jönnie! Hangulatomon nem javít a pasi reakciója sem, aki még mindig úgy bámul rá, mintha szellemet látott volna.
- Te vagy Leonard Fox ha jól sejtem. – préselem ki bizonytalanul a szavakat megfagyott tüdőmből.

Outfit l © l @Mammon @Leonard Fox
reveal your secrets

Leonard Fox


The Lion hunting - New Orleans - Page 2 15c6fbe3ef6df5
☩ Történetem :
☩ Reagok :
119
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
32
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 26, 2020 9:55 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Az éremnek is...
két oldala van![You must be registered and logged in to see this link.]

Minden nap jön egy újabb kérés, lassan olyan leszek, mint a lámpásban a dzsin, csak engem ne dörzsölgessen senki, és az a szerencsém, hogy meg is fizetnek érte. Van pozitívuma is, egyre több mindenkit ismerek legyen az démon, félvér, vagy ember, vagy bármely más lény.
A mostani vendégem egy átlagosnak mondható lány, persze, nem ember, hanem egy félvér... a kérése egyszerűnek is mondható. Annyit akart, hogy a démonok a lába előtt heverjenek, mármint szó szerint, nem úgy, hogy szolgálják, hanem, hogy holtan összerogyva. Járnak ide beteg elmék az már egyszer biztos. Megmutatta képen, hogy kiket szeretne igazán holtan látni... Vicces, hogy egy normál kinézetű lány, aki olyan, mintha a világ kegyesen bánt volna vele minden téren, így megtébolyodik szépen lassan.
Minden esetre megalkottam a kis világát, kint a bár előtt játszódik. A jelenete úgy kezdődik, hogy tőlem elköszön, és boldogan lép ki az ajtón, a bár üres, de ő még is mosolyog, hiszen ez most az ő terepe. Kilép az utcára... felé tart egy ismerőse, akiről tudja, hogy démon, a démon férfi felé int, majd amikor három méteren belülre kerül, össze esik, szemei felakadnak és rángatózni kezd, alig egy röpke pillanatig csupán és végül mozdulatlan lesz.
A valós világban a lány ajkai vigyorra húzódnak és még egy halk kacaj is kitör közüle.
Tovább megy, ismét ismerősök és idegenek kerülnek útjába, de mind egytől egyig össze esik, hátra tekint és láthatja, hogy mögötte mindenhol holt testek landolnak...
- Luciferhez akarok menni...- Mondja a lány a valóságban, álmos kissé érthetetlen hangon. Meg sem lepődök, hogy ez a kérése, nyilván hozzá akar menni, de mit is vár majd ott. Csalódnia kell majd, mert Lucifer nem fog holtan össze esni, ő nem démon. Képet váltok, és Lucifer bárját mutatom, s ő maga ott ül a pultnál, háttal. A lány kecses mozdulatokkal indul felé.
Az ajtó nyitódása kelti fel figyelmem, a lányt a világon belül tartom, kicsit hosszabb utat kell majd megtennie, hogy elérjen Luciferhez. Fixálom a képzetet, és a hátam mögötti ajtó felé fordulok.
...
Hogy mit éreztem? Nem tudom, ahogy azt sem, hogy miként történhet ez...
...
Valamikor a csodálkozás, és a hitetlenkedés közben felálltam, mert most alig pár lépésnyire állok tőle, leesett állal, és bizonyára bamba képpel.
- Bird? - kérdezem kissé elfúló hangon felé nyúlva, próbálok óvatos lenni, nem tudom, hogy ez kinek a játszmája, vagy mi a faszom ez, és ezekre a gondolatokra vissza lépek egyet. Az értetlenséget mellé most a harag is csatlakozik.
Héj, mi a franc van, már majdnem ott voltam Lucifernél? - Az értetlenkedő vendégem, mellettem áll és virnyogva panaszkodik, majd arra néz, akit én is bámulok.
- Menj el. - Közlöm le vele hűvösen, és kimérten. - Hogy mi?! -A lány toppant egyet a lábával, majd haragosan tovább nyafogva folytatja a mondandóját. -Na jó, csak hogy tudd... ezt nem fizetem ki, buktad a pénzt. - Elviharzik mellőlem, az ajtó irányába, nem kerüli ki az illetőt, ha nem lép arrább, a lány vállal neki megy, és az ajtón kilépve szép szóval bebassza maga mögött.
Értetlenül és lassan mérgesen állok a betérő előtt, végig nézek ruházatán, túl kihívó, nem lehet Ő, és ez vízhangszik a tudatomban... nem lehet Ő...
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 23, 2020 9:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
The Lion hunting
Mammonnal abban egyeztünk meg, hogy hagy nekem teret és időt az önérvényesítésre, mielőtt ő átvenné a stafétát az ügyben. Jó érzés kicsit főszerepben lenni a sok mellékszerep után. Magabiztosan lépek be a bárba. Abba a bizonyos bárba melyben azt a bizonyos nephilimet találjuk. Ha itt van éppen és nem máshol bóklászik pont. Hátamon érzem Mammon tekintetét. A terv egészen egyszerű, én felkeresem a tagot, beszélek vele majd a részletekkel már Mammon traktálja én pedig a háttérbe vonulok és szórakoztatom magamat meg a többi törzsvendéget. Remélem tudnak kártyázni. Ha minden jól megy akár holnap, de maximum holnapután indulhatunk is a Vatikánba. Elvileg. Ahogy átlépem a küszöböt majdnem minden szempár rám szegeződik. Pontosan ezt a hatást akartam elérni. Mézesmázos mosolyt villantok és vadász létemre egészen kecsesen tipegek a pulthoz. A nagydarab, ronda, kopasz pultoshoz is ezzel a negédes mosollyal fordulok. Mutatóujjammal hívogatom magamhoz és bizalmasan hajolok át kissé a pult fölött mikor odaér.
- Üdv. Azt hallottam itt akad, olyan, aki segíthet nekem. – kuncogom, mintha kissé spicces lennék. Tenyeremmel takarom el ajkaimat.
- Valami Leonard a neve ha jól emlékszem. Meg tudná mondani hol találom? – az otromba pasi nincs elragadtatva előadásomtól. Kezében az agyonhasznált konyharuhával a bár végébe mutat.
- Kössz. – otthagyom. Biztos ideges, amiért nem ittam semmit. Egyenesen az ajtóhoz megyek amire rámutatott. Fölötte a szöveg megér egy misét. Szemöldököm felszalad. „Érd el a vágyaidat”. Hmm… Tudom mit melózik itt a srác, olyan mintha mindenki ismerné és legalább egyszer már járt volna nála. Hogy egyeseknek mekkora bőr van a képükön… ebből megélni. Ch… életművész a csávó! Na essünk túl rajta. Hátra pillantok és meg is találom az asztaloknál Mammont. Na induljon az oroszlánvadászat! Lenyomom a kilincset és belépek a füstös bárból félhomályba.

Outfit l © l @Mammon @Leonard Fox

Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2