Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Erdő s mező - Belphegor & Amarissa •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 31, 2020 11:03 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


- Természetesen, akár meg is érinthetnél, hacsak nem tartasz attól, hogy leharapom a fejedet közben. De ugyebár te semmitől sem félsz. – nem, nem ment el az eszem. Nem bízom meg benne, azonban nincs nála olyan fegyver, amivel árthatna nekem. Tőre szemtelen kis fegyver mégis csupán felületi sérüléseket okozhatna vele. Ha kard lenne nála az más lenne.
- Tudtommal én kellek neked. – állom dacos pillantását. Elszántsága talán már nem is oly erős. Könnyű egy olyan valamit ellenségnek tartani, amit nem ismerünk. Úgy vélem benne most pontosan ez zajlik.
- Játszunk. Semmi több. Egy lehetőség. Nekem nincs célom ezzel, csupán neked lehet célod velem. – kinyitom szárnyaimat teljes szélességükben s azok eltakarják a tündöklő nap csiklandozó sugarait.
- Valóban olyan bátor vagy, amilyennek tartod magad? – búgom bóditóan mély hangon. Torkomból kiáramlik a fekete füst s alsó ajkamon átbukva lefolyik fogaim között.
- Hagy, hogy a füst körül fonjon, Belphegor. Aki aláveti magát varázsának, megtudhatja ki is valójában. A füst azzá változtat, ami legbelül vagy! – a gomolygó füst eléri a nő lábát és játékosan felkígyózik lábszárára. Őrjítő, halálos méreg ez, ha olyannal kerül szembe, aki ezt érdemli.
- Vagy -e olyan bátor, hogy kipróbáld? – hatása nem tart sokáig néhány röpke órácska múlva újra a régi lehet. Persze ha nem hal meg tőle. Nem gondolnám, hogy rá is ez a sors vár. Bármikor leállíthat. Lássuk bevállalja- e. Engem nagyon érdekel mit rejteget a makacs, dacos külső alatt. Végülis belőlem sem nézi kis senki mivé tudok átváltozni.
- Nyilván nem, ha így teszed fel ezt a kérdést. Úgy vélem ott akkor meghalhattál volna. – válaszolok költői kérdésére, nehogy azt higgye megfeledkeztem róla. Igen, minden bizonnyal kivégeztem volna, ha véghez viszi, amit tervezett.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 28, 2020 6:53 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Amarissa & Belphegor


M
ost ez tényleg komoly? Nekem egy sárkánnyal kell beszélgetnem? És pont egy virágos mezőn? Miféle játék ez? Bizalmatlanul méregetem a hüllőt, bár elég murisan hangzik a szájából, hogy "meglepi", mégsem teszem szóvá, bár megfordul a fejemben, hogy akarom.
-Na ácsi... Az hogy én kiálltam ellened az nem suta dolog! Nem képzelted hogy én majd futni fogok előled... Mégis mu vagyok én? Patkány egy süllyedő hajón? Szerinted én menekültem bárhonnan is valaha?-nézek rá dacosan és megrázom a fejem. De szeretném tudni, hogy ki ő... A sárkányok nem beszélnek, hacsak ez nem egy hülye álom, már megint... Sajnos egyre gyakrabban esik meg velem, hogy álmodok és ez nem vicces dolog.
-Mit akarsz most tőlem?-kérdezek rá ahogy elfekszik a füvön. Ujjaim közt sebesen jár a tőröm, szinte el sem hagyja az egyiket a másik már meg is támasztja, hogy újta folyamatos legyen. Nem értem, fel nem foghatom miért kellett ide csalnia. Biztosan csak egy álom, ez nem történhet meg. Óvatosan lépek hozzá közelebb. Ráfogok a tőr markolatára és befordítom a pengét a csuklómhoz.
-Ha bármi megtörténhet, és te tényleg itt vagy...-nyújtom előre üres kezem kinyújtott tenyérrel.
-Akkor elvileg meg is érinthetlek, igaz?-pillantásom elveszik az övében, gyönyörű sötét szemei egy pillanatra elvarázsolnak, megrázom a fejem. Ez nem fair! Kérdése megakaszt, tenyerem centikre van a bőrétől, nyilván ha most mozdulna, egy az egyben felfalhatna.
-Attól függ melyik célomról beszélünk, mert van egy pár.-kerülöm ki a rendes válaszadást. Jobb kezem még mindig felé nyújtva lóg a levegőben, csupán a mancsa akkor, mint én, mégsem érzem azt, hogy most félnem kellene. A sárkány semmi támadó jelleget nem mutat. Mire megy ki ez az egész? Mit vár most tőlem? Vajon hagyja, hogy megérintsem, vagy tőből lenyeli a karomat? Esetleg fogpiszkálónak használná az egész testem... Ki tudja.
-Miért kellek én neked?-kell hogy valami célja legyen annak, hogy itt vagyok, azért amiért ide hívott... Mert nyilván nem adná könnyen a fejét, szóval itt másról lehet szó. De miről?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 27, 2020 11:10 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


- Meglepi! – vigyorgok sárkány pofámmal a démonnak. Nekem sem fordult volna meg a fejemben akkor még véletlenül sem ez a buta ötlet. Akkor más idők jártak. Feladatot kaptam és azt teljesítettem. El kellet pusztítanom mindent és mindenkit. Ma már nem parancsol senki. Magam ura vagyok, s megtehetem ezt is. Kihívhatom ide a mezőre a nőt, aki oly vakmerőn állt ki anno elém, holott tisztában volta azzal a lehetőséggel, hogy könnyedén elpusztíthatom. Ma megkapja az esélyt. Méltó ellenfélként tekintek rá. Néha a magamfajta boszorkány is elunja magát s ez a játék tökéletes unaloműzőnek ígérkezik.
- Köszönöm a bókot – maghajtom előtte fejemet. – Kedves hölgy, ezt nem sutaságnak nevezik. Ha az lenne te is suta lennél, amiért idejöttél és vagy azért, mert anno kiálltál elém. Nem igaz? – valóban gyönyörű ábrázatot öltöttem. Kár lenne fejemet feláldozni egy démon sóvár mániája miatt. Előkerül egy kecses kis tőr. Milyen édes. Ezzel eltartana egy darabig, míg elnyiszálja a nyakamat. Hatalmasat sóhajtok miközben kényelmesen elfekszek a puha füvön. Fejemet annyira hajtom le, hogy kényelmesen eltársaloghassunk s ne kelljen kitörnie a nyakát, ha rám akar nézni.
- Ebben a világban bármi megtörténhet. – figyelem idegesen matató ujjait. Egy démon, aki ideges? Különös. Én mindig üres dobozoknak képzeltem el őket kik ölésre és kínzásra vannak beprogramozva.
- Miért vagy ilyen biztos célod sikerességében? – a mancsom akkora, mint ő mégis bátor, mint egy sárkány. Bátor vagy botor? Majd az idő eldönti.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 24, 2020 4:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Amarissa & Belphegor


S
enki sem szereti ha játszanak vele, én sem díjazom. Így mikor csak hangokat hallok és nem látok hozzá arcot csakhamar elvész az érdeklődésem, üzenet ide vagy oda. Meg is fordulok, hogy vissza induljak oda ahonnan jöttem, ám mégis, újra hallom a hangot, így visszafordulok. Mintha a fák integetnének felém, hogy ne menjek. Oldalra billentett fejjel nézem ahogy tejfehér köd indul el a fáktól felém, szikrázó nappal? Mi a p!cs@? Ez most valami rossz vicc? Meglepetten fogadom a tényt ahogy a köd a lábamhoz ér, se nem nyirkos, se nem hideg... Egyszerűen csak van. A következő percben pedig egy túl méretezett hüllő lép ki a fák közül. Meglepettségemben a földre ülök és úgy nézek a hatalmas lényre, mintha sosem láttam volna még. Pedig nagyon ismerős, a színe a formája...A hozzám szóló hang viszont immár reszelős, mély... Mint amit ez a srákány test kíván magának. Felpattanok ahogy egyre közelebb ér, bokám mellől kirántom a tőrömet és helyezkedek.
-Nem gondoltam volna, hogy mi itt fogunk találkozni.-pillantok a szörny szemeibe miközben hátrálok ahogy a kifelé bugyogó fekete füst utat tör száján keresztül. Jól tudom mire képes... Megingatom a fejemet és felnevetek.
-Hogy lehet egy gyönyörű lény ennyire suta? Miért keresed a veszted?-szegem fel államat és mély levegőt veszek. Csupán egyszer kell hogy eltaláljon és lehúzhatom a rolót a f@szba. Egy fél pillanatra hunyom csak le szemeimet, mikor fülembe jut kérdése, ösztönösen pattannak fel újra, őzbarna íriszem azonnal a sárkány szemeibe fúródik. Valami vad, elemi remegés fut végig minden idegszálamon. Ujjaim közt perdül a tőröm és megfeszülnek izmaim. Mind a lábamban, mind karjaimban és az egész testem úgy érzem, mintha egy felhúzott íj lennék.
-Mi tagadás, nem felejtettem el, hogy a koponyád akár szuvenír is lehetne. Elég nagy ahhoz, hogy ágynak használjam.-vigyorodom el ördögien, majd teszek egy lépést a bestia felé.
-De arról nem volt fogalmam soha, hogy én egy sárkánnyal így kommunikáljak. Mi ez az egész?-döntöm oldalra a fejem és szúrósan méregetem. Ujjaim egy percre sem állnak meg, a tőr folyamatosan pörög köztük, egyértelműen így vezetem le a pillanatnyi idegességemet.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 24, 2020 9:12 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Mosolyom kiszélesedik. Milyen türelmetlen valaki. Kitartóbbnak hittem. Testem könnyed remegésbe fog az ismerő érzés bizsergető szétáradásától. Erőm szétfeszíti emberi létem utolsó foszlányait. A fák körülöttem sóhajtva hajolnak meg s integetnek a nő felé, maradjon hiszen oly régóta vár már ő is erre a játékra.
- Ilyen hamar meguntad a játékot? – kérdezem a fák közül lesve rá csengő – bongó hangon. Mikor utoljára láttam őt elszántabbnak tűnt. Az idő vasfoga még egy démont is megkoptathat. A talajon sűrű ködfelhő kúszik a fák lábaitól s hamarosan az ő lábát nyaldossa a különös felhő. Egy emlék a régi szép időkből, melyet előfutáraként szánok színpadias színrelépésemnek. Csilingelő kacajom még utoljára szárnyra kap s a fák közül kiemelkedik Belphegor vágyának tárgya. Hatalmas sárkány testem lomhán tör utat magának a fák között. Tüskés szárnyaimat kinyújtóztatom a tisztáson, nyelvemmel ha akarnék könnyedén belekóstolhatnék a kusza bárányfelhőkbe olyan hosszúra nyújtom nyakam. Megrázom tüskekoronás fejemet. Ki kell nyújtóztatnom tagjaimat oly réges régen bújtam már e szörny gigantikus testébe. Szörnyeteg szemeimmel egyenesen Belphegorra bámulok s fejemet közelebb hajtom hozzá. Milyen aprócskának tűnik így, el is felejtettem milyen érzés ilyen hatalmasnak lenni.
- Remélem tudod már ki vagyok. – hangom már nem csilingel úgy akár a kismadár dala. Szörnyeteghez méltó lett mély és érces.
- Hát eljött ez a pillanat is! Olyan izgalmas! – kinyújtóztatom hosszú nyakamat, hogy beleszippanthassak a friss fuvallatba. Izgatott vagy ez nem vitás. Mióta fülembe jutott a hír, hogy Belphegor karnyújtásnyira van tőlem azóta várok erre a percre. Négyszemközt lehetek azzal ki oly vakmerő, hogy trófeaként vágyja fejemet! Lehet ennél izgalmasabb bármi is?
- Még mindig vágysz fejemre? – számból bugyogva tör elő a fekete, halálthozó pára. Megehetném, könnyed küzdelem lenne, de engem nem így neveltek. Megérdemli azt az egy lehetőséget, melyben fejemet veheti s kitűzheti falára trófeaként.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 23, 2020 1:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Amarissa & Belphegor


N
em gondoltam volna soha, hogy nekem majd egy jégmadár fog levelet hurcolni. Én mindig is azt hittem, hogy a galambok a postások. A kis papíron ennyi állt; „Egy régi ismerős kíván látni”., illetve a helyszín ahová mennem kell. Virágos mező... Mintha csak valaki játszani kívánna velem. A délután meleg, így egy világos felső és rövidnadrág a viseletem. Hajamat átfésülve hagyom a vállamra omlani. A barna tincsek lazán lengedeznek a szélben, de nem zavartatom magam, csendesen haladok kifelé a városból. Lábamon könnyű sportcipő van, bokám mellett a tőröm, ami nélkül egy tapodtat sem mozdulok. Régi ismerős... Lövésem sincs hogy ki lehet az, mégis a mező felé tartok, gondolván, tényleg fontos lehet ez a találkozó. A nap sugarai gyengéden cirógatják arcomat, egy pillanatra megállok és az ég felé emelem a fejem, hagyom a nyugodt pillanatot magamnak, egészen addig tart ez az állapot, míg meg nem hallom a hangot.
-Eljöttem, csak téged nem látlak.-tekintek körbe, hangom alig hangosabb, mint amikor két ember egymással szemben beszélget, nem értem ezt a játékot. A beszéd mégis úgy hat, mintha csak a fák levelei susognának. Valaki írtó szellemesnek hiszi magát. Megrázom a fejem egy komisz mosollyal és lépek még párat az erdős rész felé. Újabb mondatot sodor felém a szél én pedig elvigyorodom.
-Hát mutasd magad!-emelem meg hangszínemet, de még nem kiabálok. Mosolyogva, karjaimat oldalra nyújtva pördülök meg saját tengelyem körül. Ne játsszon velem, ha tényleg várt, akkor mutassa magát. Nem nagyon díjazom a bújócskát mióta Belial ezt csinálta velem. Mégis várok, hagyom hogy tüdőmet megtöltse a virágok illata, ám még mindig nem látok senkit.
-Ha nem sietsz lehet hogy haza megyek.-fordulok hirtelen abba az irányba ahonnan érkeztem. Azért ne nézzünk már engem olyan dilisnek, hogy csak hangokkal fogok beszélgetni. Nem vagyok én őrült.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 22, 2020 6:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Nem kell sokat várnom. Hamarosan feltűnik a láthatáron. Nem hittem, hogy el fog jönni. Milyen szép ez a mai délután, a Nap szikrázóan süt, az ég pedig olyan kirstálytiszta és kék, mint a tenger. A szellő virág illatát hordozza felém a mezőről, amely mellett várakozok. Itt, rejtekemnél az erdő fáinak gyökere észrevétlenül fonódik össze a rét magas füveivel. Vörös fürjeimmel el eljátszik a bohókás szellő. Letépem az utolsó szirmot is a szásszorszépről s elhajítom s elrugaszkodok a faágról, amin eddig üldögéltem és tompa puffanással landolok az erdő talaján. Nem láthat, az árnyékban maradok. Néhány órácskával ezelőtt elbizonytalanodtam tervem megvalósulásában, nem hittem, hogy egy idegen madártól jött üzenetre hallgatni fog és eljön hívásomra. Makacs, vakmerő démon, mondta róla mindenki, akit kifaggattam. Így első ránézésre nem tűnik vérszomjasnak. Ő is álarcot húzott, mint én. Ő a kedvesség álarcával téveszti meg a körülötte lézengőket míg én állatok képében teszem a dolgomat. Milyen sok közös vonásunk van. Hihetetlen. Már a mező közepén járhat s én hátrébb lépek, hogy az árnyék jobban öleljen körül.
- Hát eljöttél. – csilingelő szavaimat a szél felé sodorja. Olyannak hathat, mintha csak a levelek susognának.
- Nagyon vártalak már. – kacagom bele a virágillatú levegőbe. Milyen szép ez a mai délután, tökéletesen illik a játékhoz, amit kiterveltem. Az üzenetet saját kezűleg alkottam s magam vittem el neki egy jégmadár képében. „Egy régi ismerős kíván látni”. Szólt az üzenet. Helyszínnek ezt a mezőt jelöltem ki, mely kívül esik a nyüzsgő város falain.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 22, 2020 6:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Erdő s mező - Belphegor & Amarissa - Page 2 Wild-flowers-in-meadow
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2