Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Erdő s mező - Belphegor & Amarissa •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Erdő s mező - Belphegor & Amarissa VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1140
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 14, 2020 2:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Lezárt játék
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 23, 2020 5:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextAmarissa & Belphegor


U
gyan nem kapok választ a kérdésemre, biztosítékot, hogy minden úgy lesz ahogy a lány mondja, de gyanakvásom kissé csillapodni látszik mikor megjelenik a Pokol ahogy rá gondolok. Halk kérdésemre már megkötözött állapotában érkezik a válasz, pár sebből vérzik én pedig oldalra döntött fejjel figyelem egy darabig. Kérdésére felvonom a szemöldököm.
-Szerinted egy kínzó kamrában lakom? A szobám szintekkel feljebb van.-sóhajtok egy mélyet, semmit nem tud a kicsike a Pokolról. Figyelem ahogy a démon újabb sebet ejt a lányon,tudom hogy élvezi, hiszen ez a dolga. A falnak támaszkodom és onnan figyelem a műsort, majd ahogy a képet változtatja a láncok lekerülnek róla, és idegenvezetést kér. Csípőre teszem a kezem és felnevetek.
-Nem gondolod komolyan, hogy Észak Lordjának palotájában csak úgy sétálgathatnál. Még akkor is, ha velem tennéd.-ingatom a fejem, ellököm magam a faltól, majd elé lépek.
-Nem fogom megmutatni a démon alakom. Nem mutiba készült.-korholom őt összehúzott szemekkel, szeretnék ebből az egészből kimászni. Morcosan lépek el mellőle, a kérdésére égnek emelem a karjaimat is, eléggé indulatosan.
-Hogyne hallottam volna a mondást... Szerintem rajtam kívül nincs még egy olyan démon aki ennyire emberi lenne. Bár nyilván ez nem is tűnt fel neked.-fújom fel a pofimat ahogy felfelé pillantok, a mennyezetről jégcsapok lógnak lefelé. Megrázom a fejem.
-Oké, elég volt a játékból!-perdülök meg és az első helyszín idéződik fel bennem, pillanatok múlva pedig ismét a réten állunk mindketten.
-Köszönöm szépen az élményt. Remélem kijátszottad magad, mert én eluntam a dolgot.-közlöm fáradtan. Haza akarok menni! Így hogy nem sok minden történt végül és valójában nem jöttem rá, hogy miért is játszik velem a lányka, így hátat fordítok neki.
-Szerintem vegyünk érzékeny búcsút, majd biztosan találkozunk még. Örültem a lehetőségnek.-emelem fel a kezem és intek egy rövidet, de már nem nézek a kis fürtösre. Arra indulok amerről jöttem mikor a kis üzenetet megkaptam. Időhúzásnak jó volt, de konkrét dolgot nem igazán tudtam meg. Lassan késztetést érzek, így ujjaimba koncentrálom az erőmet és hamarosan megjelennek az apró tűzgömbök is. Újra démon lettem.//Köszönöm szépen a játékot Smile //
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Aug. 19, 2020 7:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Belphegor végre megérzi a teremtés ízét. Láthatóan ízlik neki, hiszen arcán vad mosollyal nyúl bele az általam alkotott valóságba. Elméje felfrissül az új tapasztalatok hatására. Cikázik akár a villám s nemsokára a pokol legforróbb bugyrában találom magamat megkötözve. Hóhérom szemben áll velem s Belphegor büszke grimasszal csodaszép arcán mögötte.
- Pontosan ilyesmire számítottam. Szép munka. – vigyorodom el fájdalmasan, mert ettől az aprócska mozdulattól is fájdalom nyilall testembe. Megkínzott tagjaim láncokon csüngnek. Élethű, még a fájdalom is pedig csak fantom. Vér csurran végig halántékomon, arcomon egészen ajkaimig. A bennem tomboló sárkány éhesen mar le a csepp nedűre. Ízlelgetem kicsit a sós vért mielőtt újra megszólalnék.
- Ez az otthonod? – körbenézek amennyire béklyóim engedik. Hát ez a vég. Ide kerülök elrohadni ha majd a Föld levet a hátáról. Csodás mondhatom. Forróság és fájdalom. Mindezt néhány tollért. Hol itt az igazság? A démon kaján vigyorral vágja combomba pengéjét. felkiáltok ösztönösen pedig a fájdalmat csak agyam teremti nem valódi. A fájdalom hatására kellemes bizsergés önti el testemet. Csak az a kín, amit annak gondolunk.
- Ha már itt vagyunk körbe vezethetnél idelent. – a láncok semmivé válnak, a hegek begyógyulnak. Ez csak a képzelet szüleménye, itt semmi sem valóságos még a tűz sem.
- Mutasd meg a démon alakod. Ez a bájos arc nem illik ebbe a borzalomba. – ez most vicces mert csettintésre virágos mezőt alkothatok belőle. A való életben nem lesz az. Remélem sosem nyílik meg újra a Pokol kapuja. Inkább bolyongok halhatatlanként a földi pokolban, mint meghalva ebbe a kénkő bűzös vesztőhelyre kerüljek. Látott már a Pokol havat?
- Ismered azt a mondást, hogy „majd ha befagy a Pokol”? – kérdezem a nőtől nevetve és hamarosan jégcsapok kezdenek csöpögni a mennyezetről. Ilyen egy játék. Most mi vagyunk a Teremtő.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 25, 2020 7:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextAmarissa & Belphegor


M
éghogy nem kislány... Dehogyisnem... Főleg ahogy viselkedik. Megrázom a fejem ahogy nagy legényesen a tőr csavart részét kapja el. Ez még nekem is fájna démonként... Nem egyszerű fegyver ez. Markolattal nyújtja felém én pedig már csak dacból is erősebben rántom ki a markából, így óhatatlanul is húsába váj a fém.
-Hoppá!-jegyzem meg mellékesen, majd megtörlöm a vérétől csillogó fémet. Utálom ha maszatos, erre mindig figyelek, nem eheti meg a rozsda! Aztán kapok egy kérdést, mit szoktunk játszani?
-Ez most komoly? Szerinted mi játsszunk? Jesszusom, mondd hány éves is vagy?-komolyan agybaj a nő, a démonok játsszani... Kezeim közé temetem az arcom és nevetni kezdek. Nem is mondok semmi többet neki, jobb a békesség, lehet hogy nem viselné el a kis drágám.
-Álom? Na ne szívass! Ez hülyeség! Az álmok nem ilyenek!-sziszegem, ajkam közt a szál bagóval, mikor hirtelen egy patak jelenik meg, így kénytelen vagyok felállni, hogy ne a seggem legyen egy merő víz.
-Szóval csak gondolnom kell valamire? Hogy lehet ez?-kérdezek rá kissé gyanakodva, nem hiszem, hogy nekem menne, aztán figyelem ahogy a táj ismét változik, a vihar hangjai cseppet sem tetszennek, a dobhártya szaggató égzengésre összerezzennék, de tudom, hogy nem mutathatom ki hogy félek. Haragosan villan végül a szemem ahogy a táj ismét változik. Ez kész átverés... A fürtöske szemeibe nézek mikor érdeklődik hogy én milyenné változtatnám a világot. Nem akarod te azt tudni aranyom! Ám ha minden úgy van ahogy a lány mondja, hogy csupán gondolnom kell valamire, akkor hamarosan a dögsszagot kénes váltja fel, az esőt forróság és felettünk az ég már nem is látszik. A kicsike hamarosan rájöhet, hogy a Pokolban vagyunk, szeretett otthonomban, rajta pedig láncok vannak, egy sötét szobában vagyunk, ahol ablak sincsen. Szabadulni nem tud, mert a fém meg van bűvölve, előtte pedig egy démonalakban leledző figura álldogál, kicsivel hátrébb pedig én.
-Ilyenre gondoltál? Vagy valami másra?-teszem fel a kérdést csendesen ahogy az előtte lévő démon a pengéjét élezi. A lányon már van pár behegedő seb, de most a démon újakat készül vágni a bőrébe, vagy épp a régieket felnyitni újra.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 22, 2020 7:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Megforgatom ujjaimon a tőrt, feldobom és figyelem ahogy pörög a levegőben.
- Nem vagyok kislány. Volt már ilyen a kezemben. Nem fog baja esni, ahogy neked sem. – kacarászok aztán pont úgy kapom el, hogy a penge része érjen tenyerembe, így markolattal felé nyújtom a játékszert.
- Ti démonok mit szoktatok játszani? – az én játékom már véget ért. Lett volna lehetősége bedurvulni és megpróbálhatta volna a fejemet levágni. Ehelyett csevegünk s most már fej sincs, amit levághasson. Felkacagok grimaszán, mikor tudatosul benne mi vagyok.
- Valóban nem angyal lettél. De ez nem az én hibám! De ez egy álom Belphegor. Itt minden megtörténhet. Próbáld megváltoztatni. Gondolj valamire. – lehunyom szemeimet s a következő pillanatban már egy patak hűs vize mossa lábunkat.
- Látod? Valahogy így. – ha akarom színes házakat teremtek aranyozott tetőkkel és olyan piacot, ahol angyalszárnyakat árulnak.
- Használd a fantáziádat. Tedd a világot olyanná, amilyenné csak akarod. Te vagy a játékmester Belphegor. – felkacagok és körülöttünk hirtelen minden rázkódni kezd. A föld mélye robajlani kezd. Minden dübörög, recseg és ropog. A fák nyikorogva borulnak a földre az állatok rikácsolva menekülnek az erdőből. Apokaliptikus felhők gyűlnek fölénk és óriási vihar kezd tombolni pillanatokon belül. A villámok a haldokló fákba csapódnak, a mennydörgés fülsértően hatol agyunkba.
- Gyerünk Belphegor! Milyenné változtatnád a világot! Vagy hagyod elpusztulni? – a rét virágai elsorvadnak a maró esőtől. Nehéz hullaszag nehezedik ránk az elhullott állatok tetemeinek rothadásától.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 06, 2020 10:06 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextAmarissa & Belphegor


J
a persze... Ő meg aki vigyáz... Nem is tudja elképzelni, hogy az a kis fém mennyi mindenen keresztül ment már velem. Haragosan rázom meg a fejemet és mélyre szívom a levegőt, nem hiszem el, hogy ilyen... Fújok egyet ahogy meghallom következő kérdését és már nyílik is szóra a szám.
-Milyen egoról beszélsz te hüllő? Van fogalmad arról, hogy az micsoda egyáltalán? És hogy még te lennél a sárkány... Kérlek!-naná hogy felpaprikázott, hogy lehet így beszélni valamiről, ami mmondjuk már régen nem én vagyok... Régen, ó még Belialt is simán elküldtem a f@szba szó nélkül... De ma... Sértés ez rám nézve! Változtam. Mikor a tűzgömböt az ég felé köpi, akaratlanul is hátrálok pár lépést... Ez nem fair! Átváltoztat emberré, aztán meg ijesztget! Sunyi, alattomos, gonosz húzás a részéről!
-Fogócskázni hogy akarsz? Nem angyal lettem!-kiáltok utána, ahogy felemelkedik az égbe, hogy ismét előtörjön szájából az a fekete füst, melynek közepében eltűnik. Mély levegőt veszek, miközben szemem a jelenségre tapad. Ahogy eloszlik a köd már egy madár képében röpköd a fejem felett... Kinyújtom felé a karom, lágyan, de sem megfogni nem akarom, sem ujjamra ülni nem késztetem.
-Nem igazán... Amíg te itt csillogtatod a tudásod én semmit sem érek... Nem tetszik.-hangom duzzogó és szívesen fordulnék sarkon, de mikor a kis madár a magasba röppen ismét arculatot vált, fekete szárnyak és emberi test. Na menjünk már a jó b*dös p!cs@ba... Ahogy a földre puffan dühösen méregetem. Nem igazán tudom elképzelni, hogy melyik a valódi alakja, de ahogy vörös hajkoronája mögül végül rám néz, még a szó is benn akad egyetlen másodpercre,majd elnevetem magam. Ilyen nincsen csak a mesében. Mégis haragosan villan a szemem ahogy tőröm az ő ujjai között perdül.
-Jobban járunk ha vissza adod. Nem kislány kezébe való játékszer az.-egyébként sem szeretem ha távol van tőlem. Hatezer éve a partnerem jóban rosszban... Na meg Belialtól kaptam, szóval...
-Muszáj volt ez a nagy cécó?-mutatok végig magamon s a fűbe ülök. Zsebemből előhalászom a doboz Black Silvert és kényelmesen rágyújtok. Elmerengek azon, hogy mit is csinálhatnék most emberként, de nem akarok sokáig az maradni. Szeretném a valódi énemet vissza kapni. Azt akinek nem kell öngyújtó ahhoz, hogy rágyújtson, azt aki amúgy utálja a démoni mágiát, de mégis van neki s ha arról van szó akkor használja is...
-Na mit szeretnél akkor játszani?-pillantok végül a lány felé egy újabb slukkot követően.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 01, 2020 8:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Ne aggódj a tőr miatt. Nem teszem tönkre. Majd megkapod. – sóhajtok egyet és egy tapodtat sem moccanok a tőrről. Fogalmam sincs mit kezdhetnék most a helyzettel. Nem szócsatát terveztem a démonnal.
- Segítene az egódon, ha engem is egy esendő lény képében látnál? – vigyorodok el szélesen s ettől kar nagyságú fogaim elővillannak. A móka kedvéért hatalmas tűzgömböt fújok ki torkomból magasan a levegőbe, mely akár egy főnix elillan a semmibe.
- Fogócskázhatunk ha akarsz! – csapok párat szárnyaimmal és könnyeden felszállok a levegőbe. Bukfencezek egyet miközben a már jólismert füst kigomolyog orromból. Egyenesen a közepébe fordulok s mikor kitisztul az ég egy aprócska madár képében repdesek Belphegor feje felett. Ugyan az a madár, amely a levelet is szállította neki.
- Így már jobban érzed magad? – csicsergem ide oda reppenve. Most könnyedén fejemet vehetné, de úgysem fogja, hiszen ez már nem az a hőn áhított sárkányfej, amire úgy éhezik. Felszállok magasra s a következő pillanatban ember alakomban csapódok a földre. Szénfekete szárnyaim körbeölelnek amint leérkezem féltérdre ereszkedve. Lassan emelem fel őket s először csak arcomat fordítom Belphegor felé.
- Vagy esetleg így? – búgom emberi hangomon s közben lassan felállok. Kihúzom magamat teljes valómban, szárnyaim ernyedten feketéllnek.
- Semmi és senki nem az aminek látszik, igaz? – kacsintok rá kedvesen. a tört most én forgatom ujjaim között, úgy, ahogy az előbb ő tette.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 28, 2020 5:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextAmarissa & Belphegor


M
iért én? Miért pont ember? Miért most? Miért ezzel a sárkánnyal? Ki Ő? Tele vagyok kérdésekkel, mégsem teszem fel szóban, hiába szeretnék rá válaszokat kapni. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy mi történik velem... De tényleg, miért kell ez a cécó?
-A helyedben én megbecsülném a bizalmam!-fortyanok fel szinte azonnal, ahogy a mondat elhagyja a száját, az előzőekre direkt nem feleltem, nem akartam, nem tartottam érdemesnek. Bosszant mikor a füst elszáll rólam és mellkasomban váratlan érzés veszi át a helyet. Megbökve az ujjam még a vérem színe is vörös és nem feketés... Nem lesz ez így jó! Fel is mérgelem magam és az előttem heverésző hüllőt okolom mindezért. Válaszára összeszűkülnek szemeim.
-Hát persze... mégis hogy lenne bennem, mikor nem emberből váltam démonná?-rázom meg indulatosan a fejemet. Továbbra is azt érzem, hogy ő bizony kitolt velem, legszívesebben toporzékolnék, mint a gyerekek. Mintha elvette volna tőlem a játékomat, ami jelen esetben létezésem valója! Elvette démoni erőmet és most itt állok előtte védtelen emberként és még okoskodik is. Az eszem megáll ettől a pikkelyestől. Ahj de szívesen mosnék most be neki egyet. Egyre több harag gyűlik bennem ezért, nem is akarom féken tartani, ki akarom engedni, pusztán nem tudom hogyan, most hogy se mágia, se semmi.
-Nem érdekelnek a lovagok!-legyintek indulatosan ám mikor rákérdez, hogy a tőrömmel akarom-e megvédeni magam, keményen biccentek.
-Igen, azzal, tudod, ha bekapnám a szájpadlásodon tudnék mit kezdeni... Az biztosra veszem, hogy nem olyan kemény, mint ahogy kívülről kinézel.-szívom be élesen a levegőt, ám mikor kipöcköli kezemből a fegyverem riadtan pillantok az egyetlen menedékem után ahogy rá is tapos a másik mancsával.
-Ez nem fair!-rázom meg ökölbe szorított kezem felé. Csúnyán visszaél a füst adta lehetőségével. Újabb kérdésén elnevetem magam és kezeim közé temetem az arcom.
-Hát erre biztosan nem gondoltam, hogy egyik percről a másikra pont én halandó legyek.-pillantok végül a Sárkányra és előtte kezdek fel-alá sétálgatni, állam ütögetem közben és nagyokat sóhajtozok.
-Oké, rendben, de és most? Játsszak veled fogócskát, vagy pirospacsizni akarsz? Adjak egy harapás valamelyik részemből? Esetleg kezdjünk el lelkizni, mert most már tuti, hogy tudok... Hogyan tovább? Ember lettem, jajj de jó...-hangom szarkazmustól fröcsög és egyáltalán nem vagyok jó kedvemben.
-Leszállnál a tőrömről? Ajándék volt! Nagy becsben tartom!-mutatok a mancsára mellyel eltüntette a fémet a szemünk elől.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 25, 2020 9:33 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Természetesen tudom magamról, hogy okos vagyok s véleményemet gyakran osztom meg másokkal. Hiába hányja a szememre a dolgot ő pontosan azt teszi amivel engem is vádol. Hát de ilyenek a démonok ugye?
- Az önbizalmam a helyén van maradjunk ennyiben. – fűzöm hozzá röviden s nem veszem fel a piszkálódás fonalát mert abból a labirintusból nehéz kikeveredni.
- Abban bízol meg, akiben csak akarsz. Én senkiben sem bízok s így elkerülhetem a csalódásokat. – megvan a saját tapasztalatom erről, hiszen ellenünk is sok barát fordult mikor fény derült kilétemre. Hány olyan köpte arcomba: korcs vagy, akikre szinte családtagként tekintettem.
- A helyedben nem bíznék egy sárkányban. – de ha ennyire ragaszkodik hozzá! Nem élek vissza a bizalmával, az aljas dolog lenne tőlem. Csendben figyelem átalakulását, ahogy a sűrű sötét anyag lelke legmélyébe hatol, hogy felhozza onnan a rejtett titkokat. Mindenhova bekukkant nem hagy ki sem emléket sem féltett titkot. Ott motoszkál Belphegor tudatában. Keres és kutat minden olyan aprócska morzsa után, amit felhasználhat munkájában. Mindig is élőlényként tekintettem rá, mint egy asztrál lelkének kivetülése. Ő az én lelkem nyúlványa. Úgy mozog s úgy cselekszik, ahogy én tennék, mégis önálló. Nincs lelke, csak egy üres légtömeg nélküle mégis üres vagyok, mint az űr. Belphegort lassan elhagyja földöntúli ereje. Elveszti démonlétének összes homokszemcséjét s mire kinyitja szemét már egy törékeny halandó jelmezét öltötte magára. Senki sem tudja mennyi ideig tart majd nála ez az állapot, de nem örökké.
- Nem én változtattalak emberré. Ahogy az elején is mondtam nem én irányítom a füstöt. Belőled húzta elő az ember, nem pedig beletette. – megrázom elgémberedett fejemet aztán újra lefektetem a fűbe, hogy kényelmesebben beszélgethessünk.
- Gúnyolódni? Nem gúnyolódok. Számos hős ember végzett már sárkánnyal a történelem során. Nem hallottál a lovagokról? – nézek rá értetlenül. A középkorban a csapból is a sárkányölők folytak, lehetetlen, hogy az ő figyelmét elkerülte. Ettől eltekintve démonként sem hiszem, hogy képes lett volna levágni a fejemet. Abban az esetben nem álltam volna ki elé teljesen védtelenül.
- Démonként is megehettelek volna, de nem tettem, igaz?! - ösztönösen megvonom vállamat, ami a sárkány testéhez nem illő mozdulat. Vajon hogyan reagálna, ha emberré változnék magam is? Hmmm. Várok ezzel még egy keveset.
- Tényleg azzal akarod megvédeni magadat? – bökök karmos ujjammal a tőr felé.
- Ugye tudod, hogy ennyi az egész? – mancsommal egyszerűen kiütöm kezéből a játékszert s ahogy a földre hull másik mancsommal rálépek. Ügyelek arra nehogy megsérüljön, ez nem aza játék.
- Te mentél bele a játékba Belphegor. Mit gondoltál mivé változtat?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 20, 2020 6:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextAmarissa & Belphegor


É
rdekes ez az egész, a sárkány, a füst ami nem fáj... Ám kérdéseimre nem kapok választ, csak amit a hüllő akar kimondani, csak azt hallom. Főleg, hogy kioktatóan szól hozzám. Megingatom a fejem és elvigyorodok.
-Nagyon okosnak hiszed magad, nincs igazam?-kérdezek rá vakmerően, majd beletúrok a hajamba.
-Tudod, elég gáz ezt mondani, hogy nem lehetnek... Már hogy ne lehetnének érzéseink, mikor a főbűnöket a démonok testesítik meg? Mi ugyanúgy érzünk haragot, és minden mást is... Miért ne lehetne olyanra ráció, hogy félünk, vagy épp bízunk?!-teszem fel a kérdést amiben valójában tények hangzanak el. E felett szerintem senkinek nem kellene eltekintenie. Tudom, hogy igazam van! Biztosra veszem, hogy legfeljebb az emberi világ, csak mindezt felerősíti. A fekete füst végül körbeölel, hagyom, hogy lényem mélyére nyúljon és felszínre szaggasson valamit onnan belülről. Hallom a füstön keresztül a lény hangját, de nem felelek neki, csak miután a gomolygó feketeség lekászálódik rólam.
-Igen, bízhatunk... De ha nem szeretnéd, akkor benned nem fogok.-beszélek lassan, mert feltűnik, hogy szívem gyorsabban ver, és valami bent a mellkasomban nyomasztóan nehéznek tűnik. Mi a fene történt velem? Pillantásom a Sárkányra kapom, meg sem kell kérdeznem, hogy mi lett belőlem. Mégis előkapom a tőrömet és megvágom az egyik ujjam. Egy icipici vágás, ami hivatalosan szinte magától begyógyulna, még Viszály sem kellene hozzá. Vérem színe viszont azonnal elárulja, hogy ez bizony nem fog begyógyulni azonnal. Karmazsinvörös vércsepp buggyan ki a tőr ejtette sebből, kicsit megnyomom az ujjam aztán lerázom róla a vért.
-Most komolyan emberré varázsoltál? Miért? Miért lettem halandó?-vonom fel szemöldököm ahogy a vigyorgó hüllő képébe nézek. Mintha kinevetne, ez hihetetlen. Megforgatom párszor a kezemet, de konkrét változást nem látok, bőröm ugyanolyan színű, bár mintha melegebbnek érezném a napot, nem olyan intenzív a virágok illata sem.
-Furcsa érzés. Zavar, hogy nem értem.-ráncolom homlokomat ahogy végre válaszolok a kérdésre.
-Szerinted így is levághatom a fejed? Édes gondolat. Nyilvám az erőmnek hűlt helye, szóval tedd már meg légyszíves, hogy nem gúnyolódsz!-fújtatok morcosan mikor fölém magasodik kitárt szárnyaival.
-Már miből feltételezed, hogy félek? Mondjuk a biztonságban én kételkednék, mivel démonként is simán bekaphattál volna, most meg... Egyszerűen annyi esélyem sem lenne, mint a füst előtt volt... Igazam van?-fonom karba kezeimet, de már nem teszem el a tőrömet, szorongatom a bal markomban ám egy lépést a sárkány felé lépek.
-Miért csináltad ezt velem? Felelj!-nézek dacosan a szemeibe, szeretnék válaszokat kapni.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 18, 2020 8:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Félni emberi dolog, de te démon vagy. Nem lehetnek érzéseid. – nem lepne meg ha azt hinné, hogy ittléte alatt megtanult érezni. Lucifer azonban nem vétene ekkora hibát, a jó katona üres, pont ezért lehet rávenni mindenre. Ha a démonoknak lennének érzései, már rég fellázadtak volna, ehelyett itt lébecolnak az emberek között s ha eljön majd az idő, szépen visszatérne eredeti feladatukhoz, mintha mi sem történt volna. Belphegor nem tud félni, csak azt hiszi.
- Nem árulhatóm el. A bűvésztrükköt sem szokás leleplezni. Duruzsolom miközben őt körbe öleli a fekete füst. Kérdésekkel bombáz, de nem válaszolok rájuk. Csendesen figyelem vívódását és a füst játékát.
- Bízol? Én azt hittem, a démonok nem bíznak senkiben. Főleg egy sárkányban nem, akit történetesen meg akarnak ölni. – emberi vonásokat öltött magára, mint egy furcsa keveréke e két fajnak. A füst lassan teljesen ellepi. Hosszú percekig örvénylik körülötte s bennem már megfordul, hogy talán túl sokáig időzik rajta. aztán a förgeteg megmozdul s óriáskígyóként tekeredik le a nőről. Eggyé válik a lenge szellővel és eltűnik, mintha nem lett volna. Belphegor pedig ott áll a mező közepén akként, amivé a varázslat változtatta. S az ember azt hihetné nem is sikerült a varázs. De számomra nyilvánvaló. Már nem vibrál körülötte a letaglózó aura, már nem csillog szemében az üres, vakmerő dac. Ember. Az ember szörnnyé a szörny emberré lesz tartja a mondás, ami szájról szájra száll évezredek óta.
- Milyen érzés? – s a nő talán érezheti a lélek súlyának fájdalmát, az emberi szív heves dobogását.
- Valóban a fejemet óhajtod? Ember? – acélozom meg hangomat, s fölé magasodva újra eltakarom a Napot, aztán sárkény pofámra mosoly húzódik.
- Ne félj, biztonságban vagy!
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 31, 2020 1:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextAmarissa & Belphegor


N
em értem őt, ártó szándék nélkül fekszik előttem a réten az a sárkány akinek én a fejét akartam venni. Itt fekszik és beszélgetünk. Eskü, csípjen meg valaki... Ez csak egy rossz álom, vagy vicc... Luciferre, hogy kell innen eltűnni? Komolyan körbe röhögöm magam.
-Nem félek...-rázom meg a fejem miközben tovább haladok a sárkány felé kinyújtott kézzel.
-Pusztán... Sohasem volt lehetőségem megérinteni egyet sem.-állok meg közvetenül előtte és ha nem húzza el a fejét akkor kezemet kinyújtva a szemei közé teszem tenyerem és feje felső része felé simítok végig a pikkelyein. Milyen érdes, kemény... Elidőzik tekintetem azon ahogy a sárkányt ujjaim alatt látom, még most nem hiszem el, hogy ez megtörténik velem. Mélyet sóhajtok miközben megengedem magamnak azt is, hogy behunyjam egy múló pillanatra a szemeimet. Annak ellenére is, hogy a fekete szörnyeteg bármikor elnyelhet. Szavaira pattan fel szemhéjam és ellépek tőle, de csak egy lépést hátrálok, hogy kényelmesen a szemeibe tudjak nézni.
-Céltalanul játszani? Ilyet se hallottam még.-ráncolom a homlokom, aztán vissza dugom a tőrömet a helyére. Igazából ha kell rögtön elő tudom vadászni, nem esne nehezemre. Minden idegszálam a bestiára van élezve, főleg mikor mozdul és szélesre tárja szárnyait, ám csupán csak a napot takarja el vele. Oldalra döntöm a fejem szavait hallgatva és nagyot nyelek. Kérdésére bólintok, megmemelem a fejem ahogy meglátom a száján kiömlő füstöt, most mégsem fogom menekülőre, vagyis most sem menekülök, tudnom kell, hogy mi ez, valóban az a pusztító őrvény, amit én akkor láttam?
-Azzá változtat aki legbelül vagyok?-kérdezek vissza, nem azért, mert nem értettem amit mond, hanem pontosan azért, mert túl jól értettem. Muszáj nekem ezt végig csinálni? De bakker, démon vagyok, mi nem futunk el... Lábamat már körül öleli a gomolygó sötét füst, aztán egyre feljebb kúszik, most nem érzem azt a hatást, mint akkor, sok sok évvel ezelőtt. Nem elpusztít, hanem formálni akar... De én ezt vajon akarom-e?
-Jöjjön aminek jönnie kell!-tekintek végül határozottan a sárkány szemeibe, ha ezt akarja ám legyen. Nézzük meg ki vagyok valójában. Bár úgy hiszem, a választ nem itt kell keresnünk. De ez legyen az én gondom.
-Hogyan működik a varázslatod?-kérdezek rá finoman, és hagyom, hogy egyik ujjamra felcsavarodjon a sötét gomolyag egy darabja, magam elé emelem és elnézegetem egy darabig.
-Most miért nem éget? Fájnia kellene nem? Hozzám ért, itt tekerőzik rajtam...-mutatom felé ujjamat és hitetlenkedve rázom a fejem.
-Vajon bízhatok benned, hogy amíg gyenge leszek nem ölsz meg?-újabb kérdés és ő is válaszol egy korábban feltett kérdésemre.
-Na látod, sosem futok el! Az nem én vagyok! Mehgalni... Kérlek, nekem még sok mindenkit kell bosszantanom az életben. Nem fogom feldobni a talpam.-vonok vállat egy szájhúzás kíséretében, aztán mély levegőt veszek és kimondom azt a mondatot, amit talán egyikünk sem gondol.
-Bízom benned!-még szemeimet is lehunyom, hogy átadjam magam a fekete füstnek.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/4
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2