Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Sidriel •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raiden


Sidriel E6c9cd2a704c936808244237c4f0b264
☩ Történetem :
Welcome to the wild no h e r o e s and
v i l l a i n s
we've only begun
so Pick up your weapon and f a c e it
There's B L O O D on the crown,
Sidriel CqPr1KH
☩ Reagok :
123
☩ Rang :
₰ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
₰ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 22, 2020 12:19 am
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Sidriel!

Őszinte leszek. Fogalmam sincs, hogy hol kezdjem szavaim. Tudom, az elején, de hirtelen nem is tudom hova nyúljak. :O
Kezdjük azzal, hogy mindig is megmelengetitek szívünket, amikor az egyik tagunk által kreált karaktert hoztad el nekünk. Egyszerűen remekül átadtad benne a hirdetésben foglaltakat, nem tértél el tőle, nem lett valami teljes más a karakter, és mégis!  fanolos
Karaktered arca ugyan benne volt a keresettben ám nagyon boldog vagyok, hogy e mellett döntöttél, s csodás arcot megtartottad. Hatalmasat dobott az olvasásomhoz, amikor elképzeltem a hölgyet vele. Boldog vagyok, hogy újabb angyallal bővültünk ráadásul végre egy erény angyallal. Nagyon várom a folytatást az, hogyan is veted bele magad az írásba.

Összességében... Le a kalappal előtted. Remek lap lett, ezért nem is nagyon tartanálak fel. Foglald le arcodat, beosztásodat és angyali rangodat is, majd irány a játéktér! Ahogy láthattuk, már várnak rád!

Kérlek ne felesd el lefoglalni az arcod, valamint az angyali rangodat sem! Üdvözlünk köreinkben és reméljük, hogy sok szép játékod lesz még nálunk.  s4h4h  3  k76k
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○No Heroes and Villains
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Sidriel


Sidriel Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
3
☩ Rang :
Erény angyal: tisztaság
☩ Play by :
Magdalena Zalejska
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 21, 2020 11:20 pm
Következő oldal


Live and let live
Keresett
500+


Sidriel
Karakter információ
Család - Tisztaság angyalaként minden angyalt a családtagomként tartok számon. Persze, akadnak, akikkel nem éppen baráti viszonyt ápolunk egymással… de melyik családban nincsenek néha problémák? Na ugye. Igyekszem meglátni és megláttatni mindenkivel a tisztaságot. Elvégre az mindenkiben, még a legrosszabb, legeltévelyedettebb lélekben is ott van, csak meg kell találni. Ha egyszer észreveszi valaki, akkor onnantól lehetetlen nem találni. Én pedig minden pillanatban azon vagyok, hogy találjak valakit, akinek segíthetek meglátni a  tisztaságot. A saját, és a másik, de leginkább a világ tisztaságát. Nem mondom, hogy minden próbálkozásom sikerrel végződik, de igyekszem, és ez a lényeg. Nem adom fel – és meg kell hagyni, öröklétűként rengeteg idő áll rendelkezésemre, amit én készséggel ki is használok majd.

Mi a beosztásod - Beosztásom szerinti feladatom a világ és a benne élők jó úton, tisztán tartása. Aminek egyet kellene jelentenie az emberelleniséggel. Könnyűnek tűnik, nem igaz? Pedig egyáltalán nem az. Én ugyanis minden lelket egyformán kezelek. A mindenbe azonban az emberek is beletartoznak. Talán – sőt, szinte biztosan megnehezítem ezzel a saját dolgomat, de nem bánom. Úgy hiszem, érzem, hogy nekem ez a dolgom, ezt kell tennem. Akkor is, ha esetlegesen kissé szembemegyek Gabriel akaratával és álláspontjával. Azért persze igyekszem tartani magam és nem tenni semmi „törvénybeütközőt”.

Melyik oldalon állsz? - Gabriel seregének sorait erősítem

Városod - Leginkább New York

Porhüvelyem neve - Nincs olyanom
Magdalena Zalejska
Sabrael
Erény angyal - tisztaság
Angyal
Sidriel
20+

Karakter képességeinek leírása
Képességek Sidrielre vonatkoztatva:
1. Telekinézis  
Tárgyak, esetleg mások mozgatása akarattal. Minél erősebb az angyal, annál nagyobb tárgyakat képes mozgatni.
~Nem szoktam gyakorolni, csak ha nagyon muszáj. Tisztán játszom, ahogy a nevemhez illik. Azért egy kis játékba még nem halt bele senki sem…. az örökéletűek közül legalábbis tudtommal nem.
2. Gyógyítás
Szárnyuk olajával, illetve a tollaik elégetéséből képződött hamuval képesek gyógyítani nem csak magukat, de más fajt képezőket is. (Utóbbi információt igyekszenek a lehető legnagyobb titokban tartani, különben könnyedén a kihasználás áldozatává válhatnak). Az olajat rendszerint mélyebb, súlyosabb sérüléseknél hasznosítják, tollaik hamvát pedig felületesebbeknél.
Önmagukra csupán akkor alkalmazzák ezt a két módot, ha angyalpengétől, vagy abból készült fegyvertől származik a sérülés. Egyéb esetben önmaguktól begyógyulnak sebeik.
~ Akinek csak tudok, segítek – nem nézve a fajt. Nem tudom, meddig tudok még megmaradni a seregben ilyen mentalitással, de amíg lehet, minden tőlem telhetőt megteszek, hogy segítsek a családtagjaimon, és azokon, akiknek szüksége van rá.
3. Emberfeletti erő
Minden angyalra jellemző, hogy fizikálisan erősebbek az embernél, egyedül a Harcos angyalok tűnnek ki a sorból, ők fajuknál fogva még nagyobb strapabírást képviselnek.
~ Ugyan fajomnál fogva erősebb vagyok az embereknél, mégsem a fizikális, hanem a mentális erőmet igyekszem fejleszteni. Elvégre mindigis úgy véltem, hogy nekem nem az első sorban, hanem hátul van a helyem, a gyógyítóknál, a segítőknél, ha harcra kerülne a sor. Ha mégis harcolnom kellene, akkor viszont ott a stratégiai érzékem, az nem hagy cserben. Vagyis eddig még nem tette.
4. Halhatatlanság
Az angyalok öröklétű lények, természetes módon, betegségben, öregségben nem tudnak meghalni (öregedni sem tudnak). Ha testüket halálos sérülés éri, amely nem angyalpengétől származik, amolyan tetszhalott állapotba kerülnek, de öngyógyító képességüknek hála feltámadnak. Kizárólag az angyalpenge vagy a lángoló szent olaj végezhet velük, ezek alkalmazásánál is csupán akkor halnak meg, amennyiben halálos sérülést szenvednek általuk.
~ Csak a tisztánlátás végett – ha már egyszer a tisztaság angyalaként ismernek - : Angyal vagyok, az angyalok örökké élnek, nem is öregszenek, ami azt jelenti, hogy ha minden a terv szerint halad, akkor még egy jó darabig élek. Már most is több, mint fél évezredet tudhatok magam mögött, és egyáltalán nem kívánom megtörni ezt a szokásomat. Szóval nem szándékozom egyhamar elhunyni, az egyszer biztos… még túl sok feladat vár rám.
5. Telepátia
Alapvető kommunikációs forma az angyalok között, ám a más fajt képviselők tudatát is megérinthetik hangjukkal. Gyakori jelenség az is, hogy meghallják a feléjük intézett imát, erős kötelék folytán akár már az indíttatást is képesek érzékelni a hívásukra.
~Általában jól hallom a társaimat és az esetleges, hozzám intézett imákat. Persze van, hogy figyelmetlen vagyok – meg néha olyan is, hogy valakinek direkt nem válaszolok, de igyekszem tisztán játszani, és összedolgozni a többiekkel, ha szükség van rá.
6. Memória manipuláció
Az őrangyalok profi szinten alkalmazzák, de rangjuktól függően a többiek is képesek rá. Nem ritka, hogy a halandók tudatába férkőzve emlékeket törölnek, módosítják azokat a nagyobb jó érdekében, ám egyszerű gondolatolvasásra is felhasználhatják eme képességüket.
~ Ha csak lehet, kerülöm az elmemanipulációnak akár csak a gondolatát is. Nem az én asztalom az ilyesmi, tisztességesen végzem a dolgom. Azért ha nagyon muszáj, és tényleg segítek vele, akkor használom, de tényleg egyfajta végszükség esetén használandó megoldásként tekintek rá.
7. Asztrális kivetülés
Az a képesség, amikor az angyal a testét elhagyva, asztrális síkon közlekedik, jelenik meg bizonyos helyeken, álmokban. Ilyen formájukban ártani nem tudnak senkinek, éppúgy nekik sem lehet, ez a kommunikációjuk egyik eszköze. Főként olyan esetben alkalmazzák, amikor nincs módjukban személyesen felkeresni másokat, például fogságba estek.
~ Bár viszonylag biztonságos helyem van Gábriel seregében, azért még velem is előfordulhat, hogy esetleg nem tudok személyesen kapcsolatba lépni valamelyik testvéremmel, esetleg valakivel, akinek szüksége van rám. De így az álmában is jelen tudok lenni, ezzel tudatva az illetővel, hogy egyáltalán nincs egyedül. Én mellette vagyok és segítek neki.
8. Kitűnő érzékek
Az emberfeletti erőhöz kitűnő érzékek párosulnak. Látásuk kiélezett, a sötétben is egészen jól tudnak tájékozódni egy bizonyos fokig. Hallásuk szintén rendkívüli; ha tudják, kire koncentráljanak, egy egész épületen belül is képesek kiszűrni a számukra fontos beszédet, hangokat.
A kerubok, őrangyalok, erényangyalok kivételes esetben arra is képesek lehetnek, hogy megérezzék az igazságot, avagy, hogy az adott esetben valaki az igazat mondja-e, vagy hazudik. A harcosokra inkább jellemző reflexeik kitűnősége.
Ez a képesség nem minden esetben áldásos a számukra, sokan képtelenek élvezni a földi javakat, mint például az ételeket és az italokat, hiszen minden összetevőt tökéletesen kiéreznek.
~ Látásom és hallásom rendkívül kifinomult, ezen kívül képes vagyok az igazság kiszűrésére. Igen, a tisztaság az igazság formájában is megmutatkozhat. Ezeket a képességeimet azonban igyekszem a jó ügy szolgálatában használni, a rám bízottak lelkét tisztán, a jó úton tartani.
9. Mágikus, okkult tudás
~ Természetesen én is ismerek néhány technikát, csakúgy, mint társaim. Azonban ezeket jobb szeretem a saját közösségünkön belül tartani, nehogy rossz kezekbe kerüljön a tudás. Én pedig bajba, mert elárultam a titkainkat.
10. Energiák
Az angyali fajra (tehát a harcosokra nem) jellemző képesség. Kivétel nélkül az összes kerub és erényangyal birtokolja a lehetőséget, hogy a halandókban bizonyos érzéseket keltsenek, mint például szelídséget, jóakaratot, alázatot, szeretetet stb… Az őrangyalok és rang nélküliek között is jócskán vannak, akiket Isten megáldott eme képességgel, ők nyilvánvalóan nem tudják egy kerub vagy erényangyal szintjén hasznosítani energiájukat, viszont kellő gyakorlás, kitartás, elkötelezettség folytán feljebb léphetnek – ez a ranglépésük egyik alappillére.
~ Tiszta érzelmek… szerintem ez a legfontosabb. Meg persze a tiszta hit. Hogy miben? Jó kérdés… egyelőre legyen elég annyi, hogy ha valakiről úgy gondolom, hogy tisztán, hátsó szándékok nélkül hisz valakiben vagy valamiben, akkor én jó eséllyel felbukkanok a közelben.Minden történet rejthet titkokat
A Teremtő által jöttem létre, "születtem meg" több, mint fél évezreddel ezelőtt, mint a tisztaság erényének angyala. Hogy aztán Gábriel seregét erősítsem képességeimmel.
Több, mint ötszáz évvel ezelőtt. Mennyi minden történt ez alatt az idő alatt! Sőt, mennyi minden történik akár egy évszázad, egy évtized, egy év, egy hónap, egy hét, egy nap, egy óra, vagy akár csak egy perc alatt is. Hát akkor mit várhat egy ember, akarom mondani angyal ötszáz évnyi léttel a háta mögött, és ki tudja, mennyivel előtte? Persze, tudom, hogy az Úrnak teljesen más az időérzékelése, mint egy emberé, hogy neki ezer esztendő egyenlő egy szempillantással... de mégis, néha még számomra is furcsa, hogy mennyi mindenen keresztülmentem, és segítettem keresztül egyeseket. S közben mindig, mindenen keresztül a tisztaságot tartottam szem előtt, mint nagyobb jót, Istennek tetsző dolgot. Elvégre ez a munkám, mi mást tennék? És még élvezem is, hogy segítek, és igyekszem a jó úton tartani, terelgetni a rám bízott lelkeket. Többnyire.
Most azonban éppen nem annyira élvezem a munkámat, amennyire talán kellene, illő lenne. Hogy miért? Nos, ezt még én magam sem értem teljes mértékben. Tudom, tisztában vagyok vele, hogy igenis örülnöm kellene, hogy végezhetem a feladatomat, mégis... mégis, nem vagyok maradéktalanul boldog. Nem vagyok maradéktalanul boldog, Mert úgy érzem, nem tudom betölteni tisztségemet - vagy legalábbis minden gond nélkül nem. Tisztaság angyala. Ez a cím, rang egyúttal magával vonzza azt is, hogy kötelességem van. Mind a Teremtő, mind a társaim, mind a rám számítók, és persze magam felé is. A kötelességem pedig nem más, mint igaznak, tisztának lenni. Tisztán tartani a gondolataimat, az érzéseimet. A legnagyobb törésem viszont pontosan ezen a téren következett be, lassan negyed évszázada, a Sabraellel lezajlott vitánkkal szinte egyszerre - talán valamivel hamarabb, de nem sokkal előtte. Már korábban is éreztem, hogy valami nem stimmel velem, és az érzéseimmel, de akkor szakadt el végleg a cérna, mikor elmondta a titkát. A titkát, amit meghallva egy dühös pofonnal válaszoltam rá, ezzel magamat is meglepve. Nem, egyáltalán nem gondoltam volna, hogy Sabrael ilyesmire is képes... Sabrael, a mértékletesség angyala, az, akire mindig számíthattam, akivel olyan jól össze tudtunk dolgozni. Én pedig nem értem magam, hiszen bár nem értem, hogy hogy képes Michael oldalán állni Gábriel ellenében - mert szinte biztos vagyok benne, hogy ez a helyzet, azért örülnék, ha kiderülne, mégsem. Mégiscsak testvérek, bajtársak vagyunk -, mégis éreztem, és érzem még mindig, hogy tiszták az érzései. Tényleg komolyan mondta, amit mondott, nem volt vele semmi hátsó szándéka. Én pedig tisztázni szeretném ezt vele... meg magammal is. Csakhogy azóta nem találkoztunk, és a hívásomra se igazán válaszol, úgy pedig meglehetősen nehéz rendezni a köztünk lévő viszonyt. De vajon meddig maradhat ez így? Mikor jön már rá, hogy nem miatta, hanem érte haragszom, és azt szeretném, ha megbeszélhetnénk, rendezhetnénk a dolgainkat? Nagyon remélem, hamarosan.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/7
Leviatán
8/2
Angyal
7
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
7