Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Rokonvizit ~Belial, Belphegor, Lucifer, Sophia •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Rokonvizit ~Belial, Belphegor, Lucifer, Sophia VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1140
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 08, 2020 9:00 am
Következő oldal


***
Lezárt
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 07, 2020 12:20 am
Következő oldal


Belial, Belphegor, Lucifer
-
Egy ilyen rémálmot még a legnagyobb ellenségemnek se kívánnék, aki pofátlanul bámult a pofámba, miután kiturkálta magát a holmijaim között. Gyerekek… csak azt ne! Naagyon reméltem, hogy a tilos-fiókban nem leselkedett, vagy ha igen, akkor rohadt jól titkolja el, különben nem állok jót magamért. A takaróból azért nem hámoztam ki magam még, attól, hogy sürgettek, még csak az kéne, hogy a hálócuccomban lásson, már az is egy kisebb para, hogy látott engem aludni.
És piszkálta a reszelőmet! Az az egy volt nekem is, úgyhogy alaposan ráförmedtem, hogy annak van egy helye is, ahonnét volt szíves kikotorászni.
- Fura lesz ilyet kijelenteni tőlem, de kösz, hogy felvertél éjszaka közepén – pocsék egy álmom volt, és ha még tovább kellett volna vergődnöm benne, biztos ramatyul néztem volna ki reggel. – De azért az otthonomban lehetnél kevésbé pofátlan is.
Hupsz. Belphegor, aki egyszer már majdnem átszakíttatta tulajdon fejemmel a konyhám plafonját, hogy felnézzek az emeletre. Csodás.
- Hát az enyémbő…ől… biztos nem – nyeltem le egy hatalmas ásítást, félig még álomvilág és ébrenlét határa közt lebzselve. Kávét. De rögtön. Ahogy kihámoztam magam később a takaróból, s közben még Belphegor jóvoltából stylingolva is lettem, elért agyamig a megyünk Luciferhez mondat. Hogy mi a jó élet van?!
- De… de… - pattant ki szememből az álmosság.
– Így? – mutattam arra, hogy kábé szalonképtelen voltam, még úgy is, hogy abból a három percből lett laza tíz, mert a szárnyaim valahogy nem nagyon akartak szót fogadni.
- Valaki nyesse már le ezeket a vackokat! – Az ing kisebb átmetszés után jutott csak felvételre. Egyre nehezebben bírtam velük, már egyáltalán nem voltam képes visszahúzni őket. Az ágyamtól a konyháig tartó úton jó néhány fekete tollat hagytam magam mögött.
- Ugye most csak ugrattok? – Ugyanis néhány hete még maga Belphegor közölte, hogy én még nem állok kézen, hogy lássam Lucifert. Pedig azért furdalta oldalam a kíváncsiság, hogy vajon ő milyen lehet. Mi igaz a sok mende-mondából? Valahogy úgy voltam vele, hogy egész biztos a fele kukában is landolhatna, mert hazugság, de inkább személyesen győződnék meg erről.
- Oké, egy csokor gerberát kérnék a síromra, ha megenne hajnalira – a reggelihez még korán lett volna, vacsorához már túl késő.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 05, 2020 9:29 pm
Következő oldalBelial, Sophie, Lucifer & Belphegor


A
ttól még hogy nincs sok kedvem jönni, nincs más választásom... Ez ilyen utolsó pillanatban kapott meló. De nekem miért kell jönnöm? Dünnyögve, morcosan lépdelek Belial mellett és mutatom meg végül, hogy melyik ház Sophia-é.
-Nagyon muszáj nekem is ott lenni?-pillantok Lordomra, miközben a hát előtt megállunk, s miután beenged minket a nefi szobájához indulunk. Jómagam megállok a szoba ajtóban, onnan figyelem ahogy a démon felfedezi a szobát. Nem is nagyon érdekel, hogy mit talál, míg a lány fel nem ébred az ágyban. Egyből megtalálja Belialt a szemeivel, én továbbra is a sötétben várakozom. Nincs kedvem megszólalni, még mindig puffogok, hogy itt esz a penész ahelyett, hogy már készülnék Ciprusra. Meg is rándul a szemöldököm, itt b@sztam a rezet két hétig és fel se tűnik neki, hogy itt vagyok én is... Mikor Belial rám pillant csak akkor lépek beljebb a szobába. Az ágyról leborult takarókupacba csavarodott lányhoz lépek és leguggolok elé.
-Üdv a földi pokolban kisasszony! Szedd össze magad, megyünk Luciferhez! Nincs több időd felkészülni.-csettintem össze ujjaimat a szeme előtt, aztán felállok és Belial mellé lépek, hogy onnan visszafordulva vessek még egy szánakozó pillantást a lányra.
-HÚZZÁL MÁR BELE!-emelem meg a hangom és szemeim forognak a nekik kivájt résben. Le akarom tudni ezt az egészet. Sophie szekrényéhez masírozok és kinyitva az ajtaját felmérem a terepek. Ezeket együtt vettük, mint olyan darab amiben ki lehet mozdulni utcára. Az egyik fekete farmert és inget emelem ki a szekrényből, majd hajítom felé.
-A fekete körömcipőt vedd fel hozzá!-utasítom parancsolóan, aztán Belialra nézek, lépjünk ki addig a szobából.
-A konyhában, három perc múlva!-közlöm és már lépek is ki az ajtón.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 27, 2020 6:47 pm
Következő oldal


Rokonvizit
Sophie, Belphegor, Lucifer & Belial
A Főnök fülébe is eljutott a hír, hogy Rafinak lánya van. Ennyit a titkokról. Bár nem nehéz rájönni, ha a kislány lépten-nyomon arkszármazását hangoztatja és a gyógyítás angyalát nevezi meg apjaként. Persze ez még önmagában nem jelentene semmit, hiszen mondani bármit lehet. Sophie viszont valóban Rafael lánya. Mivel már egy szerencsétlen véletlen folytán volt vele találkozásom és tudtam, hogy néz ki a nefilány, így engem ért az a megtisztelő feladat, hogy Lucifer elé kísérjem. Természetesen ezúttal is figyelmembe lett ajánlva az az intelem, ami Sariel esetében is. Nincs játszadozás. Hát jó, majd visszafogom magam valahogy. Belphegoromat is magammal vittem, ő még azt is tudta, hogy hol lakik a kis drága. Két hétig csövelt nála bizalmasom, mielőtt hozzám költözött volna. Valahol vicces, de váratlan szerencse is, hiszen nem kell fáradjak azzal, melyik ajtón csengessek be.
Megérkezünk a házhoz, odabent sötétség van. Sophie valószínűleg már nyugovóra tért, de nem zavar a tény, hogy nincs ki ajtót nyisson nekünk, kinyitom én magunknak. Nem nagyon nézelődünk, a hangos horkantásoknak hála hamar ráakadunk a szobára, pillanatokkal később már az ágyánál ácsorgunk. Alszik, jó mélyen. Míg álomvilágban jár, körbenézek. Megállok az egyik szekrény előtt, kihúzom az egyik fiókot, random. Hmmm, bugyik. Tekintetem elszakad a fehérneműktől, amikor az ébredés hangjai feltörnek a párnák közül.
-Szia Sophie. - üdvözlöm őt újra az éberek között. Az első arc, akit szemhéjait felpattintva lát az enyém, aztán ha körbepillant, talán kedvesemét is felfedezheti.
-Az ajtón keresztül Sophie. - mondom ki a nyilvánvalót nevetve. Közben tovább nézelődőm, kihúzom a tükrös asztal egyik fiókját és pofátlanul turkálni kezdek benne. Én nem mászok be ablakokon vagy a kéményen át, mint a mikulás...csak ha nagyon muszáj. Ujjaim közt egy ismerős tárgy akad meg. Jéé, ilyet használ Mammon is. Állapítom meg magamban, majd a kislány rám rivall, hogy tegyem le a reszelőjét. Oh, értem, szóval ez ilyen intim dolog. Hajítom vissza a helyére, miközben Sophie szó szerint kifordul az ágyából és takarójába csavarodva köt ki mellette. Jövetelünk célját tudakolja félálmosan, mire azonnal bevágom válaszként, hogy:
-Kicsit csapolnánk a véredből. Ha nem gond...ha gond akkor is. Pimaszul vigyorgok rá, persze egy szavam sem igaz, csak ugratom kicsit. Belphegorra pillantok, ha akarja ő felvilágosíthatja ittlétünk valódi céljáról, de szó nélkül is hagyhatja szavaim, megvárva Sophie reakcióját.

zene: nincs || üzenet: a legközelebbi rövidebb lesz||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 21, 2020 11:48 pm
Következő oldal


Helyenként csúnya szavak előfordulhatnak, olvasás saját felelősségre Very Happy

Belial, Belphegor, Lucifer
-
Olyan furát álmodtam, de nagyon mélyen is aludtam. Ritka pillanat az ilyen, amikor végre egy kis harmónia költözött az életembe. A fal felé fordulva, összegömbölyödve, takarót az orromig felhúzva aludtam, mint valami kölyökmacska. Álmodtam is, azt, hogy a Pokolba kerültem, Viszály régiójába. Hogy miért pont oda? Ki tudja, az agyam mennyire mondhatta fel a szolgálatot a fáradtságtól, hogy pont Beliallal álmodjak. És azt, hogy kiöntöttem neki a poshadt lelkecskémet.
- Nem is tudtam, hogy ilyenre is képes vagy. Mintha kezdenélek megkedvelni – motyogtam az álomjelenetben. Fogalmam sem volt róla, hogy ez a valóságra is kihat-e. Azt tudtam, hogy időnként horkolásra hajlamos vagyok.
A reszelőhangra tértem magamhoz, és arra, hogy valaki ott ült az ágyamnál és bámult bele a képembe, kezében egy reszelővel.
- Mi a… hol vagyok? Te mit keresel itt? – egyből kipattant szememből az álom, a testem meg felpattant, és áucs, egyből le is fordultam a bútordarabról, a lendületnek hála, takaróba instant belegabalyodva, mint egy bábozódni kézüllő hernyó.
- Hogy a frászba kerültél te ide? – Jó ég… Belial itt. Viszály itt, nálam. Én rohadt nagy bajban vagyok. – Jaj ne! Ugye nem én kellek már megint?
Ami utána rögtön eljutott még az agyamig, közvetlen ébredésnél:
- Ha az az én reszelőm, kurva gyorsan tedd le vissza a helyére, mielőtt bajok lesznek - tudom, hogy ki fog röhögni, de nem érdekel, szerezzen sajátot!
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 21, 2020 10:38 pm
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/4
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2