Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 26, 2020 7:13 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33  Next


+18


Spoiler:
 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 25, 2020 10:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33  Next


Hét nap Cipruson +18
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Kérdésemre sejtelmes, huncut vigyort kapok válaszként. Bár enélkül is jól tudom, a női fül sokkal többet szeretne hallani, mint amit a férfi száj mondani képes. Kezdem kapizsgálni. Tökéletes megfogalmazása annak, mennyire értem meg kimondott gondolatait.
-Hétezer év áll mögöttünk, kínos lenne rám nézve, ha ennyi idő múltán sem tudnék valamelyest eligazodni rajtad. - felelem egy halvány mosollyal. Bár azt hiszem mindketten jól tudjuk, hogy nem a beszélt nyelv az, amin a legjobban megértjük egymást. Egy pillantásából vagy sóhajából, teste egyetlen rezdüléséből többet megtudok, mint felém intézett szavaiból. Ingem után nadrágom öve is meglazul, érzem ahogy az anyag enged derekam körül. Kedvesem tenyere boxeremre simul és ujjai pedig izgatóan járják be teljes hosszomat, amit egy elégedett morranással jutalmazok. Rutinosan vetem le magamról öltözékem darabjait, egyiket a másik után, egyedül alsónadrágomat hagyom magamon, majd Belphegort is vetkőztetni kezdem. Nadrágja és nyitott lábbelije hamar a fűben végzi. Utoljára finom alsóneműje marad, amit ráérősen simítok le róla. Ahogy ujjbegyeim a csipkét kísérve végighalad forrósodó bőrén, lehunyja szemeit és jóleső halk nyögés szökik ki ajkai közül, egyértelmű jelét adva annak, kedvére való a dolog. Nyakához hajolva csókolom, végig haladok nyaka ívétől a kulcscsontjáig, onnan formás melléig. Sóhajai között keze tarkómra simul, majd tovább siklik vállamon, a hátamon át egészen a derekamig. Apró ujjai csípőmnél állapodnak meg. Másik keze hozzá társul, hogy két oldalról tolja lentebb rólam alsónadrágomat. Ujjvégei beférkőznek bőröm és az anyag közé, mire a sötét textil szépen, lassan a térdemig vándorol. Hagyom, hogy ő szabadítson meg öltözékem utolsó darabjától, ami lábfejeimen átbukva egy pillanat alatt ott végzi, ahol a többi. Oldalamra fekve heveredek mellé, szájára hajolva váltunk újabb szenvedélyes csókot, míg szorgos ujjai kényeztetve fokozzák bennem a vágyat. Épp csak elválnak ajkaink, mikor egy kérdés bukik ki belőle csendesen. Halkan suttogja a szavakat és azon tűnődik, mióta vagyok rá ilyen hatással? Nem igazán értem mire is céloz éppen. De mielőtt bármit is felelnék, egy újabb apró csókot lopok puha ajkairól.
-Én mindenkiből a legrosszabbat hozom ki. - mondom ki a vitathatatlan igazságot mély lélegzeteket véve. Démoni energiáim felkavarják a nyugalmat, rossz érzéseket keltenek, feléleszti a mélyen nyugvó vagy felszínen elnyomott vágyakat és bűnök elkövetésére sarkallnak. Már ha halandókról vagy nem alvilági eredetű lényekről beszélünk. A démonokra se vagyok éppen jó hatással, különféleképpen reagálnak jelenlétemre. De csak kivételes esetekben úgy, mint Belphegor.
-Kivéve belőled. Te valamiért mindig is nyugalmat éreztél mellettem, ami lássuk be elég különös. Egy démon, aki békére és biztonságra lel a Káosz oldalán. - megmosolygom a gondolatot, miközben hátamra fordulok át és hagyom, hogy Belphegor lábát átvetve rajtam csípőmre telepedjen, majd fölém magasodva forrón csókoljon. Karjaimmal átölelem és szorosan vonom magamhoz forró testét, miközben dús mellei mellkasomnak feszülnek. Egyik kezem a lapockájára simul, a másik derekán pihen, majd ujjaim hátáról a gerince mentén haladnak lefelé, hogy feszes fenekéhez érve finoman megmarkoljam őt.
-Egy igazán különleges démoni nőszemély vagy. - suttogom ajkai közé.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 25, 2020 10:09 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33  Next


+18

Spoiler:
 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 24, 2020 4:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33  Next


Hét nap Cipruson +18
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Felötlik Belphegorban egy gondolat, bár nem tudom mennyire komoly. Én mindenesetre szükségtelennek tartom a választást. Szívesen töltöm az időt gyakorlással, hogy tőrpárbajban mérkőzzünk meg, de mint láthatja ez a fajta, új státusszal járó edzésmód sincs ellenemre. Bizalmasom nem állja meg, hogy ne fűzön szavaimhoz egy pimaszabb megjegyzést.
-Komolyan, kinézed belőlem, hogy én ilyesmiket mondanék neked? - kérdezek vissza megmosolyogva a hallottakat. Valószínűleg, akkor sem bukna ki ilyen mondat a számon, ha így is gondolnám.
-Vagy csak szeretnéd, ha ilyet mondanék?! - teszem hozzá szemtelenül. Elhangzik egy újabb kérdés, de meghagyom költőinek. Válaszolásra esélyt sem hagyva hajolok újra ajkai fölé és veszem őket birtokba. Míg tenyeremmel fedetlen ikreit veszem gondozásomba, finoman masszírozom őket, ő lesodorja vállaimról szétbontott ingemet, levételében segítségére leszek, majd fél karjára támaszkodik, nyakamhoz hajol és lágy csókokkal halmoz el. Közben szabad keze sem tétlenkedik, észrevétlenül kúszik kettőnk közé, ujjai gyakorlott mozdulattal bonták ki nadrágom övcsatját. Már csak arra leszek figyelmes, hogy övem szorítása lazulni kezd derekam körül és vele együtt gatyám anyaga is enged. Az ám igen! Egy pillanat alatt fordítja át gombomat a nadráglyukon és húzza le a cipzárt, hogy szabad utat engedve tenyerét duzzadó férfiasságomra simíthassa alsónadrágomon keresztül. Érintésére mély, jóleső sóhaj tör elő belőlem. Gyorsan lerúgom magamról cipőimet, egyiket a másik után, ügyeskedve kibújok zoknijaimból is, majd elemelve egy másodpercre kézfejem feszes mellei fölül, tolom le térdemig nadrágomat, hogy egy laza mozdulattal emeljem át magam alatt és lábszáraimon végig vezetve megszabaduljak tőle. Ezután kedvesem jön. Kicsit hátrább húzódok tőle, hogy kihámozzam alsó ruházatából. Nekem sem kerül több időbe, mint neki. Előbb lábfejeit bújtatom ki a szandáljából, majd csípőjét kissé megemelve simítom le róla a könnyed ruhaanyagot, előbb az egyik lábát, majd a másikat is kihúzom a nadrágszárból. A levedlett darab a kupac tetején landol. És ha már így benne vagyok a vetkőztetésében, azt a falatnyi csipkét sem hagyom rajta, ami még nőiességét takarja. Ujjaim finoman a leheletnyi vékony anyag mögé férkőznek és forró bőrét érintve kínzó lassúsággal, feneke alá nyúlva fosztják meg öltözéke utolsó darabjától is. Újra végig vezetem tekintetem fedetlen testén, és ha még tenyerét boxeremen tartja, tenyere alatt érezheti, mennyire kedvemre való a látvány. Újra fölé hajolok, ám ezúttal nem ajkait veszem célba. Nyaka ívén csókolok végig majd melleit kényeztetem, míg szabad kezemmel combját derekamhoz simítom.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 19, 2020 5:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33  Next


+18
Spoiler:
 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 18, 2020 8:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33  Next


Hét nap Cipruson +18
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
A szalonnasütés és a vacsora gondolata valahol elveszik félúton két csókváltás között. A nyárs kifordul kedvesem ujjai közül és a tűzben landol, míg az enyém féloldalasan a földbe szúrva a lángok felett sül szenesre. Talán hiba, de kedvelem a közelségét és most vágyom is rá. Míg ajkait mohón csókolom és lassan hanyatt fektetem a leterített pokrócon átfut bennem a kérdés. Megengedhet magának ilyesmit egy lovas? Megengedhetem, hogy ilyen közel engedjem magamhoz? Hogy kötődjek hozzá? Ennek megválaszolására azonban most nem fordítok figyelmet. Eszemben sincs elrontani a pillanatot, majd egy alkalmasabb pillanatban elmélkedem mindezen. Ujjaim finoman érintik, mozgásra ösztökélik őt, combjai ösztönösen tárulnak szélesebbre, így könnyebben lábai közé férkőzhetek. Feltérdelek, fölé hajolok. Épp csak egy sóhajtásnyi távolság választ el bennünket. Ajkaimat végig húzom az övén, majd birtokba veszem. Csókunk közben mosolyogva jegyzi meg, rövid szakaszokká taglalva mondandóját: talán új edzőpartnert kellene keresnie, mivel velem új értelmet nyert a két vállra fektetés. Mintha ezentúl már csak így kerülhetne alám és hogy, együtt vagyunk, kizárna minden más lehetőséget. Egy futó mosoly erejéig eszembe jut az este - nem is olyan régről, mikor otthonunk edzőtermében gyakorolva szócsatáztunk és bizalmasom fejemhez vágta, hogy csak ott vagyok képes két vállra fektetni. Ott, gyakorlás közben. Eddig a köztünk lévő kapcsolat nem indokolt másféle opciót, most viszont megváltozott a helyzet.
-Szükségtelen, elfér a kettő egymás mellett.... - felelem puha ajkaitól elválva, miközben előbb felsőjétől szabadítom meg, majd csipkés melltartóját simítom le róla szabaddá téve formás dombjait. Egy hosszabb pillanatra távolabbra húzódom tőle, hogy így vegyem szemügyre tökéletes testét. Egy alig hallható sóhaj és egy, arcomon végig futó, elégedett mosoly, egyértelmű jele annak, hogy még mindig nagyon kedvemre való a látvány.
-...bár, ha gondolod, visszatérhetünk a jól bevált szokásainkhoz. Szeretnél inkább másként "edzeni"? - teszem fel a kérdést költőien némi pimaszsággal. A levedlett ruhadarabokat távolabb a tűztől, magunk mellé, a földre ejtem, majd meg sem várva válaszát újra szájára hajolok és forrón csókolom tovább. Résnyire nyílt ajkai között nyelvem utat tör magának, megkeresve az övét mélyítem el csókunk. Melleit tenyerem alá veszem, finoman masszírozom az egyiket, majd a másikat is. Érintésemre teste ösztönösen mozdul, mellbimbói megkeményednek, melle egészen a tenyerembe simul, majd kezeit újra vállaimon érzem, ujjai végig siklanak teljes vállszélességemen letolva rólam a kigombolt anyagot. Segítek neki, így hamar kibújok belőle, karomat oldalra nyújtva hajítom arrébb feleslegessé vált ruhadarabom, hogy az övéi között végezze.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 15, 2020 6:33 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33  Next


+18Spoiler:
 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 14, 2020 11:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33  Next


Hét nap Cipruson +16
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Belphegor egy pillanat alatt elvarázsolódik az apró nyávogó szőrpamacstól. Kérlelő szemekkel pislog rám egy macskáért. Engem viszont nem dob fel a gondolat, hogy egy ilyen dög kerüljön a háztartásba. Úgyse lenne hosszú maradása két pokoli vérebemnek hála. Ideje se lenne a levegőt rontani.
Felajánlom válasszon mást inkább, néhány ötletet is felvetek. Csiga vagy denevér. De nyeri el a tetszését, mégis hajlandó passzolni a cicát, ha nyulat vagy csincsillát kaphat. Utóbbiról sosem  hallottam, de Belphegor elárulja, hogy valami rágcsálóféle, mire elhúzom a számat. Nem különösebben szeretem a patkányféléket sem. Pestis öcsém munkaeszközei.
Bizalmasom úgy dönt talán jobb, ha erre a kérdésre máskor térnénk rá. Inkább ölelésembe bújik. Igaza van, most úgysem jutnánk egyezségre. És egészen máshogy is elüthetjük az időt. A nyárs végére tűzött ennivalót kezdi el sütögetni a tűz lángjai felett, ám a botvégén átszúrt szalonna nem éli meg, hogy sült hús váljék belőle, mert kedvesem szájára hajolva apró csókot lopok, aztán még egyet, egy szenvedélyesebbet, míg nem a vacsora gondolata az étellel együtt elveszik a tűzben. Nyakához bújva bőrét csókolom, míg kezei közénk férkőznek, hogy apró ujjai egyenként, rutinos mozdulattal bújtassák ki ingem gombjait az inglyukon. Ez idő alatt kezem felsője alatt kalandozik, érintésemre teste jólesően rezdül jelét adva, hogy nincs ellenére közeledésem. Elválok ajkaitól és egy sunyi mosollyal kísérve fektetem hanyatt a puha takarón, miközben fél kezével ingem gallérjánál fogva húz magával. Lábai közé térdelek, combjait ösztökélem, tárja őket szélesebbre. Alkarommal megtámaszkodom, míg szám visszatalál az övére. Viszonozva csókom ujjai végig siklanak arcomon, a tarkómon át, míg végül befurakodva ingem anyagja alá a hátamon állapodnak meg. Aztán karjait elhúzza és nyújtózva emeli feje mellé, szabad utat engedve felsőjének a távozásra. Egy pillanatra ismét elszakadok ajkaitól, hogy pólójából kibújtassam őt. Kézfejem csípőjétől indul felfelé, ujjaim hegyével magam előtt tolva a textilt. Ujjbegyeimmel épp csak érintem forrósodó bőrét. A melltartójánál egy pillanatra elakad, kézfejemet a pamut alá csúsztatva emelem át a formás dombokon, hogy átérve mellei felett könnyedén húzzam át karjain. A levedlett ruhadarabot magam mellé ejtem, távol a lángoktól. Ha kezeit még kinyújtózva tartja, úgy karján keresztül húzom vissza kézfejem egészen a melltartójáig. Ujjaim oldalán vándorolnak tovább, ahol a háta alá nyúlva, ügyeskedve bújtatom ki mellfogója fémkapcsát. Az csipkés anyag meglazul mellkasán, majd könnyedén kapom le róla ezt is és ráejtem a másik darabra. Számat újra az övére tapasztom, nyelvemmel résnyire nyitott ajkai közé férkőzöm, miközben tenyerem gondozásába veszem fedetlen melleit.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 12, 2020 6:37 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33  NextBelial & Belphegor


N
em igazán preferálja a macskás ötletemet, én pedig nem is húzom vele sokáig, egyezkedését mosolyogva veszem, de ha Ő így, akkor én is, lenne még ötletem háziállatra, így további mondanivalómat ölébe fészkelve adom tudtára.
-Igen, a csiga csendes... és mindent összemászik. Illetve a kertben is találsz. Nem köszönöm! Arról inkább lemondanék.-ingatom a fejem majd felhozom újabb két ötletemet amire természetes reakció érkezik Belialtól.
-Igen... Arra a nyúlra gondolok, csak nálunk nem azzal a céllal lenne, hogy a végén a fazékban végezze. A csincsilla pedig egy nagyon szőrös kis rágcsáló fajta. Hobbi állat, mondhatni.-rövidítem le egyszerűen az információt.
-De rendben van, inkább napoljuk el a dolgot. Lehet hogy csupán fellángolás a részemről. Biztosan a kiscica tehet róla.-vonok vállat egyszerűen, majd szinte teljesen eltűnök karjai között, arra hivatkozva, hogy én bizony fázok. Meglehet, hogy igaz, az is lehet, hogy nem és csak kihasználom a helyzetet, míg kettesben vagyunk, de apró cselekedetem nem marad díjtalan, mert az emlékébe vésett ígéret említése után lopott csókkal oszlatja el kételyeimet pluszban és bevallja, puhán suttogva, hogy Ő is jól érzi magát velem. Ugyan furcsa ez a hirtelen jött őszinteség s talán arcomon halovány jelét is felfedezni, hogy értetlen számomra, hogy miért mondta ki, de szavakkal nem reagálok. Hagyom, hogy egyszerűen csak jól essen rövid mondata és elraktározom agyam egy féltett zugában, hogy ezt is megértük. Valami olyat mondott magától ami nagyon jól esett sötét szívemnek. Egy rövid mosolyra futja tőlem, míg ismét birtokba veszi ajkaimat, hevesebben mint az előbb, derekamat ölelve fordít teljesen maga felé, ujjaim közül kifordul a nyárs és egy pillanat alatt befolyása alá kerülök. Olyan számomra, mint a drog, minél többet kapok belőle annál jobban és többet akarok. Karjaimmal átfonom a nyakát és szenvedélyesen viszonzom szám ellen indított ostromát. Érzékeim csak rá koncentrálnak, elragad a hév és játékosan harapok ajkába a csók közben. Jóleső hümmögés szalad ki a számon ahogy elválik tőlem, hogy félre tolja hajamat és nyakam bőrét kényeztesse egy ideig, ujjaim eközben előre vándorolnak és tovább bontják az ing gombjait, ha végig érek az anyagon, most nem tolom le vállairól, hanyagul szétnyitva hagyom testén egy sunyi kis mosollyal kísérve művemet. Ujjbegyeit érzem a felsőm alatt, egy pillanatra összerándulok a puha érintés miatt, gallérjánál fogva húzom még közelebb magamhoz, míg szabad kezével derekamat öleli át és dönt hanyatt a pokrócon. Nem ellenkezek a mozdulat ellen, szabad kezemmel azért magam mögé nyúlok, hogy némileg visszafogjam érkezésem, míg gallérját markoló ujjaimmal húzom Kedvesemet magammal. Elnyúlva a puha anyagon fölém magasodik és újra megcsókol, kezeimet arca élén simítom végig de ujjaim vándorolnak tovább tarkójára, majd szétnyitott inge alá, hogy végig simítsam egész hátát. Kezdem azt érezni, hogy a csábulóból lesz a csábító, de cseppet sem bánom a szerepcserét. Kíváncsi vagyok mennyire van képben. Felpiszkálja a fantáziámat, hogy Ő kezdeményezett, nem szeretném elrontani az esélyeit. Annak ellenére sem, hogy mindketten tudjuk, teljesen az övé vagyok és egy ideje tökéletes Belial-központúsággal élek. Bármit kérne szó nélkül megtenném. Nyelvemen van hogy közöljem ezt az arcodat is imádom, de ahhoz meg kellene szakítanom a csókot, nincs sok kedvem ezt tenni. Inkább kiélvezem, hogy láthatóan és érezhetően is akar engem. Karjaimmal eleresztem és fejem mellett kinyújtom őket, ha szeretné a felsőmnek búcsút is mondhatunk, csak ne a tűzben végezze és ne két darabban.

Zene: Awake And Alive
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 11, 2020 6:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33  Next


950. reag

Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
A hozzánk csapódott macska láttán kedvesemet elkapja a késztetés, hogy valami dögöt gyűjtsön be házi kedvencnek otthonra is. Macska. Na még csak az hiányozna a házhoz. Két pokol eb mellé igazi "áldás" lenne. Amúgy meg nem vagyok ellene, hogy beújítsunk valami állatszerűséget, de az ne ilyen vérnyogó izé legyen. Javaslom is neki, hogy szerezzen be egy denevért vagy egy csigát, az egész baráti, de ötleteim valahogy nem nyerik el a tetszését.
-Nem értem mi bajod a csigával. Tök csendes. - jegyzem meg, miközben ölembe fészkelődve a tűz fölé emeli nyársra húzott vacsoráját, majd egyezkedni kezd. Új állatok kerülnek a képbe. Nyúl és csincsilla. Úgy tűnik valami puhát és simíthatót szeretne, és a csiga egyértelműen nem az.
-Nyúl, mint amiből a halandók pörköltet főznek? Amúgy...mi az a csincsilla? - kérdezek vissza. Életemben nem hallottam ilyen nevű jószágról. De ha Belphegor mondja, biztos létezik.
Bizalmasom tovább fészkelődik, hátával mellkasomnak dőlve bújik teljesen ölelésembe. Megmosolygom, mikor felemlegeti korábban tett ígéretemet. Mintha mellette lehetőségem volna bármi fontosat is elfelejteni. Főleg, aminek betartásában érdekelt is. Biztosítom róla, hogy nem feledkeztem el semmiről, sem erről, sem a többiről, amikre sikerült ígéretet kiharcolnia belőlem. Közelebb vonom magamhoz és egy apró csókot lopok tőle, miután kiseprem rakoncátlan tincsét az arcából. Egy mondatot súgok oda, míg egy pillanatra elválnak ajkaink. Látom meglepett pillantásán, épp csak szavakba nem ölti döbbenetét: "Hát téged mi lelt? Lázas vagy?" És szinte hallom is, ahogy gyanakvó tekintettel ezt kérdezné tőlem. Elismerem, szokatlan megmozdulás ez tőlem. Ő mégsem nyitja szóra a száját, inkább újra megcsókolom. Talán jobb is, hogy a gondolat kimondatlan marad, mert ismerve magam biztos valami komolytalant nyögnék oda. "Nem tudom, biztos megcsapott az olympusi levegő." Vagy valami hasonlót szólnék válaszként. Fel sem tűnik, hogy a nyárs közben kihullik ujjai közül és valahol a tábortűz lángjai között, csak amikor karijait kulcsolja át vállaim felett. Hevesen veszem birtokba ajkait, miközben ő finoman szám szélébe harap, majd elszakadva tőle nyakához hajolok és félre söpörve a barna hajzuhatagot nyaka ívét csókolom végig. Ujjaim végig siklanak az oldalán, bőrét érintve simítok végig a blúza alatt, miközben másik kezemmel derekát fogom át és ha hagyja, lassan hanyatt döntöm a takarón, hogy a földön elnyúlva, fölé magasodva csókolhassam tovább.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 11, 2020 1:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33  NextBelial & Belphegor


E
gy kis cica szegődik hozzánk, láthatóan Belial nem örül neki, de engem ez cseppet sem zavar, míg a bársonytalpú megkörnyékezi addig elkészülök az étel előkészítésével, majd a második "támadást" már kivédem neki. Ölembe véve a cicát sétálgatok egy kicsit, majd egy apró kéréssel fordulok Kedvesem felé, miszerint szeretnék egy ilyen kis szeretetgombócot otthonra is. Reakciója nem lep meg, cseppet sem, csendben végig hallgatom nem tetszését.
-Oké, nem cicát. Nem kell a balhé. De nem is denevért és nem is csigát...-biccentem oldalra a fejemet. Oké, nem kötelező a macska, de hogy bőreregem se lesz az bizton, pláne nem egy csigám.
-Mit szólnál egy nyuszihoz inkább? Vagy egy csincsillához?-nem ragaszkodom a cicához, de alkudozni én is tudok. Ha már én szeretnék házikedvencet had döntsem már el én, hogy miről szeretnék gondoskodni. Ölébe telepszem a nyársakkal hozzá bújok miközben a saját vacsorámat a tűz fölé nyújtom. Kérdésére még fészkelődök kicsit karjai között és nagy szemekkel pillogok fel rá.
-Egy kicsit, igen.-motyogom csendesen miközben Belial egy vastagabb ágat tesz a tűzre miközben hátam mellkasának feszül és egy apróságot említek meg neki, amolyan biztosításképp.
-Megígérted tudom.-suttogom ahogy fülem mögé tűr egy kósza tincset, ajkaimra hajol és lágy csókot lop. Nagy szemekkel pillogok rá de számon furcsa kis mosoly játszik, szeretem amikor magától tesz dolgokat. Elámulok saját gondolatán is ahogy suttogva hagyja el ajkát, fátyolos tekintettel pillantok szemeibe, míg ismét meg nem csókol, ezúttal szenvedéllyel, forrón, hosszan. Közben pedig átfonja derekam a kezeivel és maga felé fordít. Átkarolom a nyakát és puhán viszonzom ajka érintését. Szorosan simulok karjai közé, megfeledkezve arról, hogy vacsorát készítenénk. Az enyém valahol a parázsban végezte miután Kedvesem magára vonta a figyelmem, mert kipottyant a kezemből. Nem is értem mi ütött ebbe a démonba. Előbb suttogva vallomást tesz, most pedig, talán megtalálta a nadrágot is. Ezt az arcát is többször mutathatná. Ajkam finoman elnyílik a csók közben és fogaimmal játékosan megharapom az övét.

Zene: Awake And Alive
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 10, 2020 10:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
A hegytetőre érve kifújjuk magunkat és a szikla szélen állva néhány pillanatot szentelünk az alattunk elterülő tájnak. Hosszú utat tettünk meg idáig, de megérte. Belphegor út közben azt állította, hogy valaki a nyomunkban van, de idefelé egy árva lelket sem látta magunk mögött, már kezdtem azt hinni, hogy csak beképzelni, mikor egy apró macskát fedezett fel a hátán, a ruhájába kapaszkodva. Azonnal dédelgetni kezdi, ez is biztos valami felvett halandó szokás. De ráhagyom, inkább gyorsan tüzet rakok, hogy köré telepedhessünk. Néhány hosszabb botot faragok hegyesre, hogy azok nyársként szolgáljanak vacsoránk elkészítésénél. Valami érthetetlen ok folytán a kis bundásba kíváncsiság ébred irántam és megpróbál a közelembe jönni, ám mielőtt hozzám dörzsölődhetne, elijesztem. Belphegor csak a fejét ingatja a fára menekülő jószág láttán.
-Nem különösebben rajongok értük. Semmi hasznuk nincsen. - válaszolom őszintén, miközben a szemem sarkából az lombos közül leskelődő szőrmókot figyelem. Nem kell sok, hogy újra meginduljon felém. Belphegor meg is jegyzi, hogy a dögöt nem rettenti el szemem fekete villanása sem. És valóban, a nyavalyás cserkészve oson felém, de kedvesem mosolyogva telepszik mellém a macska útját állva ezzel. Egy laza, könnyed mozdulattal nyúl az állatért, megragadja és a grabancánál fogva az ölébe helyezi, miközben fejét a vállamnak dönti, majd egy apró csókot lehel arcomra. Bizalmasom suttogva vallja meg, jól érzi magát idefent, velem, a ropogó tűz melegénél, majd a következő pillanatban felkel mellőlem és tesz néhány lépést a sziklaperem felé. A keze folyamatosan jár, ujjaival a cirmost cirógatja.
-Hogy mit? - kérdezek vissza, mintha rosszul hallottam volna szavait, pedig tökéletesen értettem őt. Macskát szeretne az otthonunkban. Hát ez egy rettenetes gondolat. Fogalmazódik meg bennem. Két pokolkutya mellé nem biztos, hogy a legszerencsésebb választás. A bajszosnak nem lenne hosszú élete. Mind a hét elfüstölne egy este alatt. Az első hajnalt nem élné meg szerencsétlen.  
-Nem hiszem, hogy ez bölcs döntés volna. - jegyzem meg, miközben kérlelő pillantásokat vet rám, remélve mégis rábólintok az ötletére. Viszont nem zárkózom el, hogy legyen valami házi kedvence. Ha már annyira szeretne valamit. A macskán kívül még annyi más jobb választás létezik.
-Mit szólnál mondjuk inkább egy denevérhez? Vagy egy csigához? - egyezkedem, miközben az egyik nyársat a kezembe adva az ölembe fészkeli magát.
-Fázol talán? - kérdezem, miközben ölelésembe bújik. Pedig itt a tűz mellett egészen kellemes az idő. A mellettem lévő kupacról elemelek egy vastagabb ágat, amit rögtön a tűzre teszek. A lángok hirtelen lobbannak fel és kapnak bele a száraz gallyba. A nyársamat döntve a földbe szúrom, hogy a lángok fölé, hogy lassan süljön meg a rászúrt étel. Belphegor nyakamhoz bújva kérdez.
-Hiszen megígértem neked... - emlékeztetem rá, hogy szavamat adtam már arra, hogy nem lépek le szó nélkül. Az elmúlt évezredek alatt többször megléptem, és mindannyiszor nehezményezte, hogy nem szóltam.
-...nem feledkeztem meg róla. - simítok végig arcán füle mögé tűrve egy kósza barna tincset, majd ajkaira hajolva lopok egy lágy csókot.
-Én is jól érzem magam itt veled. - suttogom, bár nem igazán tudom hova tenni ezt a hirtelen jött vallomást. Főleg, hogy eleve nem is ide,  hanem a sztyeppékre akartam menni. Újra megcsókolom, ezúttal hosszan és forrón veszem birtokba ajkait, miközben derekát átkarolva fordítom magam felé és húzom közel magamhoz.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 33 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 3 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2