Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 30 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 30 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
933
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 29, 2020 9:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32  NextBelial & Belphegor


A
zt hiszem Belialnak igaza van. De én zsigerből piszkálni akarom, így tojok arra amit mond. Bár jót vigyorgok rajta. Aztán persze napvilágot lát a kis titkom is, hatezer évvel ez előttről. Már csak akkor tudatosul bennem, hogy tényleg ki is mondtam, mikor Viszály reagál rá.
-Egy kicsit, igen, megijesztettél. De az már régen volt.-ajkaimra fut egy mosoly, aztán csendben hallgatom mondandóját.
-Akkor még úgy tekintettél rám, igen. De az láthatóan tetszett, mikor egy hónapja az ingedben léptem fel ellened az edzőteremben. Azt a pillantást le sem tagadhatod!-vigyorodom el és megvonom a vállam, az ott nem csak egyszerű edzés volt. Mondjuk én is élveztem egy pillanatra mikor végig nézett rajtam, pontezért kérdeztem meg hogy tetszik-e amit lát?! Kiderül az útirány, és kicsit duzzogok amiért nem megyünk egészen a hegy tetejére, a megyünk feljebbtől sem lesz olyan hű de virágos kedvem, de nem sokkal Belial felérkezése után el is indulok utána. Párszor megcsúszok, de végül csak felérek én is. Ott még kicsit duzzogok, de mikor Kedvesem arra kér üljek mellé, egy szó nélkül így teszek. Tényleg tetszik a látvány, olyan nyugodt. Csillogó szemekkel figyelem az erdőt a csobogó patakot, a partot ölelő tengert. Aztán arra leszek figyelmes, hogy Belial mesélni kezd. Felé is fordítom a fejem és úgy pislogok rá. Olyan időkről beszé amikor én még gondolatban sem voltam még. Nem is tudnám elképzelni, hogy ő csak így ücsörögjön egy sziklán... Biztosan csak most találja ki. A folyton pörgő Viszály három napig egy helyben? Képtelenség! De mosolygok szavain, nem hiszem, hogy bármikor is említette volna, azt az időt, mikor még nem ismert. Ez új és szépen elraktározom a Belialos emlékeim tömkelege között. Ezt talán ismét vehetem egy olyan első dolognak.
-Szóval találtál valamit ami tetszik.-fűzöm hozzá csendesen, miért is nézhette a tájat három napig? Mi másért?
-Mióta tapostad akkor már a Pokol porát?-kérdezek rá és kissé hátra dőlök. Élvezem a délelőtti napsugarakat, míg el nem rontják egyetlen mondattal az egész képet.
-Ó légyszíves! Amara elől jöttünk kikapcsolódni. Sajnos tudom... De most ne! Kérlek ne beszéljünk róla!-rázom meg a fejem és pillantását keresem. Nem akartam bele gondolni ebbe, most legalábbis nem. De ahogy látom, az ő agya még mindig nem kapcsolt ki. Szívesen pattannék fel mellőle, de inkább vállára hajtom a fejemet.
-Csak egy kicsit élvezd ezt az egészet. Vagy próbáld meg, hogy nem húzol le... Nem mondasz ki mindent ami negatív.-dünnyögök, de most a rosszallás elmarad a hangomból, inkább kislányosan kérem őt, hogy tartózkodjon minden ilyen nemű megnyilvánulástól. Míg ő dohányzik én csendben nézelődök, azért már jócskán felmásztunk és majdnem ennyi van még hátra, ha jól számolom.
-Furcsa olyan időkről hallani amikor én még sehol sem voltam.-ugrom vissza még egy kicsit az előző témához. Többször eredhetne meg Lordom nyelve, biztosan tudna mit mesélni nekem. Én pedig biztosra veheti, hogy végig is hallgatnám.

Zene: Perfect
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Ciprus, Európa - Page 30 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 30 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 30 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 30 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 30 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 29, 2020 7:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Séta közben szóba kerül az első edzésünk, ami elég emlékezetesre sikerült és ami után nagyon hosszú ideig nem volt másik.
-Még mindig úgy gondolom, elboldogulok a szakértelmed nélkül is, de azért köszönöm. - egy futó pillantást vetek a hátam mögé egy halvány mosollyal a szám sarkában. Persze, tudom, hogy nálam jóval járatosabb még mindig a halandó szokásokban. Mi több, behozhatatlan előnye van velem szemben, de azt hiszem ezen a téren nem szorulok korrepetálásra.
-Se a közelharcot, se a mágiát... - teszem hozzá, bár az utóbbi most sem az erőssége. Belphegor bevallja, hogy halálvágya támadt, amikor annak idején lefegyvereztem. Erős túlzást érzek felfedezni szavaiban, ugyanakkor kissé meglep, ha valóban így gondolta akkoriban. Egy pillanatra megfordul a fejembe, hogy megállok és felé fordulok értetlen arcot vágva, de inkább haladok tovább az előttünk magasodó hegy felé. Folytatva a gondolatait azt is elárulja, hogy valójában közelségem rémítette meg. Hogy mi? Értetlenül ráncolom homlokom.
-Ohh, szóval.....értem. Megijesztettelek. - bár ezt menekülésszerű távozásából már sejthettem, de hogy miért volt neki olyan sürgető valahol máshol lenni mint mellettem, nos ez a verzió, hogy félreértette a helyzetet, nem jutott eszembe. De miért is merült volna fel bennem lehetőségként? Semmi hasonló szándék nem volt bennem.
-Érdekes...- jegyzem meg szavaira és kicsit elgondolkodom, miközben hallom lemaradozó lépteit hátam mögött. Soha nem sejtettem volna...
-...bevallom egy pillanatig sem néztem rád nőként, gyakoroltunk és ellenfél voltál. Ha edzek mindig ellenfélként tekintek másokra... - magyarázom neki megállva a sziklafal előtt. Hiba volna mást is figyelembe venni. Sohasem keverem a dolgokat. Megvan a helye a gyakorlásnak és megvan a helye a felnőttes játékoknak.
Közben megmutatom a célirányt, ami nem a hegy csúcsa, ez némileg meglepi Belphegort.
-A csúcson nem tudunk játszani ezekkel. - emelem vállamhoz rozsdás kardomat. Az a sziklaszírt ott a magaslaton...nos innen is jól látni szabad szemmel, hogy tökéletes egy kis gyakorlásra, ha már kedvesem annyira ragaszkodik ehhez, hogy magunkkal hozatta a ezeket a rozsdafogókat. A két lehetséges út közül a rövidebbet választom. Mászást a sziklafalon keresztül. A rutinnak hála gyorsan felérek az első sziklaperemig, ahol kis időre letelepszem, míg démonhölgyem utánam kapaszkodik. Figyelem, ahogy párszor visszacsúszik, de rövidesen ő is felért hozzám. Rosszallásán ismét csak mosolygok.
-Megyünk még feljebb is. - nyugtatom meg, hogy nem terveztem itt tölteni a napot, hisz a lentről becélzott szikla még jóval felettünk van. Nyúlnék kezéért, hogy maradásra bírjam még néhány percig, aztán meggondolom magam és inkább szavakkal kérem, foglaljon mellettem helyet. Valóban csodás kilátás tárul elénk - már innen nézve is.
-Amikor először a földre jöttem....valami hasonló volt a világ... - tekintetemet az érintetlen erdőségek és a köztük átfolyó sebes patakra emelem. Idejét sem tudom mennyi ideje már. Életem korai szakaszára esett, de az első kétszázezer évem után valamikor.
-Nagyjából három napot ültem ugyanígy egy sziklaszirten és nem csináltam mást, csak figyeltem. Érdekelt, milyen az a hely, ahol pusztítani fogok...- mesélem tovább. Hogy mi volt annyira érdekes, hogy így röghöz kötötte figyelmemet? A természetből áradó harmónia. Talán az első találkozásom volt vele. Nem, nem az angyallal. Hanem Isten kis konyhakertjével, ahová később beszabadította az embereket. Egyre nagyobb késztetést éreztem, hogy megbontsam a rendet, de a végleges pusztítás gondolata mindig is elkerült.
-Fura belegondolni, hogy Amara mindezt könnyedén lesöpörheti és végleg. - gyújtok rá közben egy szálra.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 30 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 30 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
933
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 29, 2020 1:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32  NextBelial & Belphegor


E
gy régi szép emlék... Az ezredik évfordulónkból. Az a bizonyos első edzés. Az akkori önmagam a mostanira rá sem ismerne... Egyre többet keresem Belial közelségét, sőt mi több, elvárom hogy mellettem legyen. Mondjuk az valahol kicsit bánt hogy ő az a tipikus férfi figura... Mindent a szájába kell rágnom ha meg akarom kapni, vagy tennem kell érte.
-Hát, azokért a tanácsokért még mindig időpontot kell kérned. De azóta változott a paletta a lehetőségeket illetően.-vigyorodom el, hiszen új idők, új verziók is vannak.
-Hát persze... Közelharc, amit tudod jól hogy utálok.-vonok vállat végül de szememen látszik hogy jót vidulok az emléken most már.
-Meg akartam halni mikor azt megcsináltad... Tudod én még nem voltam olyan közel a bátyámon kívül egy pasival sem...-csúszik ki a számon az apró fél mondat, majd inkább lemaradok tőle, ezt a beszélgetést nem kellene folytatni. Ám előnye nem marad meg sokáig, mivel megáll és így előbb utóbb beérem bármennyire is húzom az időt. Így kénytelen vagyok ismét megszólalni.
-Nem megyünk fel?- kérdezek rá hitetlenkedve, de hát na, akkor miért jöttünk ide ha nem megyünk egészen a tetejéig? De bólintok, rendben, másszunk a szirtig. Belial el is indul, én még időzöm lent egy kicsit. Nekem azért meredeknek tűnik a dolog, de majd megoldom. Meg ia várom hogy Démonom felérjen, csak azután indulok meg felfelé mikor leszól nekem. Még int is. Pofátlan! Elvigyorodok, aztán a karddal a kezemben kezdek el mászni. Fú de megölöm ezért a túráért... Kétszer csúszok meg mászás közben, egyszer a kezem, aztán pedig a lábam is. Új kapaszkodókat kell keressek és nem sokat segít az sem hogy izzad a kezem. Többször meg kell állnom hogy megtöröljem a nadrágomba. Aztán mikor felérek nagyon csúnyán nézek Belialra.
-Jobb útvonal nem volt?-kérdezek rá morcosan és remegő lábakkal guggolok le kicsivel beljebb, mint ahol ő ül.
-Miért csak eddig jöttünk amúgy? Szerintem mehetnénk feljebb egy kicsit. Vagy nem akarsz nyagyot esni?-kérdezek rá pimaszul miközben mellé állok és kardomat a vállára teszem. Remélem nem csak ücsörögni akar itt. Aztán a tájra emelem tekintetem és elámulok.
-Ez gyönyörű.-sóhajtok fel végül.

Zene: Perfect
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Ciprus, Európa - Page 30 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 30 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 30 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 30 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 30 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 29, 2020 9:34 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Nem állja meg szó nélkül és még sürget is, pedig most nem kell hajtania a pontosság miatt. Azzal nem vitatkozom, hogy előző este a magam szájából hangzott el a korai indulás ötlete, de úgy hiszem nem vagyunk semmivel elkésve. A nap csak éppen előbukkant a horizonton, előttünk az egész nap. Hova rohan ez a nő? Összeszedem magam és lassacskán megindulunk a hegy felé. Az út elején még váltunk pár szót, mielőtt hosszú csend telepedne közénk. Kedvesem felemlegeti első közös edzésünket. Első mellettem töltött évezrede után történt. De rég is volt.
-Persze. Emlékszem. - bólintok szavaira és én is visszagondolok arra a napra. Nem emlékszem már honnan jött a gondolat, hogy edzeni hívjam magammal, de ő nem ellenkezett. Mi több, egész lelkes volt a közös gyakorlástól.
-Na igen. Azelőtt és azóta sem vetemedett senki arra, hogy randitanácsokkal lásson el. - mai napig nem értem honnan vette ezt a merészséget.  
-Ilyen a közelharc Belphegor. - vonom meg a vállam, mikor bevallja, hogy utolsó húzásommal alaposan megleptem. Jól emlékszem rá, még a szó is belé fagyott. Pedig olyan nagy dolgot nem is csináltam, ha jobban belegondolunk. Bár engem meg az lepett meg, hogy megtudtam, hogy képes a hallgatásra.
-Egyszerű lefegyverzés, semmi több. - teszem hozzá, miközben a változó tájat szemlélem sétánk közben. Magam elé tartom a térképet, néha vetek rá egy pillantást, de egy pillanatra sem térünk le az útirányról.
-Félúton vagyunk, de nem megyünk fel a tetejére. - fordítom a fejem az orom irányába.
-Az a szirt teljesen jó végcél. - emelem kezem és mutatóujjammal az egyik kiálló sziklatömb felé bökök. Gyorsan elszívom a cigim, a csekket cipőm talpával dörzsölöm a földbe, majd tovább is állunk. Egy jó fél óra múlva meredek domboldalon át érkezünk a hegy lábához. Szemrevételezem a terepet és megállapítom, hogy szép lesz ezen az oldalon feljutni. Másznunk kell. Alig száz méter magasra jutva már újra gyalog folytathatjuk a túrát, addig viszonyt kénytelenek vagyunk vagy a sziklafalon felküzdeni magunkat, vagy megkerülni a hegyrészt, ami jóval több idő. Én a rövidebb utat választom, így a kiálló szikladarabokba kapaszkodva kezdem felhúzni magam a meredek falon. Egész gyorsan felérek a sziklapárkányra. Egy percre le is ülök megpihenni.
-Gyerünk Belphegor! - intek neki fentről.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 30 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 30 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
933
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 29, 2020 6:44 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32  NextBelial & Belphegor


M
iután felöltöztem az asztalnál ülve várom, hogy kedvesem is megérkezzen végre. Még szinte át sem lépi a küszöböt, én már neki is állok a beszédnek. Amolyan miért is ne alapon. Ám láthatóan jól állja a sarat, nem húzza fel magát, a szokásos Belial-Belphegor szóváltás. Én pattogok, mint egy gumilabda, ő meg csak úgy van. Néha ez is bosszantó. Normális reakciót sem kap már a démon. Mély levegőt veszek, aztán ki is fújom. Ennyit a csatáról, már megint Ő nyert.
-Mindig ezt csinálod. Uncsi vagy.-kacagok és inkább magára hagyom. Kifelé menet felkapom az egyik kardot és meg is jegyzem, hogy ezeket visszük magunkkal. Ellenvetést nem kapok, aminek nagyon örülök. A kint ácsorgás újabb mondatot eredményez, így beszólok a házba, erre viszont nagy kegyesen felelet érkezik.
-Te mondtad, hogy korán indulunk.-jegyzem meg mellékesen mikor végre méltóztatik kitámolyogni aktuális szállásunk ajtaján, hogy aztán végre elinduljon.
-Szeretnéd hogy oda is időpontot kérjek? Nagyon emlékeztet ez a dolog egy régi beszélgetésünkre.-vigyorodok el, majd fel is nevetek.
-Emlékszel mikor a csajozási szokásaidat firtattam? Mikor először edzeni hívtál... Akkor olyan kis büszke voltam magamra, hogy kiérdemeltem. Ezer év után már nem úgy tekintettél rám, mint egy full kezdőre, bár hozzád képest még akkor sem voltam elég jó.-halovány mosoly jelenik meg ajkamon az emlék hatására és sajnálatos módon ahogy lepörög szemem előtt az esemény még el is pirulok.
-Az első szótlanságom is ott vívtad ki. Na azt nem kívánom senkinek. Megleptél és nem tudtam mit kezdeni a helyzettel, túl közel voltál. Mármint...-csak úgy jönnek a számra a szavak és mire észbe kapok, talán túl sokat is mondtam. Franc azt a pletykás fejemet! Nem szól egy szót sem, így mögötte bandukolok miközben a változó tájat figyelem, beharapom ajkamat, hogy nehogy olyan is elhagyja a számat, ami ismét fülig pirítana, pedig aztán nem sokon múlt, hogy kicsússzon a dolog, hogy addig úgy férfi közelében sem voltam, ja meg egyébként azóta sem, szóval... Az egyetlen akit képes vagyok így elviselni, az Viszály maga. Már úgy egy órája sétálunk és szokatlanul csendes is vagyok, csak tekintetem ingázik a hegy és a part között. Jobb szeretnék inkább lefelé tartani, semmint felfelé. Mikor Démonom megáll mellé sétálok és kifújom magam. Hosszú lesz ez a túra.
-Kijöttem a gyakorlatból.-jegyzem meg vigyorogva, aztán az előttünk húzódó meredekebb utat kezdem vizslatni.
-Szerinted hol tarthatunk?-vajon milyen messze lehet még a hegy csúcsa, mi több, vajon egészen fel akar menni, vagy majd valamekkora tengerszint feletti magassággal is megelékszünk? Ki tudja.

Zene: Perfect
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Ciprus, Európa - Page 30 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 30 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 30 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 30 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 30 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 29, 2020 6:13 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Hajnaltájt érek a könyv végére és hagyom magára Belphegort tovább aludni. Halkan igyekszek kifelé, és nem látom jelét, hogy észlelné távozásom. Bár majdnem sikerül nagy zajt csapnom az utamat álló gumicsikós úszómatrac miatt, amit morcosan rúgok odébb. Cuccaimat magamhoz véve telepszem le a háztól egy igen távol eső, nyugodt sziklás partszakaszon. A házban kihagyott zuhanyt napkelte előtt a tengerben pótolom. Az sem zavar, hogy meglehetősen hűvös a víz. Valamivel később már a parton száradok. A gondolataimba mélyedek, terveket szövögetek. Lényegében ezért is kellett pár nap távolság saját káoszomtól. Nincs célom a rúnákkal, mégis jeleket karcolok a homokba, amit a tenger újra és újra partra vetődő hullámai szépen el is mosnak. Ahányszor kiönt a víz, én úgy rajzolom újra őket. Ugyanazt, vagy valami mást. Időközben rám világosodik és hirtelen kedvesem hangját hallom nem is annyira a távolból. Felé is fordulok, de egy tisztes távolságra megáll és onnan beszél, jobban mondva kiabál hozzám. Miért nem jön közelebb? Pislogok felé, mikor közli, hogy vár az Olymus. Majd amikor ezt így elmondta, hirtelen elsiet. Lassan felkászálódom a homokos partról, leseprem alsómra tapadt homokszemeket, majd magamhoz véve holmijaimat lassú, kényelmes léptekkel indulok vissza a szállásunk felé. Beletelik bő tíz percbe, mire újra átlépem a faviskó küszöbét. Belphegor az asztal mellett ül és türelmetlenül vár rám. Még meg sem csap jóformán a benti levegő, már kapom az oltást, rögtön a reggeli üdvözlet után. Na szép, mondhatom. Nézek rá értetlen arccal. Mi van drágám, rossz lábbal keltél? Egy újabb átka ennek az emberi szokásnak. Morcossá alussza magát a démon.
-Jó reggelt neked is Belphegor. - felelem és gúnyos szavai ellenére sem érzem, hogy kapkodnom kéne. Magamra hagy, míg felkapok egy pólót és egy rövid nadrágot, majd belebújok lábbelimbe. Közben azért megjegyzi kintről, hogy túránkra a rozsdafogókat is vihetnénk magunkkal. Nem lep meg, hogy nem tett le róla. A rongynál nem volt alkalmas a hely a játékra, bizonyára azt tervezi, hogy a hegyen majd pótoljuk a kardozást. Egy újabb siettető, letoló mondat hagyja el a száját.
-Nem tudom mi ez a türelmetlenség. - ingatom meg a fejem, miközben hátitáskámba alkoholt pakolok és elrejtek a táska mélyén néhány doboz bagót is. Na ezek még jól jöhetnek odafent.
-Nyaralunk, nem? - emlékeztetem rá. Hát komolyan nem hiszem el.
-Vagy időpontot kaptunk a hegyektől is? - kérdezek vissza pimaszul. Kezembe veszem a kardot és a térképet, hátamra pedig a táskát és elsétálva mellette határozott léptekkel indulok meg Olymus irányába. Talán egy óra sétautat tudhatunk magunk mögött, amikor az enyhén lankás partvidék után sziklás dombokhoz érünk. Az egyik nagyobb szirtszerű kiemelkedésen megállok egy pillanatra és körbefigyelem a vidéket, miközben rutinos mozdulattal nyúlok zsebembe cigis dobozomért, hogy egy szálat magamhoz véve belőle rágyújthassak.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 30 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 30 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
933
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 28, 2020 10:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32  NextBelial & Belphegor


E
gész sokáig érzem még tenyerének a melegét, ujjainak fogását az enyémeken, még talán azt is felfogom félálomban, hogy helyezkedik mellettem, aztán elnyom az álom. Épp az járt a fejemben elalvás előtt, hogy hogyan fogom beadni neki, hogy egy egész hetet kell amúgy társaságomban törtenie, és így sikerül erről álmodnom. Az viszont tudatomon kívül történik, hogy beszélek is álmomban. Végül csendesen telik az estém a továbbiakban. Azt viszont észre veszem hajnalban, hogy Belial meglép mellőlem. Mégsem szólok egy szót sem érte, csupán hagyom had menjen, én még egy kicsit vissza bóbiskolok. Már világosodik a ház mikor kinyitom szemeimet. A könyv pihen mellettem az ágyon és a matrac sem ott van ahová kipenderítettem az este folyamán. Nagyot nyújtózok az ágyban fekve és felszisszenve tapasztalom, hogy a vállam bizony elfeküdtem sikeresen. Talán még szitkozódom is, de nem azzal vagyok elfoglalva. Belial szőrén szálán eltűnt. Ezt de utálom! Kimászok az ágyból és miután a papucsba bújtatom lábaimat felállok és elővadászom a köntösöm, de aztán gondolok egyet és az ágyon hagyom inkább. Úgy ahogy vagyok alvós ruhában lépek ki szállásunk ajtaján és körbe pillantok. Lordomnak hűlt helye.
-Remek!-emelem égnek kezeimet, aztán lesétálok a lépcsőn és a part felé veszem az irányt. A kora reggeli tenger csodás látvány lenne, ha nem kellene keresgetnem megint az én Kedvesemet. Hangosan fújom ki a levegőt és beletúrok kócos hajamba.
-Mégis miért kell minden áldott alkalommal kámforrá válnod?-motyogom magam elé és elvigyorodok, nem is Ő lenne, ha ezt nem tenné meg. Megrázom a fejem és a vízparton is körülnézek. A szikláknál meg is látom ahogy gubbaszt. Hát ezt meg mi lelte? Nem most kell homokozni! Mára programunk van. Határozott léptekkel indulok el ülő alakja felé, míg nem észreveszem, hogy felső nincs is rajta, legalábbis ezt tisztán látom, így lecövekelek ott ahová eljutottam.
-Hé! Vár az Olympus!-kiáltok végül oda jobb ötlet híján. Ha felém pillant még talán integetek is. Aztán mielőtt felállna és olyat látnék amit nem akarok megfordulok és visszamasírozok a házba, hogy mire összeszedi magát őnagysága én már útra készen álljak. Sport cipőt, egy v nyakú fehér pólót és térdnadrágot emelek ki a táskámból, hogy aztán gyorsan fel is öltözzek. Végül ledobom magam az egyik székre és ujjaimmal kocogtatom az asztalt, míg be nem lép a helységbe.
-Jó reggelt. Akkor indulhatunk, vagy tollászkodsz még kicsit? Mert akkor én kimegyek.-és már nyitom is a számat, ez van, ilyen vagyok, sajnálom. Ja mégsem. Belial már megszokta. Ezt például felfoghatjuk egy késésnek is, de most nem szólok róla. Felállok és kisétálok a lakásból, de az ajtó mellől még elemelem az egyik kardot is.
-Ezeket is hozzuk!-jelentem ki gonoszan elmosolyodva, hiszen tudja, ha valami nincs lezárva, akkor bizony azt le kell zárni és kész. Ki is lépek végül a házból és megforgatom a rozsdás pengét. Régen biztosan sokat használták. A nap egyre feljebb kúszik az égen, hát mi meg fogunk sülni az tuti, na mindegy a Pokolnál nem lehet melegebb. Nem sokkal később végre Belial is hajlandó kidugni az orrát.
-Induljunk már el!-elunom az életem ha így csináljuk. Ő akart annyira túrázni, akkor járjon szépen az élen. Mutatom is a kezemmel, hogy el lehet indulni, majd én sétálgatok mögötte, vagy ha ez zavarja arra még rá vehet, hogy mellé lépjek.

Zene: Perfect
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Ciprus, Európa - Page 30 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 30 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 30 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 30 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 30 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 28, 2020 6:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Ahogy a nap, lassan Belphegor is nyugovóra tér. Egy röpke negyed órás zuhany után arra kér, maradjak a közelben, míg elalszik. Egy vaskosabb kötetet szorongatok kezemben. Lábamat kényelembe helyezve teszem fel egy másik, szabad székre. Biztosítom arról, maradok. Egy szigeten vagyunk, nem is nagyon van hova mennem, korom sötétben pedig nem biztos, hogy kint botorkálnék. Vagyis megeshet, pirkadat előtt teszek majd egy kört, de egyelőre megfelelőnek találom ezt a széket magam alatt. Ő viszont túl távolinak érzi a jelenlétem, szeretné, ha inkább mellé telepednék. Törökülésben helyezkedve az ágyvégről kérlelően néz rám. Ám legyen. Kérésének eleget téve táborozok át hozzá, nekem mindegy hol lapozom végig az írást. Épp hogy leteszem magam az ágyszélre meg is állapítom: ez nagyon kényelmetlen. Kedvesem kíváncsian pillant át a vállam felett, a kezemben lévő kötetet figyeli és azt tudakolja, mit olvasok.
-Utazás a Föld középpontja felé. - árulom el a címét, miközben vízszintbe helyezi magát és magához ragadja egyik kezemet. Meg is jegyzi közben, nekem elég egy kéz is az olvasáshoz. Ahogy magához húzza karomat, ujjait az enyém közé fűzi, valami hihetetlenül kényelmetlen pozíciót vagyok kénytelen felvenni emiatt.
-Belphegor, ez így nem valami jó. - jegyzem meg, de már szinte alszik is. A francba! Nem hiszem el, hogy ilyen hamar elaludt. Természetellenes ülő helyzetem ellenére, azért megkísérlem tovább olvasni a könyvet. Való igaz, lapozni fél kézzel is tudok, ebben nincs hiba. Viszont vállam feszülése rövid időn belül igen kellemetlenné válik, ezért kénytelen vagyok kissé beljebb ülni, míg kedvesen ujjainak szorítása nem enged annyit, hogy enyéimet kihúzhassam az övéi közül. Aztán hanyatt dőlök mellette, a könyvet a fejem fölé emelem és úgy olvasok tovább, míg figyelmemet el nem vonja csendes motyogása. Álmában hozzám beszél. Mondatfoszlányaiból leszűröm, hogy a nyaralásunk lehet a téma és nagyon meg akar győzni valamiről. Valószínűleg ellenkezhetek, mert azt mondja, hogy ússzak haza. Hát hihetetlen ez a nő, még álmában is beszól! Ingatom meg a fejem egy halvány mosollyal, majd visszatérek olvasmányomhoz. Hajnal felé jár az idő, mikor kivégzem az utolsó oldalakat. Észrevétlenül kelek fel mellőle és indulok egy könnyed hajnali sétára, csak az elolvasott bőrkötésest marad mellette. Mivel a fürdőben elenyésző mennyiségű víz maradt, ezért úgy döntök a tengerben mártózom egyet. Kifelé menet felkapom a törölközőmet, a bagómat és a megkezdett üveg rumot is. A félhomályban majdnem átesek a matracállaton, amibe mérgembe csak rúgok egyet és azt sem nézem merre repül, kilépek az ajtón.
Ha kedvesem felébred, már nem talál maga mellett. Ha kinyitja szemeit az első amit valószínűleg meglát az a levegővel teli gumicsikó bamba tekintete és ezerwattos rajzolt vigyora lesz. Én valahol, a viskótól távolabb a sziklák környékén időzöm, angyali és démoni rúnákat rajzolok a homokba.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 30 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 30 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
933
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 28, 2020 8:45 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32  NextBelial & Belphegor


S
zavaimra nem válaszol, legalábbis, hogy felcukrozom magam a vissza kérdésén, arra egyáltalán nem kapok reakciót, még csodálkozom is. De a cigi után kicsit megnyugszom, majd ahogy a nap lebukik a horizonton csak hamar távozóra fogjuk, nem is ellenkezem, hogy maradnék még. Megkaptam amit szerettem volna, újabb nyereség nekem! Vagy húzhatnék strigulákat is, hogy már mennyi mindenre vettem őt rá. Természetesen nem csak ma! Szóval lassan akár büszke is lehetek magamra, legalábbis egy kicsit biztosan. És még mindig bírja mellettem Belial, ez azért nagy szó ám. Belibbenek pár cuccal a fürdőbe és csak hamar tisztává varázsolom magam. Hajamat szárítgatva lépek ki a kis helységből, hogy aztán megkeressem táskám mélyére rejtett papucsomat, majd megkérem Démonomat, hogy maradjon már velem míg elalszom. Egy könyvet szorongat a kezében, azt mondja szeretné átnyálazni, addig biztosan marad. Elvigyorodom mikor elhelyezkdik a székeken, na azért ez nem addig van ám! Ennél merészebb terveim vannak, de csak azután közlöm vele, miután meglestem a csillagokat az ablakból, még egy apró mondat is elhagyja a számat, amolyan információ képpen, de persze érdemi reakció nem érkezik rá. De a lényeg, hogy a jó társaság, azt Őt szándékozott feltüntetni. Na teljesen mindegy. Vissza sétálok az ágyhoz és lehuppanok rá. Kibújok a papucsból és törökülésbe húzom lábaimat az ágyon, onnan pislogok Belialra.
-Azt gondoltam, hogy legalább ideülsz mellém.-hangom kissé csalódott, tekintetem kérlelő, s nagy nehezen, de megmozdul Kedvesem és mellém telepszik, kizárólag az ágy szélére. Ez hihetelen! Vigyorogva rázom a fejem és egy pillanatra hozzá bújok és válla felett pislogok a könyvre.
-Mit találtál?-kérdezek a könyvre, remélve, hogy legalább a címét megtudom. Aztán lassan elhelyezkedem az ágyon és fejemet párna híjján a kezemre hajtom.
-Nagyon kényelmetlen.-nyögök fel panaszosan, így egy élmény lesz pihenni.
-Neked elég egy kéz a lapozgatáshoz!-jelentem ki és bal kezemmel elhúzom közelebb eső kezét és ujjainkat összefűzve csukom be szemeimet és hagyom őt olvasni, hogy én pedig az álmok szigetére lépjek hamarosan. Még egy ideig hallom ahogy zizeg a lapokkal, ahogy egyiket hajtja a másik után és elmosolyodom, sikerül a művelet egy kézzel is neki. Mondtam én! Végül nem sokkal később már mélyen szuszogok. Kezem is elernyed, ha akarja könnyen elveheti a kezét. Álmomban meg is fordulok, teljes szabadságot biztosítva neki ezzel. Aztán nem sokkal később mozdulok.
-Belial várj!-motyogom csendesen.
-Csak azt akartam hogy pihenj rendesen.-folytatom kis monológom, miközben álmomban sietek utána.
-Csak a hét végén tudunk haza menni.-még álmomban is rázom a fejem.
-Ne morgolódj! Hidd el jó lesz. Egyébként is, be kell lásd, három nap nem elég semmire.-hangom duzzogóra vált, ismét fordulok az ágyon.
-Ha nem tetszik a rendszer ússzál haza!-mély levegőt veszek, aztán minden csendes marad, én is. Egészen addig, míg fel nem kel a nap.

Zene: Perfect
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Ciprus, Európa - Page 30 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 30 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 30 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 30 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 30 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 28, 2020 7:42 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Vigyázok rá, ez az egyezségünk része. Nem várok érte hálát. Így amikor megjegyzem egy kérdésbe burkolva, hogy ez a Lord dolga, mintha szavaimat némileg sértésnek venné. Még hátat is fordít nekem. Na most mi rosszat mondtam? Mi az hogy "még mindig itt tartunk?" Tűnődöm el saját szavaimon is, de harmadjára mérlegelve sem látom, mi váltotta ki nemtetszését. Nők, megfejthetetlenek. Engedem is el a dolgot. A cigit, amiért kis kezét nyújtja persze megkapja, legalább emiatt nem kell puffognia vagy a nadrágom zsebébe mélyesztenie a kezét érte. Gondolataimat egészen más irányba terelem. Fél óra ücsörgés és háromnegyed üveg rum után azért belátom, van valami egészen megnyugtató a napnyugta bambulásában. Amikor a nap végleg lebukik, és ránk köszönt az este, visszavonulót fújok és javaslom térjünk vissza szállásunkra. Kedvesemnek nincs ellenére.
Percekkel később már a faházban vagyunk. A konyhaterében foglalok helyet, miközben Belphegor tisztálkodásra adja a fejét. Táskájából néhány holmit kotor elő, majd a fürdőszobának aligha nevezhető helyiségbe vonul. Elérkezettnek látom az időt, hogy rágyújtsak egy szálra. Zsebemből előhalászom a cigis dobozomat és a gyújtómat, és egy szálat magamhoz véve rá is gyújtok. Szemem sarkából látom elsuhanni a zuhanyzó felől a műanyag matracállatot, ami bamba képével néhányat pattan a padlón, majd rajzolt műmosolyával rám vigyorogva landol a szoba közepén. Belphegorra pillantok, mire széles vigyorral az arcán jelenti ki, nem vágyik társaságra a zuhanyrózsa alatt. Teljesen meg tudom érteni. Én is szívesebben töltöm magam a napi rutint. Egy negyed óráig zubog a víz, közben elszívok egy második szálat is, és egy újabb üveg rumot kezdek meg, miközben az egyik éjjeli szekrény fiókjában talált könyvet lapozgatom. Kicsit kopottak a betűk a kötet elején, de azért kivehető, hogy egy Verne tollából származó Utazás a föld középpontja felé címmel illetett művet olvasgatom. Nem is rossz. Meg kell állapítanom magamban. Egészen bele is mélyülök, megsárgult oldalait lapozom kizárva a külvilágot. Csak kedvesem hangjára kapom fel újra a fejem, aki épp a fürdőből haját törölgetve, egy falat textilben lép elő, majd az ágy szélénél megállva táskájában kezd matatni. Behajol és hirtelen nem látok belőle mást csak rövidnadrágbugyiját és hétezer éve formás hátsófelét, ami valljuk be egyáltalán nem rossz. Néha elfeledkezek róla, hogy bizalmasom egy nő méghozzá a csinos fajtából, és csak az ilyen kósza pucsitásoknál döbbenek rá, milyen kis formás testtel dobta meg annak idején Lucifer. Még mielőtt lefülelné elkalandozott, fenekére fókuszáló tekintetem, újra a könyv soraira irányítom figyelmemet. De csak annyi ideig, míg felém fordulva egy újabb kérdést nem szegez nekem.  
-Azt akarod, hogy maradjak? - fordulok kicsit felé a székemen.
-Rendben. Ezt még úgyis befejezem. - emelem fel a kezemben lévő könyvet, nagyjából az első harmadánál tartok. Mire végigérek, ő egészen biztos elalszik. Míg Belphegor egy gyors csillaglesés után befoglalja az ágyat, én lábaimat egy másik székre rakva kényelembe helyezem.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 30 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 30 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
933
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 27, 2020 8:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32  NextBelial & Belphegor


A
zt hiszem kicsit megmozgatom az agytekervényeit, muszáj választ kapnom erre a lényegesen egyszerű, de nekem még inkább fontos kérdésre. Így ha nem válaszolna, addig piszkálnám, míg értelmes választ nem kapok, ami úgy tényleg megfelel az én igényeimnek is. Ez pedig azzal, hogy mert megígérte teljessé is válik, egyenlőre legalábbis elfogadom. Meg is említem neki, hogy milyen sokszor kihúzta már a kis seggem a szarból, mire jön egy igazán diplomatikus kérdés válasz gyanánt. Felvonom szemöldököm miközben ránézek.
-Ez most komoly? Még mindig itt tartunk? De legyen! Ahogy akarod Lordom!-fordulok el tőle, ennyit az idilli hangulatról, vágd csak tönkre, hát persze... Köszi kis drágám! Dugd a fejed is a homokba... Ennyit arról, hogy bűntárs! Inkább szóban kérek egy cigit, mielőtt olyat szólnék ami úgy elvághatná az egész nyaralás hangulatomat, természetesen azt is megjegyzem, ha nem adja önként akkor elveszem, szépen begyakorolt mozdulatsorom van erre. Pillanatokkal később rá gyújtok és hagyom hogy tüdőmet kitöltse a füst. A nap hamarosan lebukik a horizont peremén, már egész sötét felül az ég, gyönyörű színátmenetes ahogy tekintetem egyre lejjebb viszem az eltűnő nap irányába. Közben megemlítem, hogy akkor a vázolt terv az elkövetkezendő két napra mi lenne még. Upsz... Kedvesem még nem is tudja, hogy két nap múlva nem megyünk még haza, na majd rájön... Miután elszívom a cigit elnyomom a homokban, majd ismét kezembe veszem az üveget, kupakját lecsavarva iszok nagyobb kortyokat belőle.
-Igen, sajnos hamar eltelik így.-ügyesen színlelek csalódottságot a tényre, de belül pedig örülök, hogy ez amúgy mégsem így lesz. Konkrétan hét egész napra vontam ki Viszályt a forgalomból. Egy igazi géniusz vagyok! Bár biztosra veszem, fog ő még morogni ez miatt, de ilyen áldozatra hajlandó vagyok. Mondjuk azt a közjóért teszem. Lassan az én üvegem is fogyóban van, így az utolsó kortyokat is eltüntetem, majd pillantásom az első csillagra vetül ami megjelenik az égen. Belial is végzett a saját adagjával, feláll és a tenger felé sétál. Mint egy igazi romantikus főhős, ezzel a kora esti szürkülettel a háttérben. Mosolyogva nézem őt, végül mikor rám pillant és megszólal, szinte azonnal felpattanok.
-Nincs semmi akadálya. Mehetünk.-vonok vállat és felkapom az üvegeket. El is indulok a ház felé, hogy Belial jön vagy sem, azt eldönti ő. Én minden esetre a lépcsőn felsétálva és belépve a házba leteszem az üvegeket az asztalra, majd a táskámhoz lépek. Előkapom a törölközőm, a pizsimet, és elvonulok a kis fürdőszobába, ahol a zuhanyfüggöny mögött egy méretes tengeri csikó formájú matrac éktelenkedik.
-Ez mégis mi az ördög?-kiáltok felháborodottan és egy laza mozdulattal kikapom a matracot a tus alól, aztán ismét kinyitva az ajtót, nemes egyszerűséggel hajítom a helység közepére.
-Nem kell társaság!-jelentem ki vigyorogva, aztán eltűnök míg rendbe szedem magam. Negyed óra múlva frissen mosott hajamat törölgetve lépek ki a fürdőből. Egy top és franciabugyi együttesben lépek ki, meg némi gőz kíséretében.
-Egész jó... Egy személynek.-pillantok Belialra, aztán az ágyhoz sétálok és hátat fordítva Démonomnak turkálni kezdek a táskámban.
-Itt maradsz majd mellettem amíg elalszom?-kérdezek rá csendesen miközben végre megtalálom a papucsomat. Ledobom a földre és bele bújok.
-Ígérem nem kérek esti mesét!-rázom a fejem is, hogy hiteles legyek, mondjuk tényleg nem tervezem, hogy itt mesét olvasson, vagy bármi, csak nem akarok egyedül lenni. Egyébként is, most ki akarom élvezni, hogy egy teremtett lélek sem jár erre, nincs senki aki lefülelhetne bármit is csinálok. Szabadságra mentünk! Ki kellett volna írni a házunk ajtajára. Megmosolyogtat a gondolat, aztán az ablakhoz sétálok és félre húzom a vastag anyagot, hogy kinézhessek. Egyre több csillag gyúl ki az égen, ha jobban szemügyre veszi a démon, visszatükröződnek a tengerben.
-Szerintem szép hely. Jó társasággal.-jegyzem meg miközben visszaengedem a függönyszerűséget, aztán az ágyhoz sétálok és leülök rá. Hát, ez sem az enyém... Az sokkal puhább. Elhúzom a számat, lehet a matracon kéne aludnom, vagy tényleg kint a homokos parton... Na mindegy, egy hetet kibírok. De az biztos, hogy reggelre mindenemet el fogom feküdni.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Ciprus, Európa - Page 30 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 30 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 30 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 30 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 30 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 27, 2020 5:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Belphegor a rumos üvegből kortyolgatva a naplementébe bámul, gondolatai mégis még mindig a hajóroncs körül forognak, az ott történek foglalkoztatják. Miért is kaptam el őt az utolsó percben? Miféle kérdés ez? És miért is olyan nagy dolog ez? Nem értem. Egyszerűbb lenne visszakérdeznem. Miért, hagynom kellett volna, hogy lezuhanj? Biztosan besértődne, legalábbis egy rosszalló pillantást tuti vetne rám, amiért kérdésre kérdéssel felelek. Én is nehezen állom az ilyet. Kicsit átgondolom a válaszomat, mielőtt szóra nyitnám a szám, mivel magam sem tudom igazán, csak úgy jött a mozdulat. Olyan ösztönös módon. A felelettel, amit adok, úgy tűnik elégedett, főleg, mikor felemlegetem korábbi ígéretemet is. Hálás pillantásokat vet rám, majd megköszöni, amiért olyan sokszor kirántottam már a bajból.
-Ez a dolga egy Lordnak, nem? - hajtom össze közben a térképet és csúsztatom be nadrágom hátsó zsebébe. Legalábbis az egyik. Kérése mellett viszont elsiklok, ezért jelzésértékűen újra felém nyújtja tenyerét, a tipikus kunyerálós mozdulattal, és most szavakkal is ráerősít, cigarettát akar. Szemtelenül még azt is hozzáteszi, amennyiben nem adnék se baj, majd a zsebembe nyúl és kiszolgálja magát.
-Azt hiszem az szükségtelen... - felelem és előveszem a cigis dobot, amit azonnal felé is nyújtok, hogy rabolhasson belőle egy szálat. Én viszont most nem füstölgök.
-Igen, ez a terv. - bólintok szavaira. Túra a környéken és gyakorlás. A fennmaradó két nap programja.
-Gyorsan el fog telni ez a három nap. - teszem hozzá és arra gondolok, hogy a holnapi kis kirándulás még előnyünkre is válhat, hiszen séta közben felfedezhetjük a közeli tavakat is, ami jó gyakorlóhely lehet bizalmasom mágiájának fejlesztésére. Vízből persze nincs hiány itt se, előttünk a tenger, de azt hiszem ez túl nagy falat lenne neki. A hullámok túl erősek, ő pedig nem elég gyakorlott még ehhez, hogy ilyen víztömeggel játsszon. Ésszerűbb egy kisebb vízforrást keresni a kísérletezésre, mondjuk egy közli tavat vagy patakot, és ott próbálgatni a vízmágiát. Felemelem a fejem és a távolba nézek, a nap már majdnem teljesen letűnt a horizonton. Az ég alján lilás fény dereng, pillanatokon belül estére váltunk. Ahogy az idő telik, úgy fogy italom is. Ránk esteledik, amikor az utolsó kortyot is kiiszom az üvegből, mégsem igen érzem a hatását. Felkelek ültemből és teszek pár lépés a tenger felé.
-Holnap korán kellene indulnunk, javaslom vonuljunk vissza mára. - pillantok Belphegorra.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
30 / 32 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 35 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 30 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7