Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 29 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 29 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
932
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 01, 2020 11:05 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  NextBelial & Belphegor


S
zámomra kicsit furcsa ez az egész, mármint szokatlan. Talán tényleg megfogadja a tegnap ajánlott tanácsomat. Élvezze a szigeten töltött időt! Lehet hogy nem ártana nekem is megfogadni a saját tanácsomat, nem csak nyafogni, hogy vizes lettem. Bár ez inkább csak piszkálódó nyafi semmint igazi. Lopok pár nyugodt percet magunknak miután hátára döntöm Kedvesemet, teljesen ösztönösen jön a mozdulat hogy a hajamból csöpögő víz útját kövessem. Bár még sosem érintettem így őt, mégsem feszélyez a tudat hogy mit csinálok, egészen addig, míg fel nem fedezem azt a heget a bőrén. Szúrt seb lehetett fénykorában. Tudni szeretném a történetét, talán fel is tenném a kérdést, de hátrálásra késztet azzal ahogy félre pillant. Értem én, ez egy olyan hagyjuk és ne firtassam dolog. Rendben van. Egy puszi az arcára és már magára is hagyom. Egészen addig, míg el nem kezd kipakolni a hátizsákjából. Ki is derül, hogy ez egy olyan emberi szokás, amit méltán tudhat be hobbinak is. Meg is jegyzem hogy előttem titkolózik, de csak szemtelenkedek vele, válaszára elvigyorodom, és lehúzom egy szál cigivel is, amit szerencsére most elsőre megkapok. Rá is gyújtok, majd szó nélkül hagyva ismét a folyó felé sétálok immár füstölögve. A vízbe gázolva indulok felfelé a patak mentén. Fel is teszek egy kérdést, de választ már nem kapok rá. Tovább cigizek és sétálgatok a vízben, míg rá nem lelek egy gyönyörű kagylóra, ki is emelem a vízből, majdnem elfoglalja a fél tenyeremet, belseje gyöngyház fényben csillog.
-Ide nézz mit találtam!-tartom a magasba miközben vissza indulok Belial felé, most veszem csak észre milyen kényelmesen elhelyezkedett. Út közben felkapom a vizes cuccaimat és a kijelölt táborhelyhez szállítmányozom. Hanyagul ledobom a földre őket, aztán Kedvesemhez lépek és megmutatom a zsákmányomat.
-Ilyet kereshetnénk a tengerben is! Vagy esetleg hátha találunk gyöngykagylót.-vetem fel az ötletet miközben a tűzbe pöckölöm a csikket, aztán azt lesem hogy Belial épp mit művel.
-Mi lesz ebből?-kérdezek rá, miközben az egyenes botot faragja. Letelepszem a fűbe és hanyatt fekve a kék eget bámulom egy ideig. Már erősen délutánba fordult az idő, de a nap még elég magasan jár, így élvezem a sugarakat és egy idő után hasra is fordulok. Én most napozok! Aztán felkönyökölök és egy apró kavicsot pöckölök Viszály térdéhez.
-Szóval, egy kristálytiszta folyó van előtted, hogy akarsz halat fogni?-teszem kérdésemet újra, immár hallható távolságból és érdeklődve várom a válaszát miközben újra szemeim elé emelem a kagyló héjat.

Zene: Követem vakon
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Ciprus, Európa - Page 29 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 29 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 29 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 29 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 29 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 01, 2020 9:48 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Minden az én hibám. Hangzik a szokásos vád. És az ezt kísérő megjegyzés is. Megszokhattam volna már! Meg lehet ezt szokni egyáltalán? Aligha. Inkább csak vállat vonok és nevetek rajta. Nem értem mi gondja egy kis víztől, ami ruhájára tapadt. Csak víz, még csak nem is szentelt. Szerencsés időnk van, kellemesen meleg a levegő, könnyedén szárad minden átnedvesedett ruhadarab.
-Igaz...legalábbis ott nem lettem vizes, ahol lenne. - nevetek tovább, miközben  hajából rám csöpögő vízcseppek útvonalát követi ujjaival, aztán rátalál oldalamon halványan látszó sebemre, ami nem túl szép emlékeket idéz bennem. Biztos vagyok benne, érdekelné hol és hogy szereztem, és kimondatlanul fel is teszi a kérdést, de ezt a történetet megtartom magamnak. Van, amit jobb nem tudni. Harci tapasztalatai alapján viszont annyit észrevehet, hogy ez nem vágás nyoma, sokkal inkább szúrt seb helye.
Bár a kardjátékunk rövid életű volt, a vizes dobás után pedig bizalmasom teljesen elázott, így attól tartva, hogy rövidesen hatalmába keríti az unalom a továbbiakról kérdez. Éppenséggel van pár ötletem, amivel elüthetnénk az időt, és még csak tovább sem kellene mennünk. Már javában délutánban járunk, néhány óra és sötétedni kezd. Mehetnénk tovább a hegycsúcs felé, de nem érnénk fel szirtig mielőtt ránk köszön a sötét. Vagy visszafordulhatnánk, mégis jobb ötletnek tűnik a maradás. Táborozást javaslok. A hely tökéletesen ideális hozzá.
-Nem annyira titkos pedig... - húzok ki egy szálat a dobozból, majd kedvesem tenyerébe teszem.
-...csak eddig nem került szóba. - vonom meg kicsit a vállamat. A tarhált cigarettaszállal a folyó felé veszi az irányt, míg én kiválasztom a megfelelő helyet, ahol tüzet rakhatok. A közeli fák alól kisebb gallyakat, ágakat gyűjtök össze, amit rakásra hordok. A táskámból papírt szedek elő, amit összegyűrve gondosan a fakupac közé gyűrök, majd öngyújtóm szikrájával lángra gyújtom az egészet. Előbb a papír gyullad meg, majd a gallyak, végül a nagyobb ágak is lángra lobbannak. Belphegor már a patakban sétál és igen távol jár, de nem megyek utána. Hallom hangját, de kérdése nem ér el hozzám. Kiterítem a hálózsákot és letelepszem rá, hogy kényelembe helyezve magam gyújtsak rá egy szálra. Még ráérek a halfogással, ha már rám bízta a dolgot. Táskám oldalzsebéből előveszek egy bicskát, majd egy hosszú egyenes ág is a kezembe kerül, melynek végét faragni kezdem, lándzsaszerű véget alakítok ki füstölgésem közben.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 29 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 29 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
932
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 31, 2020 9:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  NextBelial & Belphegor


E
gyszerűen nevetnem kell mikor eltörik a rozsda foltos kardom, ilyen balfék is csak én lehetek, de természetesen egy az egyben Viszályra hárítom a dolgokat, ki ha én nem, nem igaz? Még szép, hogy őt hibáztatom.
-Mindenért Téged! De megszokhattad volna már!-vonok vállat, de nevetése magával ragad, tényleg ritkán hallom amikor úgy igazán jó kedve van, és ez most nem az a kárörvendő kinevetés, egyszerű kacaj, mondhatjuk amolyan beletörődős nevetésnek is, minden esetre valamiért nagyon tetszik most. Magam is felvidulok tőle. Pedig csak egy nevetés. Vagyis inkább az Ő nevetése. Azért belebokszolok a mellkasába, nem túl erősen, de érezni azért érezhetően. Könnyed szavaira felvonom szemöldököm.
-Hát persze... Te könnyen szexizel, nincs semmi takargatni valód... Én meg... Ahj, hagyjuk!-rázom meg a fejem vigyorogva, így még több vízcsepp hullik fedetlen bőrére. Így összegyűlve indulnak útra mellkasáról, egészen oldaláig, ahol végül legördülve a talajba vesznek. Ujjaim pedig követik a nedves kis utat, míg fel nem fedezem oldalán azt a réginek tűnő sebhelyet. Nagyokat pislogok és szótlanná válok, még is kérdő tekintettel fordulok szemei felé miközben kezemmel eltakarom az említett bőrfelületet. Zavartan kapja félre pillantását, megvillannak szemeim, sosem csinálta még ezt velem. A régi énem valószínűleg addig nyüstölné amíg el nem mondana valamit a sztoriból, de a mostani Belphegor továbbra is csendben hallgat. Ugyan fúrja az oldalam a kíváncsiság, de nem fogom kierőszakolni belőle, ha nem akarja elmondani. Ugyan azt tervezem hogy a sebhelyre adok lehelet finom csókot, de mozdulat közben átgondolom a dolgokat és arcára hintek egy puszit, míg oldalán ujammal simítok végig. Aztán visszavonulót fújva állok fel és sétálok vissza a kis folyóhoz. Ott kicsit gondolataimba merülök, de nem sokáig maradok így, figyelmeztetem magam, hogy más dolgunk van, így jobb híján nyafogni kezdek, hogy se kard játék, se semmi nincs, szóval unatkozom és Lordom lesz kedves valamit kitalálni, mert különben hallgathatja a női hisztit. Nem is sokat várat magára az ötlet arzenál, mert Belial feltápászkodk és a táskájához lép.
-Tábort?-fordulok felé hitetlenkedve és én is felállok a víz partról. Közelebb sétálok hozzá és figyelem hogy mennyi minden kerül ki a táskájából. Na hát táskára én nem gondoltam például, nála meg már van hálózsák és takaró is. Már épp hozzá fűznék valamit, de Belial ismét megelőz és meg is magyarázza, hogy mi ez a sok cucc így nála.
-Helyesbítek és kicsit ha nem bánod, csinálod a tábortüzet és játszhatsz egyedül fogócskát a halakkal, én majd távolról nevetek rajtad.-vigyorgok és megrázom a fejem.
-Szóval titkos hobbid van és ezt eddig én nem tudtam? Na pompás.-teszem csípőre kezeimet, de nem sokkal később mellé lépve a kezem nyújtom felé, tenyérrel felfelé és csak szemem sarkából pislogok rá. Igen, eljött az idő, hogy jó magam is rágyújthassak. Ha kapok akkor gyorsan rágyújtok és a patak mentén felfelé kezdek sétálni.
-Milyen halat találnánk itt szerinted? Krisztálytiszta ez a folyó!-tűnődöm kissé, majd újra a folyóba lépek és a szélén sétálok folyásával ellentétes irányba, így lassan távolodom Viszálytól. Csendesen szívom a bagót és a táj hangjait fülelem. Milyen nyugodt itt minden... Amara vajon ezt is eltüntetné? Nem akarom! Vissza pillantok Démonomra és ha rám néz talán még integetek is neki, aztán ismét a folyóra figyelek és haladok tovább mindaddig, míg egy gyönyörű kagylóra nem bukkanok.

Zene: Követem vakon
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Ciprus, Európa - Page 29 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 29 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 29 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 29 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 29 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 31, 2020 7:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Ha kedvesemre nézek nem az szokott eszembe jutni, mennyivel fiatalabb nálam, hanem hogy démonhoz képest mennyire emberi. Túl emberi. De Belphegor kérdése, ami valódi koromat firtatja emlékeztet rá, hogy az ő kilencezer évével egy kislány hozzám képest. Természetes szúrós megjegyzése nem marad el, amikor ezt halkan észrevételezem. Még, hogy az ujjai köré csavart. Milyen merész kijelentés. Ez rám nézve borzalmasan hangzik. Csak nevetek szavain és egyáltalán nem veszem komolyan. Bár tény, hogy mióta velem van kevésbé vagyok karót nyelt és több mindent hajlandó vagyok kipróbálni még ha azt hosszas noszogatás útján éri is el. Tehát nem tagadhatom, hogy nagy hatással van rám. Nagyobbal, mint bárki, akit ismerek, de ez egyáltalán nem meglepő, időnk nagy részét együtt töltjük, ezért kivédhetetlen, hogy én is alkalmazkodjak hozzá egy keveset.
Kardjátékunk épp csak elkezdődik, de már véget is ér. Miután bőrig ázott bizalmasom kardja bemondja az unalmast egy mély sóhajt követően telepszem a földre játékszeremet magam mellé szúrom. A következő pillanatban Belphegor elém guggol, kezeit megérzem a vállamon, majd teljes testsúlyával rám nehezedik és hanyatt dönt.
-Ne már. Engem hibáztatsz ezért is? - nevetem el magam, miközben átvetve rajtam lábát csípőmre ül és a mellkasomba bokszol párat. Hihetetlen ez nő, minden kellemetlenségért engem vesz elő. Nem én rágtam rozsdásra a kardot, hanem az idő.
-Ugyan már Belphegor, csak néhány ázott rongy...jó időnk van, hamar megszáradnak. - veszem könnyedén. Váltóruha nélkül maradt. És én mit szóljak, rólam egy kardcsapással hasította le a pólót és nálam sincs másik. Hajából nagy cseppekben hullik rám a víz, ujjai végigsiklanak mellkasomon és közben elrévedt pillantással hallgat. Belphegor? Talán eltűnődnék, mi ez a hirtelen közvetlenség, de figyelmem halványan látszó sebhelyemre terelődik, amit kedvesem is felfedez. Aztán felém néz, rám vetődő pillantásával mintha azt kérdezné, hol szereztem és mióta van ott, de zavartan tekintek félre. Jobb ha erről nem kérdez. Nem szívesen vallanám be, hogy ennyi maradt abból a sebből, ami majdnem halálomat okozta. Azt pedig végképp magamban tartanám, hogy sérülésemet a Pokol urától kaptam, mikor Belphegorral közösen elkövetett balhénkért büntetett. Igen, én is megkaptam érte a méltó büntetésemet, bár erről bizalmasom mit sem sejt. Kicsit elveszek az emlékek között és akkor eszmélek fel, amikor a démonnő közelebb hajol és egy puszit nyom az arcomra, majd leszáll rólam és a folyó közelébe telepszik.
-Talán verhetnénk egy tábort, éjszakára. - dobom fel az ötletet, majd a felkelve a földről a hátizsákomért nyúlok, amit a fa árnyékában hagytam. Gyakorlott túrázó lévén néhány dolgot bepakoltam, mielőtt útnak eredtünk. Persze ő nekivágott a hegynek egy szál korhadásnak indult karddal a kezében. Így amikor kinyitom a táskát előkerül belőle egy hálózsák, egy nagy takaró, néhány üveg rum, cigi és még néhány apróság.
-Csinálok tábortüzet, és foghatunk pár halat. - magyarázom tovább, majd elnevetem magam. -Ez azon kevés emberi szokások közül, amit magam is kedvelek.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 29 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 29 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
932
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 31, 2020 5:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  NextBelial & Belphegor


T
eljesen letaglóz a hír, hogy milyen idős, majdnem csak a földről kell felvakarni az állam. Meg is jegyzem, hogy én hozzá képest még szinte gyereknek számítok. Aztán jön a replika, de már húzódik is vigyorra a szám, ezt nagyon kár volt kimondania.
-A hiba ott van kedves Viszályom, hogy ez a kislány simán az ujjai köré csavart és kevesebb dologra mondasz nemet, mint igent. Jól emlékszem igaz?-szúrom még mondatom neki pimaszul, bár inkább csak tények, de olyan jól ide vág, hogy nem tudom nem megemlíteni. Aztán kezdődik az edzés, Belial nyit én pedig védekezek, olyan jól sikerülnek a manőverei, hogy egyik pillanatban a cipőm és a zoknim lesz csurom víz, aztán már az egész én is az leszek. Mocsok húzásai vannak, de most én kértem, hogy ne állítsunk szabályokat. Végül is, egyszer ezt is ki kell próbálni. A folyóból kisétálva leveszem a felsőmet és már indítom a következő támadást.
-Nem morgok. Tiszta víz vagyok.-jegyzem meg ahogy összecsörrenek kardjaink, de most nem állok meg, lendületesen lépek felé, szúrok és vágok, aztán a megfelelő pillanatban Démonom is búcsút int felsőjének. Nagyon helyes, vedd le szépen! Épp csak földet ér a ruha anyaga én már lendítem karomat felé.
-Örülj neki, hogy csak ruhatárat kell újítanod.-nevetem el magam, aztán ahogy Kedvesem elhajol a penge elől és kardjával próbál hárítani az enyém megadja magát és kettétörik a rozsda ette fém. Csalódottan hördülök fel és elhúzom a számat.
-Ez igazságtalan!-pillantok Belialra és megingatom a fejem. Kardom maradékát nézegetem a kezemben és nagyot sóhajtok. Belial a földbe szúrja sajátját én pedig rosszallón nézek rá ahogy a földre ül. Unottan hajítom el a markolatot, aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve guggolok elé, de már nyújtom is felé karjaimat, hogy vállát megfogva a hátára döntsem. Ha sikerül akkor csípőjére ülök és nem túl fájón de mellkasába bokszolok.
-Miért kell neked mindig szabotálni? Gonosz vagy!-jegyzem meg vigyorogva miközben hajamból még mindig csöpög a víz.
-Most itt fogok unatkozni. Mindenem vizes, és itt vagyok váltó ruha nélkül...-dünnyögöm ahogy a lecseppenő víz útját figyelem Belial izomtól duzzadó mellkasán. Egészen belemélyülök, még ujjamat is végig húzom, arra amerre az összegyűlt cseppek haladnak, aztán tekintetem megakad Démonom oldalán, fehérebb, bőrétől eltérő színben pompázó forradás tarkítja őt. Apró kezemmel takarom el, ki tudja mennyi ideje lehet rajta, csupán egy kérdő pillantással illetem érte, hiszen ha figyelt, láthatta merre vándorol a szemem, de határozottan látszik rajta, hogy erről nem akar beszélni. Fájón hunyom le szemem egy pillanatra, ki tudja mi történt, biztosra veszem, hogy nem voltam ott mellette, mert akkor nem érne ilyen meglepődöttség a felfedezéssel kapcsolatban. Végig simítom a heget, aztán előre hajolva arcára adok lehelet finom puszit, végül felállok és a folyóhoz sétálok, leülök a partján és lábamat a vízbe lógatom. Gondolataim messzire kalandoznak egy rövid időre, biztosra veszem, hogy ha mellette lettem volna, akkor ezt nem kapja be. De most csupán csak azon agyalhatok, mennyire fájt neki vajon?
-Kard híján a mókának lőttek, ha csak nincs valami más ötleted. Az összes cuccom szárad!-pillantok hátra a vállam felett, aztán ujjaimmal kezdek rajzolni a víz felszínén. Vajon honnan indulhat ez a folyó? Jó lenne megkeresni a forrását.

Zene: Követem vakon
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Ciprus, Európa - Page 29 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 29 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 29 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 29 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 29 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 31, 2020 2:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Kérdésére végül mégis választ kap, és ahogy előre gondoltam, rendesen elképed. Hatalmas lekerekedett szemekkel néz rám és állapítja meg, hogy hozzám képest még gyereknek számít. Nos igen, ha emberi szemmel nézzük az arányokat lazán az ükunokám lehetne.
-Látod, kislány vagy még. - nevetem el magam. Én kezdem a támadást. Lendületes kardcsapásaimmal a vízbe űzöm őt, de visszavágása térdre kényszerít. Ugyanazt a trükköt veti be, mint oly sokszor már közös edzéseink során. Meg sem lepődöm, hogy újra ezzel jön. Így én sem okozok neki nagy meglepetést mikor válaszként lefegyverzem és egy jól irányzott mozdulattal a folyó egy mélyebb pontjára küldöm búvárkodni. Talán egy méterre is felcsap a víz, ahogy a folyóvízben huppan. Útját éles sikkantás kíséri. Bizonyára hideg lehet a folyóvíz. Amikor előbukkan csurom vizesen, nem bírom megállni nevetés nélkül, még annak ellenére sem, hogy tudom ennek még lesz böjtje. Kedvesem nem az a nő, aki ilyesmit szó nélkül hagy. Kikászálódik a vízből, miközben hátrahagyja vizes felsőjét.
-Ne morogj! - vetem oda pimaszul, és már emelem is a karomat, hogy első csapását háríthassam. Mellém lép és jobbról indítja a következőt, ezt is rutinosan védem, ahogyan az ezt követőket is, hátrálok néhány lépést. Belphegor pördül egyet saját tengelye körül, a hajából közben csak úgy szórja a vizet, fegyvere pengéje pedig hosszanti irányban alulról felfelé süvít végig mellkasom előtt. Nem talál el, nem ejt rajtam sebet, de pólómat egy pillanat alatt gomb nélküli inggé varázsolja.
-Szemtelen nőszemély. Melléd lassan új ruhatár kell. - nevetem el magam. Hiszen felsőimet, ami leginkább ingek vagy lenyúlja vagy tönkre teszi. Nincs mit tenni, ennek már annyi, így gyorsan lekapom magamról a textilt. Épp csak a földre ejtem a lábam mellett, mikor a kedvesem újabb támadást intéz felém, ami alól ösztönösen hajolok el, így a fülem mellett halad el a rozsdás kardél. Fegyverem emelve oldalirányból taszítanám el a fejemtől a fémet, ám ahogy a pengék összeérnek Belphegor fegyverének nagyobbik fele megadja magát és az egyik vastagabb fa oldalába fúródik. Ennyit a játékról.
-Ohh...- eresztem le kezem a testem mellé és pillantok az elrepült fémdarab után.
-Hát ez várható volt, jó ideje ehette már a rozsda. A földbe szúrom saját kardomat, majd letelepszem mellé.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 29 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 29 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
932
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 31, 2020 12:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  NextBelial & Belphegor


A
hogy elindulunk a szikla szirten még bepróbálkozom hogy megtudjam valódi korát, ám még a peremen haladva sem kapok reakciót erre. Csupán akkor jegyzi meg mióta létezik mikor a tisztásra lépünk. Elkerekedett szemekkel pislogok rá.
-Ezt most nem mondod komolyan ugye? Egy millió év? B@ssza meg! Belial hozzád képest én még gyerek vagyok!-vakarom meg a fejem nevetve. Így már értem, miért nem tudok soha fölé kerekedni. Hát van még mit tanulnom. De ez mit sem változtat azon hogy mostanában egyre több alkalommal emelünk fegyvert egymás ellen. Jóval többször, mint régen. Csapásait biztosan hárítom, míg bele nem lépek a folyóba. Nevetve rúgom le cipőimet, és hajítom utánuk a zoknikat is, hogy aztán mágiához fordulva vizet loccsantsak Belial arcába és most én lendüljek támadásba. Rend szerint érkezik szokásos támadásom, amikor mögé kerülve térdhajlatába taposok ő pedig megroggyanva fél térdre ereszkedik. De most nem adok alkalmat arra hogy áthajítson válla fölött, elugrok tőle és vigyorogva várom hogy felkeljen és ismét támadásba lendüljön. Fel is áll, kiroppantja a nyakát és megindul felém. Lendületes csapásait kissé nehezebben védem, de közben hátrálok is. Nem tudom elrejteni a vigyorom közben, kardjaink fémesen csengenek össze minden egyes hárításnál. Nem is nézem merre hátrálok, de csak hamar ismét a folyó kerül talpam alá. Felsikkantok a hűs víz érintésére, ez a pillanatnyi kizökkenés elegendő Démonom számára hogy elkapja a bal kezem amiben a kardot markolom. Felé kapom a fejem és belevigyorgok képébe.
-Szemét!-kuncogok, de ahogy enged a szorításon már tudom hogy futnom kellene, de időm sincs mozdulni, mert azzal a lendülettel kap fel és hajít bele a folyó mélyebb részébe.
-Ne már!-kiáltom el magam ahogy hátammal csapódok a vízbe és egy pillanatra el is merülök. Köhögve, prüszkölve bukkanok a felszínre és megrázom a kezem Lordom felé. Kiröhög... Ezt nem hiszem el!
-Te rohadék! -nevetek vele együtt, ahogy elindulok kifelé a vízből kibújok felsőmből, a parton egyszerűen csak ledobom és már lendítem is kardomat Belial felé. Azért én sem vagyok százas. Mondjuk ha a gatya rajtam szárad meg az nem gáz, de a vizes felső mocsok módon zavarna. Így már csak egy melltartó takar felül, több támadási felületet biztosítva ezzel. Jó lesz vigyázni. Balról indítom én is a támadást, kicsit több erőt adok bele, mint szoktam az elején, határozottan lépek mellé és ha védi akkor jobbról oldala irányába suhintok. Nem tervezek megállni, így most én kényszerítem hátrálásra, míg nem fordulok egyet előtte, vizes hajamból a szélrózsa minden irányába reppennek a vízcseppek, míg nem alulról felfelé hasítok egyet, esélyt sem adva a védésre, hasad is Belial pólója ahogy a nagykönyvben meg van írva. Elvigyorodok és vállat vonok. Csináltam egy új fajta inget neki.
-Na lehet vetkőzni!-jelentem ki önelégülten és büszkén figyelem a művemet ahogy a lágy szellő szétfújja az anyagot, Viszály testén egy karcolás sincs. Finomodik a technikám. Mondjuk ideje volt. De csupán ennyi időt hagyok neki, míg szemérmetlenül végig mérem, azután ismét lendül a karom torka irányába, de nem is szándékozom megállni a mozdulatban, szóval remélem hogy hárít, vagy legalább leguggol.

Zene: Gyönyörű Bolond
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Ciprus, Európa - Page 29 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 29 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 29 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 29 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 29 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 31, 2020 11:12 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
A szerencsén múlott, hogy eddig még nem kellett új porhüvelyt állandósítanom magamnak. Volt néhány elég rázós alkalom, amikor elég közel kerültem a halálhoz. Legutóbb másfél éve, mikor a Főnöknél jártam a büntimért, tényleg azt hittem nem élem túl. A zárt kapuk miatt dupla szívás volt a gyógyulás, soha életemben nem volt ilyen hosszú és nehézkes a felépülésem. De a szerencse most sem hagyott el. Belphegor a szemeit forgatja megjegyezve, hogy azért több kellett ide, mint Fortuna kacsintása.
-Való igaz, jó kis ápolónőm voltál. - ismerem el gondoskodását. Ha akarnám sem tudnám számszerűsíteni, hányszor foldozott már össze megismerkedésünk óta.
A Viszály kora témát nem engedi a feledésbe merülni, továbbra is tudni akarja, mióta taposom már a "földet".
-Ha ennyire tudni akarod...elmúltam már egy millió éves. - mondom ki vállamat rándítva, miután elhagyjuk a keskeny sziklaösvényt.
-Pontos számot viszont ne várj, egy ideje már nem számolom. - teszem hozzá, miközben felmérem a tisztást. Kihasználva a terep adottságait, kis gyakorlásra adjuk a fejünket. Belphegorom javaslatára elhagyunk minden szabályt, bár alapból nem sok kitételt szoktunk szabni a játékainkhoz. Hívogató mozdulat tesz, megadva ezzel a kezdés jogát. Ám legyen. Marokra fogom kardomat és balról lendítve kezdem meg a támadást. Ügyesen hárítja csapásaimat, az évek és a gyakorlás nem múltak el nyomtalanul. Rengeteget fejlődött, ami nem is baj, mert a mágiája nem valami fényes. Pengéim elől hátrálni kezd és lába elhagyja a száraz talajt. Hirtelen a hegyi patak vízében álldogál, amitől  nem lesz valami boldog. Már várnám a tipikus kérdést, amit ilyenkor költői jelleggel nekem szegez - normális vagy? - ám ez most elmarad és inkább csak egy "kapjam be"-re futja. Nevetve löki félre átázott lábbelijét, miközben figyelmembe ajánlja, hogy addig innen el nem megyünk, míg a cuccai szárazak nem lesznek.
-Nyugi, nem sietek sehova. - felelem sunyi vigyorral, ami egy pillanattal később a tó víze töröl le. Szabad kezemmel az arcomon simítok végig, letörölve a rám zúduló vízcseppeket. Micsoda elterelés. Ám attól, hogy rákésztet, hogy becsukjam szemem, még tudom, hogy a közelemben van, kardját az enyémhez érinti ezzel jelezve mennyire. Ezután a hátam mögött terem, megfogja a vállam és már tudom is mi fog következni, még mielőtt következő mozdulatát megtenné. Gonosz vigyor kúszik végig arcomon, miközben lábfejével hajlatomba lépve térdre kényszerít. Ezt minden alkalommal eljátssza. A legtöbb ilyen esetben utána nyúlok és átrepítem magam felett, így ő is menetrendszerűen a talajszinten pihentetheti a hátát. Most azonban gyorsan ellép mögülem felvéve pár lépés távolságot, hogy pimaszul szóljon hozzám néhány szót. Most nem érkezem keze után kapni, hogy magammal rántsam. Bár ellépett hátam mögül, ettől még nincs biztonságban, úgyis a földön fog kikötni. Felegyenesedem, megropogtatom a nyakamat, majd újra támadásba lendülök. Lendületesen szalad felé a penge, minden irányból. Kapkodnia kell a kezét, hogy saját kardjával hárítsa azokat. Közben észrevétlenül hátrál és a biztos talaj újra eltűnik a lábai alól. Megvárom, míg figyelme egy pillanatra lankad, ekkor nem suhintok újra, inkább kardtartó kezét kapom el és tartom fogva csípőm tájékán. Vagy elengedi a kardot vagy nem, ez már részlet kérdés. Engedek szorításomon, hogy felkaphassam őt, majd egy pillanattal később a folyó mélyebb pontjába dobjam. Elégedett mosollyal figyelem csobbanását, majd jót nevetek, amikor elázva újra felbukkan a felszínen. Hogy ezért mit fogok kapni? Pofátlanul röhögöm ki a parton. De nem szólhat egy rossz szót sem, ő akarta, hogy ne legyenek szabályok.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 29 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 29 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
932
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 31, 2020 9:58 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  NextBelial & Belphegor


B
ele gondolva teljesen normális, hogy ennyi emlékünk van. És mind mind olyan dolog ami számomra fontos esemény. Attól még hogy szinte kudarcba fulladt az első edzésünk, nekem ez is egy jó dolog volt. Főleg hogy akkor Viszály maga ajánlotta fel, hogy lenne az a démon aki kicsit átmozgat aznap. Nem mondom volt meglepetés a javából. Mert addig a napig kizárólag mellette, nem ellene harcoltam. A sziklaperem szélén kapok egy kis mesét is, ami egészen felvillanyoz, hiszen nem elég hogy magáról mesél, olyan mintha már akkor vele lettem volna. Szavaira megforgatom a szemem is.
-Vagy inkább jó volt az ellátód a sebeket illetően.-kuncogok, már összeszámolni sem tudnám hányszor kötöztem őt be... Mondjuk többnyire azért mert elém lépett amikor nem sikerült kivédenem a támadásokat, ennyivel legalább tartoztam neki. Hiába kérem csak nem számosítja az éveit, így kénytelen vagyok pimaszkodni, csak hogy most ez sem használ.
-Ha nem fedi le, akkor miért nem mondod végre ki? Mennyivel vagy idősebb, mint én?-nézek rá kérlelőn, csak nem engedem el a témát, hátha megkapom a választ végre. Ennyit igazán elárulhat, köztünk maradna. Nem sokkal később elindulunk feljebb, a keskeny párkány nem a legmegfelelőbb megoldás, szóval míg ott lépdelünk egy szót sem szólok annyira koncentrálok. Azt mondjuk szemem sarkából látom, hogy Belial azért fél szemmel engem figyel, hogy mit ügyetlenkedek össze, de ahogy a tisztásra lépünk már meg is ered a nyelvem. Szeretem ha biztos talaj van a talpam alatt. Már piszkálom is kedves főnökömet, hogy szusszan egyet, vagy rögtön vágjunk is a közepébe. Most először a szabályok elhagyását javaslom, úgy gondolom idekint megengedhetünk magunknak ennyit.
-Nem fogsz lányos könnyeket látni ne félj.-biztosítom felőle és fültől fülig húzódik vigyorra a szám ahogy hívásomra elindul felém. Lendül a keze és balról indítja a támadást, emelem a karomat és a két penge találkozásakor neki feszülök az övének, ellököm magamtól, így indít egyet jobbról is amit szintén védek, de kénytelen vagyok hátra is lépni közben. Ahh, folyton ezt csinálja! Mindig eléri hogy hátrálni kezdjek. Jön a harmadik vágás, és millimétereken múlik, hogy ne vágja meg a nyakam, de ahogy ismét hátra lépek, cipőmet elnyeli a víz és bokáig süllyedek a kis patakban.
-Ó! Kapd be!-nevetek fel és villámgyorsan lerúgom a cipőimet és a zokniktól is megszabadulok, hogy aztán valamerre elhajítsam őket az útból.
-Azt remélem vágod, hogy amíg azok nem száradnak meg, mi innen tovább nem megyünk!-ingatom a fejem vigyorogva, ezt most szépen elintézte magának. De nem pihentetem sokat, mert amíg beszéltem arra koncentráltam hogy hol állok, a következő pillanatban, nem túl erős, de éppen elég mennyiségű víz indul meg felé ahhoz, hogy az arcába csapódva egy pillanatig ne lássa hogy megindulok felé, de jól ismer, így ha nem is lát, érezheti ahogy közelebb lépek, kardomat csak az övének érintem, hogy találkozzon a két penge és hangja legyen annak hogy ott vagyok, aztán vállát megfogva perdülök a háta mögé, hogy bele talpaljak a térdhajlatába. Ezt a mozdulatot annyira szeretem. Legalább egyszer mindig bejátjszom ha szembe kerülünk egymással, persze ennek mindig az lesz a vége, hogy utána én is a földre kerülök, de ezt most szándékozom kihagyni, így amint térdre ereszkedik el is engedem és hátra ugrok tőle.
-Itt vagyok Drágám! Ébresztő.-nevetek fel és megropogtatom az ujjaimat.

Zene: Gyönyörű Bolond
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Ciprus, Európa - Page 29 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 29 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 29 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 29 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 29 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 30, 2020 10:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Amikor a közös gyakorlásainkra terelődik a szó, elmosolyodom. Ahhoz képest, hogy mindig úgy voltam vele, nekem nem kell edzőtárs, jól ellent mondtam önmagamnak. Az első közös edzést én kezdeményeztem az első ezer évünk után. Ez éppen olyan, mint a tánc. Elmondtam milliószor, hogy nem táncolok. Mégis Belphegor az egyetlen, akivel ezt megteszem. Érdekes...mikre rá nem vesz ez a nő.
A sziklaszirt alatti érintetlen táj a régi időket idézi fel bennem. Különös, ritkán kap el így a nosztalgia, mégis leülök pár percre és csak nézek ki a fejemből. Az is eszembe jut, hogy első látogatásom alkalmával használtam először ember megjelenésemet. Még mindig emlékszek arra a fura érzésre, amit első viseléskor éreztem. Azt hittem soha nem fogom megszokni.
-Mondjuk azt...eddig szerencsém volt. - helyesbítek. Vakmerőségem miatt jó párszor rezgett a léc, de végül mindig megúsztam valahogy. Talán mostanában, mióta a halandó világba kényszerültünk élni és a visszatérés csak valami nagyon távoli lehetőség lett számunkra...talán most mondhatom el, hogy odafigyelek magamra. Visszafogom őrültségeimet és kevesebbet kockáztatok.
Bizalmasom mindig is tudta, hogy jóval idősebb vagyok nála, de soha nem mondtam mennyivel, nem gondoltam, hogy ennek bármi jelentősége lenne vagy változtatna bármint. Ő biztos nem lett volna kevésbé szemtelenebb.  
-Szerintem a vénember nem fedi le igazán mennyi ideje is rontom itt a levegőt. - felelem pimaszul viszonozva mosolyát, miközben lassú léptekkel tovább indulunk. Mikor az ösvényre tettük a lábunkat nem számítottam arra, hogy ilyen változatos út vezet felfelé. A keskeny párkányon egyensúlyozva fél szememet azért kedvesemen tartom, bizonytalan lépteit figyelem. Ha megint magához szólítaná a mélység, úgy ismét elkapnám. Megkönnyebbült sóhaj tör fel belőle és térdein egy pillanatra megpihen, mikor túljutunk a halál szakaszon. A tisztás, ami szembe jön velünk szinte kínálja a lehetőséget egy kis edzésre. Nincs Belphegor ellenére a testmozgást, pimasz szavaival jelzi is felém, hogy ő bizony készen áll a játékra.
-Arra ráérek később is. - válaszolom, és leveszem hátamról a túrabatyut, majd az egyik fatörzs árnyékába lepakolok. Egyedül a rozsdás penge, ami nálam marad. Könnyedén pörgetem meg ujjaim közt, miközben Belphegor a szabályok felől érdeklődik, majd azzal a lendülettel javasolja, tekintsünk el tőlük.
-Szabályok nélkül? Legyen. Csak nehogy sírás legyen a vége. - fűzöm szavaihoz szemtelenül. Intésére felé indulok és balom felől éri az első támadás. Ha hárítja, úgy jobb felől megy a következő, majd karomat kinyújtva suhintok vízszintes irányba és hátrálásra késztetem. Ha nem hajol el időben, úgy a kard éle épp csak érinti nyakát, hajszálnál is vékonyabb sebet ejthet rajta. Ha reflexei nem hagyják cserben és észlelve a veszélyt hátralép, úgy lépésével vizet talál talpba alatt. Ha lepillant a sekély folyó szélén találja magát bokáig süllyedve.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 29 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 29 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
932
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 30, 2020 8:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  NextBelial & Belphegor


I
gaz ami igaz, megnézett és utána már csak az volt a cél hogy melyikünk kerekedik felül a másikon. De persze a vak is láthatná mindig, hogy aki ügyesebb az Belial. Mindig én húzom a rövidebbet, de amúgy élvezem, most már különösen is. Mindig tanulok valami újat az én drágámtól. Bár odáig sosem jutok el, hogy vissza is adhassam a tudásom. Legjobb tudomásom szerint, mindig is én adtam fel a harcot, de ami nem megy azt nem is kell erőltetni ugyebár. Csak bólintok szavaira, hiszen igaza van, de attól még nekem is, és ez tény. Végül mellé telepedve a szikla szirten hallgatom a történetét arról, mikor először látta a földet. Még hozzáfűznivalóm is van a dologhoz, illetve megkérdezem, most már nyíltan, hogy amúgy Ő mióta is létezik a világban.
-Legalább tudjuk, hogy odafigyelsz magadra.-jegyzem meg mikor elmondja, hogy akkor használta először az emberi testét, azt amit az első pillanattól én is láthattam. Elvigyorodom, ugyanis Lucifer jól összerakta Viszályt is. Ha lehetne folyamatosan őt bámulnám, de az túl feltűnő lenne. Azt persze nem tudom meg pontosan hogy milyen idős, de elfogadom a válaszát.
-Szóval maradjunk a Vénembernél, rendben, nekem így is jó.-vigyorodom el, ám mikor Amarat említi hamar leszólom a téma választását. Mi több, nyomatékosan kérem, hogy kerülje, ezért jöttünk el otthonról, nem kell lehúzni a kedvem, eddig olyan jó volt. Nem sokkal később elnyomja a cigit és indulásra szólít.
-A nyugalom nem mindig rossz Belial! Csak nem tudsz vele mit kezdeni. Te folyamatosan pörögsz. Életidegen számodra. De nincs két egyforma démon.-jegyzem meg ahogy felállok, majd ismét elindulunk, egy kis hegyi ösvényen, ami nem minden esetben veszélytelen. Kicsit nehezebben haladok, mint Ő, de azért igyekszem tartani a tempóját. Mondjuk mikor oldalazva, a sziklafalhoz lapulva haladunk, ott azért nem sokon múlik, hogy imádkozni kezdjek azért, hogy le ne zuhanjunk, meg ne csússzon a lábam és még sorolhatnám hogy mi zajlik a fejemben hirtelen. Még tenyereimet is a falnak feszítem, biztos ami biztos alapon. Most jövök rá, hogy nem volt olyan jó ötlet rögtön rábólintanom erre a kirándulgatós dologra. Végül nagy örömömre esik, mikor egy kiszélesedő kis tisztásra lépünk. Megkönnyebbülten sóhajtok fel és térdeimre támaszkodok, hogy kifújjam magam. Belial kérdésére kapom fel a fejem és tüzetesebben vizsgálom meg a helyet. Teszek felé pár lépést, majd körbe fordulok.
-És a kedves öreg úr fújna egyet előtte?-kérdezek rá pimaszul ahogy kiroppantom a nyakam és megpördül kezemben a kard. Nem idegen ez a fegyver sem, de mindketten tudjuk, hogy a tőr az én igazi társam, bár most a kis viskóban van, valahol a táskám alján. Nem is lényeg, bár az jobban kézre áll, igazából az első pillanattól fogva, mikor legelőször a kezembe vettem. De kis manőverezés után, most már jobban érzem a kardot, mint tegnap. Ősztönösen védekező állást veszek fel, szeretném ha ő kezdene, és nem adna itt nekem plusz lehetőségeket.
-A szabályok?-pillantok rá szemtelen módon, miközben helyezkedek még egy kicsit, aztán felszegett állal nyitom újra a számat.
-Ma ne legyenek szabályok!-ingatom a fejem ördögi vigyorral, végül szokásosan ujjammal hívom magamhoz, ez már olyan begyakorolt mutatvány, én csalom, ő jön, aztán lesz ami lesz.

Zene: Gyönyörű Bolond
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Ciprus, Európa - Page 29 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 29 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 29 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 29 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 29 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 30, 2020 3:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Megtudom menekülése valódi okát, amin igencsak sikerül meglepődnöm. Nem sejtettem, hogy így félreért, pedig nem volt bennem hátsó szándék. Majd utolsó gyakorlásunk is szóba kerül, amikor ingemet viselte.
-Nem tagadom, szemrevételeztem az ellenfelemet, ahogy azt sem, hogy tetszett a látvány. - kár lenne mást mondanom, nyilván minden az arcomra volt írva. Első találkozásunk alkalmával is alaposan megnéztem őt, nincs ebben semmi új.
-De utána arra figyeltem, amire kellett. - ezt kedvesem sem cáfolhatja. Ugyanolyan edzés volt, mint bármelyik másik alkalom, csak épp a felvezetője volt más.
Percekkel később már egy sziklaoldal mászásán túl egy szirten üldögélve nézzük az elénk táruló csodás tájat. A régmúlt időket idézi benne, amikor először adtam fejemet arra, hogy feljöjjek a földi világba. Szerintem még sohasem beszéltem Belphegornak azokról az időkről, amikor még nem volt mellettem, legalábbis nem hiszem, hogy felemlegettem volna bármit is akkoriból. Ez se tudom, honnan jött most. Talán a táj varázsa mondatta ki velem, azt a pár mondatot. Oldalvást pillantok bizalmasomra, aki igen meglepettnek tűnik szavaim hallatán.
-Mondhatjuk így is. - bólintok.
-Akkor használtam először emberi testemet...hihetetlen, hogy még azóta is megvan. - csodálkozom el magam is egy pillanatra, pedig aztán nem igen kíméltem, az elmúlt évezredekben meg pláne nem. Aztán érkezik egy kérdés, mióta is létezem?
-Hm...túl régóta...- felelem és inkább nem is mondom ki számokba. Amikor megemlítem egy fél gondolat erejéig Amarát, Belphegor rosszalló pillantással néz rám és emlékeztet arra mit beszéltünk.
-Jogos. - ismerem el és el is engedem a Sötétséget. Hiába nem olyan egyszerű elszakadni ezektől a dolgoktól. Ő pedig mostanában ott van a fejemben. Túl sok kérdés foglalkoztat vele kapcsolatban is, amikor tudom egyhamar nem találok válaszokat.
-Menjünk is tovább inkább! Ha csak itt ülök rám telepszik a nyugalom és... - nyomom el bagómat a kövön, majd felkelek szikla széléről.
-...az idő meg csak telik az út fele meg hátra. - bejezem be gondolataimat, miközben megvárom, hogy kedvesem is felegyenesedjen. Ha készen áll egy ideig a sziklaösvényen haladunk felfelé, mely enyhe meredek szögben vezet az orom irányába. Néhol igen szélessé, máshol meglehetősen keskennyé válik, így a szűkebb részeken szinte hátunk a sziklafalnak simul és már-már oldalazó léptekkel haladunk, míg el nem érünk egy kis tisztás felé. A hatalmas kődaraboktól nem is látszott eddig. Kis sekély vizű patak csordogál, ezt leszámítva tökéletes hely lehet egy kis kardpárbajhoz. Talán még jobb is, mint a felettünk száz méterekkel lévő kemény sziklaszirt.
-Mit gondolsz? - pillantok Belphegor felé.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
29 / 32 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7