Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Ciprus, Európa - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1117
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Dec. 29, 2020 8:39 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 17 ... 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Kevésen múlik, hogy az árral együtt ne sodródjunk el mi is...egy újabb zuhatag aljára. A peremen szilárdan álló kődarabok kímélnek meg minket a zuhanástól. Néhány percet még a sziklákon pihegünk, miután a hullámok közt vergődő Belphegoromat is a felhúzom magamhoz. Ezután a sziklákon átszökkenve jutunk el a homokos partig. "Nahanton is őrült voltál!" hangzik el őszinte és talán valahol valós mondat is, amit halványan meg is mosolygok. Választás elé kerülünk egy elágazáshoz érve. Vagy a meredek szikláson felmászva, vagy kerülővel az erdei ösvényen keresztül folytassuk-e utunkat? Belphegor sérülése miatt viszont gyorsan eldől merre tovább. A keskeny csapáson át fogjuk megkerülni a sziklát. A démonnő mára már nem szeretne több meglepetést, és ezzel a gondolattal csak osztozni tudok.
-Kitolódik? Hogy érve? - nem világos számomra most mire is gondol. Aztán mint egy halandó kisgyerek rohan vidáman előre, majd egy vastagabb törzsű magas lombos előtt megállva tenyerét a növénynek támasztja, hogy kivonja a fakérgek között összegyűlt nedvességet.
-Ügyes trükk. - ismerem el, és egyben meg is mosolygom, ahogy mágiájával játszadozik. Néhány hónapja könyörgéssel sem lettem volna képes rávenni hasonlóra, most pedig magától jut eszébe, hogy varázserejét próbálgassa. "Taníthatnál még valamit út közben." veti fel az ötletet bizalmasom, miközben a elvont vizet szépen lassan visszaereszti a törzsbe. Elmondja közben, mennyire zavarta őt, hogy nem bírt el a vad folyóval, hiába használta démoni erejét.
-A természet erői olykor nehezen irányíthatóak. - magyarázom miközben kezét a derekamra simítja, én pedig karommal ölelem át a vállát és úgy sétálunk az erdő mélye felé.
-Szóval valami új trükköt szeretnél...lássuk csak... - gondolkodok el mit is mutathatnék neki.
-Na figyelj! - nyúlik egy ravasz mosoly arcomon, mikor meglátok egy nagyobb tócsát és ahogy kezemet felé nyújtom a széles pocsolya hullámzó csíkként emelkedik meg, lebeg a föld felett, majd megvastagodva áll össze a levegőben, egy ostort formálva. Meglendítem ujjaimat, mire a vízostor csattanó suhintással korbácsolja az egyik bokrot. Ütései nyomán ágak törnek le, az apró levelek pedig mint a cserje köré peregnek le. Bízom benne, hogy tetszik neki a mutatvány és már pillantanék fel arcát kémlelve, mennyire nyerte el tetszését a dolog, mikor a bukszus mögül éles szempár villan és egy mérges vaddisznó mordul fel.
-Hopsz. - csúszik ki a számon előre jelezve a baj közeledtét. Több tíz méterre van tőlünk az álmából felzargatott erdei vad, mégis olyan hangosan hallani fújtatását, mintha csak előttünk állna.
-Öhm...szerintem talán...jobb ha lassan eloldalgunk. - suttogom nagyon halkam, szám is épp csak megmozdul. Nem teszek semmi hirtelen mozdulatot, de következő lépésem egy száraz gallyat talál meg, ami nagyot reccsen és a hangra még vagy négy földtúró jószág feje bukkan elő a zöldesből. Kib*szott nagy baj van!
-Drágám...fuss! - fogom meg a kezét és hosszított lépésben indulok meg lábaimat kapkodve, miközben húzom őt magam után akár egy győzelmi zászlót. Nem kell hátra vetnem tekintetem, hogy tudjam az állatcsorda a nyomunkba eredt. A büdös francba! Hogy pont a legsz*rabb dzsumbujt sikerült kiszúrnom...szidom magam futás közben és közben azt keresem, hol találhatnánk gyors menedéket a mérges bundások elől. Aztán meglátok egy magaslest.
-Arra.... - mutatok irányt váltva, miközben szabad kezemmel a fatákolmány felé mutatok. Egy pillanat alatt elérjük a torony lábát, kedvesemet arra kérem erősen kapaszkodjon meg a nyakamban, hogy a hátamon mászhassak fel a lécekbe kapaszkodva. Ha Belphegor átfűzi kezeit a vállam felett, úgy elindulok felfelé.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 2 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
924
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 27, 2020 6:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 17 ... 32  NextBelial & Belphegor


C
sónakunk hamar megbokrosodik alattunk ahogy a víz egyre vadabbá válik, a sziklás rész pedig semmit nem javít helyzetünkön. Ahogy léket kapunk úgy igyekszem orvosolni a problémát, de pillanatok alatt a vízbe borulunk és elsodródunk egymástól, kétségbe esve keresem Kedvesemet amikor a víz a felszínre enged, előttem óriási vízesés, mögöttem a háborgó folyó. Mégsem látom meg Belialt mielőtt újra elnyelnek a hullámok. Aztán egyszer csak meghallom a hangját ahogy nevemen szólít, majd pár hosszabb pillanattal később húz fel magához a sziklára. Fáradtan döntöm neki a fejem és pihegek egy keveset, Viszálynak nem kerüli el a figyelmét, hogy vállam megsérült, nincs okom elrejteni, bár valahol mélyen legszívesebben megtenném, hogy nézze olyan átható tekintettel. Jól vagyok! Mellette pedig gyorsan összeszedem magam, tudja jól! Valahogy tovább kellene haladnunk, és jelenleg két opció van előttünk, vagy valamelyik partot választjuk, vagy a szikláról ugrunk a zuhatagba. Nem sokáig gondolkozik Kedvesem a választási lehetőségeken, hamarosan az irányt a sziklákon átugrálva tűzi ki. Nem vétózom meg az ötletét, felállva az első kőre hamarosan el is indulunk, némelyik kő mégis csúszós annyira, hogy úgy kelljen megtartani egyensúlyomat. Ilyenkor egy-egy jól irányzott szitok szó is kicsúszik ajkaim közül de nem igen cenzúrázom magam. Aztán nem sokkal később már a homokos talaj feszül talpunk alatt és ki tudjuk fújni magunkat rendesen. Lépteink a folyó haladásával megegyezőn haladnak végül és csendesen figyelem a tájat, míg Kedvesem meg nem szólal.
-Nahanton is őrült voltál!-nevetem el magam és megingatom a fejem, hajamat összecsavarva facsarom ki belőle a vizet és hagyom magától széttekeredni a tincseket. A puha egyszerű talaj hamarosan ismét kitüremkedik előttünk, sziklás fal állja utunkat és akadályt állít elénk. Kérdőn pislogok Belialra, hogy akkor most hogyan tovább, de a válasz hamarabb érkezik, mint gondolnám. Életem Férfija újfent lilult vállamra sandít és közli, hogy a mászást felejtsük is el. Ezek szerint meg fogjuk kerülni a sziklát.
-Nem akarok már több meglepit az úton. Szeretnék végre vissza érni a szállásunkra. Ott még talán cukorkám is akad. De így az idő is kitolódik, ugye tudod?-sóhajtok egy mélyet ahogy az ösvényre lépünk és megindulunk az úton. Most meg sem próbálom kezem a férfi felé lendíteni, tuti, hogy ha van is nála még cigi, azok egytől egyig átáztak. Össze kulcsolom ujjaimat a hátam mögött, majd gondolok egyet és az ösvényen előre szaladok, egy nagyobb fát kiválasztva megállok és kis tenyereimet rá teszem, a benne lévő nedvességre koncentrálok és ahogy eltávolodik kezem a törzstől, úgy nyúlik ujjaim után vékony kis víz csík.
-Ezt lesd meg!-pillantok rá vigyorogva ahogy tekintetem elkapja Belialét. Tiszta ügyes leszek mire haza érünk.
-Taníthatnál még valamit út közben. Addig is hasznosan telik az idő. Mit szólsz? Én szeretném!-pislogok rá kérlelőn és hagyom, hogy a kéreg vissza nyelje a kiszipkázott vizet magába amit egy kis erő rásegítéssel tudatosítok a növényben.
-Az is felettébb bosszant, hogy a vad folyóval nem tudtam semmit sem kezdeni. Miért nem ment?-várom be a démont, majd kis kezem a derekára csúsztatom és ha hagyja akkor métereken keresztül így sétálok vele tovább.

Zene: It Must Have Been Love
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Ciprus, Európa - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1117
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 21, 2020 6:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 17 ... 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Veszélyes vizekre érünk. Egyre nehezebb a csónakot magunk alatt tartanom, a hömpölygő folyam minden felénk lökött hullámával kísérletet tesz rá, hogy átvegye az irányítást sérült ladikunk felett. A sűrűn sziklás részt már majdnem sikerül magunk mögött tudnunk, néhány méter választ el, hogy elháruljon utunkból a köves akadály, de egy rejtett szikladarabon járművünk alja megfeneklik és léket kapunk. Innen már nem kell sok, hogy a csónak végérvényesen is megadja magát és darabjaira hulljon alattunk, mi pedig a vízben találjuk magunkat. Feleszmélni sincs elég időnk, mert a folyó erős áramlása azonnal magával sodor. Hosszú percekig csak sodródunk az árral. Hiába keresem, a zavaros vízben nem találom Belphegort. Viszont meglátom a lehetőséget az egyik sziklába, amibe közel érve megkapaszkodom, majd sikerül felmásznom rá. Épp időben, mert a méretes kavics mögötti méterek egy újabb zuhatagot rejtenek. Nem sokkal azután, hogy kellő biztonsággal állapodom meg az egyik nagyobb kövön, meglátom fel-felbukkanni bizalmasomat is. Egy perccel később pedig már magam mellett tudhatom. Fáradtan támasztja nekem a fejét és némileg megkönnyebbülten. Nem esett komoly baja, mégis sikerült megsérülnie a hullámok között vergődve. Liluló válla nem kerüli el a figyelmemet.
-Hát sok lehetőségünk nincs. - felelek kérdésére, majd magam  is hátam mögé pillantok pár másodpercre. Vagy lecsorgunk ezen az igen magas vízfüggönyön és haladunk tovább a folyóval, vagy a perem mentén lévő nagyobb kődarabokon átugrálva valamelyik folyószél felé vesszük az irányt. Utóbbi elsőre kevésbé tűnik veszélyesnek, mint a zuhatag tetejéről leugrani az ismeretlenbe. Ki tudja, mit rejteget még ez a folyó? Aztán persze meglehet, hogy a fás sem sokkal biztonságosabb. Bármelyik sűrűbb bokor mögött rejtőzhet egy vad vagy észrevétlenül lépdelhetünk mocsaras részekre. Mégis a partszéli séta valahogy bizalomgerjesztőbb választásnak tűnik. Így ha kedvesem is egyetért, akkor feltápászkodunk a kőről és óvatosan, kimérve a pontos távolságot szökkenünk át egyik kődarabról a másikra, egészen addig, míg az utolsóról elrugaszkodva homokos partot nem érünk. Sajnos a túratáskánkat a csónakkal együtt elnyelte a folyó, pedig ha más nem, az a térkép most jól jött volna. Ennek híján ráérősen indulunk meg a folyásiránnyal megegyező irányba.
-Hát nem gondoltam, hogy így végzi a ladikunk. Nahanton jobban jártunk. - mosolygom meg kis kalandunkat. Néhány kényelmes száz méter után viszont a lankás partszakasz véget ér és egy magas szikla magasodik utunkba, ami két további lehetőséget vet fel. Vagy felmászunk az elég meredeknek látszó kőfalon vagy megkerüljük azt a zöldesen keresztül vezető csapáson át. Esetleg szóba jöhetne egy harmadik, hogy újra a vízbe ugrunk és hagyjuk, hogy a sodrás tovább vigyen, de úgy hiszem az előbbi épp elég volt.
-Lehet, hogy a mászást most jobb lenne kihagyni. - pillantok ismét kedvesem sérült vállára hangos töprengésem közben, lényegében eldöntve, hogyan és merre haladjunk tovább.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 2 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
924
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 18, 2020 10:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 17 ... 32  NextBelial & Belphegor


N
em gondoltam volna egy percig sem, hogy ez lesz a csónakázásból. Elhittem, hogy majd jó buli lesz, ám sokkal veszélyesebbnek tűnik, mint a havas incidens volt. Még a krokodil és a vízesés hagyján is, na de a vadvízi része már nem olyan mulatságos. Főleg hogy Belial alig tudja irányítani a csónakunkat, épp csak elkerüljük a kibukkanó sziklákat, vagy éppen nem, mert egy víz szint alatt lévőn mégis megakad a kis piros és az alja be is törik. Mivel Kedvesem arra kér, hogy tapasszam be valamivel a léket, a legjobb, legészszerűbb ötlet az inge, bár nem szívesen pazarlom el erre, viszont az én felsőm kicsi ahhoz, hogy meg tudjam csinálni. Elkérem tehát a puha anyagot, de mivel Viszály a csónakot irányítja, így az ingből én kezdem el kibújtatni, okozok magamnak pár kellemesebb percet, míg ujjaim rutinosan járnak a gombokon. Már bújtatnám ki karját az anyagból, de ekkor újabb akadály kerül elénk, nagyot dob a csónak, az egyensúlyom szinte azonnal elvesztem és egy az egyben Démonomra zuhanok, másodpercek alatt borulunk a vágtató vízbe, csónakunk pedig ripityára törik a következő sziklán. A vad folyó szinte azonnal elragad Belial mellől, keményen neki csap az egyik sziklának, vállam olyan ütést kap, hogy a felszínre érve hangos káromkodás szakad ki belőlem mielőtt Kedvesem nevét kiáltanám, de körbe pillantva egyszerűen nem látom meg. Kétségbe esve fordulnék még egyet és kiabálnám nevét újra, de a víz ismét maga alá fordít. Újabb sziklát kerülök ki, kénytelen vagyok mágiámat használni, hogy ne ütközzek ismét, köhögve, prüszkölve érek felszínt ismét és tudatosulok azzal kapcsolatban, hogy egy újabb vízesés van előttem. Belialnak még mindig nyoma sincs, nem óhajtok métereket zuhanni, így amennyire tőlem telik, az árral szemben kezdek el úszni, bár körülbelül annyit ér, mint normál időben, halottnak a csók! Egyszerűen hiába próbálkozom nem sikerül. Aztán nevemet hallom a hátam mögül és kényelmetlen helyzetem ellenére is kivirul az arcom, a hang irányába kapom a fejem, Kedvesem az egyik sziklán csimpaszkodik félig kilógva a vízből. Szinte abba is hagyom az ellenkezést a folyóval, épp csak annyira tempózok, hogy ne süllyedjek le még egyszer. Mikor a vízesés széléig visz a folyó, Viszály nemes egyszerűséggel nyúl le értem a vízbe és emel ki magához a sziklára. Mai napig csodálom az erejét! Sosem értettem hogyan lehet ennyi erő benne?! Fejemet a vállának döntöm ahogy fél kézzel megkapaszkodom a sziklába, sérült vállamat túl nehéznek érzem, hogy mozgassam egyenlőre.
-Jól vagyok. Nincs semmi baj. Csak megijedtem, hogy elveszítettelek.-motyogom és mély levegőt veszek ahogy észreveszem, hogy sérült vállam fixírozza. Eltekintek Kedvesem válla felett, mocsok magasnak tűnik ez a vízfüggöny is.
-Köszönöm, hogy elkaptál.-vigyorgok rá egy röpke pillanatra, majd a partra fut tekintetem.
-Szóval, merre tovább?-kérdezek rá, ha azt mondja, hogy ugorjunk akkor ugrok, de csak úgy, ha nem engedi el a kezem! Ha a partra kellene kijutnunk, akkor ott van a következő kérdés; Hogyan?

Zene: It Must Have Been Love
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Ciprus, Európa - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1117
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 11, 2020 7:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 17 ... 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
A zavartalan csónakázás ígéretével vágunk neki az új folyószakasznak, de egy fél órán belül krokodil támad ránk, majd átbukfencezünk egy több tíz méter magas zuhatagon is. Kész csoda, hogy a csónakunk egyben marad. A meglepetéseknek viszont még közel sincs vége, mert nagy darab sziklák tűnnek fel a gyors folyású szakaszon. Hevesen hánykolódunk a hullámokon, sebesen visz minket a sodrás, de a vízből kitüremkedő nagy kődarabok között váratlanul megfeneklik a csónak. Egy víz alatti darabon, amit nem láthatunk előre - sérül is az alja, mire vízsugarak törnek fel a fa rései közül. Ez egyik pont képen talál. Egyre erősebben markolom az evezőt, érzem tenyerem alatt járművünk egyre irányíthatatlanabb. Ha nem jutunk át ezen és nem érünk egy nyugodtabb részhez, csak idő kérdése és a vízben kötünk ki. Az egyik sziklának neki is ütközünk, ennek evezőlapátunk látja kárát, a csónakaljban pedig már bokámig áll a víz, ezért Belphegort kérem tapassza be valahogy a réseket. Nem gondolkodik rajta sokat, gyorsan előáll a megoldással. "Szükségem van az ingedre!" szól és kezei már nyúlnak is felém. Ujjaival igyekvően bont ki felsőmből. Rutinosan bújtatja ki gombjaimat az inglyukon. "Gyerünk, bújj ki belőle" sürget szétnyitva rajtam a ruhadarabot, majd kézfeje a vállamra csúszik, hogy segítsen a levételében. Fél karom már kint van, mikor újra akadálynak megyünk. Ezúttal nagyon ugrik alattunk a ladik. A lapátcsonkot kiejtem a kezemből, hátrabillenek, mikor a "talaj" kicsúszik a lábam alól, egyensúlyomat pedig akkor vesztem, mikor kedvesem rám zuhan. Együtt borulunk be a folyóba, valahol félúton elvesztem az ingemet. Csónakunk felfordul és olyan erővel vágódik neki az útjában lévő kődarabnak, hogy azon nyomban ripityára törik. Az áramlat rögtön felkap és tovább sodor minket. Durván csapódom egyik szikláról a másiknak kisebb horzsolásokat szerezve ezzel. Még a folyómedret is megpillantom elég közelről, kicsit meg is fejelem a kavicsos ágyat. Belphegor viszont eltűnik mellőlem. A víz túl zavaros, alig látok néhány métert magam elé. Nehezen jutok a felszínre, de sikerül megkapaszkodnom az egyik kőbe, amire sietősen felhúzom magam. Felköhögöm a tüdőmbe szokott vizet, ekkor veszem észre, hogy a szikla, amire felkapaszkodtam egy újabb vízesés pereme. Hogy b*sssza meg! Mordulok fel, ekkor szemem sarkából bizalmasomat látom előtörni a felszín alól.
-Belphegor! - ejtem ki a nevét. Igyekszik az árral szemben úszni, de a folyó erősebb, így amikor már a zuhatag széléhez ér egyszerűen csak lenyúlok érte, megragadom grabancánál fogva és kirántom a vízből, hogy felhúzzam magamhoz.
-Jól vagy? - kérdezem, miközben vállára pillantva szemrevételezem friss zúzódásait.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 2 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
924
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 11, 2020 11:04 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 17 ... 32  NextBelial & Belphegor


C
sókunkat megzavarja a vízesés robaja, egyszerűen nem hiszem el, hogy ez történik velünk. Egy kis izgalom a nyaralásunk végére mi? Mondjuk ha azt nézzük úgy is kezdődött... Beszakadt a hajóroncs alattunk! Most akkor végződjön is hasonlóan. Pillanatok alatt billenünk át a peremen s míg Belial a csónak szélébe, én derekába kapaszkodom ismét. Sikoltva adom tudtára aggályomat miszerint biztosan összetörjük magunkat az alján. Keményen puffanunk ismét a vízre s járművünk is megtelik a vízzel. A zacskó kicsúszva az ölemből a vízben végzi, így csalódottan veszem tudomásul, hogy a nassolni valómnak lőttek. Belial szerint viszont van nagyobb gondunk is. Arra pillantok amerre fejével bök és kényelmetlenül kezdem magam nagyon érezni.
-Ez valóban pazar. Szükségem van az adrenalin löketre, de komolyan...-sóhajtok fel ahogy a nagy sziklák felé sodródunk egyre gyorsabban. Míg Belial irányítása alatt szeretné tartani a csónakot, addig én a vízzel próbálkozom, de teljesen hiába. A csónakunk az egyik sziklának csapódik és ismét sérül, én nem sok híja, hogy átbukjak a csónak peremén a vízbe, így inkább visszahúzódzkodom középre és nagyon nagyon remélem, hogy ép bőrrel megússzuk ezt a vadvízi kalandot is. Kedvesem az egyik sziklán újabb lapátot tör el, felmordulására akaratlanul elvigyorodok.
-Nyugi, még van egy.-jegyzem meg szemtelenül ahogy a sziklát azért sikeresen elkerüljük. De sajnos egy másodpercnyi időre megakadunk és furcsán lódulunk kissé oldalra, az aljzaton keresztül víz tör elő a csónakból, felkapva a fejem épp Belialt találja arcon a vízsugár, aztán még egy tör fel és két nagyobb is.
-Csodás... Elsüllyedünk, de ha szerencsénk van matricák leszünk az egyik nagyobb sziklán.-nyúlok a repedés felé ahogy közli Kedvesem, hogy tapasszam be valamivel. Ugyan a csónakban semmi használható nincs, de úgy döntök, hogy kipróbálok valamit. Míg a kezemet a lyukra tapasztom, igyekszem erőmmel mérsékelni a víz beáramlását, első próbálkozásra nem is tűnik nehéznek.
-Szükségem van az ingedre! Az én felsőm kicsi ehhez!-pillantok fel rá ahogy átveszem lábammal a lyuk lefedését és oda koncentrálom az erőmet, hogy kezeimmel Belial ingéért nyúljak és rutinos mozdulatokkal gomboljam le róla a pamutot. Ő ezzel nem tudna foglalkozni, mert a sziklákat kerülgeti.
-Gyerünk, bújj ki belőle!-sürgetem és vállára csúszik a kezem, hogy kibújtassam az anyagból, ekkor dob rajtunk egy hatalmasat a folyó, így lábam lecsúszik a lyukról és Belialnak ütődve borulunk hátra, át a csónak peremén a vad vizű folyóba. Az irányítás nélküli csónak pedig egyenesen a következő sziklának csapódik és darabokra törik. A sodrás miatt nem tudok megkapaszkodni a démonban, elsodor tőle és keményen nekivág az egyik nagyobb sziklának, vállam azonnal zúzódik és amint a felszínre küzdöm magam hangosan káromkodni kezdek.
-Belial!-kiáltom Lordom nevét, a viszonyokhoz képest körbe fordulva, de egyszerűen sehol nem látom, a következő percben ismét maga alá fordít a zubogó folyó. Ám a következő sziklát sikeresen elkerülöm saját erőmet használva, viszont percekig nem sikerül a felszínre jutnom, így csak az utolsó pillanatban veszem észre a következő vízesést.
-B@ssza meg!-morgok az orrom alatt miközben próbálok ellen menni a folyónak nem sok sikerrel.

Zene: It Must Have Been Love
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Ciprus, Európa - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1117
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 10, 2020 8:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 17 ... 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
A félszeművé vált krokodil feladja és végleg elmerül a hullámok között. Vízi utunkat mégsem folytatjuk zavartalanul, mert néhány perc nyugodalmat követően, csókunkat félbeszakítva zuborgó robajra leszünk figyelmesek. Az összetéveszthetetlen hang az előttünk lévő vízesésre figyelmeztet, ami elől már nem térhetünk ki, ezért más lehetőség híján erősen megmarkolom a csónak peremét, Belphegor pedig derekamat fogja át. Egy pillanat műve az egész. Átbillenünk függőlegesbe és megállíthatatlanul zuhanunk lefelé a lezúduló víz útját követve. A démonnő felsikolt, attól tartva, hogy összetörjük magunkat. Hatalmas csobbanással érkezünk. Bár örülhetnénk, hogy lényegében sérülés nélkül leértünk a zuhatag aljába és járművünk sem tört ripityára alattunk, mégsem lélegezhetünk fel, mert a sodrás megállíthatatlanul visz tovább minket. Belphegor miután jön, hogy ő megmonta, mély sóhajokkal nehezményezi, hogy a teljes tasak mályvacukra oda lett.
-Azt hiszem ennél nagyobb gondunk is van. - jegyzem meg és fejemmel magunk elő bökök, hogy ő is saját szemével lássa, miről is beszélek. A helyzetünket nehezíti, hogy a folyószakasz sziklás részére vetődünk. Így hát hamar előkerül az egyik evezőlapát, hogy segítségével irányítás alá vegyem száguldó ladikunkat. Hol jobbomon, hol balomon próbálok kormányozni kikerülve a vízfelszín alól kikandikáló, méretes szikladarabokat. Bizalmasom kérdésére nem igen tudok figyelni, így a válaszom is elmarad. Erősen koncentrálva manőverezek a kövek között. A démonnő átnyúl a csónak peremén, pontosan úgy, mint ahogy nahanton is tette szánkócsónakunk lefékezésénél. A vízbe merítve kézfejét igyekszik a vad hullámokat lecsillapítani. A sodrás viszont túl erős, gyorsan a sziklás felé repít minket. A ladik krokodil-rágta fele az egyik kőfalnak ütközik. Durván nekivágódunk és nagyot nyekkenünk. Vízi járművünk tovább sérül, újabb darab törik ki belőle. Az áramlás tovább lök minket egy másik szikladarab felé. Hogy elkerüljük a becsapódást, a lapáttal taszítom el magunkat. Az evező feje azonnal letörik.
-Rohadt életbe! - mordulok fel a lecsonkolt nyelet szorongatva. Dühömben majdnem elhajítom, de aztán eszembe jut, hogy még szükség lehet rá. Kedvesem közben aggodalmasan jegyzi meg, hogy nem hozott a nyaralásra kötszeres dobozt. Bár mondhatnám, hogy nincs is rá szükség, de elnézve az előttünk elterülő terepet, hát elkelhet néhány sebtapasz. Inkább csak elhúzom a számat. Aztán egy másodpercre megakadunk, furán is mozdul alattunk a csónak. Valószínűleg egy víz alatti sziklatömbnek ütközhetünk, mert a következő pillanatban egy vékony vízsugár fröcsköl arcon, pont a szemem közé.
-Hát ez remek. - fújtatok, miközben utolsó ép evezőnkért nyúlok. Hát komolyan, még jó hogy hármat hoztam el. Nem mintha, mert már így is csurom vizes vagyok, ám a váratlan frissítő a csónakunk aljából érkezett.
-Ajjajj. - mondom baljósan, miközben pillantásom cipőm előtt állapodik meg. Aztán egy újabb vékony vízsugár tör be a ladikaljon keresztül, amit még két nagyobb követ. Egyértelmű, hogy léket kaptunk, mert egyre több víz áramlik be.
-Belphegor, valamivel tapaszd be, gyorsan! - sürgetem, miközben újabb sziklákat kerülgetek.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 2 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
924
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 10, 2020 11:19 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 17 ... 32  NextBelial & Belphegor


K
orábbi felvetése sem változott, csendesen, hümmögve fogadom a válaszát szavaimra. Mondjuk még mindig jogosnak tartom, persze... Nem tudta hová megyek, csak leléptem azon a címszón, hogy találkoznom kell valakivel. Valóban nem volt túl bölcs dolog részemről. De nagyon remélem, egyszer majd úgy tekintünk rá, mint egy rossz emlékre. Másik kérdésemre nem tud feleletet adni, így kissé csalódottan dőlök vissza combjának.
-Hát jó, ha nem, akkor tudatlanul halok meg.-tárom szét kezeimet és még vállaimat is megvonom kissé. A krokodil szinte lesből támad ránk nem kis riadalmat keltve ezzel bennem. A csónakunkat is megtépázza, így mikor elvonul még akkor is nehezen nyugszom meg. Egy szem mályva cukrot halászok ki a zacskóból és kínálom meg Belialt is, ám mivel tudom, hogy nem szívleli az édességeket, így ravasz módon a csókon keresztül érzékeltetem vele. Épp átfonnám nyaka körül karjaimat, mikor elhúzódik tőlem, ekkor hallom meg én is azt a zubogást. Ne!
-Sajnos hallom.-nyögök fel és kényszeredetten sóhajtok fel. Mikor Belial elkáromkodja magát már tudom mi fog következni. Előre behunyom a szemem és kitámasztom magam a lábammal és ahogy Kedvesem újfent közli, hogy kapaszkodjak, már rutinosan fordulok dereka felé, látni sem akarom mennyit fogunk esni.
-Összetörjük magunkat!-sikítok fel ahogy átbukunk a peremen és megindulunk lefelé a ladikkal. Az már a legkisebb gond, hogy a vízpára miatt szinte azonnal átáznak a ruháink. Nem tudom mennyit zuhanunk lefelé, de ahogy ismét vízszintesbe érünk akaratlanul nyögök fel a kellemetlen érzésre.
-Mondtam, hogy inkább sétálva kövessük a folyót!-emelem fel a fejem és a következő nagyobb hullám tova lök minket. A csónak belseje is tele van vízzel, az ölemből kicsúszott zacskó benne ázik.
-Ez csodálatos. Volt nincs édesség. Ne már!-sóhajtok nagyot, majd előre pillantok, hogy lássam mivel kell még szembe néznünk?!
-Ha rá tudlak venni, hogy cipelj megint a hátadon, akkor befejezzük a vadvízi evezést?-nevetek fel kínomban mikor meglátom a folyó közepén a nagy sziklákat és az ismételten gyorsuló vízhozamot. Lesérülünk az utolsó napon.... Milyen nyaralás ez? Kinyúlok a csónakból és a kezemet a vízbe merítem, remélve, hogy mint Nahanton, most is történik valami. Nagyon, nagyon erősen koncentrálok, hogy legalább a folyó sodrását csillapítsam, de szemmel láthatóan semmit nem érek el törekvésemmel, a sziklák pedig vészesen közelednek.
-Nem hoztam eü dobozt magammal a nyaralásra!-közlöm duzzogva és a fejemet ingatom.

Zene: It Must Have Been Love
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Ciprus, Európa - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1117
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 09, 2020 11:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 17 ... 32  Next


1050. reag

Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Belphegor kíváncsian figyel, miközben kérdéseire választ adok. Szavaim kétségtelenül meglepik őt, főleg, amikor a sivatagot hozom fel.
-Dühös is voltam, igen. És valóban átfutott gondolatként, hogy elbocsátalak. - bólintok egyet, hiszen pontosan így történt. Nem látom okát tagadni. Ugyanakkor nyugtalanított a dolog és a mai napig nem jöttem rá, miért ment bele ebbe. A véleményem persze mit sem változott, és valószínűleg soha nem is fog. Nyugtalanság és düh, szerintem az egyik nem zárja ki a másikat.
"Mi is játszódott le benned?" tudakolja, de ezt ötletem sincs, hogy válaszolhatnám meg. Most azt várja, meséljem el milyen gondolatok kavarogtak akkor a fejembe?
-Nem hiszem, hogy erre érdemben tudnék neked mit felelni. - felelem és evezek néhányat a jobb oldalon.
-De igen, akár a Luciferes esetet is ide vehetjük. - teszem hozzá, ha már szóba hozta. Jól emlékszem arra a pillanatra, mikor a Főnök által küldetett dobozka tetejét felnyitottam és megláttam benne a véráztatta barna hajtincset. Rögtön tudtam, az nem lehet másé, mint Belphegoromé. Egészen különösen éreztem magam. Egy ideig zavartalanul haladunk a folyón, ám egyszer csak egy éhes krokodil állja utunkat. Abban kár reménykedni, hogy magától majd odább áll. Bizonyára már percek óta figyeli közeledtünket. Amikor kellő közelségbe érünk, megérzi a kínálkozó lehetőséget és egyszerűen ránk támad. A csónak oldalából egy nagyobb darabot szakít, és közben úgy meglendíti a ladikot, hogy majdnem fejre is állunk. Míg Belphegor karjával derekam köré csimpaszkodik, én igyekszem egyensúlyban tartani a járművünket, és közben az egyik evezőlapáttal sorozom a dögöt, arra ösztönözve, hogy takarodjon odébb. Egészen belelendülök a krokodilűzésbe, mert addig ütlegelem a lapáttal, míg az ketté nem megy rajta. A facsonkot egy pillanattal később az egyik szemgödrébe mélyesztem, ezzel véve rá, hogy felhagyjon zaklatásunkkal. Rövidesen minden újra csendes lesz. A nagy izgalomra a démonnő mályvacukorral kínál, egy darabot vételez is a szájába, de én nem fanyarodok rá, hogy ilyesmit egyek. Édes, ragadós ízét mégis megtapasztalom, mikor Belphegor egy apró csókra hajol a számra. Élvezném is, ha nem ütné meg a fülem, valami baljóslatú robaj.
-Te is hallod ezt? - kérdezem szájától egy leheletnyi távolságból. A zavaró hangot egyre erősebben hallani. Ahogy pillantásom a csónak mellett erősödő hullámokra siklik, ösztönösen kapom fejem magunk elé.
-Aztap*csa! - mordulok fel, mikor szembesülök azzal az apró ténnyel, hogy a folyó előttünk függőlegesen kanyarodik.
-Ez egy vízesés. Kapaszkodj erősen. - kérem újra, hogy fogódzkodjon meg rendesen. Talán jobban, mint az előbb. A lapáttal nem kísérletezek, behúzom a csónakba a lábunk mellé. Erősen megmarkolom magam is a ladik peremét, a következő másodpercben pedig már merőleges szögben fordulunk a hömpölygő vízhozam következő szakaszára. Több tíz métereket zuhanunk meg mire újra vízszintbe érünk. Megrágott járművünk csapódik be velünk együtt, csoda, hogy fel nem fordulunk közbe. Felzavarva a vízfelszínt méretes hullámat keltünk, el is árasztjuk vele csónakunk belsejét. De nincs időnk fellélegezni, mert erős hullám érkezik, ami tovább sodor minket a folyón lefelé.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 2 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
924
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Dec. 08, 2020 9:30 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 17 ... 32  NextBelial & Belphegor


N
em hiszek a füleimnek, mikor Kedvesem közli, hogy volt két olyan alkalom amikor nyugtalan volt miattam. Szinte rögtön megfogalmazódik bennem a kérdés, melyik esetekre gondol? Kíváncsi tekintettel pislogok rá és kérem a választ, hátha elárulja. Nem is kell várnom sokáig, szinte azonnal buknak ki ajkain a szavak. Rögtön az első helyen legnagyobb riválisom munkássága áll, még el is nyílik ajkam, hogy bekerült a mezőnybe, nem csupán az én képzeleteimben van benne. Csendesen hümmögök az információra, ám a második alkalom sokkal jobban meglep, mint szeretném, kerekre nyílt szemekkel, hitetlenkedve pillantok fel rá.
-De hát....-kezdek bele és nagyot nyelek, amikor a Beelzebubos eset volt, ott inkább mérgesnek tűnt, semmint aggódónak.
-Haragudtál rám. Azt mondtad megfordult a fejedben, hogy elbocsátasz inkább.-húzom el a számat, most akkor mi az igaz, vagy... hogy is van ez?
-Azt hittem a Luciferes eset lesz a második. Megleptél. De az még mindig érdekelne, hogy mi is játszódott le benned? Mert ezt a kérdést elkerülted.-jegyzem még meg csendesen, nem is értem, hogy miért nem esett bele az aggódásba a Lucós dolog. Csónakázásunk apró akadályba ütközve útvonal módosításon esik keresztül, így jobbra térünk le a fő ágról, elkényelmesedek és előkerül a palack bor is, bár csak pár korty erejéig élvezhetjük ki a fűszeres vörös italt, mert Belial előre tekintve furcsa dolgot vesz észre, így én is arra figyelek egy rövidebb időre, de el nem tudom dönteni, hogy mi lehet az a folyó közepén, percek múlva viszont megindul felénk a hüllő és Kedvesem az egyik lapáttal próbálja belátásra bírni, hogy minket jobb ha békén hagy. Mozdulatától kileng a csónak is, de olyannyira, hogy nem sokon múlik egy vízbe fordulás. Jobb híján derekát ölelem át és várom, hogy véget érjen ez az egész. Hogy mi mindig belekerülünk valami szar helyzetbe. Démonom annyira nem díjazza az ötletemet, hogy inkább a parton folytassuk az utunkat, a krokodil hirtelen eltűnik a víz mélyén ahogy széttörik rajta az evezőlapát, de nem marad sokáig távol, amint ismét felbukkan egy jókora darabot harap ki a csónakunkból. A váratlan megmozdulás miatt szorosabban fonom karjaimat Belial dereka köré, Ő pedig mozdul és egy határozott mozdulattal böki ki a hüllő szemét aki eztán valóban elkotródik.
-Nem is értem hogy kerül ide egy ilyen állat...-ingatom a fejem amint a férfi letérdel elém, hogy megnézze mennyire gáz a károkozás a kroki részéről.
-Örülnék, ha végre lecsorognánk innen!-veszek egy mély levegőt és az ölemben lévő zacskóba mélyed a kezem, hogy kihalásszak belőle egy mályvacukrot.
-Kérsz te is?-pillantok Belialra és bekapok egy puha cukrot gyorsan, majd közelebb hajolva ajkára tapadok egy cukor-édes csók erejéig.

Zene: It Must Have Been Love
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Ciprus, Európa - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1117
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 07, 2020 6:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 17 ... 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Egy elejtett megjegyzés és Belphegor szemeiben azonnal kíváncsiság éled. Megvallom, két alkalom volt, amikor nyugtalan voltam miatta. Persze rögtön kérdésekkel bombáz, tudni akarja a részleteket. Érdeklődő tekintetét figyelve egy mélyebbet sóhajtok. Végül is, miért is ne, ha ennyire tudni akarja.
-Nos, az egyik a Tundridás eset. Elég rossz bőrben voltál, mikor rád találtunk a pincében. - emlékszem vissza a pillanatra, mikor kínzástól elgyötört bizalmasomra rábukkantunk az erdő közepén, egy rozzant ház alagsorában. Épp csak pislákolt benne az élet. Tunrida elég rendesen elbánt vele. Ezután nem sokkal Belphegor vissza is lépett bizalmasi pozíciójából.
-A másik ilyen alkalom...az nem volt olyan régen. - hajtok néhányat magunkon az evezővel. - Az akkor volt, amikor félholtan hazaestél a sivatagból. - idézem fel benne is talán, ahogy sajgó testtel, sebzetten, szinte lopakodva vánszorog be a házunk ajtaján.
-Nem voltál valami szívderítő látvány. - teszem hozzá, miközben átemelem a lapátot az ellenkező oldalra és ott is húzok rajtunk néhányat. Bár azon az estén inkább tűntem haragosnak és mérhetetlenül csalódottnak, mint aggodalmasnak. Valószínűleg, ha aggódnék érte sem biztos, hogy látszana rajtam.
-A folyóra és magunkra. - bólintok kedvesem kérdésére szemlélődésem közben. Letérve a vízhozam egyenes szakaszáról megváltozik körülöttünk a táj, egész kellemesnek ítélem, még megmaradt palack borunk is előkerül a táskából. De nem élvezhetjük sokáig, néhány kortyot sikerül legurítanom a torkomon, mert valami feltűnik előttünk félig megbújva a víz alatt. Közeledve gyanakvóan méregetem, fatörzsnek látszik elsőre, de egyre inkább tűnik valami egészen másnak, ahogy fogy köztünk a távolság. Nem fa, mert egyértelműen pislog. Gyorsan egyértelművé válik, mit is látok valójában, de úgy tudtam, az efféle ragadozó nem őshonos a környéken. Egy példány valahogy mégis ide keveredett.
-Ez egy krokodil. - állapítom meg a plusz lapátot szorongatva, miközben a démonnőt fogódzkodásra sürgetem. "A francba! Nehogy bele ess nekem!" aggódva bújik hozzám, karjaival átfonja derekam és ahogy kértem, szorosan megkapaszkodik bennem. Én közben a dögöt kezdem ütlegelni. Már olyan közel van, hogy majdhogy beül mellénk harmadikként. Az állat hörgésszerű hanggal tátja óriásira száját és villantja meg éles fogait.
-Takarodj innét! - sújtok rá nagyokat, ami határozottan nincs ínyére. A csónak közben egyre jobban imbolyog, lábammal egyensúlyozok. Már csak egy beborulás hiányozna ide. Belphegor felveti, talán jobban járnánk ha nem a folyón, hanem annak mentén próbálnánk a szállásra jutni.
-Hát...nem is tudom... - húzom el a szám és újabb csapásokat mérek az állatra. Egyszer akkora erővel ütök, hogy az evező hangos reccsenéssel hasad ketté. Na b*szki! pillantok a kezembe maradt nyélcsonkra. A krokodil hatalmasat csap a farkával, mire durván kileng a ladik, nem sok hiányzik, hogy fejre álljunk vele. Belphegor ijedtében felsikolt. A vízi dög egy pillanatra eltűnik a hullámok között, feszült figyelemmel kémlelem, hol bukkan elő újra. Mert biztos vagyok benne, hogy még nem adta fel. Percek telnek el, mire meglepetésszerűen feltűnik a víz felszínén, száját megint méretesre tátja és kiharap egy nagyobb darabot a csónak oldalából. Aztarohadt! Képedek el másodpercre, de résen vagyok, ujjaim között szorongatott nyéldarabot lándzsaként használom és hegyével a jószág bal szemgödrébe döfök. Állatszerű hördüléssel merül el újra a folyóban és úgy tűnik, ezúttal nem tér vissza.
-Hát ez váratlan volt. - fújom ki magam, majd letérdelve kedvesem elé veszem szemügyre közelebbről járművünk oldalát. Szerencsére a dög nem tett benne nagy kárt, elsüllyedni nem fogunk.  

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Ciprus, Európa - Page 2 GadHg7Q
Ciprus, Európa - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
924
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 05, 2020 10:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 17 ... 32  NextBelial & Belphegor


R
á csodálkozom a kérdésre, talán kicsit meg is sértődök rajta, de végül megválaszolom, pedig lehet, hogy nem is kellene bármit hozzá fűznöm, nekem mégis úgy hat, muszáj, hogy megemlítsem miattam aggódhatna kicsit! Szavai magától értetődnek, valóban legtöbbször vele vagyok, nem érhet baj amíg velem van.
-Tudom.-hangzik halkan válaszom, igazat kell adjak neki, ebben nincs hiba bármennyire is keresni akarom. Ígéretét azóta betartja, hogy végül úgy döntött alkalmaz maga mellett Bizalmasnak. Még mindig hihetetlen olykor, hogy immár hétezer éve eszem az idegeit. Aztán újra szóra nyitja ajkait és olyat mond ami ismét megdöbbent.
-Kétszer? Milyen apropón? Elmesélnéd őket nekem? Mi játszódott le akkor benned?-pillantok szemeibe kíváncsian. Újfent azon kapom magam, hogy nagyon szeretném megtudni a választ. Valóban nem nézem ki belőle, hogy Ő valaha is aggódna bármiért, az az én reszortom kettőnk közül. Belial vakon ugrik bele az őrültségekbe!
-Csónak nélkül? Vigyázz, mert szavadon foglak. Ez még a mi napunk!-emlékeztetem vigyorogva, még az is lehet, hogy ráveszem egy kis lubickolásra, vagy valami másra is akár. Majd még eldöntöm. A folyóparton összegyűlt állatok képe frusztrálttá teszik Viszályt amit ismét nem tudok hová tenni, igyekszem elhessegetni a képet a fejéből, olyan alternatívákat mondok amik reálisnak tűnhetnek.
-Azért az tény, hogy sok állat tud úszni, hiába a szárazföldre teremtették őket.-vonok vállat, de aztán még valamit elmond Kedvesem amire csak ráncolom homlokomat.
-Sosem hallottam még ezt a "mondást"... Pedig tudod, hogy otthon vagyok az emberek dolgaiban.-jegyzem meg tűnődve, valóban nem volt még ilyen, hogy ezzel találkoztam volna. Pár izgalmas percet követően egy nyugalmas részre érünk ismét, így Kedvesem úgy dönt előhalássza a boros palackot és mikor bólint kérdésemre, úgy előhúzom a poharakat és a zacskó mályva cukor sem hagyom a táskában henyélni, az édességtár az ölemben landol, majd a poharakat megfogva Belial felé nyújtom, hogy megtölthesse őket. Koccintunk, majd afelől érdeklődöm, hogy vajon mennyi idő míg leérünk így a hegyről.
-Ó! Szóval a folyóra vagyunk utalva. Végül is, valahol ez is jó dolog ha szereted a spontanaitást.-vonok vállat, lényegében amíg együtt vagyunk, addig nincs gáz. Azért Démonom megsaccolja, hogy talán így sem sokat leszünk a csónak fogságában, én is ebben reménykedek, kényelmesebb pózt veszek fel lábai közt és lehunyva szemeimet élvezem a korai napsütést, a nyugodt perceket Vele és előbukik egy apró gondolat amit szavakban is kifejezek.
-Ühüm, itt a csónakban. Veled!-pillantok arcára, de ekkorra már valamit megint kiszúr előttünk a folyóban, feljebb tornázom magam és én is előre pillantok. Mit talált ismét ez a démon?!
-Nem tudom, de remélem nem akadunk el benne.-figyelem továbbra is a sötét kiálló dolgot, de vissza helyezkedem a kényelmes combok közé és újabbat kortyolok poharam tartalmából. Egészen addig nem is foglalkozom vele, míg Belial el nem káromkodja magát.
-Mi a...-bennem reked a szó is, pedig aztán ritkán szokott, az a valami amit távolabbról láttunk, most kiderül, hogy egy krokodil... Mit keres ez erre? Kedvesem mozdul és az egyik lapátért nyúl, hogy azzal kezdje el ütlegelni a hüllőt amint a csókat széléhez ér.
-A francba! Nehogy bele ess nekem!-szisszenek fel ahogy ismét kapaszkodnom kéne, két karommal derekára kulcsolom és jobb híján izmos hasába fúrom a fejemet, csupán remélni merem, hogy az a dög nem kap bele a lapátba és ránt minket magával a vízbe. Kitámasztok a lábammal mindenesetre és ha úgy esne, akkor minden erőmmel húznám vissza Kedvesemet, hogy ne végezze a folyóban azzal a döggel.
-Lehet jobban járnánk egy sétával inkább a folyó mentén...-dünnyögöm felsőjébe szavaimat amiket egy sikoly követ, mert a krokodil egy erősebb farok csapással lódítja meg járművünk oldalát amitől igen csak kilengünk ismét.

Zene: It Must Have Been Love
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 17 ... 32  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 32 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 17 ... 32  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7