Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Ciprus, Európa GadHg7Q
Ciprus, Európa Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
915
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 13, 2021 6:27 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 16 ... 32  Next


+18
Belial & Belphegor


K
etten fent a lesben, még a hülye is levágja szerintem, hogy nem barchobázni ülünk fent, főleg mióta megváltoztak a dolgok közöttünk! Én is vágyom a férfire itt pedig teljes nyugalommal eshetünk egymásnak, senki sem fog zavarni bennünket. Kedvesem előbb ruháimtól szabadít meg, a nedves anyag mégis elég hamar megadja magát a húzóerőnek, a matracon hanyatt fekve, élvezve rám nehező súlyát és kezeinek munkáját nő bennem a vágy. Szakértő ujjai mélyen érintenek és nem tudom elfojtani a nyögésem amit egy megadó sóhaj követ szinte azonnal. Az én kezeim sem tétlenkednek sokáig, a puha, forró csókok előcsalják bujaságomat, s előbb az övtől szabadítom, majd a nadrág és a boxer is úgy végzi, mint tulajdon textiljeim. Vigyorogva figyelem ahogy kissé elhúzódva tőlem Belial a segítségemre siet, térdei alatt hamar átbukfenceznek alsó ruhái és szabad teret adnak ténykedésemnek. Vissza helyezkedik fölém én pedig kihasználva az alkalmat újabb jelet teszek rá, nyakát megszívva, hosszával játszadozva közben, adom a világ tudtára, hogy ez a Démon férfi az enyém és nem adom senkinek. Bőre szinte azonnal színeződik és büszkén pillantok a kis foltocskára. Belial az enyém! Minden porcikáját magaménak akarom és Lucifer lásson elmémbe hogy mit teszek azzal aki el akarná venni tőlem! Kedvesem mozdul, combjaimat szélesebbre tárja én pedig megadóan helyezkedek alatta finoman, hogy testünk újra egybeforrhasson. Csípőmet felfelé billenti és egy morranással veszi birtokba testemet, felnyögök ahogy belém hatol, utat engedve az érzésnek csendesen pihegek alatta míg élvezzük a percnyi mozdulatlanságot, ilyenkor mindig egy másik arcát mutatja, egy törődni képes démonét, egy olyan férfiét aki talán bármit megtenne értem. Lehunyom szemeimet ahogy megmozdul, lábaimat derekához húzza, zokszó nélkül simul bőréhez a bőröm, mintha mindig is ezt csináltuk volna mióta ismerjük egymást, szaggatottan érkezik hozzám az oxigénutánpótlás, kis kezeimet nyakába fűzöm kapaszkodót keresve, majd lassan csatlakozom az üteméhez. Az sem okoz gondot mikor lökései rövidebbek égy gyorsabbak lesznek, ugyan nem vagyunk még túlságosan összeszokott páros a szexben, hiszen még csak egy kezem elég ha számon akarom tartarni az aktusokat, de figyelek annyira rá, hogy a tempó váltás zökkenőmentes legyen. Számomra Ő a tökéletes férfi, mondjon bárki bármit. Nem tudom visszafogni az egyre gyakrabban feltörő kéjes hangokat, s míg Ő fél karjára támaszkodik, én is engedek karjaim fogásán, apró kezeimmel csípőcsontján támaszkodom meg és megyek elébe minden egyes lökésének. Nehéz nyitvatartani a szemem, főleg amikor újra nyakam ívét csókolja, jóleső nyögéssel fogadom törődését, miközben körmeimet a bőrébe eresztem. Csak tovább fokozza bennem a feszültséget ahogy egyre mélyülnek a mozdulatok, észre sem veszem, hogy közben vérét fakasztottam, éles körmeim egy pár helyen felszakították a bőrét, most pedig forró, sötét színű vére rám csepeg.
-Oppá!-nyalok végig szám szélén és úgy döntök, fordítok a helyzetünkön, egy forró csókra húzom le magamhoz Kedvesemet, majd óvatosan eltolom csípőjét magamtól és én is elhúzódom.
-Feküdj el!-súgom ajkai közé vágytól rekedten, s amint így tesz lábai közé helyezkedem. Ujjaim a családi ékszerre kulcsolódnak, de ezzel egyidejűleg ajkam is kényeztetni kezdi ahogy ráhajolok. Első körben kínzó lassúsággal eresztem mélyre a szám fogságában, és kezdem el ostromolni a vágyát, keményre szívom és kis idő múlva gyorsítani kezdek a tempón. Kezem és a szám is egy azon tempót diktálja, közben óvatosan fellesek arcára, hogy tudjam ha valami nem tetszik neki. Szabad kezemmel súlyos golyóit veszem kezelésbe, finoman maszírozom őket miközben egy huncut mosoly szalad át az arcomon.

Zene: It Must Have Been Love
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Ciprus, Európa YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1108
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 12, 2021 3:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 16 ... 32  Next


1100. reag

Hét nap Cipruson 18+
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Fenn rekedve a madárlesben engedünk a matrac csábításának. Melltartójától szabadítva döntöm hanyatt az ágybetéten. Elmélyült csókjaink között előbb nadrágját gombolom ki, majd lassan, lábain átvezetve lököm félre a feleslegessé vált anyagot. Egy pillanattal később falatnyi fehérneműje követi. Kezemet visszavezetem forró combjai közé, ujjaim kínzó lassúsággal simítanak végig nőiességén, újra és újra, egyre mélyebben érintve őt, miközben nyögésszerű sóhaj tör elő belőle. Apró kezei megindulnak nadrágom korca felé. Kedvesem rutinos ügyességgel bújtatja ki a szíjat övcsatomból és húzza ki a bújtatókból, míg szabad kezemmel az ikreket cirógatom. Derekam körül lazul a pamut, Belphegor kezét érzem férfiasságomon, tenyerének érintése alatt, még ruhán keresztül válik tapinthatóvá a vágyam. Kézfeje tovább siklik és elveszik nadrágomba. Ujjaival körbe fog, végig simít hosszomon, mire jól esően felmordulok. Közben nyakamba nyög, elhalóan csalással vádol, amit megmosolygok, majd csókot hint bőrömre.
-Démon vagyok, csalhatok. - felelem szemtelen vigyorral, miközben szabad keze először gombomat veszi célba, átfordítja a gombrésen, majd a cipzáromat lehúzva egyszerre szabadít meg nadrágomtól és alsómtól. Az anyag térdemig csusszan, egy pillanatra elhúzódva tőle lököm térdemen át, majd teljesen kibújva belőle végzi a több levedlett ruhadarabjaink között. Újra fölé hajolok, nyakamon ajkaival nyomot hagy, rögtön lilul a bőr, majd kacéran pillant felém, készen áll, hogy újra az enyém legyen. Nem váratom soká. Combjait szélesebbre tárom, csípőjét kissé megemelve visszafojtott morranással mélyülök el benne. Egy pillanatig kiélvezem mozdulatlanságom, ahogy kitöltőm őt, ahogy körbe ölel forrósága, majd lassan mozogni kezdek benne, miközben lábait derekamhoz simítom. Lassan fokozom a tempót, testünk lassan összehangolódik. Fél karommal megtámaszkodok, másikkal csípője ütemes mozgását kísérem. Egy halvány mosoly villan át arcomon, ahogy végig nézek gyönyörtől vonagló testén, majd nyakára hajolok és nyaka ívét csókolom.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Ciprus, Európa GadHg7Q
Ciprus, Európa Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
915
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 03, 2021 9:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 16 ... 32  Next


+18Belial & Belphegor


N
em, még véletlenül sem fogok tarka ruhában pompázni, akkor inkább mezítelenül! Természetesen Belialnak ismét felfelé görbül a szája, de hát ilyen ez. Legtöbbször mosolyog azon, ha morcos vagyok. Soha, egyetlen hangosabb szóval nem kommentálta a kitöréseimet. Nem emelte rám a hangját, pedig többször biztosan meg kellett volna tennie. Jól a fejére is nőttem. Az elfoglaltságot hamar eldöntöm, nekem Hozzá van most kedvem, vele foglalkozva szeretném eltölteni a fent ragadt időnket. Kedvesem csókra hajol én pedig átadom magam az érzésnek. Karja derekamon, úgy von még közelebb magához, melltartómat pillanatok alatt száműzi rólam, majd a matracra dönt maga alá. Élvezem a súlyát magamon, egy apró kérdés mégis kiszalad belőlem, érdekel és tudni akarom ha már itt vagyunk. Válasza bíztató, de nem teljesen így értettem, viszont ebből is ki tudom hozni talán a legjobbat.
-Ha én mászok rád az nem mindig buli, neked is akarni kell.-suttogom két csók között, mert mondata után rögtön ajkamon érzem az övét. Kezeim finoman bebarangolják a hátát, míg Ő melleimmel kezd játszani, az érzésre finoman belekarmolok a hátába, felmorranok és tenyerének nyomom magam. Jól esik kezének melege, áthűlt bőröm a hosszú percek alatt lassan átmelegszik, forrósodik és kívánja a további törődést. A finom csókok túl széppé teszik ezt az egészet, mintha újra az első alkalom lenne, csak most már nem áll belém a görcs amikor Belial keze elindul felfedező útra és nadrágomon keresztül érinti ami Őt illeti. Sóhaj és nyögés közti hang szökik ki belőlem, akarom! Egy pillanatra húzódik csak el tőlem s míg én ravasz vigyorával szembesülök, addig ujjai gyorsan kipattintják nadrágom gombját és húzza le a cipzárt, az anyag enged és hamarosan ujjait értem a két anyag között a bőrömön. Csak egy apró mozdulat és segítségére sietek ahogy megemeli csípőmet, nem gátolom meg benne és fél kezemmel még segítek is átbuktatni a csonton a ruhadarabot, hogy megszabadíthasson tőle. Egy újabb csókot lop el tőlem, nyelve végig siklik ajkaimon, ösztönösen nyílik el húsom, hogy forrón várjam Őt saját nyelvemmel, már csak nadrágomat hallom koppanni valahol mellettünk, de szinte fel sem fogom, mert keze ismét combjaim közé férkőzik, tenyere tökéletesen illik rám, egészen elfed és mikor a vékony anyagon keresztül izgatni kezd egy pillanatra megugrok. Túlságosan vágyom rá. Ne húzza el az előjátékot... Ajka után kapok fogaimmal ahogy elhúzódik tőlem, de már nem el, nyakamon jár forró szája, kezem pedig csípője felé vándorol és az övhöz érve hamar kioldják ujjaim. Mikor megszívja bőrömet már a a felesleges darabot húzom ki az övbújtatókból egy mozdulattal, könyökére támaszkodik és szabaddá vált kezével az ikreket masszírozza tovább, míg lent tevékenykedő keze sem áll meg egy pillanatra sem. Őrülten kívánom, s ahogy nadrágja anyaga enged kezem úgy simít rajta végig élvezvén ahogy kézzel fogható lesz az Ő vágya is. Elvigyorodva mélyül el kezem a textilek takarásában és érintem végre én is ahogy Kedvesem megfoszt az utolsó ruhadarabomtól is.
-Csalsz.-hajolok hozzá és csókolok bele nyakába, míg fürge ujjakkal simítok végig a családi ékszer teljes hosszán. Szabad kezem is játékba hívom, hamar enged a gomb és a cipzárt sem tartom már visszatartó erőnek. Ajkam továbbra is nyaka puha bőrét ostromolja, végül két kis kezem egyszerre mond búcsút a nadrág-boxer kombónak. Nehogy már csak én legyek ruha nélkül. Ujjaim visszatalálnak féltett kincsére és nyakát megszívva veszem fel az ő ritmusát kis kezemmel, pillantásom csípőink felé vándorol, elnehezedett, vágytól fűtött pillantásokkal figyelem ahogy egyre merevebb lesz a markomban.

Zene: It Must Have Been Love
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Ciprus, Európa YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1108
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 03, 2021 6:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 16 ... 32  Next


Hét nap Cipruson 18+
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Belphegor ráerősít, inkább választaná a ruhátlanságot, minthogy akár egy másodpercig is magán viselje a talált terepmintás ruhadarabot. Szúrós tekintete villan felém, egyértelmű üzenetként, rá ne merjem adni azt a göncöt. Reakciója megmosolyogtató. Gyorsan eldől mivel fogjuk tölteni a következő órákat és nekem nincs ellenvetésem a program ellen. Finoman markolok hátsójába, miközben nyaka ívét csókolom végig. Egyik karjával átöleli a vállamat, a másik kezével hajamba túr. És két csók között adja tudtomra, ő sem sürgetné a bornyitást. Kizárom a külvilág zajait, és csak Belphegorra figyelek. Melltartója kapcsa egy pillanat alatt megadja magát és a ruhadarab hamar a lábunknál, a földön köt ki. Huncut mosoly jelenik meg szája sarkában, ahogy elfektetem a matracon.
"Mindig kívánni fogsz?" suttogja leheletnyi távolságba ajkaimtól.
-Szerintem te teszel róla, hogy így legyen. - hangzik biztató válaszom, majd újra ajkaira hajolok egy újabb forró csókért. Alkaromon megtámaszkodom, míg másik kezem a fedetlen dobjaira téved. Tenyerem alá veszem és hosszasan cirógatom, majd ujjaim épp csak érintve forrósodó bőrét tovább vándorolnak lefelé, egészen nadrágja korcáig. Kézfejem tovább siklik végig simítva lábai között, ruhán keresztül érintem őt, majd karom visszább húzom és elválva egy pillanatra ajkaitól szemeibe nézek, arcomon egy ravasz vigyor fut végig, míg ujjaim serényen gombolják ki alsó ruházata gombját és húzzák le a cipzárt. Ujjaimat lassan gatyája és alsóneműje közé csúsztatom és csípőjét megemelve simítom le róla az anyagot, míg újra rátalálok ajkaira, nyelvem végig húzom rajtuk, bebocsátást kérve. Mihelyt mindkét lábát kibújtatom nadrágjából, a matrac mellé hajítom a feleslegessé vált darabot, majd kezem újra combjai között köt ki. Ujjaimmal izgatom a vékony anyagon keresztül. Nyakára hajolok és ívét csókolom, majd kulcscsontjához érve bőrét kissé megszívom pirosas foltot hagyva. Eközben könyökömre támaszkodom és mellére markolok, finoman masszírozom. Érzem, ahogy mellbimbói megkeményednek, másik kezem eközben lent kényezteti. Ha már így belejöttem, megszabadítom a falatnyi csipkétől, ami nőiességét takarja. Ujjaim becsúsznak a könnyed pamut alá, fenekén végig simítok, magam előtt túrva veszem le róla az utolsó darabot, ami elfedi még tökéletes testét.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Ciprus, Európa GadHg7Q
Ciprus, Európa Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
915
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 31, 2020 10:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 16 ... 32  Next


+16Belial & Belphegor


A
lesen gyorsan feltaláljuk magunkat, egy kis csipkelődés, persze Belial csak mosolyog szavaimon. Annyira jellemző! A távcső csak egy ideig foglal le ha már itt ragadtunk, utána figyelmem ismét Kedvesemé, érdekel, hogy mit is fogunk csinálni, míg bujkálunk a vadak elől. A Démon körbepillant, talál egy üveg bort amit felém dob, én pedig elkapva a palackot szemrevételezem mit is talált. Aztán mellém kerül az üveg és a szárazruhákra terelődik a téma, való igaz kissé hűvös van így átázott cuccban, de hogy én terepmintás ruhát föl nem veszek, az hétszentség! Ahogy felhúz magához a férfi és elém próbálja a darabokat durcásan közlöm vele nem tetszésemet.
-Inkább lennék pucér a pasim előtt.-erősítem meg szavait dacosan, rám ne merje adni azt az inget, még csak nem is az övé, hogy ne tiltakozhassak ellene szívből! Szemtelen vigyorát látni most mégis felüdülés, talán eltekinthetünk a vadász öltözettől. Belial segít levenni a nedves felsőmet, az anyag bár ragaszkodna testemhez, nem állhat ellent a húzó erőnek. Kedvesemet kissé elragadják domborulataim, de vigyázva sérült vállamra hamarosan átbújtatja az anyagot a fejem felett. Nem ereszt el utána, fél karja derekam köré tekeredik, majd szabad kezével kéri feltétlen figyelmemet. Egy kérdés hagyja el ajkait, de megválaszolni nem tudom azonnal, mert fölém magasodva csókra hajol. Ajka lágyan nyomódik enyémnek, majd mikor el kissé eltávolodom tőle akkor végre érkezik válaszom is számára. Hozzá lenne kedvem... Újabb csókokat váltunk és én is kérdezek, egy szó csupán a felelet, majd Kedvesem elsöpri az útból barna tincseimet, száját érzem tulajdon bőrömön, egyik keze pedig kerekded hátsómra vándorol, hogy finoman megmarkolja.
-Mmm!-dünnyögöm az érzésre és karjaimat felvezetem nyakához, hogy míg egyikkel belé kapaszkodok, másikkal tarkójánál hajába fúrhassam ujjaimat.
-Akkor várjunk...-egyezek bele mielőtt ismét befogná a számat. Forró csókot váltunk és észre sem veszem, hogy közben a matrac felé terel. Csupán fél füllel hallom a vadak éles hangját, tudatomat teljesen kitölti az érzés, hogy Kedvesem nekem szenteli minden idejét. Egy pillanat alatt oldja ki melltartóm kapcsát az anyag pedig végig bucskázik vállamon, le a karjaimon és valahol a lesben elejtve ver tanyát. Egy kacér pillantással jutalmazom Lordomat ahogy hanyatt dönt a matracon.
-Csúnya rossz démon.-hunyom le félig pilláimat és szívom fogaim közé ajkamat. Kis tenyerem arcára simítom és lehúzom magamhoz egy puha, mégis követelőző csókra. Nyelvem óvatosan siklik ajkai közé ha hagyja és finom játékba kezdek az övével. Szabad kezem oldalán zongorázik végig és csípőjénél állapodik meg.
-Mindig kívánni fogsz?-suttogom ajkai közé gyengéden, érdeklődve, hogy vajon sebesülten is szépnek fog majd találni, vagy csak ilyenkor ér hozzám majd?!

Zene: It Must Have Been Love
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Ciprus, Európa YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1108
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 31, 2020 9:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 16 ... 32  Next


Hét nap Cipruson 16+
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Megmosolygom kedvesem szavait, majd míg ő a távcsövön át szemlélődik, én leendő éjszakai szállásunkon hagyott felszerelést nézem át. Hát itt tényleg van minden. A bor és a lámpás után a holmik közt néhány száraz ruhára akadok, bár nem épp a mi stílusunk, de a nedves daraboknál azért mégis csak jobb. Főleg, hogy a saját ingemet elvitte a víz. Belphegor legörbült szájjal les rám az elé lógatott felső mögül, láthatóan nem igazán nyerte el a tetszését.
-Vagy lennél inkább pucéran? - kérdezek vissza szemtelen vigyorral.
-Nekem úgy is jó. - teszem hozzá, miközben segítek neki kibújni topjából. Egy pillanat alatt lesimítom róla és áthúzom fején a nedves felsőrészt. Mégis vigyázva sérülésére. De nem eresztem messzire, és nem sietek azzal sem, hogy a terepmintás ingbe bújtathassam. Egy hosszabb pillanatig csak nézem őt, miközben egy halvány, sokat mondó mosoly fut végig arcomon. Derekát átölelve húzom közel magamhoz, majd ajkaira hajolok egy csók erejéig. "Hozzád lenne most kedvem." suttogja halkan elválva tőlem, előbbi kérdésemre felelve. Nekem is hozzád. Hangzik a válasz kimondatlanul. "Emlékszel még a játékunkra?" most ő szegez nekem egyet csókjaink között.
-Emlékszem... - simítom félre a vállára omló hajzuhatagot és csókolok végig puha bőrén. Míg egyik karom derekán pihen, a másik elkalandozik, végig simít formás fenekén, majd finom belemarkol.  
-De azt hiszem, most a borral egy kicsit még várhatunk. - suttogom bőrébe, majd visszatalálok ajkaira egy forró csókért. Apró lépéseket teszünk a matrac felé, miközben hátam mögül éles vaddisznó visítást hallok, de gondolataim most egészen másfelé járnak. Figyelmem kedvesem köti le, és kicsit sem foglalkoztat most, hogyan jutunk le a madárlesről, ahogy a hazatérés sem. Ujjaim megtalálják melltartója kapcsát és egy könnyed mozdulattal oldják ki fehérneműje felsőjét. A pántok könnyedén csúsznak le a démonnő vállairól, mire az anyag enged és elővillannak formás mellei. Nem kell ez nekünk. Dobom félre a cicifixet, és döntöm hanyatt Belphegort a puha matracon.  

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Ciprus, Európa GadHg7Q
Ciprus, Európa Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
915
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 30, 2020 11:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 16 ... 32  NextBelial & Belphegor


P
imaszkodni kezdek, mert hát miért ne tehetném meg? Sosem kaptam érte, büntetlenül morogtam Lordommal mindig is, nem érdekelve, hogy ki van vele, ki előtt járatom le kicsinyes stílusommal. Persze azóta már klaszisokkal jobban viselkedek, de vele, ha kettesben vagyunk még akad eset, hogy nyelvem igen csak rajta köszörülöm.
-Torold meg és talán a százalék lejjebb ugrik.-harapom be ajkamat sejtelmesen és szemeim huncutul csillannak meg, sosem bántott, nem most fogja elkezdeni, bár tudnék neki most tanácsot adni, hogy mit is tehetne. Ha nő, akkor hallgattasd el csókkal... Idéződik fel bennem kéretlen jó tanácsom számára. Aztán persze újabb mondat érkezik részemről felé, újfent megemlítem azt az átkozott három évet míg nem lehettem vele.
-Kár, pedig kevésbé fájna a gondolat.-jelentem ki kuncogva. Igen is érezze, hogy bennem mély, fájó nyomot hagyott ezzel. Nem sokkal később magához hív, hogy átnyújtsa a távcsövet és megleshessem a tegnapi cicust. Jó kedvem is lesz tőle szinte rögtön. Örülök, hogy láthatom még egyszer, nagyon aranyos volt. Aztán letelepszek a matracra és onnan érdeklődöm, hogy mihez is kezdjünk míg itt ragadtunk. Nem tudom, nézzünk szét idefent., érkezik a válasz és Kedvesem már a szekrény szerűségeknél kutat. Szinte azonnal talál egy palack bort, nem tudok nem vigyorogni rajta. Felém hajítja az üveget én pedig reflexből nyúlok az üveg elé, így hamar ujjaim közé kaparinthatom.
-Száraz ruhák?!-kapom fel a fejem ahogy leteszem magam mellé az üveget és figyelem a terepmintás göncöket amiket előszed. Na neee, komolyan, ebben akar látni engem? Inkább leszek idefent meztelenül előtte, semmint ilyenekbe bújjak. Ha az Ő inge lenne a váltás nem is tiltakoznék... De ezek... Drágám elém lép és felhúz a matracról magával szemben, hogy elém próbálja a ruhákat.
-Ebben nem fogsz megkívánni, ez nem fair!-pillantok rá a terepmintás ing mögül legörbült szájjal, tutira direkt csinálja ezt. Belial felajánlja segítségét és felsőm aljánál érzem meleg ujjait, jólesőn megborzongok és hagyom, hogy lehúzza rólam a nedves pamutot ami kellőképpen ragaszkodik a testemhez. Mellkasomnál kicsit elkalandozik a keze, másfelé kanyarodik a mozdulatsor, így egy röpke pillanatra oda kapom tekintetem egy mosoly kíséretében, aztán áthúzza fejemen is az anyagot, kezét arcomra simítva passzolja vissza a kérdésemet, kis kezeim csípőjére csúsznak ahogy állam alá nyúl és felfelé billenti a fejem, hogy elvesszek tekintetében ahogy fölém magasodik. Mindig is élveztem ezt a magasság különbséget, védtelennek tűntem mellette, pedig annyira nem is kellett félteni. Szélvész kisasszony mindig tudta mire hogyan reagáljon, egészen addig, míg az az ölelés meg nem történt, amikor felkeltette a figyelmem férfiként. Most pedig, minden porcikám érte kiált. Karja derekam köré fonódik és testünk összesimul egy pillanat alatt. A tökéletes Démon Pár! Fut végig agyamon a gondolat ahogy Belial ajka az enyémre tapad, ezzel egyidejűleg sóhajtok fel és megkapaszkodok nadrágja övtartóiban mert ha nem teszem akkor lehet hogy úgy kell felkaparni a földről.
-Hozzád lenne most kedvem...-súgom ajkára vággyal telt hangon, szája után kapok finoman, viszonozni szeretném a csókot.
-Hódíts meg Belial!-nyögöm két csók között.
-Emlékszel még a játékunkra? Használd fel a bort.-húzódom el tőle pajkos mosollyal.

Zene: It Must Have Been Love
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Ciprus, Európa YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1108
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 30, 2020 10:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 16 ... 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
A magasles tetejéről lepillantva szemlélem az alattunk elterülő tájat és a torony aljában letáborozó vaddisznó bandát. Szidom magam, hogy pont azt a bokrot szemeltem ki a trükk bemutatására, ami mögött egy egész vadcsalád pihent. "Ne morogj! Sok lesz a ráncod és akkor nem kellesz majd" jegyzi meg kedvesem igen szemtelen vigyorral a szája sarkában.
-Valóban? A ráncaim 90%-a úgyis miattad van. - felelem vissza hasonlóan pimaszul. Belphegor tovább hegyezi rajtam a nyelvét és egy burkolt célzással orrom alá dörgöli, azt a három évet, amikor külön utakon jártunk. "Szóval akkor bujkálunk... Legalább végre közösen csináljuk" Szerintem a sírig hallani fogom, hogy azokban az években nélkülöznie kellett engem.
-Ezt nem nevezném egészen annak... - pillantok felé, majd szemem elé emelem a távcsövet és belepillantva pásztázom át a környéket. Mikor felfedezem az egyik ágon lustálkodó cirmost is, akit idefelé jövet láttunk, átpasszolom Belphegornak a távlátót, nézegesse csak a jószágot és teljen be a látvánnyal, mert csak így lehet macskája. Míg a démonnő a távcsövön át figyel, én felderítem a madárlest, ami olybá tűnik ma éjszakára szállásunk lesz. Amennyiben a vadsertések nem odalognak el a torony lábától.
Elég sok minden akad idefent és mivel nem szőtte be vastagon a pókháló vagy lepte be a por, arra enged következtetni, gyakran fordul meg halandó népség ezen a helyen. Míg a holmik között kutakodok, bizalmasom érdeklődve fordul felém és azt tudakolja, mivel üssük el az időnket idefent?
-Nem tudom, nézzünk szét idefent. - lépek a tákolt fapolcok elé, amit az itt hagyott holmik sorakoznak.
-Hát...van egy palack bor... - veszem kezembe a bontatlan palackot. Naná, hogy a piát szúrom ki elsőnek. A címke ugyan kissé megkopott rajta, de azért olvasható rajta, hogy "félszáraz".
-...ezt megihatnánk. - dobom a kezébe az üveget, bízom benne, hogy elkapja. Majd ráakadok két fémfüles ivóedényt. Ennek is hasznát fogjuk venni. A lámpást is közelebb húzom, sötétedés után elfér majd. Ruháink a folyóban merítkezés után csurom vizesek lettek, és bár azóta eltelt talán már egy óra is, még eléggé nedvesek. Ezért valami csereviselet után kutakodom, szerencsémre nem kell sokáig keresgélnem.
-Ohh, nézd csak, száraz ruhák. - akad ujjaim közé néhány terepszínű öltözék.
A matrac széléhez lépek, ha hagyja, felhúzom magamhoz Belphegort és el teszem elsőként a pólót, majd az inget. Utóbbi combközéig ér, így ezt hagyom nála, hogy megszabadulva a nedves daraboktól tisztába öltözzön. Ha a folyóban szerzett vállsérülése miatt karját nehezen emelné, úgy karomra dobva a talált felsőket, segítek neki kibújni sajátjából.
-Várj, segítek! - topja aljához nyúlok és a makacsul tapadó szövetest felfelé húzom, hogy óvatosan kibújhasson belőle. Meleg ujjaim finoman érintik áthűlt bőrét, majd a melltartójához érve követem teste dombú vonalát. Egy héttel ezelőtt még ez a jelenet elképzelhetetlen lett volna közöttünk, de itt, Cipruson, egészen megváltoztak a dolgok.
-Neked mihez lenne kedved? - dobom vissza a kérdést fölé hajolva, kezemet arcára simítom, majd állát kicsit felemelve vívom ki teljes figyelmét. Mielőtt válaszolhatna karom gyengéden fonódik dereka köré, közelebb vonom magamhoz és egy lágy csókot lopok ajkairól.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Ciprus, Európa GadHg7Q
Ciprus, Európa Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
915
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 30, 2020 6:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 16 ... 32  NextBelial & Belphegor


B
elial mellett mindig ér valami. Nem is értem, hogy min csodálkozom még hétezer év múltán is?! Új trükköt szeretnék tanulni és nem tagadja meg tőlem, valóban érdeklődve figyelem, igazából napról napra jobban tetszik, hogy itt játszadozom a vízzel. Elsőre tényleg elég egy elemhez húznom. A szeszélyes, folyton változó víz pedig... Nos, Kedvesem tökéletesen lefogalmazta mikor azt mondta olyan, mint én. Figyelem ahogy a pocsolyából egy víz korbács alakja bukkan ki végül, a mozdulatot jól berögzítem a fejembe, az is különösen figyelemre méltó, hogy pontosan úgy viselkedik, mint valódi, bőrből készült társa. Ám a bemutató nem ér jó véget, dühös állatokra lelünk a megrongált bokor túloldalán, Viszály pedig még fel is hívja ránk a figyelmet ahogy talpa alatt reccsen a száraz faág. Futásra kényszerülünk, Belial elkapja a kezem és ránt magával, majdhogynem orra is esek, csupán az ment meg, hogy Kedvesem mozgásban tart. Egy magaslest szemel ki, hogy ott legyen nyugtunk a mögöttünk csörtető vadaktól, a fatákolmány lábánál arra kér, hogy kapaszkodjak meg benne. Hátára csimpaszkodva indul meg velem felfelé, hogy ne essen nagyobb bajunk. Odafent viszont már megpihenhetünk. A les bedeszkázott falának döntöm hátamat és arról informálódok, hogy a vaddisznók vajon elhúznak-e még ma alólunk. De először azt szeretném tisztázni, hogy a tetszetős trükköt biztosan nem egy zöldesben fogom tökéletesre fejleszteni.
-Ne morogj! Sok lesz a ráncod és akkor nem kellesz majd!-figyelmeztetem vigyorogva, mégis csak a Pokol legidősebb démonával járok. Valahogy nézzen ki nekem! Lopva pillantok rá ahogy a vadakat szemléli, tökéletes vonásait ha akarnám sem tudnám kitörölni a fejemből. Mondtam, Lucifer tökéletesre alkotta! És már csak az enyém...
-Szóval akkor bujkálunk... Legalább végre közösen csináljuk.-szúrok azért oda mégis finoman. Úgyis régen hallotta már hogy zavar az a három év amíg nélkülöznöm kellett Őt. Belial talál egy távcsövet és így felállva a tájat kezdi kémlelni, elmosolyodva figyelem lelkesedését, míg hátra nem nyújtja felém a kezét. Automatikusan nyúlok felé és hagyom, hogy talpra húzzon, mellé sétálok, szabad kezem vállára simul és mikor átnyújtja a távcsövet szemem elé húzom, hogy a mutatott irányba pillantsak.
-A cica!-vidul fel a pofim egy pillanat alatt, nem gondoltam volna, hogy látom még őt. Ugyan letettem a legyen macskám című gondolatról, de azért nézni szabad ugyebár. Kis idő múlva tovább vezetem a messzilátót és körbe kémlelek. Békés hely, nagyon tetszik. Akár lakhatnánk itt is. Akinek meg kellünk az keressen meg.
-Nem aggódom amíg velem vagy.-motyogom hátra fordulva, leengedem a távcsövet az arcom elől, és visszapillantok a messzeségbe. Nyirkos tincseim közé beszalad a langyos fuvallat, átázott ruháim miatt kicsit mégis megborzongok.
-Nos, akkor mit csináljunk idefent Drágám? A tájat nézni egy idő után még nekem is unalmas lesz.-lépek el a les falától, majd a bent lévő matracra telepszem. Pillantásom Belialon nyugtatom és élvezem, hogy nézhetem, hogy már nincs titkom előtte... hogy az övé vagyok!

Zene: It Must Have Been Love
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Ciprus, Európa YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1108
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 30, 2020 4:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 16 ... 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Gyalogosan indulunk tovább az erdei ösvényen, majd rövidesen megállunk, hogy Belphegor egy apró trükkel nyűgözön le. Kedvesem rákapott a mágia ízére, és bár tényleg csak trükkök, ez is előre haladás ahhoz képest, mennyire ellene volt démoni ereje használatának, már ami az elementális varázslást illeti. Újabb technikát tanulna, így mutatok neki egyet, ami talán elnyerheti tetszését. Egy terebélyesebb pocsolyát használok a mutatványhoz, melynek vízcseppjei egy hosszú víz csíkká állnak össze. A vízből formált korbáccsal néhányat az egyik távolabbi bokorra suhintok. Ereje letöri a cserje ágait, leveleit, egyidejűleg felzavarja az árnyékában pihenő vaddisznó csordát, akik szemmel láthatóan nem díjazzák a nyugalom megzavarását. A disznócsaládból első körben csak egy haragos szempár mered ránk, de óvatlan léptem felébreszti a többi földtúró jószágot is. Futni kezdünk és szerencsénkre van hová felkapaszkodnunk. Egy madárles bukkan elő a fák mögül elérhető távolságban. A mászást magamra vállalom, kedvesemet arra kérem, kapaszkodjon belém, felhúzom magunkat. A démonnő karjait sietősen fonja nyakam köré, lábait derekamra kulcsolja, és amikor elég stabilnak érzem őt magamon, megindulok felfelé. Néhány perc múlva már a toronyban fújjuk ki magunkat. "Ezt a trükköt nem erdőben szeretném tökéletesre fejleszteni." jegyzi meg pihengve bizalmasom.
-Legalábbis nem vadakkal teliben. A fene egye meg...- morgolódom, hogy pont azt a b*zi bokrot sikerült megtalálnom, ami mögött egy vaddisznó-tanya lapult. Hát, most már mindegy. A jószágok visító hangja hallatszik fel lesünk lába mellől. Kedvesem érdeklődve teszi fel a kérdést: "szerinted elvánszorognak még ma?", így áthajolva a korláton tekintek lefelé.
-Hát ha jól számolom hatan vannak, az egyik elég nagy darab...és mintha tanyát vertek volna odalent....azt hiszem egy ideig maradnak, mi pedig itt leszünk... - jegyzem meg, majd ahogy figyelmemet a feldühödött dögökről a tájra helyezem, meg kell állapítanom: egész kellemes idefent. Közben kiszúrok a fejem felett lógni egy messzelátót, amit le is akasztok és azon keresztül vetek még egy újabb pillantást a környékre.
-Gyere, Belphegor, ezt nézd meg. - nyújtom hátra kezem bizalmasom felé és ha megfogja kézfejem, úgy óvatosan felhúzom őt. Ha pedig mellém lép, úgy odaadom neki a távcsövet, hogy abba az irányba nézve amerre figyelmét terelem megláthassa a tegnapi bajszost az egyik távoli fa ágán elnyúlva pihenni. Míg nézelődik én is felfedezem föld feletti "bunkerünket", akad itt néhány dolog. Világításra alkalmas eszköz, pokróc, kötél, néhány konzerv, kannába töltött víz...meg valami matracszerűség.
-Ne aggódj, visszaérünk majd az indulásra. - mondom megnyugtatásként. Egy pillanatra belegondolok, hogy már egy hete ezen a szigeten vagyunk és mennyi minden változott köztünk. És már csak órák vannak hátra a nyaralásunkból.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Ciprus, Európa GadHg7Q
Ciprus, Európa Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
915
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Dec. 29, 2020 11:55 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 16 ... 32  NextBelial & Belphegor


gy értem, hogy hosszabb lesz, mint csónakkal tervezted. Most csak sétálunk.-sóhajtok rövidet, azt hittem még lesz majd időnk ma lent a tengerparton, legalább egy kicsit. Bár nem csüggedek annyira. Gyönyörű időnk van és Belial itt van velem! Okom sem lehet panaszra. Végül előre szaladok az ösvényen és egy nagyobb fa előtt megállva, tenyerem a törzsnek feszítve játszom el a víznyelő szerepét. Kedvesem megmosolyogja és megdicséri trükkömet. Boldog kis mosolyt eresztek meg felé, majd bevárva őt átkarolom derekát és felvetem, hogy valami új trükköt is elviselnék még, ha már a vad folyóval nem bírtam el. Viszály átöleli a vállam, majd elmagyarázza ismét, hogy a természet erői szeszélyesek olykor. Eszembe ötlik az első gyakorlásom itt Cipruson. Teljesen ki voltam akadva, hogy nem sikerült, faképnél hagytam Kedvesemet is és elvonultam sírva, mint egy kisgyerek. Később megértettem, hogy gyakorlás teszi a mestert és ne várjak el rögtön nagy dolgokat magamtól. Így már sokkal kellemesebb volt a kísérletezés is. Aztán Kedvesem rászánja magát, hogy újabb trükköt kapjak a tarsolyomba, egy közeli nagyobb pocsolya lesz az áldozat. Csak hamar egy ostort formáznak meg a vízcseppek Belial mágiájának hála, aztán egy közeli bokron tökéletesen mutatja be azt, amit mondjuk egy igazi is tudna. A rekettye pattog, törnek az ágak, a levelek szanaszét hullanak és már arcomon a mosoly is, hogy én ezt azonnal ki akarom próbálni, de az a vészt jósló... az az átkozott kis szó... Hopsz. Már megint elhangzik Viszály szájából. Egy szempár villan felénk a tökre tett bokorból...
-Ezt nem mondod komolyan...-nyögök fel, még a lélegzetem is visszatartom, de Kedvesem lelépési hadművelete nem sikerül túl laposra, egy száraz ág kerül a lába alá és nagyot reccsenve törik szét ahogy súlya teljesen ránehezül. Pillantásom oda kapom de akkor már érkezik az "utasítás" egy Drágám fuss! kíséretében. Keze az enyémre kulcsolódik és másodpercek tört része alatt ránt magával, majdnem orra is bukok első megmozdulásommal, tényleg nagy szerencse, hogy fogja a kezemet. Lépteimet igyekszem felzárkóztatni hozzá és mikor hátra pillantok egy vaddisznó családdal találom szembe magam. Belial hamar talál megoldást, egy vadászlest szúr ki, így sietős lépteinket arra vesszük, amint az aljához érünk Kedvesem arra kér, hogy erősen kapaszkodjak meg benne. Karjaimat átfonom nyaka körül, lábaim a dereka köré kulcsolódnak és velem teszi meg a "lépcsőfokokat" felfelé, bár ezt a lépését nem értem, én is fel tudnék mászni egy vadászlesbe. Ha felérünk, úgy lemászok hátáról és az alattunk visító vadakat nézem.
-Ezt a trükköt nem erdőben szeretném tökéletesre fejleszteni.-vigyorodok el és lecsüccsenek a fenekemre. Most ide szorultunk a lesre, pedig nap végén haza kellene mennünk....
-Szerinted elvánszorognak még ma?-teszek fel egy apró kérdést, és hátamat a les falának döntöm. Pedig mondtam, hogy nem kérek meglepit.

Zene: It Must Have Been Love
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Ciprus, Európa YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Ciprus, Európa SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Ciprus, Európa 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Ciprus, Európa XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Ciprus, Európa Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1108
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Dec. 29, 2020 8:39 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 16 ... 32  Next


Hét nap Cipruson
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Kevésen múlik, hogy az árral együtt ne sodródjunk el mi is...egy újabb zuhatag aljára. A peremen szilárdan álló kődarabok kímélnek meg minket a zuhanástól. Néhány percet még a sziklákon pihegünk, miután a hullámok közt vergődő Belphegoromat is a felhúzom magamhoz. Ezután a sziklákon átszökkenve jutunk el a homokos partig. "Nahanton is őrült voltál!" hangzik el őszinte és talán valahol valós mondat is, amit halványan meg is mosolygok. Választás elé kerülünk egy elágazáshoz érve. Vagy a meredek szikláson felmászva, vagy kerülővel az erdei ösvényen keresztül folytassuk-e utunkat? Belphegor sérülése miatt viszont gyorsan eldől merre tovább. A keskeny csapáson át fogjuk megkerülni a sziklát. A démonnő mára már nem szeretne több meglepetést, és ezzel a gondolattal csak osztozni tudok.
-Kitolódik? Hogy érve? - nem világos számomra most mire is gondol. Aztán mint egy halandó kisgyerek rohan vidáman előre, majd egy vastagabb törzsű magas lombos előtt megállva tenyerét a növénynek támasztja, hogy kivonja a fakérgek között összegyűlt nedvességet.
-Ügyes trükk. - ismerem el, és egyben meg is mosolygom, ahogy mágiájával játszadozik. Néhány hónapja könyörgéssel sem lettem volna képes rávenni hasonlóra, most pedig magától jut eszébe, hogy varázserejét próbálgassa. "Taníthatnál még valamit út közben." veti fel az ötletet bizalmasom, miközben a elvont vizet szépen lassan visszaereszti a törzsbe. Elmondja közben, mennyire zavarta őt, hogy nem bírt el a vad folyóval, hiába használta démoni erejét.
-A természet erői olykor nehezen irányíthatóak. - magyarázom miközben kezét a derekamra simítja, én pedig karommal ölelem át a vállát és úgy sétálunk az erdő mélye felé.
-Szóval valami új trükköt szeretnél...lássuk csak... - gondolkodok el mit is mutathatnék neki.
-Na figyelj! - nyúlik egy ravasz mosoly arcomon, mikor meglátok egy nagyobb tócsát és ahogy kezemet felé nyújtom a széles pocsolya hullámzó csíkként emelkedik meg, lebeg a föld felett, majd megvastagodva áll össze a levegőben, egy ostort formálva. Meglendítem ujjaimat, mire a vízostor csattanó suhintással korbácsolja az egyik bokrot. Ütései nyomán ágak törnek le, az apró levelek pedig mint a cserje köré peregnek le. Bízom benne, hogy tetszik neki a mutatvány és már pillantanék fel arcát kémlelve, mennyire nyerte el tetszését a dolog, mikor a bukszus mögül éles szempár villan és egy mérges vaddisznó mordul fel.
-Hopsz. - csúszik ki a számon előre jelezve a baj közeledtét. Több tíz méterre van tőlünk az álmából felzargatott erdei vad, mégis olyan hangosan hallani fújtatását, mintha csak előttünk állna.
-Öhm...szerintem talán...jobb ha lassan eloldalgunk. - suttogom nagyon halkam, szám is épp csak megmozdul. Nem teszek semmi hirtelen mozdulatot, de következő lépésem egy száraz gallyat talál meg, ami nagyot reccsen és a hangra még vagy négy földtúró jószág feje bukkan elő a zöldesből. Kib*szott nagy baj van!
-Drágám...fuss! - fogom meg a kezét és hosszított lépésben indulok meg lábaimat kapkodve, miközben húzom őt magam után akár egy győzelmi zászlót. Nem kell hátra vetnem tekintetem, hogy tudjam az állatcsorda a nyomunkba eredt. A büdös francba! Hogy pont a legsz*rabb dzsumbujt sikerült kiszúrnom...szidom magam futás közben és közben azt keresem, hol találhatnánk gyors menedéket a mérges bundások elől. Aztán meglátok egy magaslest.
-Arra.... - mutatok irányt váltva, miközben szabad kezemmel a fatákolmány felé mutatok. Egy pillanat alatt elérjük a torony lábát, kedvesemet arra kérem erősen kapaszkodjon meg a nyakamban, hogy a hátamon mászhassak fel a lécekbe kapaszkodva. Ha Belphegor átfűzi kezeit a vállam felett, úgy elindulok felfelé.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 16 ... 32  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 32 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 16 ... 32  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 39 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 35 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7