Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
reveal your secrets

Athlan


☩ Reagok :
404
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 18, 2020 2:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


Alessya & Athlan

"Mintha mély sír lettem volna,
S benne lelkem a halál,
Oly sötét volt álmaimban
A sors, mely fölöttem áll."
athlan.gif
- Vannak olyanok, akiket az adrenalin éltet, abból táplálkoznak, s nem tudnak létezni nélküle, még akkor sem, ha az élet és a halál peremén táncolnak. Te például... - ezen a ponton újfent kénytelen vagyok aljas vigyorral pislogni felé. - Hogy éreznéd magad, ha hirtelen eltűnnének a démonok, felszívódnának az angyalok, tiszta lenne a világotok, s engem sem láthatnál soha többé? - ha már kocsikázunk, egy részét elüthetjük beszélgetéssel, amíg meg nem unom arcizmaimat mozgatni. Nehezen tudnám elképzelni Alessyát úgy, hogy normális életet él, rendes munkával, akár családdal... E gondolatra kis híján felröhögök, de csak egy halk fújtatás kavarog ki belőlem.
- És mit mondtál, mi az a szar rajtad? Arra nem kérdeztek rá az elején, hogy honnan van? - biccentek a pecsét felé, és csak hogy érezze a törődésem, a kedvességem, a figyelmességem, épp ugyanolyan alpárisággal markolok rá keblére, mint ahogy azt az üzlet előtt tettem, ahol beszereztem a talizmánt. Akkor sírt, duzzogott, s úgy viselkedett, mint egy szűz, ártatlan, idegesítő kislány, ám mára virradóan azt hiszem, változott egy kissé a helyzet...
- Akkor minek jöttél be hozzám, és miért próbáltál úgy keménykedni? Talán te is azokhoz a vadászokhoz tartozol, akik más sikerén próbálnak nyerészkedni? - egy kis kekeckedés itt, egy kis odaszúrás ott, s már kezd is lassan visszatérni belém az a szánalmas, földi személyiség mely oly messze áll a pokoli valóságtól. Az ottani létben nincsenek érzelmek, nincs számomra olyan reakció, melyet ezen a világon mutatok. Ott csak és kizárólag az elsötétedett szem, s a mögötte levő énem uralkodik.
- Tudod, kivel kellene egyszer kiállnod? - vonom fel kacéran szemöldököm, mikor beveszünk egy éles kanyart, s a kerekek kegyetlenül csikorognak. - Velem. - elsőre talán ostobának tűnhet az ötlet, sőt, másodjára és harmadjára is. Ám a legjobb edzést mégis csak egy olyan adhatja, akinek nem árt, ha véletlenül megcsúszik a penge, aki nem hal meg, ha átszúrja a bőrét, s aki nem kezd el fetrengeni a földön egy kis vértől. Tény, hogy fájdalmasabb lehetek, mint egy halandó... Azonban sokkal hatásosabb is egyben, s ha már a királylány ennyire magasra tartja magát, nyugodtan megmutathatja egyszer, hogy milyen trükkökre képes. Már ha nem merül ki annyiban az eszköztára, hogy tökön térdeli a gyanútlan járókelőket.
- Darabokban, de pár testrészed azért megtartom magamnak. - például a nyakát. Az tetszett, élveztem, ahogy fuldokolva toltam lejjebb magam torkának mélyére... Halk sóhajt és a hátsójára intézett hosszas pillantást eresztek meg utána, mielőtt kidőlök, de természetesen nem lehet nyugtom még nőtlenül sem.
Mogorván lépkedek Alessya előtt, olykor kissé megbotolva, néhol megtántorodva, mocskosan, teli harapásnyomokkal, véresen és szétszaggatva. Ez most nem hiányzott. Rohadtul nem. Halk nyögéssel szállok vissza az autóba, s hátam egyből az ülésnek vetem.
- Kurvára félek tőled, Alessya. Komolyan. - rázom meg enyhén a fejem, s hagyom, hogy meginduljon az autóval. Nem nyúlok hátra a talizmánért, inkább csendben, magamban szenvedek és hagyom, hogy a regenerációm végezze a hatását.
- Egyszer fel fogom gyújtani minden holmidat. Mindet. Egytől egyig. - ez részemről amolyan morgó beleegyezés-féle volt, egy kis kitérő még nem oszt, nem szoroz. Azt azonban el lehet felejteni, hogy én bemegyek hozzájuk, szóval esélyesen megint várhatok rá fél napot valahol a bús picsában, hogy megint megfürödjön, meg egy hat fogásos vacsorát csináljon magának... Halkan fújtatva fordítom a fejem kifelé az autóból, egyik kezem hasam előtt csúsztatom át, másikkal pedig alkaromra fogok rá, s innentől a saját mozdulatlanságomban, szótlanul leszek egy jó ideig. A sérülések eléggé súlyosak, az egyik vállamból konkrétan hiányzik egy darab, s mivel jelenleg nem él az az opció, hogy füstként visszatérek a kénköves bugyrokba, így ebben a testben kell elviselnem a sérüléseket. A talizmánt pedig már csak büszkeségből sem használom olyanra, amiről tudom, hogy nem lesz végzetes. Stamfordig szinte egy árva szót sem szólok a lányhoz. Ha esetleg kérdez valamit, akkor csak halk, erőtlen hümmögés lesz a válaszom, s kába tekintetem ugyanúgy a koszos ablaküvegen át tartom.
Stamfordba érve, mely nagyjából egy órányira lehet autóval, az egyik sarkon intek Alessyának, hogy álljon meg. Ha nem akar, úgy erővel tolom lejjebb a féket, s biccentek az egyik romosabb épület felé, hogy az mellett álljon meg. Valami régebbi bevásárlóközpont lehetett, ahol remélhetőleg találok magamnak valami göncöt, ami jó lehet rám. Eléggé szétszedtek azok a dögök, s bár engem nem zavarna, ha a természetadta meztelenséggel járnám a vidéket, de azért a feltűnés elkerülésének kedvéért jobb lesz, ha úgy öltözök, mint a halandók.
- Felejtsd el, hogy hazamegyek veled. - jelentem ki egyből. - Addig összeszedek valami ruhát, és mire visszajövök, ajánlom, hogy te is itt legyél. Lehetőleg egyedül. - kitolom az autó ajtaját, s ha csak nem akar valamit még mondani Alessya, vagy tenni, úgy még még mindig kissé botorkálva indulok meg a törött ablaküveges, oldalsó ajtó felé, ami bevezet az üzletbe.
reveal your secrets

Athlan


☩ Reagok :
404
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 18, 2020 9:45 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


Pfeiffer Beach - Page 6 A3uszhn53yg01
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 3 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2