Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• 18. század, Egyiptom •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


18. század, Egyiptom YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
18. század, Egyiptom WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
527
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 27, 2020 8:30 am
Következő oldal


Sivatagi kaland
Seroth & Belial
Seroth megosztja, hogy gyűjteménye legbecsesebb darabja Éponine szempárja, egykori asszonyáé, aki maga volt férje hóhérja egykoron.
-Így már emlékszem. - felelem. Hogyne emlékeznék arra a napra. Még nem a Seroth nevet viselte. I. Károlyként ismerte a világ. Épp csak a halál markából húztam ki, mikor ugyanazon az éjjelen a féltékeny királyné a halálba taszította férjurát. Valójában láttam is, miként és hogyan történt az eset. Nem távoztam azonnal, miután az uralkodót kihúztam a slamasztikából. Maradtam távoli megfigyelőként, hogy lássam Anglia trónjáról letaszított férfi miként teljesíti be a sorsát. Meggyőződésem, hogy ez volt a végzete, hogy halálát követően démon váljék belőle.
-És ezektől a becses szemektől fosztott meg a kapzsi... - válik világossá a démon motivációja. Ez valóban nem egy olyan dolog, ami felett könnyű szemet hunyni. Szoros érzelmi kötelék fűzi őt azokhoz a szemekhez.
Következő hosszú perceink várakozással telnek. Részben azért, mert várjuk, hogy az illetékes betévedjen közénk, majd azért, hogy a megfelelő alkalmat kivárva Seroth lecsaphasson rá és rendezze, amit rendeznie kell vele. A férfi érkezéséig jelentéktelen idő telik el, épp csak kikérem italom a célszemély már a pultot támasztja és prédára les. Arra sem kell sok idő, hogy válasszon magának, bár hosszasan mérlegeli a kínálatot. Ímmel-ámmal méregeti a lehetséges áldozatokat, aztán megakad a szeme egy kivételes szépségen és azonnal dönt, kell neki. Magához édesgeti és a kicsike úgy tűnik, totálisan bedől neki. Csillogó szemekkel mered rá, issza a démon minden szavát, valamitől nagyon le lett nyűgözve. Milyen ostobák is a halandók. Annyira könnyű befolyásolni őket. Noha azért akadnak kivételek, de a többség nem okoz túl nagy kihívást. Seroth arcára pillantok és szinte olvasom róla gondolatait, ami már a démonpajtás végzete körül forog.
-Mocskos állat! - hangzik hirtelen egy éles női sikolyszerű hang, amit egy hangos pofon csattanása követ. Tenyérlenyomattól vöröslő arccal, értetlenül pislog a cimbi. Valamit alaposan elbaltázhatott, mert a prédája sértetten hagyja őt faképnél további szitokszavakkal. Barátocskánk sérült önérzettel bokszol bele a pult oldalába, majd indulatosan hajtja fel megmaradt fél korsó sörét, mielőtt fizetés nélkül az ajtó felé venné az irányt. A nagy zsivajban és a hömpölygő tömegben nem igazán tűnik fel senkinek, hogy elmulasztotta számlája rendezését.
-Szerintem itt a kínálkozó alkalom. - jegyzem meg Seroth-nak. Ha el akarja kapni a pajtást, most eredjen utána, mielőtt elveszne az éjszakában. Ha felpattan székéből és kicsit lemaradva a démon után ered, én is követem, mert azért ha már idáig eljöttem, nem maradnék le egy jó műsorról. A démonkománkra az egyik közeli, mégis az italozótól félreesőbb kis utcában találunk rá, ahol épp mérhetetlen dühét tölti ki egy kukán elszalasztott prédája miatt. Észre sem veszi, hogy szépen lassan beérjük és megállva az utcabejáratnál vandál tevékenységét figyeljük.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Seroth


18. század, Egyiptom Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
43
☩ Rang :
Főbűn (Kapzsiság)
☩ Play by :
Gaspard Ulliel
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 25, 2020 7:15 pm
Következő oldal


To: Belial

"A szem a lélek tükre." mondták, de sosem értettem. Régen nem voltam híve az e féle beszédeknek, de mikor meghaltam és démonná váltam megértettem. Megértettem, hogy ha valaki szemébe nézel meglátsz mindent. Az érzéseit, a lelkét. Vagy talán csak irigy volnék? Irigy, hogy ő éreznek valamit, míg én bennem nincs semmi csak az üresség? Üres volnék? Vagy érzéseim csak bujkálnak az elől a szörny elől, kit én tartok láncon? Vajon, mikor váltam ilyenné? A kínzás alatt? Vagy még életemben a halál előtti utolsó percekben? Nem. Nem akkor. Tisztán emlékszem, hogy éreztem akkor. Éreztem az értetlenséget, a csalódottságot, a szomorúságot és a hideget.
- Emlékszel még, mikor még éltem? Két feleségem volt az egyik terhes. A másik irigy lett a terhesre így megölte azon a napon, mikor lefejeztek, majd ő is vette el az életem. Éponine a hóhérom. - magyarázom el neki, miért fontos nekem Éponine szeme. Az ő szenvedése nem hozott nekem sem boldogságot, sem kielégülést. Eleinte bosszút akartam gyermekem miatt, amit meg is kaptam, de én üressé váltam. Érzelmeimből már nem maradt semmi, csak az emlékek.
Nyugodtan dőlök hátra székemben és várok türelmesen. Végül a démon csak betéved a kocsmába és én meghúzom magam. Várok, míg elmegy. Addig szórakoztatom kicsit Belial-t és pár pincér lány libben mellettünk. Az ittenieknek igen vonzóak ezek a lányok, de a kocsmáros lányai ként senki becstelen nem érhet hozzájuk. Megértem. Ha lányom lett volna nagy valószínűséggel én egy tipikus apa lennék, aki félti a lányát a férfiaktól és akár ölni is képes lenne, ha valaki bántani merné a vérem.
A démon végül választott. Kiszemelte prédáját és már csak csalogatja magához. Nem igen izgat mit akar vele, hiszen az ő vége is közeleg. Olyan közel, s mégsem érzi. Pedig szinte tapintható a levegőben. A halál hűvös leheletét, hideg ujjai érintését. Én érzem. Hiszen ma éjszaka én leszek az, aki ítéletet mond sok lélek fölött.

From: Seroth

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


18. század, Egyiptom YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
18. század, Egyiptom WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
527
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 25, 2020 5:31 pm
Következő oldal


Sivatagi kaland
Seroth & Belial
Megtudom, hogy Seroth pajtás szemgolyókat gyűjtöget, és szavaiból ítélve tekintélyes mennyiséget hordott össze az elmúlt évtizedek alatt. Szemgolyók. Démonhoz illő időtöltés. Ki is emeli kedvenc szempárját és meg sem lep, hogy ezt kísérve egy női név hangzik el. Valóban vannak asszonyok, akiknek páratlanul szépek a szemei, így az sem számít különösnek, hogy a démon meg akarja ragadni tekintetüket. Nekem elég a káoszkeltés, ez majdnem hogy teljessé tesz, kitölti időmet, nem is lenne időm külön hóbortokra. A gyűjtögetés pedig nem az én sportom. Nem állítanám, hogy nincsenek sötét szívemhez közel álló dolgok, de a ragaszkodás olyan képesség, amire nem igen vagyok képes. Nem kötődöm tárgyakhoz. Ezen gondolatok kísérnek el a legközelebbi italozóig, ahol igaz tömegnyomor van. Sosem értettem miért szeretik az ember a zsúfolódást. Távolabb a mulatozóktól, akik nincsenek híján piában, egy félreeső asztalnál kötünk ki. Seroth nem kér semmit, én viszont egy korsó sort rendelek porzó torkomra. Fogalmam sincs az emberből vált démonok, hogyan állnak az alkoholhoz, de teremtettként nem kell aggódnom a könnyű lerészegedéstől. Eddig még nem tudtam annyit inni, hogy a részegség akár csak megkörnyékezzen, pedig úgy iszom, mint más a vizet. Áldott szerencse ez azért a démonlétben. Belekortyolok hangzó italomba, jól esik a hűvössége ezen a forró éjjelen.
-És Éponine...az ő szeme miért különleges? - kérdezek vissza folytatva beszélgetésünket. Hallottam ezt azt, a Pokol sem különb a földnél. A pletykák fénysebességgel terjednek odalent is, de ritkán törődök a szóbeszédekkel. Jobb módszer, ha mindig az illetékestől származik az infó. A nő neve akár ismerős is lehetne, és talán dereng is valami, ám biztosan nem állítanám, hogy tudom kiről van szó. Már a korsóm felénél járok, amikor egy magas, zord arcú figura toppan be az ajtón, arcán masszívan látszik a világutálat. A pulthoz lép, ujjaival jelez, hogy rendelne valami, majd egy pillanattal később nagy korsó sörrel a kezében fordít hátat a pultnak és figyeli a kocsma népét. Mint egy éjjeli vadász, aki következő prédáját lesi. Egyelőre nem talált kedvére való áldozatot, így tovább ácsorog türelmesen.
-Gondolom ő lenne az.. - figyelem a férfit feltűnésmentesen.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Seroth


18. század, Egyiptom Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
43
☩ Rang :
Főbűn (Kapzsiság)
☩ Play by :
Gaspard Ulliel
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 24, 2020 8:30 pm
Következő oldal


To: Belial

Fejemben tervezgetem a teendőimet és gondosan figyelek, hogy a vadállat ne nyissa ki mindkét szemét ezzel teljes mértékben felébresztve. De azt sem hagyom, hogy visszaaludjon, szükségem van rá. Ha végérvényesen visszaalszik használhatatlan lesz és a motivációmat is elvesztem. Vér fog folyni és tudom, mennyire csábítja őt a vér és, hogy ölhet.
- A többségük nem ér sokat, csak a szenvedélyem kiélésében segítenek. De vannak darabok, amik igen is értékesek. Ilyen Éponine szeme. - Éponine emberi időben számolva négy évvel később jött, mint én. És mikor démonná alakult első testének kikapartam a szemét ezzel foltot hagyva büszkeségében. Nem tudom mennyire ismeri Belial Épo-t, de ha megfigyelte a kettőnk között lévő feszültséget akkor tudhatja több is van köztünk, mint egyszerű rivalizálás. Épo megakar kínozni és megölni, de nem hagyom neki, így csak frusztráltabb és már várom, mikor rúgja rám az ajtót, hogy lekötözzön és lenyúzza a bőröm. Pedig egy szerethető démon vagyok. Nem foglalok sok helyet és, akit tisztelek annak szót fogadok. Tiszta jó kis démon vagyok. Nem is értem, miért akar megölni még mindig.
Elértünk a városba és letettük a tevéket. Egy kocsmában pihentünk meg, de nem iszok semmit. Hagyom, hogy Beli igyon, amíg nem issza le magát. Bár tény csak azért kell nekem, hogy ha valami balul sülne el akkor legyen ki kirángat a szarból.
Türelmesen várok, hogy az általam annyira várt démon felbukkanjon, majd később elvonulhasson intézni dolgait. Ekkor csapok le rá és rángatom be egy olyan házba, ahol a tulajdonosok épp nincsenek ott. De még várni kell egy kicsit. Tudom, hogy a közelben ólálkodik. Mindig is szerette a kocsmákat. Akár a fekete özvegy, felviszi a nőket a szobába és a másvilágra küldi őket.

From: Seroth
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


18. század, Egyiptom YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
18. század, Egyiptom WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
527
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 22, 2020 8:58 pm
Következő oldal


Sivatagi kaland
Seroth & Belial
Minden lépéssel, amit Gíza felé teszünk Kapzsi percei meg vannak számlálva. Nem is tudom mennyi ideje tölti már be a démon a Főkapzsi helyet, de pár évezrede már egészen biztosan. Ez idő alatt nem kevés ellenséget szerzett magának démonkörökben, így egyáltalán nem meglepő, hogy sokan a feledésbe kívánják. Köztük Seroth is, akinek féltett gyűjteményéből lopott. Mindig meglepődöm kicsit, ha egy démonról megtudom, hogy valamilyen gyűjtőszenvedéllyel él, mivel magam nem hódolok efféle hóbortoknak. Így meg is érdeklődöm, mit kedvel annyira, hogy kész kollekciót halmozzon fel belőle. Szemek. Szemgolyók. Összeráncolom szemöldököm szavait hallva, noha nem azért, mert testrészek gyűjtésébe fogott. Ez még a halandó népségnél sem szokatlan dolog, nem hogy egy démonnál.
-Miért lopott Kapzsi tőled szemeket? Ennyire értékesek voltak azok a szemgolyók?? - kérdezem némileg értetlenül. Ha még a vagyonát akarná, a nőjét vagy a kutyáját, talán még érteném is, de pont egy kocsányon lógó testrész miatt kockáztatni ekkorát? Mégis mire kellhetnek neki? Kapzsinak elment az esze, vagy...az sem kizárt, hogy szimplán csak halni akar. Nem ő lenne az első, aki kiprovokálja magának a halált.
Seroth közli, hogy mielőtt kezelésbe venné a Kapzsit, még lenne egy kis elintézendő dolga, ezért szükségszerű kitérőt kell tennie a piramisok előtt, találkozna valakivel.
-Rendben van. Úgy sem rohanok sehova. - felelem egy bólintással kísérve.
A végtelennek tűnő tevegelés lassan véget ér, a vizes kulacsom is lassan kiürül és nem utolsó sorban, már rendesen érzem, hogy elültem magam a teveháton. Mérföldeket hagytunk már a  hátunk mögött. Az alattunk lépkedő púpos jószágok lomhán, megfáradva érik el Gíza határait. Éjszakába érkezünk a város falai közé. Leszállva a sivatagi járműről és azt az ivókútnál hagyva követem a démonpajtást és hamar egy zsúfolt italozóban kötünk ki. Jókedvű zsivaj fogad minket, amint betérünk. A terem hátsó felében viszont kicsit nyugodtam a légkör, így oda telepszünk. Rendelek is magamnak egy nagy korsó, hideg sört.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Seroth


18. század, Egyiptom Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
43
☩ Rang :
Főbűn (Kapzsiság)
☩ Play by :
Gaspard Ulliel
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 21, 2020 3:27 pm
Következő oldal


To: Belial

Igen érdekesnek találom, hogy nappal a hőség szinte a Pokol-t súrolja és még csak szél sem segít lévén az is meleg. Már csak a kén hiányzik és a vörös árnyak és mondhatom azt, hogy ez a Pokol. De a Pokol továbbra sem nyújt olyan látvány világot, mint az emberek világa. A természet és a színek keveredésével igen széppé varázsolható egyetlen világ. És ez akkor sem változik, mikor leszáll az éj és a sötétség, a hideg átvéve az uralmat a halálra emlékeztet. Hiszen ő maga is ilyen. Hideg és sötét. A halál érintése, melyet minden halandó átél.
- Szemeket. Ahány lelkem van annyi szemem. Bár tény, ha egy különlegesebbel találkozom akkor igen nagy igényt tartok rá. - arról nem is beszélve, hogy ez a hobbi asszonyomnak köszönhető. Éponine volt az első kinek szemét vettem. Nem mondanám ki, de még mindig hozzám tartozik. Hiába nem él már házasságunk lelkünk még mindig össze van kötve. Ragaszkodunk egymáshoz és hiába tagadnánk ez látszik. Míg ő a halálomon ügyködik addig én ignorálni próbálom személyét.
- Mielőtt elmennénk Kapzsihoz előbb beszélnem kell valakivel. Szóval a városban teszünk egy kitérőt, ha nem probléma. - avatom be, hogy még ne élje bele magát, mert nem azaz elsőd leges célom. Beszélnem kell egy démonnal. Egy olyannal, aki elég közel áll prédámhoz, hogy bizalmasa lehessen. Ő rendelkezik olyan információkkal melyeket tudnom kell mielőtt a Bűn életét veszti.

From: Seroth
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


18. század, Egyiptom YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
18. század, Egyiptom WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
527
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 21, 2020 1:02 pm
Következő oldal


Sivatagi kaland
Seroth & Belial
A teveléptek Gíza felé visznek, ahol régmúlt idők nagy fáraóinak piramisai állnak. Még hosszú út áll előttünk, hiszen emberléptekben haladunk, ezért a hosszú csendet megtörve társalgásba bocsátkozom. Ha már Kapzsi nyomába eredtünk érdeklődve szegezem neki kérdésemet, miért neheztel így a démonunkra, bár ötleteim persze vannak. Nem tévedek túl nagyot, ha azt gondolom, valami Seroth szívének kedveset tulajdonított el. A harácsolás démonai rosszabbak mint az irigyek, mert ők nem csak szemet vetnek arra, ami másé, de aljas módon el is veszik azt, legalábbis kísérletet tesznek rá. Minél inkább azt látják, másnak mekkora érték a kívánt dolog, ők annál inkább vágynak megszerzésükre. Legalábbis ez a tapasztalatom. A cimbora gyűjteményt emleget, annak egyik ékes darabjától fosztották meg és dühét amiatt még csak nem is leplezi. Bosszantó helyzet, ezért is jó, ha démon igazán nem ragaszkodik semmihez.
-Szóval meglopott. - hangomban nincs meglepettség, hiszen egy olyan démonról beszélünk, aki folyton olyan dolgok iránt sóvárog, ami másoké. Megosztom vele, hogy én más okból neheztelek rá. Tőlem nem lovasított meg semmit, inkább felbujtásával okozott nehézségeket. A bukásomból kívánt profitálni, ezért a megátalkodott nem volt rest légióm nagyravágyóbb kapitányait megkörnyékezni és meggyőzni őket arról, forduljanak ellenem. Persze korábban kell felkelni, hogy ez bárkinek is összejöjjön. Évezredek óta tartom helyemet, és nem szándékszom átadni senkinek.
-Mit gyűjtesz Seroth. - érdeklődöm, ha már említést tett gyűjtőszenvedélyéről. És ha már kérdezek, kérdésemet egy másik is követi, mely az tudakolja, milyen büntetést szán a Kapzsinak, ha kézre kerül. Nyilván sejtem, hogy nem várnak rá szép remények. Seroth hangjából jól kivehető volt, hogy halált szán a szemtelennek. Engem a részletek érdekelnek.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Seroth


18. század, Egyiptom Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
43
☩ Rang :
Főbűn (Kapzsiság)
☩ Play by :
Gaspard Ulliel
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 18, 2020 10:59 am
Következő oldal


To: Belial

Kigondolta volna, hogy kedvelni fogom azt a démont, aki a remény apró szikráját visszaadta és alig félóra alatt ismét a halál kezei közé lettem lökve. De miért is haragudnék rá? Csak azt tette, amit bármelyik más démon is. És, hát kicsit nosztalgikus is, hogy ismét ketten járjuk a pusztát. Talán ezért is kértem, hogy jöjjön velem.
Egy ideje már, hogy némán járjuk a forró homokot. Hátasaink kissé fáradtan vonszolják magukat. Nincs sok hátra. Holnap délre már a városban leszünk, rosszabbik esetben este érünk oda. Nem, mintha elmenekülne a préda ahhoz túl ostoba és bőszen hiszi, hogy rejtekhelye biztos és senki nem talál rá. Ám mielőtt a piramisokhoz mennénk előbb beszélnem kell valakivel. Valakivel, aki közel áll a Kapzsisághoz és terveit ismerve esetleges védelmét is eltudná mondani nekünk.
- Valóban. - támasztom alá Belial állítását. Ha visszatekintek arra az éjszakára sok dolog történt. Sok dolgot láttam, még a saját kivégzésemet is.
Amikor megkérdi, miért röstellek a Főbűnre egy ideig nem szólok.
- Sok mindent elnéztem neki, ahogy a többi démonnak is lévén rangtalanként senki nem vesz komolyan. De Ő átlépett egy olyan határt ahonnan nincs visszaút. Elbitorolni gyűjteményem egyik értékesebbik példányát nem megbocsájtható számomra. - avatom be, mivel is sikerült annak a szerencsétlennek felkeltenie a bennem alvó szörnyet. Türelmetlenül várja, hogy odaérjünk és elengedve hagyjam, hogy a Piramis tiszteletre méltó belsejét vérrel áztassa, fesse be ezzel megszentségtelenítve az egykori Fáraók sírjait.

From: Seroth
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


18. század, Egyiptom YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
18. század, Egyiptom WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
527
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 18, 2020 10:19 am
Következő oldal


A fáraók kora már régen véget ért Egyiptomban, emléküket mégis őrzi az utókor. Számtalanszor megfordultam itt annak idején. Főként egyezségek miatt, vagy viszályt szítani, de a középkor óta nem volt dolgom erre. Most a sivatag hajóján utazunk Gíza felé. A végeláthatatlan homokdűnék között imbolygok egy teve hátán, miközben a nap magasan jár és nyomasztó pokoli forróság van. Démonjaim azt jelentették, a piramisok lábánál bujkál a keresett cimbora. A fene tudja miért pont ezt a helyet választotta rejtekhelyül, találhatott volna jobbat is. Ugyanis a temérdek látogatás, amit itt tettem gyarapított némi helyismerettel is. Szemmel láthatóan nem változott annyit a környék, hogy ne ismerhetném ki magam játszi könnyedséggel.  
Az úton társam ezúttal nem bizalmasom, hanem egy régi ismerős, a 16. században démonná vált angol király, akit az emlékezet I. Károlyként őriz, de démonberkekben csak Serothként ismernek.
-Látod, megmondtam, hogy démon válik majd belőled. - emlékeztetem kétszáz éve elhangzott szavaimra. Halványan elmosolyodom, majd kulacsomat számhoz emelem és kortyolok párat. Közel kétszáz éve, hogy segítettem neki elkerülni, hogy fejét nyaktiló vegye. De a halál mégsem kerülte el, még ugyanazon az éjjelen saját asszonya küldte őt át a másvilágra...
Most a főbűn kapzsi után eredtünk, aki mindkettőnk szemében nagy szálka. Nem szeretek démont ölni, míg egymást nyírjuk az angyalok röhögnek a markukban. De néha amit meg kell tenni, azt meg kell tenni. Küldhettem volna másokat is utána, vagy intézhetném saját magam is, régóta érett bennem a gondolat, hogy tegyek vele valamit. Komolyan kezdett idegesíteni a démon. Mégis jobb mókának találtam, ha Serothra bíznom Kapzsi sorsát, ha már ilyen személyes köztük az ellentét. Seroth segítségemet kérte kis démonhajszájához és amikor megtudtam, kiről is van szó...galád vigyorral a képemen vágtam rá igent.
-Ellened mit követett el a nyomorult? - szegezem a kérdést a démonpajtás felé, ugyanis hallottam hírét, hogy a Haszonleső felpiszkálta Seroth nyugalmát is, amiért rendesen berágott rá és jobban szeretné holtan látni, mint élve.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Seroth


18. század, Egyiptom Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
43
☩ Rang :
Főbűn (Kapzsiság)
☩ Play by :
Gaspard Ulliel
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 17, 2020 4:49 pm
Következő oldal


To: Belial

Égető forróság, melyen a szél sem segít. Egyetlen egy felhő sincs e tájon, ami hűsítő, megnyugvást adjon az itt élőknek. A homokban elvétve koponyák és csontok fedezetők fel. Mind egy- egy állathoz tartoznak, ritkább esetben emberé voltak valamikor ezek a maradványok. Nem sietek. Sosem siettem. Tudom, hogy az a bizonyos személy,akit keresek megvár. Gondosa pátyolgatja a gondolatot, hogy sikerült elmenekülnie és, ha nem tér vissza a Pokol kénköves földjeire élete boldogabb lesz. De okosabb vagyok, mint azt hiheti. Főleg, hogy nem vagyok egyedül.
A tevék engedelmesen hurcolnak minket a Szahara kietlen pusztáin. Társam lehet az egyetlen ki türelmetlenül várja már, hogy a városba érve megkezdhessük keresésünket egy bizonyos démon ellen. Kissé ironikusnak tartom, hogy démonok lévén egy Főbűnre vadászunk. Megtehetném magam is és nem rángattam volna magammal a Viszályt, de nem akartam kihagyni őt a buliból. Továbbá, ha ne tán valami rosszul sül el nem árt nekem, egy egyszerű rangtalannak egy nevesebb démon társaságában lenni. Napról napra egyre közelebb érünk Egyiptom városaihoz és a bennem felgyülemlett frusztráció egyre erősödik. Megmondtam mindenkinek. Amíg nem köpnek a levesembe és békén hagynak én meglapulok és nem lesz velem probléma. De drága "barátom" ezt megszegte. És, hát én tartom a szavamat. Nem nyugszom míg kezemet vérébe nem márthatom. Minden esetre, hálás vagyok Belial-nak, hogy eljött velem és számíthatok rá.

From: Seroth
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Seroth


18. század, Egyiptom Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
43
☩ Rang :
Főbűn (Kapzsiság)
☩ Play by :
Gaspard Ulliel
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 17, 2020 4:31 pm
Következő oldal


18. század, Egyiptom Giza_egyiptom
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/6
Leviatán
8/2
Angyal
6
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
7