Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Loki? - Lustaság •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Loki? - Lustaság VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 15, 2020 7:15 pm
Következő oldal


Az oldalon már megalkotott karakter volt!

Loki
Szabad
Rang • Lustaság főbűne
Play by • Tom Hiddleston?
Kora • Sok
Karakter információTe vagy a Lustaság főbűne, s mint olyan, téged sosem kerülget a szívroham. Azt gondolnák, ennek a bűnnek a képviselője mást sem csinál a henyélésnél, maximum, hogy puszta jelenlétével erre sarkall másokat is, ám ennél árnyaltabb a kép. Tény és való, hihetetlen fáradalommal jár bármire is rávenned magadat, de te vagy a lusta bűnösök aduásza, ha világmegváltó ötletekről van szó a kényelem megteremtéséhez és a muszáj-feladatok mihamarabbi elvégzéséhez.
Talán éppen emiatt vonz annyira az alkímia, a bájitalok keverése és egyéb furcsa elegyek kotyvasztása. Vegyük például, hogy a fejedbe vetted a mihamarabbi berúgás elképzelését, és voala! Létrehoztad a Kamion és Körhinta nevezetű italokat (Bónuszrendszerben található jutalmak), melyek még az angyalokat és a démonokat is pillanatok alatt képesek a padlóra küldeni. Igaz, nem a leghasznosabb találmány, de tökéletes bemutatója annak, ha akarsz valamit, annak megtalálod a legrövidebb és legegyszerűbb módját.

Azt rebesgetik, San Franciscoban töltöd a mindennapjaidat, elkényelmesedve az egykori vezető, Faye Cartelle karjaiban, ami nem is olyan elképzelhetetlen, tekintve, hogy szerencsétlen nő a tétlensége okán elbukott, mint a város kizárólagos elnökasszonya. Meglehet, pusztán az energiáid hatottak rá óhatatlanul, vagy terved is volt felzavarni az állóvizet a Mihálypárti angyalok városában? Csupán te tudhatod.

//A karakter korábban meg volt alkotva, és tekintve, hogy hosszú ideig képezte a Lustaság főbűnét, így a továbbvitele mellett döntöttünk. Férfi PB-vel feszített korábban, ám a megszállás képességét figyelembe véve nem elképzelhetetlen női avi sem Wink
Tulajdonképpen egy új, a régit a trónjáról letaszító Lustaságot is el tudunk fogadni, megalapozott indokkal és kidolgozott történettel, ám ha a kedves megalkotó emellett döntene, mindenképpen beszélje meg velünk előtte.
A karakter céljait, terveit teljesen a megalkotóra bízzuk!

Kiegészítésül: a fentebbi példában szerepelt a Bónuszrendszerünk. A félreértések elkerülése végett a jövőben akármilyen elegyek és bájitalok kikeverését nem engedélyezzük, tekintve, hogy erre is kialakítottunk azóta rendszert. Avagy a fentebbi példa pusztán karakter színesítő :3
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2