Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Tükörszilánk - Druids •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 29, 2020 9:24 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Tükörszilánkok
Mintha ezernyi tüskét nyeltem volna le. Mi a picsa? Forog velem a világ. Megvakultam?! Remek!
- Ahhhwww… - hördülök fel, ami úgy hangzik, mintha egy varjú kárálna. Próbálom megragadni a hangot, ami szólongat a felszínre. Lassan sikerül csak kinyitnom szemeimet. A fejem zúg, hányingerem van.
- Mi történt? – kérdezem krákogva a homályos folttól, ami fölém magasodik. Természetesen ösztönösen mozdítom meg karomat a figyelmeztetés hatására. Az éles fájdalomtól kedvem lenne felkiáltani, egy pillanatra újra megingok, de legalább látásom kitisztult.
- De jó látni! – nyögöm Belphegornak miközben megpróbálok felülni. Franc sem akart az első fél órában lesérülni, hagynom kellett volna… hülye idióta vagyok. Felülök és ép kezemmel leporolom arcomat meg fejemet. Bambán nézek körbe a romhalmazon, aminek a közepén ücsörgünk.
- Na jó… menjünk! – feltápászkodok, a lila minden árnyalatában játszó karomat szorosan törzsemhez szorítva. Szerencsére a bal tört ripityára szóval a kardot még tudom használni. Ingatag lábaimon kiegyenesedek. Most kezd csak kitisztulni a kép.
- Az a büdös dög! Ahj, úgy nézünk ki mintha megrágott és kiköpött volna! – felröhögök. Szarul nézünk ki, egyedül Mammon fest normálisan, ami ezt jelentheti, hogy neki sikerült fedezéket találni. Nem szimpatikus ez a nagyra nőtt gyík!
- Húzzunk innen mielőtt még egy ilyen szarságot kapunk a nyakunkba! – kéne valami kendő, amivel rögzíthetem karomat. Körbe nézek, fekszik néhány ember az utcán, akiket szintén telibe kapott a lökéshullám. Odabotorkálok az egyikhez.
- Bocs, tesó… majd meghálálom. – mormogom miközben letekerem halott nyakáról a sálnak használt rongyot, neki már úgy sincs rá szüksége. Fogammal és ép kezemmel megkötöm úgy a rongyot, hogy nyakamba tudjam akasztani és belebújtatom törött karomat. Felkiáltok, ahogy megmozdul és kishíjján kidobom a taccsot.
- Mehetünk! – ejtek meg egy vigyort a többiek felé. Nehogy már én tartsam fel a csapatot!

Outfit l © l 282

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 26, 2020 10:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  NextTükörszilánkok


M
ivel Mammon csak nem kapható az ötletemre, így jobb szerével utána futunk Agnessel, míg rá nem jövök, hogy én ugyan nem fogok semmi elől futni, inkább magánakcióba kezdek, remélve, hogy ötletem nem hagy cserben... A víz tisztít, nem debár? Neki is állok a koncentrálásnak, hogy az anyaföldből vizet nyerhessek és a folyamat nagy meglepetésemre meg is indul. Örömömben csak nem fel is kiáltok, hiszen nagyon gyűlölöm a mágiát használni, előbb öszebarátkozom a legnehezebb fegyverrel is, mint én itt bűvésztrükköket mutassak be. Ugyan eltervezem, hogy én majd a víztömeggel neki rongyolok a bestiának, de Agnes hirtelen rántására a koncentrációmnak lőttek, és a víz egy az egyben visszaszivárog a földbe.
-Normális vagy?-hangzik fel szeretett kérdésem, de időnk már Mammon után futni nincs, mert a sárkány ismét eltátja száját a fekete örvény pedig utat tör a testéből. Ugyan a házak az emberek és az állatok többnyire felfogják a felhő nagyját, de így is kapunk belőle a vadásszal rendesen, repülünk is, mint madarak a szélben, át a falun és egy gerendás falon átcsapódva érkezünk meg a ház belsejébe.
-Francba az egésszel!-nyögök fel és már érzem is, hogy itt nem sima esésről van szó. A bőröm olyan, mint a naphosszat délben napon lévő embereké, még talán fáj is. Felnyomnám magunkról a törmeléket, de jobb karom fájdalmasan alig mozdul. Pompás, kulcscsont! Így bal kézzel nyomtam le a törmeléket magamról, majd megpróbáltam Agnest is kihalászni alóluk. Ám a kedves szabotálóm úgy tűnik elájult. Mammon nem sokkal ez után talál ránk. Klasszisokkal jobban fest, de már nyílik is a szája.
-Sikerült volna, ha Agnes nem zavar meg.-sóhajtok fel, majd megrázom a fejem, nem tudom hogy fogok meggyógyulni, pláne így egyedül... Ja hoppá. Így jár az aki külön energiát kap.
-Majd megoldom. Agnesre kell figyelnünk.-közlöm kissé bosszúsan, de Pestis már őt nézi.
-Kérdezd meg a kis barátunkat, tudod, nem vagyunk idevalósiak.-rázom meg a fejem és próbálok lábra állni, de éles fájdalom nyillal csontomba és visszahuppanok a fenekemre.
-Kulcscsont és láb...-adok végül választ az előbbi kérdésre. Agnes mellé csúszok és megpaskolom az arcát.
-Ébresztő hétalvó! A kezed ne mozdítsd meg.-intem ha kinyitja a szemét, aztán ruhám maradékait kezdem igazgatni, nagyon zavaró érzés!

szószám: 352
reveal your secrets

Mammon


Tükörszilánk - Druids - Page 9 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 26, 2020 5:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


- Nos, kedves Belphegor, nem igazán ajánlom, hogy megpróbáld. Jelenlegi helyzetünkben nem tudhatjuk, hogy mire vagyunk képesek, és azt se, hogy az általad áhított koponya tulajdonosa mire képes.- nem szívesen bocsátkozna olyan harcba, aminek a végkimeneteléről halvány fogalma sincsen.- Egyszerűbb lenne az igaz, de inkább nem kockáztatnék.- nem akar felesleges időt vesztegetni, így is azt teszik. Minden egyes másodperccel közelebb van a baj. Nem lenne szerencsés, ha ideje korán tapasztalná meg a sárkány lángját.
Agnes hajlik Mammon véleményére, hogy inkább fussanak, és még taszít is az emberen. Kinek talán valami haszna is lesz, ha más nem, hát élőpajzs vagy csali.
- Csodálatos.- hátrapillantott a válla felett, és nem nyerte el a tetszését az, amit látott. Agnes megfordult, Belphegor lemaradt. Elég nagy ostobaság volt ez mindkét nő részéről. S ha lenne valahol egy hős lovag, talán a segítségükre rohanna, de Mammon nem volt se hős, se lovag, hát magára hagyja őket, hogy a pince mélyében keressen menedéket. Túl sok az ismeretlen tényező ahhoz, hogy fent maradjon.
S ha fent elcsendesednek a dolgok, akkor Mammon a felszínre megy, hogy megkeresse a két társát, és az embert se hagyja odalent. Viszi magával, a keresés közben pedig felteheti a kérdéseket, mik jelenleg a fejében keringenek.
- Az egyértelműtől eltekintve, mi történt? Honnan került ide az a sárkány, volt valami előjele, és pontosan hol is vagyunk? Ne tartsa magában a szót.- nem lenne jó, ha bármit is kihagyna.
Remélhetőleg hamar rátalál a két nőre, és amikor így lesz, megenged magának egy félmosolyt.
- A tudatlanság ár. Összetörve és majdnem meztelenül, de legalább szépen lesülve. Csodálatos. Ha jól sejtem kedves Belphegor, akkor nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan azt eltervezted. Esetlegesen tisztában vagy azzal, hogy mennyire komolyak a sérülések, és mennyi időbe telik, még helyrehozod magad?- kérdezte nyugodt hangon, miközben letérdepelt Agnes mellé, hogy figyelemre vegye a sérüléseit. A karja színéből és állásából arra tud következtetni, hogy bizony az törés lesz.- Ezzel valamit kezdeni kell. Esetleg van egy medika vagy vajákos a közelben?- körbenézett a falun, vagy legalábbis azon, ami maradt belőle.- Vagyis merre lehetnek a romjai?- nem ártana helyrehozni Agnest is, de legalább felkelteni, Mammon nem fogja őket cipelni, az biztos.
reveal your secrets

CherryPie


Tükörszilánk - Druids - Page 9 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 25, 2020 9:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok

• Zene: Cantiga 166
A csapat meglehetősen hamar menekülőre fogja. A tarka ruhás férfi eleinte hálás, amiért megemeli a földről a másik, ám a nála is gyérebben öltözött nő taszítására elégedetlenül jajdul fel.
- Kérem, semmi ok a taszigálásra! - sopánkodik futtában, meglehetősen jól koordinálva a tüdejével a rohanást és a közben való felesleges kiabálást. Persze csak, míg Agnes és Mammon fel nem fedezi az egyik épen maradt ház melletti buckát, melyen megdőlt szögben invitálja őket egy pince feltételezett lejárata. - Ó, hála a magasságos isteneknek! - sóhajt fel megkönnyebbülten az idegen, mielőtt azonban feltépve az ajtót, előrefutna, hátratekint a démonnőre. Majd a másikra, aki egyszeriben a másik irányba kezd futni. - Ne legyen bolond, kardos asszony! A mágus megoldja! - kiált utána, ám hiába az ámulatra méltó tüdőkapacitása, mintha meg sem hallaná a szőkeség. Vállat vonva néz Mammonra, és bárhogy is döntsön, ő sietősen rohan lefelé a hűvös, dohos szaggal körbelengett pincébe.
Mindez idő alatt az eget nemes könnyedséggel átszelő sárkány hihetetlen közelségbe kerül hozzájuk. Belphegor megkísérel szembeszegülni vele, mágiájával hívja életre a földben rejtőző vizet, mely óhajának engedvén elkezd felemelkedni a mélységből. Csakhogy ha meg is kísérel támadni, kudarca fullad a próbálkozása, mivel Agnes nagyot ránt rajta, kizökkentve őt a koncentrációból. Nincs több idejük.
Nem, Agnes és a démonnő nem érik utol Mammonékat, még csak egy árva lépést sincs lehetőségük tenni, mikor a bestia szélesre tátva a pofáját, elemi erővel ront rá a környékükre, rájuk. Az egyetlen szerencséjük, hogy a fekete, hihetetlen erővel bíró örvénylést jócskán felfogják az útjukba kerülő házak, emberek és állatok, így konkrétan hozzájuk már csak a legyengült változata ér el. Nem mintha az annyival kellemesebb volna...
Nem szakadnak darabjaikra, ám mire a falun átrepülve és az első akadályon, egy ház gerendákból épített falán átrepülve földet érnek s törmelékek alá temetődnek, azt kívánnák, bárcsak így esett volna. Bőrüket mintha órákig sütötte volna a nyári nap fénye, egészen kivörösödnek, ruháik cafatokban, fegyvereik ki tudja merre. A becsapódásban Agnes a karját töri, a fejét beverve az eszméletét is veszíti, de Belphegor sem jár jobban. A kulcscsontja érezhetően tropára ment, és a lábában is repedt a csont. Amennyiben Mammon nem ment a pincébe, őt is maga alá temeti egy ház, noha kisebb sérülésekkel megússza.
A sárkány csapásából felszálló pára a fizikai akadályoknak köszönhetően közvetlenül nem éri őket. Ami pedig a gyógyulásukat illeti? A démonoknak nem jelentene komolyabb kihívást a gyógyulás, ha a világukban lennének, ám itt? Most szembesülhetnek vele igazán, hogy jócskán el van nyomva a mágiájuk.

*Agnes ájulása kb 5 percig tart
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 23, 2020 10:53 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Tükörszilánk
Remek! A középkorba teleportáltam. Hát ennél jobb napi programot kitalálni sem lehetne. Miért voltam olyan idióta, hogy megérintettem azt a fénylő szarságot! Hülye, hülye, hülye! Most itt szarakodhatok ebben a koszfészekben egy sárkánnyal a nyakamban! A roseb egye meg!
- Démon? – a nő is démon, persze miért is ne lenne démon? Ha vadász lenne az túl egyszerű lenne. Bárki is találta ki ezt a buta játékot, ha a kezem közé kerül kitépem a beleit és azokkal akasztom fel az első fára! Oké… nyughass Anges. Most van nagyobb baj is! Elindulunk, de tervünket hamar meg kell változtatni. Pince… biztos van itt valakinek pincéje! Összehúzott szemekkel kutakodok, Mammon szavai után már én is örülnék egy kútnak is, mindegy csak a föld alatt legyen!
- Ott… - egy helybéli roskad le lábunk elé, egyenesen Belphegort szúrja ki magának és neki könyörög valami hókuszpókuszért. Hát apukám rossz lóra tettél! Ő max a lelkedet eszi meg… Szerencsétlen bolond. A pasi felvisít. Abba az irányba nézek amerre ő mered. Már nincs is több kérdésem. A fekete ködszerű valami a sárkánnyal együtt egyre közelebb ér. Felőlem aztán viheti a nő a fejét de előbb öljük meg valahogy. Nem szimpatikus ez a dög! Mammon felrángatja a csávót, én is taszítok rajta még egyet, mert útban van.
- Ott! Mintha egy lejárat lenne! – mutatok magunk elé. Egy nagyobb ház udvarán pinceszerű valami púposodik ki a földből, ajtaja ugyan rozoga fából van, de legalább van. Belphegor ahelyett, hogy követne minket megtorpan. Mi a szent istenért nem jön?! Miért áldott meg a sors ilyen hősködő démonnal?
- Gyere már! – kiáltom oda neki mikor észreveszem, hogy egyáltalán nem követ. Jó tíz méterre állok tőle, az embertömeg pedig bepánikol a sárkány láttán. Kardomat kirántom hüvelyéből és üvöltve török magamnak utat a csőcselék között.
- Gyere már! Most nincs időn hókuszpókuszra! – megragadom karját és erővel vonszolni kezdem magam után. Én nem hagyom, hogy kinyírja magát, a végén kiderül, hogy ebben a játékban kulcsszereplő… és mivel meghalt ezért cseszhetjük.
- Senki nem öleti meg magát, amig ki nem derítjük mi ez az egész! Értem? – kiabálom miközben kardom markolatával taszítok a lökdösődő tömegen. Mammonék után indulok, és utol is érjük őket.
- Belphegor, láttad mit művel az a fekete cucc mindenkivel? Honnan veszed, hogy te nem fogsz állat módjára elpusztulni tőle? – vonom kérdőre mikor egy szusszanásnyi levegőhöz jutok.

Outfit l © l 382
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 21, 2020 9:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  NextTükörszilánkok


H
hogy ez milyen furcsa még mindig. Az a fekete örvény, meg ez az egész... A lány kérdésére csak bólintok, igen megnyitni, ám Mammon ezt az ötletet elveti, inkább ő is egy pincét keresne, mint Agnes. Vállat vonok, bár előre látom, ennek nem lesz jó vége. Agnes válaszol, kiderül hogy Vadász. Erről mintha Mammon már mondott volna valamit.
-Démon vagyok, mint Mammon.-pillantok Agnes szemeibe komolyan, míg nem egy földi vetődik közénk. Még a megszólítás hagyján is, de amit utána leművel nekem... Ó édes öcsém ha tudnád... Mammon mosolyára ráncolni kezdem a szemöldököm. Szívesen emberünk képébe vágnám, hogy "Nem b@szki, démon vagyok és ez k*rvára nem a te napod", ám nincs időm megszólalni, csupán kirántom ruhám anyagát ujjai közül és már fordulok is arra amerre az ember néz. A sárkány megindult felénk. Kelletlenül elfüttyentem magam.
-Egyébként Mammon, nem fogjuk, hanem fogom.-térek még vissza arra, hogy a sárkány koponyájára igényt tartok, nem érdekel a Pestis hápogása ez ügyben. Ami nekem kell az jár, mert nekem mindenből a legjobb kell! Mégis sarkon fordulok, hogy az ellenkező irányba induljak Mammonnal aki az embert húzza maga után, bár tudnám miért... Én viszont Agnes kezét kapom el ha hagyja, pusztán azért, hogy nehogy lemaradjon.
-Sokkal egyszerűbb lenne nekünk menekülési utat csinálni, mindazonáltal már tök mindegy... Gyorsabb is lenne, mint itt szaladni ez elől a bestia elől.-közlöm duzzogva, de még mindig főnököm Fivérét követem. Bár... Nem néztem volna ki belőle, hogy elszalad.
-Bírod még a tempót?-pillantok Agnesre, majd hátra nézek vállaim felett, hogy felmérjem milyen közel van a bestia. Kellene egy normális fegyver! Körbe tekintek, hátha találok valamit ami kicsit használhatóbb, mint a tőröm. Végül elengedem Agnes kezét és intek neki, hogy kövesse Mammont. Nem akarok futni, igyekszem minden energiám összeszedni, már ha sikerül; -főleg hogy utálom a mágiámat- és arra koncentrálok, hogy az anyaföldből nyerjek vizet, hátha a sárkányt megcélozva vele hatásmentesíthetem azt a fekete örvényt... Nem biztos hogy díjaznám ha eltalálna. Nagyon nagyon könyörgök, hogy pont most ne hagyjon cserbe gyengécske képességem, hogy meg tudjak valamit mutatni... Aztán majd kiderül hogy mi lesz.

szószám: 337
reveal your secrets

Mammon


Tükörszilánk - Druids - Page 9 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 21, 2020 7:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


- Feltehetőleg az a jelenség jutatott ide minket, amit mind a hárman láthattunk.- kell lennie összefüggésnek a két dolog közt.
- Ez bizony az…- mondta és még mindig ott volt a csodálkozás a hangjában. Egy igazi, élő és lélegző sárkány.
- Na de Belphegor kedves, eszedbe ne jusson. Nem fogjuk megölni a sárkányt. Ahhoz túlságosan is lenyűgöző élőlény, hogy csak úgy végezzünk vele és a koponyáját pedig elvid magaddal, mintha csak valami szuvenír lenne.- már a gondolat is felháborítja, hogy megöljék, még csak az kéne.
- Lenne rá időnk?- kérdezi Belphegort, mert idővel lehet, hogy nem állnak túl jól. Jelenleg szerencséjük van, mert a sárkány nem figyel rájuk, de ez könnyen változhat.[/color][/b]- ha a szél megfordulna, és a sárkány felé vinné a szagukat, akkor könnyedén bajba kerülhetnek.
- Pince, az is megfelelő hely lenne az elrejtőzésre, jó felvetés kedves Agnes.- ha csatorna nincs is, pince csak akad, csak egy nagyobb házat kell találniuk, azoknak általában volt borospince.
Elnézve a pusztítást, hamar elő kell állniuk egy ötlettel, mert ha itt maradnak, könnyedén úgy járhatnak, mint a falu lakói. Legalábbis Agnes biztosan, hogy egy démonra milyen hatással lehet az a fekete füst, azt nem tudja, de nem is akarja kipróbálni.
Egy ember társult be hozzájuk, vagyis talán rohant oda, és Mammon meglepetésére, Belphegor előtt már térdre is esett és varázslónőnek hívja. Ez megmosolyogtatta a démont, milyen ostobák is voltak régen az emberek. Ha nem ilyen helyzetben lennének, talán még el is nevetné magát. Ám tekintve, hogy milyenné vált a férfi tekintette, hátra se kellene néznie a démonnak, de mégis megteszi.
- Oh. Nos, induljunk meg, és amint láttok egy nagyobb házat, akkor megvan az esélye, hogy ott lesz pince is, de ha egy kútba szaladnánk, akkor véleményem szerint nem ártana, ha beleugranánk.- talpra rángatta az embert, az öltözékét elnézve, talán hasznos lehet, majd futásnak eredt a démon.
Tekintete cikázott az épületek közt, keresve egy megfelelőt, lehetőleg egy olyat, ahol a pincelejárat kint volt az utcán (ha talál ilyet, arra veszi az irányt, kinyitja az ajtót, vagy fel tépi ha kell, és lemegy. Vagy egy kutat az esetleges menedéknek, ami talán megfelelő lesz ahhoz, hogy elkerüljék a fekete förgeteget. Bár ha minden kötél szakad, lelassíthatják az embert, és még a sárkány remélhetőleg foglalkozni fog vele, addig a hármasuk biztonságba tud húzódni.
reveal your secrets

CherryPie


Tükörszilánk - Druids - Page 9 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 21, 2020 12:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok

• Zene: Cantiga 166
A hármas hasonló felállásban reagál a sárkány felbukkanására, mint a falu központjában lévő másik csapat. Ketten elcsodálkoznak a látványán, míg a vadász, kinek zsigereiben lapul a túlélés ösztöne, inkább mással foglalná le magát. Igaz, Mammon és Belphegor előrébb vannak a csodálkozásban, tervek vázolódnak fel bennünk, noha Agnes sem tartja magában a meglátásait. Egyetértenek abban, hogy az erdő a biztonságosabb, ám a prioritások már kettéválnak. A vadásznő inkább pince után kutatna a helyzet átvészeléséig, míg a démonok erejüket bevetve nyitnának maguknak utat a földben. Egyik sem tűnik butaságnak, viszont sokáig nem tanakodhatnak, mert a falu kezd szétesni körülöttük - a központ is elszenved egy csapást -, és a sikolyokból, a házak összedőléséből és egyéb tárgyak megsemmisüléséből fakadó zajból arra lehet következtetni, hogy méghozzá elég hamar.
Amennyiben körülnéznek, itt-ott azért rálátásuk nyílhat a pusztítás mértékére. A sötét örvénylés útjában darabjaira szakad minden, legyen az ember, állat vagy tárgy, s a gomolygás közelében megülő, feketéllő párában? Az emberek a torkukhoz kapva kezdenek el fuldokolni, majd akárha kiszipolyozták volna belőlük az életet, egyszerűen holtan esnek össze. A jószágok inkább megveszni tűnnek a jelenségtől, többük éppen abban leli pusztulását, hogy megkergülve szalad bele egy kiálló vasba, tűzbe vagy egyéb csapdába. Közel sem rózsás a helyzet, ám bármit is tegyenek a jelen momentumában – kiutat keressenek vagy a pusztítást lessék –, nem tudják megúszni, hogy hirtelenjében ne csapódjon hozzájuk egy fiatalabb férfi. Nem tűnik átlagos parasztnak, de jómódú nemesnek sem. Talán írnok vagy egy bárd, nem lehet tudni.
- Ó jó uram és kisasszonyok! - kiált fel drámai hangvétellel. - Ó, ne haragudjon mester asszony, maga bizonyára varázsló, jól mondom? - habogva borul térdre Belphegor előtt, ki ruházata alapján ezek szerint egy mágusnő benyomását kelti a férfiban. - Kérem mentsen meg minket, míg még nem késő! - esdekelve kapaszkodik bele a szoknyájába, majd könnyes szemekkel felnéz a másik kettőre is. Éppen Mammonon időzik a tekintete, mikor a vállán átnézve a távolba révednek a szemei. Aztán férfihoz nem méltó sikollyal mutat el az ég felé.
Amennyiben odanéznek, bizony szembesülhetnek a ténnyel, hogy ezúttal a levegőben kecsesen sikló, tüskés farkú, veszedelmes bestia pontosan feléjük lódul hatalmas szárnycsapásokkal.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 17, 2020 1:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Tükörszilánkok
-Most szórakozik velem? A középkorban? Hogy juthattunk ide?! – képtelenség… ez egy rossz álom! Igyekszem túlkiabálni az őrjöngő tömeget. Körbe nézve azonban sajnos tényleg olyan látvány fogad, mintha egy film díszletében lennék, csak ez sokkal élethűbb. Még a végén igaza lesz a démonnak.
A velőtrázó földöntúli üvöltéstől kiesik kezemből a kard és fülemre kell tapasztanom tenyereimet mielőtt beszakad a dobhártyám. Gyomromban érzem a vibrálást, amit a hang okoz. Ez nagyon nem jó! Óriási szarban vagyunk! Mindenki mással együtt az égre nézek, ahol először egy fekete árny tűnik fel…amiből kirajzolódik egy bazinagy sárkány.
- Ez egy rohadt sárkány! – üvöltöm inkább magamnak, mert a többiek arca szinte ragyog a gyönyörtől. Hát persze a démonok imádják az ilyen rohadt bestiákat! Én részemről nem annyira örülök a jelenlétének. Még most is csontjaimban érzem a rettegést, amit hangja okozott. Óriási nagy pácban vagyunk.
- Oké ha megöltük a tiéd lehet… már ha nem esz meg ő előbb minket! – kiáltom oda Belphegornak. Biztosan nem százas a csaj… de miért is lenne az… senki sem az.. na jó… mélylevegő! Fétis mi? Elvigyorodok a nő szavain. Egek hova kerültem! A sárkány kitátja förtelmes száját és fekete borzalmat zúdít ránk még épp idejében kapom fel fegyveremet és minden erőmmel a földbe döföm magam előtt pont mikor a lökéshullám elér. Még így is térdre kényszerít, ahogy borzalmas erejével nekem feszül, de hála a kapaszkodónak nem sodor el. Mi a jó ég történik itt?
- Megnyitni a földet? – kérdezem tátott szájjal miközben Belphegor segítségét elfogadva feltápászkodok. Én inkább keresnék egy pincét vagy valami…
- Biztos van itt egy nagyobb háznak pincéje… biztos ittak régen is bort… - nézek gyorsan körbe már amennyire ellátni a nagy porban, amit a sárkány okozott.
- Vadász vagyok! Mammonról tudom micsoda, és te? – ha már az erőviszonyok felmérésénél tartunk, jobb tisztában lenni kivel hozott össze a sors. Beszéd közben ropognak a homokszemek fogaim között.
- Mielőtt megnyitnátok a földet és azzal még nagyobb pánikot keltenétek, sőt ránk irányítanátok a figyelmet… nézzük meg arra hátha van valami pince vagy ilyesmi. – mutatok néhány kőházra, amik nem olyan messze állnak tőlünk, de a sárkány pont nem arra igyekszik.

Outfit l © l 349

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 17, 2020 10:41 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  NextTükörszilánkok


A
gnes! Elmosolyodom a bemutatkozást követően, bár nem fogunk kezet. Mammon és a nő is osztja nézeteimet miszerint az erdő felé kellene vennünk az utunkat. Kilépve a házból tényleg nem olyan rózsás a helyzet, össze is vonom a szemöldököm. Hát ez nem lesz sétagalopp ha így folytatódik. Újabb humanoid létforma kiált ránk, miszerint nyakunkon a szörnyeteg. Az említett testrészemhez kapom a kezem.
-Hát itt semmi nincs.-jegyzem meg szórakozottan és elvigyorodom. Van időm Mammon és Agnes nyakát is megvizsgálni, aztán meghallom az üvöltést. Egy pillanatra görcsbe áll a gyomrom, túlságosan ismerős. Fejem a magasba emelem, mint mindenki más és pillanatokon belül meglátom a...
-Ennek a sárkánynak kell a koponyája!-vigyorodom el és ha társaim rám pillantanak csak megvonom a vállam.
-Bocs, fétis!-gondolok itt Adolfra, mert hát azóta már volt pár olyan eset, hogy hámoztam... Az emlékre jóleső zsigeri érzés kerít hatalmába. Akarom! Mammon szerint a lény gyönyörű, mondjuk erre nem tudok rácáfolni, de nekem más miatt tűnik szépnek és csábítónak egyaránt. Míg gondolataimba merülök ismét elszabadulnak a hangok a sárkány pedig ismét nekilát a gondokozásnak. Azt hinné az ember hogy jön a tűz meg a blabla, de ehelyett szájából fekete örvénylés tör ki, olyan erővel, hogy sikeresen ülőgumóimra huppanok tőle. Mammon szavaira bólintok csupán miközben felállok s kell Agnesnek is segítő kezet nyújtok.
-Legyen így, de nem hiszem, hogy itt találnánk bármi csatorna járatot, ez egy falu Mammon. Hacsak... Nem nyitjuk meg a földet mi magunk.-két démon több mint egy, és remélem ötletem fényében könnyebben cselekszünk. Még egy pillanatra Agnest is felmérem, nem igazán tudom miféle szerzet lehet.
-Titkos képességed?-szegezem a nőnek a kérdést, ám fejemben még mindig ott van, hogy nyaktalanítsam a sárkányt. Tényleg kellene az a koponya, gyönyörű dísze lehetne a lakásnak.

szószám: 281
reveal your secrets

Mammon


Tükörszilánk - Druids - Page 9 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 17, 2020 10:00 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Nem lepte meg, hogy Agnest meglepte a jelenléte. Ember volt, nem igazán szokhatott hozzá az ehhez hasonló helyzetekhez, bár Mammon se mondhatja el, hogy akkora időutazó lenne. Számára is meglepő volt, de ezt a meglepődést elnyomja, a kíváncsiság, ami a helyzetükre irányult.
- Igen, én lennék az. Üdvözölek a Középkorban, feltehetőleg a sötétben.- s ezen időkben nem volt szerencsés nőnek lenni, de szerencséjükre túl nagy volt a zűrzavar ahhoz, hogy most ezzel bárki is foglalkozna.
- Javaslat elfogadva.- a fák sűrűje rejteket nyújthat a számukra, nem rossz ötlet köztük rejtőzni.
Kilépve az ajtón, megcsapta az orrát a hamisíthatatlan középkor illata. Ürülék. Félreismerhetetlen szag volt ez, és még a hangok is eléggé a korszakra vallottak. Rémült kiabálások, tűz, káosz. Nem hiába, csodás évek voltak ezek.
- Nocsak.- megakadt a tekintete a városon, biztonságot nyújtó falak, tető a fejük felé. Logikus lenne arrafelé venniük az irányt, éppen ezért nem kellene arra indulniuk. Bezárva lennének, csapdában, menekülésre kevés eséllyel. Bár ha rendelkezik csatornahálózattal, akkor vehetnék az irányt arra is.
Haladtak valamennyit, és sajnos Mammon nemes kelméből szőtt ruhája mocskos lett, rémes, pedig kényelmes és díszes. Már csak annyi hiányzott, hogy fekete legyen, tökéletes egy démon számára.
- Szörnyeteg?- nem egy ellenséges sereggel volt dolguk, de ha szörnyeteg, akkor egy démon talán szót érthet velük.
- Ez meg mi lehetet?- az égre nézett, keresve a hang forrását, és mikor megpillantotta. Egy halk nevetés tört ki Mammonból.
- Wunderbar, es ist einfach unglaublich(csodálatos, ez egyszerűen csodálatos).- lenyűgözte a szörnyeteg, mi az eget szelte.- Wunderschönen(gyönyörű).- egy sárkány, egyszerűen lebilincselő látványt nyújtott, mintha az éjszaka egy darabja megelevenedett volna.- Javaslom ne arra folytassuk utunk, amerre a sárkány tartózkodott.- nem ismerhetik a szándékait, és az értelmi képességeit se, nem biztos, hogy lehet vele tárgyalni. S a szándékait most már igen, legalábbis az biztos, hogy nem barátságos, tekintve, hogy mit is tett. De ami ismét csak meglepő volt, hogy lángok helyett valami más tört elő a szájából. Ránézésre ahhoz a viharhoz volt hasonló, amivel már Mammon is találkozott. S nem szeretné megismételni a találkozást, már csak azért se, mert nem volt tisztában a jelenlegi helyzetével, hogyan is hatna a testére. De az erejéből ki indulva, ami Mammont hátra lökte, és ha nem lett volna mögötte egy háznak a fala, akkor biztosan el is esett volna.
- Szerintem forduljunk meg, és a házak közt haladva keresünk menedéket, lehetőleg a föld alatt, talán úgy biztonságosan kijutunk az erdőbe.- Mammon felőle indulhatnak.
reveal your secrets

CherryPie


Tükörszilánk - Druids - Page 9 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 17, 2020 1:24 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok

• Zene: Cantiga 166
Kétségtelenül megannyi kérdőjelet hagy a hármas fejében a tapasztalás, a tény, hogy megszokott közegükből a másodperc töredéke alatt röppentek vissza az időben jó néhány évszázadot. Feltéve, ha valóban a múltba kerültek, bár egyelőre mi okuk volna mást feltételezni? Kilépve a házból, a középkorból ismert motívumok, ruhák, szagok, látványok mind hamisítatlanul jelen vannak körülöttük. A démonok számára valahol még megnyugtató is lehet az ugyan rég letűnt, ám sokat látott közeg, de a közhangulat valahogy bennük is bizonytalanságot kelt.
A fejvesztve rohanó emberek oda se figyelnek rájuk, aki tud, az menekül vagy menekíti a szeretteit, állatait, csekély vagyonát… Mégis úgy fest, aki megsérült, az inkább a rohamvásban, és az itt-ott fellobbanó tüzek is tűnnek a figyelmetlenségből fakadó balszerencsének, mint kézzelfogható támadás nyomainak. Sehol egy másokat kaszaboló páncélozott sisakos, sehol egy a sereg érkezését beharangozó patadobogásból álló szimfónia. Valami határozottan nincs a helyén, méltán érezhetik úgy mindhárman, valami elkerüli a figyelmüket annak dacára, hogy elvileg az orruk előtt van. Egyelőre az orruk előtt legfeljebb a távolban magasztosan díszelgő város áll, mivelhogy a falu azon részén bukkantak fel, mely a legközelebb esik hozzá. De mint azt Belphegor tanácsolja, az erdő kézenfekvőbb menedék – ha átverekedték magukat a számtalan házon, kerítésen és egyéb akadályon -, bármi elől is kelljen futniuk.
- Mentsétek magatokat bolondok, nyakunkon a szörnyeteg! - üvölt rájuk egy elsuhanó asszony, karjai között a kimenekített értékeivel. Lassan jogosan tűnődhetnek el, hogy vajmi bosszantó komédiába csöppentek-e, merthogy semmi nyoma bármiféle veszélyforrásnak, de ez a gondolatuk hamar elhal, miként hirtelenjében földöntúli, fülsértő sivalkodás rándítja görcsbe a zsigereiket.
A levegő szinte megfagy, vészjósló csend telepedik a környékre, ahogy az emberek lélegzet visszafojtva, futásukban megakadva merednek az égre, a hang forrásának irányába. Amennyiben a hármas követi a népek tekintetét, bizony ők is szembesülhetnek az egyszeriben méretes szárnyait kitáró, a magasba röppenő lénnyel. Egy éjfekete sárkánnyal, melynek szeme akár az obszidián, feneketlen sötétséget rejt magában. Pikkelyei ragyogóan csillannak a nap derűs fényében, míg a gerince mentén magasztos tüskék merednek a felhők irányába. Lélegzetelállító, ha egy szóval kéne leírni.
Eltelik egy pillanat, majd egy másik, aztán hirtelenjében ismét elszabadul a pokol. Üvöltözés, ordítás, sikolyok és az állatok nyugtalan panaszai töltik be a teret, s mintha a hüllőnek is csupán ennyi kellett volna, kitátva száját, kíméletlenül lecsap a falu határára. Ámde tüzes katlan helyett fekete örvénylés tör elő a torkából, melynek útjában semmi sem marad épen. A pusztítás szeleit pedig az „időutazók” is megérezhetik, szinte ledönti őket a lábukról a lökéshullám.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
9 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2