Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Tükörszilánk - Druids •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 07, 2020 7:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  NextTükörszilánkok


N
os, míg a fiúk elcsevegnek, addig igyekszem összerakni a képet magamban. Bár még mindig sok mindent nem tudunk, főleg erről a Főmágusról. Aztán ismét felkapom a fejem Marcian szavaira amint válaszra méltat engem is.
-Mással történt? Mármint ilyen akasztós eset, mint veled? Vagy mire gondolsz pontosan, mert a feltámadós sztorit elmondtad. Igazam van?-pillantok rá áthatóan, aztán ahogy megnyílik a portál és átlépnek rajta a kis gyalogok, szívesen fognám a fejem, de hát nem lehet mindent megtenni. Ki is derül, hogy a főnökük rám kíváncsi, így mivel nekem még esélyem nem volt átöltözni, gyorsan segítséget kérek Athantól és az egyik távolabbi sarokban amint felemelkedik a takaró át is öltözöm, mert szerencsére a kis katona míg Mammonnak visszaszól, addig engem elenged, hogy ráncba szedjem magam. Még a takarásban hallom, hogy Marciannak maradni kell, mert csupán hármunk bejelentése történt meg. Talán jobb lesz így. Mihelyst magamra kapom az új ruhákat elveszem Athantól a takarót és vissza teszem az ágyra, hogy a portál felé induljak.
-Nagyon bízom benne, hogy most is elég lesz a szavad majd.-sóhajtok halkan ahogy elhaladok Mammon mellet miközben a kékes derengés felé kísérnek, s bár sok kedvem nincs átlépni rajta, de tudom, hogy muszáj. Amint átérek a túloldalra az első ami szembe érkezik velem az a lépcsősor, rajta egy trónus szerű tákolmány, majd benne... EGY NŐ! Hátra fordulok, hogy lássam Mammon és Athan is átértek-e, majd úgy tekintek vissza a nőszemélyre. Azt hiszem már értem hogy is jön szóba a Helytartó és a Nő ügye... A franc essen a férfiakba! De mindbe... A nő a trónuson szinte rögtön közli velünk azt, amit mi már alapból is tudunk, de a sok közhasznúnak nem kötöttük az orrára.
-Kérem szépen, Asszonyom! Higgye el, senkinek nem okoztunk gondot. De ön is tudja, van amit jobb ha kevesen tudnak.-kezdek bele csendesen, félszemmel felsandítva az emelvényre. Amint Athant kiszúrja magának közelebb húzódok a fiúhoz. Nem tudom, hogy mit is kellene felelnie erre pontosan, de megvárom, majd ahogy int a nő hagyom Mammont felszólalni. A kérdése jó és engem is érdekel a felelet rá, ha pedig megkapjuk, én is újra nyitom a számat.
-Miért nem szereti, ha engedély nélkül használnak mágiát a városban? Mi az oka az tilalomnak?-természetesen nem azért kérdezem, mert annyira használni akarom a sajátomét, hangomon is puszta kíváncsiság érződik, nem háborgok, mint a tenger.
-Miért kíváncsi rám?-fúrom tekintetem az övébe, vajon miért sürgetett ide minket?

szószám: 391
reveal your secrets

Mammon


Tükörszilánk - Druids - Page 2 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 07, 2020 6:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


- Az erő és az ész nem mindig jár kéz a kézben, kedves Marcian.- de természetesen könnyedén megtörténhet, hogy az említett mágus feje nem üres, és nem csak nehezebb hanem lehetetlen lenne kihasználni. De erről majd csak személyesen tud meggyőződni Mammon.
Kisse kezdenek zavarosak lenni a dolgok, kérdések jobbról és balról. Ám érthető, tekintve a jelenlegi helyzetüket. S amit felvetett Belphegor, az is érdekes, talán tényleg volt mágia Marcianban, ahhoz nem elég, hogy a napjaiban hasznát lássa, de ahhoz már igen, hogy megmentse a halál torkából.
Úgy fest, hogy volt egy közös pont Marcianban és Mammonban, szívjóságból egyikük se mentene meg valakit. Bár Marcian ember volt, és az embereknél megszólalhat a lelkiismeret.
Megjelentek a Főmágus szolgái, és már tessékelték is volna át kis társaságukat a portáljukon. Csakhogy Belphegor szeretne átöltözni, illik is, elvégre egy nagyhatalommal rendelkező személlyel készülnek találkozni.
- Ez pontosan így igaz, mi bátorkodnánk felkeresni a Főmágust, de ezt holnap terveztük volna, nem pedig a mai éjjelen. Akik jelenleg kéretlenül kopogtattak, azok önök voltak jóuraim.- halvány és barátságos mosolyra húzódtak ajkai, hangja tisztelettudó volt. Elvégre nem lenne szerencsés magukra haragítani ezeket az embereket, már ha azok voltak ténylegesen.
- Oh, milyen kár, akkor tényleg itt kell hagynunk a társaságunk negyedik tagját.- kedve lenne megkérni a váratlan vendégeket, hogy ha lehetséges lenne, akkor egy városőrt küldjenek az ajtó elé, vagy valakit, aki megakadályozná Marciant abban, hogy elhagyja a szobát, de nem igazán látja értelmét, nem hinné, hogy túl nagy szükségük lesz a továbbiakban a férfira.
- Legyen hát úgy, maradj itt és ügyeld a szobát. El pedig ne csavarogj, nehogy véletlen olyannal találkozz és vitatkozz, aki hamar a kötélre juttatna, úgy hallom nem túl kellemes.- gonosz mosoly suhant át az arcán, majd vissza is tért a nyugalom rá.
Átlépve a portálon megérkeztek hát végre a sokat emlegetett főmágus elé. S bár nem nő lett volna az első gondolata a démonnak, de ez annyit nem változtat a dolgokon. Sokkal inkább érdekelte a démont az, hogy milyen könnyedén rájött arra, hogy mindhárman rendelkeznek mágiával, sőt, arra is, hogy Athan más volt. Ebből arra tud következtetni Mammon, hogy a nő nem találkozott még leviatán mágiával, de a démonival már igen.
- Kegyed pedig egy… mi is volna? S nem a rangjára gondoltam. Hanem a fajára. S a sárkánnyal kapcsolatban meg tudna osztani néhány információt, és itt létünk okát? - tette fel kérdését, nyugodtan és minden más érzelemtől mentes hangján.
reveal your secrets

CherryPie


Tükörszilánk - Druids - Page 2 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 04, 2020 1:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok

• Zene: Cantiga 166
Marcian lapos pillantásokkal sújtja Mammont, és dacosan összeszorítja a száját, mint aki tüntetőleg ki szeretné jelenteni, hogy efféle aljas megjegyzések után bizony nem lesz hajlandó több szót szólni. Persze nem olyannak teremtették, mint aki hosszútávon képes lenne befogni a lepénylesőjét, így hamar el is felejti a sértődöttségét.
- Azért óvatosan járjanak el, tán könnyű kihasználni, ki nem lát tovább a hataloméhségénél, azonban nem hiába félik ennyien a Főmágus nevét – tanácsolja, mielőtt Athanra sandítana. - Akár ez is megeshet, bár ha ilyen a gyenge állapotában, nem kívánom megtudni, milyen lehet, ha ereje teljét éli éppen – jegyzi meg borzongva, ám sok ideje nem adatik szörnyülködni, hiszen a kérdések csak úgy záporoznak jobbra-balra. Ezúttal Belphegorra pislant.
-  Pff, hát ha van, akkor nagyon elbújt – horkant fel, amit hamar megbán, mert megint megfájdul a torka. Ezúttal nem kezd köhögésbe, de halkan nyüszít egyet. - Ó, nem nem! Nem úgy értettem, én aztán szívjóságból nem mentenék meg valami ismeretlent, kockáztatva a halált – rázza meg a fejét. - Csupán egy példa volt, mással történt – legyint könnyelműen, a középkori emberek teljes közönyével más halála iránt. Csupán ezután döbben rá, hogy mivel ő maga is meg lett valamiként mentve, nem kellene ekként hozzáállnia a témához, mindenesetre szabadkozni már nem marad ideje, mivel megnyílik a portál a szoba túlfelén, és az események felpörögnek.
A katonák kérlelhetetlen arckifejezéssel merednek a kompániára. Belphegornak biccent a középütt ácsorgó, hogy tegyen kedve szerint, Mammont viszont lekezeléssel illeti.
- Maguk kopogtak kéretlenül a Főmágus ajtaján. Viseljék következményeit – jelenti ki hűvös hangon, várakozva, hogy a démonnő Athan segítségével elkészüljön. Hogy türelmesen-e vagy sem, nem lehet megállapítani, ugyanis az ábrázatáról nem lehet semmit leolvasni. Nyugodnak ható pillantásokkal méri fel a társaságot, s csak ezután szalad fel a szájára egy leheletnyi elégedetlenség.
- Maguk itt négyen vannak. A Nagyúr egy ékesen szóló nemes urat vár, a társaságában leledző mágusnőt, meg amannak szolgálóját. Ennek itt maradnia kell – bök fejével Marcian felé, aki erőteljesen igyekszik leplezni a megkönnyebbülését.
- Ó, hát ez… ez nagy kár, szíves örömest megismertem volna városunk nagyhatalmú urát. Ám cseppet sem féljenek, nem erényem az erőszakoskodás, döntése tiszteletben marad. Vigyázom úgy a jó urak és a hölgy szobáját a visszatérésükig – kezd bele a hablatyba cserébe, ami benne akad, miután ő is kap egy meglehetősen undok pillantást a középső alaktól.
A katonák, miután Belphegor is útra készen áll, a portál felé terelgetik őket. Elébb a démonnőt, majd Mammont, s csak aztán Athant, akin jókorát taszajtanak, mihelyst a tudattalan koldusok kiváló előadásában kezdi vizslatni a számára „ismeretlent”.

Az átjáró túloldalán egy hűvös, faragott kőoszlopokkal díszített csarnokba érkeznek, egészen pontosan egy alacsony lépcsőkkel megemelt trónszerűség lábához. Hátuk mögött az iménti katonák ácsorognak, elvágva bármiféle menekülő útvonalat, elébbük pedig a trónon feltételezhetően a Főmágus ücsörög, aki kecses lábait egymással keresztezve vizslatja éppen a körmeit. Merthogy nő az, aki fogadja őket. Kéklő tekintetét érdeklődéssel süllyeszti a jövevényekre, mialatt sápatag arcából kisöpör egyet a hosszú, hófehér tincsei közül. Homlokán leheletnyi ráncok kelnek életre, amint igazán megnézi magának az érkezőket.
- Nahát… Számomra egyetlen mágiatudót jelentettek, s nézzenek oda, mindhárman képesek a varázslásra – állapítja meg közönyös hangon, mint aki a megdöbbenést csak mímelni óhajtaná. - És te – bök gyűrűkkel gazdagon díszített mutatóujjával Athanra – még különbözöl is tőlük. Mi ennek az oka? - kíváncsiskodik, enyhén oldalra billentve a fejét. Amennyiben a leviatán válaszol neki, int a többieknek, hogy ők is szólhatnak.
reveal your secrets

Athan


Tükörszilánk - Druids - Page 2 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 03, 2020 11:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  NextTükörszilánkok

druids  


Tanakodnak, ő pedig csendben fülel, hiszen újonnan érkezve ennek felét se élte meg. Csak a Helytartót, akinek viselkedése elég volt, neki pedig az ostobát kellett adnia, aki ételért bármire képes. Mégis itt van, hiszen ha csavarogna, talán nekik ártana, aztán magának, pedig ahogy haladnak előre a történetben, legszívesebben megtenné, menne és felfedezne. A dögöt, a világot, mindent, mert mágus, mágia, az ő terepe. Lepillant saját kézfejére, ujjait hajlítgatja, mintha azt próbálgatná, hogy működik-e még. Mintha azt keresné, mennyire érzi benne az erőt, a mágiát, amely ugyan nem ott tömörül, mégis, ahogy hallja őket, legalább ezzel is itt tartja magát. Neki semmit nem jelent az ismeretlen, így aztán a védelem, amit a nő ígér, szintén semmis. Ha egyszer lógott már, másodjára nem lesz szerencséje.
- Egyre jobban érdekel ez a sárkány – sóhajt fel, a Főmágus pedig? Azt talán akkor is látja, ha nem akarja. A sárkány maga viszont olyan rejtvény, amit nem tud megfejteni, amire túl sok válasza, lehetősége akadna, még ha csak azok vad fantáziák is. De Marcian tovább mondja, és inkább a mágust, így most kénytelen azt hallani, hogy hímsoviniszta, mint ebben a korban körülbelül mindenki, mert a nőknek gyereket szülni volt a legtöbb joguk, minden más csak az után. Nem egyszerű Belphegor helyzete sem, de egyedül sincs.
- Ó, az erejét akarja. És ha nem hatalmat félt, hanem gyengül? Azért kéne neki bármi? Azért hiú és küzd bármely mágia ellen? – gondolkodik velük hangosan, miközben bólint, hogy ő ugyan úgy nem fogja járatni a száját, hiszen, a történtek szerint az ostoba koldus csak szerencsét akar. Mire azonban tovább fűzné gondolatait, a mutatott pont felé fordul, ahogy végül egy átjáró nyílik. Remek. Őrök jelennek meg, akik nem finomkodnak, őket hívják. Az eddigi szájtépés után, végre történik is valami.
- Természetesen, tekintetes asszony – készségesen ugorva tartja meg az a pokrócot, amint odaér, közben szemeit az őrökön tartja. A portál mágiája csalogató, ismeretei alapján próbálja behatárolni, hiszen, legalább ez az előnye van, ő érzi, szinte kitapogatja, apró pihék merednek égnek tarkóján. Nem tudja, mit érez, de majd hamarosan. Amint a nő kész, akit annyira várnak, mint valami kísérő lépked mellette, hiszen, indulniuk kell. Akkor mennek mind a négyen, pillantásával megkeresi Marcian-t, aki már az első pillanat óta nincs oda ezért az egészért, hát most majd hogy fog járni.
- Ez micsoda? – bök a portál felé, mintha közelebb érve félne tőle. Igen, kicsit rájátszik, de ha taszigálják, ha nem, ő is átkel végül.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 01, 2020 9:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  NextTükörszilánkok


M
egmosolygom Marcian szavait. Szóval akkor innen fújhat a szél?! Még a fejem is megingatom kissé, de szóban már nem kommentálom a dolgokat. Bőven elég amit Mammon még hozzá fűz. De tény és való, van igazság mindenben. A helytartónak a fejét kellene helyre rakni, hátha akkor nem lesz benne káosz.... Mintha csak Belial is itt lenne, vagy legalábbis a hatalma. Amerre jár, ott biztos nincsen nyugalom. A gondolatra csak még szélesebb lesz a mosolyom és miközben hallgatom az akasztottunk beszédét, meg kell állapítsam, hogy amúgy szerintem megőrült. Vagy valami zárlatot kapott az agya amíg nem jutott oxigénhez. Ki tudja! Lényegében, meg is kapjuk kérdéseinkre a válaszokat, bár bennem így újabbakat szülnek, és Mammon elnevezése sem tetszik, hogy Oz-nak nevezzünk egy embert... Ha az információim és a regék mondjuk igazak, Oz tényleg nagy varázsló volt! De erről a valakiről semmit nem tudunk, csak hogy Főmágus... Állítólag. Mondjuk lehet hogy Pestis jól megmágusolná, aztán vissza is venne az arcából.
-Érdekes, hogy nem tudják a nevét... De félnek tőle.-jegyzem meg fél hangosan.
-Apropó mágia használat... Nem lehetséges, hogy van a véredben egy kis mágus Marcian?-mindjárt nem kellene a sárkányra asszociálni, ha esetleg a felmenői közt akad varázstudó.
-Várjunk... Valaki megmentett? Azt hiszem egy csöppet összezavarsz. Most akkor csodával határos módon támadtál fel, a sárkány van a dologban, te nem tudod, hogy esetleg a mágia az ereidben csörgedezik, vagy van egy jó akaród aki nem akarta hogy feldobd a talpad?-vágok egyre értetlenebb képet, de helyeslően bólintok Mammon szavaira, nem jár el a szánk. Ám ekkor egy fura kékes derengésre kezd el mutogatni az akasztott emberkénk, így pillantásom oda vezetem. Aztán jön a felkiáltás, hogy emlegetett szamarak... Amiről pontosan tudom, hogy jót nem jelent. Aztán kiterebélyesedik az az izé és három férfi lép át rajta. Ahogy a közbülső beszélni kezd ráncolni kezdem a homlokom... Pláne mikor engem is megemlít, hát köpni nyelni nem sikerül hirtelen.
-Hogy mi van?-tör elő belőlem a kérdés, pedig mindent nagyon jól hallottam. Büdös k*rva élet.... Belialt akarom!
-Oké, oké, oké! Nem várakoztatjuk meg. DE!-emelem fel mutató ujjam és az ágyamhoz ugrok, hogy felkapjam a ruháimat, majd a takarót is lerántom róla. Pillantásom Athanra vándorol szinte segély kérően.
-Ezt megtartanád nekem egy pillanatra? Mégsem mehetek viseletes göncbe, ha már rám kíváncsi.-nyújtom át a takarót a fiúnak fejemmel a sarok felé bökve s ha velem tart és eltakar a pokróccal gyorsan ruhát cserélek, hogy aztán én is elindulhassak a portál felé.

szószám: 398
reveal your secrets

Mammon


Tükörszilánk - Druids - Page 2 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 30, 2020 6:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


- Ahogy sejtettem, egy nő az oka. Egy sebzett büszkeségű férfinál csak az a rosszabb, ha annak a férfinak hatalma is van, ahogy kedves Marcianunk esetében is.- ha tudta volna, hogy ilyen bajba keveri kicsiny társaságukat Marcian, akkor már a faluban elvágta volna a torkát, de mivel nem ismeri a jövőt, így kénytelen a pillanatnyi „kedvességének” a levét inni.
Belphegor is feltette a kérdéseit Marciannak, amik közben Mammon csendben maradt, hallgatta a szavakat, hátha a válaszokban valami hasznosra is fog lelni.
- Hasonló véleményen vagyunk Marcian, hasonló véleményen vagyunk. Kellemetlen lenne, ha ténylegesen a sárkány egy bábjává válna. Le kellene metszeni a fejét a nyakáról, hogy ne okozzon gondot.- mondta nyugodt hangon, és bár zavartát a démont azok a hangok, amik Marcianból törtek elő, és nem a beszédre gondolt, hanem az akasztás következményeire.
Sikerült lenyugtatnia saját magát, és hála Belphegornak, még jobban elkötelezte magát amellett Mammon, hogy nincs szüksége több nőre az életében, jobb szereti annál a nyugalmat.
- Tehát egy titokzatos mágus, akit félnek de nem ismernek. Értem, nevezzük addig is Oz-nak, még nem leszünk be mutatva egymásnak.- a Főmágus megszólítást kissé túlzásnak tartja a démon, addig mindenképpen, még nem látja okát, hogy ezzel a névvel illesse az illetőt.
- Ez talán még a hasznunkra is lehet, ha valaki még több hatalomra vágyik, még egyszerűbb kihasználni. De ez maradjon meg egy lehetőségnek, előbb találkoznunk illene. Talán félti a hatalmát, és a jelenlegi befolyását arra használja fel, hogy monopóliumát megtartsa.- nem lenne annyira meglepő, ha így lenne. Ha a népek rájönnek, hogy mégse annyira nagy a hatalma annak a mágusnak, akkor hamar lekerülne a fejéről a nemlétező korona.
- Megnyugodhatsz kedves Marcian, nem jár el az ajkunk. S tehát őrsége is van, mint egy saját sereg, vagy inkább inkvizíció. Nagyszerű, igazán nagyszerű.- ironikusak voltak a szavai, a sárkány egy dolog, de hogy még fanatikusokkal is kell foglalkoznia, rémes.
- Hm?- a mutatott irányba figyelt, és már érti is Marcian meglepődését, sőt, bár Mammon arcán nem látszik, de a démont is meglepte a látvány.
- Nos, azt hiszem eldőlt, hogy jön vagy marad.- nem hinné, hogy az őrök engednék, hogy itt maradjon, egyedül, legalább szem előtt lesz és nem keveri a bajt.
- Véletlenül se szeretnénk megvárakoztatni a Nagyurat, illetlenség lenne, csak úgy, mint kopogás nélkül betörni valakinek vagy valakiknek a szobájába.- az illem akkor is illem, nem számít, hogy kik jöttek. De mindegy is, elindult a portál felé a démon.
reveal your secrets

CherryPie


Tükörszilánk - Druids - Page 2 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 29, 2020 9:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok

• Zene: Cantiga 166
Marcian nem igazán tudja leplezni az arcvonásait, miként a nőügyeiről kezdik faggatni; egyértelmű, hogy köze volt egy fehérnépnek a helytartóval való kimondottan rossz viszonyához.
- Nos, is-is, mágusasszonyom. Nem bírja elviselni, ha egy nő okosabb, jobb nála, azt meg mégúgy se, ha véletlen mégis összeszed egyet, és lecsapják a kezéről… - motyogja az orra alatt, tüntetőleg az ellenkező irányba pillogva, mint amerre a „vallatói” helyezkednek. Addig nem is szól, amíg ismét kérdést nem intéznek hozzá, habár a szem kivájásra és a varjakra borzongva átöleli magát a karjaival.
- Reményem, Mammon uram, hogy ez egyszer nem lesz jó a szimata. A franc, az se akarna egy dögnek holmi gyalogja lenni – sóhajt fel drámaian, amit némi köhögés és krákogás követ. Csoda, hogy nem fúl meg ott helyben, mikor még az aggodalmainak tetejébe a Főmágus is terítékre kerül a zűrzavaros események bőséges asztalán. Közel kerül hozzá, de azért nem kerüli el a figyelmét az sem, miként kezd el apró, halk kis reccsenő hangokkal repedezni az ablaküveg. Leheletnyire összevonja a szemöldökeit, azonban nem ad hangot a tapasztalatainak, leginkább, mert biztos benne, hogy neki kezdenek elmenni otthonról. Másrészt egészen hamar kérdések kereszttüzében találja magát.
- Ő egy nagy hatalmú mágus, Mammon uram. Az, hogy ne vegyen ilyesmit észre, szerény véleményem szerint esélytelen, elképzelhetetlen, számításba sem vehető eshetőség. A nevét egyébként nem tudni, olyan, akár egy rejtélyes szellem, amiről mindenki tud, de szinte még senki nem látta – magyarázza, mialatt többször kirázza a hideg. Legszívesebben újabb pohárral nyakalna be a borból, ám már ő is érzi, hogy az eddigiek a fejébe szálltak. Talán amiatt hallotta a reccsenő hangokat is… - Mágusasszonyom és jó uraim, többet nehéz is elmondani róla. Sokan pletykálják, hogy a Főmágus a veszedelem hatalmára hajt, hogy őt pártolja evégett, s legkevésbé sem osztja a véleményt, miszerint el kellene pusztítani. Egyébként nagyobb pöcskarika, mint a helytartó, mármint, kivégezni valakit azért, mert engedély nélkül használt mágiát egy másik ember megmentésére? Megtörtént események alapján – bólogat szakértő ábrázattal Marcian, hol Belphegorra, hol Mammonra, hol pedig Athanra vetve a tekintetét. Hol pedig a szoba túlfelén derengő valamire, amiről megint csak meggyőződése, hogy a bor műve. - Azért ezt vissza ne mondják neki. Jah, tudni kell még, hogy vannak őrei, akik a törvény betartatásáért felelnek. Mint holmi vadászkopók, járják az utcákat és figyelnek, szörnyű alakok – teszi hozzá, egyre gyakrabban vezetve vissza a pillantását a derengésre, ami megesküdne, egyre nagyobb mértéket kezd ölteni.
- Tán megőrültem, ám maguk is látják azt ott? - bök a mutatóujjával a szoba túlvégébe, ahol bizony egy kékes, kör alakú, gomolygó valami kezd formát ölteni. Idejük azonban nem marad komolyabb vizsgálódásra, a jelenség egyszeriben felerősödik, kiterebélyesedik, belőle pedig három katonaféle alak lép elő. - Ó, hogyaza… emlegetett szamarak - motyogja Marcian az orra alatt. Az őrök közben előlépnek, robusztus alakjuk határozott szigort sugároz, mialatt felmérik a terepet. A középen álló szólal meg először.
- A Főmágus kész fogadni magukat. Vélhetően elég volt az idejük összekészülni – méri végig a társaságot, Marcian küllemén láthatóan elfintorodva. - Nem hajlandó az Urunk tovább várakozni, felkeltette az érdeklődését a Feketeszemű mágusnő – bök a fejével Belphegor irányába, majd oldalra lép, mozdulatát pedig követik a többiek. - Haladjanak át a portálon, ne várakoztassák a Nagyurat.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 27, 2020 4:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  NextTükörszilánkok


É
rdekes... Egyre nagyobb kalamajkát érzek köröttünk kibontakozni. Előbb majdnem tömlöcbe vetnek, mert velünk van ez az istenfia, aztán belépést kapunk végül a városba, de a helytartó olyan pökkhendi hogy jószerével nem fér el az egoja mellett, most meg Marcian ismét a mi köreinkben lebzsel... Akasztás és halál után! Mindamellett Mammon hozta fel a szobába. De úgy tűnik, hogy konkrétan egy kérdést sem lehet neki feltenni. Láthatóan felpiszkálom vele az agyát. Remek, legalább tudom, hogy sokat nem változtatott rajtam, ez az időbeli ugrabugrálás. Marcian szavaira szerintem pont hogy nem jól reagál Pestis, így kénytelen vagyok mosolyomat kezem mögé rejteni.
-Arra szeretnél célozni Marcian, hogy a helytartó nem díjazza, ha nőkkel kell beszélgetnie? Vagy esetleg Mammon állítása a helyes és te tettél olyat, olyannal, akivel nem kellett volna?-billentem oldalra a buksim. S míg Viszály fivére és Marcian eszmét cserélnek, addig én tovább agyalok ezen az egész "pletykán". Túlságosan is... Nem, én nem tudok csak így egyik dologból a másikba csöppenni... Volt már problémám abból, hogy hittem egy pletykának, a végén meg én éreztem magam hülyén. Köszönöm szépen nem kérek belőle.
-Ez nekem zavaros. A dög lehelete megöl, de akik az után kapták be a döglegyet ismét élnek és virulnak?-ingatom meg a fejem és karjaimat magam köré fonom miközben Mammon az ablakon bámul kifelé. Athanhoz is intézek egy röpke kérdést, mire a válasz fél burkoltan érkezik. Természetesen Marcian fülét ismét nem kerüli el az információ. Csupán egy rövidebb sóhaj szakad fel belőlem, míg tekintetem az akasztottra emelem.
-Emlékszel ugye Marcian... a ránk annak szólt, hogy mágus vagyok, ennek okán pedig az útitársaimat bármi áron megvédeném. Ha pedig csatlakozol ismét akkor... talán, téged is.-fújom ki a levegőt, majd egy bólintással jelzem a levinek, hogy értem mit beszél. Röpke honvágy lesz úrrá rajtam miközben az események elrepülnek a fejem felett... Örülnék ha Belial itt lenne mellettem, legalább Ő nem nézne félnótásnak. Az, hogy Marciant a Főmágus elé vigyük, nem csak nekem nem tetszik. Bár Mammon és Athan egy véleményen vannak. A nyaka tekertünk szabályosan rosszul lesz a hír hallatára. Mert míg Pestis üveget repeszt "hülye kérdéseim" hatására, addig kiderül, hogy esélyt sem hagy arra, hogy elváljak a csapattól. Döntsük már el, utálsz éppen, vagy "vigyázni" akarsz rám?
-Marcian, kérlek szépen, mondj el mindent a Főmágusról. Hogyan kapcsolódhat a sárkányhoz?-kérdezek rá komolyan s nem indulok el a fogadó részbe mégsem. Talán kellemetlen útitársunk komoly információval rendelkezhet.

szószám: 390
reveal your secrets

Mammon


Tükörszilánk - Druids - Page 2 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 25, 2020 6:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


- Nos, miközben ide tartottam, utam során kedves Marcian rám pisszentet, kifejezve, hogy szeretne váltani pár szót, és tekintve a körülményeket, hogy hogyan is láttuk, nem tartottam megfelelőnek, és logikusnak, hogy magára hagyjam.- mondta nyugodt hanglejtéssel, és remélte, hogy ez kielégítő válasz volt Belphegor számára és nem kell még egyszerűbbé lebutítania a feleletét. Legjobb tudomása szerint nem egy óvodással beszél, hanem egy idősebb démonnal.
Belphegor azon szavait nem kommentálta, amivel Marciant illette, nem tartotta túlságosan fontosnak és említésre méltónak.
- Igen, volt szerencsénk találkozni a helytartóval. Igazán… érdekes egy személyiség.- a legnagyobb szerencséjükre a könnyen kihasználható fajta.- Talán a tényleges ok, amiért neheztel rád egy bizonyos fehérnép lenne, kedves Marcian?- kénytelen lesz kétkedéssel fogadni Marcian szavait, és kezd egy olyan érzése lenni Mammonnak, hogy Athan lesz a legértelmesebb társasága, akivel jutni is fog valamire.
- De, komolyan gondolom, hogy köze lehet Marcian feltámadásához. Ha csak a körülményeket nézzük, ez a leginkább logikus válasz arra, hogy Marciant nem a varjak csipkedik és vesznek össze azon, hogy melyiküké legyen a szeme.- sajnos Belphegor még mindig nem képes a kereten kívül gondolkodni, az átéltek ellenére is a saját világuk szabályit akarja ráerőltetni egy idegen világra. Szükség lenne Belialra, talán tudná kezelni a nőt.
- Hogy mit kezdene? Amikor szükségét érzi, egy feláldozható gyalogja lennél abban, amit el akar érni. A kilétével kapcsolatban pedig csak ötleteim vannak kedves Marcian, sajnálatosan.- az ablak felé fordult, rátenyerelt és tekintetét a kerten pihentette.
- Nekünk csak egy elhanyagolható veszteségünk volt, de a falubeliek közül feltételezem nem ennyi az elhunytak száma.- felelt Athan kérdésére, és azon gondolkodik, hogy talán nem lenne rossz ötlet visszatérni a faluba, de sajnálatosan erre most nincs idejük.
- Itt vagy élő példának Marcian, hogy a pletyka igaz lehet.- lehet a saját Poklába került Mammon, ahol egyesek kezdenek táncolni az idegein.
- Nem szükséges törnie semminek az akasztásnál, az csak segíti a gyorsabb és kevésbé fájdalmas halál beálltát.- a fulladás is tökéletes végkimenetel.
Arra a kérdésre, hogy miben lehetnek különlegesebbek, mint Marcian, nem felel, eddigi tapasztalatai alapján lesz valaki, aki elszólja majd magát.
Hallotta Belphegor szavait, hogy mégis mit adjanak Marcianra? Mammon pedig vett egy mély levegőt és lassan kifújta azt, szemei egy pillanatra ismételten feketévé váltak és miközben saját tükörképe bámult vissza, az ablaküveg pedig már-már fájdalmában repedő hangokat adott ki, és a hangot követték a repedések is, végig Mammon tükörképén, pókhálóssá változtatva a szebb napokat is látott üveget. S ahogy jött a haragja úgy távozott is.
- Ne add el azt a nyakláncot, okkal kerülhetett a nyakadba. Ha mást nem, akkor az ágyneműből csinálunk egy köpenyt, vagy fiezetek én, egy rongy nem tesz tönkre. De ez jelenleg nem fontos.- fordult Marcian felé, ismét emberei szemekkel.- Miből gondolod kedves Marcian, hogy ráismerne a feltámadásodra? Illetve milyen pletykák ezek és kik pletykálják? Milyen ember ez a főmágus? Mit lehet tudni róla? Esetleg a nevét?- ha emberrel állnak egyáltalán szembe. S még nem kap a kérdéseire választ, addig Mammon nem hagyja el a szobát, ha mennek, csak is utána megy le. Marcian pedig maradhat fent.
reveal your secrets

CherryPie


Tükörszilánk - Druids - Page 2 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 25, 2020 2:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok

• Zene: Cantiga 166
Marcian az állapota dacára elégedetlen pillantásokkal sújtja Mammont és Belphegort, az orra alatt olyasmiket motyogva, hogy „nem hallgatózok én, de itt vagyok egy szobában veletek” vagy „négyünk közül engem akasztottak, pff”, és elhagyja a motyogó száját egy olyan mondat is, hogy „a macska persze, megkarmol, de nem tépi át a torkodat”. Mégsem kél hangosan vitába a két démonnal, mert tudja, hogy az élete a jóindulatukon múlik, noha elhallgatva a morgásukat, kezd egyre kevésbé biztos lenni abban, hogy jó ötlet volt pont hozzájuk verődni. Apró sóhajjal öblíti le a feszültségét egy korttyal a poharából.
- Találkoztak a helytartóval? - teszi fel a költői kérdést, ugyanis szinte biztos a válaszban. - Nos, látták, milyen, néha annyi is elég indok neki, hogy fehérnéppel áll szemben. Ismerősen cseng? - billenti oldalra a fejét enyhén, bár hamar fel is szisszen a kellemetlen mozdulatra.
Eztán szívesebben szorítkozna az újonnan megismert társaságára, aki legalább érdeklődésről tesz tanúbizonyságot, de sajnálatára a legtöbb kérdés nem felőle záporozik.
- A sárkánynak? Osztanom kell a mágusasszony véleményét, hihetetlen, hogy puszta szívjósága okán megmentsen engem. Mit kezdene velem? Na várjunk… - akad meg egy momentumra, amint eljut az agyáig Mammon mondanivalója. - Maga szerint a veszedelem az egyenest egy ördög? Démon? Ó, anyám… - sóhajt fel ismét, elsápadva, aztán Belphegorra pislant.
- Nem, hölgyem. Akik a lehelete okán vésztek oda, azok többet nem keltek fel. Viszont a környéken nem sokkal később meghaltak feltámadtak. A pletyka szerint, ebben továbbra sem tudok hinni. Tán a nagy hatalmú isteneink voltak oly kegyesek, és nem tudták elnézni, hogy egy ilyen tehetség menjen veszendőbe – szusszan egyet elmélázottan, mielőtt homlok ráncolva a hozzá hajoló Athanra sandítana.
- Ohh, elmondhatom, hogy nagyon is jól akasztottak… - vonja meg az egyik szemöldökét, majd végignéz a többieken. - Miben lennének különlegesebbek, mint mondjuk én? Hogy effélére apellál a maguk társa – bök a fejével a leviatánra, amit újabb szisszenés követ. Majd még egy, amint megüti a fülét a főmágus szó.
- Az Istenekre… Inkább öljenek meg újra, minthogy elé vigyenek. Bizton veszem, hogy ráismer a csodálatos megmenekülésemre, aztán kikiált holmi illegális mágiahasználónak, és máglyán végzem, ha nem életem végéig fogdában – temeti az arcát az üres tenyerébe. - Minek okán mennek éppen hozzá? A pletykák szerint személy szerint neki nincs gondja a sárkány koncepciójával – pillant fel rájuk némi csöndes szenvedést követően.
Közben, amennyiben Belphegor ötletét megszavazzák, odalent a korábbinál jóval nagyobb zsivajra és mulatozásra érkezhet le a démonnő. Alig lehet a söntéshez jutni, s amennyiben nem lenne elég a csődület keltette alapzaj, mindehhez egy bárd rémesen rossz éneke, előadása is hozzátesz az ivó rész túlfeléről. Egy szó, mint száz, kénytelen lesz egy kicsit várni, míg a fogadóshoz kerül, addig is viszont, ha áldoz némi időt a körültekintésnek, feltűnhet neki néhány furcsább alak, akik a többitől eltérően nem vigadoznak hangosan és önkívületben, hanem inkább kémlelnek, s azok a kutakodó tekinteteik nem egyszer vetülnek magára Belphegorra is.
reveal your secrets

Athan


Tükörszilánk - Druids - Page 2 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 24, 2020 11:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  NextTükörszilánkok

druids  


Valahogy zsigerből érzi, hogy valami nem oké ezzel az alakkal, de elsőre adja a tudatlan bolond koldust, aki most mégis fessebb, mint a hozzájuk csatlakozott rongyos. Mégse a ruhái töltik el kétellyel és kérdésekkel. A pöcskarika kifejezésen felvonja a szemöldökét, elpillant a démonnő felé, majd vissza. Bárgyú vigyort enged, hogy ő ilyet nem mondhat ki, se válaszolhat arra, hogy mégis kicsoda, mert jelenleg a senki szerepét viszi. Már azonban mégis szólna, mi a neve, amikor Mammon szól közbe és… hát, akkor ennyit az álcáról? Végül is, annyit mondott, ne aggódjon érte, mást nem. Nem volt ott, mikor bemutatták, mégis, Belphegor felé fordulva, karjait tárja szét, majd ejti le, hogy most akkor ez mi is.
- Úgy bizony – ejti meg a megerősítést, hogy ki ő és tovább fürkészi az idegent. Megtudja a nevét, majd azt is, hogy felakasztották, de mégis él. Majd csak beszél és beszél.
- Ó! – őt érdekli a mese talán a legjobban, hallgatva őt szinte pörögnek az agykerekei. Feltámadás, nem halnak meg. Ismerős szöveg, nem? Bár ahhoz lezárások kellettek, nem hiszi, hogy itt is az lenne a válasz, hogy bezártak minden kaput és mindegy hogy halsz meg, visszatérsz. Érdekes gondolat.
- Halt meg valaki, mióta itt vagytok? Rajta kívül – kérdi halkan mégis, mert most már minek tátsa a száját, legyen gondolatmenete. Aztán közelebb lép és nem leplezve hajol lejjebb, hogy nyakát tekintse meg. Valóban hullaszagot érez, közelebbről főleg, de nem fintorog, elég holtat szimatolt ő már a hosszú élete során, hogy fel se tűnjön.
- Vagy nem akasztották fel jól és szerencséje volt – von vállat kiegyenesedve. – Ha nem törik aminek kell, megesik – mintha nem akarna esélyt adni annak, hogy a sárkány műve, pedig lehetséges. Lassan itt minden is. Nem ül le, ellenben pár, gondolatébresztő lépést enged magának, hogy aztán rápillantson a démonnőre, aki az ő okfejtésére is kíváncsi.
- Nos, érdekes – áll meg végül. – Téged megégetett, őt nem. Lehet csak ránk ártalmas, rájuk nem? – emeli ki azt a szót, ami hármukra utal és könnyed az értelme; ők nem halandók. De nem ejti ki, nem ostoba. Végül ismét Marcian felé néz. – Vigyük. Ha mágia, talán az látja – legszívesebben mégis kivetné az ablakon, feltámad-e másodszor is. De nem, csal leül végül.
- Ki ez a főmágus?


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 21, 2020 10:50 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  NextTükörszilánkok


-A
kkor nem igazán értem miért hoztad fel a szobába?-pillantok érdeklődőn Pestisre, míg nem Marcian meg nem szólal.
-Igen, értékelem, hogy megosztottad velünk a multikultúrális élményedet. Nem érdekel a béltartalmad bocs!-vetem oda foghegyről és mélyet sóhajtok. Az hogy a frissen szökött akasztott halott hallja amit mondok... Egy váll vonással elintézem, míg a Lord finoman korholja. Azt a részét is elintézi Mammon, hogy harmadik társunkat hogy hívják és bár inkább rálépnék a lábára, hogy ne a nevén nevezze, mégsem teszem. Finomat biccentek Marcian felé, hogy úgy van ahogy Pestis mondja.
-Mégis mi baja volt veled a helytartónak? Örülnénk ha kicsit bővebben kifejtenéd. Mert valljuk meg az őszintét Marcian, a kapunál majdnem nagy sz@rba kevertél minket!-nem tudok finomkodni a szavaimmal ahogy hallom fellengzős hangját ismét. Szinte elpukkasztja az agyam, és ahogy látom a borunkra is jócskán rájár. Nagy szemekkel pillogok és lenyelem kitörni készülő szavaimat. Aztán ahogy a fél halott ismét elénk tárja a pletykákat karba fonom kezeimet mellkasom előtt és míg fülem hallgatja a beszédét, addig szemeimmel Mammon arcát fürkészem, majd nem sokkal később Athanét. Pestis persze rögtön hozzá fűz valamit, de szerintem itt valami bűzlik -Marcianon kívül-, így ildomosnak érzem rákérdezni;
-Arra a területre gondolsz ahol minket is bedarált majdnem? Én kizártnak tartom ezt a pletykát... Ha te ilyen messze feltámadtál tőle, úgy hogy téged el sem ért a szájából kitörő fekete füst... Már hogy lehetne a hüllő az okozója az ismételt életbe lépésednek? Erre nem járt a sárkány...-ellépek az ágyamhoz és ruháim mellé ülök.
-Mammon te sem gondolhatod komolyan, hogy annak a dögnek köze lehet Marcian "feltámadásához"...-rázom a fejem és méregetni kezdem az akasztott barátunkat. Pillantásom Athanra vezetem.
-Neked mi a véleményed? Lehet egyáltalán benne valami? A tapasztalatok nekem nem azt mondják, hogy a Sárkány olyan nagy segítő...-húzom el a számat, átmozgatom elgémberedett nyakamat, majd ismét Pestisre pillantok.
-Mégis mit? Köpenyt, új ruhát? Esetleg valami medve bőrt? Vezessük rögtön láncon a táncostalpút.-könyöklök hátra, majd mélyet sóhajtok.
-Szerinted a nyakláncomért kapunk még egy ruhát a fogadóstól?-nyúlok fel a nyakamhoz, hogy leemeljem az egyetlen megmaradt dolgot amit ide pottyanásunk után magamon felfedeztem. Bár nem szívesen válnék meg tőle, de ha muszáj... Ne Mammon erszénye fogyjon megint. Ha pedig ezt megbeszéljük akkor felállva az ajtó felé lépek, hogy levonuljak az italozó részbe. Egyáltalán nem tartom jó ötletnek pont a Főmágus elé vinni!

szószám: 379
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2