Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Tükörszilánk - Druids •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Tükörszilánk - Druids VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 26, 2020 11:54 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


***
Lezárt játék
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 19, 2020 10:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  NextTükörszilánkok


M
ivel a főmágus ilyen különös érdeklődést mutat Athan iránt jobban játok ha befogom a csöpp számat, pedig aztán igazán feltolja ám a cukrom. Tuti, hogy direkt szekíroz, meg próbál... öhm, sértegetni, ahogy nem olyan régen fogalmazott.
-Akkor majd az univerzum egyensúlyt talál, az mindig kell hogy legyen... Megoldja magának!-vonok vállat unottan, majd tovább hallgatom a nőt, arról folyik a diskuráció, hogy ki szerint mi lehet a tény arra, hogy hogyan jutottunk ide, na meg... Mi is lenne a lényege az itt létünknek. Bár inkább homály fedi, semmint jutnánk valamire. Végül az egyik jóst elénk vezetik, testén bonyolult jelek vannak amik állítólag a Pokol kinyitásához kellenének, vagyis a kulcsokhoz vezetnének. A sárkány hamarosan kiderül, hogy itt az a lény lehet, mint nálunk a Sötétség. Mammon nevén is nevezi, összerezzenek Amara említésére, körmeimet kezdem pattogtatni, kimondta azt amit én nem mertem.
-Nos, az a megzabolázás nem igazán sikerül, nem gondolod... Mágus.-vonom fel érdeklődőn a szemöldököm. További szavaira mérgesen fújok egyet.
-Ahogy gondolod, de ha rám hallgatsz, nem akarod erősebbé tenni. A hatalomvágy nem jó!-tárom szét kezeimet, aztán finoman összeütöm a tenyereim. Nem is értem miért itt kell lennünk, ezt otthon is megtudhattunk volna. Vagy mégsem? A jeleket igyekszem a fejembe vésni, talán majd hasznunkra lehet. A kulcsokat végül is megkereshetjük, bár a Poklot nem kellene kinyitni akkor sem. A barlangot erőteljes remegés rázza meg, hangos, döngő léptek zaja töri meg a pillanatnyi csendet, s talán még a trónján ülő nő is megijedhet, legalábbis aggodalom olvasható le az arcáról. Ahogy előbukkan a képe ijedtemben ugrok egyet.
-Cs3szki!-szisszenek fel ahogy a sötét köd végig száguld a termen. Most mégsem éget, vagy okoz fájdalmat, ám a pillanatnyi hatásszünetet máris megtöri a sárkány, a Főmágus igyekszik csitítani, de szavai nem találnak be, a szörnyeteg pedig kitátja hatalmas száját és szólni nincs már időnk, egyetlen sikoly szalad ki a számon mielőtt úgy érezném végem van. Egyetlen pillanat alatt változik a környezet, ahogy kinyitom a szemem, markomban apró kis doboz feszül. A tégely, benne a varázskencével. Egyetlen apróság, ami túl valóságossá teszi az egészet. Tényleg megtörtént? Megperdülök a tengelyem körül és szinte azonnal a teraszajtó felé igyekszem, szinte kiszakítom a helyéről ahogy berobbanok a házba.
-Belial!-kiáltom Főnököm nevét ahogy felfelé robogok a lépcsőn.
-Azt hiszem tudom hol keressük...-nyitok be a dolgozóba, és Viszállyal szemben leülve, hevesen gesztikulálva mesélem el neki, hogy mi is történt velem.

szószám: 387
reveal your secrets

CherryPie


Tükörszilánk - Druids CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 18, 2020 3:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok

• Zene: Cantiga 166
A Főmágus töretlen érdeklődéssel hallgatja Athant, és az elnyert figyelmének köszönhetően a közbeiktatott kérdéseit sem hessenti el csak úgy.
- Anderael – feleli szűkszavúan, hümmentésekkel fogadva a további elbeszélését a leviatánnak az egykori hatalmukról és képességeikről. Minden kiejtett szót alaposan megemészt és elraktároz a tudatában, s amennyiben nem volna rajtuk kívül más a csarnokban, vélhetően még tovább faggatózna. Viszont jelen van a két démon, és az itt létük okáról nem feledkezhet csak úgy el. No persze nehéz is volna, mihelyst mindkettő afféle válasszal illeti a démonságuk és a kötelességük kapcsán, melyre a legkevésbé számított volna.
- Inkább az a bosszantó, hogy senki nem képes elfoglalni az őt megillető helyet a sakktáblán. Hibák és nem kívánt események láncolatát indítja be, ha valaki az univerzum törvényei ellen ágál – jelenti ki érdeklődéséből határozottan vesztetten a nő, melyet kizárólag az képes újfent fellobbantani benne, amit Belphegor fejéből sikeredik neki kimazsolázni. Igaz, a démonnő kérdésére fáradalmas sóhajt kénytelen megejteni.
- Mint ahogy a társad megfogalmazta, nézőpont kérdése. De én inkább azt mondanám, mindkettő a valóság, csak épp úgy keveredett a kettő egymással, miként nem lett volna szabad – állapítja meg hűvösen, visszahelyezkedve a trónjára, melynek magaslatáról ismét Athant találja meg hideg szempárja.
- Nem gondolom, hogy ezt valaki művelte. Inkább valami. Valami, amely kozmikus torzuláson esett át, egy afféle hiba, melyet képtelenség kisatírozni a két világ határáról. Talán nem is kell – magyarázza higgadtan, sejtelmes, moderált mosolyt egyengetve ajkának vonalára. - Csak tessék – int, és az előrángatott jóst közelebb vonszolják a hármashoz, hogy a hátán és a testén húzódó jeleket alaposan megfigyelhessék. A többségük démoni eredetű, a pokol nyelvén lett megírva, ennek okán több mindent el tudnak rajta olvasni a hozzá értőek. Gyakorta felmerül a Pokol kifejezés, a kinyitás, feltárás, kibontakozás szinonimái, csakúgy a kulcsé, melyből ha minden igaz, kettő szükségeltetik. Mérget azért nem vehetnének rá, mivel számtalan helyen megtörik a szöveg vagy egyszerűen félbemarad. Nyilván hiányoznak belőle fontos részletek.
- Mint szemeiddel láthatod, és ha csakugyan démon vagy, hát megérted, miből gondolom – int a kezével Belphegornak a jós felé, hogy vizsgálja meg ő is bátran a jeleket. - A jelentősége… Gyűlölöm ismételni magamat – vonja meg az egyik szemöldökét, mielőtt Mammonra vetné a pillantását.
- Nem illetjük külön névvel – billenti oldalra a fejét enyhén, mint aki azt próbálja eldönteni, van-e jelentősége az elhangzott névnek, vagy sem. - Ami a jósokat illeti, képesek meghatározni, merre fog legközelebb felbukkanni a sárkány – magyarázza a készségességtől azért messze helyezkedve, de akadékoskodás nélkül.
Közben finom rengés száguld végig a csarnok egészén, és a mélyből felszakadó, távoli hangok egyszeriben felerősödnek. A Főmágus hunyorogva vezeti körbe a pillantását a helyen, ám egyelőre semmi szokatlant nem észlel.
- A hasznotok igen egyszerű, rajtam kívül nyilvánvalóan ti értitek a szöveget, melynek részlete a jósokon leledzik. Az én figyelmemet a sárkány köti le és a megzabolázása, valakinek az alvilágot is fel kell nyitnia – mosolyodik el negédesen. - Hiszen ez a célom, ostoba kis démon, erősebbé tenni a sárkányt és a hatalmát megfelelő célokra fordítani – villantja szemeit hirtelen Belphegorra, a türelmének edződését pedig egyedül az akasztja meg, hogy Athan is közbeszól. A meglátása láthatóan elgondolkodásra sarkallja a nőt.
- Talán az… Talán annak a vészjelzése, aki a két világot teremtette, hisz lehet ugyanaz – válaszol egyúttal Mammonnak is. - Tán a kettőnek semmi köze egymáshoz, és a véletlen sodort titeket ide… - jegyzi meg, noha ebben a kijelentésében nagyobbat nem is tévedhetne, és ezzel a tévedéssel bizony még a sárkány is tisztában leledzik.
A barlangszerű képződményt újabb rengés rázza meg, míg a folyosó sötétbe burkolózó vége felől súlyos léptek zaja csattan fel. A trónján ücsörgő nő árbázatán végigfut az aggodalom és a megilletődés elegye, azonban nem mozdul a helyéről, még akkor sem, mikor a feketeségből előbukkan a sokat emlegetett veszedelem rusnya képe. Szusszanása nyomán sötétellő köd száguld végig a csarnok egészén, bár ezúttal nem okoz semmiféle kárt vagy sérülést, hisz nem több, mint puszta lehelet.
- Ó… Úgy vélem kereshetett benneteket, ha így beengedte magát – szólal meg újfent a Főmágus, kijelentésére viszont a sárkány mély morranással felel. Majd a szája kitátásával, és a bensője gurgulázó, behatárolhatatlan morajlásával. - Az istenekre… Nem kellett volna ide engednem titeket – csattan fel bosszúsan a hófehér hajú nő. - Megparancsolom, alvilág szülötte, hogy azonnal-! - a trónájról felállván igyekszik távozásra inteni a szárnyas gyíkot, ám az elkerülhetetlen bekövetkezik; a szó benne akad, és a sárkány egyetlen, bőséges okádásával pusztulásra ítéli a környezetét. Menekülni sincs ideje a bent tartózkodóknak, olyan váratlanul és hirtelen történik minden; az egyik momentumban még a sárkány éles, recés fogaival néznek szembe, a másikban pedig minden elsötétül az elmúlás gondolatával ölelkezetten.

***

Mammon, Belphegor és Athan ismét ott találja magát, ahonnét az egész furcsa tapasztalás elindult. A saját világukban vannak már, sértetlenül, a megszokott ruháikban és küllemükben. Az egyetlen, mi hátramaradt számukra a bizarr utazásukból, azok maguk az emlékeik és a megismert tudás.
Valahol, a világ egy másik pontján a velük hasonszőrűen pórul járók különös tárgyat hagynak óhatatlan veszni, melyet a párhuzamos sík megsemmisülésekor úgyszint végzetes hatás ért. S egyúttal oda száműzetett, ahol a múltban jelen kell majd lennie, hogy a két felelőtlen angyal beindíthassa a folyamatot, melynek ők hárman akaratlan is megtapasztalói voltak.

reveal your secrets

Athan


Tükörszilánk - Druids Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 18, 2020 2:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  NextTükörszilánkok

druids  


Az érdeklődés láttára apró mosoly kúszik szája szegletébe. Ez már jó jel, nem is akar feltétlen ellenség képében tetszelegni, elvégre, megannyi dolog tisztázatlan és kérdéses, vagy épp csak még mindig nem érti a logikáját. Ez a nő itt, mindennek tudója lehet, olyasvalaki, akinek kezében hatalom van és azt már bőven volt ideje megtanulni, hogyan kezelje és hogyan tűnjön fel úgy, hogy annak kellemesebb kimenetele lehessen.
-- Sárkányvér! Ez tetszik – ragadja meg a számára lényeges kifejezést, szórakozott hangsúllyal. Hátha oldja kicsit azt a feszültséget, amely a két nő között kezd kibontakozni, mert viselkedésével ellentétben, figyel mindenre is. Mind a ketten erős személyiségek, és itt most kicsit a démonnőnek kellene engednie, hiszen, láthatóan fölénnyel rendelkezik a Főmágus. Erős menet ez, ahogy szusszan egyet. -– De értem, teljesen más a történet. Mi volt a mágus neve? – érdeklődik, ha már ennek van itt az ideje, majd csak rágja meg a kérdést. Miként. Olyan rég volt, talán igaz sem volt. -– Már sehogy. Sajnos manapság… nem áll módomban ezt tenni, de annak idején megtettem. Nem sokkal, ámbár annál nagyobb beleéléssel. Lecsippentettem egy szeletet, és aki elbírt vele, az övé lett és megmutattam, hogyan használja – noha, a folyamat talán hiányzik neki, ahogy az erő mértéke is, amit már nem oszthat olyan nagy mértékben, nem siránkozik utána. Ha eljön újra az ideje, akkor el, ha nem, nos… Tekintetével követi, ahogy megindul, félrelépve hagy utat is neki, hogy elérje a démonnőt és annak elméjébe másszon, nem túl kellemesen. Hogy mit keres, az egy jó kérdés.
-- Kinek van rajtad kívül még olyan mértékű mágiája, hogy egy hasonló, időn és téren át történő portált nyithasson? Talán a sárkány, talán valaki más? Egy Sárkányvérű? – hiszen, valóban, bólint is rá, hogy nem idevalósiak, nem is ebbe a világba. De valaki idehozta őket, szánt szándékkal. Talán pontosan tudva, kiket kell keresnie.
-- Vagy talán nálunk. Ez is érdekes – hümmög párat. -– Azt mondod, Amara ebben a képben lenne itt jelen? – fordul Mammon felé egy pillanatra. Ha ez igaz, akkor sokkal nagyobb a probléma, mint hitték. A rongyos férfi megjelenése rántja ki a gondolataiból.
-- Láthatnánk a jeleket? – mindenképp érdekes, hogy felbukkantak és hogy… Az ő világukban zárva van a pokol bármely kapuja. Most talán más lesz? Talán valaki ki akarta nyitni?
-- Állunk rendelkezésre, mindenképp. Ha sok különböző alak hasonlót jósol, akkor az egyet jelent. Talán a sárkány pusztításra vágyik és a világ veszélyben van. Ahonnét mi jöttünk, már minden jóformán halott. Talán ittlétünk vészjelzés.


reveal your secrets

Mammon


Tükörszilánk - Druids Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 15, 2020 5:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Már-már megengedett magának egy aprócska mosolyt a Főmágus viselkedése miatt. Nyugodt és kimért, aki tisztában van a hatalmával és nem fél attól, hogy ezt a testbeszédével és szavaival mások tudtára adja. Viszont a két nő civakodásából inkább kimarad, hisz hiába a nő hatalma, a szavai sajnos olyan szürkék, mint amennyire Mammonékat tartja.
- Azt hiszem, hogy kever Belial fivéremmel, az ő hatáskörébe tartozik a káosz. Ami pedig a szolgálatát illeti, nem, nem kellene azt szolgálnunk. Ez egy igazán általános és bosszantó tévedés, sőt, előítéletes. Bár ebben a korszakban ezen nem kellene meglepődnem.- nem tartanak még ott, hogy elhagyják a különféle babonákat és előítéleteket.
S kibújt a szög a zsákból, maga a leviatán árulta el, hogy mi is igazából, természetesen Mammont nem lepte meg, tudta jól, Belphegor nevében ugyan nem nyilatkozhat. De most már azt is tudják, hogy itt is előfordulnak Athanhoz hasonló lények, sőt, még több és érdekes tudás birtokosai lettek.
Nyugodtan állta, hogy a mágusnő Belphegorhoz érjen, nem érzi úgy, hogy közbe kellene avatkoznia, természetesen a fivére iránt „érzett” testvéri kötelék miatt megtenné, ha kellene. S talán azért se lépett közbe, hogy Belphegort büntesse a nyelve miatt, a mai napon már párszor meggyült vele Mammon baja.
- Kedves Belphegor, nézőpont kérdése, hogy melyik a valóság. Számukra ez, számunkra a sajátunk.- mondta nyugodt hangon, majd a főmágusra nézett.- Kérem, nézze el neki, még ifjú démon, egyszer majd csak benő a fejének lágya.- csekély erre az esély, de reménykedni talán lehet.
- Manapság sokan játszadoznak valamivel, vagy valakivel, amivel vagy akivel nem illendő és tudásán felül állt.- nem célzott senkire, főleg nem társaságuk egyik tagjára, ugyan.- Hm, ha jól értem, akkor a sárkányt az alvilágban zárták el, és a szabadulása után annak a kapuja is bezárult, és még nincs erejének teljében. Esetlegesen nem illetik egy bizonyos névvel ezt a sárkányt? Amara esetlegesen?- a kirakós darabaji egyre inkább egymáshoz illeszkednek, és bár a kép tisztul, mégis inkább homályosan látnak.
- Jós? S jósoltak is valamit, ami a hasznunkra lehet?- érdeklődve figyelte a jóst, és a testét borító jeleket, talán meg kellene nyúzni, hogy jobban kivehetők legyenek az írások.- S miben lehetnénk mi a segítségedre? Arra tudok következtetni, hogy így is tekintélyes hatalom bírtokában vagy, mégis mit tudna segíteni két közönséges démon és egy leviatán?- kérdezte higgadtan.- Oh, volna egy kérdésem, ha az alvilág téren és időn túlmutat, akkor véleményed szerint, aki ezt a világot teremtette, egyben a miénkért is felelős?- kérdezte érdeklődve.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 15, 2020 8:33 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  NextTükörszilánkok


M
ammonnak egy biccentéssel felelek. Reméljük tényleg így lesz. Aztán figyelmem a Főmágusra terelődik aki szemmel láthatóan jobban bírja szavaimat, mint a nagy és hatalmas "férfiak". Ó Lucifer örülök, hogy nem ember lettem! Egyszerű grimasszal engedem el fülem mellett az első mondatot... Még hogy sértés. Ám következő szavaira hegyezem a fülem, mintha kötelező lenne.
-Hát bocs, de ki kell ábrándítsalak, nem az van hogy nem tudom, hanem nem akarok visszamenni a Pokolba.-rántom meg egyszerűen a vállam, bár szavaim csak félig igazak. Hiszen Belial miatt most azonnal mennék, ha lehetőség nyílna rá. Míg Mammonnal és Athannal is vált pár szót, addig tekintetem tovább fürkészi a helyet, a hangok zsigerig úsznak fülemen keresztül. Mi ez a hely? Örülnék ha a halas hasonlatot elhagyná végre, bosszantó, hogy nincs jobb szava járása. De hát mit is várunk tőle. Miután a leviatánnal megdiskurálja a dolgokat, felemeli hátsófelét a piedesztáljáról és megindul lefelé. Ahogy mozdulatai nyilvánvalóvá teszik, hogy hozzám közelít megmerevedek, kezeim ökölbe szorulnak, de kivárok. Egy váratlan pillanatban halántékomon érint és elmémbe rongyol. Felnyögök a váratlan érzésre és talán fel is kiáltok, bár nem tudni, hogy meglepettségemben, vagy épp fájdalmamban. Pillanatokkal később ismét megszólal a nő.
-Szuper, egy megfejtéssel több, vagy kevesebb.-prüszkölök, ahogy ellép előlem és kicsit kitisztul a fejem. Míg Pestissel beszél addig igyekszem összeszedni a gondolataimat is. Mocskosul fáj ez az elme robbantás. Kíméletlen mágusa! Mammonhoz intézett szavai miatt mégis csak elképedek. De csak nem fér a fejembe amit mond. Ez nekem nem valós és utálom ezt.
-Na jó, tegyük fel, hogy másik világ, meg ez is... De akkor melyik a valóság?-kérdezek rá mielőtt a sárkányról kezdene regélni ami valljuk be egyre érdekesebb. Mintha megtörtént esemény lenne. Kutatok az agyamban, őrült módjára járnak fogaskerekeim, majd mélyet sóhajtok.
-Szóval itt sárkány képében jelenik meg.-motyotgom, de többet nem mondok pusztán gondolati úton teszem további megjegyzéseimet. Hogy mi is játszódik a fejemben. Nem sokkal később egy csuhás alakot rángat elő az egyik őr!
-Hol van az elveszett város? Miből gondolja, hogy ezek biztosan azt a célt szolgálják, hogy a Pokol megnyíljon? Miért van ennek akkora jelentősége?-pillantok fel a nőre. Ha a sárkány ilyen pusztításra képes úgy hogy nincs ereje teljében... Akkor milyen lesz ha fullon működik majd?
-Mondd el! Neked miért célod, hogy megnyíljon a Pokol? Miben segít az neked?-ráncolom szemöldököm. Itt valami nagy galiba készül!

szószám: 379
reveal your secrets

CherryPie


Tükörszilánk - Druids CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 14, 2020 8:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok

• Zene: Cantiga 166
A Főmágus nem kap a szívéhez Belphegor sértegetései hallatán, ellenben lágyan elmosolyodik.
- Nincs semmi furcsa benne, ezt hívják sértésnek – feleli könnyed hangvételben, láthatóan nem különösebben bántódva meg a démonnő felcsattanásán, mint ahogy azt a helytartó vagy a kapuőrök vezére tette volna. A további faggatózásai révén azonban lehull az arcáról a jó kedv, és fáradalmasan felsóhajt.
- Ha odafigyelnél sértettségedben, talán megértenéd, amit beszélek, kedves. De láthatóan nem vagytok átlagos démonok, titeket is megfertőzött a világ szürkesége, és ti sem tudjátok, hová kell állnotok a fajtátok okán. Sajnálatos – sóhajt egyet megint, bár a megérintettségéről kár lenne beszélni, ugyanis Belphegorról hamarost Mammonra süllyeszti a pillantását, elmés válaszára pedig óhatatlanul ismét elmosolyodik.
- Ilyen az, ha nem kapálózik valaki pisztráng módjára. Ám valóban tanakodni kellene? A káoszt kellene szolgálnotok, nemde? - billenti oldalra enyhén a fejét, mielőtt a leviatánnak adózna töretlen figyelmével. Egyértelmű az érdeklődése, enyhén még előre is dől ültében, ahogy hallgatja Athan rövidre szabott elbeszélését.
- Hmm, felettébb érdekes. A hozzád hasonlókat Sárkányvérűnek hívjuk errefelé, kiknek egy hatalmas mágus adott életet. A történet szerint a nyolc istenség ajándékozta meg hatalommal, hogy jót tegyen a világon, ám ő becsvágyában egészen másra fordította az ajándékát – mosolyodik el gyengéden, már-már elégedetten. - Abban azonban biztos lehetsz, minket bizton nem ti… teremtettetek. Noha érdekelne, miként adakozol te a mágiáddal…? - kíváncsiskodik, de persze a másik két vendégét sem felejti a nagy faggatózása közepette.
Olyannyira nem, hogy végre-valahára feláll a trónjáról, és lassú, kimért léptekkel lesétál a lépcsőkön, hogy Belphegor előtt állapodhasson meg. Kutakodó, hűvös szemeivel méregeti a nőt, majd minden előzetes figyelmeztetés nélkül a halántékára tapasztja az ujjait. Íriszei kifehérednek, amint meghívatlanul ront be a démonnő emlékeinek kapuján – mely egyébként számára nem túl kellemes –, és vad, kíméletlen kutakodásba kezd az ide kerülésük körülményeiről. Belphegor szerencséjére egykönnyen megtalálja, amit akart, így elereszti, és hátrébb lép egyet. Nem éppen aggódásában vagy elhűltségében, hanem, hogy lenyűgözötten végignézhessen rajtuk.
- A leviatán nem mondja rosszul, nem nekem köszönhetitek az itt léteteket. De nem is holmi haragosom végett. Nehéz megmondani, mi idézhette elő, ám ha jól sejtem, egy másik világból érkeztetek ide. Se nem a múltból, se nem a jövőből. Egyre érdekesebbek vagytok – jegyzi meg, néhány újabb lépést téve, hogy szemtől-szemben vehesse mustrára a vendégeit. Végül Mammon előtt áll meg, aki nem engedte eltéríteni a gondolatait az itt létük fő okáról, és ez kedvére tesz a Főmágusnak.
- Mint említettem, az itt létetek oka számomra sem egyértelmű. Talán a világotokban olyasmivel játszadozott valaki, amivel nem lett volna szabad silány mértékű tudásában – állapítja meg, majd hátat fordít, és visszasétál a trónjára, ahova kényelmesen letelepedik. - A sárkány az alvilágból szabadult ki, ezért is furcsállom, hogy amannak szolgái tanakodnak az állásfoglalásukban. A mikéntjét nem tudni, az viszont bizonyos, hogy még az ereje nem teljes. Ahhoz elébb meg kell nyílnia az alvilágnak egészében – magyarázza nyugodtan, miközben int az egyik őrének. A férfi eltűnik a homályban, de nem sokkal később egy rongyos csuhában szerencsétlenkedő alakot rángat elő magával. Az illető bőrén különös tetoválások fedezhetőek fel.
- Ez itt az egyik jós, a többit is összegyűjtöttem. Nem sokkal a sárkány felbukkanása után előkeveredtek a hozzá hasonlóak. Úgy vélem, a bőrére varrott jelek az alvilág megnyitásának kulcsai, netán koordináták valamihez, ami segíthet benne. Ehhez hasonló jeleket a csatlósaim egy elveszett város falán láttak nemrég, hol a legenda szerint a világ nyelvei különváltak egymástól – folytatja az elbeszélést higgadtan, hol a társaságot, hol pedig a reszkető jóst vizslatva. - S hogy ehhez mi közötök? Úgy vélem, ha egymás segítségére leszünk, ti is visszajuthattok a világotokba. Az alvilágról úgy hírlik, már csak afféle dolog, mely téren is időn túlmutat – mosolyodik el hidegen.
reveal your secrets

Athan


Tükörszilánk - Druids Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 13, 2020 10:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  NextTükörszilánkok

druids  


Elsőre nem volt alkalma jobban körbenézni, de szentel időt annak, hogy átnézze, hova is kerültek. A hely titokzatosságát már csak nagysága emeli ki jobban, a sötétbe vész a magasság és a jó ég tudja, mit rejt minden más. Beleborzong kissé, ez a világ, amelybe akaratlan rántották bele, folyamatosan csak meglepi és tán még el is gondolkodik rajta, hogy lehet jobb lenne maradnia, ez a világ él, a sajátja pedig haldoklik, legalább hasznosabban töltené az idejét, míg felfedezné. De persze, ez csak egy szórakozott gondolat, ámbár, sosem tudni, hogy az, ami idehozta őket, egyirányú volt-e csupán. Megannyi kérdés, de nem zúdíthatja felé, de a nőnek nem kenyere holmi lexikonnak lenni, már a tartásából látni, hogy ő inkább válaszokat vár, mintsem adjon. Nem lesz egyszerű, de nem ő az első ilyen az életében.
- Kérlek. Ismered az utolsó leviatán meséjét? Aki csak arra várt, hogy végső csatáját vívja meg Istennel? Ám ehelyett sokkal másabb felé vitte a történet. Egy hataloméhes démon kereste fel, hogy szövetségre lépve megszülessünk mi, én, és az, amit érzel. A démon hű katonákra vágyott, de nem bírt azzal, ahogy végül azok ellenük fordultak. Mi, akik úgymond a tengeri kígyó, sárkány, ki hogy nevezi ivadékai vagyunk, hamar pontot tettünk uralma végére. És lám, most itt vagyok, még ha ez most rövidnek is hangzott – nem akarta elhúzni, hisz se idő rá és nem is kívánja meg a helyzet, hogy másképp legyen. Nyilván, ha többre is kíváncsi, válaszol. Nincs minek titkolnia, ezek az alapok. – Ha hallottál hozzám hasonlóról, akkor talán valahol léteztünk is. Mit hallottál még? – mert érdekes, roppantul az, de had beszéljen a többi is. Hallott róla, egyre érdekesebb a történet. Talán az a mágia, amivel a nő bír, az ő fajtájuk gyümölcse? Talán ez az a világ, ahol elérték, amit akartak?
- Én voltaképpen nem mondtam sose, hogy elpusztítanám. Később érkeztem, így nem is láttam a sárkányt, csak hallottam ezt-azt. Roppant érdekes történetek – ez a világ ontja magából a mágiát, ő pedig fürdik benne. Talán észrevehető is, hogy szinte kicsattan a jókedve, ragyog.
- Nem rég érkeztem, nem tudom mit akarok. Vagyis, de. Érzem a belőled áradó mágiát és hasonlót csak akkor éreztem, amikor magam adtam át a mágiám halandóknak, ezáltal újat teremtve – Mammonhoz hasonlóan, ő is információkat szeretne, először a nőről, minden más jöhet utána.
- Nem hinném, hogy ő hozott ide minket. Előbb hinném más mágiájának. Talán akad ellenlábasa kegyednek? – fordul ismét felé.


reveal your secrets

Mammon


Tükörszilánk - Druids Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 11, 2020 10:32 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


- Ahogy én is.- kommentálta Belphegor szavait. Csak remélhetik mindketten, vagy mindhárman, hogy ha eljön a szükség, akkor ki tudja magukat beszélni a hurokból.
Megérkeztek a mágus elő, aki már-már otthonosnak nevezhető helyen vert tanyát, legalábbis egy démon számára az lehet. Érdekes hangok a szakadék mélyéről, sötétség ölel körbe mindent. S mindenki kérdez, ki ezt, ki azt, akad, aki csak magyarázkodik. Pedig már felesleges megtartani az álcájukat, a mágus tisztában van vele, hogy mégis kikkel áll szemben, legalábbis kettejükről tudta.
A mágus személyisége majdnem szimpatikus is Mammon számára, de sajnálatosan a démonnal szemben is hasonló hangot ütött meg, mint a többiekkel, oly nagy kár ez, oly nagy kár. Majdnem akkora, hogy Belphegor ismételten elfelejtett lakatott tenni a szájára, de minimum kissé moderálni saját magát. Mammon meg már nem lepődik, ráhagyja, mást nem tehet, és legalább olyan kérdéseket is feltesz, amiket nem a Pestisnek kell.
- Talán el akarjuk, talán nem, minden a körülményektől függ, ennyi legyen elég.- felelt a kérdésére nyugodt, kimért hanglejtéssel, még arca és tekintette üres volt, érzelmektől mentes, lehullt a nemes álarca, ideje visszatérni önmagához. S folytatta tovább a beszédet.- Csupán annyit láttunk, hogy elpusztított egy falut, semmi egyebet, túl kevés információ áll rendelkezésünkre, hogy oldalt vállaszunk ebben az apró konfliktusban.- apró jelentések a szavaiban, amit ha a Főmágus felismer, rájöhet, hogy akár még szövetségeseket is nyerhet magának ebben az ügyben.
Az egeres hasonlatra nem reagál, miért is tenné? Belphegornak szólt csak, nem hármuknak, és elég éles a nő nyelve ahhoz, hogy valahogy visszavágjon.
- Ahogy egy pár alkalommal már említettem, információt szeretnénk. A sárkányról, a jelek szerint kegyedről és arról, hogy hogyan is kerültünk ide, mi okból.- reméli, hogy legalább néhány kérdésére választ fog kapni, és nem csak mellébeszélések következnek, mert akkor talán beigazolódik a sejtése, hogy a Főmágus nem több, csak egy udvari bűvész, kinek bár van valamicske hatalma, de tudása az nem sok minden.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 10, 2020 6:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  NextTükörszilánkok


M
arciant hátrahagyva lépünk át a portálon miután szerencsésen hagynak átöltözni a Főmágus talpnyalói. Mocsok módon beszélnek Mammonnal, így szívem szerint átszúrnám a szívüket és megsütve aranyvillával falatoznám hosszasan élvezve a színeket. Nincs sok kedvem megindulni a mágia tudóhoz, de bérencei csak hamar a portál felé kísérnek minket, így átlépve a derengésen egy csarnokba, ahol középen egy emelvényen ott van Ő... aki nem más mint, egy Nő... Hát tudnék vagy cifrán káromkodni, de igyekszem visszafogni a számat, akkor is mikor a fehérhajú közli velünk, hogy mindhárman mágia tudók vagyunk. Igyekszem normálisan szólni hozzá, én is szeretném megtudni, ami a fejemben motoszkál, de a lekezelő stílusára pír önti el az arcom és haragom fellobban. Karjaimat összefonom mellkasom előtt, a levegő élesen szökik be tüdőmbe fogaim között.
-Azt gondolom furcsa, hogy egy démont vízi élőlényhez hasonlítasz. Főleg hogy legjobb tudomásunk szerint szinte még senki nem látott. Honnan tudod, hogy egy hal hogyan vergődik a hálóban?-lekezelő mosoly kerül pofimra és megrázom a fejemet. Nem merek Mammonra sandítani, biztosan lenne egy-két keresetlen szava most hozzám, de képtelen vagyok befogni a számat, Pedig esküszöm, hogy hagyni akartam beszélni Pestist. Mégis felbosszantott a trónuson terpeszkedő mágus. Mammonnak intézett szavaira nem reagálok, ám további mondataira akár én is képes lehetek felelni.
-Miért bizonytalanodtál el? Talán valóban te lennél a sárkány? Avagy közöd van hozzá? Hallasz ezt azt a Pokol szülötteiről, de te nem felelsz a kérdéseinkre. Nem tudom mennyire vagy oda az egyirányú társalgásért, de én személy szerint nem szeretem. A sárkány pedig gondot okoz az embereknek...-magyarázom csendes hangon és teszek fel újabb kérdéseket. Nem hiszem el, hogy ebbe bele kell mennünk. Körbe pillantva nem sok távozási lehetőséget vélek felfedezni, mi több, épp csak az a kis rész lenne megvilágítva ahol vagyunk. Szívesen kiáltanék fel, főleg ahogy jobban körbe pillantok. Mintha egy barlang lenne inkább. Összeszűkült szemekkel vezetem vissza pillantásom a Főmágusra. További mondandójával nem tudok mit kezdeni, de aztán valami eszembe ötlik, így két lépéssel előrébb lépek, de nem támadólag, így pillantok fel a nőre.
-Nem lehet, hogy te akartad, hogy itt legyünk? Mindhárman egy furcsa derengést megérintve kerültünk ide. Valójában nem tudatosan vagyunk a városodban. Segíts nekünk kérlek! Ha tudtad azt, hogy nem csak bennem van mágia, talán erre is felelni tudsz nekünk.-kérlelem halk hangon, hiszen ha emlékezetem nem csal, a portál is hasonló volt, mint az a valami ami magához hívott, ami után itt kötöttünk ki.

szószám: 391
reveal your secrets

CherryPie


Tükörszilánk - Druids CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 09, 2020 11:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok

• Zene: Cantiga 166
Marcian zavarodott arckifejezéssel pislant Belphegorra, mert a sok kérdés után már ő is kezd belezavarodni abba, hogy mit és mire kellene felelnie, ráadásul a logikai csomó kibogozására egyáltalán nem marad idő. Megjelennek a Főmágus emberei, akik különösebb vitába nem bonyolódnak Mammonnal. Kérlelhetetlen arckifejezéssel méregetik a kompániát, és csak úgy süt felőlük a felsőbbrendűség, melyhez minden bizonnyal a hatalmas mágus társaságában bőven hozzászoktak. Cserébe türelmesen kivárják, amíg a démonnő összecihelődik, és kizárólag miután elkészült, akkor tessékelik át a csapatot a portálon. Marcian meg persze igyekszik nem mutatni a megkönnyebbülését.
- Úgy lesz Mammon uram, mindenképpen. S köszönettel tartozom, nem hagyom veszendőben a drága étkeket! – integet utánuk az őszinte letörtséget, ámde lelkes tettrekészséget hamisítatlanul mímelve, ami éppen addig tart, amíg be nem zárul a szobában az átjáró. Noha Marcian már nem az ő problémájuk, vagy legalábbis elenyésző ahhoz képest, ami odaát várja őket.
A különös, kékes, derengő fénygömbökkel megvilágított teremben a Főmágus várja őket, aki egyesek kisebb, mások nagyobb meglepetésére a női nemet képviseli. A csarnokban persze nem csak ő számít érdekesnek, maga a helyiség sem billogozható az átlagosság fogalmával. Olyan, akárha egy barlang mély és hatalmasra nyíló torkába építették volna; a teteje a sötétség homályába vész, és két oldalt sem látni semmit, mivelhogy a folyosó mindkét oldalán beláthatatlan szakadék tátong. A feneketlenségből olykor-olykor különös, hátborzongató hangfoszlányok szakadnak fel, noha az érkezők beszéde azért bőven tompít rajtuk.
Nyilvánvalóan a Főmágus rá sem hederít már ezekre a háttérzajokra, de ha úgy is lenne, ezúttal képtelen volna odafigyelni rájuk, mert minden koncentrációját a vendégei és a szavaik kötik le. Hűvös érdeklődéssel méregeti őket és hallgatja meg a mondandójukat.
- Untass csak a meséiddel, hallottam már hozzád hasonlóról, de látni még sosem láttam – húzza gyengéd, rideg mosolyra az ajkait, majd Belphegorra süllyeszti a pillantását. - Az alvilág szolgáiról mindent hallani, és mégis, úgy kapálózol, mint hálóba gabalyodott pisztráng. Hagyd abba – legyint a kezével, aztán a társaság harmadik tagját is szemrevételezi.
- A Főmágus vagyok, ennyi legyen elég. S ha jól tudom, a sárkány felől érdeklődtetek, talán az elpusztításáról is szó esett, ki tudja, nem figyelek annyira oda a helytartó hápogására – legyint megint csak, mint aki rémesen unja, hogy a férfiról kell beszélnie. - Kicsit elbizonytalanodtam, megvallom. Jelentenek egy fekete szemű mágiatudóról, aki nyilván az alvilág szolgája lehetett egyedül, s mégis el akarnák pusztítani a hüllőt? Avassatok be, hogy is volna ez – billenti oldalra a fejét leheletnyire, egyúttal meg is válaszolva Belphegor utóbbi kérdését. Emiatt figyelt fel a nőre, de lám, kettőt kapott a fajtájából, plusz egy grátisz leviatánt, amely fajt egyébiránt nem ismeri. Nem ilyen néven.
- Ó, igazán rá kell kérdezned? Senki sem szereti, amikor cincognak az egerek – sóhajt fel drámaian a démonnő további faggatózására, megcserélve a lábait egymáson. - Ne is beszéljünk erről. Inkább rólatok. Mit akar a ti fajtátok a városomban?
reveal your secrets

Athan


Tükörszilánk - Druids Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 08, 2020 12:10 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  NextTükörszilánkok

druids  


Senki nem akarná azt tudni, megérti ő az akasztott aggodalmát, de ha valóban így van és neki friss mágiára van szüksége… Egy pillanatra tekint végig magukon; ha való igaz, akkor itt mindannyian képesek rá, lehet, hogy nem a sárkánnyal lesz akkora gond? Saját szavait fűzi tovább gondolatban.
- Tehát, félnek tőle. Erős. Óvatosak leszünk – bólint egyet, de nem sokáig tudja adni önmagát, hiszen nyílik a portál és megjelennek az őrök, akik előtt ismét csak egy koldus. Az, hogy a démonnő után érdeklődik, mágiára utalva… lenne mit mondania neki, de nem sutyorog, hiszen amúgy is öltözik, ha még oda is hajol, azt hinné, leselkedik és aztán kap a szeme közé. Sóhajt inkább egyet, egy nagyot, végül, amint a nő végez, elengedi a pokrócot, ami a földön köt ki, így hitelesen bámulhatja azt, ami a szobában nyílt. Valóban lenyűgözi, ha ezt a Főmágus nyitotta, talán többre is képes. Egészen elgondolkodtató, hogy él a családi hagyománnyal a ma éjjel, de ez csak amolyan… humor, saját magának. Jót mosolyog rajta, kívülről csak ennyi látszik. Mammon kicsit csípős megjegyzéssel fordul az őrök felé, majd azok vissza, de semmit sem tesznek, semmit sem lépnek, csak várnak. Nem tehetnek. Oda kell menniük, így, a kezük meg van kötve. Milyen kár!
- Egyél, hagytunk ételt! – fordul Marcian felé, mintha így búcsúzna, hiszen úgy látszik, Marcian se szívesen jönne, kapóra jött neki az egész. Vagy…? Csapda? Mindenre fel kell készülni, a rohadó világ, ahonnan jött, erre ad okot.
- De tényleg, micsoda? – jegyzi meg, megint, ahogy megtorpan, de azonmód lökik át a portálon, nem ismerve sem időt se kedvességet. Már mordulna feléjük, mondaná, de egy, a várt szoba, lakosztály, vagy bármely helyett egy csarnokba érkeznek. Körbefordulva néz szét, áldoz a hatalmasságnak, mire tekintete végül megtalálja a nőt. Valahogy minden idegszála borzong tőle, bőre lúdbőrzik, lába pedig automatikusan indul el felé. Nincs már koldus. Főleg abban a pillanatba, amint közli is. Szóval érzi. Bárgyú tekintete tűnik el, ahogy menet közben húzza ki magát és lépései magabiztossá válnak, ahogy megáll a trónus előtti lépcső aljában. Közelebb nem merészkedik, csak amennyire lehet, tekintetét a nőre függeszti.
- Ki is lett mondva. Különbözöm tőlük – hamiskás mosolya enged ennyit, de  nem hazudik. – Nem vagyok démon, csak anyám volt egykoron. De hisz miért untatnálak mesékkel, amikor… - fejet hajt, tekintetét nem véve le róla, hagyja a többieket felszólalni. Felteszik a kérdéseket, ő pedig más taktikát választ. Hallgat, míg mást nem kér. Ellenben minden rezdülésre figyel.

Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2