Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Tükörszilánk - Mages •
reveal your secrets

Nieven


Tükörszilánk - Mages - Page 10 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
208
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 17, 2020 3:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10


Tükörszilánkok

@Belial, @Natalie Rossmyra & @CherryPie

───────────── ────────────
Az esetleges veszéllyel mit sem törődve, jobban szemügyre veszem a hármasunkat. Meglepve tapasztalom, hogy nem egynemű az öltözékünk, s bár Belial biztosan első osztályúan festene szoknyában, itt most arra gondolok, hogy ők ketten szinte parasztiasnak látszanak mellettem. Leviatán felem azért erre valahol meg lesz simogatva. Szemeim alakjukat vizsgálja, és ki is szúrom Belial oldalán a kardot, és a nő hátán a tegezt. Gondolom a földön fekvő íj is az övé. Ha esetleg nem lenne annyi lélekjelenléte, hogy maga vegye föl, úgy én veszem magamhoz. Valahol vicces, valahol szörnyen kellemetlen, hogy ők mindketten olyan fegyvert kaptak, amit gond nélkül tudnék használni, na de a tőr… szóval vész esetén mágiát használok, igen. Azért megnézem a tőr életét, hogy mondjuk legalább valami elnyisszantására jó-e a díszes darab, vagy nem több, mint egy ék. Persze, értem én, hogy a ruhához ez illett… apropó ruha… le kellene tépnem az alját. Bármilyen kegyetlenül is hangozhat, ha futni kell, akkor hasra fogok benne esni, ez fix. Mondjuk szerencsére a földig pont nem ér le.
Azt kell mondjam, társaságunk harmadik tagja nincs a helyzet magaslatán. Mondjuk nem meglepő, elvégre csak egy ember. Ha annyi év tapasztalat állna a háta mögött, mint nekem vagy Belinek, biztos ő sem lenne ennyire elveszve. Én egyébként is hozzá vagyok szokva az ilyesmihez, az emberek, s mostmár a démonok, angyalok is lépten-nyomon meglepetést tudnak okozni. Ráadásul Belialt Mastemahnak szólítja. Hoppácska, itt valaki át lett verve, aranyom! Ez a gondolat szórakoztat. Anyám mindig “Hülye kurva”-ként hivatkozott arra a nőre, szóval innen a gyanúm, hogy személye nem esik egybe Belialéval.
A pofázó paraszt nem köt le, helyette fülelek. Mert hallok valamit, amit eddig még soha, bőrszárnyak táncát. Csak kémlelek, hogy merről jöhet, és… - SÁRKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNY - ordítom, a kezeimet a levegőbe emelem, szinte integetek a hüllőnek. Arcomra a legtökéletesebb boldogság ül ki. - Beli, nézd, sárkány! - mutogatom neki lelkesen, ha esetleg még nem vette volna észre magától. - Gyere, nézzük meg közelebbről! - kapok felsője anyaga után, és szerencséje, hogy démoni erővel bír, különben már vinném is magammal. A sárkány azonban másképp határoz, s felénk veszi röptét. Nem tüzet okád, s nem tudom, ennek örüljek-e.
- Szerintem még nem loptuk be magukat a tesó szívébe - jegyzem meg Belialnak, némileg lelohadt lelkesedéssel. - De mindenképpen megsimogatom, csak egy kicsit elnapolom - szögezem le, azon elmélkedve, hogy most akkor futnunk kellene?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 17, 2020 10:02 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10


Tükörszilánkok
Natalie, Nieven, CherryPie
Az udvaromban feltűnik egy különös, csábító derengés, épp csak megérintem és egy pillanattal később egy falu szénásában találom magam két nővel meg egy kotlóssal. Egy kialakuló káosz közepére érkezünk, a jó népek fejvesztve menekülnek. Kezüket, lábukat épp csak el nem hagyják, annyira igyekeznek elkerülni valamit. Hát mi a fene történik itt? Tűnődöm el egy kicsit, miután alaposabban felmérem környezetem. Egy pillantást vetek magamra is. Hogy elaludtam volna, nos ezt a gondolatot gyorsan elvetem. Én nem alszom, így logikusan ez egy álom sem lehet. Szénatársaimban ismerősökre lelek. Natalie és Nieven. Pimasz mosollyal nyugtázom, hogy Natalie sem felejtett el, Mastemah nevét hallva pedig hangos nevetésbe kezdek. A fenében, tényleg. Hát ő a kamunevemen ismer.
-Megteszi a Belial is. - nyögök be egy másik ismertebb démon nevet, ezúttal a valódit, de különösebb magyarázatot nem fűzök hozzá. A vadászlány még egy kérdés erejéig feltartja a parasztembert, aki döbbent arckifejezéssel felel és hangjából némi megrovás is kitűnik tudatlanságunk miatt. Elmondja, hogy egy fenevad tartja rettegésben a környéket, ezért ez a nagy pánikhangulat. Felvetődik bennem, hogy elnéznék a város felé, de terveimben hirtelen megakaszt egy éles, dobhártyaszaggató üvöltés. A semmiből váratlanul érkező sivalkodás megzavarja a lenti igyekezetet is. A földi lárma varázsütésre abbamarad, mindenkibe belé fagy a mozdulat. Minden szempár a felhők irányába szegeződik. Kiseprem magam a gazosból és erőt véve magamon két lábra állva felegyenesedem. Ösztönösen emelem fejem én is az ég felé keresve a kellemetlen zajok forrását, miközben pár lépéssel eltávolodom a gazkupactól. Hát nem kell sokáig nézelődnöm.
-Aztarohadt - csúszik ki számon, mikor megpillantok egy bazi nagy fekete sárkányt odafent repdesni. A felismerés másokat is elér, újra kitör a pánik. A szárnyas hüllőnek több se kell, alászáll és fekete örvénylést ereszt ki hatalmas száján, lehelete után semmi nem maradt.
-De megnézném közelről... - mondom ki, és mintha csak meghallana, a dög hirtelen felénk kanyarodik, mégsem érzem azt, hogy akár egy lépést is tennem kéne. Galád mosollyal figyelem, ahogy felénk közelít. Vajon milyen lehet a hátán utazni?

zene: nincs || üzenet: 320 szó ||
reveal your secrets

CherryPie


Tükörszilánk - Mages - Page 10 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 17, 2020 1:24 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10


Tükörszilánkok

• Zene: Cantiga 166
Kétségtelenül megannyi kérdőjelet hagy a hármas fejében a tapasztalás, a tény, hogy megszokott közegükből a másodperc töredéke alatt röppentek vissza az időben jó néhány évszázadot. Feltéve, ha valóban a múltba kerültek, bár egyelőre mi okuk volna mást feltételezni? Belialra pontosan úgy forgatja a fejét az a csirke, mint a megszokott világban tenné, s a középkorból ismert motívumok, ruhák, szagok, látványok mind hamisítatlanul jelen vannak körülöttük.
Ketten a város irányába mennének, masszív falai inkább tűnnek biztonságosnak, mint az erdő törékeny fái, ám Natalie a lélekszakadva rohanó ember után kiállt azonnali olajra lépés helyett. Az meg csodák csodájára megtorpan, s úgy néz előbb a nőre, majd Belialra és Nievenre, mintha elment volna a józan eszük.
- Hát kegyelmetek a föld alatt élt a tavaszi nap-éjegyenlőség óta?! - döbbent képpel mered rájuk a paraszt, aztán megrázva a fejét s egyúttal felrántva magát a hüledezésből, folytatja a beszédét. - Az óriási fenevad elől menekülünk! De jobban teszi kendtek, ha gondolkodás helyett fut velünk! - ennyiben hagyva jó tanácsát, a földműves iszkol is tovább a város irányába. Persze ez sem olyan egyszerű azért. A szénakazaltól kivételesen jó rálátás nyílik mind az erdőségre, mind a domboldalon tornyosuló, impozáns erődítményre, azonban a kijutást megannyi ház, kerítés és egyéb akadály nehezíti, bármerre is próbáljanak meg elindulni.
Feltéve, ha találnak magukban elég erőt hozzá, ugyanis hirtelenjében földöntúli, fülsértő sivalkodás rándítja görcsbe a zsigereiket, majd pedig… meg mernének esküdni, hogy szárnyak súlyos, lassú ütemű csapdosását hallják.
A levegő szinte megfagy, vészjósló csend telepedik a környékre, ahogy az emberek lélegzet visszafojtva, futásukban megakadva merednek az égre, kémlelve az eddig még nem látott veszedelmet. S az nem várat magára sokáig, egyszeriben méretes szárnyait kitárva röppen elő a magasba és teszi egyértelművé a kilétét. Tekintélyes nagyságú, éjfekete sárkány bontakozik ki előttük, melynek szeme csakugyan akár az obszidián, feneketlen sötétséget rejt magában. Pikkelyei ragyogóan csillannak a nap derűs fényében, míg a gerince mentén magasztos tüskék merednek a felhők irányába. Lélegzetelállító, ha egy szóval kéne leírni.
Eltelik egy pillanat, majd egy másik, aztán hirtelenjében ismét elszabadul a pokol. Üvöltözés, ordítás, sikolyok és az állatok nyugtalan panaszai töltik be a teret, s mintha a hüllőnek is csupán ennyi kellett volna, kitátva száját, kíméletlenül lecsap a falu határára. Ámde tüzes katlan helyett fekete örvénylés tör elő a torkából, melynek útjában semmi sem marad épen. A hármas nem lát oda, de a hangokból ítélve a pusztítás mértéke jelentős.
Talán ideje volna futniuk, merthogy a sárkány hirtelen irányt váltva a falu közepe felé lódul.
reveal your secrets

Natalie Rossmyra


Tükörszilánk - Mages - Page 10 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 15, 2020 11:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10


Am I in the past? Panic!
Belial, Nieven & Natalie
──────────── ────────────
« Comment; • Szószám; 367 • Zene; Exhumed»
«As you were I was.
As I am, you will be.
Az első mennydörgés riaszt fel mély álmomból. Ijedten ülök fel az ágyon, kezem automatikusan a párnám alá csúszik, kést rántok. Szívem hevesen kalapál, mellkasom rabságából kívánna kitörni. Szükségem van pár szívdobbanásnyi időre, míg realizálom, lakásom üres. Tekintetem lehunyom, hogy megnyugodjak, a különleges érzés mégsem tágít.
Kinézek az ablakon. Felhőtlen a sötét éjszaka, melyben ezernyi csillag ragyog. Rögtön kipattanok az ágyból.
- Mi a rossebb van már megint? – szorítom a kést és igyekszem a leghangtalanabb módon közlekedni amúgy nem túl nagy lakásomba, a forrást pedig igen hamar megtalálom. Egy derengés. Fejemben lévő csengők, harangok, kolompok egytől, egyig jeleznek, hogy veszélyes lehet. Nem kellene közelebb mennem hozzá. Egy ideig hezitálok, végül csak közelebb lépek hozzá. Majd vissza.
- A nyavaláyba… - jelentenem kellene, idegesen túrok a hajamba. Mi a franc ez? Hüvelykujjam körmét harapdálom hogy rájöjjek, mit is csináljak. Végül nem gondolom ezt tovább. Egyszerűen csak megérintem és…
Hirtelen jövő világosság bántja szemem, halkan nyöszörgök, a hátamon fekszem, mint egy teknős. A szag pedig… Ismerős valahonnan, amit régóta kerülök… Felülök és…
Széna? Markomba veszek egy darabot, orromhoz emelem és a szaga nagyon is valódi… A pánik pedig elfog, ahogy látásom kitisztul. Hirtelen pattanok fel, megszédülök, a kezembe tartott késért….
Hol a késem????????
- Mastemah – ejtem ki a férfi nevét, ahogy meglátom, és leginkább meghallom a nevét. Mi, mi történik? Mi van? Zavarodottan tekintek körbe… Nem New Yorkba vagyok ez már biztos és… Mi ez a ruha? Mintha Halloween lenne…
Majd egy alak lép hozzánk, hogy szóljon…
- Öhm… mi? – ráncolom homlokom. Hol a picsába vagyok és mi a franc történik? De közben a másik nő is mellém lép, kezét nyújtja nekem. – Natalie… - felelem könnyedén, fejem rázva. Túl zavaros minden…
- Hol a nyavalyás rossebbe vagyunk? – teszem fel a kézenfekvő kérdést, mert ez senkinek sem jutott még eszébe? Amúgy is mit keres itt egy démon?
- Hé, uram! – szólok a fura öltözetű ruhába lévő után. – Mi van itt? Mi elől meneküljünk? – közben pedig igyekszem szétnézni, felmérni a terepet. Egyáltalán: hol vagyok? Másodjára: mi a bánat van? Harmadjára: ez most csak egy álom és megint Mammon játszik elmémmel? Negyedjére: mik a tereptárgyak, mennyi ház, lakás, ember, ló, anyámkínja van és legfőképp, látom e szabad szemmel mégis mi elől kellene menekülnöm?
reveal your secrets

Nieven


Tükörszilánk - Mages - Page 10 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
208
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 15, 2020 9:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10


Tükörszilánkok

Zene: Coat of arms • szószám: 396
───────────── ────────────
Hátam egy fának támasztva, csukott szemmel elmélkedem az élet nagy dolgairól, na meg a következő lépéseimről. Az erdő csendjét hirtelen zaj töri meg, ami egészen biztosan nem egy kidőlő fa hangja. Mi a franc? Pattannak ki a szemeim, azt hiszem a közelből jön, s az ilyesmit mindig jobb szemügyre venni, még mielőtt nem várt veszedelem szakadna a nyakamba. Nem is kell sokat sétálnom, pár lépés csak, egy tisztáson hamar ráakadok a jelenségre. Alaposan szemügyre veszem, de egy percig sem kételkedek benne, hogy megérintsem-e. Minden bizonnyal Amara invitál valahova, azzal pedig nem akarom megharagítani - és megismerni annak következményeit -, ha esetleg tiltakoznék a hívás ellen. Úgy sejtem a köd hasonlíthat a mi vízjárós képességünkhöz, könnyedén nyúlok hát felé. Azt kell mondjam, Amara végre szert tett némi jóízlésra, ez a forma sokkal jobban tetszik, mint a fekete füst.

Megérkeztem, bárhol is legyen az az itt, elsőnek füleim biztosítanak róla, hogy többé nem ott vagyok, ahol eddig. ~Az emberek sosem bírják ki, hogy ne az ő hangjukkal legyen tele a levegő... állapítom meg bosszúsan, s hangyányit sem érdekel a tény, hogy én is pont ilyen lennék. A szemem útközben valahol becsukhattam, most lassan nyitom csak ki őket, ez a szerencsém, borzalmasan erős a nap fénye. Oldalra fordulok, hogy valamennyire csökkentsem szemem terhelését. Valami szúrja a bőröm, óvatosan pillantok oda. Zöldes… széna. Manapság? Imádom a lovakat, szóval eddig jó. Óvatosan felülök, mire újabb szívroham ér. Hova lettek a ruháim? Okés, Amarának tényleg nagyon jó ízlése van, csodaszép a ruhám színe, de akkor is… megszoktam már a nadrágot. Ráadásul a környezethez nem is nagyon illik, a beolvadást elvethetem hát. Basszus, megint nem a megfelelő érzékszervvel kezdtem! A közvetlen környezetemben ugyanis hatalmas mágia terpeszkedik, s legszívesebben jól fejbe verném magam, hogy nem ezzel kezdtem a felderítést. A forrás felé fordítom a fejem, és meglepve látom, Belial az. Erre azért megnyugszom egy csöppet. Nem is olyan rosszak az esélyek! Bár az nagyon érdekelne mibe kevert már megint Amara. Ahogy látom a személyes megjelenés kiment a divatból… de legyen, a szolgálatára állok, mást úgyse nagyon tehetek.
- Üdvözöllek, veled még nem hozott össze a sors - nyújtom a kezem társaságunk harmadik tagja felé, akit még soha életemben nem láttam. Ha még nem állt fel, szívesen fel is húzom, semmibe sem telik számomra. Belial csak egy biccentést kap, gondolom nem igényli a nagy ünneplést, meg ölelkezesét. - Nézzük, szerintem előbb-utóbb úgyis ideér. - legalábbis az emberek fejvesztett rohanásából erre következtetnék.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 15, 2020 8:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10


Tükörszilánkok
Natalie, Nieven, CherryPie
Vállamat kényelmesen a teraszajtónak döntve szívok egy szál cigit, amikor különös hangra leszek figyelmes. Könnyen gondolhatnám, hogy egy újabb vihar van készülőbe, hisz a robajt az egész környéken hallani, ám valami mégis azt súgja, ez valami más lesz. Elrugaszkodva a félfától, bagómból egy újabb slukkot szívva lépek ki az udvarra a hangforrást keresve, ekkor pillantok meg valami fura, derengő fényt a kert végében. Hasonló megmagyarázhatatlan érzés kerít hatalmába, mint amikor a tengerfenéken jártam. Egy különös erő, ami magához csalogat és egyszerűen képtelen vagyok ellenállni neki. A józan eszem tiltakozik és rossz ötletnek tartja, mégis ösztönösen emelkedik a kezem, nyúlok felé és a következő pillanatban már valahol egészen máshol járok. Fekszem. Tenyerem alatt szúrós gaz. A levegőben istállószagot érzek. Hallom a körülvevő világ zajait: sikolyok, sietős léptek, lópaták dobogásai, és kotlóhang (?). Utóbbit meglehetősen közelről érzékelem, szinte már a fejem mellől. Nyitnám a szemem, de mintha a szememet vájnák, úgy süt arcomba az erős napfény. Kezemet az arcom elé emelem, hogy tompítsam a fényvilágot és úgy nézek magam mellé. Mi a szar? Egy gülüszemű csirkével nézek farkas szemet. Jobbra-balra illegeti ostoba fejét. Hol az életben vagyok? Nehézkesen könyöklök fel a szénában, majd végignézek magamon. Látom a lovaglócsizmát és az oldalam mellett fekvő pengét. Olyan öltözék van rajtam, amit már jó ideje nem viseltem, mégis jól emlékszem rá. A halandók ilyenfajta hacukát a középkornak nevezett időkben viseltek. Aztán oldalvást pillantok és két nőt látok meg magam mellett a szénásban, de egyikük sem ismeretlen. Az egyik a szúrós szemű jágerlány, akivel New Yorkban szórakoztam, a másik meg Beleth nője, akivel a Halál avató bulin futottam össze.
-Natalie, Nieven. - szólítom meg őket, miközben ülő mozdulatba emelem magam. Épp feltennék nekik egy kérdést, mikor egy ijedt arcú férfi, olyan földműves forma szól hozzánk. Szavai régmúltiak, különös mégis megértem őt. Menekülésre sürget minket és nagy veszélyt emleget. Látom, hogy valamiért fejvesztve rohan a nép, ki is mászok a száraz gaz közül, hogy megnézzem, mi a riadalom oka. A távolban egy várost vélek felfedezni.
-Mit gondoltok, megnézzük mi folyik ott? - pillantok hátra a vállam felett, kérdésemet a két nőnek szegezve.

zene: nincs || üzenet: 343 szó ||
reveal your secrets

CherryPie


Tükörszilánk - Mages - Page 10 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 15, 2020 6:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10


Tükörszilánkok

• Zene: Cantiga 166
A három kalandort, Nataliet, Belialt és Nievent ugyanaz vonzza magához a való világ csöppet sem szürke hétköznapjaiban. Éjjeli égzengés, vagy inkább robaj, afféle hanghatás, melyet egy a kelleténél nagyobb, a föld légkörén túl későn szétpukkanó meteorit gerjesztene normál esetben. Hogy épp mit csinálnak, csupán maguk tudhatják, ám kétségtelenül felkelti a figyelmüket a különös lárma, s amennyiben utánanéznének a hang forrásának? Szobájukban vagy épp odakint, de a látóterükbe keveredik egy különös derengés a levegőben, mely a talaj felett lebeg úgy egy méterrel. Zavaros a felszíne, gomolyog, háborog, mégis csalogat, ráadásul olyan erővel, hogy egyikük sem tud neki ellenállni. Megközelítik, óhatatlanul hozzáérnek, és hopp!

Érzékeiket vadul rohamozza meg egy ismeretlen világ borzasztó zaja. Vakító napfény bántja a látásukat, a hallásukat emberek üvöltözése és sikolyai, a tűz összetéveszthetetlen ropogása és lovak patáinak ütemes dobogása, míg szaglásukat ez utóbbiak lepényeinek fertelmes bűze. Fekszenek, ez nem kérdés, méghozzá egymás mellett. Amennyiben hirtelenjében megpróbálnának feltápászkodni, szúrós szénába marhatnak az ujjaik, semmi biztosba, ami megkönnyíthetné a két lábra állásukat. Ha mégis sikerül magukhoz térniük, de legalább körülnézniük, fejvesztve rohanó emberekkel találhatják szembe magukat egy lepukkant falvacska kellős közepén. Ruháik különösek, Belial és Nieven saját tapasztalataik alapján emlékezhetnek rájuk a középkorból, míg Natalie a sokat forgatott könyveiből.
Maguk sem lógnak ki a sorból; Belial és Natalie lovagláshoz alkalmatos holmiban találhatják magukat, mindketten olcsó lenvászoningben, bőrcsizmában és a kelleténél szúrósabb nadrágban. A démon övén egykezes kard csüng a tokjában, a vadász hátán tegez s benne a nyilak, mellette a szénában pedig a hozzá tartozó íj. Egyedül Nieven, ki némileg kilóg a sorból, hiszen alakját fakó lila, nemesasszonyoknak való ruha öleli körbe. Derekát ezüstözött öv tartja, s az ahhoz illő medál is ott lóg a nyakában, benne csakugyan lila briliánssal. Övén egy kis szütyő függ, benne néhány érmével, s egy díszes tőr.
Különös látványt keltenek a szakadt és mocskos parasztok között, valahogy mégsem figyelnek igazán fel rájuk a hanyatt-homlok menekülők. Leszámítva egy elhaladó földművelőt, aki rémült arccal akad meg a nyugodtan ácsorgók vagy fetrengők láttán.
- Hát kegyelmeteknek elment a józan esze?! Szaporán, meneküljenek, itt van a veszedelem! - ordítja torka szakadtából, aztán tovább is lohol a málhájával abba az irányba, amelybe a menekülők szerény hányada siet. Amennyiben elpillantanak arra, egy város körvonalait fedezhetik fel, de túlzottan messze van az azonnali menedékhez. A többség bizony a környező erdőséget választja, ám hogy mi elől sietnek? Egyelőre nem tudnák megfejteni.
reveal your secrets

CherryPie


Tükörszilánk - Mages - Page 10 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 15, 2020 6:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
10 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2