Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Tükörszilánk - Mages •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Tükörszilánk - Mages VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 26, 2020 11:54 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


***
Lezárt játék
reveal your secrets

Nieven


Tükörszilánk - Mages Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
208
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 21, 2020 4:08 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok

Zene: Coat of arms • Üzenet: Köszönöm a játékot^^
───────────── ────────────
Nem lep meg, hogy Aldor nem érti a rejtett célzásomat. Hogyan is érthetné? Elvégre fogalma sincs, kik vagyunk mi Beliallal. Aligha hiszem, hogy a Viszály Lovasát itt ne “gonosznak” tekintenék, és valljuk be, rá is szolgált leélt évezredei alatt. A saját személyemről se pozitívabb a véleményem e tekintetben. Noha nem érdekel, milyennek látnak az emberek, biztosra veszem, hogyha lennének ismereteik arról, miket követtem el a múltban, akkor úgy vélnék, gonosz vagyok. Most pedig mégis azon fáradozunk, hogy megszabadítsuk ezeket az embereket a veszedelemtől, amely fenyegeti őket.
- Közel lehetnek ezek az ereklyék? Mert ha nem, úgy talán mégis inkább menekülnünk kéne, vagy biztonságosabb helyet keresni. Nem tudom mennyi idő telt el azóta, hogy lecsapott a falura, de ha errefelé tart, úgy bármelyik percben itt lehet - igazából arra gyanakszom, hogy más irányba indulhatott el, hiszen méretei mellett biztos, hogy még előttünk a városba kellett volna érnie, ám szeretnék már a tettek mezejére lépni. Az erdő nagyobb védelmet nyújtana, mint egy emberektől nyüzsgő város, s a falakon túl talán a Főmágus is nehezebben lelne ránk.
Arcom megrándul, ahogy szóba kerül valami, ami túlságosan is úgy hangzik, mintha Ménész ládájáról folyna a szó. A “nyolc istenség kegytárgya” megnevezésre őszinte undor ül ki a vonásaimra. Azt elpusztítani, nem felhasználni kell. Ámbár Isten egészen bizonyosan egyetlen csettintéssel alkot egy másikat. Az egész világot megrengető szörnyűség vajon Isten eltűnése lehet? Mert az inkább hatalmas áldás. Az eddigiekből még nem derült ki, hogy jól jártunk-e Amarával, vagy sem, de szabadok vagyunk, ez vitathatatlan.
A jósoktól nem várhatunk segítséget, ezt sajnálattal hallom, hiszen a “nyomok” szegényesek. Közben Aldor előkerít valami gömböt, amit egyre növekvő érdeklődéssel fikszálok, mikor arra a felismerésre jutok, hogy valami rúna lehet rajta. Azonban a jelet fel nem ismerem, ahogy egyetlen másik rajta helyetfoglalót se.
Már éppen jönne a beszélgetés igazán fontos része, amikor megremeg a föld. Zavartan pillantok le, azon morfondírozva, vajon ránk talált-e a Főmágus, ám mágiaérzékelésem eddigre kiszúrja, hogy igazából a varázslóval jobban jártunk volna. - Ez fá… - fordulok Belial felé, mintegy figyelmeztetve őt, de nem jutok el a mondat végéig, előbb semmisül meg az épület. Testembe mégsem hasít a várt fájdalom, helyette az eddiginél hűvösebb levegő ölel körbe.
- ...fájni fog - fejezem be a megkezdett gondolatot, de a szememet kinyitva arra döbbenek, hogy minden eltűnt. Azon a tisztáson állok, ahol Amara köde ért. Zavart értetlenséggel lesek körbe, azon morfondírozva, mi a menykű történhetett. Hacsak nem tettem szert egy új, fura emberi dologra, mint az alvajárás, valami történt velem. Állam a tenyerembe ejtem. Nos, erről lehet érdemes lenne beszámolni Athannak! Jutok arra a következtetésre, hogy ketten többre jutunk, vagy ha nem, legalább nevetünk egy jót. És talán… Beliallal is érdemes lenne szótváltanom...
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 19, 2020 8:51 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok
Natalie, Nieven, CherryPie
Figyelmesen hallgatom Aldor szavait, ahogy a felé záporozó kérdésekre felel. Minden átadott gondolatával csak erősíti a tényt, hogy mekkora sz*rban van a világa és mennyire sürgető az idő.
-Vannak efféle rúnák. - bólintok Natalie kérdésére, az már más kérdés, mennyire lennének hatásosak, használnának-e bármit is a sárkány erejével szemben. Próbát lehet tenni, de ahogy az öreg is mondja, nem volna veszélytelen mutatvány. Bár ilyen helyzetben, ha így is úgy is halálra van ítélve a dolog, mit veszíthetnének? Aldor megemlít egy legendás tárgyat, ami a repülő hüllő gyengítését szolgálná. Ménész ládája. Nem tudom miért, de a szelence említésére azonnal az a míves doboz ugrik be, ahol Mammon öcsém nyaralt egy ideig angyali társaságban. Nieven a legendákról kérdez, melyek a sötét lény kiszabadulásáról szólnak, majd a Főmágus és a jósok is szóba kerülnek. Míg a férfi a vadászlánynak beszél az alvilági kapukról, és hogy kinyitásuk nem volna szerencsés ötlet, egy gömböt nyújt felém, amit természetesen magamhoz is veszek. Érdeklődő pillantásokkal szemlélem a tárgyat, ami a mágiatudó elmondása alapján isteneiktől, vagyis az arkoktól származik. A gömb a vénember minden emlékét és tudását őrzi, hasznos dolognak látszik. A keresésről szólna épp, mikor a templom épülete megremeg, mintha csak földrengés rázná meg a vidéket.Valami baj történhetett. Odakint valami alaposan felkavarta a kedélyeket, mert menekülés hangjai és kétségbeesett kiáltások szűrődnek befelé. Olyasfélék, amik ideérkezésünkkor bennünket fogadott. Ez nem vetít előre semmi jót. Tisztán hallom, ahogy ijedt halandók világvégét emlegetnek, majd a jajveszékelés közepette kihallom a sárkány szót is. Úgy hiszem a fenevad visszatért és újból támadásba lendült. Az öreg felé fordítom tekintetem, aki halálra vált arccal, lemondóan tesz megjegyzést hosszan tartó tétlenségükre. Mindeközben a zajok felerősödnek, szinte a bejárat elől hallom. Nagy baj van. Késztetést érzek, hogy felkeljek székemből és az ajtóhoz siessek. Egy nyitással megnézhetném, mi is folyik az utcákon. De mindez csak gondolat marad, mert hirtelen szűnik meg minden körülöttem és eltűnik mindenki, csak a sötét némaság marad. Értetlenül ráncolom szemöldököm. Mi történt? Ugyanaz az a fura érzés, mint amikor a kocsmából hátulról tarkón csaptak. De ez valahogy most mégis más. Hirtelen oszlik el körülöttem a feketeség és kissé megrökönyödve észlelem, hogy saját házam udvarán állok, saját öltözékemben. Mi a fene? Nézek körbe meglepetten. Kell néhány perc, hogy elhiggyem, hogy nem a képzeletem játszik velem és valóban hazaérkeztem. Markom üres. A gömb, amit a kezemben tartottam, eltűnt. Ahogy az oldalamon feszülő fegyverek is. Nem maradt semmi kézzel fogható bizonyíték arra, hogy egy másik világban jártam. Aldor szavai viszont még most is tisztán csengenek. Mélyet sóhajtok és miközben igyekszem megérteni, mi is történt velem az előbb, visszasétálok a házhoz.
-Belphegor! Nem fogod elhinni, mi történt... - lépek be a teraszajtón a nappaliba.


zene: nincs || üzenet: Köszönöm a játékot mindenkinek, egy élmény volt Wink ||
reveal your secrets

CherryPie


Tükörszilánk - Mages CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 18, 2020 3:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok

• Zene: Cantiga 166
Aldor némi megilletődéssel pillant Belialra, mikor felsorolja a négy „alapkövet”, ám egy bólintásnál többet nem fűz hozzá a dologhoz, ellenben Nievenre fordítja tekintetét.
- Gonoszok? Én tárgyakról beszélek, kisasszony, afféle dolgokról, melyeket talán mi magunk is fellelhetünk. Noha abban igaza van, hogy a veszedelem csapdába küzdéséhez hatalmas erőkre van szükségünk, de tán a minket segítő mágusok összefogásával ez sikerülhet – magyarázza. - Amennyiben nem, úgy fohászkodhatunk isteneinkhez, hátha meghallgatásra lelünk – teszi hozzá, melyre Miriam bőszen bólogat, viszont Aldor ábrázatáról lerí, hogy ebben bízna a legkevésbé. Apró sóhajjal vezeti át pillantását Natalie-ra.
- Az alvilági börtönén kívül többről nem tudok. Noha akadnak afféle mágikus trükkök, melyek az erő elnyomására szolgálnak, de hogy erre a fenevadra is hatással lennének? Drága fizetséget követelne megkísérelni s rádöbbenni az esetleges hatástalanságára – jegyzi meg kétkedően, mielőtt eltűnődve megakadna, és hümmentene magának egyet. - Esetleg ott van a nyolc istenség kegytárgya. Állítólag a birodalom északi tartományában őrzik egy templomban, egyesek szerint egy szelence, mások szerint inkább egy gömb alakú kristály. Én magam még sosem láttam, ahogyan sokan mások se. Tán nem is létezik, de úgy tartják róla, hogy képes elnyelni az élő matériát, ezért igazán veszedelmes. Annak erejét valamiként felhasználva esetleg meg tudnánk gyengíteni a sárkányt – suttogja a végét már-már csak magának, és valószínűleg újabb révedésben törne ki, ha nem akasztaná meg Nieven hangja ebben. Határozottan kezd megfáradni a sok kérdésben, de egyelőre még igyekszik válaszolgatni.
- Előfordulhat, bizonyíték nincsen rá. Legendák pedig… Akad éppenséggel egy, mely szerint a sötétben nyugvó gonoszt egy egész világot megrengető szörnyűség ébresztheti fel hosszadalmas álmából – feleli, bár látszik rajta, hogy ő az elzárásán szívesebben morfondírozna most. Persze tisztában van vele, hogy olykor a megfejtéshez igen távoli kérdések és válaszok vezetnek, ezért sem legyinti le a leviatánt és a kompániáját az ezredik kérdés okán.
- Akármi lehet. Egyesek szerint egy démon az alvilágból. A magam részéről nem találgatnék, de másféleségét nem vetném el, tekintve az erejét – motyogja, aztán kiszáradt száját felfrissíti egy kis borral. - A jósok nagy valószínűséggel az ő fogságában vannak. Megjelennek és nyomban el is tűnnek, a nyakamat tenném rá, hogy a Főmágus begyűjti őket – bólint egyet, majd a szekrényhez sétál, melyből előemel egy kis gömböt, a tenyérben kényelmesen elférőt. Ősi vésetek díszelegnek rajta, az óénokit felfedezheti, ki ért hozzá, bár az elolvasásához afféle tudás szükségeltetik, melyre egyik, a teremben lévő sem volna képes.
- Sosem foglalkoztam az alvilág megnyitásának gondolatával, hölgyem, révén, annak végzetes következményei volnának ránk nézve. Ki tudja, miféle veszedelmek és szörnyetegek lappangnak ott. Az egyetlen út annak a börtönnek a megnyitása, amiben eddig raboskodott. Tán az elpusztítása, ha valaki birtokolna afféle, hatalmas erőt, de részünkről ez elérhetetlennek tűnik – válaszolja Natalie újabb, felmerülő kérdéseire, miközben visszasétál az asztalhoz a gömbbel a kezében. Belial felé nyújtja, és amennyiben átveszi, visszaül a székébe.
- Ezt a tárgyat az isteneink hagyták hátra egykoron. Az emlékeim, mindennemű feljegyzett tudásom benne foglaltatik, hogy az útjukon bármikor elérhessék azt. Remélem, hasznát veszik majd – biccent egyet a férfi felé, azt persze nem tudván, hogy a tárgy leendő sorsa sokkal drámaibb fonalakkal van átszőve, affélékkel, melyek pontosan ide, ehhez a momentumhoz egyáltalán elvezettek.
- Nos, ha engem kérdeznek, a keresést- - kezdene bele a feleletébe, viszont azt befejezni nem tudja, mivel a templomot óriási rengés rázza meg. Az italos szekrényben nyugvó poharak és üvegek hangos csattanással repülnek le a helyükről, és néhány kevésbé állhatatos bútordarab is eldől a váratlan erőhatásnak hála. Néhány pillanatra aztán abbamarad a furcsa jelenség, de a beállt csöndet és képzelt békét az emberek velőtrázó sikolya töri meg. Ha odafigyelnek, bizony elcsíphetnek néhány kiáltást, minthogy "Eljött a világ vége!", vagy "Itt van a sárkány!".
- Az istenekre… túl sokáig voltunk tétlenek… - leheli elhalóan Aldor úr, és szinte ebben a momentumban tarolja le a szárnyas gyík a templomot. Menekülni sincs ideje a bent tartózkodóknak, olyan váratlanul és hirtelen történik minden; az egyik momentumban még Aldor kifehéredett ábrázatát látják, a másikban pedig minden elsötétül az elmúlás gondolatával ölelkezetten.

***

Nieven, Belial és Natalie ismét ott találja magát, ahonnét az egész furcsa tapasztalás elindult. A saját világukban vannak már, sértetlenül, a megszokott ruháikban és küllemükben. Az egyetlen, mi hátramaradt számukra a bizarr utazásukból, azok maguk az emlékeik és a megismert tudás. Belial például hiába keresné a kezébe nyomott gömböt, bizony annak sincsen nyoma; a különös világ megsemmisülésekor azt is hatás érte, amely okán oda száműzetett, ahol a múltban jelen kell majd lennie, hogy a két felelőtlen angyal beindíthassa a folyamatot, melynek ők hárman óhatatlan megtapasztalói voltak.
reveal your secrets

Nieven


Tükörszilánk - Mages Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
208
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 17, 2020 1:19 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok

Zene: Coat of arms • szószám: 399
───────────── ────────────

Sajnálatos módon Aldor válasza után nem marad elégséges időm tovább tanulmányozni a jelet. Felmerül bennem, hogy esetleg megfoszthatnám a katonát a kézfejétől, de macerás és véres lenne, s feltehetőleg a fel is ébredne a transzból a férfi. Meg aztán nyomkövetésre is alkalmas lehet, így fájó szívvel ugyan, de lemondok a további vizsgálatról.
- Minden bizonnyal… - hangom színtelen. Aligha hiszem, hogy bármi jó kisülhet abból, ha valahol megjelenik mind a nyolc ark. Még az is megeshet, hogy Isten keze van a dologban…
Nem nehéz leképeznem a mi hiedelem világunkba azt, amiről Aldor beszél. Az Alvilág istene minden bizonnyal Lucifer, így a titokzatos négyessel a Pokol Lovasaira terelődnek a gondolataim. Legszívesebben hangos nevetésben törnék ki, de csupán egy apró kuncogást engedek meg magamnak. - Ezekszerint a főgonoszt kevésbé gonoszok állíthatják meg? - mulattat a gondolat, hogy milyen hasznavehetlenek az arkistenek. Mindemellett kíváncsian lesek Belialra, hogy ő mit szól ehhez. Hacsak nem keveredett ide a másik három Lovas is, úgy minden bizonnyal van valamiféle leképződésük itt. Azonban sosem hallottam róla, hogy lenne valami ereklyéjük. A sárkány személyére is fényderül. Hirtelenjében nem tudom eldönteni, hogy örüljek-e, hogy rokonnak hittem. Meglepne, ha kiderülne, hogy az ősleviatánt nem is Isten, hanem Amara teremtette, de ezt leszámítva szemernyi lelkesedésem sem maradt meg a sárkány irányába. Talán megpróbálhatnám eljuttatni Amarához, de az a némber már ígyis elég erős, s egyáltalán nem bízom meg benne. Majd ha előnyösnek érzem az együttműködésünk, akkor végzek pluszmunkát neki. Addig boldoguljon úgy, ahogy tud.
- És ha nem irányítja, de ő szabadította ki? - úgy tűnik ennek a Főmágusnak van annyi hatalma, hogy ilyesmit kísérelhessen meg. Most pedig azon gondolkozhat, hogyan tudná a javára fordítani, vagy akár uralni. - Arról nincsenek mondák, hogy lehet a világra szabadítani? - kérdezem, hiába nem ez most a leglényegesebb kérdés. Kellemetlen lenne, ha újra szabadon engednék.
- Miért, mi lehet, ha nem ember? - kérdezem. A válasz alapján úgy tűnik hármasunk “ember” mágus, akárcsak a mi boszorkáink. De milyen lehet még? - Ő azonban be tud minket mérni, és így hátráltathatja a négy ereklye felkutatását - mutatok rá, hogy a sárkány legalább nem rendelkezik pontos információkkal a helyzetünkkel kapcsolatban. Hirtelen villan a fejembe a gondolat, amelyről eddigre teljesen elfelejtkeztem. - Mi van a jósokkal? Akik képesek megjövendülni hol fog lecsapni a sárkány. Nem lehet, hogy az ereklyék helyével kapcsolatban is tudnának iránymutatással szolgálni? - mohó érdeklődéssel fordulok Aldor felé, hátha jó hírt fog majd közölni.
reveal your secrets

Natalie Rossmyra


Tükörszilánk - Mages 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 16, 2020 11:17 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Am I in the past? Panic!
Belial, Nieven & Natalie
──────────── ────────────
« Comment; • Szószám; 266 • Zene; Exhumed»
«As you were I was.
As I am, you will be.
Áldás és csoda. Az. Hogyne. Szkeptikus gondolataimnak mégsem adok hangot még csak fel sem röffenek a szavakon. Ehelyett kedvesen mosolygok rá, s a témát is, ahogy jött, úgy engedem el. Belial felismeri őket a kérdés csak az, hogy honnan? Az asztalnál állva hallgatom a beszélgetést, figyelek minden részletre. Érdektelenségem pedig egyre nagyobb érdeklődéssé változik.
Nem állok már egyik lábamról a másikra, hanem kihúzom magam, s figyelek minden egyes szóra.
Nem lehet visszazárni. Alvilág. Négy ereklye.
Kérdéseimre túl sok választ nem kapok, de most így is többet megtudtunk. A négy lovast említi, épp az egyik, ki megoldása lehetne az egésznek. Tekintetem a démonra vetül, majd vissza Aldorra. Jó, nem tudja a válaszokat, pedig nem is nehéz kérdéseket teszek fel. Talán máshogy kellene. A sárkányt, nem lehet elpusztítani. Vissza kellene zárni, ahonnan jött. Az alvilágból.
- A sárkány – felelem meg Belial kérdését, hiszen Aldor is erre gondol nem? Vele kellene kezdenünk a harcot. – Talán van, valami pecsét, csapda, amibe el lehet ejteni? – fordulok leginkább a démon felé. – Bármi, amivel megakaszthatnánk a mozgását. Ereje nagy, de ha a megfelelő rúnákat kombináljuk, lehet rá esélyünk. Az erejét kell felhasználni ellene. Van olyan rúnád, ami az erejét emészti egy csapdába? – tudom, hogy az egész dolog abszurdnak hangzik, de abból tudunk kiindulni amit tudunk. Ami sok is és kevés is.
Majd visszafordulok Aldorhoz.
- Ön szerint, van valaki, aki tudna utat nyitni az alvilághoz? Valahogy átjött, de valahogy vissza is lehet terelni. Gondolom van… valami hiedelmük, hogy az alvilág kapuja hol van, vagy miként nyitható? – kérdezem, ez talán már olyan dolog, amire tudja a választ.
Adja az ég, hogy tudja a választ.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 16, 2020 12:00 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok
Natalie, Nieven, CherryPie
Akár otthon is lehetnénk. Egyre kísértetiesebb hasonlóságot vélek felfedezni a jelenünk történései és az itt zajló események között. Szemrevételezem a faragott szobrokat és vonásaikba saját időnk arkjait látom viszont, akikre itt istenségekként tekintenek. Miriamtól megtudjuk, neveik nincsenek, csak azzal a megnevezéssel illetik őket, amit előbb felsorolt. Nem sokkal később a belső terem kerekasztalánál ülve Aldortól kérdezünk, ő pedig megoszt velünk mindent, amit tud. Ahogy a csarnokban magasló istenségszobrok, úgy az elhangzott sztori sem cseng ismeretlenül.
-Egy sárkány az alvilágból...- gondolkodom el kicsit szavain, miközben hátamat a szék támlájának vetem, karjaimat pedig keresztbe fonom karjaim előtt. Legyőzésének módját nem ismerik, talán nem is lehetséges elpusztítani őt, így valóban kézen fekvő megoldás újbóli bebörtönzése. Társaimra pillantok, hogy lássam arcukat, vajon ők is felfedezik a párhuzamot? Az öreg, mintha csak Amaráról beszélne. A pikkelyes pusztító lehelete olyan, akárcsak a Sötétség fekete füstfelhője, ami bejárta az egész világot. A mágiatudós tovább fűzi gondolatait és említést tesz a "káosz négy alapkövéről", mint a repülő hüllő elzárásának módjára, amiben a démonlovasok ereklyéire ismerek. Egy halkabb hümmögéssel nyugtázom a hallottakat.
-Viszály, Háború, Pestis és a Halál, ha nem tévedek. - pillatok a férfi felé, miközben megnevezem az általa említett alapköveket.
-Bár lehet más néven ismerik őket, de azokban a legendákban, amiket felénk beszélnek, így nevezik őket. - fűzöm hozzá. Nem lep meg, hogy ezeknek a jelképeknek nem akadtak a nyomára. Nieven dióhéjba foglalja találkozásunkat a fenevaddal. Elmondhatjuk magunkról, főleg így utólag, ismereteink birtokában, hogy hatalmas szerencsénk volt, hogy nem haltunk meg. Megsérültünk ugyan, de sokkal rosszabbul is járhattunk volna. Olybá tűnik, erőnk csak átmenetileg hagyott minket cserben. Némileg megnyugtató a tudat, hogy mágiánk visszatérhet. Közben Natalieból záporoznak a kérdések, de a vénember csak lemondóan csóválja a fejét, és vajmi kevés használható válasszal tud szolgálni a vadászlánynak. Arra kérem Aldort beszéljen a Főmágusról, bár mind sejthetjük, hogy valószínűleg nem halandó az illető.
-Különleges lehet, ha képes efféle fortélyokra. Nagyon kevesen birtokolnak olyan tudást, hogy így elrejtsék nyomaikat. - jegyzem meg és bár nem mondom ki, egyetlen személy ugrik be, akinek hatalmában állhat efféle trükk. Az pedig nem más, mint maga Isten. Ő is nyom nélkül lépett le, hollétéről senki sem tud, és csak az előtt tűnik fel, aki előtt kedve tartja. Aldor közben megjegyzi, hogy bár figyelemre méltó és kétségtelenül veszélyes alak a Főmágus, mégsem rá kellene koncentrálnunk. Sóhajai között lép az egyik szekrényhez, míg tekintetemmel követem őt.
-Rendben, akkor hol kellene kezdenünk? - kérdezek is rá, mint javasolna első lépésnek.

zene: nincs || üzenet: 399 szó ||
reveal your secrets

CherryPie


Tükörszilánk - Mages CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 14, 2020 8:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok

• Zene: Cantiga 166
Nieven kérdésére a szabadulásakor válaszol Aldor úr, méghozzá azzal, hogy a jel a Főmágus jele, akiről úgy hírlik, fagyos és hideg, mint a billogjaként szolgáló hókristály. Többet ő sem tud elmondani a jelkép eredetéről, másrészt sietniük kell tovább, hogy még azelőtt biztonságba érjenek, mielőtt a katonák felocsúdnának a révületükből.
A templomban Miriam arca szinte felragyog, amint Belial megvallja, hogy felismeri az isteneiket, azonban kérészéltű, gyermeteg lelkesedése addig tart, amíg Natalie nem kérdezősködik tovább. Koncentráltan felel, már amennyire tud.
- Nincs külön nevük, mi így hívjuk őket – bólint egyet, amit nem sokkal később egy fejrázás követ; nem ismeri a kompánia istenségeinek a nevét. - Nagyon régi ez a templom, kisasszony, de bizton találkozhatott az istenségekkel a megalkotójuk. Áldást adhattak neki, hogy ilyen csodát hozhasson létre – válaszol ezúttal Nievennek, mivelhogy Aldor bőven előrébb halad tőlük. Persze nekik sem tart soká beérni a tudósembert, aki, miután itallal kínálja őket, csakugyan helyet foglal az asztalnál. Elgondolkodva pillant a leviatánra, mint aki azon morfondírozik, beavassa-e a társaságot az elméleteibe, vagy erről egyelőre még hallgasson? Nos, azt neki is be kell látnia, hogy a sárkány már az ajtajukon kopogtat, és az ő szervezetük is egyre közelebb került a felemésztődéshez, ezért nincs idő a teketóriázásra. Gyorsan kell cselekedniük annyi emberrel, amennyit csak össze tudnak gyűjteni.
- Ha már így rákérdezett, kisasszony… Azzal mindenki egyetért, hogy a veszedelem az alvilágból szabadult ki. A mikéntjéről fogalmunk sincs, ám a legkézenfekvőbb cél, hogy oda visszazárjuk a fenevadat. Legyőzni olybá tűnik, nem lehetséges – magyarázza eltűnődötten, majd egy sóhajt követően folytatja. - Azt mondják, az egykori börtöne megnyitásához az abszolút káosz négy alapköve szükségeltetik, valamiféle ereklyék, melyeket összetéve megnyílik a föld, s a gonosz elveszik. Számtalan forrás utal erre, igaz, a sárkány helyett az abszolút gonoszról értekeznek, ám nem hinném, volna különbség. Na mármost, ez a négy alapkő vagy tárgy, lény még mindig ismeretlen a számunkra – jegyzi meg, mielőtt Belialra fordítaná a tekintetét a leginkább magának ejtett megjegyzése okán, aztán Natalie-ra, aki úgy fest, kiapadhatatlan kérdéstárral rendelkezik. Mégis Nievennek felel elébb.
- Nos, ez esetben elképzelhető, hogy emiatt csappant meg az erejük, de ha a társa már érez javulást, akkor bizton nem nevezhető véglegesnek a balszerencse – bólint egyet, és csak eztán tér rá a vadásznő által feltett számtalan kérdés megválaszolásához.
- Igen, már előtte is – jelenti ki nyugodtan, kortyolva egyet az italából. - Talán. Bár ha volna, és valóban a Főmágus irányítaná a sárkányt, mint arra apellálni tetszik, már rég ellenünk fordította volna a fegyverét – teszi hozzá, mielőtt felkelne a székéből.
- Kedvesem, ha tudnám ezekre a választ… Úgy kérdezi, mintha a veszedelem és annak irányítása holmi hétköznapi, megszokott dolog volna – csóválja meg a fejét, noha egy-két furcsálló pillantást azért Natalie-ra vet. Tán ennek köszönhető az elrévedése is, melyből Belial kérdése rántja vissza, mit persze ismét a vadász és végül Nieven megjegyzése követ.
- Becsvágyó, gonosz és aljas. Feltéve, ha ember egyáltalán – tekint a démonra. - Mint ahogy a nemes asszony megjegyezte helyesen, nem tudunk a Főmágus helyéről. Bemérhetetlen, ekként más információval sem tudok szolgálni. Mégsem hiszem, hogy előbb vele kellene foglalkoznunk. Akkor sem, ha a mágiája hatalmasabb, mihez átlagban hozzá vagyunk szokva – sóhajt fel, letéve a poharát az asztalra, és ezúttal egy másik szekrényhez lép oda.
reveal your secrets

Nieven


Tükörszilánk - Mages Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
208
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 14, 2020 12:29 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok

Zene: Coat of arms • szószám: 394
───────────── ────────────
Alaposan szemügyre veszem a katonákat, de sokáig nem jutok semmire, mivel elsősorban az öltözéküknek szentelek figyelmet, amulettféleséget keresek. Az egyiken kesztyű van, így a másik kettő kezét veszem szemügyre, hátha látok rajta gyűrűt. Ékszer helyett azonban más fogad, egy különös sebhely, amit még eddig egyetlen lényen sem láttam. Egy billogra hasonlít a leginkább, nem hiszem, hogy más ilyen lenyomatot hagyna. Azért ellenőrzöm a másik kesztyűtlen katonán, s rajta is akad. - Aldor úr… ez a jel jelent valamit? - mutatok a katona kézfején helyet foglaló nyomra.
A templomba belépve az jut eszembe, hogy előadom a leviatán istenségek csodás és szívszorító történetét, de sajnos ez elmarad, mivel Natalie megelőz. Magamba fojtom bosszús sóhajom, értelemszerűen egyik istensége se túlzottan kedves nekem. Isten egyértelműen nem, s még Amaránál is várom a nagy áttörést. Márha persze lesz olyan. Lustán szemrevételezem hát a kiszobrozott arkcsürhét, s arra jutok, hogy nem csak stilizált arcok néznek vissza rám, hanem bizony tényleg így festenek. - Az arcuk igen szépen ki van dolgozva, honnan tudta a megalkotójuk, hogyan nézhetnek ki? - érdeklődöm Aldor felé pillantva.
- És melyik elképzelést tartja a leghelyénvalóbbnak? - én is, akár Natalie inkább konkrétumokat szeretnék hallani, ötleteket. Ha az arkok jártak itt, úgy könnyen démonok, és mi is vetődhettünk erre. Isten áldott munkáját tekintve simán el tudom képzelni, hogy csak betörölt megint, szokás szerint. Talán valamelyik természetfeletti csoporthoz köthető a sárkány is. - Akkor biztosan jó ötlet itt ülnünk és beszélgetni? - értem ezt a erőbemérésre. - Hiszen Natalie-t és Miriamot is megtalálták a katonák - osztom meg Aldorral aggodalmaimat.
- Noooos… igen, mindannyian mágusok vagyunk - csak Natalie miatt kétkedtem, ám ő igen látványosan használt mágiát, ez pedig elbizonytalanít. - Teljesen közvetlenül nem, de ott voltunk a faluban, amikor megtámadta azt. A hatást tekintve nem hiszem, hogy eltalált a füstje - mert attól meghaltak -, de könnyedén megeshet, hogy egy kevés került a szervezetünkbe - ki tudja, talán a lelket támadja a füst. Mindenesetre, ha a szárnyas koma tényleg el tudja szívni a mágiát, úgy tényleg több közös van bennünk, mint elsőre számítottam. Talán tovább is fejleszthetem a mágiaelszívó képességem valamiképpen. Mondjuk a szíve elfogyasztásával… Elvégre én igazán megpróbáltam barátságosan viszonyulni hozzá, de nem nagyon hagyta.
- Az eddigiek alapján az első se könnyű feladat. Azt hallottuk, hogy nem tudják bemérni a Főmágust, s lehet nincs is a városban - pillantok itt Miriamra, akitől az információ származik.
reveal your secrets

Natalie Rossmyra


Tükörszilánk - Mages 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 11, 2020 8:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Am I in the past? Panic!
Belial, Nieven & Natalie
──────────── ────────────
« Comment; • Szószám; 350 • Zene; Exhumed»
«As you were I was.
As I am, you will be.
Szemöldököm ráncolva emelem Belialra, egyrészt, megvárom, hogy Miriam kérdésére felel-e, de ugyancsak a szemem sarkából figyelem, bármelyik társamra is, a Harmónia istenként ismert szobor. Több nevét is fel tudnám soroltatni a legtöbb panteonból, mint Harmónia, Concordia, Ma’at. S nem vagyok előrébb, hogy ők most melyik vallást is gyakorolják. Halál, Rend, Fény… Hát így sem. Mégis figyelmesen hallgatom a nő szavait.
- Esetleg vannak nekik neveik is, vagy csak a jelzőik? Avagy, nem ejthetik ki a neveiket? – kérdezem tőle, hátha ezzel valamivel közelebb kerülök, valamiféle megoldáshoz. Leginkább, hogy melyik rémálomba is csöppentem bele és ki szórakozik velem. Gyanakszom a démonra, hiszen a megtévesztés is lehet a fegyvere. De ennyire elhamarkodott még nem lennék.
- Igen, igen. Mi kiejthetjük a neveiket is, hátha úgy is ismered őket. Isten és Amara – mosolygok kedélyesen a nőre, hátha a leomlott, egymás iránti bizalmunkat újra tudjuk építeni. Sok esélyt nem látok rá, de… Sose lehet tudni.
Az asztalnál pedig figyelmesen hallgatom Aldor szavait. Szemöldököm enyhén vonom össze, finom ráncokat képzek orrnyergem fölé.
- A sákrány felbukkanása előtt is megkezdték már az ellenállás szervezését? – megvárom, amíg erre válaszol, de ha esetleg igennel felelne- amire nagy a gyanú, akkor tovább folytatom. – Ön szerint van összefüggés eközött? – hirtelen felbukkan egy sárkány, akivel a Főmágus szimpatizál, ő pedig csapdába esik. A véletlenekeben sosem hiszek.
Szemöldököm mégis a magasba szökken, hogy ilyen könnyen bizalmat szavazott nekünk. Nocsak… Kicsit… meggondolatlanok itt az emberek.
- Mit nyer a sárkány erejével a Főmágus? A képességét kapja meg, vagy nagyobb erőt nyer ezáltal? – mert azért nem mindegy. Egyik sem lenne igazán jó, de mégsem mindegy, hogy mivel állunk szembe. Én is arra nézek, amerre a mágus, majd vissza és találkozom a démon pillantásával. Egykedvűen vonom meg az egyik vállamat.
- Esetleg hol van ő? Tudja a pontos helyét? Az épület alaprajzát? Miriam említette, hogy nehéz megközelíteni őt, nos… - fejem enyhén félrebillentem. – Talán én meg tudom, ha pontosan tudom, hogy hol van. Mennyien őrzik? Pontosan milyen hatalommal bír? – a magam részéről nem arra vagyok kíváncsi, hogy milyen ember. Hanem, hogy miként járhatnánk a legrövidebb időn belül az eszén túl. Ahhoz pedig nekem konkrétumokra van szükségem.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 11, 2020 1:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok
Natalie, Nieven, CherryPie
Belépünk egy régi templomszerű épületbe, ahová az öreg vezet. Befelé haladva a csarnokban magasodó szobrok azonnal magukra vonják figyelmemet, így meg is állok egy hosszabb pillanatra, hogy szemrevételezzem azokat. Nem tudom elrejteni meglepődésemet, amikor az egyik kőfaragvány arcában Raguelt vélem felfedezni. Aztán ahogy a többi alkotáson is végig hordozom tekintetemet, legtöbbjükben ismerőst vélek felfedezni. Köztük a Főnökét is. Külön templom...ez nem semmi.
-Valamennyijüket ismerősnek találom. - felelek az asszonyság kérdésére, majd magyarázatát hallgatva beigazolódik a gyanúm. A nyolc istenség a nyolc főtollast testesíti meg.  
Az "istenségek" kőmásait magunk mögött hagyva egy belső helyiségbe érkezünk. Míg Natalie inkább állva marad, addig Nieven és én helyet foglalunk és örömmel elfogadjuk a felkínált frissítőt is. Közben lehetőséget kapunk, hogy feltegyük kérdéseinket. Én néhány erőinkkel kapcsolatos dologra vagyok kíváncsi. Szükségünk lesz a képességeinkre. De nem kapok túl biztató választ, sem azonnal megoldást. A vén varázstudó szavaiból azonban az is kiderül, nem teljesen reménytelen a helyzet, vannak ötletek és elképzelések. Mágiánk megbízhatatlansága nem feltétlen tartós állapot. Végül is a semminél egy fokkal azért jobb.
-Tapasztaltam javulást. - jegyzem meg inkább magamnak, miközben kezeimre pillantok, eszembe jut a katona, akit nem is olyan rég sikerült a falnak repítenem. Szinte alig fejtettem ki erőt hozzá. A vadászlány is felteszi a kérdéseit, amikre Aldor készségesen válaszol, majd felkel a helyéről és komolyra fordítva a szót beavat bennünket a terveibe. Megtudjuk, amit már valahol mind sejthettünk, hogy a férfi a Főmágus ellenfele és befolyását, hatalmát igyekszik megdönteni, valamint leszámolna a repülő gyíkkal is, ami egy ideje a környéken élőket tartja rettegésben. De ahogy az sejthető ez nem egy egyszerű küldetés. Az öreg félbe hagyja a gondolatot és a szemközti falra mered, követve pillantását fordítom fejem abba az irányba, amerre ő is néz, de nem látok semmit.
-Hm... - elgondolkodva pillantok Nataliera. Indulásunk előtt a kocsmában még a Főmágusról faggatózott Miriamtól, de akkor fontosabb volt a vénember segítségére sietni. Most viszont, hogy Aldor kikerült a rácsok mögül és mondhatni biztonságban van - bár ki tudja meddig maradhatunk itt észrevétlenek, tekintve hogy a Fővarázstudó "szeme" mindent lát, talán itt az alkalom, ha már amúgy is informálódunk, hogy kifaggassuk emberünket a sárkánypártoló mágusról is.
-Mesélhetne nekünk a Főmágusról egy kicsit. Miféle ember ő? - tudakolom némi kíváncsisággal hozzátéve, nem sok jót hallottunk róla az itt élőktől.

zene: nincs || üzenet: 369 szó ||
reveal your secrets

CherryPie


Tükörszilánk - Mages CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 09, 2020 11:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Tükörszilánkok

• Zene: Cantiga 166
Nieven vizsgálódása eredménnyel zárul, már amennyiben nem kizárólag tárgyakat vagy ruházati kiegészítőket keres, hanem a katonák bőrét is végignézi. Amennyiben így tesz, feltűnhet neki, hogy a háromból kettőnek a kézfején különös, hókristályra emlékeztető sebhely éktelenkedik, mintha csak beléjük égették volna. A harmadiknál is bizton fellelné, ha lehúzná róla a kesztyűt, ezen kívül azonban egyéb megkülönböztető jelzésük az egyenruhájukon felül nem akad.
Mindeközben Natalie is jól boldogul a zárakkal, tehát igen hamar átsiethetnek a templomba, amely így vagy úgy, ám mindenkire hatással van. Miriam kissé megrökönyödve pillant Belialra.
- Tán felismeri? - kíváncsiskodik, mielőtt a vadásznőhöz fordulna. - Akit épp az uraság néz, ő a Harmónia istennője. A többiek a Halál, a Rend, a Fény, a Harcosok, a Vándorok - vagy a Gyógyítás - istenei és istennői, és ott van még az Erő, illetve az Alvilág istene is – sorolja fel körültekintően őket, mialatt befelé haladnak a terembe. - Ketten? Hallottam már olyasmiről, Fény és Sötétség, ha jól emlékszem? - érdeklődik ezúttal ő, miután viszont beérnek és zömével helyet foglalnak, csöndben marad, a szót pedig Aldor veszi át.
Belialnak és Nievennek önt a borból, de Natalie sem marad frissítő nélkül. Bólint a kérdésére, és egy másik asztalról kancsót emel le, melyből friss vizet önt a nőnek. Mihelyst kiszolgálta őket, továbbá magát és Miriamot, egy apró sóhajjal helyet foglal. Csendben végighallgatja mindhármukat, és a kelleténél talán kicsit tovább morfondírozik, no meg kortyol az italából, mielőtt válaszra méltatná őket.
- Nos, ha többen engem ajánlottak, úgy azt hiszem, jó irányban haladunk – biccent a segítőjének. - A helyzet azonban meglehetősen komplikált. Azt kérdi az uraság, hogy miként oldhatnánk meg? Vannak elképzelések, könyvek, leírások, melyeket tanulmányozok egy ideje, ám az erőforrásaink még mindig kevesek – pillant Belialra, majd Natalie-ra. - Kegyed arról kérdez, mikor változott meg minden? Régóta ilyen itt a közhangulat, de a pikkelyes felbukkanása óta rosszabb. Hisz ellenállás szerveződött, szerény személyem vezetésével – magyarázza nyugodtan, ismét hörpintve egyet a vörös nedűből. - A Főmágusunk emberei ejtettek fogságba, a mágiámat pedig higgye el kegyed, le tudják követni. Csupán remélhetem, hogy a fajankók elkábítása elegendő időt nyert nekünk – felel őszintén, s ezúttal Nievenre fordítja kutakodó a pillantását. Megigazítja a szakállát, mielőtt szóra nyitná a száját.
- Mind mágusok volnának? Érintkeztek valamiként a sárkánnyal? - kíváncsiskodik, elővéve a szakértő arckifejezését. - Mert ha igen, az magyarázat lehet az állapotukra. Több feljegyzés született, hogy érintkezés, elég, ha csak részleges is, előidézheti a mágikus erő megcsappanását, netán teljes megszűnését. Volt, akinél ez tartóssá vált, másoknál idővel visszatértek a képességeik. Ha tapasztalnak javulást, akkor nincs ok az aggodalmukra – biccent feléjük, majd némi mustrát követően felkel a székéből, és ütött-kopott köpönyegét a padlón súroltatva kezd el fel-alá járkálni.
- Nézzék, ha Miriam bizalmat szavazott maguknak, én sem kételkedhetek. Kimenekítettek, s a szándékaik is tisztának hatnak, ennek okán elhiszem, hogy magukat is a legmakulátlanabb indíttatás vezérli a sárkány legyőzéséhez. Ezért hát beavatom magukat a szerveződésünk két fő céljába. Egyrészt a Főmágus hatalmát meg kell dönteni, s bebizonyítani, hogy a város, az emberi világ ellen van, illetőleg a pikkelyes erejét óhajtja. Másrészt ezt a sárkányt el kell tüntetnünk innét. No, itt kezd bonyolódni a történet – bólint egyet magának összevont szemöldökökkel, és megtorpanva elréved a tekintete a szemközti fal irányába, mint aki hirtelen elfelejtette, hogy épp egy szónoklat kellős közepette van.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2