Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Alessya lakása •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Alessya lakása VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1140
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 03, 2020 6:42 pm
Következő oldal


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Alessya Blackwood


[img][/img]
☩ Reagok :
145
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 10, 2020 12:38 am
Következő oldal


Athan & Alessya
Like a river!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Az, hogy nem szólok róla, a saját elvem, meg hát ez is azt mutatja, hogy mennyire nincs itt sem biztonságban az ember lánya, szóval nem bánom, hogy itt hagyom New Yorkot, amit akartam megtaláltam, talán egyszer majd visszatérek, de most jelenleg más köti le a figyelmem, elvégre nem kell mindent elhinni az idegeneknek, lehet ha erőre kap, akkor meggondolja magát és inkább mégis bántani akar majd, amit nem engedhetek, mert vissza kell mennem a démonhoz, ha már elvállalta, hogy elvisz oda, ahol találkoztunk, ahol az álmaimban lévő szikla is található. Sietnem kéne, de így nem fog menni, csak ne hagyjon itt.
- Ugyan, nekem ez a természetes - jegyzem meg és mikor visszakérdez, hogy miért is bántana, hát kicsit tágabbra nyitom a szemem meglepettségemben. Komolyan gondolja a kérdést? Én elég sok okot fel tudnék sorolni, amiért bánthatna, az első az, hogy láttam, amint megjelenik ruhástól a kád vízben, a másik, hogy ezen képességén túl biztosan nem ember, amire itt egyből lőnek és nem utolsó sorban illetéktelen behatoló, ami szintén nem jó. A titkát tudom, így veszélyt jelenthetek rá attól független, hogy mit állítok magamról, nem köteles nekem ezt el is hinni, mégis megteszi. Az, hogy fegyvertelen nem jelent sokat, elvégre férfi és biztosan erősebb tőlem, szóval van okom tartani tőle. Ezért is döntök úgy, hogy takargatva magam inkább kimászok a kádból és magamra tekerem a törülközőmet, úgy hátrálok tőle és adok neki másik törülközőt, ami a felszereltség része. Van kettő darab, pont váltómosáshoz elegendő, amivel már nem fogok élni, hiszen elhagyom a helyet, amint ezt túléltem.
- Igen, nem ők tehetnek arról, hogy minek születtek és az, hogy a szüleik így elhagyták őket és nem találják a helyüket vagy nem tudják a képességüket uralni, az nem az ő hibájuk. - Nyilván neki is lenne még mit gyakorolnia, talán, ha segített volna neki valaki, akkor jobban menne és nem itt kötött volna ki, bár nagyon érdekel, hogy amúgy hova indult, amiből ez lett.
- Az nem jó, ha lefáraszt az ilyesmi, csak egyszer kerülsz rossz helyre és... nem jársz túl jól. - Kicsit sajnálkozva beszélek hozzá és a szám is elhúzom, hogy nem tetszik nekem a dolog, de most nem érek rá, hogy felajánljam a segítségem, nem maradok itt, nem fogok vele gyakorolni, ezt nem is tudnám szerintem, elvégre ki tudja hová érkezik és nem kéne kockáztatni, hogy esetleg Natalie szobájában köt ki, mert az katasztrófa lenne. Nem nézek oda, amikor feláll a kádban és gondolom leveti a ruháit, mert nem érdekel, csecsemő korom óta valaki más teste varázsol el és milyen szerencsés vagyok, hogy már láttam is, a tapasztalásban viszont nem tudom, mi lenne a helyes szó. Nagyon fájt, amikor a hátamba véste a pengét, jó mélyen és utána még el is égette, hogy ne vérezzek el, ami szintén fájdalmas volt, az égett hús szagától kicsit elkap az émelygés, de bent tartom a gyomrom tartalmát, inkább szuggerálom magam, hogy valami jó dologra gondoljak, azért szerencsére akad abból is az emlékezetemben.
- Hova szerettél volna eljutni? Messze vagy a célodtól? - Annyira pontosan nem érdekel azért, mert nem rám tartozik és talán nem is lenne okos dolog a búvóhelyét kipuhatolózni, mert még azt hiheti, hogy le akarom vadászni esetleg később, túlerővel a hátamban, ám ilyesmiről szó sincs, amint lefürdök húzom is el a csíkot innen a városból.
- Nem gond. - Mikor már a törülközőt elveszi, utána kivárva pár percet fordulok csak felé és összeszorítom a szám, hogy ne röhögjem el magam, amiért ugyanúgy tekerte magára a törülközőt, mint én, pedig neki a mellkasára nem kéne, jobb ha elengedem, csak engem utánoz, bár nem értem miért, furcsa.
- Alessya vagyok és téged hogy hívnak? - A mosdókagylónak dőlök neki, ha gáz lenne, akkor talán itt van a legnagyobb esélyem túlélni és fegyvert kovácsolni a helyszín adta lehetőségekből. Mondjuk elég fáradtnak néz ki, szóval remélem nem akar nekem esni, később meg kit izgat, mikor már jó messze leszek innen, a lényeg, hogy én nem köpöm be őt és talán később, ha találkozunk, ezt értékeli majd és nem akar majd végezni velem. Veszélyes dolog a félvérek és nephilimek titkát őrizni, nehéz a bizalmukba férkőzni és ez meg ráadásul teljesen véletlenül jött össze. Viszont nekem meg sietni kellene és nem ismerkedni idegenekkel, szóval ha válaszol, akkor megjegyzem, ha nem, akkor viszont elfogadom a tényt, hogy nem tudtam ki volt nálam vendégségben.
- Viszont, nekem mennem kell, szóval maradj, amíg összeszeded magad nyugodtan. - Felkapok gyorsan pár bársony ruhát, már előkészítettem, a bőröndöm meg magam után húzva, sietősen távozom.
- Legyen jó napod! - Köszönök el és már ott sem vagyok, nem akarom megvárakoztatni Athlant.
[You must be registered and logged in to see this link.]
reveal your secrets

Athan


Alessya lakása Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 05, 2020 1:05 am
Következő oldalTéves házszám

[You must be registered and logged in to see this link.] & the snake  [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]A jobbik eset, lehetne mondani, de sosem az. Aztán pedig kapcsol, hogy nem kell félnie, nem könnyen bánnak el vele, azért kész rejtély még mindig, mégis, ha már eddig kibírta minden atrocitás nélkül, jó lenne nem most elkezdeni kaparni azért, hogy maradjon. Egészen jól halad, a harc rész könnyű, a kutatások vesznek el sok időt, mert nem tud mindig pontosan oda menni és azért, ami érdekli. Csendben kell dolgoznia, miközben alázatosan szolgálja azt, amiért idejött. Zagar egy ideje már más utakon jár, ha jól emlékszik, talán visszaküldték San Francisco városába, hogy segítse tovább az ottani nemzedéket, akit kiképeznek vagy csak a védekezést, fene sem tudja, neki csak azt mondták, egy ideig oldja meg maga meg más tanoncokkal, majd valaki befejezi a kiképzését. Ha így haladnak, sosem lesz ez meg, de nem lehet türelmet és addig is bőven több ideje van, kivéve, ha ez a nő beköpi. Takarja magát, pedig aztán a testi vágyak most nagyon messze vannak tőle, nem azért, mert nem szép, olyan földöntúli is kissé, mintha nem is ember lenne, de az, érzi. Az, hogy mit takar, szintén nem érdekli, valami van a bőrén, lehet seb, lehet valami tetoválás, az erre nagy divat, nem számít, az ő dolga, ameddig... És feje billen oldalra kissé a szavaira, majd nagy levegőt fúj ki. Oké. Oké.
- Ez... kedves tőled – enged meg egy mosolyt, amely most talán fáradt és erőltetett kissé, még mindig zavaros, ahogy tagjai fájnak. De legalább nem vérzik, az elég rossz lenne, ha még a vért is el kellene rejtenie illúzióval, fogalma sincs, mennyire biztos az most. Bólint hát, akkor ne fújjon riadót, tartsa meg titokban, mert logikus, ha ezek után elkapják, akkor tudni fogja, hogy ki volt az és... nos, igen. Az kellemetlen lenne. Mindegy. Legyűri a mérgét, nyugodtan ül ő is, mintha ez lenne a természetes.
- Miért bántanálak? - őszinte kérdés, bár hazudna, ha nem fordult volna meg a fejében az, hogy a kádba fojtja, csak mit sem ér, mostanság nem halnak egykönnyen. De nem, még kezeit is felemeli, tenyereit mutatja felé. - Nem foglak, fegyvertelen vagyok. Ami nálam van, a helyén marad. Köszönöm, hogy nem szólsz – szusszan egyet, lassan ölti fel magára William gondolatait. Kezét leereszti, vonásai lazulnak, légzése normális. - Én se értem miért kell megölni, ha valaki más. Mármint... a legtöbb ártatlan, semmit sem árt – de a világ mindig is ilyen volt, ami más, annak vesznie kell, ők is mások voltak, mint az angyalok, mint a démonok, mást akartak és el is tüntették őket. Van erre egy szó, ami nem jut eszébe, de találó, miután elolvasta a definícióját. Kérdez, ő pedig illedelmesen fordítja el a tekintetét, hogy had másszon ki és takarja magát tovább, csak akkor néz vissza rá, amikor már felé nyújtja a törölközőt.
- Amikor ilyen történik... - mutat a vízre, a kádra, magára. - Akkor elfáradok, nagyon. Fura és zavaros a fejem, nem mindig tudom, hol vagyok. Ezt jelenti - áll fel a kádban, a törölköző mit sem ér, mindene vizes. Egyszeriben húzza le felsőjét, de erre már szisszen, hiszen kapott attól a tollcsomótól ő is, amelynek gyógyulnia kell. De végül nem nyikkan tovább, kifacsarja a felsőt, majd a mosdóra hajítja. A nadrággal bíbelődik, kapcsol, hogy a motorbaleset okozta heg látszódjon bőrén, megkapaszkodik azért, hogy ne vágódjon el, mire kilép a nadrágból és azt is kifacsarja. Vizesnek vizes, de nem csöpög, megy a póló után. És nem szemérmes, nem érdekli hogy látja, van rajta alsó, megtanulta, hogy azt a halandók hordják, de minek, meg ezek a farmernek nevezett dolgok igencsak... kényelmetlenek csupaszon. Ekkor veszi el a törölközőt és kilépve dörgöli át magát.
- Meg így. Ne haragudj, hogy megzavartalak, tudom nem szárad meg, de jó lesz így is. Maximum ezt kérem kölcsön – emeli meg a törölközőt, amit ugyan úgy köt maga köré, mint a nő, mert na, sose használja. Kicsit viccesen néz ki.
- Hogy hívnak? Hogy tudjam, kinek legyek hálás.

reveal your secrets

Alessya Blackwood


[img][/img]
☩ Reagok :
145
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 07, 2020 8:59 am
Következő oldal


Athan & Alessya
Like a river!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Figyelem a kádamba érkezett idegent, leginkább a szemébe nézek, de pillanatokra félrepillantok, a keze felé is, mert lehetek én bármennyire is barátságos, nem jelenti azt, hogy ő nem fog megtámadni, mert lelepleződött és mert nem lehet megbízni a New Yorkot védelmező itteni vadászokban. Ő a kisméretű fürdőszobát méri fel, nincs berendezve, csak illatosító olaj meg a szappanom van itt, meg a törülközőm természetesen. Amíg ő körülnéz, én eltakargatom magam, mert nem akarom, hogy lássa a rúnámat a mellemnél, elég ideje takargattam, nem szeretnék lebukni, főleg, hogy az egy démoni rúna, amit nehéz megmagyarázni. Nem adtam el a lelkem érte és nem is kértem, csak kaptam, de miért is adna nekem ilyet csak úgy egy démon? Főleg egy olyan aljas, mint Athlan, miért akarta, hogy éljek és túléljem a veszélyes helyzeteket. Mindegy is, most kicsit más problémám akadt. Mi az, hogy nem tudja micsoda? Ez azért furcsa és az is, ahogy eszembe jut Nieven és amit mesélt az öccséről. Leírta minden mimikáját és külsejét is, pont illik az idegenre, de azért nem fogom ezzel letámadni, az már lehet ijesztő lenne és még inkább nekemugrik.
- Nem vagyok olyan, aki egyből riadót fúj, ha valaki nem ember, mintha te döntöttél volna arról minek születsz. - Felhúzom a lábam és az állam a térdemre helyezem beszéd közben, ahhoz képest, hogy lett egy fürdőtársam, elég nyugodt vagyok, legalábbis annak tűnhetek, de kicsit azért félek tőle, mert nem tudom mi lehet és hogyan képes megjelenni mások vizében. A víz egyáltalán véletlen vagy azon át tud csak közlekedni. Sok kérdésem lenne, de valahogy nem tartom alkalmasnak feltenni ezeket.
- Stamfordból jöttem, városi vadász vagyok, mi összefogunk a nefilimekkel, félvérekkel meg másokkal is, ha közös az érdek, nem vallom, hogy ha valaki más egyből meg kellene ölni vagy jelenteni kéne. Én nem szólok senkinek, csak ne akarj bántani engem. - A többiek nem érdekelnek, úgyis elmegyek innen, csak fejezzem be a fürdést, bár most, hogy más utcai ruhában érkezett, lehet csak gyors zuhanyzás mellett maradok, nem akarom nagyon húzni az időt.
- Mit takar pontosan az összeszeded magad? - Kérdezek vissza és kinyúlok a törülközőmért, amit magamhoz veszek és annak takarásában állok fel, gyorsan magamra is tekerem és kilépek a kádból, igyekszem nem hátat fordítani neki, mert az, hogy képes így megjelenni veszélyessé teszi és én nekem még vannak terveim, amihez élve kellek, hogy átélhessem. Keresek még egy törülközőt, amit a 'vendégemnek' nyújtok át, mert amilyen vizes, jól fog jönni ez neki is, főleg ha nem akarja eláztatni a fürdőt azzal, hogy ruhában kilép és az összes víz, amit felszívott, az jön vele együtt.
[You must be registered and logged in to see this link.]
reveal your secrets

Athan


Alessya lakása Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 01, 2020 2:06 pm
Következő oldalTéves házszám

[You must be registered and logged in to see this link.] & the snake  [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]Zúg a feje, ott a hátsó tájékon, ahol máskor csak kellemes a zsibogás, most egy egész erős szorítás érződik, ahogy lassan oldódva realizálja, hogy talán jobban kimerítette a kis kaland, mint hitte. Na ez a dühítő a jelenben, ebben az egészben, hogy nemigen tud mit kezdeni azzal, amely őt éppen egy másik helyzetbe sulykolja. Kellemetlen, bosszantó és tenni sem tud egyelőre ellene, hiszen ahhoz más kellene, más is, nem csak az, aki szemben vele épp úgy nem ért semmit sem, mint saját maga. Kell neki egy kicsi idő, pár pillanat, míg legalább gondolatait rendezi, a kitörni készülő indulat csíráját fojtja el, vagy a csalódásét, bármit, amely most ebben a felfokozott pillanatban csak felbukkan benne. Mély levegőt vesz, mintha eddig valóban a víz felszíne alatt lett volna és az oxigén most éltető elemmé növi ki magát. Még mindig a kád széleiben kapaszkodik, fehéredő ujjaiban látni a mértéket, ahogy lassan enged mégis ki, végül pedig már csak fogja, nem pedig az életet reméli egy peremtől. Lenyeli a kegyetlen késztetést, amely miatt egy pillanatig úgy tűnik, a nőt is beleöli a kétségeivel együtt a vízbe, végül egy fokkal nyugodtabb tartással piheg tovább. Tekintetét emeli meg ismét, ahogy megszólal és ahogy megtudja, hova is került. Majdnem. Kiáltana fel, hogy majdnem jó helyet talált el és mégsem. Nem tudja mennyivel arrébb és miért, nem számít. Puszta véletlen csupán az egész, semmi több.
- Van ennél rosszabb is... - böki ki, neki pont ez volt a cél, de az már furcsábban jönne ki, mintsem az, ahogy itt ül és alapvetően, ahogy ide került. Tekintetét húzza félre, ahogy a nő a hajzuhatagot simítja maga elé, ő pedig a fürdő környezetét bámulja, egyelőre erőt gyűjt ahhoz, hogy kikecmeregjen innen, vagy ismét eltűnjön, erről még nem döntött. Lábait húzza fel, bár neki nincs mit takarnia, minden ruhadarab ott van, ahol lennie kell, csak tekintetéből látni, hogy erőt gyűjt még kicsit. Pislogva fordítja felé az arcát.
- Nem tudom – zavart tekintet és ide-oda jár, még körbe is néz, mintha a csempére lenne írva az a nyamvadt válasz. Dehogy az, mégis, szinte némán hálás a nőnek, hogy helyette adott egy magyarázatot arra, mi a francra fogja ezt az egészet. Végül vállat von. - Néha történik velem ilyen. Furcsa – az meg még elég kevés kifejezés lehet, mit számít. A nő vadász, bár eddig nem látta, de tanoncfele nem is lát mindenkit, ez tény, nem is kell. Lehet új, lehet sokat van odakint terepen, fogalma sincs. Nem tudja behatárolni.
- Öhm, a nézeteid. Hálás vagyok érte, mert nem akartam kellemetlenséget okozni... - igazat ad abban, hogy talán ide érkezni szerencsésebb volt minden másnál, de erről majd később dönt, az első benyomás ezt igazolja, a második és a többi dönt végül. - Te nem vagy olyan? Mármint? Akkor nem mondod el, hogy mi történt? - érdeklődik, mégis miféle szemlélet az, amellyel mégis vadász lehet, de kihallani belőle, hogy azért mégis szembe megy vele. Megrázza lágyan a fejét, kusza és vizes tincseit lapítja végül hátra.
- Összeszedem magam és nem fogok tovább zavarni, rendben?

reveal your secrets

Alessya Blackwood


[img][/img]
☩ Reagok :
145
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 24, 2020 3:22 pm
Következő oldal


Athan & Alessya
Like a river!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Annyi mindent történt velem és annyira jó lazítani, pihenni, relaxálni és élvezni az utolsó fürdőmet, legalábbis egy időre biztosan ez az utolsó ilyen meleg vizes, kádban fürdős pillanatom. Ahogy lehunyom a szemem, felvillannak képek, nagyon sok dolog történt velem, mégsem zaklat fel most, tudom, hogy ez a múlt és a jelenben most biztonságban vagyok, legalábbis ezt hittem egészen addig, amíg valami furcsa nem történt. A kádból velem szemben a semmiből egy férfi emelkedik ki, kapaszkodik meg a kád szélében és engem kérdez, hogy hol a fenében van. Nem engem akar, máshoz akart eljutni, ami kissé megnyugtató, mégis elég dühösen és zavartan néz rám. Igyekszem nyugodt maradni és nem adni jelét annak, hogy most én őt bántani akarnám. Szerencséjére nem vagyok olyan, mint itt a legtöbb vadász, nem fogom bántani, ha ő sem akar engem.
- A lehető legrosszabb helyen, New York, vadászbázis, vadász lak. - Felelem neki és a hajam magam elé húzom, hogy azért ha leesik neki, hogy nő vagyok, akkor ne akarjon velem semmit és a pecsétem se lássa, amit Athlantól kaptam.
- Nefilim vagy? Nagy mákod van, hogy nem máshoz érkeztél, mert én városi vadász vagyok, bár a nézeteim nem hangoztathatom, de nem vagyok olyan, mint az itteniek. - Meg is forgatom a szememet és közben azért felmérem a helyzetet, az egyetlen, amivel védekezni tudok, az a zuhanyrózsának a fémes csöve, ami számomra karnyújtásnyira van. Ha támad, akkor azt a nyaka köré tudom tekerni, ha nem kap elég levegőt, talán lenyugszik annyira, hogy elmenekülhessek előle. Annyira pihenni akartam pedig, de ez így nehezen fog menni egy ideg férfival a kádamban.
[You must be registered and logged in to see this link.]
reveal your secrets

Athan


Alessya lakása Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 17, 2020 1:22 am
Következő oldalTéves házszám

[You must be registered and logged in to see this link.] & the snake  [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]Kicsúszik balra a lába, ahogy a kanyart veszi be, a nedvességtől még csúszós kövek nem segítek előre abban, hogy mihamarabb elérje a célját. A dühös angyalok még mindig nem jó ómen, még az álmoskönyvben sem, ő pedig alul van öltözve fegyverügyileg ahhoz, hogy most jampit játsszon ellenük. Nem épp olyan környékre sétált, ahol ennek elő kellene fordulnia, de úgy tűnik, vagy ők is eltévedtek, vagy van itt valami, amit csak fél füllel hallott, és mégis, igaz. Érdekes gondolat, lenne, ha cselekvésbe tudta volna ültetni. Így is beleszaladt kissé, oldala sajog, ahogy a nem várt köszöntés érte, egy mélyebb horzsolás miatt pedig fekete vére szárad a bőrére épp, ezt kell levakarnia minél előbb, ha visszaér, de jelenleg ez a legkevesebb gondja. Nincs azzal semmi gond, ha elszámolja a lépést, még őt is meg lehet lepni ugyebár, sőt, manapság egyre többet sikerül a művelet, ami nem épp a kedvence, de nem is fog ezen leakadni. Az elsőre 2 vs. 1 felállás még érdekes is lett volna, a harmadik azonban már nem, és amúgy is, nehezebben magyarázná ki magát, ha bucira verve érne vissza és napokig nem jelentkezne semerre. Elvégre, a semmiből, a lakásában nem üti senki sem, a kockázat, amely a testmozgás ellen szólt, eléggé rezgett. Hátrapillant, hogy mennyire nyerte meg az egerek útját. Egyelőre úgy néz ki, sikerrel. Lassítva fordulna vissza előre, amikor elébe vágnak és egy újabb ütés érkezik felé, kitáncol előle, de a második már ismét megtalálja. Fájdalmasan nyög fel, ahogy arcát éri, feje kong kissé, ő pedig reflexből csap vissza, utolsó tárának három golyóját üríti belé, és bár nem speciális, annyira elég kellemetlen, hogy forduljon és most már rohanjon. Kicsit zavaros még az emelet, talán meg is szédült, nem számít, az út megvan már, ahonnét jött. Hallja a hangot maga mögött, hogy kész újra lecsapni és talán végleg, csak hisztisen, az egyenlőtlenség és a veszteség miatt hajítja el felé a fegyvert, majd mintha ez ért volna bármit, szalad tovább. Felsejlik előtte az apró tavacska, amely egy vélhetően egykori, a vég kezdetén kialakult kráter, nem tudni, hogy a levegő gépei, vagy egy angyal vájta, az biztos, a víz eléggé megállt benne. Bár nem innen jött, a folyó volt feltüntetve a másik irányban, neki ennyi is megteszi. Egy utolsó ugrás, talán épp kapnak is felé, azonban őt már elnyeri a piszkos víz, mintha ott sem lett volna.
Egy nagy levegővétel az egész, kavarodás és iránykutatás. Az utazás megszokott, ritkán gondolkodik a célon kívül, elég is az, csak néha az ereje nem, vagy épp bármi más. Most fogalma sincs, felőle aztán egy kairói kút mélyére is érkezhet, oda ezek nem tudják követni, mégis New York városa és az ismerős hely az, amely a fejében jár. Szinte már kitapintja az ismerős porcelánkád hűvös felületét, mégsem stimmel valami. Orrába azonnal magnóliák illata tódul, és cseppet sem elegáns módon érkezik, mint valami úr. Most egyszer csak ott van, lábai beleütköznek a kádba, vagy épp másba, egyszeriben ül fel és kap levegő után, mint aki elmerült eddig és azt játszotta, meddig bírja a víz alatt. Immáron teljesen ott van, elméje is a helyére kattan és észleli, hogy épp zihálva bámul egy... nőre. Nem a meztelen nő látványa az, amelytől úgymond megriad, hanem, hogy egyáltalán egy nő van itt és látta azt, amit. Mindent, ahogy a semmiből bújik elő. Francba, francba, francba. Elrontotta, elromlott. Megkapaszkodva húzza fel magát kicsit, vizes tincsei tapadnak homlokára.
- Hol a... francban vagyok...? - nem tudja most hirtelen az emberibb arcát felhúzni, William kedves vonásai helyett értetlenség és talán némi düh ül tekintetében. Legjobb lesz, ha egyenest beleszeli ezt a némbert a vízbe, vagy felfalja, akkor talán nem mászik vissza. Látta. Látta és ez hiba. Gyűlöl hibázni.

reveal your secrets

Alessya Blackwood


[img][/img]
☩ Reagok :
145
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 11, 2020 6:04 pm
Következő oldal


Athan & Alessya
Like a river!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Alig vártam, hogy végre megérkezzek a lakásomba, kerültem a hosszabb társalgást is, mert mindennél fontosabbnak tartottam, hogy végre lefürödjek és a saját ruháimba bújhassak bele. Nem is tudom, mikor éreztem magam utoljára ennyire koszosnak. Ja, és egy napja tusoltam is, még abban az út menti étkezdében. A táskámban keresem a kulcsot az ajtó előtt kicsit toporogva, már nagyon bent lennék és nem itt. Ahogy bejutok bezárom kulcsra az ajtót belülről és benne is hagyom, ledobom a táskám a földre és megszabadulok a ruháimtól a fürdőbe menet szépen egyesével szétdobálva, ahogy azt kell. Annyi minden történt velem, szinte fel sem fogtam még. Megállok a tükör előtt és a hátam megnézem, a kezemmel hátra is nyúlok, de az olyan makulátlan, mint annak a rendje, mégis érzem a fájdalmat, ahogy a penge belevág a húsomba és felhántja a bőröm, újra meg újra, miközben ég is, mert el is lettek égetve a sebhelyek, nehogy elvérezzek. Az égett hús szagától elfintorodom, és megengedem a meleg vizet a kádba, beleöntöm a fürdőolajomat, kikészítem a szappanomat és a hajmosó samponomat, balzsamomat is a kád széléhez. Annyira jót fogok most lazulni, hogy csak na! Nem sietem el, ennyi kijár nekem és amiről Athlan nem tud ugye, azért nem fog szólni. Előbb a szórakozás, ki tudja mikor lesz megint ilyenre lehetőségem mellette, általában csak mocskos-véres leszek, ami annyira nem jó, nem, mintha nem élvezném. Amíg folyik a víz, addig elmegyek törülközőkért, kell a hajamnak, meg a testemnek is, külön egy az arcomhoz. Elég nagy luxus, tudom, de szerintem megérdemlem. A lábam még véres a farkastámadás óta, mert ugyan a seb begyógyult, de attól még nem lettem tiszta. Szerzek még gyorsan pár uborkaszeletet és kutyulok magamnak egy arckrémet, amit fel is kenek, amint visszasétálok a fürdőszobámba. Leteszem a kád széléhez a szemem pihentetésére szánt zöld karikákat, majd szépen elfoglalom a helyem és széttett lábakkal csúszok le a víz alá, majd vissza fel. Mennyivel kellemesebb a meleg vízben áztatni magam, nem sietve el a fürdést. Egy szivacsot veszek magamhoz, amire rákenem a szappant, meg egy kis illó olajat, ami magnólia illatú, majd lassan simogatva a nyakam, majd a karjaim haladok végig az egész testemen. Ahogy megvagyok, leveszem és a csapba dobom a maszkot, majd megmosom az arcomat a vízben. Végre tiszta vagyok, már csak hajat kellene mosni, de inkább pihenek egy kicsit előtte. Egy uborkaszeletet a számba veszek és lassan kezdem el rágcsálni. Nem azért hoztam, hogy megegyem, de most megkívántam, éhes vagyok, rég volt már a reggeli.
Aztán valami furcsát észlelek és felhúzom a lábamat magam elé, gyorsan felülök és kezemmel a kás szélében megkapaszkodom... Mi történik?
[You must be registered and logged in to see this link.]
reveal your secrets

Alessya Blackwood


[img][/img]
☩ Reagok :
145
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 11, 2020 5:15 pm
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/4
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2