Újabb kör vette kezdetét. Körülbelül most járunk a kaland közepén, ám az, hogy kitartunk-e még itt egy kicsit vagy megindulunk a finis felé, nagyban függ a döntéseitektől és a lépéseitektől Ezt csak így fun fact-ként gondoltam megjegyezni, ne fogjátok vissza magatokat *-*
A kör határideje:augusztus 24.
Amennyiben kérdésetek merülne fel a mesélőik kapcsán, vagy egyébként, bátran keressetek pm-ben!
Újabb mesélőik a láthatáron! Korábban említettem, hogy ezen a hétvégén is elutazok. A reagjaitok megírására változatlanul 5 napot adtam, de mivel nem vagyok biztos benne, hogy 18-án tudok érkezni mesélőivel, ezért ha valaki csúszik vele egy napot, az sem tragédia
A kör határideje:augusztus 17.
Amennyiben kérdésetek merülne fel a mesélőik kapcsán, vagy egyébként, bátran keressetek pm-ben!
Megérkezett az újabb mesélői, Natalie nevében na meg a sajátoméban is köszönöm a türelmeteket Természetesen ha ebben a nagy utazgatós hónapban bárkinek lenne szüksége +1 nap haladékra és szól időben, rugalmas leszek
Ellenben ha úgy jön ki a lépés, előre szeretném jelezni, hogy aug. 7-8-9-én és 15-16-17-én nem leszek gépközelben. Pm-ekre majd esténként igyekszem reagálni telefonról, ha írnátok :3
A kör határideje:augusztus 05.
A csúszást igyekeztem kompenzálni azzal, hogy ebben a körben nem fukarkodtam a szószámokkal, de azért mindenek dacára is az elnézéseteket kérem
Egy kis változást is be kell itt jelentenem, ugyanis a Druida csapatból kiesett Agnes karaktere. Bár már elhagytuk a mese elejét, de a csapat helyzetét tekintve még be tud csatlakozni egy újabb tag a korábban jelentkezők közül. Szokás szerint a kockadobóra hagytam mindenki szerencséjét, és így köszönthetjük a Druidáknál [You must be registered and logged in to see this link.] -t. Nemsokára küldöm neki a tudnivalókat!
A kör határideje:július 29.
Bevetettem minden igyekezetemet, hogy tartsam a tempót a gyorsaságotokkal, így meg is érkezett az újabb mesélői Kérnék mindenkit, hogy továbbra se feledjétek el a feltételes mód használatát a reagjaitokban.
A kör határideje:július 17. 16:00
Megérkezett az újabb mesélői! :3 Illetve bár most elég nyugis köröket élünk, azért miért ne alapon itt egy kis hamisítatlan [You must be registered and logged in to see this link.] For Rohan Paderborn!
A kör határideje:július 13. 21:00
Ezer hálával tartozom nektek a türelmetekért, remélhetőleg a továbbiakban nem fog előfordulni nagyobb kihagyás a részemről, habár nyáron az utazgatások és miegyebek miatt nem ígérhetek semmit biztosra. Csupán, hogy szólni fogok előre (jobban, mint most ) Nyilván igazodom majd hozzátok is, ha részetekről is bekukucskálna egy utazás, miegyéb program, csak jelezzétek majd
A kör határideje:július 02. (Július másodikán egészen biztos nem fogok tudni írni, így akinek optimálisabb a harmadika délelőtt, még bele fog férni bőséggel az időbe )
Újabb mesélői érkezett a láthatárra! A Mágus csapat most kicsit hosszabbat kapott, mert szétszéledtetek, de ettől függetlenül a 400 szó max még érvényes
A kör határideje:június 17. 18:00
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán! 2016.09.07-én nyitottunk, és azóta is sok újítással, fajokkal bővültünk. Oldalunk apokaliptikus világban játszódik 2021-ben. A jelenlegi állapotokat az oldal hirdetőfalán (Generalitiesben) találod. Leírásainkat adminjaink alkották, de alapul vettek pár ismert sorozatot is, mint pl: Supernatural. Mielőtt regisztrálsz, kérünk tekintsd meg a Kanon illetve a Keresettjeink listáját. Kettő admin van jelen az oldalon, de kérünk, hogy főfiókra írd a hozzánk intézett kérdéseid. PM linket megtalálod a Generalitiesben. Sok szeretettel várunk ebben az őrült világban!