Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Old Absinthe House •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Old Absinthe House - Page 4 GadHg7Q
Old Absinthe House - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 14, 2020 10:10 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Örülök hogy Mammon ilyen rugalmas, halovány mosollyal adom még tudtára mennyire lekötelez, majd megemlítem azt is hogy valahol örülök annak hogy nem emlékszik rám. Kérdésére először egy hamis mosolyt kap, majd elkapom pillantásomat.
-Tudod... Nem éppen tartozom a kifinomult démonok közé. Elég csapnivaló modorom volt egykor.-válaszolok végül szóban is, természetesen azóta klaszisokkal vállalhatóbb vagyok, de van ami nem változik gyökeresen. Olykor mai napig úgy tudok káromkodni ahogy nem kellene és ha valami nem tetszik igazán bosszantó tudok lenni. De ez van, ezt kell szeretni, ezt dobta a gép. Áttérünk a ládás dologra, mert hát kíváncsiságom is határtalan tud lenni. Érdekel hogy az az idő miben mérhető a démon számára, mit is tapasztalt ott bent. Válasza nem várat sokat magára. Érdeklődő tekintettel hallgatom és olykor ráncba szalad a homlokom. Újabb kérdés fogalmazódik meg bennem, amit nem is halogatok feltenni.
-Csak Te és Cassael voltatok a ládában?-nem tehetek róla, mindent tudni szeretnék, bízom benne hogy Mammon kielégítheti a tudásvágyam. Hiszen a gyűlésen összeszedett mondandója körül rengeteg kérdőjelem van. És örülnék ha azok inkább pontokká avanzsálnának. Utálom ha nem tudok dolgokat. Nyilván elfogadom ha nem válaszol a kérdésre, de örömmel fogadnám ha mégis. Kissé bizonytalanná válok azzal kapcsolatban, hogy tényleg ennyire látszik-e a változás Viszály és jó magam kapcsolatában, így ha akarnám sem kerülhetném el a témát, hiszen Mammon nyíltan mindenki előtt említett minket.
-Én nem vettem észre, hogy máshogy tekintene rám.-rázom meg fejem tagadóan, aztán elképedve hallgatom ahogy Pestis a fivéréről beszél. Végül újfent megkapom, hogy ő csupán viccelt. Ezzel mondjuk nem kellene, de ezt nem kötöm az orrára. Legalábbis elvileg.
-Azért ezek durva "vádak".-mégis kuncogni kezdek szavai hallatán, főleg ahogy elképzeltem a szituációt. Brr. Inkább hagyjuk. Aztán ugye hogy ne csak én kérdezzek a lehetőséget átveszi a férfi és rendesen belenyúl a téma közepébe. Futó gondolat csupán hogy füllentsek a témával kapcsolatban, de ha ennyire közel állnak egymáshoz Viszállyal... Jó szerével az első szónál megbukna a tervem. Túl régóta vannak a világon. És szavai nyomán be kell lássam igaza van... A testbeszéd... Sokkal kifinomultabb, mint a szavak. Így döntöm el, hogy inkább színt vallok, legyen bármennyire is kényes a téma. Igyekszem mégis dióhéjban összefoglalni amit mondani akarok. Mondandóm végeztével Mammon felelete ledöbbent. Ezt az oldalt még sosem vettem fontolóra.
-Gyengepont...-ismétlem a szót harmatgyengén. Be kell lássam a velem szemben ülő démonnak sajnos igaza van. De a tanács... Hogy mondjam el amit érzek. Hátra hőkölök a széken.
-A féltékenység nem ok arra hogy erről beszéljek.-rázom meg a fejem és elhúzom a szám.
-Nem szeretek titkolózni előtte, de ezt valamiért... Nem tudom... De megfogadom a tanácsod, majd választok egy alkalmas időpontot, addigra összeszedem magam.-ígérem meg, ha már tényleg így belementünk a témába, bár kissé elbizonytalanít a tény ahogy Mammon fogalmazott.
-Bevallom nem szeretnék támadható pont lenni az életében.-teszem még hozzá felsóhajtva, majd megkérem hogy ez a beszélgetés maradjon kettőnk között. Arcomon rögtön látszik a megkönnyebbülés ahogy megígéri, titkomat megtartja, nem csupán Belial, hanem mindenki előtt. Én pedig hiszek neki! Aztán jó juhász módjára témát terelek. Cassael felől érdeklődöm, annyira kivontam magam a forgalomból igazából, hogy nem sok mindennel törődtem, csak épp azzal nem ami fontos lett volna. Sokat felejtettem is, így illendő lenne ismét felvenni a fonalat, visszarázódni feladatok közé. Elgondolkozva hallgatom az angyalra vonatkozó részt. Mammon óva int, hogy mire is kell figyelni Cassael-el szemben. Azt hiszem meg fog gyűlni vele a bajunk, még Beleth-el együtt is. Fel is vonom a szemöldököm ahogy testvéremet említi.
-Ikremre nem sok rivalda fény jutott miután én Belial mellé kerültem. Beleth talán el is zárkózott mindenki előtt. Harag vált belőle, dühös volt Viszályra amiért megfosztotta a húgától.-bökök itt magamra, majd felidézem amiket testvérem mondott legutóbb.
-Nos, több akart lenni nálam. Bár sosem értette meg hogy nem volt kevesebb egy percig sem.-fejezem be a történetet, nem térek ki többre. Szerintem mindent elmondtam. Természetesen ha Mammon kérdez még akkor szívesen felelek. De magamtól nem mondok most többet. Viszont egy dolog mégis az eszembe jut.
-Miből gondolod hogy rejtegettem volna? Hiszen csak néha néha tudtunk találkozni is. Belial mellett mozgalmas az élet.-jegyzem még meg és poharam felé nyúlok hogy az utolsó kortyokokat is megigyam.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Old Absinthe House - Page 4 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 13, 2020 6:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


- Bereitwillig(szívesen).- nem jelent gondot a tegeződés, főleg egy fajtája bélivel szemben, aki ráadásul a fivérének dolgozik, ennyire lehet engedékeny.
- Nocsak. S mi ennek az örömnek az oka? Ha nem vagyok túl indiszkrét.- kérdezte kíváncsi fénnyel a szemeiben. Talán történt valami a múltban? Valami kettejük közt? Talán Belphegor leöntötte Mammont egy pohár vízzel, vagy talán rálépett egy kutyájának a lábára? Vagy túl ette magát a hölgy, és elszaladt kiadni a gyomrának tartalmát?
- Számomra négy év telt el, számotokra pedig nagyjából fél évnek felelt meg. A belseje pedig, nos… ahhoz volt hasonló, amit az a vihar hagyott hátra, amit nem is olyan rég megtapasztalhattatok. Ausgestorbene und graue Welt(Kihalt és szürke világ).- ahol az egyedüli lakosok a Leviatánok voltak.
Elmondta, hogy mi is állt az aprócska beszólása mögött. Nem teljesen az a tipikus testvérpár voltak ők, de megteszik a magukét, hogy „boldogítsák” egymást. Még ha ez egyeseknek szinte hihetetlen is.
- Minden pletykának és szóbeszédnek van alapja. S ismerem annyira a fivérem, hogy felismerjem a pillantásában azt, ahogyan rád nézett. Néhány másodperccel később lettem teremtve, mint Belial, szóval igen, az elejétől fogva. Hogy milyen is volt? Túl sokat nem változott, kezdetben nem igazán tudta kibontakoztatni a lényét, a Viszályt, hiszen emberek se voltak még akkor, de azóta finomodott sokat. De ahogy most megismerted, olyan volt régen is. Bár manapság többet tisztálkodik, és nem háromhetente cserél alsóneműt… tartott egy kisebb hatásszünetet.- Ich mache nur Spaß(csak vicceltem).- egy pillanatra elmosolyodott, szerencsére szeret tisztálkodni Belial. De mindent nem mondhat el, legyen meglepetés a kapcsolatukban.
Ismét elmosolyodik látva Belphegor reakcióját.
- Nyugodtan füllenthetsz, ha úgy akarsz. Körpersprache ist wichtig(a testbeszéd számít). Ha tudsz belőle olvasni, igazán kevesen lesznek azok, kik bármit tudnának titkolni előled.- nem ok nélkül kedveli a sorozatgyilkosokat, érdekli a viselkedésük, és egyik dolog követte a másikat, és végül eljutott a profilozásig is.
- Érdekes, egy démon, aki már-már emberként viselkedik. Mondhatni… niedlich(aranyos). Őszinte leszek veled, ha már te se hazudsz nekem. Ezzel egyet kell értenem, ha meg tudja, és viszonozza azokat, akkor veszélyes pont leszel az életében, amivel sakkban lehet tartani. Rossz fényt nem vetnél rá, csak ahogy mondtam, gyengepont. De! De nem hiszem, hogy ez gondot jelentene. Ő az első Viszály, ha nem lenne képes megtartani a hatalmát, akkor már rég én lennék az egyedüli az eredeti kvartettből… micsoda vágyak… bocsánat, elkalandoztam.- bocsánat kérően pillantott Belphegora.- Ám ha nem mondod el, nos, az is bajt okozhat, minden nőre féltékeny lehetsz, ami meggondolatlan lépésekre ösztönözhet, és kevesebb lesz a haszon. Ha a véleményem érdekel, mond el neki, hogy mit érzel. Démonok vagyunk, ha nem azt a választ kapod, amire vágysz, meg tudod oldani, hogy kitöröld az emlékedet arról a pillanatról, ahol elhagyta az ajkaidat az, hogy szereted.- logikusan nézve a dolgokat, ez a legegyszerűbb megoldás.
- Természetesen a szavamat adom, hogy tőlem nem fogja ezt megtudni se démon, se angyal, se angyal, sőt, pokolkutya se.- keresztet is vetne, ha nem találná azt túlságosan színpadiasnak.
- Irritierend(idegesítő). De ha találkoztok vele, és megvágná a saját tenyerét, nos, ne hagyjátok neki, a vérével akar majd benneteket csapdába ejteni. Személyisége pedig, nos, idegesítően angyali. Véleményem szerint korrekt alkut ajánlottam fel, hogy megkapják a segítségemet, de elutasított. Tehát kritikus helyzetekben se igazán képes démonokkal együtt működni. S erősebb, mint volt, velem volt elzárva a ládában, sajnálatosan rá is hatott az erő, ami szerencsére engem is erősített. Legyetek óvatosak a fivéreddel. Ki hamar a csúcsra tört. Meg kell jegyeznem, hogy a gyűlésig nem is hallottam róla, vagy láttam. Ügyesen rejtegetted, vagy rejtőzködött.- s az ilyet nem igazán szereti Mammon, túl sok a kérdőjel és hiányzó tényező.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Old Absinthe House - Page 4 GadHg7Q
Old Absinthe House - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 12, 2020 10:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4Mammon & Belphegor


K
icsit talán feszélyez a dolog maga, hogy én most egy Lovassal fogok nagy beszélgetéseket folytatni, a köszönés után mintha Mammon látná frusztrációmat a beszéd stílus miatt, rögtön kérdezi, hogy tegeződhetünk-e. Hálásan pillantok rá.
-Lekötelezne vele.-sóhajtok fel megkönnyebbülten és következő válaszom már tegeződve érkezik a démon felé.
-Sok év van a hátam mögött Mammon. Lehet hogy az én emlékeim is csalnak. Sosem tudhatjuk. De, valószínűleg most azt kellene mondjam, bár igazán aljasul hangozhat, hogy jelen esetben örülük annal, hogy nem emlékszel rám.-figyelem ahogy elbíbelődik italával, majd egy apró kérdés még eszembe jut a témával kapcsolatban.
-Ha nem vagyok túl tolakodó. Szabad megkérdeznem mennyi ideig voltál a ládában?-hajolok kissé előre a széken és oldalra döntöm buksimat is, érdeklődve figyelem, egyébként is szeretnék még erről a dologról kicsit többet tudni. Nagyon érdekelne Mammon története. De talán kicsit később. Rákérdezek arra is, hogy amit a gyűlésen mondott azt ugyan miből szűrte már le. Csendesen hallgatom válaszát, majd mikor a végén közli, hogy csupán testvéri csipkelődésnek szánta csak felvonom a szemöldököm. Ezt nem fogom elhinni! Én pontosan tudom milyen a testvéri... Az igazi testvéri csipkelődés. Figyelem arcán a futó mosolyt mielőtt megszólalnék.
-Szóval a szóbeszédnek hiszel? Egyszerű pletykáknak? Mondd csak, milyen volt Ő előttem? Biztosan nagyon jól ismered. Ti az elejétől fogva ismeritek egymást nem igaz?-annyira szeretnék mindent tudni, sosem volt még igazán esélyem arra, hogy bármit megtudjak arról a Viszályról, aki előttem volt. Nem sokkal később cigarettával kínálom amit el is fogad, aztán én is kihúzok egy szálat a dobozból. Mammon tűzzel kínál, tényleg Úriember, miután felizzik koporsószegem vége ő is meggyújtja a sajátját, a fekete absinthe csak hamar eltűnik torka mélyén, majd újra szólásra nyitja száját. Csak a Poklok tudják miért nem esett le teljesen az állam a feltételezés hallatán. Komolyan ennyire jó szeme van valakinek? Finoman rándul az arcom és szívok bele cigarettámba egyúttal.
-Azt hiszem téged nem igazán lehet megvezetni, jobban járok ha még a füllentés gondolatát is elvetem, igazam van?-keresem tekintetét és fejemben cikázik megannyi gondolat. Vajon jó ötlet elmondani a Démonnak, vagy inkább kerülgessem a forró kásár? Bár inkább jobb lenne azt az utat követni, amikor...
-Nézd! A magam részéről tudok csak nyilatkozni. Valamiért ezt a témát kerülöm Beliallal. Képtelen vagyok megnyílni neki erről. Félek a visszautasítástól. Nem viselném el ha... Szeretem Őt! Ugyanakkor gondot sem akarok ezzel okozni, pedig erős a gyanúm, ha én meggyengülök az előtt utóbb rossz fényt fog rá vetni. Vagy ami még rosszabb... A hatalma kerülhet veszélybe. Jobb ha nem tud Ő semmit. Én majd távolról csodálom.-igyekszem a lehető legőszintébb lenni Mammonnal, bízva abban, hogy ez a beszélgetés kettőnk közt marad. Szavaim közben néha bele szívtam a cigibe de most mondandóm végén csalódottan látom, hogy a szálnak már hűlt helye.
-Mammon! Szeretném ha ez kettőnk között maradna! Belial a félelmeimmel már tisztában van, azt elmondtam neki legutóbb. De amit most te tudsz... Kérlek jól őrizd meg és ne játszd el a bizalmam!-kissé riadt tekintettel keresem az övét, nem gondoltam volna, hogy ennyire őszinte leszek majd. De miért is kellene hazudnom Démonom Fivérének? A bizalom viszont igazán illékony dolog démonok körében. Remélem hogy az elegancia, a páratlan beszédstílus ötvöződött egy kis titoktartással is. Minden esetre ha erre fény derül, tudni fogom kin kell keressem a kezdő fonalat. Ismét ajkamhoz emelem a poharam és a maradék vörös bor kiiszom belőle.
-Tudnál nekem arra választ adni, hogy Cassael valójában milyen?-nagyon szeretnék felkészülni egy esetleges találkozóra s ebben talán Mammon tud nekem segíteni.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Old Absinthe House - Page 4 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 12, 2020 5:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


- Wollen wir uns duzen(Tegeződünk)?- sokkalta kényelmesebbnek érezné a társalgást, ha átváltanának a magázásról egy kissé… közvetlenebbre. Elvégre fivérének tanácsosával ült szemben, és feltételezhetően annál több is. Ismeri már annyira Belialt, hogy apróbb jelekből is következtetni tudjon, ha netalán pedig mégis tévedne, akkor tartozni fog egy elnézéssel, amit természetesen nem fog kérni. Ha más démonról lenne szó, akkor talán, de fivérével szemben… nos, testvéri kapcsolatokban ez a luxus nem minden helyzetben megengedett.
- Akkor már is többre emlékszel, mint szerény személyem. Mivel már nem olyan nagy titok a Ládában eltöltött időm, nyugodtan megemlíthetem, hogy sajnálatosan az emlékeim néhány dologban hiányosak. Példának okáért, a veled való kapcsolatom természete is ezek közzé tartozik. Elnézésed kérem ezért az apró kellemetlenségért.- mondta nyugodt, kimért hangon, és közben az abszint mellé helyzet lyukacsos kanalat rátette a pohárra, majd arra két kis kockacukrot és a mellékelt, jéghideg vízzel leöntötte azt.
- Nos, mondhatnám azt, hogy a fivérem viselkedésében beállt változások vezettek rá, pletykák, és egyéb apróságok. De az igazsághoz az, hogy sehonnan. Csupán testvéri csipkelődésnek szántam az egészet.- apró, halvány félmosoly jelent meg az arcán, csupán egy pillanatra, hogy utána visszatérjen a megszokott arckifejezéséhez. Ám ami a démonhölgy viselkedését illeti, eléggé árulkodó volt, hogy több az egész, mint tanácsos és lovas kapcsolata. Rémes, hogy manapság a démonok megengednek maguknak ilyesfajta érzelmeket, viselkedést, de hát ez van, ha az emberek közt kényszerülnek élni, akaratlanul is felvesznek néhány rossz szokást.
- Köszönöm, elfogadom.- elvesz egy szálat, és megvárja még társalgó partnere is hasonlóan tesz, majd tüzet kínált neki, utána pedig Mammon is rágyújtott, a poháron lévő kanalat pedig beleejti a pohárba és elkavarja a cukrot, mi benne volt, majd egy húzásra megitta az alkoholt és utána beleszívott a cigerettába.
- De ha a megfigyeléseim nem csalnak, akkor érzelmeket tápláltok egymás iránt, ami túlmegy a beosztott és munkaadó kapcsolatán. Vagy tévednék?- nyugodt hangnemben hagyták el a szavak az ajkát.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Old Absinthe House - Page 4 GadHg7Q
Old Absinthe House - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 10, 2020 12:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4Mammon & Belphegor


L
assan telik az idő, míg várakozom, a második szál cigarettát gyújtom meg, még mindig egyedül ücsörgök a pultnál én annyira utálok várakozni, de komolyan... Sosem volt erősségem a türelem, ez valamiért nem változott. Belekortyolok a borba, az is már a második pohár. Jobb lenne kicsit vissza venni, de nekem ez nem árt, kis mennyiségben gyógyszer, nagy mennyiségben orvosság, tartja a halandó mondás ugyebár. Mikor nyílik az ajtó elnyomom a cigit, és egy utolsót perdítek a gyűrűn, hogy ismét az apró kis kövek legyenek felül a vésetben. Aztán pillantásom találkozik a démonéval aki biccent mikor észrevesz. Hasonlóképp teszek, míg levetkőzik, majd felém sétál és elhelyezkedve mellettem köszönt szóban is.
-Most már sokkal kellemesebb hogy megérkezett Mammon. Örülök hogy megszívlelte kérésemet.-szólalok meg végül én is, de ezt a kimért beszélgetés nem az én világom, sőt... Én nem ezt a stílust képviselem, szóval gyorsan el kell érnem, hogy egy már korhoz illő beszélgetés stílus alakuljon ki. Míg a démon kikéri a saját italát ölembe ejtem kezeimet és gondolkozom hogyan törjem meg a beszéd stílust, hogy ne érezzem magam olyan kényelmetlenül mellette. Kimért, diplomatikus, túl régimódi... Én nem ezt szoktam meg, attól még, hogy emlékeimben valami dereng a harmadik lovasról is. De talán csak futólag találkoztunk, hét ezer évet fejben tartani Viszály mellett... Felér egy öngyilkos merénylettel.
-Gondoltam elmélyíthetnénk az ismeretségünket, ha már annyi ideje szolgálom Fivéredet. A futó találkozások alkalmával talán csak a köszönésig jutottunk el mindig.-fogok bele csendesen és balommal a pohárért nyúlok, hogy felé emelve jelezzem tiszteletem, majd bele kortyolok a borba.
-Örülnék ha elárulnád nekem, honnan is vetted azt, hogy sikerült Viszályt "idomítanom".-mondatom közben leteszem a poharat, hogy az utolsó szót ujjaimmal is macska körömbe tegyem, hogy értse kicsit talán erősen fogalmazott a gyűlésen. Ha így kettőnk közt most történne meg először, nyilván mosolyognék is rajta, de akkor is kijavítanám, hiszen nem egészen így néz ki a helyzet. Valójában én és Belial is változtunk az évezredek alatt. A vicces, hogy én míg mellette kicsit -nagyon is- nyugodtabb lettem, addig ő csak épp hogy visszafogta magát. Összefonom ujjaimat, de mivel kissé kínosan érzem magam a témát illetően, így megint a gyűrűmet kezdem piszkálni. Reménykedek benne, hogy Mammon olyan válasszal szolgálhat, amire rendesen tudnék reagálni. Míg válaszára várok, végig pillantok rajta és azt is eldöntöm magamban, hogy elegáns. Bár nekem ez talán túl sok. Nem mintha nem láttam volna mondjuk Belialt is már öltönyben, de az valahogy más... Nem is értem miért hasonlítgatom össze most őket. Tuti megbolondultam.
-Cigarettát?-nyúlok a fekete silveres dobozért és ha Mammon elfogadja felé nyújtom, hogy szolgálja ki magát, csak eztán teszek én is eképpen.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Old Absinthe House - Page 4 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 10, 2020 10:25 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Eltekintve néhány részlettől, a démonok gyűlése nem nevezhető kifejezetten eredményesnek. Pár sérelem, néhány rossz szó, egymás tyúkszemére lépkedés, és sértődés, de legalább jutottak valamire, mondhatni mindenki kapott feladatot, kivéve Mammon, legalábbis nem érzi úgy, hogy az, hogy büntesse meg Mazet, annyira nagy feladat lenne. Mivel még csak nem is lett megszabva, hogy mit és hogyan csináljon, hát nem fog túlzásokba esni. S amit még érdekességek közzé lehet sorolni, hogy a Beliphikből a Belphegor fél szeretné megismerni Mammont. Furának tartja ezt az emberi viselkedést, de ha Rómában vannak, nos, tegyenek úgy, mint a Rómaiak. Legalábbis ezt szokták mondani, és ami azt illeti, Mammonnak sincs ellenére, hogy megismerje, vagyis inkább szeretné betölteni az űrt az emlékeiben. Tudja, hogy találkoztak már, legalábbis sejti, de sajnálatosan a ládás kalandja óta vannak sötét foltok, amiket nem tud hova tenni.
Tetszetősnek vélte a találkozás helyszínét, mondhatni elegáns és hosszú múltra is tekint vissza. Pont Mammon jelenlegi ízlésének megfelelő volt. Ezért is öltözik hát a helynek illően.
Élére vasalt fehér ing, éjfekete nyakkendő, szintén fekete mellény, a hozzá tartozó zsebóra, természetesen fekete öltöny, és nadrág, cipője bőr, majd következett a kalapja és hosszú kabátja, kezébe veszi sétapálcáját, és kilépett a jelenlegi otthonából és kellemes sétatempóban indult el a találkára. Nem túl gyors, nem túl lassú, de pont elég arra, hogy pontosan érkezzen meg.
Megérkezett végre, pont időben és könnyedén észrevette a várakozó démont, hiszen az ajtót nézte. Úgy fest, hogy kedves fivérének egy kissé türelmetlen hölgyet sikerült találnia, de mivel a megbeszélt időben ideért Mammon, nem lehet oka panaszra a kedves démonhölgynek. Kinek köszönésként biccentett, vagyis inkább előköszönés.
Mammon levette kabátját és felakasztotta egy fogasra és rárakta kalapját is, megigazította hátrasimított haját, sétapálcáját középen megfogta és odalépett a hölgyhöz.
- Kellemes estét kívánok kedves Belphegor.- köszönés után pedig helyet foglalt és rendelt magának egy feles fekete absinthet.- Nos, minek köszönhetem a meghívást?- tudta jól, hogy minek, hiszen elmondták neki, de valahogy el kell indítani a beszélgetés fonalát.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Old Absinthe House - Page 4 GadHg7Q
Old Absinthe House - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 08, 2020 11:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4Mammon & Belphegor


A
gyűlés után úgy voltam vele, kicsit jobb lesz ha utána járok a dolgoknak, mielőtt haza indultunk elkaptam egy mondat erejéig még Mammont. Egy találkozót kértem tőle, hogy jobban megismerhessem. Azt mondtam hogy majd üzenek neki amikor aktuális lesz a dolog, de nem szeretném megváratni sem. Napokkal később egy apró levélkét kaphat kézbe, melyen gyöngybetűkkel van felírva a találkozó helye, ideje és egy aláírás tőlem. Csendesen készülődtem otthon, bár Belialnak elmondtam hogy hová is készülök. New Orleans legrégebbi bárjába kértem a találkozót. Ki tudja már mióta állhat az épület. Fekete blúzt öltök magamra egy kosztümszoknyával és a hozzá tartozó blézerkabátkával, hajamat csak átfésülöm és mielőtt kilépek a lakásból fekete magassarkú csizmát veszek fel, bokámhoz csúsztatom kedvenc tőrömet és már otthon sem vagyok. Csak beszólok Belialnak, hogy ne várjon meg, valószínűleg későn érkezem. Az este csendes, még szellő sem fújdogál, a városközpontban még van egy kis nyüzsgés, beugrok egy boltba hogy cigit vegyek magamnak, aztán célirányosan haladok a megírt hely felé. Szokásomhoz híven nem kések és talán egy kicsivel előbb is érkezem, legalább lesz időm felkészülni a találkozóra. Este fél tíz, ezt írtam a papírra, én kilenc óra után pár perccel nyitok be az ajtón és rögtön a pult felé veszem az irányt, hogy egy pohár vörösbort kérjek magamnak, felülök az egyik bárszékre és miután megkapom italomat felbontom a doboz cigit, rágyújtok, majd a füstöt kifújva poharamért nyúlok és bele iszok. Az időt elnézve tényleg korán vagyok. Nem is tudom mivel kellene kezdenem ezt a találkozót. Talán jobb volna kint várakozni... Nem is értem magam. Több dolog is érdekel Mammon-nal kapcsolatban de jelenleg nem látom a végét a gondolat menetemnek. Ismét bele szívok a cigimbe, felkönyökölök a pultra és egy nagyobb sóhaj után kifújom a füstöt, remélem nem várat meg a démon, egyszerűen ki nem állhatom amikor valaki késik. Belialnak rendszeresen az orrára koppintok ha ezt teszi velem. Megrázom a fejem és elvigyorodok. Lepöckölöm a cigi végéről a hamut, majd körbe nézek a helységben. Látok pár ismerős arcot, van akinek intek is, de végül csak visszafordulok italomhoz. Olykor-olykor az ajtóra pillantok, aztán az órára pillantok és csalódottan veszem észre, hogy még mindig van tíz perce megérkezni. Megrázom a fejem, elnyomom a cigit végül elfogyasztom a kikért bort és újra töltetem a poharamat. Míg megkapom a második pohár italt, addig a gyűrűmet forgatom az ujjamon. Márannyira hozzászoktam a viseléséhet, hogy ha nem lenne rajtam hiányolnám. Az újabb alkoholba belekortyolva ismét cigiz dobozomért nyúlok hogy megint egy szál bagót helyezzek a számba. Meggyújtva vígan pöfékelek, míg ismét meg nem hallom nyílni az ajtót, felpillantok a falon függő órára és reménykedve fordulok a bejárat felé, hogy talán végre Mammon lép be ott.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Old Absinthe House - Page 4 GadHg7Q
Old Absinthe House - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 08, 2020 11:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Old Absinthe House - Page 4 Bzer10
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7