Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Old Absinthe House •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Old Absinthe House - Page 3 GadHg7Q
Old Absinthe House - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
937
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 23, 2020 1:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextMammon & Belphegor


M
ammon meglepettsége értetlenséget szül arcomra, nem igazán tudom hová tenni. Végül ellágyul az arcom és felelek kérdésére.
-Belial vigyáz rám!-mondom ki őszintén ami fejemben megfogalmazódik, majd nem sokkal később kérdésemre én is válasz kapok. Egy biccentéssel jelzem, hogy értem amit mond, de nem fűzök hozzá többet. A démonnak tetszik a kiskapura használt szavam, azt is elárulja, hogy majd használni fogja. Csalafinta, kislányos mosoly terül szét pofimon és biccentek, tegyen így ha ennyire tetszik neki a szó. Nincs levédetve, nincs rajta a monogrammom így az használja aki akarja.
-Nos, az számít időhúzásnak mikor annyi ideig tart egy kínzás hogy már nem leled örömöd benne. Nálam ez maximum fél óra. Unalmassá válik és inkább ölök.-vonok vállat. A kalap téma hamar a süllyesztőbe kerül, legalábbis Mammon lezárja egyetlen szóval, így ráhagyom. De azt sem rejtem véka alá, hogy egyszer azért megnézném kertészkedés közben.
-Majd csak kifürkészem, hogy mikor nézel ki így.-vigyorodom el, azt pedig megértem hogy nem viselné mindenhová a kertészkedéshez használt ruhát.
-Megbeszéltük, egyértelműen inkább ez a viselet illik hozzád.-mutatok végig rajta, hiszen mikor megjelent már akkor feltűnt mennyire elegáns és mennyire illik hozzá ez a szerelés, de ez persze akkor teljesedett ki, mikor elkezdtünk beszélgetni. Furcsa is számomra, hogy így beszélgessek valakivel, hiszen nem ehhez vagyok szokva, vagy csipkelődök, vagy beszólogatok, de egyértelműen nem gyakran folytatok civilizást beszélgetést, mint most Pestissel. A pokolebek kérdését elég nehezen engedem el, de ahogy észre veszem Mammon partner ebben és készséggel osztja meg tapasztalatait velem. Minden kérdésemre legjobb tudása szerint felel és nagyon hálás vagyok érte.
-Szóval emberi sorozatgyilkozok...-morfondírozok egy kicsit, aztán bólintok, megértettem. Bár miért pont sorozatgyilkosok... Ezt talán csak Mammon tudja, de nem kérdezek rá. Azon mégis kicsit kiakadok ahogy közli, hogy őt is kihívják az ebek. De végül megkapom erre a választ. Azt kell mondjam Pestis nagyon is határozott ez ügyben.
-Sosem gondoltad hogy nem fog sikerülni?-pillantok rá mégis kérdőn, hiszen ha Káinból indulok ki... Nem is tudom Belial hogy csinálta, hiszen mindig úgy néz rá az a kutya mintha meg tudná ölni. A tanításos rész elgondolkoztat, főleg az előzményeket hallva, de inkább nem feszegetem tovább a témát. Érdekes, és jó dolog erről beszélgetni, de tudom, hogy én képtelen lennék rá.
-Minden elismerésem, hogy ezt így végig csinálod.-zárom le végül a témát, azt hiszem minden megtudtam, amit szerettem volna. Végül mégis csak visszatérek Cassael témájához, ezt sem tudom még elengedni, tanácsokat várok a démontól aki már találkozott vele. Ha eddig nem szűrtem volna le, hogy Mammonnal milyen jó beszélgetni, azt gondolnám, hogy közli, oldjam meg a feladatot a magam módján, vagy épp szóra sem méltatna. Ám ebben is mindenre rácáfol. Olyan készségesen ad igazán használható tanácsokat, mintha komolyan zöldfülű kezdő lennék. Talán arcomon is látszik, hogy hálás vagyok neki ezért. Ha Beleth nem tud előállni semmivel, akkor én itt most kész tervet kaptam magától a harmadik Lovastól. Ahogy arca egy pillanatra sötétté válik oldalra billentem a fejem.
-Szeretnéd ha kicsit miattad is megdolgoznám?-kérdezek rá finoman, nehogy sértésnek vegye, hiszen tudom Ő is el tudná intézni, de ha már találkozom az angyallal akkor ennyi igazán belefér nekem is.
-Köszönöm a remek ötleteket. Bár lőfegyverünk nem igazán van, szóval, majd megoldjuk, legalábbis remélem.-mosolyodom el végül, és nagyot sóhajtok.
-Már csak abban bízom, hogy nem csak én fogom ezt a feladatot komolyan venni, hanem Beleth is.-csúszik ki a számon, aztán felsandítok Mammonra.
-Szerinted van esélyünk elzárni Amara-t? Vissza térhetünk még a Pokolba valaha? És ott... Minden olyan lesz mint régen?-harmadik kérdésem végére szinte teljesen elhalkul a hangom, nem akarom kimondani, mennyire félek attól, hogy ott majd ismét az lesz, mint régen volt. Hogy majd szalutálva kell díszsorfalat állnom Viszálynak például és rám se fog hederíteni.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Old Absinthe House - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 22, 2020 5:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


- Wie ist es möglich(hogyan lehetséges ez)?- őszinte meglepődés ült ki az arcára, csak egy pillanatra, de mégis ott volt. Szinte hihetetlen, még démoni felfogással is, hogy a több ezer év alatt, még egyszer se találkozott vadásszal. Vagy nagyon ügyesen fedte el a nyomait, hogy sose találjanak rá, vagy szerencsés volt, vagy megérezte, hogy mikor kell menekülnie, mindegy, hogy melyik lehetőség állt fent, a tényen ez nem változtat. Hihetetlen. De ez biztosan meg fog változni, hála annak, amilyen világban manapság élnek. Szinte lépten-nyomon vadászba lehet botlani, olyanok, mint a csótányok, szaporodnak, és nehezen lehet tőlük megszabadulni.
- Nem lehetetlen, hogy valami bonyolult, csavaros válaszra vársz, de egyszerű; mert már én is más vagyok. Amit régen nem találtam érdekesnek, azt ma már igen, és ez visszafelé is igaz.- de hogy később is annak találja majd? Az majd a mostani kis találkozásuk után fog kiderülni. Talán igen, talán nem. Talán a figyelmére érdemes démonnak fogja tartani, vagy egyszerűen a fiók mélyére fogja seperni, mint egy démon, aki Belialnak teljesít szolgálatot, de nincs benne több, mint amit Mammon most tapasztal.
- Joghézag… tetszik ez a szó, sokkal jobban hangzik, mint a kiskapu. Az túl közönséges, még a joghézag előkelőbb, intelligensebb szót takar. Azt hiszem, ezentúl használni fogom. Köszönet érte.- hálásan biccentett Belphegor felé. Rávilágított valamire, aminek bár haszna szinte semmi, de Mammon számára tetszetős.
- Mi számít időhúzásnak? A fajtánk számára kicsit mást jelent a szó. Egy nap vagy egy év, esetleg egy évszázad? De egyet kell értenem veled ezen a téren. Egy idő után unalmassá vállik, ha folyamatosan csak egy valakit részesítesz a kínzás örömében. Kell a változatosság. Nehogy kiégjünk.- nincs is annál rosszabb, ha egy „művész” kiég, utána már csak önmaga árnyéka lesz, elveszti az értelmét az alkotás, ha nincs benne öröme.
- Wird sein(lesz).- ennyire még nem szaladt előre az időben. A kert megvan, szerszámok is akadnak, kalapot meg majd csak talál valahol, ha máshol nem, nos, akkor lesz egy vidéki kirándulása. Mezőgazdasági városokban biztos talál majd elszórva néhányat, amik még használható állapotban is lesznek.
- Nos, ahhoz a megfelelő időben kell érkezned. Mert azt megígérhetem, nem az lesz a mindennapi viseletem.- haloványan elmosolyodott, mert hiába állna jól neki, attól még nem megfelelő az utcára is, túl komolytalan viselet lenne. Bár, ha úgy végezne ki valakit, akkor lehet az összkép még fenyegetőbb lenne. Hisz ki nézne ki egy kertészből?
- Annyira nem vagyok kegyetlen, hogy névtelenül hagyjam őket. Megérdemlik azt, hogy elnevezzük őket. Elvégre hasznosak, engedelmesek, ez a legkevesebb, amit tenni tudunk értük. Emberei sorozatgyilkosok után kapták a nevüket, és szerencsére az emberek igen csak termékenyek voltak ilyen téren, van miből válogatni. A hosszuk pedig… nos, inkább a név eredeti tulajdonosának a szüleitől függ. Van rövidebb, van hosszabb.- leütötte a hamut, és néhány meglepett pislogást is elengedett. Nem gondolta volna, hogy ez ennyire meglepő lesz, hogy majdnem megfulladjon tőle a hölgy.
- Nicht kompliziert(nem bonyolult). Állnod kell a tekintetüket, egyenes tartással, kitolt mellkassal, ki kell fejezned a dominanciádat. Megérzik rajtad a félelem szagát, és akkor oda a tekintélyed. Veszélyesnek hangzik, de ha értesz hozzá, gyerekjáték.- úgy beszél az egészről, mintha tényleg az lenne, de megérti azt a részét is, hogy más démonoknak ez nehéz lehet, jobban féltik annál magukat, hogy Mammont másolják, és ez jól van így, egy kennel mester pont elég.
- Igen, csak ennyi. Minden a tanításon múlik. S ahogy mondod, maguknak alakítják ki, ennyi szabadságuk van a falkán belül. Hihetetlen lennék? Hm, sok mindennek hívtak, de így még sose.- ismét egy félmosoly ült ki az arcára, majd újra komollyá vált, halva Belphegor kérdését.
- Igen, lesz. Csak a megfelelő tervvel kell előállnotok hozzá. S a tanácsom a következő. Ketten vagytok, használjátok ezt ki az előnyötökre, egy csali, még a másik az árnyékból csap le. Vigyetek magatokkal folyadékot, arra az esetre, ha azzal próbálkozna, amivel nálam is, a saját véréből alkot csapdát. El tudjátok mosni és így megtörni azt. Akár túszt is ejthettek, angyal, késztetést fog érezni arra, hogy megmentse. S ha van a birtokotokban lőfegyver, akkor a lövedékbe karcoljatok angyalcsapdát és miután eltaláltátok, nos, azt hiszem tudod te is, hogy ez mit jelent.- sötét árny suhant át az arcán, és csak egy kárörvendő, rideg mosolyt hagyott hátra.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Old Absinthe House - Page 3 GadHg7Q
Old Absinthe House - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
937
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 21, 2020 6:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextMammon & Belphegor


N
ahát... Én megvesznék ha egy emberben kellene rostolkolnom.
-Sosem találkoztam még vadásszal.-rázom meg lassan a fejem, el sem tudnám képzelni hogy milyenek, vagy éppen, mit tudnak. Azért a nevük valamit sejtetni vél, de ez nekem homály. Mintha egy üvegbúra alatt lennék tartva igazából, tudom hogy van külvilág, de nem tudom milyen. Pedig aztán elég sok mindent láttam már. De a démon ismét megakaszt a témák között, kissé furcsán pislogok rá, tekintetem kérdővé válik, ajkam elnyílik és próbálom megfogalmazni azt az igazán egyszerű kérdést, amire talán választ is kapok. De a szavak hosszú pillanatokig nem állnak össze kérdő mondattá.
-Miért találnál pont most érdekesnek?-oké, jól van, csak kinyögtem végül. Nem értem, hogy miért a mostani énje, jó nekem ha úgy marad a dolog hogy nem mindenkinek vagyok érdekes. De további szavainkhoz kísérőnek újfent rágyújtunk. Lucifer és a kínzás igazán érdekes határokat feszeget, talán mindkettőnknek sajátos véleménye van a dologgal kapcsolatban, mégis megértem amit Mammon mond, de hozzá tudom fűzni az én gondolataimat is. Pestis bizalmasának megbüntetése is felettébb szórakoztató téma, hiszen ahogy Mammon előadja... Végem is van tőle.
-Én joghézagnak hívom a kiskapukat.-vigyorodom el, no meg rendszerint meg is találom őket beszéljek úgy bárkivel. Mondjuk Belial szokott ebből bőven kapni ha nem úgy mondja ki a dolgokat hogy egyértelmű legyen. De nagyon imádom szívatni szegényt. Rendre fel is szokott sülni.
-Nos... Én mondjuk nem mindig szeretem húzni az időt, velem nem járna jól. Megunom az illetőt elmetszem a fejét a nyakától és volt bűnös, nincs bűnös.-vonok vállat egyszerűen és unott arccal szívok bele cigarettámba. Egyébként se nyávogjon senki a fülembe.
-Van szalmakalapod is?-kérdezek vissza tágra nyílt szemekkel, hihetetlen ez a démon, de komolyan. Teljesen meglepő, hogy ilyennel találkozzon valaki és akkor én lennék túl emberi? Ó Belial... Vissza fogom én még vonatni a szavaidat!
-Egyszer igazán meglesnélek abban a szerelésben ahogy kertészkedsz.-jegyzem még meg somolyogva a témához kapcsolódóan. A pokolebekre rátérve Mammonnak szinte megered a nyelve, én pedig bátra kérdezgetek bele a témába, hátha tud valami olyat is mondani, ami esetleg változtatna az én álláspontomon is a dologgal kapcsolatban. Pestis négy nevet említ a negyvenháromból, kezdve első kutyájával. Finom mosollyal hallgatom hogy őt még az ágyába is beengedi.
-Tényleg nagyon szeretheted őket, ha így adsz nekik nevet.-pislogok rá cigim füstje mögül.
-Mi alapján választod ki a neveiket? Mindnek ilyen hosszú neve van?-még két kérdés, hátha nem bosszantom még vele, meg hát na, engem érdekel. Választ kapok arra is hogyan alakul ki a hierachia kedvesem Fivérénél a kutyákat illetően, mikor közli, hogy mind kihívja őt megakadok a slukkban ami épp tüdőmbe utazik. El is veszem számtól a cigit és köhögöm ki a füstöt.
-Lehet hogy ezt nem csinálnám utánad.-mondom ki miután a köhögés abba marad és inkább elnyomom a cigimet. Elvigyorodom, hogy a falka második tagja az első kutyája, mondjuk nem vártam mást, ez tény. Végül azt is megtudom, hogy a pokolebek igazán szófogadóak is ezek szerint.
-Szóval te csak megmondod és ennyi? A hierachiát meg kialakítják ők? Hihetetlen egy fazon vagy Mammon.-ingatom a fejem mosolyogva.
-Szerinted lesz esélyünk Beleth-el arra, hogy legalább Cassael közelébe érjünk. Nem is tudom hogyan kellene elfogni... Vagyis, van ötletem, de ahhoz nem érzem magam elég erősnek.-hangom tűnődő lesz és felidézem mennyi ideig tanulmányozta Belial a könyveket, mire minden rúnával megismerkedett, mikor azt tervezte, hogy Raguelt elraboljuk. Túl sok kutató munka, de talán a könyvei még megvannak.
-Esetleg valami plussz tanács?-pillantok szemeibe, mert azt vételeztem amitől óva intett az angyallal kapcsolatban, de vajon szolgálhat esetleg egyéb tanáccsal? Nem szívesen hagynám ott a fogamat.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Old Absinthe House - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 20, 2020 7:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


- Es war das Ergebnis einer Reihe unerwarteter Ereignisse(Néhány váratlan esemény sorozatának következménye volt). S mire kettőt pislogtam, a vadászban voltam, lepecsételve, elnyomva, de az akkori Háború közbenjárásának köszönhetően egyre többször voltam képes átvenni az irányítást Wallenberg felett. De volt haszna is annak, ami történt, sok mindent megtudtam a vadászokról, nagyon sok mindent.- igazából mindent, ami addig történt velük, még Wallenberg úgy nem döntött, hogy elhagyja őket. De ki a kicsit nem becsüli…
- De a jelenlegi énem már sokkal inkább annak talál.- kíváncsi volt, kíváncsi volt arra, hogy mégis mit lát benne Belial, mi az, ami megfogta fivérét, és feltételezhetőleg olyan undorító érzelmeket táplál, amit még kimondani se szeretne Mammon.
Ha már kínálták, természetesen elfogadta a cigeretát, és az is természetes, hogy visszaadja majd Belphegornak, ha alkalma lesz rá, vagy majd az este végén feltölti a sajátjából a dobozt, amiben a démonhölgy tartja a sajátját.
- Nos, Lucifert elnézve, neki már egy kevés is elég ahhoz, hogy azzá váljon, amit a gyűlésen láttunk. Enttäuschen(csalódást okoz).- tudja jól, néhányszor már elmondta a véleményét, és biztos abban, hogy még párszor el fogja mondani, mert egyszerűen nem azt várná el senki Lucifertől, amit láttak. Talán csak rosszul aludt, vagy valami rosszat evett, esetleg abba a korba lépett, amire már rá lehet fogni, hogy kapuzárási pánikja van.
- Konkrétat nem mondott, rám bízta a dolgot, és ahogy egy jó démonhoz illik, olvasok a sorok közt és megtalálom a kiskaput. Elvégre így teremtettek minket, hogy a saját hasznunkra alakítsuk a dolgokat.- alkukötéseknél is figyelni kell erre. Valaki gazdagságot akar? Egy közeli hozzátartozója megnevezi a biztosításának a kedvezményezettjének, és másnap pedig lezuhan az a repülő, amint üt az illető. Már is gazdagság hullt az ölébe. Csak kreatívnak kell lenniük, semmi más.
- Fogalma lehet, lehet Lucifer találta fel a kínzás fogalmát, de mi vittük tökélyre. Máskor bízzon meg egy démont azzal, hogy egy másik démont kínozzon, jobban jár.- bízza inkább a profikra, akiknek van gyakorlatuk, tehetségük és még élvezik is a kínzást. Lucifer pedig ne hozza magát kellemetlen helyzetbe azzal, hogy kínozni akar.
- Talán még lehet találni néhányat, amik épségben is vannak.- már el is tervezte, hogy amint lesz egy kis szabad ideje, keresni fog néhányat, hiszen csak nem hordhat olyat, ami megrongálódott, hogy nézne ki benne? Mint egy utolsó földműves.
- Höllenhund, az első kutyám, természetes, hogy Ő az, aki a legközelebb áll hozzám. Számára engedélyezett, hogy az ágyamban aludjon. Ott van még Richard Trenton Chase, röviden Chase. Miyuki Ishikawa, Peter Kürten. De felsorolhatnám mindet, egyformán érzek irántuk, Höllenhundot leszámítva nincs, akit kiemelnék.- csak természetes, hogy az elsőhöz ragaszkodik a leginkább, de ez nem jelenti azt, hogy a többiek nem érdeklik. Tévedés, csak mindenhol van egy kedvenc gyerek.
- Ez csak természetes. S ha arra gondolsz, hogyan is értem el, hogy elfogadjanak alfának?- beleszívott a cigibe.- Kezdetnek mind ki akarnak hívni a rangért, morogva, fenyegetően indulnak el feléd, a szemükbe kell nézned, nem mutathatsz félelmet, látniuk kell a tekintetedben, hogy ki vagy te, hogy nem tartasz tőlük, hogy a te kezedben van a póráz vége. Ennyi az egész.- leütötte a hamut a cigi végéről.- Ha látják, hogy velem jött, elfogadják, és ha azt mondom, hogy fogadják el, elfogadják. Természetesen köztük is van egy hierarchia, hogy utánam ki a következő a rangsorban, ki a második a falkában, és az Höllenhund lenne.- nem is kérdéses, hogy csak is Ő lehet az.- Szerencsére semmi olyat nem tartok már olyan helyen, amit eltörhetnek, legalábbis semmi fontosat. Csupán az a zavaró, hogy ha törnek, az hangos és kosszal jár.- de csak ennyi baj legyen velük, ezt még el tudja viselni Mammon is. S talán Mazet is rá tudja venni, hogy néha segítsen be a takarításban.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Old Absinthe House - Page 3 GadHg7Q
Old Absinthe House - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
937
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 20, 2020 6:00 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Csak hallgatom Mammont és nem fér a fejembe amit mond. Tekintetem kérdő, talán még arcomra is kiül az értetlenség, majd csendesen újabb kérdés hagyja el számat.
-Megszálltad a vadászt?-szalad ráncba a homlokom, nem igazán tudom megérteni... Én kimondottan utálom ezt a képességünket. Olyan ritkán használom, hogy talán... Egy kezemen meg tudom számolni, létezésem kilencezer éve alatt hányszor csináltam ilyet.
-Nincs semmi baj. Nem lehetek mindenkinek érdekes.-mosolygok és újabb szál cigarettát húzok elő a dobozból, majd a démon felé tolom a pulton a Black Silver sötét színű tartóját, ha szeretné, szolgálja ki magát belőle. A hiszti megemlítése külön mondatokat érdemel, valahol meg is értem a Lord hozzá állását a témával kapcsolatban. Előhalászom a gyújtót a zsebemből, majd mélyen letüdőzöm az első slukkot.
-Tudod, erre szokták azt mondani, hogy kinek mi számít.-vonok vállat. Van aki tényleg olyan apróságon tudja felhúzni magát hogy körbe lehetne röhögni érte. Mások meg tényleg csak a nagy dolgokat veszik fel. A büntetés amivel tanácsadóját illetné kis kuncogást vált ki belőlem.
-Ez olyan, mintha annyit mondanál, hogy ejnye-bejnye.-fűzöm szavaihoz vigyorogva. Simán ezt is kinézem a démonból. "Jól van Mazikeen, most megbüntetlek Lucifer nevében. Ejnye-bejnye!" Saját gondolataimon felnevetek, a jelenetet elképzeltem a fejemben... Biztosra veszem hogy a tanácsadója is nevetni fog ezen. Akkor már piros pacsit is játszhatnának egyúttal.
-Egyébként pedig, attól még hogy angyal... Ő teremtett minket. Lehet némi fogalma a kínzásokról, vagy eltanulta őket.-mondom ki olyan semmilyen hangszínnel. A kertészettel kapcsolatban is megemlítek egy apró dolgot, Mammon persze veszi a lapot, nem tartja sértőnek, ez pedig jól esik.
-Szóval a szalmakalap oké.-bólogatok mosolyogva, tényleg furcsa lehetne kantáros nadrágban, bár ahogy én elképzelem, még úgy is mutatós lenne a kép. Hanyagoljuk a hol lakunk témát. Mammon megelégszik a válaszommal és ez jó érzéssel tölt el. Valahogy egyre jobban kedvelem a fazont. A pokolebeket említve, sokkal felszabadultabbnak látszik, tényleg fanatikus egy tag ezen a területen.
-Felsorolnál te is pár nevet? Gondolom mindegyik a kedvenced, vagy nem igazán tudsz a kutyáid közt különbséget tenni. De van amelyik egészen hozzád nőtt mondjuk?-tekintek rá érdeklődőn miközben újra bele szívok a cigimbe és a hamut leütöm a tálkába. Elhallgatom még a szavakat amik kibújnak a száján és elvigyorodom.
-Gondolom az alfa te lennél ebben az esetben.-billentem oldalra a fejem és valahol csodálattal adózom neki, hiszen negyvenhárom kutyát erre... Öhm...
-Hogyan csinálod?-kérdezek rá, mert nem tudom elképzelni ezt a részt.
-Ha jön egy új tag, hogy épül be a csapatba?-újabb kérdés, annyira nem vagyok képben ezzel.
-Olyanok lehetnek, mint a gyerekek... Mindent a magasba kell tenni hogy ne érjék el, főleg ha fontos dolog...-morfondírozok.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Old Absinthe House - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 19, 2020 7:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


- Zusammenarbeit(csapatmunka). Wallenberg testében vendégeskedtem akkortájt, a közreműködése nélkül nem sikerült volna Cassaelnek se. Megérdemlik a Csapat nevet. De nem is tudom, hogy sértve érezzem magamat, amiért nem pletykálnak rólam, vagy inkább örüljek neki?- elgondolkozva nézett Belphegorra, pontosabban maga elé, csak a démon pont beleesett a látókörébe. Engedjen a régi énjének, egy darabjának a múltból, és érezze a sebbet az egoján, amiért nem beszélnek az esetről? Még akkor is, ha túlságosan is kínos? Vagy emelkedjen felül rajta, és hagyja ködbe veszni? Inkább hagyja, nem éri meg a fáradtságot, és így legalább ostobaságok se terjengenek az utcákon.
- Csak ismételni tudom, a veled kapcsolatos emlékeim hiányosak. Nem hinném, hogy a múltban olyan sokszor találkoztunk, ezért is esik nehezemre felidézni bármit. Ne vedd sértésnek, de úgy fest, akkori énemmel nem feltétlen találtalak érdekesnek, fontosnak arra, hogy felkeresselek.- már-már bocsánatkérően mosolygott a démonhölgyre. S talán még őszinte is volt az a mosoly, már amennyire ezt egy démontól annak lehet nevezni.
- Nach den Zeichen(a jelek szerint). Felesleges apróságokon mérgesítik fel saját magukat, és úgy viselkednek, mintha a világ lenne ellenük, igen, ezt annak nevezném.- szélesen elmosolyodott. Bár az is lehet, hogy csak Mammon volt túl merev mindenkihez képest, és ezért nem bírta a viselkedésüket elviselni, és hisztinek gondolni azt, amit csinálnak.
- Nincs mit.- ez az emberei viselkedés, ez a kislányos viselkedés, az arcához még illet is, első ránézésre senki se gondolná, hogy ki lakozik a babapofi mögött, hogy milyen démon, miket tett és miket fog. Ez a csodás a démonok létében, a megjátszás, csak Mammon úgy érzi, hogy Belphegor nem játssza meg magát, tényleg ilyen.
- Végtére is Lucifer egy angyal, nem teremtették belé a kínzásra való hajlamot. Nincs meg az a tehetsége, mint a mi fajtánknak. Mint az a kérése, vagy utasítása, hogy büntessem meg Mazet, nos, mivel nem szabta meg hogyan, azt hiszem, hogy egy kézre verés elég lesz.- kis, kárörvendő mosoly terült szét az arcán, szabadkezet kapott, amit ki is fog használni Mammon.
- Kész szerencse, hogy nem tervezem, hogy úgy fogok megjelenni, még a fűszálat se fogom a fogaim közzé rakni. Inkább, nos, ahogy a fiatalok mondanák, lazábbra veszem az öltözetemet. Bár a szalmakalap ötlete nem is hangzik rosszul.- elgondolkodva dörzsölte meg az állát. A kalapokat szereti, és ha még csak szalma is, szabadidős tevékenység közben is hordhat kalapot, nem hangzik rosszul, nagyon nem hangzik rosszul.
- Bereitwillig(szívesen). De ez csak természetes.- elmosolyodott.
- Nem ismerném be Belialnak, de a klisé ellenére, találó nevek voltak. A sajátjaimnak is szívesen adtam volna, de azt hiszem, erről már lekéstem. De szerencsére a sorozatgyilkosok terén az emberek termékenyek voltak, van miből válogatnom.- ismét csak el kellett mosolyognia, hiszen a kutyáiról volt szó, még ha csak érintőlegesen is.
- Kifejezetten jól. Csupán a dominancia a lényeg, meg kell tanulniuk, hogy ki az alfa a falkában, és utána már nem jelentenek túl nagy problémát. De ha azt a részét nézzük, hogy hányan vannak, nos, abban az esetben gyakran a lábam elé kell néznem, nehogy rálépjek valamelyikük farkára, és elő-elő fordul, hogy levernek ezt-azt. A legnagyobb gond, hogy nem tudom velük feltakarítatni, és rám hárul ez a feladat. Nem tudják megfogni a lapátot és a seprűt.- halnak sóhajtott és ingatta a fejét. Lassan arra kényszerül, hogy minden törékenyt elpakoljon, és nem kell attól tartania, hogy szilánkba fog majd lépni.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Old Absinthe House - Page 3 GadHg7Q
Old Absinthe House - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
937
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 17, 2020 5:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextMammon & Belphegor


E
lég jól bírja a démon önmaga boncolgatását. Én pedig igyekszem olyan kérdéseket feltenni ami még nem is olyan sértő, de megérthetem belőle őt. Mert azért most hogy itt speciel úri démont játszik és szavaival ellentétben régen nem ilyen volt... Ezt meg kell vizsgálnom közelebbről is. Kérdések és válaszok hangzanak el én pedig csendben figyelek partneremre. De újabb kérdés szökik fel bennem ahogy a történetét hallom.
-Vadász? Eddig úgy volt Cassael zárt be.-pillantok rá furcsán, nekem ugyebár nincsen meg ez a sztori, lévén, hogy Belialnak vannak dolgai amiket nem mond el, szóval ha kérdezek kitérő reakciót kapok rá, szóval ezért nem is kérdeztem soha a Lovasokról sem, de ha most van okom beszélgetni, akkor azt már ki is használnom ugyebár. Testvérem témáján még egy finom váll vonogatást teszek meg. Nyilván igaza van ebben is Mammonnak, csak kimondani nem akarnám.
-Azt hittem tudod, hogy milyen könnyen illeszkedtem be régen is az emberi világba.-fűzöm még hozzá somolyogva, hiszen Belial is ezért szeretetett inkább velem a földi világba jönni és nem mással. Ultra gyorsan alkalmazkodtam. Lucifer leváltása Mammon szerint inkább izgalmas, nem pedig érdekes. Végül is kinek mi.
-Szóval számodra mindenki hisztis aki így viselkedik?-kérdezek rá pimasz vigyorral, majd megemlítem, hogy akár még tanulhatnék is valamit bizalmasától, aki anno Lucifer szolgálatában állt. Mammon válasza viszont kicsit meglep. Szerinte nincs mit tanulnom.
-Nos, ezt nagyon szépen köszönöm.-motyogom egy halovány mosollyal, mert ugyebár én nem így tekintek magamra, pláne ha azt nézem egyszer már fel is mondtam a pozícióm mellette, mert valamit nem sikerült megcsinálnom.
-Velem próbálkozott a drága, de... Mit is mondhatnék, Belialtól jobban félnék.-ugyan már, Lucifer nem tudott megfélemlíteni, pedig valljuk be keményen próbálkozott, de akkor még nem voltam ennyire az érzelmek rabja. Mi több... Azt a napot sem felejtem el mikor Belialnak elszállt az agya. A hobbikat kivesézve még egy dolgot megtudok Mammonról. Kertészkedne. Eléggé bíbelődős dolog.
-Biztosan örömödet lelnéd benne, bár számomra, látva ezt az eleganciát, nehéz lenne téged kantáros nadrágban és szalma kalapban elképzelni.-rejtem kezem mögé számat és úgy mosolygok egy rövid ideig. Sajnos tudásvágyát, hogy hol lakunk, nem elégíthetem ki. Azt is elárulom, hogy miért ne tőlem kérdezze ezt. Megnyugvásképp felsóhajtok ahogy közli, hogy tiszteletben tartja ígéretemet.
-Köszönöm, lekötelezel.-mosolygok rá miközben ismét magamhoz veszem a poharam és belekortyolok. Szavaink elkalandoznak a kutyák felé, a pokolebek említése kapcsán én ugyan csak megkapom a magam kérdését, el is árulom, hogy nem rajongok eme teremtményekért, de kettő így is közvetlen közelemben van. Mammon már mondja is Lordom kutyái nevét mire felvonom szemöldököm.
-Nos, igen, valami hasonlót mondtam én is Belialnak mikor bemutatta őket.-vigyorgok ahogy meghallom a közel azonos mondatot a kutyák nevével kapcsolatban. Klisé... Igen, nem is kicsit. Érdekes ahogy Mammon a kutyákról beszél, talán még meg is mosolygom. Tényleg nem áll meg negyvenhárom kutyánál. Ingatom kissé a fejem, de nem reagálok, csupán hümmögök.
-Minden esetre, ötletnek biztosan nem utolsó. Főleg ha hűségesek, ahogyan mondod. Érdekelne hogyan boldogulsz ennyi kutyával egyébként?!-pillantok komoly szemeibe, mert oké még kettő tök jó lehet, de már tizes számrendben... Nos ha oda jutnék nem gondolkodnék ennyi pokoli teremtményben.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Old Absinthe House - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 16, 2020 6:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


- Wann ist das passiert(mikor is történt)?- töprengő arckifejezést vett fel, csupán néhány pillanatig, hogy fel tudja idézni a pillanatot, hogy mikor történt meg a pálfordulás.- Még a testetlen napjaim során. Nem voltam több, csupán füst. Volt időm elgondolkozni azon, hogy mi jutatott abba a kényelmetlen állapotba. Természetesen hibáztathatnám mindenért az angyalt és a vadászt, hogy nekik köszönhetem azt, hogy nem voltam több, csak füst, de nagyrészt a magam ostobaságának tudhatom be az egészet. Változtatnom kellett a dolgokon, és kezdetnek magamon. Ha nem akarom elkövetni újra és újra a régi hibáimat, ahhoz új személyiségre volt szükségem, levetettem a régit, mint kígyó a bőrét.- kinőtte a régit, túl szűk volt, nem volt már rá szüksége, ahhoz, hogy jobb legyen, több helyre volt szüksége.
Nem bánja, hogy elengedték a leviatánok témáját, már csak azért se, mert nem sokkal tudott többet róluk, mint mindenki más. Persze a személyes tapasztalata sokat számít, de azokból nem túl sok hasznosat tudna Belphegor leszűrni.
- Minő emberi szokás. Lenézed saját magad a fivéreddel szemben, és megtartod magadnak a büszkeséged. Ha nem tudnám, hogy igazából milyen is a szemed színe, még akár embernek is gondolhatnálak.- megengedett magának egy kisebb kuncogást, de mintha csak az egyik orrlyukán fújná ki a levegőt. Kissé szórakoztatónak találja az ilyesfajta testvéri kötödést, bár az is előfordulhat, hogy Mammon látja rosszul a dolgokat, és az, ahogy viseltetett Belial iránt, az volt inkább a szokatlan. Bár démonok, nem hiszi, hogy így lenne.
- Zufälligerweise nicht aufregender(véletlenül nem inkább izgalmas)?- kíváncsi, hogy mi is erről Belphegor véleménye. Mit árulhatnak el a szavai arról, hogy Lucifer helyett valaki más ülne a trónon.
- Inkább hisztisnek mondanám. Nem úgy fújt a szél, ahogy elvárta volna, ahogy akarta, és már is a szél hibája.- állta a szemezést, tartotta magát a véleményéhez. Lucifer a jelenlegi állapotában nem azt a képet nyújtja, mint az egykori, az első, ki elbukott, akitől joggal tartottak a démonok.
- Nem hiszem, hogy szükséged volna tanulásra. Véleményem szerint Belial úgy elégedett veled, ahogy vagy.- máshogy nem választotta volna tanácsadónak, és tartja meg ilyen sok éve után is.
- Démonok vagyunk, számukra nem a legegyszerűbb egy megfelelő büntetést kiszabni. Olyat pedig, ami után meghunyászkodunk és tanulunk is belőle, nos, olyat majdhogy lehetetlen.- mit tenne? Szenteltvízbe forgatná őket? Keresztre feszíti őket? Egyik se igazán hasznos egy démonnal szemben, csak fokozná az engedetlenségét
- Nos, akkor elnézésed kérem a feltételezés miatt.- bocsánatkérően biccentett Belpehgor felé.
- Nos, egy hobbira mindenkinek szüksége van, ami segít abban, hogy ne örüljön meg a rohanó világban, vagy ahogy te mondtad, kikapcsol. Szerény személyem manapság a kertészettel szemezik.- azzal a ténnyel elfelejtett számolni, hogy a kutyák mennyisége egy rendetlen kerttel is fog járni, és nem engedheti meg magának, hogy úgy is maradjon.
- Tiszteletben tartom az ígéretedet. Nem adhatunk hitelt azoknak a pletykáknak, hogy nem tartjuk magunkat az adott szavunkhoz. Ha valakik, pont a démonok tartják be azt, amire ígéretet tesznek. Ez az alkukötés első szabálya.- a második pedig az volt, hogy ha lehetőséget látnak, akkor úgy forgassák a szavakat, hogy számukra inkább előnyős legyen, mint az alkukötő félre nézve.
Elnyerte a tetszését Belphegor reakciója, amit a kutyák számára kapott. Bár az már nem igazán, hogy a démon nincs odáig értük. Rémes.
- Kain und Abel(Káin és Ábel). Találó nevek, bár mondhatjuk, hogy kissé klisések is. De mindenféle képpen találó nevek.- bár kár lenne tagadnia, hogy későn jutottak ezek a nevek az eszébe, lecsapott volna rájuk. De így se panaszkodhat igazán.
- Amennyire csak lehetséges, amennyire csak lehetséges. Belőlük sosincs elég, legalábbis számomra.- tudja, tudja jól, hogy ezzel kiadja a gyengepontját, de nem tehet róla, ténylegesen a kutyák voltak a gyengéi. Mint egy friss anya, vagy nagyanya, mindig csak az újszülöttről tudott beszélni, vagy képeket mások arcába tolni.  
- Hm… talán igen, talán nem, nem lehet tudni. Hiszen egy sokak számára láthatatlan seregnek megvan a maga haszna… egy sereg, ami csak is egy valakihez hűséges. De lehet csupán viccelek.- s bár mosolya arról árulkodhat, hogy tényleg viccelt, de a szemei, tekintete végig komoly maradt, kétféle válasz lehetőséget maga mögött hagyva.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Old Absinthe House - Page 3 GadHg7Q
Old Absinthe House - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
937
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 16, 2020 11:33 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextMammon & Belphegor


C
sendesen hallgatom a démon szavait ahogy magáról, vagy legalábbis korábbi önmagáról beszél. Csupán hümmögök először, majd finom mosoly jelenik meg ajkam szegletében.
-Mikor lettél ilyen kifinomult?-teszek fel egy apró kérdést, mert azért a változás akkor eléggé szembetűnő, hiszen most, szavaival ellentétben teljesen máshogy viselkedik. El sem tudnám róla képzelni azt amit elmondott. A láda témája egyre érdekfeszítőbb lesz. A tény, hogy a két lényen kívül még voltak a ládában felcsigáz kissé, így sajnos erről is kérdezek. Bár látom hogy Mammon nem szívesen beszélne erről, mégis kapok információt. Próbálom összegezni a dolgokat, de még mindig több a kérdőjel ebben a szituban, mint a pont. Elzárták őket a fentiek... Szóval az angyalok műve lenne? A leviatánoktól ered a boszorkányság? Kötve hinném... Mégsem kérdezek többet róluk, pedig nagyon szeretnék. Az viszont megmosolyogtat ismét, hogy kibukott kérdésemnek megfelelően válaszol. A leviatánokat nem isszák, de nem tudja eszik-e őket. Megrázom a fejem, aztán rendezem vonásaimat. A téma csak hamar testvéremre terelődik, mert a Belial témát elnyomom, számomra túl kínos, Mammon pedig túlságosan bele lát a dologba. Így jobbnak látom ha már csak Beleth-tel kapcsolatos szavaira felelek. Bár inkább révedezésből ocsúdok fel, az sem biztos, hogy nem vette zokon, de remélem elnézi, hiszen épp szavain tűnődtem el, hogy mit kellene tegyek saját helyzetemmel.
-Sosem törtem magasabbra, mint ő. Mindig Beleth volt a jobb, mindenben. Pusztán... Nem hangoztattam mennyire büszke vagyok rá.-sóhajtok és ölembe ejtem kezeimet. Mammon talán ezt nem érti, ők nem úgy testvérek Belial-al... Vagy csupán én gondolom túl ezt a dolgot... Túlontúl bele szoktam az emberi világba. Bár... Engem speciel nem zavar.
-Érdekes is lenne, ha egyszer csak nem Lucifer trónolna a pokol felett.-jegyzem meg következő szavaira, azért mikóta Pokol a pokol azóta a Mennyekből alá szállott ark az úr. Vagy legalábbis annak hiszi magát. Bár, ha angyal (volt), miért démonokat teremtett mégis? Ez is egy érdekes dolog, úgy hiszem valami nagy hiba van a rendszerben, vagy a Főni fejében. De ezt megtartom magamnak. Érdeklődve kérdezem meg azt is, hogy végülis hogy-hogy egyedül érkezett, bár szavai igazak, csak őt invitáltam találkozóra. De ha már van egy jobb keze, azt hittem vele érkezik végül majd. Nyilván az is gondolatban van, ha már így megemlítettem a dolgot, hogy rákérdezek bizalmasa ügyére, annak tudatában is, ha esetleg nem felelne rá, ugyanakkor Pestis erre is rácáfol.
-Érdekes, hogy egy angyal is lehet köpönyegforgató ezek szerint.-pillantok a férfi szemeibe, nem is vonom kétségbe szavait, hogy Mazikeen jól végezte volna a dolgát Lucifer oldalán.
-Biztosan sokat tanulhatnék tőle.-utalok még a témára, biztosra veszem, hogy egy-egy szakmai fogást eltanulhatnék attól, aki ilyen sokáig Lucifer mellett volt.
-Nos, a büntetés nem mindenkit érint meg komolyan, van aki sosem tanul belőle.-vonom fel szemöldököm és utalok egyúttal magamra. Rajtam sem esett csorba ez miatt, hiába élveztem egy ideig Lucifer vendégszeretetét Raguel miatt. Megmondtam, belőlem is hiányzik a hiba, ez van. Ha ezt a részt kiveséztük akkor egy átlagos kérdéssel hozakodok elő, ami talán nem olyan hogy ne kaphatnék rá választ, főleg ha azt nézzük, hivatalosan megismerni hívtam el Főnököm Fivérét. Hogy mi kötheti le őt, itt az emberek világában. Mosolyogva rázom a fejem.
-Mammon! Ha untatnál nem kérdeztem volna ilyen jelentéktelennek tűnő dolgot.-biztosítom felőle, de persze elnézem ha nem akar mindent megosztani velem. A kérdés visszapattan felém, kissé ugyebár szemtelen módon, de ettől eltekintek. Hiszen nyilvánvaló, a nap huszonnégy órájából huszonhatot tutira együtt vagyunk mostanság.
-Nos, míg Belialt kutattam abban a három évben, egész jól ellavíroztam az emberek között. Megtanultam főzni is, kedvem lelem benne. Teljesen kikapcsol néha.-olyan könnyen jönnek a szavak a számra és igazat is mondok, szeretem aprítani az alapanyagot, a tűzhely körül tenni-venni... Aztán persze finomakat enni. Vigyorognék, de inkább nem teszem meg, szépen lassan Belial konyháját is felszerelem mindenfélével, hogy új kedvenc időtöltésemnek hódoljak ha időm engedi.
-Egy kívül eső helyen vert tanyát Viszály. De többet én nem mondhatok. Kérlek őt kérdezd meg ha tudni szeretnéd, én ígéretet tettem.-jól emlékszem a megállapodásra, senkit nem hívhatok oda úgy hogy nem tud róla... Az az ő magán vára. Ha pedig most elárulnám hol lakunk, az egyenértékű lenne azzal, hogy Mammon meghívást kapott. Így inkább megérdeklődöm a pokolkutyás sztori igazság alapját, a válasz pedig egyszerűen ledöbbent. negyvenhárom kutya. Talán még ajkam is elnyílik egy rövid időre meglepettségemben. Kérdést kapok erre a részre én is, meg kell ráznom a fejem nemlegesen.
-Én annyira nem vagyok odáig értük, bár most így is van kettő a közelemben hála Belialnak.-vonom meg vállamat finoman. Egyszerűen nem érzem lényegesnek, hogy nekem legyen ilyen jószágom. Így is szokom még mindig hogy Káin és Ábel ott vannak.
-Mennyire tervezed az "állomány" bővülését?-számomra Belial kutyái is soknak tűnnek néha, de Mammon a negyven plusszal ki is verte a biztosítékot és még nem fejezte be a gyűjtést.
-Kezdem azt gondolni, hogy pokolkutya hadseregre hajazol.-tűnődöm el egy pillanatra, majd tekintetét keresem, hátha csak viccel.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Old Absinthe House - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 15, 2020 6:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


- Es ist peinlich, aber ich erinnere mich gut daran(ugyan kínos, de erre jól emlékszem). Nem rajongok igazán a vadabb korszakomért. Nem volt benne elegancia, csak a mértéktelen alkoholfogyasztás, nemi aktus nemi aktus után, és a Pokol igéjének terjesztése. Szégyenlem magamat miatta.- de ezt már nem moshatja le magáról, a végső napokig rajtamarad, úgy viselkedett, ahogy azt egy démontól elvárják, rosszabb, ahogy azt egy újonc démon tenné, ki megrészegült a hatalmától, aki azt hitte, hogy elpusztíthatatlan, és maga a gonosz.
Nem tud tenni ellene, de kissé meglepődve szaladt fel bal szemöldöke. Nem tudja kik vagy mik azok a Leviatánok? Remélte, hogy azért ennél tájékozottabb Belial tanácsadója. Nem ártana, sőt, illene tudnia, hogy kik az új résztvevők ebben a több játékos sakkban. De a leginkább az zavarja, hogy valakinek megint el kell mondania, hogy kik is ők. Kissé kezdi unni, hogy róluk kell beszélnie.
- Nos, legjobb tudomásom szerint a halmazállapotuk szilárd, tehát inni bizonyára nem isszák meg őket. Arról nem tudok nyilatkozni, hogy enni eszik-e őket. De a Leviatánok egy olyan faj tagjai voltak, akiktől eredeztetik a boszorkányságot, és a fentiek túl veszélyesnek tartották őket, ezért elzárták mindent a ládába, ahol én is raboskodtam. Külsőleg emberszerűek, és nem tudod róluk megmondani, hogy mik, könnyedén ki tudják adni magukat egy démonnak is.- és ez érdekes dolgokat eredményezhet, még Mammon számára is, hisz csak kettejükkel találkozott, a többiek könnyedén átejthetik a Pestist is, és ez teszi izgalmasabbá az egészet, még ha ez zavarja is a démont, el kell ismernie, valamennyire azért élvezi is.
Beszélni ugyan beszél, de nem kerüli el a figyelmét az se, hogy olyan, mintha egy légynek tenné mindezt. Ott van, zümmög, hallja a szavakat, de nem figyel rájuk, el van gondolkozva, hogy hova is szálljon le, mit mocskoljon be? De ezt kissé udvariatlannak találja, de mivel ez az első találkozásuk, nem rója fel neki, majdnem érthető is, hiszen a szerelméről van szó, bármily gusztustalan is már maga a gondolat is.
- Miért lenne az? Ernsthaft, warum(komolyan, miért)? Mert sikeresebb lettél nála, többre vitted? Mert nem voltál ott, hogy babázz vele?- komolyan nem érti, hogy mi lehet az oka annak, hogy Belphegor magát hibáztatja azért, ami a testvéréből lett. Mi ebben a gond? Démonok lennének, köztük pedig az ilyen testvéries kapocs… már-már természetellenesnek hat. Lucifer talán tudat módosító szerek hatása alatt álhatott, mikor kettejüket életre hívta.
- Innen már csak az arkság és maga a trón van hátra. De a trón jelenleg foglalt, és nem hiszem, hogy sokan örülnének neki, ha ráülne.- nincs az a démon, aki hagyná, hogy uralkodjon felette, és kevés rá az esély, hogy valaha így történne, Lucifer ellen egyedül esélye se lenne.
- Engem hívált csupán, nem hozok plusz főt. S az ok, amiért úgy beszélt? Nos, emberei kifejezéssel élve; Er trat auf die Hühneraugen(a tyúkszemére lépett). Legalábbis ezt gondolja valami okból kifolyólag. Mazikeen rendesen végezte a dolgát, ahogy illet, de mégis, Lucifer nem vette ezt észre, vagy nem akarta és megtörtént az, ami megtörtént. Ami pedig a büntetést illeti… egy király, aki félti a koronáját, félelemmel akar uralkodni. Büntetések osztogatása pedig megfelelő erre a célra.- ha Mammon véleményére kíváncsi, akkor kimondja; gyerekes, semmi több.
- Több is. A pokolkutyák felszabadítása és befogadása kezdetnek, tanulmányozni a betegségeket, járványokat, klasszikus zenék hallgatása és gyűjtése, és néhány egyéb apróság, ami téged bizonyára untatna.- mondta mosolyogva.- S veled mi a helyzet? Mi az, ami nem Belialhoz kapcsolódik és leköt téged, amikor nem a jelenlegi lakásodon vagytok, ami… Hm, merre is laktok pontosan? Nem volt időm megkérdezni Belialt.- de biztos benne, hogy megosztaná Mammonnal ezt az apróságot, hisz mi oka lenne rá, hogy ne? Talán attól fél, hogy a szomszédjába költözne? Ugyan, badarság.
- Die aktuelle Mitarbeiterzahl beträgt dreiundvierzig(a jelenlegi létszám, negyvenhárom). De tervezem, hogy ez gyarapodni fog. Olyanok, mint az emberei kutyák, a gazdájukhoz hűségesek, és ez becsülendő manapság. Te rendelkezel pokolkutyával? Vagy nem vagy ilyen szerencsés?- rémesnek tartja, ha egy démonnak nem adatott meg a lehetőség, hogy legyen egy hű társa, egy igazi gyilkos, egy pokolkutya, aki esténként akár mellé is fekszik, és alszik.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Old Absinthe House - Page 3 GadHg7Q
Old Absinthe House - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
937
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 15, 2020 4:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextMammon & Belphegor


M
ivel Mammont érdekli, hogy én miért örülök annak, hogy nem emlékszik rám, így felelek neki, ám ahogy közli, hogy ő sem volt az a kifinomult démon mint most felvonom a szemöldököm.
-Ezt én nem tudom megerősíteni hogy igazad van-e.-mosolyodom el lágyan, hiszen tényleg, ha találkoztunk, akkor az csak futólagos volt. De ez talán nem is akkora probléma, hiszen én csak fivérének vagyok a tanácsadója... Aztán érdeklődésem a ládára terelődik, több mindenre is rákérdezek, hiszen érdekel a dolog. Ma esti partnerem azt is elárulja, hogy nem csak Ő és Cassael voltak a ládában, hanem a Leviatánok is. Ráncolom a homlokom kissé, hiszen fogalmam sincs róla, hogy kik, vagy mik lehetnek.
-Őket eszik vagy isszák?-bukik ki belőlem a kérdés mégis, pedig ahogy látom a démon nem igazán szeretné érinteni ezt a témát. De annyit csak elárulhat, hogy kik ezek a levik. Ezen felül szerencsére van még témánk és hát nem csak Ő van boncolgatva, hanem Belial és még jómagam is. Ezen kicsit elgondolkozom, pláne azon amit Mammon oda-oda szúr a beszélgetésbe. Mint példának okáért a tisztálkodási szokások. Azért picit meredek, de megemlítve azt hogy én nem veszem észre a változásokat, Pestis simán lereagálja azzal, hogy folyamatosan Viszály mellett vagyok. Mondjuk ez jogos, elég sok időt töltünk együtt, főleg most hogy oda költöztem hozzá. Azért elég mélyen bele megyünk a témába és kénytelen vagyok igazat szólni, ha nem akarok felsülni ezen a találkozón, de talán Mammon meg is érdemli, hogy ne füllentsek neki semmiről. Mammon túl okosnak tűnik, mi több, mintha némi tapasztalat is rejtőzne szavai mögött. Újabb tanácsot kapok amire rábólintok. Nem mondom el senkinek! Bár nyilván ez nem olyan könnyű, lévén, hogy rettenetesen zavar és egyben mozgat is a dolog. De a férfi jól mondja, majd ha lesz bátorságom Belial elé állni, majd utána... Mélyet sóhajtok és csupán bólintok szavaira. Rettenetesen igaza van és el is gondolkodom egy kis időre, míg ő megvitatja hangosan testvéremre alkotott véleményét. Talán csak fél füllel hallom amiket mond, gondolatban teljesen máshol járok. Még előző témánk szavait emésztem magamban. Aztán ahogy elcsendesedik felkapom a fejem.
-Nem sértettél meg, természetesen nekem is megvan a véleményem erről, de tudom, hogy valahol én tehetek róla.-felelek végül, szerencsére talán tényleg sikerült figyelnem rá. Valójában tényleg magamra veszem, hogy Beleth-ből az lett ami, de ezt már nem közlöm, valószínűleg kihallatszott mondandómból.
-Reméljük, hogy nem szeretne nagyobb babérokra törni. Minden esetre elérte a célját, még közelebb lehet hozzám.-ejtem ki a szavakat nehezen, én sem játszom elég korrekten, hiszen nem biztos, hogy tudnék választani Bátyám és Lordom között. Ki kell kérnem egy újabb pohár bort. Kezd feszélyezni a helyzet. Mammon száján újabb mosoly üti fel a fejét amire legszívesebben szemet forgatnék, de jelenleg a legkisebb dolgot is képes vagyok támadásnak felvenni, szeszélyes vagyok és olykor csak úgy felrobbannék.
-Egyébként azt gondoltam nem egyedül jössz a találkozóra.-jegyzem meg finoman, utalva arra, hogy a gyűlésen elárulta ki a bizalmasa.
-Miért beszélt úgy Lucifer a Bizalmasodról? Hihetetlen egyébként, hogy mindenkit folyamatosan meg akarna büntetni.-forgatom meg szemeimet, de közben agyam a saját büntetésemen jár, emlékszem rá, krisztálytisztán... Azóta ha lehet messzire elkerülöm inkább. Ezért voltam olyan dühös Belialra is, amiért az első sorba vágódott le a színházban.
-Van valami ami leköti a figyelmed az emberek világában?-teljesen snassz kérdés, igazából csak el akarom tüntetni a kényelmetlen témákat. Mindazonáltal van egy kérdés, ami még ennél is jobban foglalkoztat.
-Pontosan hány pokolebed van?-vigyorodom el, hiszen Belial elmondta hogy fivérének szállított pár darabot, -jó pár darabot- így nyilván érdekelne, hogy mi is a teljes igazság. Addig is pihentetjük a kényes témát. Aztán majd később talán még visszatérek rá.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Old Absinthe House - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 14, 2020 6:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


- Genau wie ich(ahogy nekem is). Az elzárásom előtt a viselkedésem… mondjuk úgy, hogy kifejezetten korhatáros volt, ahogy a személyiségem is. Túlságosan is átéltem a démoni létet és az ahhoz társított, vásott viselkedést is.- már-már a hideg is kirázza attól, ha csak visszagondol azokra a napokra és elfogja az undor. Túlságosan is klisésnek tartja azokat a napokat, káromkodást, kegyetlenkedést, semmi kifinomult nem volt benne, semmi letisztultság, semmi elegáns. Nem egy egyszerű utcai huligán volt, hanem Mammon, a Pestis maga, az, aki a lényével elsorvasztja az emberek testét, akinek egyetlen tüsszentése okozta a Spanyolnáthát, és mégis lealacsonyította odáig magát, hogy még egy ember testébe is bezárták.
- Nem. A Leviatánok is a láda vendégszeretetét élvezték, érdekes népség, de újat nem igazán mondhatok róluk, legalábbis lényegi dolgokban nem.- vagy talán mégis, de vannak apróságok, amiket inkább megtart magának, mik még a későbbiek során hasznosnak bizonyulhatnak, ahogy azt se árulja el, hogy pontosan hányukkal is találkozott odabent. Mert volt hozzájuk szerencséje, nem is egyhez.
- Weil du immer auf deiner seiner Seite bist(mivel te mindig az oldalán vagy). Mondjuk úgy, hogy már megszoktad a dolgait. De nem az én tisztem erről felvilágosítani szerény személyed. Előbb vagy utóbb észreveszed… vagy nem.- igazából annyira nem érdekli Mammont, hogy észre fogja venni, vagy nem és akkor csak tovább emészti magát a démonhölgy. Mammon számára az a fontos, hogy ez mennyire is hatna ki Belialra. Egy depressziós démonnál nem sok minden lehet rosszabb, és ha az a démon ráadásul egy lovas, az kifejezetten kínos és rossz fényt vetne a többiekre, legalábbis Mammonra, az újoncokról kialakult vélemény nem érdekli.
- Aber es wäre nicht überraschend, wenn sie wahr wären(de nem lenne meglepő, ha igazak lennének).- elmosolyodott a gondolattól, hogy talán ezek még igazak is lehettek, de bizton nem állíthatja, rég is volt már, és nem emlékezne arra, hogy a Pokolban démoni formájukban rákényszerültek volna valaha is arra, hogy ürítsenek.
- Ez csak természetes, ha valaki vagy valami iránt ragaszkodást mutatunk ki, és erre mások is rájönnek, úgy már is lett egy gyengepontunk. De esetedben mivel egy tanácsadó vagy, a gyengepont nem is annyira gyenge és könnyen kihasználható.- nem egyszerű emberek voltak és Belphegor nem egy egyszerű törékeny emberi nőstény volt, akit olyan könnyedén fel lehet használni, de az emberi érzelmek elhomályosítják ezt a tényt, legalábbis a fejében, a jelek szerint. Mintha valami régi, ostoba szappanopera lenne, amit még az emberek fogyasztottak napról-napra, izgultak és sírtak… szánalmasan ostoba teremtmények.
- De az, amit esetlegesen kiválthat belőled, az igen. Ami pedig a titkolózást illeti, még nem kaparod össze a bátorságod, és viselkedsz a rangodhoz méltóan, nem pedig úgy, mint egy iskolás lány, aki nem meri randevúra hívni a focicsapat kapitányát, addig titkolóznod kell. Mindenki életében vannak támadható pontok, az csak rajtad múlik, hogy mennyire tudják mások ezt kihasználni. Kezdetnek ne mond el senki másnak, hogy mit is érzel Belial iránt. Én tartom a magamat a szavamhoz és nem adom tovább, de mások nem biztos, hogy ilyen lelkiismeretesek.- egy apró félmosolyt meg kellett magának engedi a szó miatt. Még hogy lelkiismeret?
- Akkor Beleth úgy viselkedett, mint egy sértődött leány. Duzzogott és csak egyre haragosabb és haragosabbá vált, aminek annyi haszna lett, hogy előrébb lépett. De az ok… nos, az ok szánalmas, ha nem sértelek meg ezzel. Szánalmas, hogy féltékenység miatt történt meg.- hogy egy démont azért öntse el a harag oly mértékben, hogy miatta a Haraggá váljon, és mind ezt azért, mert elvették a húgát, nevetséges.
- Testvéri rivalizálás, ez sose volt újkeletű, még nálunk, démonoknál is előfordulhatott. De téged rangban már felülmúlt, nos… reméljük, hogy nem akarja ezt megtenni mondjuk Belialal is. Kényelmetlen szituációt eredményezne a számodra.- mindvégig nyugodt volt a hangja, de nem volt titok az, hogy mit rejtettek a szavai, a választást Belphegornak és szórakoztató showt másoknak.
- Ahogyan az emberek mondanák, csipkelődtem veled. Nem kell minden szavamat komolyan venned, nem mind tény vagy éppen lényeges. Néhány csupán egy kis oda-oda bökés, beszólás, ha így jobban tetszik.- ismételten elmosolyodott, jelezve, hogy jelenleg ezt most komolyan is gondolta, nem kell rákérdeznie vagy aggódnia miatta.
//666 szó lol!  japerszeee //
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7