Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Old Absinthe House •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Old Absinthe House - Page 2 GadHg7Q
Old Absinthe House - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
942
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 12, 2020 11:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextMammon & Belphegor


M
inden elismerésem a szókimondásáért. Istent olyan szinten alul becsüli, hogy vigyoromat a kezemmel kell eltakarnom akkora lesz. Végül ahogy rendezem arcvonásaimat biccentek egyet, megértettem amit mondott. És talán jogosnak is tartom, de szóval nem támasztom már alá. Azt hiszem talán van valami abban amit mond. Igazából minden.
-Lehet, hogy Lucifer tőle vett példát?-kérdezek rá, miközben homlokom ráncba borul egy pillanat erejéig. Belialt érintve kissé határozatlan leszek ismét, inkább vissza kérdezek, de a válaszban minden benne van, amit tudni szeretnék.
-Igazad van... De... Szerinted azt meghátrálásnak lehet nevezni, ha rábólint valamire, mondjuk amit kérek? Mert szerintem az kicsit megint más. Bár... Ha jobban bele gondolok, egyszer kihátrált amikor kihívtam őt...-tűnődöm el egy rövid időre, ahogy az emlék ismét felbukkan elmém peremén. Amikor vissza akartam szerezni a pozícióm mellette... Egyszerűen vissza utasított... Vérig voltam sértve, hogy nem értem annyit neki. Megrázom a fejem, hogy továbbra is Mammonra tudjak koncentrálni. Előző kérdésemre, pedig itt érkezik a felelete Luciferről.
-Még mindig nem értek egyet veled... Legyen vezér? Hogyan ha a csapat szétszéledt? A Pokol királya mit sem ér ütős emberek nélkül. Olyanok kellenek akik nem félelemből fogját majd tisztelni... Igen, ebben igazad van, a megfélemlítés a könnyebbik dolog, de a tisztelet... Nem hiszem hogy fel tudnék mutatni bárkit is aki jelenleg tiszteli őt, úgy hogy megalapozzák közösen a régmúlt időket.-reagálok szavaira csendesen, bár nem kenyerem az efféle elmélkedés, így ha lehet ezt a témát le is zárnám. Lehetséges, hogy Pestisnek ezt pont nem velem kellene megvitatnia. De egy kérdés azért kicsit foglalkoztat.
-A helyére lépnél ha alkalmad nyílna rá?-nem vádolom, eszembe sem jutott, pusztán érdeklődő kérdés ami kicsúszik a számon.
-Démon vagyok!-jelentem ki határozottan, majd mosolyra húzódik a szám.
-Valójában... Nem csupán bizalmas. Az életének a megkeserítője. A szó minden formájában.-vállat vonok, a mosoly sejtelmessé válik pofimon, és mielőtt kipukkanna belőlem a nevetés beharapom alsó ajkam is.
-Rákérdezni?-kapom fel a fejem és tágra nyílnak a szemeim.
-Inkább a halál, én erre még nem vagyok kész, nekem ehhez még idő kell!-pörög a nyelvem és olyan gyorsan túl akarok lenni ezen a mondaton, mintha Mammon nem is említette volna meg.
-Kívülről biztosan könyebb tanácsot adni.-sóhatok fel és még fejemet is hátra hajtom kissé. Jó lenne, ha nem feszegetnénk tovább ezt a témát, valahogy nem érzem még hozzá a magabiztosságot, hogy nekem erről kelljen csacsogni Belial-al.
-Biztosra veszem, hogy nem okoznál csalódást. Főleg, hogy eddig kerültem minden ilyen helyzetet és nem is foglalkoztam a kutyák kérdésével.-térünk át egy olyan témára, ami lényegesen könnyebb. Mammon pedig sokkal többet beszél is róla. Meghívom még eg italra és mikor elfogadja ajánlatom rá kérdezek, hogy mit inna szívesen, amint elárulja, már kérem is ki mindkettőnknek, magamnak vörösbort. De most nem nyúlok hozzá, mikor elénk kerül a pultra. Újabb szál cigarettáért nyúlok és gyújtok rá.
-Nem kellene, hogy ilyen bonyolultak legyünk...-fújom ki a füstöt a számon és mondatommal utalok vissza arra, hogy a Belial téma mennyire nem fekszik még nekem. B@sszus, hétezer év...
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Old Absinthe House - Page 2 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 09, 2020 5:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


- Genau(pontosan). Retteg attól, ami várná, az angyalai számonkérése, az emberek, a testvére. Ettől mind retteg, hát elbújt az ágya alá, várva, hogy vége legyen az egésznek, mikor már nem lesz több, csak egy ködös emlék, mikor már nem fognak a kezére csapni azért a rendetlenségért, mit hátrahagyott.- szavaiból árad, hogy mennyire is tiszteli, mennyire becsüli, mennyibe nézi Istent. Semmi, ez a válasz rá, semmibe se nézi, semennyire se tiszteli, nem becsüli, megveti.
- Természetesen zavar.- kimért, nyugodt, udvarias volt a hangja, arca pedig szintén.- Zavar, legalábbis egy kissé zavar. Zavar az a tény, hogy megannyian tisztelik, rajonganak érte, imádják, angyalok, emberek, úgy hívják; Mindenható. S mégis, láss csodát, mi történik a Világban? Zavar, hogy többet tulajdonítanak a lényének, mint ami, mint amit megérdemel.- talán túlságosan is a szószoros értelmében vette azt, hogy Mindenható. Egy tökéletes lény, hibátlan, mindig igaza van, és sose teremt semmi rosszat, olyan valaki, aki érdemes arra, hogy az alantas férgek, és az angyalok is felnézzenek Rá. Ám mégis, ez nem volt igaz, csak egy gyarló idióta volt, semmi több.
- Makacsnak makacs, ez igaz, de ismered Te is.- mondta nyugodt, talán kissé monoton hangon.- Was nennt man Rückständigkeit(mit nevezünk meghátrálásnak)? Más az, amikor egy ellenséggel szemben hátrálsz meg, és megint más az, amikor a pároddal szemben, vagy a tanácsadód, társad, nevezd, ahogy akarod. De aki erre igazán felelni tudna, az szemben ül szerény személyemmel. Te vagy az, aki a napjában több órát is a társaságában töltesz. Én csupán feltettem a kérdést, de a választ nem rejtegetem.- erre Belphegor tudna csak felelni, de Mammon úgy gondolja, hogy nem fog. Ahhoz túlságosan is emberei, és túlságosan is kevés az önbizalma, legalábbis Belial terén.
- Hogy tiszteljék? Legyen megfelelő vezér, ne csupán Isten kis lázongó sarja, hanem legyen a Pokol királya. A rettegéshez és a félelemhez elég lesz a kínzás, de a tisztelet már kissé nehezebb lesz. Aber vergessen wir nicht etwas Wichtiges(de ne felejtsünk el valami fontosat). Mi származunk a Pokolból, nem pedig Lucifer. S a létszámot se.- mondhatná, hogy sok lúd disznót győz. Hiába egy arkangyal, a Pokol legerősebbjeivel szemben könnyedén elbukhat.
- S van értelme így hívnod magad? Ember vagy talán, titkárnő? Vagy esetleg démon, tanácsadó? Tisztázd ezt magadban. S akkor egy lépéssel előrébb vagy.- közölte véleményét, enyhén kimért hangján. Ez volt a baj Belphegorral, ha Belial szóbajöt, akkor a női démon összemegy a saját szemében. S ez szánalmas volt, egy tanácsadótól többet várna Mammon.
- Ich habe sie erschaffen(én alkottam őket).- tudta jól, hogy mire is célzott Belphegor, de megengedett magának még egy kis humort, talán jobban oldódik tőle a hölgy, és korábban elkezdi saját maga értékelését, és nem lesz olyan mint az ecet; Savanyú.
- Kérdez rá akkor. Kérdezd meg, mi vagy számára. Csak egy munkatárs, vagy esetlegesen több-e annál? Vagy maradj kétségek közt továbbra is, őrlődj tovább, szenvedj, ha így jobban tetszik.- mert ez továbbra se volt több annál, hogy magát facsarja, kínozza, és ez zavarta Mammont. Nem játszott közre semmilyen szimpátia, csak egyszerűen zavarta Mammont.
- Melyik démon nem mondhatja el ezt magáról? A legtöbben ráléptek valaki tyúkszemére már. De örömmel hallom, hogy értelmesnek tartasz. Szintúgy annak tartalak.- eltekintve attól a kislányos viselkedésétől, amit Belial iránti érzelmei okoznak a fejében. De ezt leszámítva, Mammonnak nincs oka panaszra.
- Talán az beszél belőlem, hogy már nem egyszer csináltam, és számomra nem az. De majd eldöntöd jómagad, hogy látványos volt vagy se. Remélem nem okozok majd csalódást.- mondta mosolyogva. S bár nem hiszi, hogy akkora műsort fog majd elődani, amire Belphegor számít, de talán csalódni se fog a hölgy.
- Ich akzeptiere es glücklich(örömmel elfogadom). Szerencsésnek nevezhetjük magunkat, hiszen ránk nem olyan veszélyes az alkohol, mint az emberekre. Igazán nehezen tudunk illuminált állapotba kerülni.- és még másnaposság se fordulhat elő, csodás démoni lét.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Old Absinthe House - Page 2 GadHg7Q
Old Absinthe House - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
942
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 06, 2020 3:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextMammon & Belphegor


I
ngatom csupán a fejem ahogy hallgatom, az emberek nem olyanok, mint a növények, nem is értem, hogy miért próbál ebből kiindulni a démon. Aztán ahogy hallom a mondatokat összefűzve, nekem úgy ráncolódik a homlokom.
-Na várj egy kicsit! Mammon... Konkrétan te most közölted, hogy Isten egy rémült lény?!-rázom meg a fejem és próbálom össze rakni ezt a hosszú információ áradatot.
-Rendben, valahol értem, felfogom ezt a dolgot. De még így sem teljesen tiszta. Illetve, mintha azt érezném, hogy téged ez zavar.-ráncolom a homlokom kissé, nem is értem hogyan jutottunk el idáig. Számomra kicsit túl komoly téma és még nem is vagyok olyan bölcs, idős, mint a Lovasok, szóval én tényleg csak azt látom meg amit akarok, nem keresem az ok-okozat törvényét, van és kész, engem már ide teremtettek. Még mindig nem lesz ez így jó... Mostanában annyira nem vonz hogy én felesleges harcba bonyolódjak, szeretnék a beszéddel előre haladni, kevesebb ökölcsapást bezsebelni... Ám a Lord hangjából minden ki is derül azonnal. Nem hogy az esélyben nem bízik, de szerintem a képességeimben sem. Így inkább már nem reagálom le szóban, csak egy halovány mosolyt kap rá felelet gyanánt. Belial témáján ismét elmerengünk egy kicsit, tudom jól, hogy Démonom nem egy meghátrálós fajta, ő nem fog Sarielnek fehér zászlót lengetni.
-Mégis honnan...? Nem hiszem hogy bármelyik lépését is meghátrálásnak lehetne nevezni velem kapcsolatban. Elég makacs egy démon.-vonok vállat, és bár nem igazán értem miért fontos hogy előttem meghátrált-e már, na meg az sem mindegy, hogy mit értünk visszavonuló alatt, no meg hogy honnan nézzük az esetet.
-Rendben, segíts ki kérlek! Mi számít meghátrálásnak?-vigyorodok el és ölembe ejtem kezeimet. Lássuk a medvét, mit rejt Mammon feje ezzel kapcsolatban. Ophilia-ról beszélgetve csendes leszek, egy angyal aki nem segít?! Kizártnak tartom. Hiszen engem is meghallgatott. Próbált rávilágítani a dolgokra... Nem szólok közbe, megtartom magamnak ezt az információt inkább. Itt valamiről nem tudok és ez zavar!
-Szerinted nem fog tenni Lucifer azért, hogy ismét tiszteljék? Hogy féljenek tőle? Hogy rettegjék a nevét a Pokol Urának? Amikor kinyílnak a kapuk addig kínozhat bárkit, míg meg nem roppan... Itt most fent csak simán megölne. Nincs hová menekülni a sebeinket nyalogatva.-elhúzom a számat, én akkor könnyen megúsztam, de nem sokon múlt, talán még egy mondatomat bírta volna ez az a bizonyos cérna és én is alulról szagolhatnám az ibolyát. Amara elleni esélyeink vajmi kevesek... Újra elzárni... Mégis hogyan? Mammon szerint nem megölni kellene, az egyensúlyt emlegetjük és rá kell jönnök, ha valóban igaz amiről elmélkedünk, akkor bizony igaza van. Felsóhajtok, valahogy úgy érzem ennek sosem lesz akkor vége. Nem fogunk karöltve az angyalokkal mindent megoldani. Mármint, nem azt mondom hogy legyünk puszi pajtások, de ha vannak közös érdekek... Bár én már ebbe sem tartozom bele, mi több Pestis maga is kijelentette, hogy ő sem vágyik vissza a Pokolba, tehát már két démont kilőhetünk az egyenletből. Elgondolkozom, én mondjuk azért biztosan segítenék, hiszen tudom, Belial vissza akar menni és én azt szeretném, hogy neki jó legyen, annak dacára is, hogy tudom valószínűleg hátra hagyna, hiszen én nem vágyom oda vissza. Maradnék itt!
-Nyugi, értettem a lényeget, csak a manapság mit minek hívunk... Igen, sajnálom, kissé elgondolkodtam. Majd teszek az ügyem érdekében.-húzom el a számat kelletlenül, pusztán az a baj, hogy fogalmam sincsen hogy fogjak hozzá. Egy apró kérdést intézek a démonnak, érdekelne, hogy ő hogyan látja ezt a kiegészítéses dolgot, válaszára tágra nyílnak szemeim. Komolyságot a komolytalanságába... Félre pillantok, sosem néztem így a dolgokat, mindig elhittem, hogy én vagyok az aki... Nem! Igaza van Mammonnak. Folyamatosan arról papolok Belialnak, hogy figyeljen oda magára, gondoljon meg minden lépést kétszer. És bár tanácsaimat nem fogadja meg sűrűn, eddig egész szépen megúszta a gázabb dolgokat is. Be kell lássam hogy a velem szemben ülő férfi túl sok mindent túl tökéletesen figyel meg. Beletúrok a hajamba, mielőtt vissza néznék rá.
-Milyen jó szemed van. Köszönöm szépen!-fut át arcomon egy hálás mosoly, talán most először jutok el oda, hogy én is értékeljem magam, na de hogy ehhez egy másik Démon mutassa az utat... Mivel Belial is megy a saját feje után és részben tojik a szavaimra, folyamatosan bennem bújkált az, hogy én felesleges vagyok mellette. Tényleg csak egy csinos kiegészítő, hogy jól mutasson a nagy akciókban.
-Amit érez irántam? A bizalmasa vagyok, legalábbis... Én nem látok plusz jeleket.-kizártnak tartom, hogy itt többről legyen szó, bár ez persze hülyeség, hiszen ott azon az estén a szekta buli helyszínén a maga módján ő is vallott nekem. De talán jobb abban a hitben ringatni magam, hogy nincs amögött semmi olyan dolog aminek örülnöm kellene. Vagy csak nem akarom én sem észrevenni és direkt gyötröm magam. Ki tudja... De ennek a megbeszélése a jövő zenéje kell legyen, még nem érzem alkalmasnak az időt, hiába mondta Mammon a beszélgetés elején, hogy ideje lenne őszintének lennem Viszállyal. A félsz ott van bennem.
-Ritkán sikerül értelmes démonokkal összefutni, jóformán a múlt sebeit nyalogatva... Akkorról nem mindenkinek vagyok a kedvence és vannak irányomban sérelmek.-gonoszkás mosoly ül arcomra és megvonom a vállam, nem voltam én ilyen édes mindig. Még Lordomnak is bepofáztam folyamatosan az első ezer évben, ha nem tetszett valami már kapta is az ívet érte.
-Nem hiszem, hogy ne lenne látványos, ha annyira értesz hozzá. De ígérem nem fogok semmit kérdezni róla. Legfeljebb utána, ha valami nem jön át.-biztosítom felőle csendesen.
-Meghívhatlak még egy körre?-bökök ujjammal az üres pohara felé és várakozón pillantok szemeibe.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Old Absinthe House - Page 2 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 05, 2020 5:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


- Die Pflanzen(a növények). Nem lázadnak, nem ellenkeznek, azt teszik, amire beprogramozták őket, se többet se kevesebbet, ők az állítólagos szabályok szerint élnek. De a szabályok se többek, mint egy rémült lény kreálmánya. Korlátok közzé szorítanak mindenkit, mert néhányan félnek attól, hogy előbújna az igazi természetük, természetünk. De nézzünk egy apróságot, Istent, megadta az embereknek a szabadakaratot, az ösztönt, és mit tesz? Tiltja, hogy engedjenek nekik. De ha egyet megenged, akkor egy másikat szabályok közzé szorít; Nézd, de ne érintsd! Érintsd, de meg ne ízleled! Ízleld, de le ne nyeld!  S mégis, még ma is, sokan imádják, annak ellenére, hogy milyen kifacsart egy humorérzéke van.- nincsenek szabályok, csupán azok, akiknek gyenge az akarata, és elhiszi, hogy létezik valami láthatatlan korlát, ami visszafoglya, ami miatt nem engedhet, ami miatt nem teheti azt, amit szeretne, amit az ösztönei súgnak. Ám nem meglepő, hogy démonok közt is vannak, kik engedelmeskednek a szabályoknak, hiszen Lucifer teremtette őket, Lucifert pedig Isten, aki a szabályokat is. Amit lát a gyermek az apjától, azt utánozza le, mint egy ostoba majom.
- Sok esélyt nem látok rá, de reménykedhetsz benne, ha akarsz, bár véleményem szerint feleslegesen.- minden szó, minden mondat, ami elhagyná az angyal száját, nem lenne más, csak ócsárlása a démonoknak, a rossznak, és semmi más. Csupán elvesztegetett idő.
- Nehezen tudok felidézni alkalmat, amikor ez megtörtént. De nem tartom kizártnak, hogy mégis megesett. De veled szemben bizonyára meghátrált már.- halvány mosoly táncolt az ajkán. Minden kapcsolatban megtörténik ez, amikor a férfi lehajtja fejét, megrogyasztotta vállait, és engedett az asszonyi hatalomnak. Belial se lehet kivétel ez alól.
- Die Frage ist schwierig(nehéz a kérdés). Legutolsó találkozásunk alkalmával azt véltem felfedezni benne, hogy nem, nem segítene. De ha mégis, a tudása felbecsülhetetlen lehet. A Mennyekben volt könyvtáros, olyan dolgokat olvashatott, tanulhatott, amiket még az arkok se.- kár lenne alábecsülni a szőkeség tudását, minden démon profitálhatna belőle, abból, amit rejt. Csak meg kell szerzeni, kinyúlni érte és letépni, mint egy barackot a fáról.
- Unsinn(badarság). A Pokol kapui zárva vannak, már ez is meg gátólja azt, hogy úr legyen. Szerinted ez változna, ha újfent megnyílnának a kapuk? Azok a démonok, akik most lenézik, nem felelnek a hívására, azok azonnal leborulnának a lába előtt?- kíváncsian várta a választ erre a kérdésére, mert Mammon válasza az volt, hogy; Nem. Nem változnak meg a dolgok.
- Ha az egyensúly létezik, akkor igen. Bármennyire is sajnálatos, de a bezárása lehet az egyetlen és megfelelő lehetőség. Természetesen csak akkor, ha valakit érdekel, hogy életben marad vagy se. Ellenkező esetben hátra dőlhet egy fotelban, és várhatja a véget, vagy pokolkutyákat gyűjt.- nem feltétlen akarja mindenki elzárni, legyőzni a Sötétséget, Mammon se igazán töri magát miatta, nem kapott megfelelő ajánlatot, addig pedig hagyja, hogy porosodjanak a fegyverek.
- Örülök, hogy a lényeg eljutott a tudatodba.- megforgatta szemeit és kissé csalódottan rázta meg a fejét. Nem pont erre célzott, de a jelek szerint Belphegor hajlamos leragadni néhány szónál, túlontúl emberei már.
- Komolytalanságához teszel némi komolyságot, talán így, talán úgy. de ha ezt se vagy hajlandó elfogadni, akkor ideje lenne beismerned magadnak, hogy élvezed a kétségeket, amik közt vergődsz. S ez inkább rajongás a részedről, mintsem szerelem. Amit mindenki túlértékel. Biokémiai szempontból nem sokban különbözik attól, hogy megeszel egy hatalmas halom csokoládét. - egy démon számára pedig, az érzelmek, az érzelmek haszontalanok, gyengülnek tőlük, több kárt okoznak, mint hasznot. De ezzel jár, ha emberek közt élnek, előbb vagy utóbb a farkas is bégetni kezd.
- Ennyire alá becsülőd talán azt, amit érez irántad? Hogy csupán egy itteni játéknak tart, amivel egy ideig-óráig játszhat? S nem csak te, sokan nem lesznek azok a démonok, akik az egész előtt voltak. Ahhoz túlságosan is beszennyezte őket az, hogy itt élnek fent.- sajnálatosan Mammon se volt kivétel, a ládába régiként került, de ki már egy új démon jött. Nem az, aki volt.
- Ich bin froh(ennek örülök). De akkor érdekes egy démonokkal találkoztál, ha mindig egymás torkának akartatok ugrani. Ám ahhoz, hogy ez a beszélgetés így le tudjon folyni, ahhoz egy megfelelő partner is szükségeltetik.- reméli, hogy nem kell még jobban körül írnia, hogy mire is gondolt ezalatt. Ha Belphegor nem lenne nyitott az ilyen beszélgetésre, akkor már rég nem ülnének így itt.
- Lehet róla szó, bár azt hiszem, hogy csalódni fogsz. Nem olyan látványos, mint elképzeled. De ne is kérdezd akkor, hogyan teszem, mire gondolok, majd meglátod.- ha elmagyarázná, oda lenne a meglepetés ereje.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Old Absinthe House - Page 2 GadHg7Q
Old Absinthe House - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
942
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 04, 2020 5:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextMammon & Belphegor


T
ényleg nem vagyunk egy véleményen, és bár értem, hogy Mammon mit mond, nekem még mindig kétségem vannak afelől amit mond az emberekről.
-Úgy hiszem kedves Mammon, hogy a szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. A határokat pedig mindig is feszegettük, mi is, az emberek is... Szerintem nincsen olyan lény a világon, aki legalább egyszer meg ne próbálna kitörni, ha skatulyába akarják zárni.-fogalmazom meg hosszabban a véleményem. De ez megint csak egy szerintem dolog, vagyis én ezt csinálom és merjen bárki beleszólni, nem teszi zsebre amit utána kap. Testvérem témáját átnyálazva már csak csupán mosolygok Pestis szavain. Sajnos annyi kihagyás után én sem tudom megítélni, hogy Beleth milyen lehet valójában. Viszont Cassael-el való találkozás gondolata mégis inkább a veszély érzetét kelti bennem, ezért informálódok annyit, valahogyan muszáj lenne felkészülnöm és ugyan Mammon sok jó dolgot mond, mégis vannak kétségeim. Örülnék ha egyszerű beszélgetés árán el tudnám érni amit akarok, de Főnököm Fivére nem kecsegtet túl sok jóval e téren.
-Pedig nagyon örülnék neki, ha egy egyszerű szópárbajból ki lehetne hozni a legjobbat.-sóhajtok fel mielőtt áttérünk Sariel és Belial találkozásának lehetőségére. A démon ismét elszúr egy "vicces" mondatot, mire inkább csak megingatom a fejem.
-Belial és a fehér zászló? Mammon te viccelsz velem. Láttad valaha is visszavonulót fújni?-teszem fel végül a kérdést kacagva, mert én ugyan egyszer sem láttam, hogy megfutamodott volna. Oké a komoly beszélgetések talán rá adnák a nyúlcipőt, de... Megrázom a fejem, nem hiszem, hogy berezel az arktól. Csak hamar Ophilia-ra terelődik a szó, így csendben hallgatom a démon szavait. Tudás... De vajon mennyi? Na és miben lehetne Ő hasznos nekünk? Meg mivel kapcsolatban? Értetlenül pislogok beszélgető partneremre, aztán egyetlen kérdést teszek fel neki.
-Szerinted Ophilia segítene nekünk? Ha igen, mégis miben tudna?-szemeibe nézek és úgy várom a választ. Nem hiszem, hogy túl sokra mennénk ezzel. Bár tény és való, a tudás hatalom! Lucifer ismét előtérbe kerül, kicsit ráncolom a homlokom, de nylvánvaló, hogy Mammon észrevételei jók. Ugyanakkor nekem is van egy, úgy gondolom, hogy el is árulom.
-Tudod, lehet, hogy itt fent tényleg nincs olyan nagy benyomása ránk, de be kell valljuk a Pokolban akkor is ő az úr.-vonok vállat egykedvűen. Hiszen ezen nem tudunk változtatni ugyebár, na meg személy szerint nem is akarok. Meg lehet hogy nekem úgyis mindegy, ha itt maradok.
-Szóval nem megölni kellene, hanem ismét csapdába ejteni? Elzárni, mint régen?-tűnődöm ahogy szavai értelmet nyernek a szürkeállományomban. Egyensúly... Milyen törékeny szó mégis... De mekkora erővel bír. Komolyan mondom, hogy bosszantó!
-Titkárnőnek? Eszerint nyugodtan álljak be az emberek sorába?-újabb kérdések, bár nem tudom miért tettem fel őket, bár ebből az irányból tekintve, lehet hogy jobban is hangzik. Bár nem is értem miért hoztam fel a témát.
-Ellentétek...-tűnődöm hangosan és tekintetem lesütöm.
-Még sosem gondoltam így bele, hogy azok lennénk. Bár nem tudom, hogy én miben tudnám kiegészíteni Belialt? Ő úgy ahogy van, tökéletes.-lágy mosoly suhan át arcomon, miközben újra Mammonra pillantok. Én megszoktam a kis szeszélyeket, bár tény és való, hogy a véleményem is mindig elmondom Viszálynak. Meglepődöm azon, hogy Ő mint Lovas nem szeretne a Pokolba visszatérni, de csak hamar megtudom a miértjét is. Nem mond el konkrét dolgot, de megértem. Ugyan szívesen rá kérdeznék, hogy mégis milyen fontos dolga lehet idefent, de nem akarok sem tolakodó, sem pedig tiszteletlen lenni. Ugyanakkor a kérdés visszapattan felém. Miért nem akarok visszatérni? Mammon kimond valamit, amire ráncolni kezdem a homlokom. Oldalra döntött fejjel nézem egy ideig, majd szemeim lecsukódnak egy hosszabb pillanatra.
-Igen, valahol ez is benne van a válaszban. Félek, hogy akkor még annyira sem venne észre, mint most.-nézek végül a szemeibe, aztán felsóhajtok.
-De inkább az a gond, hogy már nem biztos, hogy olyan démon tudnék lenni, mint aki régen voltam.-vonok vállat végül.
-Be kell valljam, igazán kellemes társaság vagy. Még nem igazán találkoztam olyan démonnal, akivel tényleg lehet civilizáltan beszélgetni és nem akarunk egymás torkának esni.-jegyzem meg csendesen, igazából olyan emberien társalgunk, hogy simán helyt állnánk bárhol.
-Mit szólnál ahhoz, ha egy következő találkozó alkalmával megmutatnád hogyan fogsz be egy pokolebet?-oké, rendesen furdal a kíváncsiság, hogy hogyan működik a dolog. Na meg, a démon lelkesedése a kutyák iránt tényleg nem mindennapi szerintem, szóval komolyan fontolóra vettem, hogy ezt úgy megnézném magamnak.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Old Absinthe House - Page 2 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 02, 2020 5:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


- Nicht vollständig(nem teljesen). Ott voltak a szabályok is, ne egyenek egy fának a gyümölcséből, sokasodjanak, de csupán a házasság szentségén belül, ne imádjanak mást. Ha annyira szabad kezet kaptak volna, akkor nem lennének ezek a szabályok se. Nem olyan szerető Isten, mint azt sokan szeretik hangoztatni. A feltétlen szeretet nem azt jelenti, hogy vagy engem választasz, vagy a Pokolra jutsz. Az emberek nem hasznosak, kártékonyak, a számunkra és Isten számára nem többek, mint egy hangyaboly, amit szeret nézegetni és néha-néha nagyítóval égetni.- ez volt az igazi vicc, ha az embert a saját képére teremtette, akkor egy igazán aljas alak lehet Isten, de bünteti az embereket, mert azt teszik, amit beléjük teremtettek. Más szemében a szálkát…
- Remélhetőleg venné, a fájdalom eléggé ösztönző tud lenni. Kivéve a mazochista számára, számukra inkább kéjes érzés, és reménykedve még több taposásban, természetesen nem tenne eleget a kérésednek. Remélhetőleg a fivéred nem ilyen beállítottságú.- bár Mammon igazán nem ítélkezhetne felette, ha mégis az lenne. Vannak helyzetek, amikor a démon is kedvét leli a fájdalomban, bár az sokkalta kellemesebb körülmények közt fordul elő, és nem azzal, akit a testvérének hív.
- Hogy őszinte legyek, nem igazán, nem hiszem, hogy hatna rá. De mivel Ti ketten nem Én vagytok, nagyobb az esélye, hogy meghallgat benneteket.- a második kérdése miatt halkan elnevette magát.- Khm, elnézést, valami a torkomra ment. Nos, nem, arra nincs esély, hogy így elbeszélgessetek. Ahhoz túl kiállhatatlan.- emlékszik még azokra a napokra, amikor össze voltak zárva, nem volt valami nagyszerű beszélgetőpartner az angyal, sőt, unalmas volt.
- Ich halte diese Möglichkeit auch nicht für ausgeschlossen(ezt a lehetőséget én se tartom kizártnak). Bár ha lebegteti a fehér zászlót, és remélhetőleg nem a barna foltos alsóját, akkor lehetséges, hogy beszélgetni fognak és csak utána ütni.- megengedett magának egy félmosolyt, mert néha örömét leli abban, hogy kellemetlen helyzetbe hozza fivérét, és hogy ezt a  párja előtt teheti meg, az csak még többet dob a dolgon.
- Igen, róla. Nem akármilyen könyvtáros volt, hanem a Mennyeké. A tudása hasznos lehet Amara számára, ahogy felvetettem a gyűlésen, a számunkra is az lenne.- nem teszi hozzá, hogy a találkozásuk alkalmával mikről is beszéltek, milyen is volt az angyal akkor. De most, hogy visszagondol rá, kíváncsi lett Mammon, hogy most milyen az angyal, mekkora Amara befolyása.
- Egy bukni készülő királyt csak a vakon hűségesek támogatnak. Azok alapján, amit láttam, nem úgy tűnt, hogy a trónja annyira stabil lábakon állna.- nagyon megárthatott Lucifernek az a kis fogság, talán valakivel beszélnie kéne róla, megeshet, hogy az a bizonyos szappan leesett a zuhanyzóban.
- Megszűnik.- elgondolkozva simította végig az állát.- Néhány angyal szerint, ha megszűnne, akkor az Egyensúlynak is vége, és vele nekünk is, mindennek. Nem volt a legdekoratívabb látvány, az bizonyos. De ti el tudtatok rejtőzni előle, sajnálatosan engem elkapott, ahogy azt már említettem, és a sétapálcám is bánta… rémes.- némi tetettet felháborodással a hangjában beszélt. Bár tényleg zavarta a pálca, de ezt az érzést elnyomta az, hogy rájött, képes volt túlélni, ami elég hasznosnak bizonyult.
- Ich bin nicht verärgert(nem vagyok haragos). De manapság azt titkárnőnek hívják, nem oldaltáskának. De ha igaz is az, amit mondasz, akkor ha nem teszel ellene, nem maradsz más, mint az, aminek tartod magad. De igazán rémes, hogy akkor közénk is beszivárgott a nemek szerinti megkülönböztetés. Rémes. Azt szokás mondani, vagy úgy tartják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ami a Te és Belial esetében szerencsés. Kiegészítitek egymást, ha lehet így fogalmazni.- ha már annyira emberei volt Belphegor, hogy érzelmeket táplált, akkor ez a fajta felfogás is illik hozzá.
- Nem szükséges ennyire meglepődni.- de azért elmosolyodott a kerek szemek láttán.- Ahogy neked, úgy nekem se igazán hiányzik, az eredeti alakom felvétele miatt visszatérnék természetesen, de csak egy rövidebb időre. De hogy miért is maradnék fent? Mi a fő oka? Mert van valami, amit el kell intéznem, amit a Pokolból nem tudnék. Addig pedig nincs értelme visszatérnem.- fent kell lennie, hogy elkészítse a vírusát, a Pokolból erre pedig nem képes, nem bírná ki a lenti körülményeket a minta.- De a kérdésedből és a meglepődésből arra következtetek, hogy Te is hasonló véleményen vagy. Szabad tudni az okát? Netalán tartasz attól, hogy odalent megváltozna a viszony kettőtök közt?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Old Absinthe House - Page 2 GadHg7Q
Old Absinthe House - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
942
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 31, 2020 4:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextMammon & Belphegor


S
zinte levegőt sem veszek, úgy hallgatom végig Mammon szavait az emberekről. Furcsa, hogy mennyire más véleményen vagyunk róluk, de nem akarjuk a másikat meggyőzni, hogy de nekem van igazam nem neked. Ez a koncepció is bejön. Én megértem a véleményét, felfogom, de nem osztom a nézeteit.
-Szabad kezet kaptak nem? "Menjetek és sokasodjatok..." Isten növényeket és állatokat adott nekik... Ez nem a mi harcunk.-finom mosoly jelenik meg ajkam szegletében, nem az én tisztem ítéletet hozni senki fölött. Vagyis, akinek a lelke egyszer az enyém lett, az fölött én rendelkezem, ez íratlan szabály. Abból pedig jócskán akadt az évek alatt. A kutyás téma annyira nehezen ül el közöttünk, ámbár cseppet sem bánom, Mammon idegennyelvű szavaira csak mosolyogva biccentek köszönet képp. Legyen akkor így... Fogadás, érdekes is lenne. Tárgyilagos segítségét mégsem fogadom el, hiába ajánlja nagyvonalúan ingyen és bérmentve, nem megyek bele. Látszik az arcán a meglepettség, épp ezért úgy vagyok vele, hogy magyarázattal tartozom a visszalépést illetően. Így érkezik egy hosszabb reakció Mammontól is. Mély levegőt veszek mondandója közben, mikor megejti a bukás lehetőségét, igen, erre is számolnom kell sajnos, de nyilván nem fogom hagyni, hogy bármelyikünk is ott maradjon.
-Most elképzeltem, ahogy tűsarkúval bele lépek Ikrem lábfejébe. Lehetséges, hogy igazad van, talán venné az adást.-nevetek fel jókedvűen, habár homlokomat erősen árnyékolja a tudata annak, hogy fog otthagyós buliba készülök belevetni magam, Belial nélkül!
-Szóval szerinted Casselre hatnának a szépen csengő szavak? Van bármi esélyem arra, hogy ugyanígy, mint most Veled, beszélgessek?-teszem fel kérdéseimet hitetlenkedve és jobb kezemmel combomra könyökölök és megtámasztom az államat. Sariel és Belial találkozója bennem is sok kérdést vet fel.
-Szerintem Sariel ütne először.-vonok vállat miközben közlöm az én álláspontomat. Aztán szavaink Amara felé kalandoznak, olyan kérdéseket teszek fel, amire tényleg válaszokat várok. Mivel kapok, így gondolkodóba esek egy rövid kis időre.
-Ophilia-ról beszélsz? Még az arkokat megértem, de egy könyvtáros mit kereshetett Amara közelében?-tárom szét karjaimat, még mindig vannak sötét foltok a sztorival kapcsolatban. Cigarettámba ismét bele szívok és kis ideig élvezem ahogy tüdőmet eltelíti a füst, hogy aztán kifújva Lucifert is elővegyük ismét, ha már témába vág. Pestis szavaira rázni kezdem a fejem.
-Nem a tudatban kellene meghagynunk, szerintem támogatnunk kellene. Bár valahol én már ebben is kételkedek.-hangom egészen elhalkul mondandóm végére, az utolsó szavakat szinte alig hallani.
-A győzelem? Ha életben maradunk és a Sötétség megszűnik. Láttam mit művelt San Francisco-ban... Köszönöm de ebből még egyszer nem kérek.-nyílnak tágra a szemeim és felidéződik az első találkozásunk Beliallal. Igen, tudom, hogy a halál borítékolva van ha Amara ellen megyünk, az nem mindegy, hogy ki és hogyan hal meg... Mammon nem is cáfol rá szavaimra, talán jobb is, mint hiú reményekhez kapcsolni valómat.
-Ne haragudj, nem megbántani akartalak... De nekem ez jött le. Én csak egy csinos kis oldaltáska vagyok Viszály mellett. És nem a korral jár, hogy milyen nézetek szerint vesszük a nemeket. A lényegen mondjuk cseppet sem változtat. Be kell lássam igazad van. Nem létezik két teljesen egyforma felfogás. Ami pedig ezt illeti, az enyém sem kompatibilis Belialéval.-törődök bele végül és inkább újra a cigit emelem a számhoz, míg Mammon olyat mond ki, amit eddig én sem mertem. Akkorára nyílnak a szemeim, mint a beszélgetés eddigi idejében még nem volt tapasztalható nálam.
-Te sem vágysz vissza? Én azt hittem... Azt gondoltam, hogy csak én vagyok ilyen furcsa, hogy már nem akarok oda visszamenni. Nem hiányzik... Megleptél igazán. Szabad megkérdeznem, hogy miért? Miért maradnál mégis itt? Az én verzióm mondhatjuk elég szembetűnő, de egy Lord? Vajon miért nem akar visszatérni a Pokolba?-szemem az övét keresi, nem értem ezt a megszólalását, azt is képes vagyok megérteni, hogy Belial a pokol része, de Mammonnak mi indítéka lehetne itt maradni? Az emberek közt, mikor nem rég még kártékonynak nevezte őket. Vagy csupán belőlem akarta kihúzni, hogy ne szenteskedjek? Mondjuk ez relatív, mert bármit megtennék azért, hogy kinyíljanak a Pokol kapui, mindössze én nem lépném át soha többé.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Old Absinthe House - Page 2 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 31, 2020 11:40 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


- Úgy gondolod, hogy nem azok?- kérdése közben pedig ujjai közt forgatta azt, ami megmaradt a cigijéből.- Felélnek mindent maguk körül, majd új helyre költöznek és megismétlik, újra és újra. Természetesen van hasznuk is, kár lenne tagadni, háborúk, a hét főbűn megszegése, de mindent összevetve, nem többek, csupán egy csordányi bárány, akik a megfelelő pásztor nélkül lelegelnek mindent. S sajnálatosan olyan pásztorhoz fordulnak, aki nem azokat az elveket vallja, amiket a mi fajtánk. Ezért kártékonyak. Csak sajnálatosan nem hajlandóak ezt belátni.- ahogy az is, hogy nem fogják fel, csak azért, mert okosabbak egy csótánynál, még nem jelenti azt, hogy többek is náluk. Felélnek mindent, majd egymásnak esnek, amikor már nem találnak semmit, amin élősködhetnek.
- Ich habe Sie nicht falsch verstanden, aber sobald Sie es angesprochen haben, werde ich Sie damit ehren(nem értettelek félre, de ha már felhoztad, akkor megtisztellek ezzel).- miért is ne tehetne meg ennyit? Nem igazán kerül sok mindenbe, és egyébként is egy fogadás elvesztéséhez kötötte a névadót, csupán annyit kell tennie, hogy nem fog ebben fogadni, és nem fenyegeti az a veszély, hogy egy kutyáját kínos névvel kelljen ellátnia.
Kissé meglepi, hogy Belphegor visszautasítja az ajánlatát, főleg úgy, hogy fizetnie se kell érte. Nem igazán tudja hova tenni az egészet, de ha nem kér belőle, hát nem kér. Nem Mammon hibája, hogy a hölgy nem ért minden üzlethez, ha nem akarja megkönnyíteni a saját dolgát, hát nem akarja.
- Ahogy gondolod, nem erőszak. Nos, Beleth a te fivéred, és mivel nem tesz az ügy sikeréért, azt javaslom, hogy lépj a lábfejére, hogy mozduljon is meg, tervezzen, gondolkodjon, és esetlegesen gyakoroljon is. Talán viccnek fogja fel ezt, hogy csupán egy angyalt kell csapdába ejtenetek. De ezzel a felfogással ketten fogtok menni, és ha el is kapjátok az angyalt, vissza már csak Te fogod vinni, vagy Ő. De nagy az esélye, hogy az egyikőtök ott fog maradni. De talán ha szépen megkéritek, veletek fog majd tartani, még ha kevés a valószínűsége.- nyugodt, tárgyilagos volt a hangja. De ha ezek után se dolgoznak össze, dugják össze a fejüket, akkor megvan az esélye az elhalálozásnak. S ha az Belphegor lesz, az Belialt fogja érzékenyen érinteni, ami kihathat Mammonra is, esetlegesen tőle akar majd Belial segítséget kérni a bosszújához, és mivel Mammon számára csábító az a lehetőség, hogy az egyedüli Lovas maradjon, az eredeti négyes közül, nem szívesen áldozna be egy fontos bábut.
- Érdekes egy találkozásnak képzelem azt el. Vajon melyikük fogja előbb az öklét emelni?- természetesen a megfelelő szavakkal sok mindent el lehet érni, de nem úgy ismerte meg Belialt, hogy Sariellel szemben ezeket a szavakat fogja majd használni. Esélyes, hogy kakaskodás lesz belőle.
- Warum(miért)? Mert még itt vagyunk, és azt hiszem, hogy az elzárásával az ereje is csökkent, ellenkező esetben ki tudott volna törni a láncaiból. A mi fajtánknak, és az angyaloknak is pihennie kell, ha az erőnket túlságosan is kihasználjuk. Amara pedig talán már eonok óta raboskodott, jóval kimerülteb lehet, mi esetlegesen mi szoktunk. Több időre van szüksége ahhoz, hogy összeszedje minden erejét. Nos, az arkangyalokban biztos vagyok, és talán még az az angyal, akit megemlítettem már, a Könyvtáros, de ebben nem vagyok teljesen biztos.- beszéd közben kivett egy újabb szál cigeretát és újra rágyújtott, szerencsére nem kell attól tartaniuk, hogy valami bajuk lesz a túlzásba vitt káros szenvedélyek miatt.
- Úgy fest, hogy a vendégeskedése Gabrielnél némi változást okozott nála. Nicht gerade zu Ihrem Vorteil(nem éppen az előnyére). Meg kell hagyni abban a tudatban, hogy még Ő parancsol, és elhitetni vele, hogy minden az Ő fejéből pattant ki.- a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad.
- Mit is jelentene a győzelem? Visszatérhetünk a Pokolba? Vagy mi számodra a győzelem?- érdekli, hogy mit is ért a győzelem alatt, mi lenne számára a tökéletes? Kertvárosi élet a Pokolban? Belialal az oldalán, minden hétvégén sütőgetés, esténként pedig levezetésnek kárhozott lelkek kínzása?
- Nos, ez benne van abban a bizonyos pakliban.- kár lenne tagadni, vagy éppen ápolni Belphegor lelkét, megtörténhet, hogy így fog járni, és talán még utána is halna. Elég szánalmas lenne, az biztos.
- Na de kérlek Belphegor. Ezt kikérem minden férfi démon nevében. Felvilágosultak vagyunk, nem vagyunk hímsoviniszták, azok a napok már elmúltak, hogy lenézünk valakit, mert vaginája és emlői vannak. A gyűlésen pedig, szerény véleményem szerint, egyébként is kevés eredményt értünk el. De itt az igazság a szavaidban- felemelte mutató ujját, a plafon felé mutatva.- HA ugyanazt akarjuk, HA. Nem biztos, hogy minden démonnak egyezik a véleménye ezen a téren.- még az emberek közt se fordult elő az, hogy az összes, ténylegesen minden emberei lény összefogott volna valami ellen, még manapság se, amikor démonok és angyalok járnak köztük. Akkor ez, hogy lenne lehetséges azok közt, akik a Pokolból származnak?
- Félre lehetne, de nem fogjuk. Ha mi, démonok képesek lennénk rá, nem hiszem, hogy az angyalok is. Ahhoz túlságosan is hisznek abban, amit beléjük neveltek. Olyan lenne, mintha egy sziklával akarnád elhitetni, hogy márpedig Ő egy folyó. S hogy még mondjak valamit, nem, nem akarjuk mind azt, legalábbis szerény személyem tökéletesen elvan idefent is. Lehet egyedül vagyok ezzel a véleménnyel, de személy szerint, nem hiányzik a Pokol.- az egyetlen, ami hiányzik neki odalentről, az a saját alakja, az igazi, de ha képes lenne felölteni itt is, akkor ténylegesen nincs szüksége semmire otthonról.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Old Absinthe House - Page 2 GadHg7Q
Old Absinthe House - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
942
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 30, 2020 9:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextMammon & Belphegor


Ú
gy érzem sajátos elképzelésünk van a dolgokról, ám be kell lássam Mammonnak teljes mértékig igaza van. Végül is ha kész a munka, akkor már nem azt nézik hogyan készült, hanem hogy megvan. Fel is tartom a kezem visszavonulót fújva a témát illetőleg, mikor a démon előáll a burgonya-krumpli megszólalással. Ez a kör egyértelműen kiütéssel lett az övé. Megingatom a fejem egy pillanatra és elvigyorodok.
-Miért lennének kártékonyak az emberek?-kapom fel a fejem egy pillanatra, nem értem miért mondja ezt, hiszen a hatalmunk növeléséhez is az emberek kellenek... Akkor ez most hogy is jött? Végtére is miattuk vagyunk annyian, nem igaz? Hiszen nem lehet mindenki született démon... Na mindegy részletkérdés. Valószínűleg ezen a pontos sem fognak nézeteink egyezni, jobban járok ha nem is firtatom nagyon a dolgot. De a véleménye azért érdekelne bővebben. A pokolkutyák kapcsán pedig felvetődik egy olyan szürreális ötlet ahogy a nevekkel játsszunk, hogy muszáj elmondanom Mammonnak ahogy a kép megjelenik a fejemben. Válasza kissé ledöbbent, aztán azért gyorsan korrigálom a szavaimat, bár remélem csak bolondozott a gondolattal.
-Nem céloztam arra, hogy akár csak egy kutyádat is így nevezd el. Ez csak egy vicces elmélet volt a fejemben. Ne érts félre kérlek.-ingatom a fejem de szemeim nevetnek. Cassaelt könnyű lenne elintézni Mammon tervével, mi több akár még elégtételt is vennék miatta, de ezt nem kéri, így az ötletet elvetjük. A fegyverszerzés egyszerű módja itt van az orrom előtt, de mivel Mammon cserébe nem kér semmit, így kihátrálok inkább a dologból.
-Szerintem szívesség nélkül is képes lennél jó kapcsolatot ápolni azokkal akik arra érdemesek. Amondó vagyok, ha egyedül kellene ezt végig csinálnom, akkor minden bizonnyal elfogadnám ezt a segítséget Tőled, de, míg én igyekszem felkészülni, addig Beleth ehhez még nem tett semmit. Lássuk be, nem intézhetek mindent én! Igazam van?-pillantok szemeibe és elhúzom a számat egy rövid időre.
-Megint más lenne a helyzet, ha Belial lenne ebben a verzióban a partnerem, de Ő ugye elvállalta, hogy Sarielt keresi fel.-vonok vállat, de ez persze igaz. Hiszen Belialnak bármit megtennék, akár kérés nélkül is. Viszont most már Beleth is felettem áll, jóval, szóval, mint a Halál lovasa, neki is illene érdemben, tettben is hozzá adni valamit ehhez a bulihoz. Kérdéseim eztán Amara felé terelődnek. Zavar ez a dolog nagyon, nem tudjuk mi vár ránk... A démon szavai nem kecsegtetnek semmi jóval, nem is tudom, hogy van-e annyi harc tudású lény akit elbír ez az ütközet, hogy nyertesen jöjjünk ki belőle.
-Szóval csak úgy a Sötétség ereje nem nőhet meg? Miért vagy ebben annyira biztos? Egyáltlán látta már valaki Amara-t, aki mondjuk túl is élte?-túrok bele hajamba hogy eztán kezem ismét a cigisdobozra tévedjen. Ki is húzok belőle egy szálat és köztünk hagyom jelzés értékkel, hogy amíg van benne addig lehet vételezni. Rá is gyújtok, hogy aztán folytathassuk a beszélgetést.
-Pont ez a baj... Ez a Lucifer most teljesen más volt, mint akivel én találkoztam nem egészen két éve...-szívom be élesen a levegőt.
-Az pedig, hogy mi démonok köpködünk egymásra... Nem lesz jó! Ha ez így folytatódik, Mammon, akkor sehogyan sem jövünk ki győztesen belőle.-rázom meg a fejem rosszallóan, aztán rájövök, hogy előző kérdésére nem is feleltem.
-A haláltól nem félek. Inkább attól, hogy nem hagynak meghalni és helyettem hal meg valaki!-nem nevesítek, de mindketten tudjuk, hogy kire is gondolok valójában.
-A gyűlésen is annyi volt a gond, hogy én rangban jóval alattatok állok, és persze még nő is vagyok... Szóval a szavam körülbelül semmit sem ért, pedig az elméletem jól kellene működjön, ha tényleg mind ugyanazt akarjuk!-jelentem ki határozottan miközben leütöm a hamut cigim végéről.
-Erre az időre nyugodtan félre lehetne tenni az ellentéteket. Mondjuk ha egy angyalt nem is engednék a hátam mögé, mellettem még harcolhatna, lényegében ugyan azt akarjuk nem? Mind haza térni...-talán csak saját magam szajkózom, de biztos vagyok abban, hogy ez így működne! Együtt!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Old Absinthe House - Page 2 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 29, 2020 6:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


- Ein bisschen Flexibilität tut nicht weh(egy kis rugalmasság nem árt). Mindegy hogy végzed a munkád, ha a végkifejlet mindenki számára kielégítő és megfelelő.- mindegy is, hogyan éri el a kívánt eredményt, ha sikerült, akkor sikerül, nem szükséges hátra nézni a füstölgő romokra, amik az út során születnek, hiszen vele szemben áll a fényesen csillogó eredmény. Egy démon számára, de még egy angyalnak is megfelelő, sőt, tökéletes.
- Krumpli vagy burgonya.- utalt arra, hogy mindegy is minek nevezik. Akik az élvonalba vetik magukat, nem feltétlen azért, mert fejjel szeretnek a falnak rohanni, még ha azt is gondolják magukról. Akkor már a vérszomj átveszi az irányítást, és nem számít más, csak vért lásson, mindegy kiét, csak folyón a vér, saját vagy az ellenségé, nem számít.
El kell mosolyodnia a pír miatt. Ha Belphegor ember lenne, akár aranyosnak is lehetne hívni, jól áll az arcának a pirulás. De nem ember volt, hanem démon, és egy démont így látni, egy mosoly a minimum egy ilyen faj idegen cselekvés láttán. De részben szomorú is, látni, ahogy egyre korcsosulnak a démonok, rémes kilátások a fajának a jövőképe, ha ez így fog tovább menni. A végén még talán lelkiismeretet is fognak növeszteni, akármennyire is rémesen hangzik.
- Ezen erényüket nem lehet letagadni. Képesek arra, hogy meglepően jó dolgokat alkossanak, mind öltözködés mind a zene területén. Annak ellenére, hogy milyen kártékony egy faj.- jobban szeretnek rombolni, mint alkotni, de amikor mégis így tesznek, gyakorta elismerésre méltó a végeredmény.
- Zeimlich… peinlich und humorvoll zugleich(elég… kínos és humoros ugyanakkor). Már a gondolat, hogy tényleg így hívnám az egyiket.- és ha már megkérték rá, akkor nem nevetett, hanem inkább mosolyogva hallgatta végig Belphegort és utána engedett meg magának egy rövid nevetést.
- Micsoda kínos egy halál lenne, egy Picúr nevű pokolkutya által leli a vég. Nevetség tárgya lenne még a Pokolban is, a többi szenvedő léleknek is jobbá tenné a napját, az már biztos. Talán egyszer, ha egy fogadás tárgya lesz és elvesztem, elnevezek egyet úgy. De ha nem sértelek meg, addig nem teszem meg.- mosolyogva „ígérte” meg és kért elnézést Belphegortól, amiért nem lesz még keresztelő. De mivel a nevet a démon találta ki, mondhatni a keresztanya is lenne a kutyának. Bizonyára örömmel elvállalná ezt a megtiszteltetést… vagy nem.
Megbeszélték, hogy nem szükséges Cassaelnek ártaniuk, legalábbis nem Mammon nevében. Nem sok értelmét látja, főleg úgy, hogy ha a két démon nem fog összedolgozni és előállni egy megfelelő tervvel, mert akkor elég lesz saját maguk miatt aggódniuk, nem pedig azon, hogy Mammonért is kiosztanak néhány pofont.
- Legyen szívesség. Elvégre a fivérem tanácsadójának segítek, ennyit igazán megtehetek a jó kapcsolat ápolása érdekében.- az első mindig is ingyenes volt, így lehet valaki rászoktatni, hogy újra és újra visszatérjen még többért, és akkor már lehet az árról beszélni.
- Minden arkangyalra, és amennyit még képesek felhajtani. Démonok részéről szintén, a legerősebbekre és mindenki másra. De hogy erősebb lenne? Nem hiszem, arról tudnánk, egy csettintés elég lenne számára, hogy eltűnjenek azok, akiket veszélyesnek tart, hogy utána nyugodtan játsszon a maradékkal. Ha pedig ez lenne az utolsó harc? Akkor ez lesz az utolsó. Csak nem tartasz a haláltól?- kérdezte mosolyogva, magát pedig szándékosan nem említette meg a felsorolásnál, hiszen még mindig vár a megfelelő ajánlatra, az pedig, hogy életben maradhat, az nem volt az. Nem féltette az életét.
- Nun, Sie haben unseren wunderbaren Anführer gesehen. Was haben Sie gedacht(nos, láttad csodálatos vezetőnket. Mégis mit gondoltál)? Hogy kész tervvel állt elő? Csupán egy kártyavár, ami egy kisebb széltől összedőlhet.- nem állt túl stabil lábakon az egész elképzelés. Legjobb tudomása szerint semmi se úgy haladt, ahogy azt elképzelték. Ami nem is meglepő, valami olyan után kajtattak, ami lehet csak egy legenda volt, semmi több.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Old Absinthe House - Page 2 GadHg7Q
Old Absinthe House - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
942
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 27, 2020 6:37 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextMammon & Belphegor


C
supán bólintok arra mikor vételezi szavaimat, hogy miért lehetséges az, hogy én még nem találkoztam vadásszal, még halványan el is mosolyodom. Bár számomra a felettes... Nos, inkább bűntárs lenne Belial, mint felettes, de ezt megtartom magamnak.
-Ugyan kérlek. Én dolgozni dolgozom, de a saját szabályaim szerint. Belial parancsolgasson nyugodtan, én pedig teszem amit tennem kell, de egy kicsit sajátos stílusban.-vonok vállat finoman, tényleg nem kenyerem hosszú órákat a kínzáson bajlódni, gyorsan megfingatom az adott személyt, aztán isten áldja... Vagy nem, nekem mindegy.
-Én inkább az a fejjel megyek a falnak alkalt volnék.-helyesbítek kicsit, hiszen attól, hogy az élen vagyok, az még semmit sem jelent, de így ahogy én fogalmazom, kissé más megvilágításba kerülhet a dolog. Előbb cselekszem, aztán gondolkozom, de ki ilyen, ki olyan. Démonok közt sincsen két egyforma egyén, ez pedig így van rendjén. Milyen érdekes ez az este, már szerintem több témát érintettünk, mint eddig bárkivel, Mammon olyan remek társaság, hogy nem is veszem észre, hogy múlik az idő mellette. Még a stíluson, az öltözködésen is átrágjuk magunkat, halvány pír önti el arcomat mikor végig mutat rajtam.
-Nos... Szeretem a csinos darabokat, ebben igazán nagyszerűek az emberek, azt hiszem.-mosolyodok el, majd egy pillanatra lenézek magamra, igen, egyértelműen hatásos az összekép és ebben semmi egoizmus nincs. Egy nő akkor szép, ha mutat is valamit, de mégsem egészen.
-Lehet, hogy akkor nem úgy hatna az összkép, ha ilyen neveket találtál volna. Bár... Most képzeld el, hogy ha Picúrnak hívnád az egyiket... Ne nevess ki kérlek!-kezdek bele egy gondolat menetbe, majd üres poharamat kezdem piszkálgatni.
-Tegyük fel, hogy valaki hívatlanul tér be hozzád, na nem mintha nem tudnád megvédeni magad, de tegyük fel. Szóval, érkezik az illető, gondolja hogy majd jól felforgatja a házad, kipakolja a csecsebecséidet, és te csak annyt mondasz "Picúr a tiéd!", erre előront a drága pokoleb és a tolvaj, nevezzük így, egy az egyben nem hogy összecsinálja magát, ijedtében akár szörnyet is hal.-valahol muris a felvetésem, bár nyilván magamból indulok ki, így én biztosan egyszer bejátszanám ezt. Ki tudja. Bár számomra a pokolebek kérdése mindig is egy olyan téma volt, amit szerettem messzire kerülni. Démonom fivére mégis próbál rábeszélni, hogy egyszer azért csak gondoljam meg magam és mint partnert, legalább egy kutyát szerezzek magam mellé.
-Meggondolom.-biztosítom róla végül, hiszen még az is lehet, hogy tényleg beújítok egyet, de ez a jövő zenéje még, ha megérem, mert ki tudja, hogy mi vár még ránk. Mivel Pestis ilyen készségesen segít és ötletel, bátorkodom megkérdezni, hogy szeretné-e ha elégtételt veszek Cassael-en ha már bezárta őt a ládába, de mint az várható volt, finoman ugyan de elutasítja. Bólintok, jelezve, hogy megértettem, nem is tudom minek akartam én "jótékonykodni". De minden esetre egy próbát megért, majd máshogy hálálom meg a segítségét. Mivel a démon kész terveket állít elém, így arról is szó esik, hogy lőfegyver híjján vagyok, én legalábbis biztosan. Erről a dologról még nem igazán beszéltem ikremmel. Mammon meglep mikor azt mondja tudna néhánnyal szolgálni, még talán szemeim is kikerekednének. Ez túl szép, hogy igaz legyen. Mégis, valamiféle bizalommal tekintek felé.
-Mit vársz érte cserébe?-kérdezek rá finoman, bár jelét nem adom, hogy tényleg el szeretnék kérni tőle akár csak egy darabot is. Túl gyorsan lehetnénk helyzet előnyben, nem lenne meg a dolog móka része az angyallal szemben. Viszon igaz ami igaz, egy ilyen segítség elfogadása nem mehet puszira, nekem is illene villantanom valamit, tehát a kérdésem jogos. Mivel én már félig felkészültnek érzem magam, elhangzik számból az a mondat is, ami testvéremre hajaz, bízva abban, hogy ő sem akar könnyelműsködni. A férfi velem szemben megerősíti kételyeimet, Cassael akár még veszélyes is lehet, ha nem figyelünk oda. Bólintok szavaira, aztán Amara után érdeklődöm, nagyon frusztráll a dolog, hiszen talán rajta múlik egyedül, hogy vissza juthatunk-e a pokolba. Válasza félig megnyugtat csupán, de ott van az a bizonyos "mi van ha..." kérdés sorozat is. De ezt igyekszem agyam mélyére söpörni, elég ha csak én foglalkozom ezzel.
-Kíváncsi lennék, hogy valójában hány démon és angyal lesz szükséges ehhez a harchoz. Mi van akkor ha Amara most erősebb, mint akkor volt? Mi van akkor, ha ez lesz az utolsó harcunk?-egy pillanatra kiül a riadalom szemeimbe, valahogy nagyon nem szeretném ha nekem lenne igazam. Itt több mindent fed homály, mint azt szeretnénk.
-Valahogy zavar ez a felkészületlenség!-arról már nem is merek szót ejteni, hogy mi démonok mennyire fújunk egymásra. Pedig most az egyszer, tényleg azt gondolom, hogy az egységben az erő lenne a fontos.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Old Absinthe House - Page 2 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 26, 2020 6:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


- Ein guter Vorgesetzter macht das(egy jó felettes így tesz).- tiszta logika, ha odafigyel a beosztottjaira, akkor ők ezt hűséggel hálálják meg, és ha ennek híre megy, akkor többen akarnak az adott démon alá tartozni, és ezzel is erősebbé vállik a démon. De ha már érzelmek is keverednek a munkakapcsolatba, annak könnyedén negatív következményei lehetnek, amivel sajnálatosan számolni kell, és nem mindig azt az eredményt kapják, amira vágynak.
- Csupán egy fél óra? Ez kissé meglepő, ha csak azt a tényt nézzük, hogy a Pokolban ez lenne az egyik dolgunk, a kínzás. Habár, egy bizonyos rangon, már az emberek se dolgoznak, csak az utasításokat adják ki. De akkor te inkább az első sorban rohansz a harcba alkat vagy, a véleményem szerint.- nincs gond ezzel a vérszomjjal se, csak magában hordozza annak a lehetőségét, hogy az ellenséges pengék az ő húsát kóstolják elsőnek. De a vérszomj az vérszomj, nem lehet neki parancsolni, olyan ez, mint ha egy alkoholista elé letesznek egy üveg sört, nem tud ellenállni neki.
- Sok sikert.- mosolyogva kívánta ezt. Szerencsére nincsen napirendje, hogy be legyen osztva mikor fog kertészkedni és mikor nem.
- Örülök annak, hogy így gondolod. Valaki, akinek van szeme a stílushoz, és elnézve a ruhádat, a megjelenéshez is.- plafon felé fordított tenyérrel mutatott végig Belphegoron. Előbb nézte volna ki Belial tanácsadójából, hogy valami hivalkodóbb, szakadtabb szerelésben fog megjelenni. De kellemes meglepetésben votl része Mammonnak, és ez nem így történt.
- Ja(igen). Az emberek termékenyek voltak ilyen téren, és mégsem adhattam a kutyáimnak olyan nevet, amit az emberek szoktak. Morzsi, Fido és társai. Valahogyan nem igazán illenek a mi fajtánk kutyáihoz.- el is süllyedne szégyenében, ha ilyen neveket adott volna a kutyáinak. Az első jele lett volna annak, hogy kezd visszatérni a régi énjéhez, amit nem engedhet meg magának. Nem, akkor főleg nem, amikor a darabkák kezdenek a helyükre kerülni.
Mosolyognia kell azon, hogy Belphegort mennyire meglepte az, hogy Mammon képes volt ledominálni a kutyáit és idomítani őket.
- Nem. Elhatározás kérdése volt csupán, és ha erősebb az akaratod, mint a kutyáké, akkor sikert fogsz elérni. S köszönöm az elismerő szavakat. Remélem meggondolod majd magadat, és szerezni fogsz egyet magad mellé.- nem magának, hanem maga mellé, egy kutya igazából sose lesz a tulajdona, társak lesznek, és így mindketten a másikéi.
- Nicht nötig(nem szükséges). Bár neheztelek az angyalra, de jelenleg semmi értelmét nem látom a felesleges erőszaknak, csak is a kellő mennyiségnek és szükségesnek.- udvariasan ugyan, de elutasította az ajánlatott, mást tartogat az angyal számára, valamit, ami sokkal rosszabb lesz ránézve.
- Ha gondolod, tudok szolgálni néhánnyal. Belialal volt egy közös kirándulásunk, sikerült felszednem néhányat. Nem jelent gondot a nélkülözésük.- a síntértelepes alkalom után kellemes mennyiséget sikerült begyűjtenie, nem csak kutyák de fegyverek terén is.
- Nos, a gyűlésen elhangzottak után, ha nem tesz így, akkor magára kell vetnie. Túlélte a vihart, bár megtépázva, de túlélte, ebből is leszűrhetitek azt, hogy nem egy átlagos angyal, felelőtlenség és ostobaság lenne Beleth részéről, ha nem venné komolyan.- a többi Belphegoron és fivérén múlik majd. Nem Mammont küldték az angyalra, és ennek örül is, hiába két másik démon keresi fel, rájuk talán valamivel jobban hallgatna, mint a Pestisre.
Pár másodpercre elgondolkozik a kérdésen.
- Elzárni? Nos, egyszer már megtették, tehát a válaszom igen, lehet rá esély, csak az a kérdés, hogy hogyan és mekkora áldozatok árán? Ebből következik az is, hogy igen, visszatérhetünk a Pokol kénköves világába, hogy újra élvezhessük a kínok muzsikáját. De hogy olyan lenne mint régen? Nem. Kizártnak tartom, hogy olyan lesz, mint 91 előtt. Azóta túl sok minden történt, túl sokan és túlságosan asszimilálódtak az itteni élethez. Semmi se lesz olyan, mint régen.- kár lenne ebbe az álomba ringatni magukat, vagy rémálomba, ki hogyan is fogja fel az egészet.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7