Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Old Absinthe House •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Old Absinthe House VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1070
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 21, 2020 7:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mammon


Old Absinthe House Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 21, 2020 4:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


- Instinkt(ösztön). Nem a fajfenttartás ösztöne, hanem a párosodás utáni vágy. S mivel nem hiszem, hogy a védekezés túlságosan is nagy erénye lenne a fajtánknak, így nem törődve az esetleges következményekkel úgy bagzanak, mint a nyulak.- némi lenézés hallatszik ki a hangjából. Nem tartotta túl sokra azokat a fajtársaikat, akik úgy szórták a magjaikat, mint a gazda a vetőmagot. Nem érdekelte őket az, hogy mennyi leszármazott lesz a végén, és hogy ezzel mennyi bajt tudnak okozni.
- Nein(nem). A félvérek kívül esnek az érdeklődési körömön, és ugyebár nem én kaptam azt a feladatott, hogy felkeressem a vezérüket és alkudozzak vele. Elismerem, hogy hasznosak tudnak lenni, de ennyi és nem több.- szerencsére Mammon semmilyen feladatot se kapott, és a legszebb az egészben, hogy Lucifer úgy gondolhatja, hogy ez megalázó volt a Pestis számára, pont ellenkezőleg, így azt tehetett, amit csak akart, nem kellett foglalkoznia semmilyen elterelő aprósággal se. Oly csodás, amikor a szerencse egy démonra mosolyog.
- A saját érzelmi életed érdekében jobban is teszed, ha nem.- egy kiegyensúlyozatlan démon túl sok kockázatot jelent, és ami túl kockázatos, az nem hasznos, így ami nem hasznos, az nem is értékes.
- Ich glaube nicht(nem hiszem). Szerény démoni személyem semmilyen esküvőt se vállalna be. Már csak abból az okból kifolyólag se, mivel sikeresen elfojtottam magamban az ilyen és ehhez hasonló érzelmeket, így mivel nincs rá okom, így értelmetlennek találnám az esküvőt.- természetesen tesz értelmetlen dolgokat is a démon, de a házasság nem tartozik ezek közzé, van kivel megosztani az otthonát, és ehhez nincs szükség egy gyűrűre az ujján.
- A legjobb tudomásom szerint nincs. Nos, ha a kiutat akarod halál nélkül, akkor két lehetőséged van, az első, ne az első sorban állj, amikor megkezdődik a harc a második pedig, maradj ki belőle, és várd ki a végét. Ha a vereség elkerülhetetlen, akkor pedig mindegy, hogy mit tennél, tettél vagy teszel. Oh, elnézésed kérem akkor.- talán akkor fejben lehet egy akadályozó tényező, ami miatt nem képes úgy harcolni, ahogy régen tette. Remélhetőleg Belial ledönti majd ezt a gátat.
- Pontosan.- helyeselt Belphegor szavaira, csípős az mindig is a kedvére való volt, hiszen a Pokolból jött, ez nem is lehet annyira meglepő.
- A megfelelő hatás kedvéért nem hinném, hogy a visszafogás aktuális lenne.- ha már csinál valamit, azt nem árt jól is csinálnia, és ha ehhez egy nagyobb rúgás szükségeltetik, nos, akkor annyit megtesz Mammon, hogy puhaorrú cipőt vesz fel.
- Nos, ez is egy járható út, addig rágni a fülét, még igent nem mond.- a legtöbb férfi egy idő után beadja a derekát, csak hogy az asszonya elhallgasson és békén hagyja végre, és Mammon nem hinné, hogy Belial pont kivétel lenne.
- A jó vendég nem él vissza a vendégszeretettel. A konyha pedig természetes, hogy tabu, ez nálam is így van. Megvan a helye a dohányzásnak, de nem a konyha az.- az egy fontos helyiség, és az ételeket elrontani a cigaretta füstjével, rémes lenne, sőt, ha véletlen belehamuznak, az még rosszabb.
- Ez örömmel hallom.- Höllenhund ennek a hírnek bizonyára örülni fog.
- Én is köszönöm ezt a kellemes beszélgetést, és biztosra veszem, hogy hasonló lesz, talán csak kissé többet lesz a fivérem említve és természetesen piszkálva. S enyém volt a megtiszteltetés.- természetesen Mammon is felállt, udvariatlan lenne a hölgyet úgy elengedni, hogy végig ül a démon.
- A két nap múlva esedékes viszontlátásra.- természetesen kezet rázott Belphegorral, és hamarosan Mammon is távozni fog, de még meg fog inni egy pohárkával és előre mosolyog azon, hogy mennyire is főni fog a fivérének a feje.

//Én is köszönöm, és pontosan, hamarosan folytatás japerszeee //
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Old Absinthe House GadHg7Q
Old Absinthe House Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 20, 2020 3:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  NextMammon & Belphegor


S
osem gondoltam még úgy erre az egészre, hogy Belial esetleg nem akarja bonyolítani a helyzetet. Minden esetre furcsa, bár ezt már nem mondom ki, csak magamban jegyzem meg. Újabb megfontolandó gondolat Mammontól, mint a félvérekről alkotott véleménye is, amiben nyilván nem vagyok túl jártas, szóval ahogy kapom a választ, behúzom a nyakam a hülyeségre amit kimondtam amúgy.
-Rendben, azt hiszem értem. De vajon mi visz rá egy démont, hogy... Szóval hogy gyereke legyen?-nyelek egyet a mondat közepén, ez az a rész amit annyira nem tudok felfogni amúgy... Az rendben van, hogy egymás között nem szaporodhatunk, de miért olyan fontos ez vajon? Nem elég az embereket átcsábítani?
-Te foglalkoznál a félvérekkel, hogy megértsd őket?-kérdezek rá csendesen, pusztán érdeklődő célzattal, s megfordul a fejemben, hogy vajon azok a démonok, akiket ismerek, vajon bevállalták ezt a dolgot? És ha igen, akkor hányszor? Nem értem, hogy mire jó, de tényleg... Soha, senki nem tudna rákényszeríteni...
-Nem fogom sokáig halogatni.-teszem meg az ígéretem végül, pusztán egy jó hely és idő kellene a színvallásomnak, bár fogalmam sincs, hogy mi lenne erre a célra a legjobb alkalom... Talán egy nyugodt környezet, hogy ketten legyünk és ne kelljen máson agyalni?! Ki tudja.
-Most azért remélem elnézed nekem, hogy kicsit megfordul a fejemben a gondolat, hogy vajon te bevállalnál-e egy démonesküvőt, ezekkel a paraméterekkel?!-mosolyodok el szavain, majd megemlítve Istent, kissé megcsappan a jó kedvem is.
-Már miért ne lenne rá lehetőségünk? Öregszakáll egyébként sincs a színen, nem igaz? Kell hogy legyen kiút a halál nélkül is. Félre értettél, nem szó szerint értettem, hogy nem megy a harc.-szívom be alsó ajkam a mondandóm végén még meg is rántom a vállam egy kicsikét. Picit javítok a két ismerős szituáción, egyetlen apró kis szóval, remélve, hogy ezzel el is hessegettem az előbbi kis buta elszólásomat, s miután Mammon is ráerősít a szavaimra, hogy valahol helyes azt mondani, hogy rokonok vagyunk, megnyugszom. A családi vacsora remek ötletnek hangzik, mégpedig hármasban, mondjuk azért kíváncsi leszek, hogy a Főnököm hogy fogja bekajálni a hírt, hogy Lovasfivérét meginvitálnám hozzánk?
-Szóval a csípős ételek... és semmi tengeri herkentyű. Megoldható.-derülök fel újra, ahogy megkapom az instrukciókat, szinte már dolgozik is az agyam, hogy mi lehetne megfelelő három személyre, kiadós vacsorára, egy reméljük kellemes beszélgetés mellé. Ami fix, hogy Belialt tuti belevonom, ha akarja ha nem.
-Nem hiszem, hogy olyan nagyot rúgnál, hogy elboruljak székestül.-a démon mosolya rám is átragad, miközben a szemeim előtt le is játszódik egy ilyen jelenet.
-Megmondom az őszintét, azt tervezem, hogy kerek-perec a képébe mondom a terveket és addig nem szállok le a témáról míg bele nem egyezik.-jelentem ki magabiztosan egy komisz vigyor kíséretében, de nem feledkezem meg arról sem, hogy megkérdezzem a férfit, hogy van-e bármi kérése a vacsorával kapcsolatban.
-Már miért ne kérhetnél semmit? Valahol a vendék kiváltsága, azért Vendég! Bent és kint is dohányzunk. Csupán a konyha tabu.-jegyzem meg a végét félszegen, ha már kiüldöztem onnan Belialt.
-A kert elég nagy, biztos vagyok benne, hogy a kutyád ellenne.-biztosítom róla a démont, majd mivel úgy gondolom, hogy szerintem elég sok mindent megbeszéltünk, nem húznám tovább Mammon idejét.
-Nagyon szépen köszönöm ezt a találkozót, remélem a vacsora is hasonló hangulatban fog eltelni. Nem rabolnám tovább az idődet, megtiszteltél vele, hogy eljöttél.-szállok le a bárszékről és leporolom finoman a ruhámat.
-Szerintem két napon belül számíthatsz a levelemre.-biztosítom róla, ahogy a pultra helyezem esti fogyasztásunk árát.
-A mihamarabbi viszont látásra, Mammon.-nyújtom még felé a kezem s ha megfogja az enyém finoman megrázom, hogy a következő percben távozhassak a bárból, hazafelé pedig már kész tervet szövögessek arról, hogyan fogom erre a kis apróságra behálózni hőn áhított Főnökömet. Sunyi vigyorral lépek az útra, ami hazafelé visz, hiszen már tudom hogyan kivitelezzem ezt.


//Köszönöm szépen a játékot Smile folyt.köv. hamarosan//
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mammon


Old Absinthe House Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 17, 2020 6:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


- Vagy csupán úgy tesz, mint aki nem vesz észre semmit, mert így kevésbé bonyolítaná a kettőtök közt kialakult helyzetet.- akármi is legyen az, ami kettejük közt van, de az bizonyos, hogy idegesítő tud lenni. Vagyis Mammont egy kissé zavarja ez a fajta viselkedés, de ezt betudhatja annak is, hogy a fejében van egy kialakult kép a démonok viselkedéséről, és jelenleg Belphegor nem fedi le tökéletesen ezt a mintát.
- Du beleidigst mich nicht und genau, du siehst nicht gut(nem sértesz meg, és pontosan, Te nem látod jól). Nem azt mondtam, hogy csak a félvérek hajlamosak rá, hanem azt, hogy ők sokkalta jobban és könnyebben megadják magukat neki. Elve bűn a fogantatásuk, bűnből és gonoszból lettek, ez a sorsuk, vagy legalábbis valami ilyesmit mondanának az emberek. Az igazság az, hogy a génjeikben van a megfejtés.- vagy a nagyra becsült lelkekben keresendő a megfejtés, amit beszennyezett egy démon.
- Természetesen nálam is azon van. Csupán reménykedek, hogy hamar eljön az ideje a színvallásnak, és nem vársz vele még késő lesz.- késő, amikor már mindegy és elszalasztják a lehetőséget arra, hogy a saját felfogásuk szerint boldogan éljenek, jelentsen az akármit is.
- Ez a beszéd.- mosolygott.- Elvégre ha már ténylegesen a Pokolból származunk, akkor ne hazudtoljuk meg magunkat, és feleljünk meg a rossz hírünknek.- hiszen hiába tennének ellene bármit is, hiába bizonygatnák az ellenkezőjét, az emberek többségében van egy kialakult kép a démonokról és nem hajlandóak megfontolni semmilyen más lehetőséget. Akkor miért viselkedne máshogyan egy démon?
- Ha ténylegesen porondmester, akkor sajnálatosan nem hiszem, hogy van lehetőség arra, hogy lemásszunk a színpadról. Meiner Meinung nach nein( a véleményem szerint nem). Nem hinném, hogy néhány démon vagy angyal változása túlságosan is befolyásolná a színdarabot. S ha te nem is tudsz, a tested még igen, a reflexek műkődnek, izommemória.- ahhoz, hogy ezeket elfelejthesse, ahhoz rengeteg időnek kell eltelnie, de he ez megtörténne, nos, akkor feltehetőleg kiérdemelte a vereséget és az ezzel járó halált.
- Bizonyos értelemben azok vagyunk.- s talán jövendőbeli sógornő ül Mammonnal szemben. Alapos oka van feltételezni azt, hogy ha Belphegor így nevezné Mammont, mégpedig Belial jelenlétében, az zavarná a fivérét. Muszáj lesz ezt kipróbálniuk.
S ezt megbeszélték, kettejük közt fog maradni, akár még keresztet is vethet Mammon a mellkasa előtt, már ha ez jelent bármit is.
- A csípősekért, de semmiféleképpen se eszek halat, rákot, bármit, ami a vizekből származik.- nem kedveli azokat az élőlényeket, a saját élőhelyükbe ürítenek és utána abban úsznak, túl mocskosak Mammon ízlésének.
- Akár arról is lehet szó, de ha túl erős lesz, lehetőleg ne mutasd ki, nehogy lebukjunk Belial előtt.- haloványan elmosolyodott, mint azokban a régi filmekben, ahol az asztal alatt rúgta meg a másikat, mire amaz megugrott ülőhelyében. Csodás fekete-fehér vígjátékok.
- Nos, mivel te élsz vele egy fedél alatt, természetesen te tudod, hogyan is kell hatni rá.- gyakorta a női kezek úgy tudják irányítani a férfiakat, hogy ők végig azt hiszik, saját maguktól cselekednek.
- Hm, különleges kérés? Nos, nem jut eszembe semmi, és mivel én leszek a vendég, nem is igazán kérhetek semmit se. Bár egy kérdésem lenne, bent dohányzó az otthonotok, és a kert mekkora? Ha esetlegesen kutyával mennék, legyen hol szaladgálnia.- ha úgy alakulna, hogy Höllenhundot is viszi magával, akkor nem tarthatja a házban, nem illene ezzel is terhelni a vendéglátókat.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Old Absinthe House GadHg7Q
Old Absinthe House Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 12, 2020 3:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  NextMammon & Belphegor


V
ajon muszáj ezt ilyen konkrétan a képembe tolni? Rendben, sosem mondanám ki, de Mammon sokkal többet segített ez alatt a röpke idő alatt, mint bárki.
-Mivel a drága Főnököm egy teáskanál érzelmi szintjén áll, így megnyugtatlak... Semmit nem vesz le a "jelekből".-húzom el a számat egy rövid időre, aztán bizony kuncogni kezdek, emlékszem mikor először ezt szóba hoztam, halvány lila fogalma nem volt róla, hogy mit beszélek. De rendezem vonásaimat és haladok tovább a témákkal.
-Nem szeretnélek megsérteni Mammon, az is lehet, hogy ismét én látom nem jól a helyzetet, de úgy gondolom, hogy nem kell ahhoz az egyik szülőnek démonnak lenni, hogy az ember fogékony lehessen a sötétségre. Egy jól odaszúrt mondat a halandóknak is elegendő lehet.-jegyzem meg halkan, mert nem hiszem, hogy csak a félvérek ilyen bajosak, bár, az teljesen jogos amit a Démon mond. A nekünk való szárnyakkal leszünk hirtelen elfoglalva és nem is értem, hogy jön ide egy madár szárnya. Miért pont keselyű? Oké, addig elhalad a tudásom, hogy a keselyű dögevő, de ha már valam maradandót akarunk, akkor miért nem sas szárnyon akarunk repülni?! Megrázom a fejem és inkább nem felelek erre a részre, csupán bólintok... De akkor is, a sas menőbb!
-Nagyon remélem, hogy a "ha majd"-on van a hangsúly nálad is. Mint sokadjára mondom ki az este folyamán, erre én még nem állok készen. Vele szemben biztosan nem.-ingatom a fejem.
-Azt nem elképzelem... Inkább megélem.-még mindig tartom magam ahhoz, hogy Pestis túl okos! Miközben hallgatom, hogy ő mit tudna elképzelni démoni "házasság" alatt, olykor fel-fel szökik szemöldököm a homlokom közepéig.
-Emberáldozat. Végül is... Még lehet nem is lehetne jobban kivitelezni, egy tökéletes lélekdonor az újdonsült démonpárnak.-nem gúnyolódom szavain, mégis beleborzongok, nem vagyok azon démonok egyike, akik kiélvezik a kínzásokat, de esetleg egy ilyen ceremónia alkalmával szebb körítést kellene adni a dolognak, semmint ahogy én el szoktam intézni.
-Nos, ha Isten a porond mester, akkor inkább kiszállnék ebből a dologból. Bár szerintem már eléggé felborítottam a rendszert azzal, hogy ekkorát változtam, lehet hogy már harcolni sem tudok.-vonok vállt egyszerűen, bár ezt mindketten tudjuk, hogy nem igaz. Ha nem tudnék harcolni, nem lennék itt.
-De azok vagyunk, vagy rokonok, ha ez jobban hangzik.-teszem hozzá csendesen, lényegében véve nem is mondok rosszat, Mammont is teremtették, engem is... Belial és Pestis fivérek, én Viszályba vagyok belezuhanva... Igen, nem hülyeség amit kimondtam, bár jobb ha...
-Maradjon inkább köztünk.-tűrök egy kósza tincset a fülem mögé ismét. Újra és újra meglep a harmadik Lovas, nem hiszem el, hogy rokon"lelket" találok magam mellé démonból.
-Akkor meg kell érdeklődjem, melyik az az emberi étel amiért különösen rajongsz?-pillantok rá érdeklődve, azt hiszem Belial nem lesz elragadtatva az ötlettől, ha külön kérvényezni fogom, hogy igen is segítsen nekem majd a konyhában.
-Köhintesz? Inkább rúgj bokán, hatásosabb.-tűnődöm hangosan, nem is lenne rossz az összképp, Mammon az asztal alatt szétrúgná a bokám. A vizuális képességem nem hagy cserben, kénytelen vagyok kezeim mögé rejteni pofimat egy pillanatra.
-Nem hiszem, hogy megrettenne a becenév miatt, lényegében véve a krém már hallhatta a gyűlésen. Kicsit más tervem van arra, hogy meggyőzzem a drágát.-somolygok komiszan miközben elnyomom a cigimet és poharam ismét a kezembe kerül.
-Esetleg lenne valami különleges kérésed még a vacsora est alkalmával?-pillantok rá a pohár pereme fölött és egy pillanatra az órára tekintek. Hogy repül az idő, ha jó partnert találsz a beszélgetéshez.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mammon


Old Absinthe House Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 11, 2020 6:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


- Genau in der Nähe von Belial(pontosan, Belial közelében). De hogy ezekből vagy ebből mit észlel Ő, arra nem tudok felelni. Talán nem foglalkozott soha se ezekkel a jelekkel, és egy egyszerű hóbortnak tudja be az egészet.- nem lát bele a fivére elméjébe, nem tudja, hogy mennyire ismeri az emberek udvarlási szokásait, és jól is van ez így. Nem akar az a démon lenni, aki összeboronál másokat, sokkalta jobban áll Mammonnak a megfigyelő és a tanácsokat adó szerepkőr.
- A démoni oldaluk miatt hajlamosabbak az elmebajra. Ami tekintve, hogy a szülők egyike a Pokolból származik, véleményem szerint tökéletesen logikus, hogy a nemzés végeredménye egy olyan lény, aki fogékonyabb a démoni szülő oldala felé, és engedi, hogy a sötétség elborítsa az elméjét, enged a szabadságnak. Ezáltal az, hogy szövetségre lépjünk a fajtájukkal, nos, kétélű fegyver is lehet. Előfordulhat, hogy többet ártanak az ügyünknek, mint használnak.- elvégre egy kiszámíthatatlan szövetséges könnyedén felboríthatja a terveket, komolyabb és fontosabb feladatokat nem a legjobb ötlet rájuk bízni, de ágyúba tökéletesek.
- Nos, nem vagyok angyal, azt hiszem, hogy egy bukotthoz jobban illene a fekete szárny, mintsem egy démonhoz. Bár maga a denevérekre jellemző is eléggé klisés, de sajnos nem tudunk sok mindent tenni ellene. Esetleg még a keselyű szárnyak jőhetnének szóba.- ezzel is kifejezhetik a másságukat az angyalokkal szemben.
- Nos, ha eltudod viselni az érzelmeidet, és nem fognak zavarni, akkor tudsz vele élni, de előbb vagy utóbb a gát át fog szakadni. Jobban jársz, ha majd magadtól nyitod meg.- furának érzi ezt, hogy egy másik démonnal beszélget annak a romantikus életéről, már maga az a tény, hogy egy démonnak van ilyen, már azt is túl furának tartja.
- Aber ja, er fühlt Liebe(de azt igen, hogy szerelmet érez). Nem hinném, hogy a házasság köteléke annyira másabb lenne. De hogy mire is gondolok? Nos, a kultúrákban más és másmilyen volt a házasságkötés, erre gondoltam. Nem feltétlen a templomi, pappal és fogadalmakkal történőre kell gondolni. Talán a mi fajtánk is ki tud találni valamit, emberáldozat vagy valami hasonló.- szavai közben halványan elmosolyodott. Biztosat nem tud mondani, hiszen még nem hallott ilyen példáról, hogy démonok léptek volna frigyre, ezért csak természetes, hogy fogalma sincs arról, hogy milyen szertartást tarthatnának.
- Talán nem is akart erre figyelni, talán ezzel is dacolni akart az apjával szemben. Hogy mi megkaptuk a szabadakaratot, vagy legalábbis valami ahhoz hasonlót. De igazad lehet, talán ez egy sötét játék része, és az is lehet, hogy nem Lucifer a játékmester, hanem az apja, aki a saját szórakozására találta ki ezt az egészet. Elméletileg igen, ők lennének, de csak elméletileg, mert az az egészben a komikus, hogy nekik is van szabadakaratuk, hiszen ha nem lenne, akkor mégis hogy létezhetnének bukottak? Ellenszegültek a parancsoknak, mert így látták jónak, vagy csak elromlottak a tervezésnél.- hiszi Mammon, hogy erről lehet szó, csak mivel jó kis kutyák voltak, nem hitték, hogy tényleg megkapták ezt az ajándékot, vagy átkot, lényegtelen. Bár az is lehet, hogy tényleg csak egy-egy angyal félresikerült a teremtésükkor és ez lett a végeredménye.
- Würden wir nicht(nem lennénk)?- kérdezte megjátszott sértődéssel az arcán, de szemei játékosan csillogtak mellé, már amennyire képes volt erre.
- Pontosan úgy, ahogy az emberek.- mellé még bólintott is. Mammon azon démonok közzé tartozott, aki kedvét lelte az evésben, még ha nem is volt rá szüksége, de az ízek miatt mégis gyakran fogyasztott ételt és italt. Az ízlelőbimbói szerették ha kényeztetik őket.
- Sőt, mellé néha még köhintek is, ha olyat találnál mondani, amit nem szabad.- ejtett meg egy félmosolyt.
- Ahogy számodra a kényelmesebb, ha ma szeretnéd, akkor beszélj vele én pedig izgatottan várom az üzenetedet, és a helyszínt. S ha esetlegesen ellenkezne a kedves Belial, akkor zsarold meg azzal, hogy elterjesztem a városban a Beliphik becenevet.- halkan elkuncogta magát majd beleszívott a cigarettájába.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Old Absinthe House GadHg7Q
Old Absinthe House Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 06, 2020 1:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  NextMammon & Belphegor


K
issé riadtan pillantok Mammonra, mikor felvázolja, hogy vele éppenséggel miért nem lenne érdemes egy gyakorlás, így inkább csak kihúzom magam ültömben és ujjaimmal dobolok egy keveset a combomon, míg Mammon ki nem fejti, hogy pontosan mire is gondolt. Zavartan túrok kiszabadult tincseim közé, aztán kényszeredett vigyor ül ajkamra.
-Azért a hajamat nem szoktam dobálni és babrálni. Bele túrni, na azt szoktam, de nem csupán Belial közelében. Viszont azt hiszem teljesen jól leírtad a helyzetet.-szerencsére minden buta szokást én sem vettem csak úgy át. De hogy így szóban is hallom a jeleket, lehet hogy tényleg nem árt erre oda is figyelnem. Mélyet sóhajtok ahogy tudatosul bennem, hogy mennyire kiismerhető vagyok, vagy ahogy Viszályom mindig az orromra köti; "Túl emberi."
-Hogy érted azt, hogy a félvérek elvesztik az eszüket?-világ életemben kerültem az ilyen lényeket, nem vagyok oda attól a gondolattól, hogy keveredjenek a fajok. Kimondottan elítélem ezt a dolgom. Gusztustalan!
-Denevérekre jellemző szárny? Nem tetszenk a fekete tollak?-cukkolom egy kicsit, majd újabb mosollyal fogadom szavait.
-Rendben, engedjük el a te lehetnél a Pokol Ura témát.-bólintok aprót.
-Nem, nem volt elfelejtett, vagy elnyomott, hiszen elég régóta pörög az agyam rajta, csak inkább intenzívebb lett. De talán majd megtanulok együtt élni vele, vagy tényleg telszek az ügy érdekében és akkor majd tudni fogom, hogy jobbra, vagy balra van a helyes út.-sóhajtok fel már-már beletörődően, hogy rajtam a világ szeme és hajrá. De még nem most! Nem megy, nem merem!
-Démonok akik házasságot kötnek? El nem tudnám képzelni.-ingatom a fejem rosszallóan, azért egyet s mást nem biztos hogy át kellene vennünk.
-De mire is gondolsz pontosan, hogy nekünk mást jelenthet?-fürkészőn figyelem a démon, túl érdekesen beszél ahhoz, hogy eltekintsek efelett a téma felett. Bár nem azért, mert esetleg ilyenre adnám törhetetlen kis koponyámat. Ez a dolog meg az érzésekkel egyre bonyolultabb számomra, főleg, hogy gondolatmenetemen valaki végre osztozik...
-Lehetséges, hogy Lucifer erre mégsem figyelt annyira amennyire akart? Vagy ez egy sötét kis játék része lenne, megvezetni minket is, hogy bedőljünk valaminek? Végtére is... a Pokol Ura egy ark angyal, nem igaz? És most mondtad, az angyalok lennének a jók...-hümmögök és államat ütögetem meg párszor. Aztán olyat találok mondani, amit átgondolva lehet hogy késő bánat vissza szívni, így mentem ami menthető, sűrű bocsánat kérések közepette, amit végül Mammon szinte egy kéz legyintéssel el is intéz.
-Két ismerős. Ez túl szépen hangzik, de nagyon szépen köszönöm.-szinte azonnal látszik a megnyugvás az arcomon. Az első lovas fivére és bizalmasa... Ismerősök... Cikáznak fejemben a gondolatok, de aztán gyorsan témát is váltok, jobb a biztonság.
-Vacsora? Mármint úgy ahogy az emberek?-villanyozódok fel még jobban, mert az azt jelentené, hogy ismét beehetném magam a konyhába, meg legalább nem csak én ennék, hanem tényleg lenne társaságom is a falatozásban a pokolebeken kívül. Mert ugye Káin és Ábel folyamat ott vannak a konyha küszöbén, ha engem bent esz a penész és ügyködök.
-Most elképzeltelek nagy pápaszemmel, mint a régi orvosokat, kezedben penna és pergamen, olykor felpillantasz majd vissza a papírra és jegyzetelsz a kacifántos betűiddel.-nevetem el magam miközben ismét rágyújtok egy szál cigarettára. Két három slukkot követően a hamut a hamutálba pöckölöm, majd megtámasztom a tálka szélén a koporsószeget.
-Mit szólnál ahhoz, ha már ma beszélnék Belivel, aztán küldenék egy üzenetet, hogy hol és mikor találkozunk ismét?-döntöm oldalra a buksimat, s visszaszerezve a cigimet újra bele szívok. Boras poharamért nyúlok és belekortyolok.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mammon


Old Absinthe House Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 03, 2020 11:09 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


- Felajánlanám magamat, de sajnálatosan a képességeimet egyedül szeretem fejleszteni és nem tudnám garantálni, hogy a tested súlyos sérülések nélkül megúszná a gyakorlást. Nem szívesen adnálak vissza több darabban.- nincs kedve ahhoz, hogy utána hallgassa Belial panaszkodását és vádaskodását, amiért a tanácsadójával elbánt Mammon. A családi dráma minden fajnál elviselhetetlen tud lenni, ez alól a démonok se voltak kivételek, csak köztük gyakoribb a tettlegesség és a haláleset.
- Pontositok akkor, ha a vak nem is, de akinek félszeme van, és ért is valamennyire a testbeszédhez, feltudja ismerni a jeleket, és nem jelent számára akkora kihívást, hogy észrevegye azt, amit a tested küld Belial felé. Félrepillantások, esetleges pirulások, ha vele beszél, akkor a hajad babrálása, dobálása, szaporább lélegzetvétel. Ezeket a megmozdulásokat a tested magától küldi afelé, akit kívánsz és meg akarod szerezni magadnak vagy gyengédebb érzelmeket táplálsz felé. - de ezen jelek befolyásolását vagy elfojtását nem tudja hogyan is kell. Nem volt nő, persze megszállhatna egy női testet is akár, de mivel saját magát férfinak tartja, és mindig is hím testekben tartózkodott, akaratlanul is azok szokásait vette fel.
- Ich ärgere mich nicht darüber(nem táplálok haragot ezért). Nem olyan faj vagyunk, akik táplálhatnak anyai vagy apai érzelmeket az utódaik iránt, és mivel egymásközt nem is vagyunk képesek a szaporodásra, erre vajmi kevés esély lesz. A félvérek pedig hajlamosak elveszteni az eszüket, több kockázatot rejtenek, mint hasznot.- bár talán hasznos lenne, ha beszerezne egy félvér kísérleti alanyt, vagy legalábbis a vérét, ártani nem árthat.
- Ezt komolyan kérdezted?- el kellett mosolyodnia a kérdés miatt.- Lételemünk a neveletlenség és engedetlenség. De nem tagadom az igazad, ilyenek vagyunk, és ez így jó. Nos, tagadhatatlan, hogy a szárnyaknak is megvan a maguk haszna, egyszerűbb lenne eljutni az egyik helyről a másikra, de természetesen hozzánk nem a tollas illene. Esetlegesen a denevérekre jellemző már igen.- bár nem rajongana azért, hogy ennek köszönhetően a ruházata megsínylené a szárnyak előhívását.- Megtisztelő, hogy így gondolod, de azon a véleményen vagyok, hogy bizonyára van nálam alkalmasabb személy is arra, hogy a trónon üljön.- bár nem tudja, hogy ki is lehetne az, de nem is igazán érdekli. Nem volt üres a trón, és ez volt a lényeg.
- Ja ich sehe(igen, értem). Évekig nélküle boldogultál, és egyszer csak visszatért az életedbe, felszínre hozva az esetlegesen már elfelejtett vagy elnyomott érzelmeket, amikkel most boldogulnod kell.- mint egy fogfájás, ami egyszer csak elmúlt, és már arra se emlékszik, hogy valaha is fájt az a fog, majd egyik napról a másikra visszatért, és újra megnehezíti a napjait.
- De mi nem vagyunk azok, tehát nálunk akár mást is jelenthet. Természetesen csak akkor, ha kötnénk is.- mondta halvány mosollyal az ajkán.
- Talán nem úgy van lelkünk, ahogy egy embernek. Képesek vagyunk érezni, de előfordulhat, hogy ennek semmi köze a lélekhez. Talán a biológia oka az egész, vagy így lettünk teremtve, lélek nélkül de érzelmekkel. De jól gondolod, bennünk is megtalálható az úgynevezett jó, csak kisebb mértékben, mint az embereknél. Ez a szabadakarat ajándéka, amit kaptak, dönthetnek. Ahogy mondtad, a jó a rossz nélkül nem létezhet, egy érme két oldala lenne, mi a rossz, az angyalok a jók, még az emberek az érme éle lenne.- amiért megy a viaskodás, hogy eltudják dönteni azt az érmét, vagy az egyik vagy a másik oldalra, hogy megszerezzék azt a fránya lelket, amit oly sokra tartanak.
- Ugyan, ne érezd magad kényelmetlenül ezért. Nem vagyok a lovasod, vagy felettesed, jelenleg most csak két ismerős vagyunk, akik beszélgetnek.- ismét csak elmosolyodott. Kellemes társalgásban volt részük, nem szeretné, ha azért romlana a minősége, mert Belphegort feszélyezi a kettejük közti különbség.
S ha már kérte, hát akkor ugranak tovább, nem fog erőszakosan folytatni egy témát, illetlen lenne és udvariatlan.
- Nos, ha nem számoljuk a gyűlést, akkor pár hete.- amikor is megkapta azt a hasznos vérmintát, ami elengedhetetlen a kutatásához.- Örülnék neki, ha így tennénk. Esetleg egy vacsora? Én viszem a bort.- egy kellemes vacsora, ahol összeül a család, a fivére és a sógornője.- Nos, a Te jeleidet már ismerem, tehát Belialt figyelem akkor meg, hogy mit is árul el a teste. Megígérem, nem lesz feltűnő és jegyzetelni se fogok.- humorizált egy kissé, de minden esetre Mammon részéről rendben van így, sőt, legalább azt is megtudja, hogy hol él a kis gerlepár.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Old Absinthe House GadHg7Q
Old Absinthe House Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 26, 2020 4:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  NextMammon & Belphegor


-N
nem butaság amit mondasz, de sajnos tudom jól, hogy sosem fog minden esejével bele menni egy gyakorlásba. Szóval azt hiszem megfogadom a tanácsodat és keresek valakit, akihez nem fűz igazán semmilyen szál.-nyilván akkor nem fogják azt nézni, hogy nő vagyok, hogy ki vagyok, mi vagyok, hol állok a ranglétrán... Egyre több dologban érzem azt, hogy Mammonnak van igaza. Szívesem ingatnám meg a fejem mosolyogva, de mégsem teszem. Ezt követő szavai viszont magasba emelik ívelt szemöldökömet.
-Azért az elég ciki lenne, ha a vak látna... Ne haragudj, kicsúszott. Szóval, azért mert te ismered Belialt, azért még nem kellene pont ezt, pont így kimondani. Meg, nyilván már tudod részemről mi a helyzet, ugyanakkor én nem hiszem, hogy rajtam kívül ennek olyan nagy külső jelei lennének, illetőleg ahogy mondtam, Viszály álláspontját nem tudjuk biztosan.-annyira para, hogy Mammon ezt csak úgy az orrom alá tolja. Biztosra veszem, hogy nem ilyen nyilvánvaló! Mert akkor én vagyok tényleg vak!
-Nem tudom, nem vagyok szülő és a gyerek téma még az embereknél sem érdekelt igazán, ne haragudj.-vonom meg a vállam kényszeredetten. Igazából fingom nincs mit feleljek erre, bár valószínű látszik az arcomon, egyedül akkor foglalkoztam a tollas brigáddal mélyre hatóan, amikor Raguel a vendégszeretetünket élvezte. Annak is megittam a levét, duplán!
-Úgy gondolod, hogy annyira neveletlenek vagyunk? Valljuk be, négy szem közt, mi úgy vagyunk jók ahogy vagyunk. Ha jobbak lennénk, növeszthetnénk szárnyakat. Bár egyre inkább azt gondolom, hogy neked kellene ott ülnöd. Jó agyad van átlátni a dolgokat.-jegyzem meg a végét mellékesen. Az uralkodás pedig, nos én nem hiszem, hogy a démonok felett amúgy konkrétan lehetne uralkodni... Bár arra már rájöttem, hogy sosem lesz ugyan az a véleményem, mint Mammoné. De lényegében véve így is jó.
-Nem sértesz meg vele, teljesen igazad van. Butaság, de azt érzem, hogy megint szoknom kell hogy a látóteremben van. Meg mellettem meg a többi, érted.-vonok vállat, mielőtt felháborodok azon az egy kis "jelentéktelen" szócskán, hogy feleség. Mammon persze ki is nevet, mire egy pillanat erejéig szúrósan pislogok rá. Nem ér derülni a kisebben...
-Tudom, hogy mit jelent a halandóknál a házasság...-ebből azért nem kell kiokítani, nem véletlen, hogy annál a játéknál végül azt a feladatot kapta a drágalátos Főnököm.
-Nem értettem félre. Csak az nem fér a fejembe, hogy mindenki azzal jön, hogy mi lelketlenek vagyunk... Így állítólag nem érezheténk semmit, ami pontosan azért akkora ostobaság, mert ott vannak a Főbűnök... És példának okáért ugyebár a démonokban is ott van mondjuk az irigység érzése, hogy ezért vagy nem, az lényegtelen, de érzünk... És olyan nincs, hogy csak az egyik oldal legyen meg. A jó és a rossz nem létezik egymás nélkül, igaz? Mindennek megvan a jó és rossz oldala, kell hogy legyen bennünk is kiegészítés. Bár eddig úgy hittem, hogy csak én gondolkozom ezen és hiszem így. De most hogy a te szádból hallottam, így elég sok dologra világított rá.-komolyan, egy fokkal jobban érzem magam most, hogy magától a Pestistől hallottam így a maga valójában a dolgot. Mocskos módon el van ferdítve egy-két információ rólunk, ha ez amit most beszélünk így, jelen formájában igaz! Mosolyognom kell amikor az a szólás mondás elhagyja a démon száját ilyen formában, hányszor hallottam már ezt életem során, legalábbis az emberi részét. Végül olyat találok mondani, amire Mammon reakciója akkora meglepetést okoz, hogy még a szám is elnyílik kissé. Én nem ezt akartam kihozni ebből. Basszus, ég a fejem, mint a Reichstag, szerintem vagyok annyira paprika piros, hogy bárki elkezdjen a homlokomon sütögetni. Idióta... egy Lovassal beszélgetsz!
-Én... Én nem ezért mondtam amit mondtam.-ó ez de kínos... Francba már!
-Kicsit... Csak magamat próbáltam bevédeni... Ne haragudj, nem beszólni akartam. Mindenkinek megvan a saját véleménye, ezt el kellene fogadnom.-csúszhatok én még ennél is mélyebbre? Kezeim közé temetem az arcom és a fejem rázom. Tuti elvágtam magam.
-Átugorhatnánk ezt a részt?-pillantok szemeibe és elhúzom a számat kelletlenül. Kutatok az agyamban, hogy mivel lehetne ezen a kellemetlen dolgon átlendülni, aztán felvillan a fény a fejem mélyén. El is vigyorodok.
-Mikor találkoztál utoljára Belialal? Mit szólnál ha leszerveznék egy találkozót?-ajánlom fel készségesen.
-Esetleg megfigyelhetnéd, hogy miről is beszélek, amikor azt mondom, hogy én nem látom a jeleket. Hátha utána el tudod dönteni, hogy mik is vagyunk.-teszem még hozzá csendesen, majd az este folyamán sokadjára is cigarettás dobozom után nyúlok, hogy rágyújthassak.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mammon


Old Absinthe House Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 23, 2020 4:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


- Nach einem Level spielt Erfahrung keine Rolle mehr(egy szint után a tapasztalatnak már nincs jelentősége). De, ha ez ennyire zavar, akkor megoldásnak azt tudom javasolni, hogy addig nyüstöld komoly edzéssel, még ténylegesen komolyan fogja venni, vagy keress magadnak mást, akivel tudsz gyakorolni, vagy akár életre-halálra menő harcot. Így is képes leszel fejlődni.- ha folyamatosan csak Belialal fogja a képességeit csiszolni, akkor meg fog ragadni egy szinten, és egy esetleges éles helyzetben ez csak a kárára fog válni, meg kell tapasztalni más harcmodorokat is.
- Kedves Belphegor, a vak is láthatja, hogy kettőtök közt több van, mint egyszerű felettes és alárendelt viszony. De ha tőlem várod a választ, hogy pontosan micsoda, akkor sajnálatosan nem tudok ezzel szolgálni. Kettőn áll a vásár, szokták mondani az emberek. De hogy én mire hajazok? Nos, még nem döntöttem el, hogy mik is vagytok.- elgondolkozva figyelte a vele szemben helyet foglaló démont. Mik is lehetnek ők ketten? Apró flörtök lennének csupán, mik néha repkednek? Az egyikük részéről talán, hiszen a másik komolyabban veszi a dolgokat, sötét szívében szerelem lángja lobbant. De még nem meri szóra nyitni a száját, addig maradnak hát a kétségek, és másnál keres választ, olyat, amit hallani akar és remél.
- Nos, kérdésedre egy másikkal válaszolnék. Egy szülő mindig össze tudja tartani a gyermekeit? Isten képes volt rá?- egyszerű a válasz; Nem. Attól, hogy valakinek az életüket köszönhetik, attól még nem tartoznak feltétlen hűséggel, nem kell minden szavára ugrani, és ha az az illető elveszti a hitelét, nem várhatja el, hogy egy csettintésre minden a régiben legyen. Dolgozzon meg azért, amit elvesztett.
- Es gibt einen Unterschied zwischen einem Prinzen und einem König(különbség van a herceg és király közt). Az egyiknek uralkodnia kell, még a másiknak élvezni a rangját. A mi fajtánk pedig olyan, akikre nem árt odafigyelni.- a Pokol Királya, hangzatos cím, de nem hiába nem törnek erre a rangra a démonok, talán mind felfogták, hogy nem lesznek annyira szabadok, mint előtte, minél nagyobb a rang, annál nagyobb a teher is.
- Ha nem sértelek meg vele, úgy viselkedsz akkor, mint a lány, aki újra találkozott az első szerelmével, és kissé szétszórttá vállt.- megengedett magának egy apró félmosolyt, amiből halk nevetés lett, amikor meglátja Belphegor reakcióját a feleség szó miatt.
- Ugyan, ez csak egy szó, mindenkinek mást jelent. A modern világ jövevénye az, amit manapság házasságnak neveznek. Gyűrű és szertartás, és a többi ostobaság. Ne vedd ennyire komolyan azokat a szavakat, amik Belial és a Te kapcsolatodat jellemzik.- túl könnyű zavarba hozni, talán a teremtésénél ment valami kissé félre, amiért Belial említése miatt átváltozik egy kislányba.
- Félre értetted a szavaimat. Képes vagyok az érzelmeim és az ösztöneim kordában tartására, de ez nem azt jelenti, hogy nincsenek érzelmeim és ösztöneim, csak azt, hogy jobban irányítom őket és nem azok irányítanak engem. De igen, megtestesítjük őket, természetesen, ahogy léteznek az Erény angyalai, úgy léteznek a Főbűnök démonjai is, akiktől lehet eredeztetni ezeket az érzelmeket. S újfent igazad van, érezhetjük a másik oldalt is, érezzük is. Nem látod idiótán a kialakult helyzetet. A tartós itt tartózkodás miatt sajnálatosan ténylegesen erősebbek lettek ezek az érzések.- kinek kárára vált ez, kinek hasznára. De kár lenne tagadnia Mammonnak is, hogy sajnálatosan rá is hatott ez az egész, hiába képes jelenleg elfojtani a régi énjének szikráit, attól még ott voltak benne, nem a részét képezték.
- Der Hund ist der beste Freund des Menschen. Und der Höllenhund zum Dämon( a kutya az ember legjobb barátja. A pokolkutya pedig a démonnak).- sokat tud javítani a démon közérzetén egy hűséges társ, egy ténylegesen hűséges társ, nem úgy, mint egyes démonoknál, hogy erőszakkal neveli őket, bírja engedelmességre, nem, hanem egy ki érdemelt hűség.
- Igen, ebben tökéletesen igazad van. Ami számodra fontos, az számomra talán semmiség, és fordítva is igaz. Úgy fest, hogy abba a hibába estem, amibe sokan mások is, egy kalap alá vettem a fajtánk minden tagját. Megérdemlek ezért egy kézre csapást ezért a botorságomért. Elnézésed kérem ezért a hibámért. Tényleg kellemetlen hatással van rám is az emberi világ és a görcsös ragaszkodás egy démoni normához, amit még én se követek teljesen.- le kellene szállnia arról a magas lóról, hiszen nem különb a fajtársaitól, semmiben se, csak mások a hibái, ennyi csupán.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Old Absinthe House GadHg7Q
Old Absinthe House Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 21, 2020 1:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  NextMammon & Belphegor


F
eltartom kezeimet, tenyereimet felé fordítva, rendben, nincs miről beszélnünk tovább. Fel kellene fognom, hogy Pestis is kismilliószor jobban ismeri a világot egyébként, mint én. Így nem olyan biztos, hogy tovább kellene ezt a Lucifer-Isten témát boncolgatni. Bár az utána következő téma sincs túlságosan ínyemre, mégis belemegyek, nézzük megint mibe tudunk bele bonyolódni, ám ahogy hallom, itt sem egy gondolat meneten vagyunk, vagyis az én elgondolásom egy kalap sz@rt se ér ahogy hallgatom Mammon reakcióját.
-Azt hiszem igazad lehet. Nem igazán érzem jól magam amikor egy-egy edzés alkalmával vissza fogja magát, bár sejtem, ha valóban vérre menő harcot vívnánk, még a kardjaink sem találkoznának és már végem is lenne. Tisztában vagyok vele, hogy jóval nagyobb tapasztalattal rendelkezik nálam.-sóhajtok mélyet, nem is tudom, hogyan viszonyuljak ahhoz, hogy Lovasom Fivére milyen gyorsan felmérte a helyzetet. Egy pillanatra hátra nyúlok a tarkómhoz, aztán elvigyorodok.
-Igen tudom... A kapcsolat szó sok mindenre érvényes, de most az érdekelne igazán, hogy te mire hajazol ezzel a mondandódon belül?-kérdezek rá csendesen, nyugodtan a dologra, mert azért ezzel még kicsit akár vitába is szállnék, ha olyat mond.
-Van benne valami. De mivel legtöbbünket Lucifer alkotott... Elméletileg össze kellene hogy tudjon tartani minket, nincs igazam?-vonom össze szemöldökeimet és billentem oldalra a fejem. Vajon igaz? Félelemből tisztelnénk Lucifert? Kötve hiszem! Legalábbis... Oké, ez megint egy vakvágány részemről, nem konkrétan tőle félek, de attól amit tehetne, mondjuk Belialal, ha megint elcseszerintünk valamit... Oké, felfogás kérdése!
-Mindenkinek arra van ideje, amire szakít!-hívom fel a figyelmét erre az apróságra, ki tudja, hogy bátorítanám ezzel, vagy sem, de kimondva akkor sem hülyeség. Bármire lehet időd, ha jól osztod be azt, ami a rendelkezésedre áll.
-Úgy próbálok, csak kicsit zavaros most minden. De majd alakul, remélem. Három év után újra mellette lenni... kicsit felborította az egyensúlyomat, de majd alakítok rajta.-bólintok aprót, megértve szavait. Kissé talán önbizalom doppingra is hajaz ez a beszélgetés, talán erre van szükségem, ki tudja.
-Ó! Várjál. Nem! Nem vagyok a felesége...-nyílnak tágra a szemeim, sápadok el és tiltakozom hevesen egyszerre. Még a feltételezés is... Még ha emberek lennénk, de nem, nem és nem! Zavaromban ismét rátalálok bal kezem lévő karikára és csavargatni kezdem ujjaim között.
-Képes vagy az érzelmeidet és az ösztöneidet kordában tartani...-na itt ugrik a majom a vízbe, olyat hallani egy idősebb démontól, ami egyébként is foglalkoztat...
-Ne haragudj meg érte, de ezt el kell magyaráznod. Sosem hallottam még ezt így démon szájából... Itt mindenki szerint ez hülyeség, hogy mi nem érzünk... Akkor most hogyan is van ez? Nyugtass meg kérlek, hogy jól gondolom. Szóval, a démonok testesítik meg a főbűnöket igaz... Szóval, mi ugyan úgy érezzük a haragot a bosszú szomjat és a hatalom éhséget... Az irigységet és így tovább... Akkor a másik oldalt is érezhetjük nem? Amit esetleg most a halandó világ fel is erősíthet... Nincs igazam? Mondd, hogy nem én látom idiótán a dolgokat.-nézek szinte esdeklőn beszélgető partneremre és visszatartom még a lélegzetem is amíg nem felel.
-Talán, talán tényleg szerzek egyet társnak. Ki tudja, még bármi lehetséges.-mosolyodok el lágyan, nem vetem el a dolgot, hogy egyszer talán lehessen egy pokolebem, de ahhoz még sokszor váltja majd egymást a hold és a nap az égen.
-Mindent figyelembe kell venni, és lehet hogy ami az egyik démonnak apróság lenne, az a másiknak kicsit többet nyom a latba, hiszen te is Mammon, nem vagyunk mi sem egyformák.-kelek saját védelmemre halkan, na meg persze ismét szóba kerül Amara is, ez pedig cseppet sincs ínyemre, ez minden baj forrása igazából. Muszáj leszünk megtalálni a módját, hogy ismét elzárjuk. Komolyan a gondolata is zavar, hogy bármikor máskor lecsaphat, mint a múltkor, az anyafölddel tesz mindent egyenlővé... Nem akarom újra átélni. Így mindenképpen fel kell keressem azt az angyalt is. Hátha tud olyat is, amit mondjuk Mammon nem, bár ahogy itt beszélgetek a démonnal, egyre világosabbá vállik, hogy Ő egy igazi lángelme. Jó lesz Mammont becsben tartani, megfogadni a tanácsait ha már ilyen kedvesen tudja közölni, mennyire egy hülye vagyok amúgy. Burkoltan őszinte, de kedves. Muszáj lesz változnom!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mammon


Old Absinthe House Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 17, 2020 4:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


- Ihre Söhne kopieren ihre Väter(fiaik lemásolják atyáikat). Miért lenne pont Lucifer a kivétel? A nagy lázadása miatt? Kérlek.- hitetlenkedő és egyben lenéző arcot öltött magára, egy pillanatra csupán, majd hamar rendezte vonásait.- Azzal csak magára akarta felhívni a figyelmét, de apukának is rossz napja volt, és szobafogság helyet inkább kidobta otthonról.- sanyarú egy sors lenne, ha Lucifer szenvedne miatta, de nem úgy látszik, hogy ez megtörténne, ellenkezőleg. Élvezi, hogy eltörheti apuka játékait.
- Mondjuk úgy, hogy más egy kapcsolatban a meghátrálás és megint más egy üzletben. Arra lehetne azt mondani, ha azután bólint rá, hogy előtte ellenkezett. A kihívás visszautasításának talán az lehet a mögöttes oka, hogy, nos, szépen fogalmazva, nem feltétlen akart megalázó helyzetbe hozni azzal, hogy esetlegesen visszafogja magát veled szemben, amit rossz néven vennél, és ezzel egy vita kialakulásának lennétek tanui. De ez csak szerény személyem véleménye.- nyugodtak maradtak a vonásai és a hangja is. Olyannak ismerte meg Belphegort, aki nem örülne annak, hogy ha Belial visszafogná magát, feltehetőleg arra fogná, hogy csak azért teszi, mert nő.
- Egy jó vezért össze tudja szedni a csapatait, egy jó vezér hűséget áraszt magából, és egy jó vezért nem minden szó nélkül tűnik el, ahogy egy jó vezért nem váll meg a tehetséges beosztottjaitól valami mondvacsinált ok miatt. Ahogy én se tudnék felmutatni egy démont se, aki nem a félelem miatt tiszteli, már ha tiszteli egyáltalán, és nem csak tart Lucifertől. De talán olyan démonból sincs túl sok, akik félnék.- mi okuk lenne arra, hogy féljenek Lucifertől? Emlékszik még azokra a napokra, amikor rettegtek a Hullócsillagtól, de az régen volt, évezredekkel ezelőtt, azóta valami megváltozott, azóta túl sok minden változott.
- Nein, es wäre mir zu langweilig(nem, túl unalmas lenne a számomra). Ha uralkodnék minden démon felett, akkor nem jutna időm a saját terveimre. Prioritások szempontjából a királyság másodrangú.- vagy harmad, vagy tízed és így tovább. Nem vágyik a trónra, legalábbis ezt mondja, de talán mégis vágyik rá, ki tudja? Árnyak közt rejlik az igazi válasz, amit megtart saját magának, mindent csak szép sorjában.
- Pontosan, tehát viselkedj is úgy, ahogy az egy démonhoz méltó. Ne pedig úgy, mint egy gimnazista, aki azon aggódik, hogy mások mit gondolnak.- rémes, hogy ilyeneket kell mondania, és az még rémesebb, hogy nem egy fiatal démonnak kellenek ezek a szavak.- Es ist also so, als wärst du seine Frau(tehát olyan, mintha a felesége lennél).- legalábbis gyakorta mondogatták ezt az emberek, hogy a feleségük másra se jó, csak az életük keserítésére.
- Rá foghatjuk, hogy időnk az van, legalábbis még van.- nem is akar hozzá fűzni semmi mást, nem látja értelmét. Mintha egy ovissal beszélne.
- Ez csak természetes. Mivel képes vagyok kordában tartani az érzelmeimet és az ösztöneimet, így logikusan is átlátom a helyzetet, és a leglogikusabb válasszal állok elő.- kissé drámainak érzékeli azt, ahogy Belphegor a fejét is hátra hajtja, de nem említi meg, ha így érzi jónak, akkor így érzi jónak, Mammon számára lényegtelen.
- Akkor tanulságos lesz az oktatás és remélhetőleg jobban fogsz utána a kutyákhoz állni, és szerezni fogsz magadnak egyet.- habár erre kevés esélyt lát Mammon, eddig se érezte azt Belphegor, hogy szüksége van egyre, egy alkalom pedig nem fogja megváltoztatni a véleményét.
- Schädliche Auswirkungen auf die Umwelt(a környezet káros hatása). De azáltal, hogy áttelepültünk, a helyzet bonyolultabb lett, ahogy az se sokat javított rajta, hogy Amara szabad lett. Azzal tudjuk egyszerűbbé tenné ezt a kellemetlen szituációt, hogy a legjobbat hozzuk ki belőle.  Nem pedig apróságokon rágódunk és aggódunk.- ahogy bizonyos démonok teszik, ahogy a jelenlévők egyike is.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7