Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Ramiél •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 01, 2020 9:20 pm
Következő oldal


ADMINI ENGEDÉLLYEL !!!
Ramiél
Foglalt
Rang • arkangyal (a Halál angyali fele)
Play by • Robert Boyd Holbrook (cserélhető, csak saját ötletem)
Kora • Éonok
Karakter információ O' Death
//A karaktert a STAFF is keresi. Eredeti szövege itt olvasható. Nagyon sokan várjuk őt, nem csak azok akiket oda bátorkodtam belinkelni. Szóval játékokban biztos nem lesz hiányod, csak gyere meg te is!//

Amit én agyaltam ki hozzá / egy lehetséges szerepjátékos példa Uriel szemszögéből/:

Ramiél-nek magyaráztam valamit a kegyes halálról alkotott véleményemről. Ő figyelt, vagy legalábbis úgy tett, mintha figyelne, mert kénytelen volt rá, kíváncsi voltam a véleményére, ezért faggattam őt. Hogyan viselik a jó emberek ha meghalnak és ide kerülnek? Hiányolják a családjuk? Emlékeznek bármire az életükből? Szívesen tartanak vele? Mit éreznek utoljára? Egy rakás olyan dolog, amiről úgy hittem, hogy a halál angyala képes beszélni. De nem tudott. Túl sokat beszéltem és inkább csak hallgatott. Hallgatott és azokkal a megfontolt szemeivel üzente felém, hogy elég, engedjem el, mert úgysem fog nekem most válaszolgatni, nincs abban a kedvében.
Mintha érezte volna, hogy valami baj lesz. Vagy esetleg csak nem volt beszédes kedvében, ami nem is meglepő, mindig ilyen határozottul komoly, mint a halál. Vele voltam, amikor az üresség megjelent. Ami miatt most mindenki őrjöng és ujjal mutogatunk a lehetséges hibásra.
Én nem akartam elhinni. Most sem tudom elhinni. De ha valaki más mellett lettem volna, ha nem Ramiél áll mellettem akkor, talán sokkal nehezebben fogadom el, hogy nincs semmi válasz. Hogy hiába szólítjuk nincs kit. Persze, hogy kétségbe voltam esve. Te is biztosan kétségbe estél volna, mert nem tudtad mi történt és az egyetlen aki melletted állt éppen akkor olyan savanyú és érzéketlen volt, mint a világ összes borzalma együttvéve. Ironikus vagy sem, de az ő vállán sírtam először, a halál angyala volt az egyetlen aki azért látott engem sírni, mert egy kis időre bennem is eltűnt valami az Atyánkkal együtt. De persze nem tűnt el végleg, hiszen most is itt vagyok. Sőt sokkal erősebbnek és határozottabbnak érzem magam, mint azon a napon. Azon a napon engedtem meg magamnak, hogy utoljára gyenge legyek. Amiatt lehet az, hogy most nem viselkedem annyira felnőttesen, mint a többiek, hogy gondtalanul állok hozzá mindenhez és mindenkihez, hogy akkora gyermeki jóság lakozik bennem, mint senki másban ezen a világon. Ezért vagyok én mindenki fénye. Törékenynek hisznek és naivnak, mert bárkinek bármit elhiszek és igyekszem megtalálni az illetőben a jót. Mi van ha ezeknek a személyeknek, pont az én naivságom kell? Pont az én gyermeki jóságom az ami hiányzik az életükből, ahhoz, hogy esetleg megváltozzanak. Nem félek a kihasználástól. Sokszor én is kihasználok másokat, észrevétlenül siklok be az életükbe, hogy esetleg segítséggel vagy anélkül rájöjjenek, a negatív, passzív gondolkodás már a múlté, mert a sült galamb nem fog a szájukba repülni, ezért… Ezért kell felállniuk és hagyni az önsajnálatot. Olyanokra akik tényleg semmire sem képesek és ezzel emésztik magukat. De azok nem ők, nem az én embereim, nem hagyom nekik, hogy elvesszenek, hogy a remény utolsó fénye is elmúljon csak úgy. Értük… Igenis megéri harcolni. Csak célt kell adni nekik és rengeteg akadályt amit leküzdhetnek és a végén rájöhetnek, mennyit sikerült fejlődniük, mennyi mindent értek el, amiről álmodni sem mertek előtte.
Neked is meg kell találnod a saját célodat Ramiél. Ha nem is az én segítségemmel, talán máséval, de jó lenne tudni, hogy te valójában kit szolgálsz. Komolyan.
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/7
Angyal
2
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5