Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Démoni hierarchia •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Démoni hierarchia VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1137
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 04, 2018 8:21 pm
Következő oldal


Démoni hierarchia
Foglaló:
https://hell-or-heaven.hungarianforum.net/t162-demoni-osszesitett-lista


Ark-démonok

(Az emberek Lordokként ismerték őket)

Két démon, közvetlenül Lucifer alatt szolgálnak. Az egyikük tanácsadó szerepet tölt be és belügyekkel, míg a másik a külügyekkel és hadügyekkel foglalkozik. Lucifer akarata szerint; vagy a nap 24 órájában vele vannak, vagy éppen helyettesíthetik őt. Hatalmuk és befolyásuk az egész Pokolra kiterjed.

Az ark-démonok mindegyike egy tanácsadót választhat maga mellé.


Démon-lordok

(Az Apokalipszis Lovasaiként ismertek)

Ők azok a démonok, akik ha nem is a legnagyobb befolyással, de az egyik legnagyobb hatalommal vannak felruházva. Ők a Pokol fegyverei, kiváló stratégák, harcosok. Ők követik az ark-démonok és Lucifer utasításait, viszályt, háborút, betegséget és halált hozva a világra. Mindnek lehet tanácsadója, és mindegyikőjüknek külön régiója van a Pokolban, amely felett uralkodhatnak, minimum 50 légiós hadsereggel is rendelkeznek, de a Választottakat is csatába szólíthatják seregeikkel együtt.


Electorat avagy Választottak

(Démonhercegekként ismerték őket)

A démoni arisztokrácia alsó szintjén élő démonok. A Pokol kilenc régiójából négyet a Lovasok irányítanak, a többi kormányzására maga Lucifer választja ki a legrátermettebb démonokat. Innen ered a Választott elnevezés. Mindannyian erős démonok, ám nem mindegyik harcos, így nem mind rendelkezik hadsereggel. Ezen rangban cserélődnek leginkább a démonok: ha valaki bizonyít Lucifernek, illetve egy démonherceg elpusztul, a helyére tehet valakit.


Tanácsadók, bizalmasok

(Avagy jobb és bal kezek)

Az ark-démonok, lovasok és választottak bizalmasai kerülnek ebbe a rangba. Ők segítenek a tisztviselőknek a mindennapi munkákban, felhatalmazással helyettesítenek, vagy cselekednek. Ha kell, elvezetik a régiókat, seregeket, ha felettesük úgy kívánja. Maximum két démon szolgálhat tanácsadói rangban egy arisztokrata démont.


Főbűnök

A középréteg felső részébe tartozó démonok. Középerős hatalommal vannak megáldva, inkább eszesek és cselesek, mint erősek, így kerülhettek ebbe a rangba, amit saját maguk is ki tudnak vívni. Általában valamilyen arisztokrata démon régiójában, vagy a felszínen élnek, és próbálnak minél több embert bűnbe csalni. Egy démon csak egy bűnt birtokolhat.


Rangnélküli démonok

Ők a gyalogok a sakktáblán, általában vagy rangjából kitaszított démonok, vagy az alkuk által átváltozottak vannak ebben a kategóriában. Nem feltétlenül gyengék, de nekik az összes rangban magasabban álló démon parancsolhat.

 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2