Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Carleigh Bay •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anael


Carleigh Bay 60d6ba3e60932cd2134f1a767c26063372f2ab1c
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
53
☩ Rang :
☉ i missed it
☩ Play by :
☉ emilia clarke
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 30, 2020 12:03 am
Következő oldal


Carleigh Bay
Foglalt
Rang • megalkotóra bízva
Play by • rosie leslie
Kora • húsz felett
Karakter információA vörös sápatag lány, akiről egyáltalán nem tudni semmit – talán ez keltette fel Portia és Czozken* érdeklődését is egyaránt? Te vagy az a lány a kocsmából; mindenkire mosolyogsz és mindenkivel könnyen megtalálod a közös hangot – egyszerűen lenyűgözőnek találják, azonban ha mindez még nem lenne elég Aresiniel* is szemet vetett rád, hogy sakkban tartsa a másik kettőt. Egyszerű teremtésnek tűnsz, de annál nehezebb megnyerni téged. Nem vagy az a ijedős kislány, de ismered a határaidat. Az utóbbi két hétben azonban senki sem hallott rólad. Mi történt?

Carleigh Bay jelenleg/volt Anael egy kedves szomszédja, akivel tulajdonképpen egy időben együtt is laktak, amikor a lánynak nem volt jobb lehetősége. Anel lelkében – a bukása óta – talán Ő az első, aki iránt valami oknál fogva gondoskodni akar és terelgetni az útján. Most pedig, hogy elveszett talán minden követ hajlandó érte megmozgatni és olyan helyekre, ismerőseivel találkozni, akinek sokkal tartozik. Talán, a megváltás vagy számára? Ám mindez mit sem jelent, ha belekerültél egy olyan játszmába, ami túl nagyfalat neked.

☠ A karakter teljes valójában az user rendelkezésére áll és a leírtakon túl, szinte semmi megkötésem nincsen mindössze annyi, hogy aki hozza ne hussanjon csak úgy el és lehessen vele kreatívkodni. #muhahaha (szeretem a drámát) Tehát a karakter személyisége, története és rangja abszolút a megalkotóra bízva. ( szabad kéz ) Igazából akár megalkothatott karakter is lehet, ha valaki magára ismer.
☠ *róluk nálam lehet informálódni, kilétüket egyelőre fedje homály
☠ Play By tekintetében nagyon örülnék Rosie Leslie-nek, de ha nem tűnik elég bajbajutottnak "ugyanakkor nem szorulok megmentésre lánynak" akkor ott van még Andy Blossom, Willa Holland, Alexandra Park.but #gotgurlz
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/5
Angyal
2
Démon
15
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5