Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Adexael •
reveal your secrets

Raiden


Adexael E6c9cd2a704c936808244237c4f0b264
☩ Történetem :
Adexael 205306
Welcome to the wild no h e r o e s and
v i l l a i n s
we've only begun
so Pick up your weapon and f a c e it
There's B L O O D on the crown,
Adexael Sexy-Jason-Momoa-GIFs
☩ Reagok :
174
☩ Rang :
₰ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
₰ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 27, 2020 1:10 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Dexter!

So, sok szeretettel köszöntelek ezzel a pofiddal nálunk. Tudtam, hogy ha multizásra adod a fejed az csak is olyan karakter lesz, amit eddig megszokhattunk tőled. Alaposan átgondolt, s felépített. Nem is csalódtam, s örömmel vetettem bele magam az olvasásba. Nem is tudom, hogy hirtelen hova kapjak, hogy miért dicsérjelek, de talán kezdem sorban. 3
Először is ez a POFI!! Hát biztosan sok női karakter szívét tudnád vele elcsavarni. Emlékszem, mikor kezdtem a szerepet minden nő nyáladzott ezután a pasi után. De remek választás, hiszen csodálatosan illik a karakterhez.  juuj
Nos, hát imádom azt, hogy növekszik a bukottak száma. Nagyon köszönöm neked, hogy bizalmat szavazol ennek a remek fajnak, amiben rengeteg a lehetőség.
Karakterlapod pedig magával ragadott, csak vitt előre, s már azon kaptam maga, hogy vége, pedig még úgy olvastam volna. Izgalmas volt, éreztem benne a fájdalmat.  ipippipi Egyszóval nagyon nagyon tetszett. Tetszettek benne a rejtett humor, mint pl a melyik oldalon állsz kérdésre adott válaszod.
Kérlek ne felesd el lefoglalni magad mindenhol. s irány a játszótér, hadd olvassalak. ^^ vvv  bbb


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Everybody
There's a room where the light won't find you
reveal your secrets

Adexael


Adexael GilFB0gAdexael 5srNFp1
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Adexael SUjS0aM
The Squad
and
Dumah
☩ Reagok :
157
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 26, 2020 10:04 pm
Következő oldal


"There is a way of being wrong which is also sometimes necessarily right."
Saját


Karakter Adexael
Karakter információ
Család - Mondjuk úgy, hogy van most köztünk egy kis mosolyszünet.

Mi a beosztásod - Tessék! Ez az egyetlen előnye ennek az egésznek: most már senkinek sem tartozom magyarázattal.

Melyik oldalon állsz? - Ha idejössz és azt mondod, tudod, hogyan kaphatnám vissza a szárnyaimat, a tiéden.

Városod - Vegasban biztonságban voltam, most azonban itt az ideje egy kis változatosságnak.

Porhüvelyem neve -
Matt Bomer
Ex-szerafim
Bukott angyal
C.A.
20+

Karakter képességeinek leírása
A kezdetben katona voltam, majd igazi harcos, aztán vezető… És ha érdekel az epilógus is, ha érdekel a most, akkor elárulom, hogy mivé váltam a bukásom után.
Kezdjük azzal, hogy sohasem leszek ember. Minden veterán elveszít valamit a csatában; az életkedvét vagy egy végtagot, és ebben az értelemben az én történetem sem különbözik túlzottan az övéktől: küzdöttem azért, amiben hittem, és a végén otthagytam magamból egy darabkát. És hát egyértelmű, hogy nem változol hallá, ha beledobnak az óceánba, még ha meg is tanulsz úszni abban a nedves undormányban.
Annak idején azért elég jó voltam nagyon sok mindenben, nem véletlen kaptam meg azt az utolsó feladatot, életem legfontosabb küldetését, mely végül a vesztemet jelentette. Egy bizonyos értelemben legalábbis, mert nem vagyok rossz formában, szóval nyugodtan próbálj ki; állok elébe. A rúnákat pedig képtelenség lenne elfelejtenem – lássuk be, volt elég időm megjegyezni azt a sok hasznavehetetlen krikszkrakszot –, sőt, talán többet tudok közülük, mint amennyit ti együttvéve. Nincs más választásom, mint használni őket, mert egy ideje ez minden, amiből dolgozhatok. De azért túlélem.
Tudjátok, mi hiányzik a legjobban? Az idióta angyalrádió, az az idegesítő zúgás a fejemben, amit azóta vagy ezerszer visszakívántam már. Ha tehetném, most becsuknám a szemeimet és azt mondanám: „Srácok. Itt Dex. Ha a közelben vagytok még... hiányoztok.”

Minden történet rejthet titkokat
Elég ebből. Senki ne segítsen nekik! Ez parancs.
– Dex, 1916. júliusa

Tudod, hogy néz ki a háború? Rakj be egy olyan régi kazettát és a nagyjáról lesz róla valami homályos fogalmad: vér folyik és testrészek robbannak a levegőbe, lövészárkok labirintusa választ el téged a biztos haláltól. Persze nem minden jön át a felvételről, a fekete-fehér és rendkívül pixeles képkockák sokat torzítanak a valóságon. Itt egy példa: olyan szag terjeng, ami semmihez sem hasonlítható a világon, és amit biztos, hogy éonok múltán sem felejtesz el – persze ha azt nézzük, hogy hogyan állnak a dolgok manapság, kötve hiszem, hogy akár egyvalaki is duplázhatna közülünk korán –, az pedig már önmagában is vicces, hogy a bűz megmarad még akkor is, ha a memóriádban a következő időszak helyén hatalmas fekete folt tátong. Nem tudom, hogy ki csinálta ezt velem, de baszódj meg. Visszaszerzem azt, ami az enyém és megkereslek. Már félig halott vagy. Majd meglátod.
Szóval ott tartottunk, hogy a háború. Nem olyan egyszerű a dolog, mint hinnéd, de jól tudom, hogy könnyebb átlátni ezt az egészet, ha csoportosítunk kicsit: vannak a jók és vannak a rosszak, ugyanúgy, ahogy vagyunk mi és vannak a démonok, jin és jang, menny és pokol, sorolhatnám, de talán most, hogy mind egy csónakban evezünk, már ti is látjátok a teljes képet. Üdv a Földön, lúzerek.
Én szeretek egy kicsit egyszerűsíteni ezen az egyenleten: vannak tehát az idióta emberek és a kevésbé buták, akik veszteseknek és nyerteseknek nevezik magukat; kihirdetik a pontjaikat és úgy gondolják, hogy ezzel helyreállt a világ rendje, a bennük lévő közösre azonban valahogy senki sem figyel oda. Mind retardált életformák egy undorító mókuskerékben, egymást irtva őrjöngenek, békét követelnek és a végén… Várj, elmondom, mit csinálnak a végén, de előtte tippelj egyet, mert kurvára szánalmas az egész, és ha eddig nem figyeltél eléggé, most meg fogsz lepődni! A gyilkosok és járulékos veszteségek generációját egy pontosan ugyanilyen követi; szinte lépésről lépésre megismétlik a felmenőik hibáit, mintha könyvből olvasnák hozzá a kötelező lépéseket. Talán még a világháborúkat is akkorra időzítik, mikor megunják magukat, de ebbe nem megyek bele – mindössze annyit akarok elmondani, amit nekik is mondtam odafent; amit meghagytak az emlékeim között.

Ha a ’80-as évek Amerikájában lennénk, legalább felolvasták volna a jogaimat, mielőtt kihirdetik az ítéletet; háborús bűnös lehetnék, és valljuk be, hogy az sokkal kevésbé hangzik színpadiasan, mint a bukott angyal megnevezés. Bármikor magam elé tudom képzelni a fekete mappát, az első lapon a személyes adataimmal, természetesen keresztbe pecsételve valami vészjósló szöveggel, hogy „KÖTELESSÉGEI ALÓL VÉGLEG FELMENTVE", rangjától megfosztva, vagy ahogy tetszik, et cetera, aztán ha lapozol egyet, ott lenne a többi is:

Letartóztatva: 1916.07.13. „Önként feladta magát”. Vagy legyen inkább ez, ez mégis csak pontosabb: „Gyanútlanul besétált a rendőrségre, mert azt hitte, ártatlan.”

Ellene felhozott vádak: „Emberiség sorsának veszélyeztetése, felsőbb parancs megtagadása. Rangját kihasználva többeket törvényszegésre buzdított.” Nem túl sok az az utolsó mondat? Mindegy is. Azt a 600 ezer halottat és sebesültet azért biztos, ami biztos, a nevemhez írnák, mintha saját kezűleg támadtam volna rájuk. Szerintem azonban teljesen más cselekedni és nem közbeavatkozni. Higgyétek el, hogy nem én vagyok a felelős – ők azok, akik ezt tették egymással.

A küldetés: (Vagy legalábbis ez lett volna:) „5 fős csapat kiküldése a somme-i csata helyszínére, hogy enyhítsék a francia és brit haderők veszteségeit és potenciálisan felgyorsítsák az első világháború leforgását.” Ti lennétek ezek szerint a győztes oldal, de hopp – és itt eltakarom a kezemmel a szemeimet, kihagyva azt a kis lyukat az ujjak között, mint a filmekben szokták – elnézést, nem láttalak titeket. Egy-két napot azért csináltuk, amit kellett: gyógyítgattunk, lövöldöztünk és sokkal messzebb jutottunk a frontvonalon, mint mások.

Ítélet végrehajtása: Ide jön az a rész, hogy kényszerpihenőre küldenek, míg meg nem találják a többieket. Amíg meg nem mondom, merre menekültek, mikor meglátták a halottakat, akik úgy feküdtek a földön, mintha valami groteszk virágültetés előkészülete zajlana éppen: egy pár tízezer szétszóródva a síkon, a maradék pedig egymás hegyén-hátán a szépen kiásott lövészárkokban, földelésre készen. Nekem sem tetszett, de esküszöm, hogy nem én tehetek róla. Naivan elhittem, hogy tanulnak a hibáikból, ha rájönnek, hogy magukra maradtak.

És itt – pontosan itt – nem tudnál tovább lapozni, mert a mappa hátsó borítója nézne vissza rád, meg egy pár kitépett lap sarka, a bizonyíték arra, hogy volt még itt valami, amit majdnem nyomtalanul sikerült eltörölni. Nem árultam el, hogy hova tűntek, végtére is részben az én felelősségem a közelgő bukásuk, de így vagy úgy, fél év leforgása alatt mégis mind megkerültek.
Semmire sem emlékszem ebből az időszakból, de a tudat, hogy nem dobtam fel őket, nagyszerű útravaló volt a lefelé vezető úton; gyönyörű utolsó ajándék otthonról, hogy azért mégse teljes bizonytalanságban érjek földet. Ettől függetlenül persze a népszerűségemnek lőttek, és még valami: ne érj hozzám, de tényleg. Egyetlen ujjal se, mert a hideg ráz tőle, és nem lesz harmadik figyelmeztetés, mielőtt kibelezlek. Fogalmam sincs, mi történt velem ezalatt a hat hónap alatt, de tessék, itt van a hiányzó papírlapok maradéka, ha úgy tetszik, és az igazat megvallva talán jobb is, ha a teljes jelentés sohasem kerül a kezeim közé.

Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2