Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Elhagyott kolostor •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sariel


Elhagyott kolostor Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
21
☩ Play by :
Kristen Zellers
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 19, 2020 11:52 am
Következő oldal


Butcher strikesSariel & Belial
──────────── ────────────
Miféle aljas csapdával csalt ide a káosz lovasa, nem mondom, hogy az az angyal nem érdemli meg, hogy megbüntessem, de nem egy démon előtt fogom megtenni az is biztos és ahogy láttam, keresztre feszítve állott az oltárnál, kétlem, hogy elmenekülne. Ellenben érdekel, hogy mégis mit akar ez a megátalkodott démon tőlem. Nem szeretem az ilyen helyzeteket, nem szokásom lepaktálni démonokkal. A temetőben a sírok közé szállok le és lassan lépkedek köztük, a kezemet végigsimítom pár kőtömbön, miről szinte lekopott már, hogy mégis kit temettek el itt. Elég elhagyatott hely, de nem látok csapdákat sehol, itt kint. Mire felmérem a terepet gyorsan, már közeledik is felém. Alaposan szemügyre veszem, másabb élőben is látni, nem csak egy emlékképként, bár elfelejthetném, amiket láttam. Gondolom kedves arcvonásaim nem tévesztik meg, tudja kivel került szembe, semmi kétség nem fér bele, nem olyan vagyok, aki mást küld maga helyett, hogy elvégezze a neki szánt feladatot.
- Belial, a viszály lovasa, mondd miért csaltál ide aljas módon, mit akarsz tőlem? - A tárgyra térek, nem szeretnék úgy járni, mint szegény testvérem, ki szabadulása után ettől a démonfajzattól, Amara áldozatává vált. A rend azonban helyreállt, van új Harmónia és rá jobban fogok vigyázni, legalábbis igyekszem, főleg, mivel van köztünk valami különös kapcsolat, a vérem miatt.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Elhagyott kolostor YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Elhagyott kolostor WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
510
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 12, 2020 1:55 pm
Következő oldal


Találka a kolostornál
Sariel & Belial
Valóban igaz, senki sem futhat el a múltja és a tettei elől. Amariel sem. Összeszedem rejtekéből Raguel egykori iphraemjét, hogy előcsalhassam vele az angyalok Hóhérját.
-Nocsak nocsak, mi van itt. - szúrom ki az angyallány vádliján díszelgő ismerős jelet. Egy angyali rúna, ami elrejtésre szolgál. Ez segített hát ilyen sokáig elbújnia Sariel szemei elől. Kis ravasz. Jobban járt volna, ha valami démon ellenit is magára varrat, talán én sem találtam volna rá. Felé villantom tőrömet, és hirtelen metszem ki a rajzos darabot. Erre már nem lesz szüksége. Tudtam én, hogy érdemes a kislányt lehagyni a likvidálandók listáról. Egy áruló bizalmas mindig jól jöhet. A Főnök erősen a figyelmembe ajánlotta, hogy hanyagoljam a játszadozást, és nagyjából így is teszek. Legalábbis afelől biztos lehet, hogy szeretett arktesójának egy tolla sem fog görbülni. Nem tartana semmibe átadnom Lucifer meghívását, két mondatban elintézhetném, de miért is ne használnám ki az alkalmat, hogy kicsit jobban szemügyre vegyem a hírhedt szárny-nyesőt?
Egy semleges helyet választok találkozónk helyéül. Kihalt, nem zavarhat meg minket senki. Se egy csapda, se egy rúna, ami angyal ellen való. Furán is érzem magam ettől. Mintha felkészületlenül jönnék, még démont sem hozok magammal. Csak az árulót. Amarielt jól látható helyre, az oltár feletti fakeresztre feszítem, aki még egészen biztos, hogy órákig alélt marad. Talán túl erősen csaphattam fejbe, na de sebaj, legalább addig sem méltatlankodik, amiért olyan hirtelen elragadtam otthonából. Eszembe jut egy gondolat, ami gonosz vigyort csal arcomra. Milyen arcot fog vágni a kis drága, ha felébredve maga előtt találja a végzetét. Angyali szárnyai, amire oly büszke volt mindig is, a porba hullik majd és szárnyatlan bukottként folytathatja nyomorult életét. Az égieket úgysem érdekli, miért fordult Raguel ellen, a tény elég, hogy megtette. A templombelső békés félhomályában várakozom, dohányfüst vesz körül. Egy halk nesz a tető felől. Épp csak érezni, ahogy feltámad a szél és megrezeg tőle a templom ablaka, hogy a következőben heves széllökéssel törjön be. Megérkezett. Sötét mosoly kúszik arcomra. Az üvegszilánkok éles roppanással mozdulnak ki a helyükről és zuhannak a padok közé. Tekintetem mégsem a lehulló darabokat követi, a párkányon egyensúlyozó sötét angyali alakot figyeli, miközben lassan fújom a füstöt magam elé. Ez igen. Hatásos belépő.
Bereppenve egészen biztos elsőként kifeszített angyaltársát látja meg, vonásaiban, ha elgyötörtek is bizton felismeri az áruló bizalmast. Az ark arcát nem látom, mégis magamon érzem tekintetét, majd egy pillanattal később kihátrál a törött ablakon. Ezt felhívásnak veszem. Mintha csak azt mondaná: gyere démon, bújj el a sötétből és rendezzük odakint. Szívok még egy utolsót bagómból, a csikket a lábam elé ejtem és hanyagul rátaposok, majd elrugaszkodva hátammal a kőoszloptól lassú, hosszú léptekkel indulok a templomajtó felé. Kilépve a fényvilágban hirtelen emelem kezem szemeim elé. Túl sokáig voltam a sötét félhomályban, de néhány pillanat és szemeim megszokják a kinti fényességet. Aztán megpillantom őt, és közelebb merészkedek. Olyan közel, hogy jól lássam arca vonásait, mégse érezze démoni közelségemet fenyegetőnek, így méterekkel tőle megállok.
-Sariel, angyalok hóhérja...személyesen, ha nem tévedek. - szólítom meg az ezüsthajú nőt, akiről még eddig csak hírből hallottam. Most tudatnom kellene vele, ki vagyok, de azt hiszem erre nincs szükség. Van olyan sejtésem, hogy nagyon is tisztában van vele, ki áll most vele szemben.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sariel


Elhagyott kolostor Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
21
☩ Play by :
Kristen Zellers
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 03, 2020 4:09 pm
Következő oldal


Butcher strikesSariel & Belial
──────────── ────────────
Előlem nincs menekvés, előbb vagy utóbb mindenkinek eljön az ideje és bűnhődni fog. Sok angyal tudja, hogy bármikor elmehetek érte, mert vétkezett ezért eltűnik előlem, elrejtőzik. Úgy vagyok vele, hogy ez is egyfajta büntetés, mert nem járhat közösségbe, ahol felismerik, mert akkor elárulják őt, senki sem menekülhet el Isten akarata és arca elől, egyszer szembe kell néznie a tetteivel. Igaz, a könyvtárost bármikor megkérdezhettem volna, hogy merre találom Amarielt, de úgy voltam az áruló bizalmassal, hogy majd eljön az ő ideje is és akkor én ott leszek, hogy bűneiért megkapja, ami jár neki. Nekem ez nem sok idő, olyan régóta létezem már, mi ez a pár év, amit még kap. Amikor azt hiszik, hogy már elfelejtettem és biztonságban vannak, akkor vétenek hibákat és megérzem hol vannak, tudom, hová kell mennem. Most sincs ez másképpen, bár furcsa időzítés és a helyszín is túl megrendezett. Nem gondolom, hogy saját magát adná fel az angyal, csapdát sejtek a dologban, így körültekintően járok el, nem szeretnék senki csapdájába sem belesétálni. Szólok Nathanelnek, hogy jöjjön velem és várjon a közelben, nem szeretnék senki játékszere lenni és azt sem szeretném, hogy felhasználjanak engem mások bosszújához.
Belököm az üveget egy széllökéssel az oltár felett, a legmagasabb ponton és ott a párkányon állok meg. Mögöttem a nap fénye csak úgy szökik befelé, így az alakom teljesen sötét marad és kivehetetlen az arcom is. Körülnézek és látom a keresztre feszített angyalt, ami elég groteszk látvány, tudtam, hogy nem magától jött ide. A szemem azonban nem akad meg rajta, egy sokkal sötétebb alakot szúrok ki, Belialt, azaz Viszályt. Sophia emlékeiből tudom hogy néz ki, azelőtt csak a nevét tudtam. Mégis mit képzel és mit akar tőlem, hogy ilyen aljas módon idecsalogat? Nem tetszik ez nekem, így hátrafelé el is lököm magam és odakint szállok le a földre, a kolostoron kívül. Bent túlságosan is félhomály van, nem tudhatom hová tett csapdákat, bármit akar, csak kijön és talán beszélhetünk, Amariel még egy darabig el lesz a kereszten.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Elhagyott kolostor YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Elhagyott kolostor WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
510
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 27, 2020 11:01 am
Következő oldal


Találka a kolostornál
Sariel & Belial
Hogyan is csalhatnám elő az angyalok hóhérját?
Ez a kérdés foglalkoztat napok óta. Lassan egy hét telt a Lucifer által összerittyentett démoni találka óta, ahol is feladatul vállaltam, felkeresem Sarielt és átadom neki a Főnök szívélyes meghívását. Igazából Belphegorommal együtt kaptuk a megbízatást, de mivel egy arkról van szó, jobbnak láttam magam intézni a dolgot. A Ragueles eset után kedvesemet inkább megkímélem az ilyen zűrös ügyektől, bár ezúttal ártó szándék nem kísér. Hiszen a Főnök figyelmembe ajánlotta, hogy nincs játszadozás.
Szóval, miként is találkozhatnék vele személyesen? Tanácsoltak rebegjek hozzá egy imát...hátha feltűnik előttem, de az efféle cselekedetek nem éppen démonhoz valók, különben sem erősségem a fohász. Így más, valami számomra is kézenfekvőbb utat kellett találnom hozzá. Hamar jött is egy ördögi gondolat, ami igényelt némi utánajárást, de majdnem biztos, hogy ez majd felkelti az arkangyal figyelmét. Egy bukás előtt álló tollashátú lesz ebben segítségemre, akiről széles körben ismeretes, hogy ott szerepel a neve a Hóhér VIP listáján. Méghozzá az elsők között. Hogy miért is? Mert tevékeny részes volt Raguel elrablásában. A tollashátú, akiben Harmónia annyira megbízott, hogy kétségek nélkül kövesse őt és a legkisebb gyanú nélkül sétáljon bele a csapdába. Amariel. Neve természetesen nem maradt titokban, így Sariel szigora és a rá váró büntetés elől bujdokol a halandó világban már évek óta. Nem tart semeddig kiderítenem, hol húzza meg magát a tollaska. Kis meglepetés, az otthonába várom meg és nem kérem, hogy jöjjön velem. Egyszerűen csak magammal viszem. Ellenkezni sincs ideje. Kicsit megsebzem, hogy az angyal vérével hagyjak egyértelmű üzenetet a Hóhér számára. Kétségem sincs afelől, hogy eljut hozzá üzenetem...

Találkozó helyéül egy semleges területre, San Francisco területein kívül álló elhagyott, régi kolostorra esik a választásom. Kihalt, itt egy lélek sem járt évek óta. Bent a hűvös templombelső egyik oszlopnak döntöm a hátamat, bal lábamat az oltár oldalának támasztom és türelmesen várom Őt a csendes félhomályban. Már a sokadik bagómat szívom, a csikkek csak gyűlnek mellettem, mélyen letüdőzöm, majd lassan kifújom a füstöt. Halk nyöszörgő hang felé emelem tekintetem és a dohányfüstön keresztül pillantok az angyalra, akit az oltár feletti keresztre feszítettem ki. Pár ébredező hang tört fel belőle, de még kába az ütéstől.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Elhagyott kolostor YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Elhagyott kolostor WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
510
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 25, 2020 3:37 pm
Következő oldal


* * *

Elhagyott kolostor Belapatfalva
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 42 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/7
Leviatán
8/2
Angyal
7
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
7