Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• USA, Washington, D. C. •
reveal your secrets

Hell or Heaven


USA, Washington, D. C. VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1140
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 18, 2020 2:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 22, 2020 1:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


and I answer your callingNehezen döntöttem el, hogy végül is mi folyik most kettejük között. De mindenesetre így külsőként szemlélni őket eléggé úgy tűntek, mint egy rossz házaspár. Persze nem voltak azok, csak élek ezzel a hasonlattal. Végighallhatom Phanuel beszédét, azt amit felsorakoztat. Nem tudtam megérteni Sariel-t vagyis olyan szinten talán igen, hogy most ő sem tudja eldönteni mi a helyes és mi nem. Pedig néha nagyon egyszerűnek tűnik. Mármint különbséget tenni a józan ész és az őrültség között. De ha valaminek mániákusan a hatalma alá kerülünk és úgy adjuk elő, nos mindenkit összezavarhatunk. Természetesen nem néztem Phanuel-t mániákusnak. Ő jobban tudja miken ment keresztül, mint én. Valószínűleg erősebb is nálam, mert ő ért a harcművészetekhez, én annyira nem. Mert nem emiatt teremtettem. Hiszek abban, hogy esetleg ez lehet a megoldás mindenre. De Sariel kérdése, hogy mi lesz akkor ha magával Amara-val kell szembe nézni az egy kicsit engem is elgondolkodtat.
Van bármi veszíteni valónk? Amit vagy inkább akit elveszthettünk az már megtörtént. Talán ez tesz mindenkit olyan határtalanul magabiztossá. Nem tudom megmondani, de minden bizonnyal ezt az okok közé soroltam volna. Mennyire lett volna annak igazság értéke, ha még egyebet is felhoznék, felsorolnék? Hogy esetleg kérdeznék még olyan sok mindent, de mégis inkább hallgatok. Mert Armaita-hoz hasonlóan nem akarok feleslegesen fecsegni. Szerintem sem ő sem én nem akarunk vitázni, de a kíváncsiságunk annál inkább nő, amint Phanuel beszél.
Legalábbis azt hiszem ismerem már annyira a szemeiben való csillogást, hogy felismerjem hiába élt több ideig a földön a halandók között ha neki is nagyon hiányzik az otthonunk, az igazi otthonunk és ha egy kis lehetőség adódna akkor biztos gondolkodás nélkül hazatérnénk és… Szerintem mindenki egytől egyig haza vágyik. Az, hogy Sariel elment és gondolkodnia kell még erről egy picit elszomorítóként hat, de nem zavar. Talán az arkangyaloknak ehhez több kell. Ők megengedhetik maguknak a kételkedést. Hogy időt kérjenek. Hogy átgondolják a dolgokat, még mielőtt bármit is mondanának. Nem csak nekünk, hanem mindenkinek. Ez zavart. Persze, hogy zavart. Mert pont most amikor szükség lenne rájuk egy kicsit sem állnak mellénk, nem hallgatnak a hívásra. Elkeserítő lenne? Nem. Valamiért hiszek az összefogásban. Abban, hogy ennek nem így kellene mennie ahogyan most megy.
– Mi lesz ezután? – sokkal jobban örültem volna annak, hogyha esetleg az erényangyal testvéreim is mind mellettem lettek volna. De így elég kényelmetlenül érzem magam egy kicsit, egy rakás semlegessel, köztük olyanokkal is akik esetleg miattam kapták meg a szörnyű őrangyal címet vagy bármi hasonlót. Na mindegy. Hiszek abban, hogy az idő minden sebet begyógyít.

// dőlt színes részt perpillanat csak Phanuel hallja. //

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 13, 2020 7:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Respond to a call Sariel & Phanuel, Armaita, Sabrael
──────────── ────────────
- Okos enged-et akarsz játszani velem? Te hívtál ide minket és te utasítottál minket, hogy esküdjünk meg arra, hogy ami itt elhangzik az köztünk marad. Én nem ígérek semmit, semleges vagyok és a hír hallatán eldöntöm, hogy mennyire kell ezt titkolni. - A kezemet ismét elhúzom, nem szeretem, ha bárki akaratom ellenére meg akar érinteni, anélkül is beengedem a tudatomba, hogy elmondja, amit elakar. Nem értem, hogy miért erősködik ennyire, eljöttem a hívására, hiányolom Urielt is, nem hiszem, hogy ettől sokkalta fontosabb dolga van. Hallgatom, hogy mivel áll elő, mit mivel indokol és nem tetszik. Egy új rang, egy új tisztség, egy új fontos betöltendő szerep, ami mellett már nem lenne többé húgom tanácsadója, mert a kettő üti egymást, legalábbis kellene.
- A múltat kár felemlegetni folyton, a jelenben élünk és igen hiányzik a Menny, de elfeledted, hogy miért fekete a szárnyunk és miért vagyunk itt. Feladatunk van és amíg nem tesszük azt jóvá, addig vissza sem kellene tennünk a lábunkat a Mennybe, Amarát mi tartaná vissza, hogy betegye oda a lábát és megsemmisítse azt? - Még egy hadsereg angyal sem lenne rá képes, mégis miért csak a kis részét látja mindenki az egésznek, ami jó lenne?
- Én nem tudom, át kell gondolnom. - Ezzel el is repülök, nem várhatja el, hogy egyből rávágok egy választ erre a dologra. A Mennyek kulcsa, Ophiliának jól jönne, ő mindent látna és mindenről ismét tudhatna, ami hasznunkra lenne, de helyes döntés lenne ez? A szárnyunk még fekete, nem fehér, nem érdemeltük ki, hogy visszatérjünk.
reveal your secrets

Phanuel


USA, Washington, D. C. Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
152
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 04, 2020 7:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


☽ I call upon thee..

- • szószám: - • Credit:

 
És Sariel papol. Hatalmasat sóhajtok kínomban és idegesen pislogok felé. Láthatja a szememben a megbúvó kérdést. A kérdést, amit, talán ha kimondanék így hangzana: „Egyáltalán segíteni, vagy bomlasztani jöttél?” De végül hallgatom őt. Az a legbölcsebb lépés jelen helyzetben.
- Miért bíznék benned úgy, hogy te se vagy hajlandó egy percig bennem bízni, nővérem? Tisztellek, de nem arkangyali privilégiumod hogy mindenki megbízzon benned. Főleg az után, ami akkoriban, majdnem három évtizede történt. Tudod te is, mert ott voltál, hogy az Arkangyalok hezitáltak, amikor Gabriel elkezdte az őrültségét – végignézek az ottlévő angyalokon. – Mindannyian ott voltunk. Szóval kérlek Sariel, csak a tényleges kételyeidet közöld, ne pedig teljes lényeddel ellenkezz. Azt nem mutattam meg csak, hogy hol találod meg a kulcsot, ugyanis eldugtam. Ez az egész ügy érdekében van, hogy senki ne tudja, merre van. Hogyha én elpusztulnék a kulcs holléte nehezen fellelhető lesz, mert belőlem ki nem szedik. Ha rossz kezekbe kerül ez az információ esélyünk se lesz hazatérni. Urielnek pedig dolga van, de alapos indokból nincs jelen. Ígérem, legközelebb itt lesz.
Megfogom Sariel kezét és a szemébe nézek, és a fejébe közvetítem a hangomat.
- Bízz bennem, csak egy kevés bizalmat kérek tőled. Tudod, hogy hányszor ontották a véremet, miközben Atyánk nevét és törvényét védelmeztem. De most nagyobb dologról van szó, mint a bizalmadról szóval, ha nem tudod elengedni aggályaidat, akkor megbeszélhetjük másik időpontban.
Majd újra nyilvánosan beszélek.
- Két fél közé nem fogunk szorulni a háborúban. Mihállyal egyezkedtem régebben és függetlenséget kapott általa a Menny. Ő nem fog oda visszavágyni, mert a Földön vannak a halandók, akiket védenie kell. Ezt rövid gondolkozás után megtudná. Egyedül Gabrieltől kell félnünk.
Hatalmasat sóhajtok és végigpillantok az ott összegyűlt angyalokon. Nincsenek sokan, de annyi gond legyen. Rosszabb esélyekkel is indult már projekt. Az egyik fivérem szólt hozzám és hamarosan megtudtam, hogy Sabrael volt az. Felismertem a hangját.
- Nyilvánvalóan a biztonságotok kérdése is fennáll, nemde? Egy új rang, egy szervezet, ha úgy tetszik védeni fog mindenkit. Harcosokból és angyalokból fog állni. Amolyan kapuőr és helyi rendfenntartók leszünk. Ebben a pillanatban kijelentem az Ophanimot, mint új „testületet”. Én fogok az élükön állni, a feladatunk, pedig a béke és a Mennyország védelme.
Sariel továbbra is bosszant, nem tudom miért olyan ellenséges velem. Az a kijelentése, hogy ha valaki megy a Mennybe, akkor mind menjünk. Erre majdnem felrobban a fejem. Ezt mégis honnan a fenéből szedte? Néha elgondolkozom rajta, hogy a racionalitás el tud-e tűnni egy arkangyal fejéből.
- Te most csak szórakozol velem, Sariel! – csattanok fel. – Elfelejtetted talán, mi történt mikor elkezdődött ez az egész?! Elfelejtetted volna, hogy Gabriel miután átvette az uralmat odafent lényegében kirugdosott minket Mihályékkal egyetemben? Valóban jó ötlet meghívni Gabrieléket, tényleg, zseniális! Ennyi erővel lelocsolhatnánk magunk szentelt olajjal és ülhetnénk fel egy máglyára mindannyian. Öngyilkosság lenne. Ha nem is fizikális, de stratégiai öngyilkosság, amit te lehet egyből elkövetnél, de én nem tudtam elfelejteni a tényt, hogy Gabriel  újra átvenné a Mennyek felett a hatalmat, ha esélye lenne rá. – Letekintek a többiekre. Akik harcosok tudják, hogy igazat beszélek. Aki nem harcos annak is leesik nyilván az, ami Sarielnek, mint arknak nem volt egészen tiszta. – Ha mi Semlegesek összefogunk, esélye se lesz a saját háborújának a központjává tenni Isten Országát! Sariel szép gondolatot osztott meg, jó ötlet, hogy mind hazamenjünk. De attól, hogy kirakunk pár „Gyilkolni tilos” táblát nem fog minden intrika és cselszövés eltűnni onnan, ha minden fivérünk feljön. De az Amara problémát a Menny nélkül viszont nem fogjuk megoldani. Ezért kell, hogy mi vegyük át az uralmat a Mennyben. Egyik félnek se lesz a fennhatósága, és nem egymás alá akarunk majd tenni, hanem Amarát akarjuk majd megfékezni. És most megkérdezném: Ki tart velem?
Sariel szemeibe pillantok: - Te hajlandó vagy mellém állni? Békét és igazságot akarok. Jelenleg ezt az utat látom a legrövidebbnek a Mennyek kulcsával a kezemben.Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 19, 2020 11:28 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Respond to a call Sariel & Phanuel, Armaita, Sabrael
──────────── ────────────
Nem mondanám, hogy kölcsönös a boldogság, jobb szeretem testvérem mellett látni az iphraemet, mint nélküle, de ennek nem adok hangot, mert nem ide tartozik és nem rólam van szó, hanem a semlegesekről és arról, amit ő kér.
- Ha nem tévedek, mindannyian a Földön vagyunk, az emberek közé száműzve, példát kellene mutatnunk nekik, így ránk is igazak a parancsolatok, miket betartatnánk velük. - Igazság arkangyala, ezt kellemesebb hallani, de mégis honnan tudnám, hogy mi az igaz és mi nem? Annyira nehéz semlegesnek maradni a mai világban, de hiszem, hogy ez a helyes döntés. Nekem annak kell maradnom, nem állhatok senki oldalára.
- Vagy mindent megmutatsz vagy semmit. - Elhúzom a kezemet, nem tetszik ez nekem, titkolózás és a bizalom teljes hiánya. Igen, én sem bízom meg benne, mert amit kér, az nem helyes, nem hiszem, hogy az angyaloknak egy semlegesnek mondható csoportra lenne szüksége. A tapogatózást meg alapból kerülöm, nem szeretem, ha megérintenek az engedélyem nélkül, nem vagyunk olyan viszonyban.
- Hol van Uriel? Miért nem ő jött el? - Miért nem velünk beszélte meg előbb ezt? Tudhatná, hogy bennem megbízhat, nem ítélkeztem sosem felette, bár igaz, elég gyermeteg, de itt lenne a helye.
- Nem érzem, hogy hazudnál, elhiszem, hogy nem Amara mozgat, mondd el hát, miért hívtál ide minket. - Tudom, hogy nincs itt mindenki, a legsemlegesebbek nem jöttek el, Nathaniel sem jött volna, ha én nem kérem meg, hogy a közelemben legyen, sose lehet tudni, hova fajul egy ilyen gyülekezet.
- Nekem nem tetszik ez az egész, ha megyünk, akkor mindannyian mehessünk, szólnunk kell mindenkinek, hogy a Mennyek Kapuja megnyílhat, de csak békével érkező angyalok léphetnek be oda, a testvérek rendezzék le egymás között a viszályt, de a többi angyal is megérdemli, hogy hazatérhessen, ha mi most oda felrepülnénk, két oldal is betámadhatna minket, nem lenne bölcs döntés két oldal közé szorulni, ez úgyis ki fog derülni, nem tarthatod titokban. - Úgy érzem, ezt arkangyalként kellett volna előbb megvitatni, nem itt mindenki előtt, a honvágy, akit elragad elég nagy veszélyt jelenthet. A kérdés, hogy kinél is van a pecsét, remélem Urielnél van és nem fogja felelőtlenül használni.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 13, 2020 2:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


and I answer your calling


Nem akartam nagyon feltűnősködni, ezért amíg Phanuel és láthatólag Sariel arkangyal elvoltak egymás civakodásával, addig én, szépen, nyugodtan s, kimérten oda sompolygok Armaita mellé. Semmi bajom a többiekkel, akik mellettem voltak eddig, de valljuk be nem csak az emberek érzik jobban magukat, ha a barátjuk mellett lehetnek.
Jól lehet, hogy mindannyian semlegesek vagyunk, de vannak akiknek láthatólag másak az elképzelésük erről a semlegességről. Nem hasonlítunk, de talán ész érvekkel meg lehetne győzni a legnagyobb ellenszenves semlegest is, aki köszöni szépen inkább mindenből kimaradna. De most.
Armaita jobb vállára helyezem a bal kezem, mintha erőt akarnék adni neki vagy bármi hasonló vagy inkább megnyugtatni, hogy igen itt vagyok és nem szándékszom elmenni mellőle. Most azonban nem üzenek neki semmit, hogy csak én vagyok az, szerintem magától is rájön, hiszen látott és tudhatja, nem szívesen maradok egy helyben sokáig.
Tovább hallgatom Phanuel szavait, tömör lényegre törő, mintha ezzel is azt akarná sugallni, hogy a végtelennek számító idő most ebben a pillanatban nem létezik, nincs időnk teketóriázni, nincs idő a hallógatásra. Szerintem ezt mindannyian tudtuk. Vagy legalábbis remélni mertük, hogy tudjuk az örökkévalóságig nem húzódhatunk meg. Különben sem a Sötétségben való megbúvás a mi feladatunk. Azt meghagyhatjuk azoknak akik valóban oda tartoznak.
Talán a saját hibám, hogy imádtam tündökölni, beleköpni ellenfelem levesébe, tönkre tenni a szórakozását, elvenni a kedvét az evéstől, ugyanez az eltökéltség és rendíthetetlenség még mindig ott van bennem, tudom. Csak eddig nem láttam okot rá, hogy megmutassam, mert… nos aki ismer az tudja, aki nem az nem baj ha elsőre nem érti meg.
Csak egyetlen egy kérdés fogalmazódott meg bennem, amit inkább csak Phanuel-nek akartam feltenni, mint hogy mindenki hallja. Lehet, hogy értékes információ lett volna, de nem a további kérdőjelek felállítása volt a szándékom. Pusztán megoldást akartam kapni rá, még akkor is ha egyáltalán nem az én erősségem volt a másokkal való viaskodás, nem volt harcos angyal, mint ő. De mégis érdekelt. Ami bizonyára mindenki mást is érdekelhetett ilyenkor. A biztonság. Persze. Olyan kérdés amivel előtte nem kellett foglalkoznunk, mert mindenkinek megvolt a maga feladata, a maga célja a világunkban, de így, hogy nem mind egy oldalon állunk, hanem szerte szét, máson is gondolkodnunk kell. Például olyasmin is, hogy ki fogja őrizni a Menny kapuját? Ki fog őrként vigyázni a többiekre? Ki fogja visszatartani a többieket, ha megtudják, hogy a Menny kapuja kinyílt és tele van semlegesebbnél semlegesebb angyallal?
Mégsem ezeket kérdeztem meg tőle, ami megfogalmazódott bennem, hanem egy igen rövid két részest amire egyszerűen tudna válaszolni nekem.
– Ki fog a biztonságért felelni a Mennyben? Én melletted állok, de a biztonságérzetet meg kell teremteni a többiek szívében is. – persze most visszakérdezhetné, hogy mégis hogyan, de biztosan tudhatja, erre még én sem jöttem rá, ezért filozofálok most a biztonságról is.

// Bocsi, nem figyeltem, hogy én jövök.  fgbhjfk
dőlt színes részt perpillanat csak Phanuel hallja. //

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 06, 2020 7:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


To the Gathered Ones
@Phanuel @Sabrael @Sariel
────────────── ──────────────
A többiek között megpillantom Sabraelt is, szívem örvendeni kezd, integetek neki, ám mire a tömegtől hozzá jutnék, addigra az, ki hívott bennünket, szavakba kezd, így megállok s hallgatom szavait.
Csendben maradok, s szemeim is lesütöm, mikor az egyik angyal, nem csak felszólal, de el is indul a hívó felé. Lesütöm továbbra is szemeimet. Mindenki szava, s gondolata megérint, s abban a pillanatban érzékelem, hogy az idő megáll számomra, s a szavak helyett más érzetek jutnak el hozzám.

Nem azért vagyok itt, hogy oldalt válasszak.

Nem azért vagyok itt, hogy döntsek, vagy bármi esküt letegyek majd.

A Jószándék Angyalaként más a küldetésem itt. Behunyom szemeim, s képességemre koncentrálva, a jó szándék Fényét nyitom meg a szívekben, ki hallgatni kíván eme sugallatra, s hajlandó megnyitni szívét is rá.
reveal your secrets

Phanuel


USA, Washington, D. C. Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
152
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 05, 2020 4:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


☽ I call upon thee..

- • szószám: - • Credit:

 
Tisztában voltam vele mit teszek. Visszaemlékezve, mikor a mennyek magasságából szemléltem a halandók világát miket láttam. Láttam leomlani templomokat. Templomokat, melyeket bölcsességből, hitből és igaz szóból építettek az emberiség biztos pontjaiként. Templomokat, melyek terén „eretnekeket” köveztek meg. Ahol hamisnak kikiáltott próféták vére omlott a népnek haragja által. Leköpték és meggyalázták a prófétát, mert csendben tűrte a vélemény kinyilvánítását, és szelíden szólt, pedig tudta, hogy igaza van. Mégis ők adtak tovább bölcsességet, még ha méltatlan vég is érte őket. Nem érdekel, ha erre a sorsra jutok, hogyha testvéreim megbélyegeznek, akkor is megpróbálom, mert úgy érzem ez az, amit az Isten akar.
Sariel szólal fel a legharsányabban. Halvány mosoly kúszik az arcomra annak ellenére, amiket és ahogyan mond. Semmit sem változott, ugyan úgy Isten katonája.
– S íme, az igazság arkangyala! Boldog vagyok, hogy itt látlak, nővérem. – hajtok előtte fejet miközben az ősi énoki nyelven beszélek vele, ahogy azt szeretem a testvéreimmel szemben. Az otthonunkra emlékeztet.
- Igaz, nem esketne meg, mert neki nem lenne rá szüksége, illetve amely törvénnyel támadtál az az embereknek adott törvény, hogy ne élhessenek vissza emberként isteni névvel, ahogy többször is megtették ennek ellenére, de ezt magad is tudod. Ráadásul ahogy mondtad, hiába a szádra ne vedd. Ez pedig nem hiábavalóság, nem üres eskü, nem üres szavak, nem úgy, mint a vádjaid. De nem haragszom. Megértem, ebben a helyzetben nem tudni. Itt van Amara és most én is ide összehívtalak titeket. Lehet valóban gyanúra ad okot. Sariel, ha nem hiszel nekem, akkor tessék, feltárom az elmém csak két dolgot hagyok felfedetlenül, de a lényeget látni fogod – megfogom a kezét, és már látja is az emlékeim. Látja a pillanatot, amikor Isten először szolt hozzám. A hangja a fülében csenghet. Láthatja utána, hogy nyomoztam az Úr szavai alapján és eljutottam Uriellel a Mariana-árokhoz. Majd az utolsó emlékkép, amit lát, hogy a kezeim között fogom a tárgyat, amiért Atyám oda küldött.
- Nos, Sariel dönts te. Amara bábja vagyok? Ha hazudok, akkor te vagy az, aki a legjobban tudja. – Nyilván összezavarodott, mert csak úgy pörögtek a képek, és nem érti teljesen, de hamarosan fény derül a lényegre a szavaim mögött.
A többiek felé fordulok és végre elmondom mi a helyzet.
- Akkor nyilván tudni akarjátok miről is van szó, igaz? – nézek végig a többieken, majd röviden összefoglalom. – Atyánk beszélt hozzám és elvezetett a Mennyek kapujának kulcsáig. Ezért akarok egységet kovácsolni a semleges angyalok között. Össze kell fognunk és talán hazamehetünk.
Röviden, de lényegre törően beszélek, nem szeretem a túl nagy körítést, jó az ha egyből el van mondva mire számoljanak.
- Elfáradtam, megelégeltem ezt a harcot, amit Gabriel és Mihály vívnak. Belefáradtam, hogy a fivér a fivért öli és utálják egymást, bármikor elpusztítanák a másikat, még úgy is, hogy Amara itt van és hatalmas veszélyt jelent. Igen, ő a legnagyobb problémaforrás, de nekem nem úgy tűnik, mintha teljesen felfognák ezt. Hány fivért veszítettünk? Hányan haltak meg a saját fajtánkból Gabriel és szimpatizánsai miatt? Hány semleges angyal hullt el, mert nem akart Michaeltől függeni, de védelem nélkül vagy démonok, vagy vadászok vagy valami más ölte meg? Ha nem fogunk össze, akkor vagy az életünket veszítjük el, ha beállunk valamelyik oldalra akkor az értéket, amit képviselünk. De közösen őrt állhatunk az Úr visszatéréséig őt dicsérve. Válasszatok!
Végignézek a fivéreimen. Nem mondok semmit, de tudják, hogy megerősítésre várok. Igen, arra, mivel hogyha valakinek az alapelvei nem engedik meg, akkor felesleges maradnia és végighallgatni engem. Persze várom a felszólalásokat, lehet kérdezni, protestálni is, ahogy Sariel tette. Az ő tekintetét fürkészem, hogy mit lép. Látta az igazságot, a szándékaim majdnem teljesen tiszták előtte.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 03, 2020 1:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Respond to a call Sariel & Phanuel, Armaita, Sabrael
──────────── ────────────
Egy hívás érkezett felém és gondolom az összes semleges angyal felé, hogy egy fontos dologról lenne szó és ezért összegyűjt minket, mint egy gyülekezetet, egy harmadik erőt, ami számomra elfogadhatatlan, így megjegyzem hol, s mikor lesz ez az egész, meghallgatom és elmondom a véleményemet. Egy iphraem se csináljon ilyesmit, hol van Uriel ilyenkor? Húgom még túl gyermekded, hogy ezzel foglalkozzon, de mással is leköthetné a bizalmasát, minthogy ilyen találkozókat szervezzen. Csuklyát húzok a fejemre és elsők között érkezve Nathaniellel hátul állunk meg, nem szeretnék senkit elijeszteni a jelenlétemmel, már akik felismernek, mert a Mennyben is igyekeztem eltakarni az arcomat. Phanuel azonban felismer majd biztosan. Én vagyok az egyetlen arkangyal, aki eljött, pedig biztos van olyan fivérem, aki még semleges. Látszik, hogy magasról tesz mindenki Atyánk akarata ellen. Hallva a szavait az angyalnak a szemöldököm hamar a homlokomra szalad. Körülnézek, senki sem óhajt felszólalni, helyes, majd megnyitom én a sort. A csuklyám hátra hajtom és nyugodt hangerővel, kimérten szólalok fel.
- Atyánk nevében szólsz? Ő azt mondá, hogy a nevét a szádra ne vedd és nem esketne meg minket, Isten nevét szádra ne vedd! Ezzel csak a semlegességünket veszed el, hogy csatlakozzunk egy harmadik erőhöz, hozzád, aki egy szemernyit sem bízik bennünk, megkérdőjelezed a hűségünket Urunkban. Mégis milyen küldetést kaptál? Honnan tudjuk, hogy nem szállt meg téged is Amara, hogy ilyen vétekkel állsz elő? - Odareppenek mellé, tudtam én, hogy nem fog tetszeni amit hallok, mégis mit akar eltitkolni az angyalok elől és miért akar saját kis gyülekezetet?
- Mondd el, milyen küldetést kaptál! Bizonyítsd be jó indulatodat, amiért összehívtál minket!
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 26, 2020 10:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


and I answer your calling


Vannak, akik megpróbálnak túlélni itt. Vannak, akik meg akarják büntetni a felelősöket. Vannak, akik köszönik szépen a saját utukat járják és nem törődnek senki mással. Vannak, akik szüntelenül szólítják, hátra meghallgatásra kerül az óhajuk. Vannak, akik elfogadták, hogy ez van. Vannak, akik gyűjtik az erejüket és a hívásra várnak.
Pontosan erre a hívásra és nem félnek szembe szállni az összes kialakult oldallal, mert tudják, hogy erre tartogatták, minden egyes szárnycsapkodásuk. Ismerve a hívót meg gondolkodás nélkül hagyják el azt a kis tetőt ahol eddig vártak. Vártak. Valami normálisra. Valami elfogadhatóra. Valakire, aki se ártani se védeni nem akar, mert jó oka van rá, hogy így tegyen. Mert tovább lát a megnyugvásnál, a bosszúnál, mert látja, hogy értelmetlenül húzódik el az idő és egyre nagyobb lesz a viszály, ha nem lép fel valahogyan ellene.
Ezért nem féltem venni a bátorságot és ott hagyni a biztonságot nyújtó, de sosem barátságos tetőt. Nem mondhatom, hogy az enyém volt, de amíg nem lakott ott senki, addig biztonságos volt, védett. Pontosan addig amíg kellett. Miért ne lehetne ez az amíg most? Ő olyan, aki nem szólítana feleslegesen, mert nem csődítene oda tömeget, ha nem lenne fontos. Eszerint, emiatt hagytam ott New York-ot, mert hittem a fontosságában.
Most itt, a többiek között, újra nem féltem semmitől, újra olyan rendíthetetlen lehettem, mint évekkel ezelőtt és ez, valójában a tömeg ereje megnyugvást hozott. Az az érzés, amikor tudod, hogy nem vagy egyedül, hogy még igenis vannak olyanok, mint te, felér a világ minden kincsével, csak egyvalakivel nem. Akit mind hiányolunk, aki miatt ez az egész nem is ilyen lenne, mint most. Amikor meg még Armaita-t is megláttam, legszívesebben odatolongtam volna mellé, mert szokásához híven biztos most is azon feszeng, hogy kik veszik körül, hogy nem ér annyit az ő rangja. Pedig de, az ő rangja is ugyanannyit ér, tisztelni valakit azzal is lehet ha...
Aztán eljut a tudatomig amit Phanuel mond, pontosabban úgy intézi a szavait, hogy a gondolataimat elhallgattatva csak rá figyeljek. Emésztgetem a szavait, újra és újra elismételem magamnak, hogy biztosan jól értettem azt amit mondott. Hogy nem értelmeztem esetleg félre? Figyelem a mellettem lévőket, hogy esetleg rájuk miként hat ez. De ők is tele vannak kérdésekkel, akárcsak én. De velük ellentétben, nem félek megesküdni a hallgatásról, a nagy dobra verésről ha Phanuel szavaival akarok élni, mert nyugodt voltam, sőt olyan lehetőséget láttam, ami újra célt adhat. Vajon milyen küldetés lehet, amit Atyánk adhatott, neki? Nem kérdezem meg, minden bizonnyal ezt is el fogja mondani, csak a beleegyezésünket várja, hogy mindenki elfogadja a feltételeit.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 26, 2020 9:18 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


To the Gathered Ones
@Phanuel @Sabrael @Sariel
────────────── ──────────────
Kitartóan kutatok a Teremtő után, hogy megnyugvást adhassak számára, hogy erőt adhassak számára, ugyanakkor aggódom, hogy a szokásos, mindent túlcsordultan adok, nem akasztok-e meg olyat... nem, ahhoz én nagyon kevés vagyok. S szívem súgja, tegyem, folytassam. Így minden alkalmat megragadok, hogy megerősítéseket, sugallatokat, szeretetet, s elfogadást küldjek Teremtőm felé, legyen akárhol is, s azt is, hogy hitem töretlen benne. Visszajelzés nélkül, minden nélkül, teszem. Ez vagyok én, ezt a küldetést kaptam éppen tőled, Teremtőm, s éppen neked ne tenném meg? S csak remélni tudom, képes lesz ezen sugallatokat, s erőt felhasználni arra, amit helyesnek talál. Hiszen ez a jó szándék lényege. Még az is, ami itt van éppen a Földön, emberek, angyalok és démonok között. S ezért sem hagyom abba küldetésem, ahol hívnak, legyen bármely faj, s a jó szándék vezérli, megjelenek, s erősítem benne eme jó szándékot, még ha éppen úgy tűnik, árt ezzel másoknak.
Erős hívást érzékelek, tudatom abba az irányba fókuszál, s pár másodperc múlva már úton is vagyok. Szükség van rám, valakit jó szándék vezérel, s szüksége van eme erőre.
Csendben hátra húzódom, habozás nélkül, a háttérbe.
Szavai helyett érzéseit fogadom, s egyben szíve szándéka felé nyílok meg. Jó szándék? Félelem? Mi uralja szívét, hogy ilyen szavakra sarkallják? Korántsem kételkedek szavaiban, mivel mindenben és mindenkiben, a szándéka felé nyílok meg, most is ezt teszem. S nem merek megszólalni, csak testvéreim és a hierarchiában felettem állók után, s engedélyt kérek a megszólalásra, még az eskü előtt, s annak kérése után, s csakis akkor ha már mások befejezték felszólalásukat, hiszen rangban alul helyezkedem el. S még akkor sem merek az Iphraemre tekinteni, csak miután megkaptam engedélyét, hogy felszólalhassak. Ha nem kapok szót, úgy csendben maradok, s gondolataim is némák.
reveal your secrets

Phanuel


USA, Washington, D. C. Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
152
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 25, 2020 11:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


☽ I call upon thee..

- • szószám: - • Credit:

 
Útmutatásra vágyok arra, hogy Atyám szóljon hozzám. Hogy feleljen a kérdéseimre, ahogy ezelőtt beszélt velem. Tudnom kéne, hogy amit teszek az helyes-e. Többször is felteszem a kérdést: „Ez az akaratod, Atyám?” De a csend, a néma és sivár csend a válaszom. Ezt is vehetem válasznak, lehet azt akarja sugallani az Örökkévaló, hogy tudom mit kell tennem. Hát akkor ideje belefogni.
A Lincoln Memorial lépcsőjének a tetején térdelek a hideg kövön, majd ráülök a sarkaimra, s Mydaiel pengéjét veszem a kezembe. Az évek során ez az a tárgy, amihez a legjobban kötődök. Jó lenne, ha most itt állna mellettem, de az ő emléke miatt is teszem a dolgom. Ő mozgat a küldetésemben előre. A penge hegyét a bal alkaromhoz illesztem, és belekarcolok egy rúnát. Egy erősítő rúna, ami felszabadítja a lekötött mentális képességeimet. Ezzel talán erősebb lesz a hívásom. A nevekre koncentrálok, amik a fejemben vannak. Rengeteg nevet véstem az agyamba. Ezeket ismételgetve imádkozom. Csak Tudom, hogy a hívásom talán nem ér el mindenkihez, de ha már legalább 200 angyal összegyűlne is jó lenne. Utána könnyű növekedni.
Mindenkinek elmondom, hogy hol találnak meg és hogy fontos dologról szeretnék beszélni velük. A semlegesek gyülekezését megszervezni nem egyszerű, de abban reménykedek, hogy ismernek annyira az évszázadok távlatából, hogy tudják feleslegesen nem hívnám őket.
Ezek után csak ülök és várok. Várom, hogy jöjjenek a hívásomra. Aggódok, mert nem tudom képes leszek-e a mennybe vezetni őket, azt a sok angyalt. Képes leszek-e a sok semleges angyalból közösséget kovácsolni? Ezt majd a jövő megmutatja. Most csak várom, hogy a testvéreim gyülekezzenek. És érkeznek is páran, de kezdésnek ez nem olyan rossz arány. Talán harmincnál is kevesebben lehettek. A többiek vagy nem hallották a hívást, vagy nem bíztak bennem. Örömmel látom, hogy Sariel is megjelent közöttünk. Mindig is tiszteltem Isten igazságának védelmezőjét. Hallottam, hogy egymás közt kissé zavartan beszélgetnek és kérdezgetik egymást hátha valaki tud valamit.
Végül telepatikus úton szólok hozzájuk, úgy nem kell a hangomat emelni és biztosan érteni fogják.
- Üdvözöllek titeket, fivéreim és nővéreim. Nagyon köszönöm, hogy válaszoltatok a hívásomra. Atyánk nevében szóltam hozzátok. Nyilván sok mindent nem értetek és kérdéseitek vannak. Én pedig válaszolni fogok idővel mindre. De először esküdjetek meg a Mindenható nevére, hogy amit itt megtudtok nem veritek nagydobra.
Pár pillanatot várok, hogy felfogják és beleegyezhessenek, majd folytatom egy mondattal, amit követően tudom, hogy értetlenkedés és kérdésözön lesz.
- Atyánk szólt hozzám és küldetést adott nekem.


Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/4
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2