Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• New Orleans tengerpartja •
reveal your secrets

Hell or Heaven


New Orleans tengerpartja VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1136
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 15, 2021 12:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Dec. 01, 2020 6:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Találkozás a Halál új lovasával
Terazod & Belial
zSNV8NX.gif
Letelepszem kényelemben és adózva halandóktól átvett rossz szokásomnak bagóra gyújtok és cigarettával kínálom új öcsémet is. Terazod érdekesnek találja gondolataimat. Kár lenne tagadnom, nem mindig vélekedtem így, de az évezredek alatt azért felismertem a négy lovas erejében rejlő lehetőségeket, ezért igyekeztem jó kapcsolatot ápolni fivéreimmel, nővéreimmel. Ez most sincs másképp, csak azért mert más démon üli meg a Háború vagy a Halál lovát, a lényeg nem változott. Persze mindeközben önös érdekeimet sem sepertem félre. Elfér egymás mellett a két dolog, úgy gondolom.
-Valóban kissé leredukálódott a halál szerepe, de hogy ne lenne szükség rá...? - félbe hagyom gondolatom, mégis pontosan érzékeltetem számára, nem gondolom úgy, hogy ne lenne szükség rá. Minden amit Isten vagy Isten nevében Lucifer megalkotott a rendszer része. Szőke angyalom hasonlatával érve, mind sakkfigurák vagyunk azon a bizonyos táblán, és mindannyiunknak megvan a rajta betöltött szerepe. Isten távozása, Amara feltűnés összekuszálta a dolgokat, felborult a féltve őrzött egyensúly. De mindez csak átmeneti állapot. Legalábbis erősen remélem.
-Nos...nincs okom tagadni....kellő örömömet leltem, de....fogalmazhatunk úgy is, hogy kiszórakoztam magam. - sunyi rókavigyor kúszik végig arcomon érdeklődő kérdésére, miközben egy pillantást vetek a távoli horizontra és egy újabb mélyebb slukkal "mérgezem" tüdőmet.
-Szeretem, ha ezt hiszik, hogy a puszta mókán és zavarkeltésen kívül nem teszek mást. - ismerem el előszeretettel tévesztem meg a környezetem. De ha jobban belegondolunk, meglehetősen gyerekes viselkedés lenne ha csak a móka számítana - egy olyan démontól, aki már millió éveket tudhat a háta mögött és elsők között volt, akiket a Pokol ura megteremtett.
-A szórakozás látszata mögött erősödtem, tanulmányoztam az angyalokat, bővítettem tudásomat és mindenek előtt saját határaimat feszegettem. Mondhatjuk hát, hasznosan töltöttem ez elmúlt évtizedeket. - magyarázom új fivéremre pillantva, miközben kezemmel lepöckölöm a hamut a cigarettám végéről.
-Fájó pont, hogy nem térhetek haza... - osztok meg egy őszinte gondolatot. És nem csupán azért, mert démoni értelemben hiányzik a Régióm és a fenti gyógyulás lényegesen lassabb, mint optimális esetben, hanem démoni üzleteléssel szerzett lelkeimet sem vagyok képes begyűjteni. Rém bosszantó, hogy nem fog a halandókon a halál. Ha van valaki, aki ezt megérti, az Ő. Még akkor is ha frissen került a Halál rangjába. A zárt kapuk mindannyiunk problémája, talán neki, most hogy a lovasok közé emelték van a legtöbb oka arra, hogy kinyíljanak azok a nyavalyás alvilág átjárók, hiszen akkor léte halálként valódi értelmet nyerne.
-Ki akarom őket nyitni. - árulom el kicsit sem titkolt szándékaimat.
-Mondd csak Terazod, te haza akarsz jutni? - teszem fel a kérdést a fiúnak.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Terazod


☩ Történetem :
☩ Reagok :
6
☩ Rang :
Halál
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 29, 2020 8:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


horsemen collection

@Belial && Halál


- Érdekes ezt épp tőled hallani. – Nem invalidálja, amit mondasz. Sőt, egyet ért veled, épp olyan fontosnak tartja ő is a jó viszonyt. Talán senki nem árthatna egy Lovasnak jobban, mint egy másik Lovas. Háborúban állnak, egymás szövetsége nélkül pedig aligha érhető el győzelem. Csupán szórakoztatja a vallomás épp a te szádból. Arra nem tesz megjegyzést, hogy kényelembe helyezed magad, kimérten figyel, ahogy eddig, és figyelmesen hallgat tovább. Elraktározza a hallottakat, és közben elfogadja a szál cigarettát is.

- Amit tudni érdemes. – Aljas mosolyra húzódnak az ajkai, ahogy megismétli feléd az előbbi szavait. Megerősítve azt, hogy nem kell mindent tudnod róla, amit pedig tudhatsz, bizonyára tudod. Nézd el neki a hányaveti stílusát, a fiatal démonok már csak ilyenek. - Értékelem, Viszály, de amit a ’’népek’’ beszélnek, bizonyára mind igaz. – Első kézből láthatod, hogy az új Halál nem egy szívbajos figura. Elárulhatom, hogy nem a rangja teszi, mindig is ilyen volt. Mit gondolsz, a démonná válása után hányszor taposták vissza a rothadásnak indult lényét a pokol kénköves, lávapocsolyás talajába a tápláléklánc alján magának megengedett modora miatt? Kedves egy teremtés. Mind azok vagytok. Ám ezután leül melléd, az elfogadott cigarettát a saját zippojával gyújtja meg, és miután beizzította, mélyet szív belőle, csak azután folytatja a szavalást, most már ténylegesen élve a lehetőséggel, hogy bemutathassa magát.

- Hétszáz év. – Ezzel vezeti fel számodra a bemutatkozást. Nem ad szó szerint hangot az ördögűző múltjának, de a korával megerősíti a pletykákat. Ki az a barom, aki magától találna ki ilyesmit, ha nem lenne alapja? Egy fél pillantást vet feléd, nyegle mosoly bújik meg a szája sarkában. Hisz tudja, hogy számodra, az új fivérei számára hétszáz év, - ami az ő teljes létezése az emberként leélt évtizedein felül – vajmi kevés időnek számít. – Nem fogok úgy tenni, mintha mindent tudnék. De arról biztosíthatlak, hogy nem áll szándékomban szabotálni a Lovasokat. – Balfaszkodással, de ezt már nem teszi hozzá. Soha nem csókolt be sehova, nem így jutott előrébb, de a stílusa alapján nehéz is lenne róla elképzelni.

Egy újabb slukk után törökülésbe húzza a lábait, savanyúan figyeli az ujjai közt tartott cigit, szívesen megkérdezné, hogy füves nincs-e, de a pofátlanságot ezalkalommal félreteszi. – Lucifer engem nevezett ki, – mondja ki azt, amit titkon mindenki gondol – mert a világnak ’’nincs szüksége’’ Halálra. – Ekkor ismét rád néz és már rajtad is hagyja a figyelmét. – Mindig megkapom, amit akarok. – Bízik benne, hogy lordként pontosan érteni fogod, hogy miről beszél. A világnak most egy olyan Halálra van szüksége, aki nem fog leállni addig, amíg a Pokol és Menny ki nem nyílnak újra, hogy célt adjanak a létezésének. És ebből adódik a következő kérdése.

- Mondd csak, Viszály. Kellően kiszórakoztad magad az elmúlt harminc évben? – Hallhatóan több van e mögött, mint amit szavakkal kifejez, de nem akar túlzottan előre szaladni.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 29, 2020 1:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Találkozás a Halál új lovasával
Terazod & Belial
zSNV8NX.gif
Talán jobb, hogy így történt. Hogy Lucifer maga vette kezébe a döntés jogát és választott egy új pokolfajzatot az apokalipszis negyedik lovasának helyére, ahelyett, hogy hagyta volna a szabad versengést. Ezzel sok problémát megelőzött. Nagyurunk pokoli tekintélye már nem a régi, erősen megcsappant a tisztelet irányába, mióta szó nélkül távozott maga mögött hagyva a pokoli trónt, a Poklot és a benne élőket. Amint a Kapuk kitárultak és minden alantas föld alatti teremtmény a halandók világára szabadult, a szabadság szele hamar megcsapta az alvilágiakat, még kevésbé fűzte őket elköteleződés egykori urukhoz. Ide száműzettünk mind, kivétel nélkül - rangos és rangtalan démonoktól a pokoli férgekig. Annyi talán mégis maradt a többségben, hogy beletörődjenek és elfogadják a Főnök választását még akkor is, ha nem feltétlen értenek vele egyet. Persze mindig akadnak próbálkozók, akik kísértik sorsukat, de valószínűleg kevesebben szemeznek a Halál lovával így, hogy Őpokolsága ültette rá az ifjú démont. Na meg az is tagadhatatlan, hogy ez egyértelmű jelzés felénk, hogy Lucifert érdeklik még a pokoli ügyek és nem mellesleg jó lépés annak érdekében, hogy visszaállítsa csorbult méltóságát és visszavegye elkanászodott démonjai felett az irányítást. Ahogy erre legutóbb, a pokoli összeröffenésen is kísérletet tett...
Lovasok közül elsőként üdvözlöm a "családban" az ifjú Halált, aki a tenger partján mereng magányában.
-Bolond lennék, ha nem érdekelne, Lucifer kit emelt közénk. - vallom meg őszintén, szám sarkában ravasz mosollyal. És a legjobb módja a megismerésnek, ha személyesen teszem.
-A négy lovas mindig is függött egymástól, tetteink hatással vannak a másikéra. Személy szerint fontosnak tartom, hogy jó viszony legyen közöttünk. - folytatom gondolatmenetem, majd elcsendesedek és figyelmesen hallgatom az új Halál szavait.
-Valószínűleg sokan éreznek így, mint ahogy most te. - telepszem le a földre tőle nem is távol, amennyiben nem bánja kényelmességemet. Sőt, azt hiszem talán ez a megszokott: hosszabb nyugalmat közvető hirtelen változások. Terazod élete pedig mi tagadás hatalmasat fordult a kinevezésének hála.
-Nekem másként telik. Az aki, a nyugodalmat hivatott felkavarni, káoszt és zűrzavart kelt bármerre jár, ezáltal változást hoz, annak gyorsabban változik az idő is....és változik vele minden más is. - húzom fel a lábam és térdemre könyöklök közben. Gyorsabban, mint bárki másnak. Ha belegondolok igen kevés állandóság van az életemben. A rangomon, bizalmasomon és Mammon öcsémen kívül nagyon kevés dolgot tudnék megemlíteni. Kabátom zsebébe nyúlok cigarettás dobozomért, és mielőtt kihúznék belőle egy szálat Terazod felé kínálom, bár fogalmam sincs él-e efféle káros halandó szokásokkal. Mindenesetre magamhoz veszek egy bűzrudat, ajkaim közé veszem és gyújtóm lángja felett izzítom be a cigivéget, hogy egy mélyet tüdőzzek a dohányból.
-Való igaz, hallottam ezt azt...de hogy mindent tudnék rólad? Közel sem hiszem. - felelem, miközben lassan kifújom a füstöt.
-Másfelől sok mindent beszélnek a népek, legjobb ha tőled informálódok rólad. - pillantok rá szemem sarkából, miközben egy újabb slukkot veszek magamhoz. Tehát adva a lehetőség, hogy félretéve a hallottakat, ő maga mondja el, mit érdemes szerény személyéről tudnom.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Terazod


☩ Történetem :
☩ Reagok :
6
☩ Rang :
Halál
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 28, 2020 11:51 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


horsemen collection

@Belial && Halál


A Halál megszólítást hallva lassan biccent, megerősítve a nyilvánvalót. Sokkal többet jelent szerinte az, hogy itt állsz vele szemben, mint csupán a hírek gyors terjedését. A fél karját rátenné, hogy nem sokan éreznek így szerény lényeddel kapcsolatban, de számára most kész felüdülést jelent, hogy te jelentél itt meg és nem más. Az épp ráérő démonok közül többen igyekeztek már körbe szaglászni, no de egyikük sem volt – immár hozzá hasonlóan – Lovas. Nem csak az a megtiszteltetés, hogy maga Lucifer nevezte őt ki. Hogy a hatalmat nem elvette, amit ugyanolyan ’’könnyen’’ vissza is vehetnének tőle, hanem neki ajándékozták, mert a Pokol ura méltónak találta rá. Hanem valami más is, aminek máris hangot is ad.

- Megtiszteltetés, ha a fivéreim önként látogatnak meg. – Szavakkal is elismeri a társaságod jelentette megkönnyebbülését. Van persze valami igazán kesernyés szájíze annak, ahogy a fivérek szót kiejti. Nem tűnik őszintének, ahogy a megtiszteltetést is bár megnyomja, mégis kimérten ejti, csak a te szóhasználatodat letükrözve. Nem hibáztathatod, nem is olyan régen még úgy nyomhattad volna a talpa alatt lévő szemcsés homokig az arcát, ahogy kívánod. Nem veletek született, de még csak nem is ’’született’’. S lám, most mégis egyenrangúként áll itt veled szemben.

- Milyen agyafúrt koncepció az idő, nem igaz? – Hivatalos körök helyett, régi ismerősként szólít meg, habár ez az ismeretség egyelőre egyoldalú. – Hónapok, évek telnek el, miközben fikarcnyit sem változik semmi, egyetlen új gondolat sem formálódik meg, aztán csettintésre annyi impulzus ér és olyan sok minden történik, hogy úgy érzed, mintha újjá születtél volna. – Az már számodra is világos lehet, hogy Halál szereti megtekergetni a szavait. És most, amikor úgy tűnik, magáról beszél, nem is olyan biztos, hogy magáról, legalábbis csak magáról beszél. Évszázadokig mit sem változott Isten koncepciója, mit sem változott a te létezésed, és most nézz magatokra. Minden felkelő nap hoz valami újat, ami elmozdítja az egyébként is szürreálisnak tűnő erőviszonyokat, hogy a Sötétséget ne is említsük. – Bemutatkoznék, de felteszem, már mindent tudsz rólam, amit tudni érdemes. – Ahogy ő is tud rólad.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 28, 2020 9:16 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Találkozás a Halál új lovasával
Terazod & Belial
zSNV8NX.gif
Őrület milyen gyorsan változik a halandó világ és vele együtt minden más. Amara pusztító ténykedésén kívül is. A biztosnak hitt dolgok, egy pillanat alatt válnak semmissé. És olykor a magam fajta őskövület is meglepődik mindezen. Természetesen a változások a mi házunk táját sem kerülték el, néhány hónap alatt három különböző démon is megülte a Halál lovát és bár egyáltalán nem mondható meglepőnek, hogy démonok jönnek mennek az alvilági hierarchia különböző fokain, a lovasok körében mégsem volt még erre példa. Gressil öcsém, csak úgy mint én "születési" előjogán töltötte be rangját, ám máig titok, hogy veszthette el tisztes helyét. Hogy csúszhatott ki egy millió éveket megélő, rutinos és nagyhatalmú démonlord kezéből az irányítás annyira, hogy még egy tízezer évet meg sem élő főbűn fossza meg hatalmától? A részletek homályosak, utódja sosem osztotta meg velem, hogyan tett szert fivérem erejére, és nagy sajnálatomra már sosem derül fény erre, pedig őszintén érdekelt volna a dolog. Ha másért nem, hát tanulságként, ne kövessük el ugyanazokat a hibákat. Talán a megfelelő idő, Beleth furfangossága, Gressil elbizakodottsága és a pokoli trón megszerzése iránt törekvései....ezek együttes hatása lehet erre magyarázat. Persze ez csak az én feltevésem.
Beleth viszont nem sokáig élvezhette új pozícióját, lényegében ideje sem volt kiismerni lovasságában rejlő erejét. Szerencsétlen fordulat, hogy Halállá válásának estéjén vesztette el "frissen szerzett" hatalmát, amit Gressil hagyatékaként küldött ládika nyelt magába. Ezen felül még egy kellemetlen őrület-átok is sújtotta bizalmasom bátyját. Az az este megváltoztatott mindent. Hosszú hetekkel később történt, hogy oroszföldön tett teendőink után hazafelé menet belebotlottunk a rangfosztottba. Rá sem lehetett ismerni Belethre, a téboly már magas szinten hatalmába kerítette, finoman szólva sem volt már önmaga. A Halál lovának elvesztése mélyen érintette, ezért az a fantasztikus elképzelése támadt, hogy megszerzi a Viszályét, az enyémet. Belphegor vállalta, hogy elrendezi fivére sorsát, és én nem szóltam bele...családi ügy. Beleth halála után visszatértünk NO-ba és láthatóan az emberi érzelmekkel bíró bizalmasomat rendesen megrázta a dolog. Idő kellett neki, hogy megeméssze Beleth elvesztését és a tényt, hogy az ő keze által veszett oda élete. Közben értesültem arról, hogy az eltelt hónapok alatt a láda Lucifer birtokába jutott. Nem is gondoltam rá egészen eddig mi lett annak az átkozott ládikának a sorsa, miután elhagytuk a bárt. De úgy tűnik Gressil hagyatékába zárt lovaserő a Főnök tulajdonába jutott. A másik hír az volt, hogy a negyedik lovas ereje nem sokáig hevert a varázsdobozba, a Pokol Ura elejét véve egy esetleges versengésnek a gazdátlan erőért, maga jelölte ki Beleth utódját. Terazod. Így nevezik az új lovast.   
Belphegor magányra vágyik, hogy gondolataiba zárkózzon anélkül, hogy bárki is zavarná. Úgy dönt, hogy egy időre elhagyja a démonok városát, és én ebben nem akadályozom. Elmondhatnám az új híreket, de jobbnak látom, ha nem fájdítom a szívét, így az új Halálról és látogatási szándékomról hallgatok. Napokkal azután, hogy tanácsadóm magamra hagyott felkeresem újdonsült fivéremet. Nem okoz gondot kiderítenem éppen hol tartózkodik. A tengerpartra megyek. Meglehetősen kellemes az idő, mikor a sziklás részen keresztül a partra érek. Nem kell sokáig keresgélnem a démont, hamar megpillantom, amint hallgatja a tenger zúgását. Megállok közel hozzá és mielőtt bármit is mondhatnék a nevemen szólít.
-Te pedig az új Halál. - szemrevételezem a fiatal démont. A tény, hogy kinevezése után ne sokkal az első lovas keresi fel, jól példázza milyen gyorsan terjednek a hírek annak ellenére is, hogy szétszórtan élünk az emberek között.
-Azt hiszem illő gratulálnom az új pozíciódhoz. - teszem hozzá egy halvány mosollyal.
-Nagy megtiszteltetés, ha maga a Pokol ura szemel ki a feladatra. - jegyzem meg és valóban így is gondolom. Bizonyára jó oka volt Luckónak, hogy ilyen hamvas démont emelt közénk kisöccsnek.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Terazod


☩ Történetem :
☩ Reagok :
6
☩ Rang :
Halál
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 27, 2020 4:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


horsemen collection

@Belial && Halál


Az elmúlt napok felgyorsult eseményei az erejével együtt felkorbácsolták az érzékeit is. Miközben egyik démon a másiknak adta a kilincset, addig ő maga is a gyengének ítélt láncszemek után ment. Ideje volt egy kicsit gazolni, ha már megkapta azt a Kaszát, nem igaz? Az elkövetkező órákra Ishtar nyakába sózott mindent. A bizalmasa pofátlan módon kezdi élvezni a kialakult helyzetet, tegye hát hasznossá magát. Kevés démonban bízhat meg és egyetlenben sem igazán. Már itt, az elején szándékában áll beléjük égetni, hogy még csak gondolati szinten se vethesse meg bennük magát az ellenszegülés csírája.

Nem okoznak számára meglepetést a nehézségek. Csalódott volna, ha nem így történik. A pokolban töltött évszázadai alatt hozzászokhatott már az ötórai tea rendszerességű belviszályokhoz. Mindent látott, amikor elég kicsi volt ahhoz, hogy őt ne lássák. Tisztában van vele, hogy a teljes kontroll egy illúzió. Elég ott fognia a gyeplőt, ahol épp szükség van rá.

Most úgy tűnhet, hogy kiélvezi az édes magányt, ahol a horizonton az ég a föld helyett az óceánnal találkozik. Mindez csak a látszat. Nem élvez semmit, mert nem érez semmit. Nem verhetik a dobhártyáját a Pokolban sínylődő lelkek és nem kiálthatnak érte a Földön utoljára kilehelt lélegzetek sem. Nincsenek emlékei, amikkel betölthetné az űrt, hisz ezekben az ínséges időkben vált Halállá. Emlékek helyett a partot verdeső hullámok zörejét szívja hát magába. Egészen addig, amíg lépteket nem hall maga mögött. Egy másodpercre lehunyja a szemeit, mielőtt kelletlen tekintettel fordulna meg. ~ -a picsa már megint? ~ A vonásai azonban megváltoznak, amikor szembe találja magát Veled. Már-már mosolynak lehet nevezni az alattomos kifejezést, ami az emberi arcára költözik, de nehéz lenne megítélni, hogy ez mire vélhető. - Viszály. - Nem kérdez, kijelent. Egy egészen vendégszerető tónusban.

reveal your secrets

Hell or Heaven


New Orleans tengerpartja VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1136
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 09, 2020 10:13 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Nieven


New Orleans tengerpartja Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
208
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 20, 2020 5:10 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Edzés
───────────── ────────────
Visszafojtom a erőtlen sóhajt, amely kikívánkozna az ajkaim közül. Rengeteget hazudtam már, s fárasztónak találom, hogy pont azt nem hiszik el, ami igaz. Régebben akkora volt a hatalmat, amit nem voltam képes rendesen megzabolázni, s még mindig le vagyok maradva a testvéreimhez képest mágiahasználatban, ez bizonyos. De egy démonhoz képest nem. Ez jó jel ezekszerint. Mármint minden más alkalommal, mert most nagyon rossz. Végül azzal se vágok vissza, hogy minden bizonnyal ő se tud mindent, ahogy senki se, s aki nem bolond, az szomjazza az új tudást, ha felajánlják neki. Ennek kifejtése helyett azonban a tenger felé veszem sebes lépteim irányát, hogy még egy szeletkét mutassak az erőmből. Újabb hiba ez a részemről, úgy látszik egyre kevésbé béketűrő. Talpra érkezem, sajnálatos módon kénytelen voltam már elsajátítani ezt a képességet, ugyanis nem ő az első, akinek frizbiznie támadt kedve velem.
További tiltakozás, vagy harc helyett inkább szolgálatkészen elterülök, s bakkancsa alól tanulmányozom a vonásait. Nem tudom, mit kellene mondanom, minden zsákutca. Kellemetlen… Érzelem ellenben nem költözik az arcomra. Hiszen nem tud megölni, csak időlegesen. Előbb-utóbb feltámadok, és akkor jó messze elkerülöm. Addig meg próbálkozom.
- Ugyan már! - szisszenek fel, de nem vagyok képes megfelelő vehemenciával és hangerővel kiejteni a számon a szavakat, helyette félig suttogásként törnek elő belőlem: - Hiszen démon vagy… hogyan bízhatnál meg bennem egyébként is? Főleg ilyen rövid idő elteltével? - alig ismerjük egymást, s noha már akadt kellemetlen közös élményünk, amelynél nem állítottam tőrt a hátába, bolondnak tartanám, ha máris bízna bennem. Én sem bízom senkiben, a testvéreimet leszámítva, de időnként még bennük se. Hogy bíznék akkor egy démonban, akinek ereje hatalmasabb, mint az enyém?
Túl sokat küzdöttem már azért, hogy ilyen apró hülyeséggel, mint az inkognitónk lelövése, elcsesszem. Lucifer, a Viszály, a Háború… sok dolgom van még velük,  nem hagyhatom, hogy félreállítson, vagy azért kelljen aggódnom, hogy esetleg tovább adja a titkom. Ő nem olyan mint Mammon, nem hiszem, hogy lépéselőnynek tekintené, hogy tudja, mi vagyok. Igazából fogalmam sincs, mihez kezdene velem, de nem is akarom megtudni, mert sajnos túl élénk a fantáziám ezen a téren, s kötve hiszem, hogy bármilyen kellemes végkimenetele lenne a dolognak.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 08, 2020 7:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Training Day

Beleth & Nieven


- Nekem nem tűnt úgy, hogy olyan sokáig vergődtél volna a tornádóban és a földbuckák sem okoztak gondot, elég hamar lereagáltad őket. - Hűvös hangon folytatom, nagyon nem szeretem ha hülyének néznek és a cselekedetei nem egyeznek meg azzal, amit mond és ahogyan szeretne viselkedni. Mindenki önmaga válaszol a veszélyre, nehéz akkor is egy kibaszott álarcot fent tartva létezni. Ha lenne rajta valami, most biztos repedezne. Hagyom, hogy elmenjen pancsolni és egy hullámmal közeledjen felém, amiből kirántva a hajánál fogva elhajítom. Gyorsan korrigál és talpra érkezik, mint egy kurva macska, miért nem tud valaki egyszer a homokban landolni és ott hosszas csíkot hagyva a talajban maga után felhorzsolva a hátsóját. Ez a lány nem gyenge és nem is szorul a segítségemre, ezért is borul el kicsit az agyam és közeledek felé már nem oly barátságosan, mint mindezek előtt. A rejtélyessége már az idegeimre megy, faszom se tudja hogy mi lehet és ettől csak még pipább vagyok rá. Gyomorszájon vágom és fellököm, hogy a torkára szoríthassam a lábam, a válaszát hallva kicsit jobban rányomom a talpam, hogy elszorítsam a levegőjét és mintha egy csikken taposnék el, úgy mozgatom az ádámcsutkáján a bakancsom.
- Ezt most be kéne vennem? - hajolok közelebb és a nyakán taposó lábam térdén megtámaszkodva figyelem, ahogy nem jut levegőhöz. Érdekel, megfullad-e vagy kibírja lélegzetvétel nélkül, méregetem a szememmel. 
- Mégis hogy akarsz használható szövetséges lenni, ha titkolózol előttem? Hogy bízzak meg így benned? - teszem fel a kérdést és várom, hogy kipréseljen magából valamit, talán ha megered a nyelve, akkor lazítok a nyomáson és hagyom csicseregni a kis madárkát, ki most esetlen fekszik a lábam alatt.


reveal your secrets

Nieven


New Orleans tengerpartja Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
208
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 25, 2020 5:36 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Edzés
───────────── ────────────
Válaszával őszintén meglep, meg sem fordult a fejemben, hogy ő talán nem lehet képes ilyesmire. Hiszen annak a képességnek a használatát, amelyikkel megoldottam, anyámtól tanultam. S ő is profi szintű mágiahasználó volt, akárcsak Beleth. Mindenesetre nem bizonygatom tovább az igazam, talán jobb is, ha más nem próbálkozik ilyesmivel, s ez megmarad az én kis titkom. Egy hirtelen, a semmiből felbukkanó penge jó előnyhöz tud juttatni.
Érzékelem, hogy nem tetszik neki a helyzet, és fogalmam sincs, hogy tudnám ezt most orvosolni. Lázasan gondolkodom, valami megoldás, vagy jó válasz után kutatva a buksimban. - Hát… nem sokat harcoltam előtte. Mielőtt bezárultak a kapuk - szinte semmit, hiszen nem volt ellenfelem. - Tudom használni az elemeket, volt időm itt a Földön tapasztalatot szerezni, de nem olyan gyors a reakcióidőm, és hosszú percekig is tarthat, mire kitalálok valamit - egyszerűen nem spontának a dolgok, gondolkozom és nem rögtön cselekszem, erre pedig könnyedén rábaszhatok. Ha meg akart volna ölni, nem hiszem, hogy nehezére esett volna, mégha egyébként tudom is kezelni az elemeket. Azt végül nem teszem hozzá, hogy fogalmam sincs a határaimról, mivel talán nem most, vagy nem vele kellene kitapasztalnom. Úgy érzékelem, hogy dühös, s nem szeretném tovább provokálni.
Aztán a vízben hagyom, hogy a mágiám végre kedvére kiszabaduljon testem börtönében. Eddig csak azt lestem, hogyan tudok a legminimálisabb felhasználásával megoldani mindent, ám most jól esik szabadjára engednem. Végtelen nyugalom áraszt el, s nem is gondolkodom szinte, ahogy felé zúdítom. Hiányzott már ez az érzés. Eddig veszettül tartalékoltam, mivel fogalmam sem volt, mikor lesz rá szükségem. Az angyal óta ezerszer elővigyázatosabb voltam, de most végre úgy éreztem, hogy minden megkötés nélkül használhatom. Nagyon úgy tűnik azonban, hogy téves gondolatba ringattam magam. Beleth közelében csak egyetlen másodpercre hunyom le a szemem, hogy ellenőrizzem, tényleg kontrollálom-e az egész víztömeget. Azonnal kipattannak, amint megérzem a mágiáját, de késő. Nem vesződöm a vízzel, mégse tudok időben reagálni, oldalra repülök. A levegőben pördítek egyet a testemen, hogy talpra essek, majd pedig lassítom és tompítom is a zuhanás sebességét. Nem jut azonban másra időm, ugyanis mellettem terem. Rebbenek a fejemet érő ütésre, igyekszem kikerülni, s ezzel egyidőben messzebb kerülni tőle. Nem vagyok valami jó közelharcban, nem véletlen szeretem a kardot, ami távolságot és hosszabb reakcióidőt biztosít. Későn, de eszmélek arra, hogy nem támadja az arcomat, hanem a mellkasomat vette igazából célba, de addigra már mindegy. Az ütés ereje elég nagy, legalábbis nekem, talán nem viselne meg ennyire, ha démon lennék, ámbár azt biztosra veszem, hogy nagyobbat is üthetett volna, ha akar. Mellkasom izomzata fájdalmasan rándul össze, meg is tántorodom, sőt, botladozva próbálok talpon maradni, erre azonban nem ad lehetőséget. Testem erőtlenül hanyatlik el, ahogy fellök, majd cipőjének talpát a nyakamra helyezi. Egyetlen rövid másodpercig próbálnék csak zavarodottan szabadulni, de aztán sikerül úrrá lenni a szervezetemen. Elernyesztem az izmaimat, úgy pillantok fel rá, de még mindig nem értem, mi van most. Teljesen összezavart. Kimondottan zavar, hogy fogalmam sincs, mit akarhat hallani. Elmondhatnám az igazat, de biztosra veszem, hogy akkor gondolkodás nélkül összezúzná a légcsövemet, ami bár csak rövid ideig lenne halálos, roppant kellemetlen lenne.
- Nem tudom, mi erre a jó válasz - ismerem be a hiányosságom. - De tényleg szeretnék tanulni tőled, mert vannak bőven hiányosságaim - felelek neki, s ezutóbbi még igaz is. - Szeretnék használható szövetségeseddé válni - többet tényleg nem tudok neki mondani, de ki tudja megelégszik-e ennyivel.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 20, 2020 1:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Training Day

Beleth & Nieven


- Aha, már jó ideje tanulok a mester szinten lévő démonoktól mindenfélét, de ilyennel még nem találkoztam, pedig elhiheted, nem egy párszáz éves kis pöcs vagyok. - Válaszolok húzva a szám, a kijelentése, hogy mi démonok, már régen elbukott, nem hiszem, hogy az lenne és ezzel a kis trükkjével még inkább azt mondom, hogy köze sincs hozzánk, ilyet mi nem tudunk. Szerintem kamu az egész és csak a levitációval egymáshoz vonzotta a tárgyakat nem lehetett messze elrejtve az a kés, volt ideje eldugni előlem, hogy ilyen baromságokkal bizonygassa, hogy ő mikre képes.
- Ha ennyire zseni vagy, talán szerepet kéne cseréljünk. - Jelentem ki hűvösen, összehúzva a szemem egy kissé, nem tetszik, ha hülyére akarnak venni. A földbuckák nem okoztak gondot, a tornádóból is szinte könnyedén kijön, már bánom, hogy nem voltak ott kövek is, amikkel összezúztam voltam kicsit benne, hogy ne boldoguljon idő előtt a feladattal. Mit kéne neki tanítanom, fogalmam sincs, úgy fest mindent tud, amit kell. A vízbe gázol pancsikolni, hullámot gerjeszt, hogy elmosson a parton, magamban nevetnem kell ezen az egészen, nem mozdulok egy leheletnyit sem, hagyom, hogy a közelembe sodródjon, majd mikor a víz tetejére kerül, felfelé görbül a szám széle és a vizet széllel ölelem körbe, hogy egy szárazföldi örvényt hozzak létre, amibe elrugaszkodva a földről, levegővel jómagam is körbevéve oda levitálom magam köré és amint meglátom, a hajánál fogva rántom ki a vízből és hajítom oldalra le a földre. Ahogy megérkezik én is ott termek és egy jobb horoggal közelítek a feje felé a jobbommal, ez csak elterelés, nem viszem be, a bal kezemmel húzok be valójában neki a gyomorszája környékén, remélem ezt megérzi és utána könnyedén fellökhetem, hogy a torkára lépjek a bakancsommal.
- Mi a faszt akarsz tőlem kislány valójában? - érdeklődöm nem túl kedvesen, a napszemüveget oldalra elhajítva a földön, hogy láthassa, mennyire nem az vagyok, akivel az előző alkalmakkor találkozott, elegem van a kedvességből, idegesít hogy nem tudom mi ő és még szórakozik is velem, hogy tanulni akar, holott olyanokat is tud, amit démon nem tudhat.


Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2