Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 4 GadHg7Q
Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 26, 2020 7:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4Lucifer & Belphegor


N
em mondom hogy nem vagyok betojva, igazából simán egy csapásra véget érhetne közel kilencezer éves életvitelem, de egy percig sem adom meg az örömöt hogy félelmet lásson rajtam Lucifer. Kiszedem magam a hurokból, de nem azért, hogy lenyűgözzem a nagy urat, csak eluntam a lófrálást a magaslati levegőben. Így elé pattanva beszélgetek vele tovább, míg fel nem bőszítem annyira, hogy felpattanjon ültéből, rántást érzek a föld felé, mintha mázsákat kötöttek volna csípőmre, térdre zuhanok, a jobb reccsen egyet az érkezés hirtelenjében a balos csak szimplán felreped. Behunyom a szemem egy pillanatra és csattan arcomon a mérhetetlen erejű pofon. Míg Lucifer közli, hogy befogom a lepcsest, én gondolatban kiröhögöm a helyzetet, ez olyan "térdelj le és szeress" helyzet. Nagy akarat kell hozzá, hogy ne röhögjem arcon a Pokol Urát. De f@szomat, én ne beszéljek?! Ez annyira lelombozó. Felszisszenek ahogy arcom tenyere közé fogja, ég a pofon helye is. Aztán ellök magától és körülöttem kezd sétálni. Hát ezt nem tudom megállni szó nélkül.
-Te keselyű voltál előző életedben?-már mögöttem is van elkapja a nyakam, fejem hátra feszíti, úgy suttog a fülembe. Bele borzongok egy pillanatra, aztán mikor végig nyal a pofon helyén szemem forgatom. Hát mi vagyok én, valami cukorka? De arulcsapásként ér a felsimerés szavai nyomán.
-Az ark halott?-na ácsi, oké hogy hallottam róla, de akkor ezek szerint igaz is, viszont tutira nem mi voltunk.
-Tehát a szóbeszéd igaz...-Lucifer biztosan nem azért mondja, mert én közöltem vele, hogy már nem hozhatja vissza, ezt én pusztán bosszantásképpen mondtam neki. Démonberkekben előbb terjed a szó, mint kellene. Ráncolom a homlokom és mélyen elhallgatok egy időre. Próbálom felidézni, hogy mi történt, mit is csináltunk Beliallal, de egyszerűen nem fér a fejembe.
-Nem öltem meg Raguelt!-közlöm egyszerűen és megrázom a fejem miután olyan durván elenged.
-Mosom kezeimet! Még élt mikor megmentették...-emelem tekintetem Luciferre, ha esetleg rám figyel, még azt is láthatja hogy nem kamuzok. Szó sem volt soha angyal öldöklésről. Tény hogy kínoztuk, de nem halt bele. Itt valami akkor nagyon nem kerek. Valaki itt g3c!re keresztbe tett. No de sebaj, ha a kedves főnök nem hisz nekem hát bumm. Akkor búcsút veszek magamtól és remélem azért kapok egy cuki sírhelyet a Lordi Palotának udvarán ééés reménykedem benne Belial azért csak meggyászol és nem keres rögtön új bizalmast. Vajon kitettem magamért az évezredek alatt? Muris ezen gondolkozni mikor nagyobb gondom is van ennél.
-Egyébiránt, ha már kimondtad... Igen gondolat voltam a fejedben, de megalkottál. Mégis milyen céllal?-kérdezek rá, hiszen nagyon érdekel, sosem foglalkoztatott különösebben a dolog, de most hogy hallottam felpiszkálta a fantáziámat. Vajon milyen célja volt amikor engem és a testvéremet teremtette?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Lucifer


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 4 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 26, 2020 5:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


I am the Devil
I am the BOSS... I am the MASTER of hell  
TO:@Belphegor

Jártatja a száját, csak felesleges köröket futja azzal, hogy lenyűgözzön, nem olyan nagy dolog kiszabadulni egy ilyen hurokból. A merészsége az egyetlen ami meglep, tényleg velem próbálkozik, más démonok simán csak lógtak volna itt, addig a pontig, amíg ki nem szakad a karjuk a helyéről. Szemöldökömet ráncba húzom, azért arról nem volt szó, hogy a mocskos lábával összekoszolja az öltözékemet.
Unott arccal nézem végig, ahogy kiszedi magát a pácból, leporolom a nadrágom szárát, még mielőtt megszólalnék.
- Ugyan kérlek, ehhez korábban kellett volna születned, hogy engem meglepj. - Közlöm vele, csak a miheztartás végett. Felállok, hallgatom a szájalását, tényleg ennyire bárgyúra alkottam őket? Tényleg nem veszik észre, hogy kivel beszélnek? Még kompromisszumokat közöl velem... velem, a pokol urával, ha eddig nem is égett a fejem a harag tüzes poklával, amikor kiejti Raguelt nevét a száján, elborul az agyam. Hirtelen gyorsasággal termek előtte, nagy erővel zúdítom rá a térdelés parancsát, hogy remélem a térde feltöri a földet, vagy legalább a térdkalácsa ketté törik. Jobb kezemmel lendületből pofán vágom, majd markomba szorítom arcát kétoldalról, másik kezemmel belemutogatok az arcába.
- Még egy szó és kitépem a nyelvedet! - Erőből lököm hátra, és rázok magamon egyet, hogy az idegességet eltüntessem, és ismét csak belülről fortyogjak. Még nem akarok neki nagy károkat okozni, azt akarom, hogy kimondja, hogy nem csak ő volt benne, hallani akarom, ahogy elárulja Belialt.
Hűségről hadovál, pont nekem, a teremtőjének. Majd a végén meglátjuk, hogy ugyanebbe az irányba fog e hajlani.
Szinte érzem, ahogy belülről remegek, kedvem lenne addig ütni, amíg be nem szakad a feje, és pont ezért döntöttem úgy, hogy csak pofont adok neki, mert félő, hogyha ököllel ütöm, áttöröm a koponyáját és a másik oldalon lyukad ki a kezem. Körbe sétálok térdeplő alakja körül, megforgatom vállizmaimat, hogy ezzel is oldjam a feszültséget.
-Nem te döntöd el, hogy letérdelsz e, vagy sem. Nem te döntesz arról, hogyan fogjuk megbeszélni a dolgokat.- Leguggolok mögötte, és átkarolom a nyakát bal kezemmel, a jobb tenyeremet a homlokára tapasztom és magam felé húzom, közel hajolok a füléhez és úgy beszélek hozzá tovább, visszafojtott mély hangon. - Nem te döntesz afelől, hogy megölöd a nővérem, vagy sem. Te kurvára nem dönthetsz semmiről, még arról is én döntök, hogy levegőt vehetsz e a következő perben. Én teremtettelek és el is vehetem azt amit adtam, akkor, amikor én akarom! -A mondat végén végig nyalom az arcát ott, ahol a pofont adtam neki, ha kiserkent a vére azt is lenyalom.
- Tudod mi vagy te, egy gondolat a fejemben, egy porszem a levegőben, semmi más. Hátra hajolok tőle, miközben felállok mellőle, durván engedem el, hogy érezhesse a haragomat, noha most nem bántom. Érzem, hogy mi lesz ennek az egésznek a végkimenetele, darabokban fogom elküldeni Belialnak, mivel én nem fogok utána futkározni, megvárom, míg ő maga jön el Belphegorért.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 4 GadHg7Q
Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 25, 2020 5:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4Lucifer & Belphegor


T
alán kétszer voltam Lucifer előtt eddig a teremtésem óta, bosszantó, hogy hamadízben pedig megbüntet. Mókás vagy nem, de elvagyok, szórakozom vele és a saját helyzetemen egyszerre. De most mit csináljak, ilyennek teremtettek, nem az én hibám. Mikor kifordul a vállam a talpnyaló feljebb húz. Eltorzul az arcom.
-Ó hogy b@szódjatok meg.-röhögök fel kínomban, ez olyan rémes. Lucifernek minden szavamra van egy válasza, főleg miután elmondom Raguel mennyi ideig élvezte a vendégszeretetet.
-Hidd el nem unatkoztam, minden egyes pillanat úgy telt ahogy akartam. Szárnyszegés hogy ne röpködhessen, a rúnák hogy ne használhassa a képességeit... Pazar volt na.-vigyorgom telibe a Pokol Urát, egészen addig míg tenyerét hasamra nem teszi és lök egyet rajtam. Aú! Mocskos húzás ez Lucó. Felüvöltök ahogy sokadjára is megpördülök és hátra lendülök. F@szomba az egésszel. Ám jól hallható minden szavamon hogy soha nem árulnám el Viszályt, mindent egyes számban mondok ki. Említést sem teszek Belialról. Akkor sem mikor Lucifer kérdez róla. Még jó vállamat rántom meg és unott képet vágok a témához. De mikor befejezi mondandóját akaratlanul is nyílik a szám.
-Nem vagyok köpőlégy! A bizalmasa vagyok nem az asszonya hogy tudjak minden lépéséről. Keresd meg ha annyira böki a csőrödet!-kezdek bele felfújva kis pofimat míg nem Lucifer elém ül és ismét ad egy lökést. Felszisszenek, csak zsibbadjon már el, akkor legalább nem fogom érezni!
-Hidd el, én nem bánom hogy mindent a nyakamba teszel. Maximum lerendezem vele egyszer. De az legalább már a mi dolgunk lesz csak.-sziszegések közt préselem ki a mondatot miközben még mindig hintázom. Ez nem fogom sokáig hagyni. Eztán nem kedves nagy főnök teóriákat tár elém, megemelem a szemöldököm.
-Nyilván telibe röhögnélek, mert hogy én le nem térdelek egy ilyen dolog miatt az fix! Amúgy szerintem nem tudna megtartani. Nézd már hogy izzad.-bökök fejemmel a félszeműre. Lucifer még pár dolgot közöl, ami nyilván csak az ő fejében látható, mert ezeket a verziókat nem is tudom elképzelni.
-Nekem jobb ötletem van. Nézd meg hogy szabadulok ki ebből a slamasztikából. Aztán kitalálhatsz valami mást. Ha többet lógok magasabb leszek nálad.-kacsintok és ahogy felé lendülök talpaimmal a térdét érintve veszek lendületet egy fájdalmas üvöltés keretein belül, de a következő pillanatban már a gerendán vagyok. Szabad kezemmel leoldom a hurkot az ujjamról a kötelet ledobom aztán vissza leugrok Lucifer elé.
-Esetleg hajlandó vagyok civilizáltan beszélgetni, de négyszemközt. Ha megoldható.-vonok vállat, elmenekülni nem szándékozom, itt állok előtte, de kiszabadulni ildomos volt. Miért nekem kellett volna lenézni rá, tök ciki, az én szemszögemből tutira.
-Szóval b@sztatsz még egy kicsit vagy inkább kitalálsz valamit amivel helyzeti előnyt kovácsolhatsz? Mert Raguelt már nem hozod vissza ezzel.-fejezem be mondandómat kissé oldalra billentett fejjel. Megfogom kifordult vállamat és egy rántással a helyére teszem, csak arcom rándul meg egy pillanatra közben.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Lucifer


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 4 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 24, 2020 2:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


I am the Devil
I am the BOSS... I am the MASTER of hell  
TO:@Belphegor

- Látom bizony, hogy hova jutottál, és te kíváncsi vagy, hogy eme tettekkel hova fogsz? - Kedvem lenne a csikorgatni a fogaimat dühömben, de persze nem teszem. Nyugodt, és kimért vagyok, még tartom magam. A szemtelenségének már lassan új szinteket, és új piedesztálokat kell állítani, talán meg is kaphatná a csúcs Belphegor nevét.
Hová tettem a fejem, amikor kihagytam az ütközőket ezeknek a fejéből, valószínűleg csak apámnak akartam betenni, hiszen mi is idegesítőbb, mint az, ha olyat alkotok ami végtelenül pofátlan módon nem foglalkozik azzal amit a nagy úr mond, igen, hát, ez most nekem is betartott. Persze azt akartam, hogy képesek legyen a legmegátalkodottabb dolgokra és ne kelljen állandóan elmondani, hogy melyik kezük melyik, de arra nem számítottam, hogy örök életükre olyanok lesznek, mint a gyerekek. Nem tanulnak semmiből, csak azt hajtják, hogy egyre feljebb és feljebb jussanak az általuk állított listán.
- Okoskodunk-okoskodunk? - Mosoly kúszik el a számon és ezáltal lassan az egész arcomon, ahogy hallgatom az apró szisszenéseket és a pukkanó hangot. A válla megadja magát a nyújtásnak. Intek a démon felé, hogy egy leheletnyit emelje feljebb, érezze csak milyen a gravitáció.
- Huszonöt év, nahát, nem gondoltam, hogy ennyi évetek volt unatkozni, de ne aggódj, ezek után nem lesz. - Elgondolkodok és már folytatom is - bár gondolom neked itt lógva huszonöt év meg sem fog kottyanni, ugyebár. - A mondat végén ráteszem tenyerem Belphegor hasára és egy leheletnyit meglököm, hogy hintázni és pörögni kezdjen a teste. Körbe sétálok himbálódzó teste körül. Olyan régen volt már, hogy én kínozhattam, általában kiadom a munkát másnak, de ezt most nekem kell megtennem, és b@sszottúl jó érzés. Így jár az a gyermek, aki szembeköpi a teremtőjét.
- Mond csak, tudom, hogy Belial is részese volt a dolognak, merre jár? Milyen érzés, oh, beszélek itt sületlenségeket, milyen gondolatok járnak abban a csöpp kis agyacskádban, hogy te kapod meg az összeset, ami kettőtök között akár el is osztódhatna? Biztos örülne neki, ha meglátná, hogy milyen gyönyörűen várod itt, hűségesen.- Hüvely ujjamat betámasztom az állam alá, és mutató ujjammal az ajakamat ütögetem, ahogy a gondolataimat kiterítem Belphegor elé.
Elveszem a széket, ami még előbb a démon segge alatt volt, elé húzom és helyet foglalok. Leporolom a láthatatlan szöszöket az ingemről, közben keresztbe teszem a lábam, felemelem a lábfejem, és meglököm vele Belphegor térdét, hogy ismét himbálódzón egy kicsit.
Egy remek ötletem támad, amit egyből meg is osztok vele.
- Szerinted mi történne akkor, ha most rád parancsolnék, hogy térdelj le? Szerinted van olyan erős a mi kis démonbarátunk, hogy fent tartson? -Érdeklődbe tekintek hátra a kis félszeműre, szinte izgalomba is jövök, vissza fordulok a nőszemély felé.- Vagy lehet, hogy elszakad a kötél, vagy kiszakad a karod a helyéről, oh, megannyi lehetőség, és mind olyan mókásan hangzik. - Nevetek egyet, és várom, hátha neki még viccesebb teóriák alakulnak ki elmécskéjében.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 4 GadHg7Q
Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 23, 2020 6:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4Lucifer & Belphegor


N
ehezen térek észhez, de amit kivesz szemem elsőre. Hát elhiszem hogy nem jól látok. Egy széken ülök és igyekszem újra démonná törzsfejlődni, mocskos módon leütöttek, velem szemben a pokol ura. Ezek nem szép kilátások. B@szkiii, elkaptak, én mekkora szerencsecsomag vagyok. Miután rendbe szedtem agytekervényeimet és rendesen működni kezd odabent a rendszer már szólásra is nyitom a számat, de mondandómban azért csepp tisztelet sincs, hát sajnálom ilyennek teremtettél Lucifer. De azért nagyon imádlak, csak nem most akartam családi talit.
-Majdnem kilencezer éve járom a poklot, hidd el, tapasztaltam már gáz dolgokat.-ütöm vissza csípőből a labdát és vállat vonok. Realizálódik a kép miért vagyok épp Lucifernél. Az arkangyalos sztori. Úúú kemény huszonöt év volt, mondjuk nem nekem, inkább a tollasnak. Mutatóujjam feltartva közlöm, hogy tisztában vagyok miért voltak velem ilyen barbárok az bérencei. Repül is ujjamra a kötél hurok, vagyok annyira kába még, hogy ne tudjak elugrani. Ez most nem jó. Nagyon nem! Lucifer nekifeszül és én a levegőbe emelkedem az ujjamnál fogva.
-P!csába már!-üvöltök fel ahogy roppan az ujjam és lejjebb enged a pokol ura.
-Hányni fogok ha lifteztettek!-imitálok bokákolást ahogy át leszek adva egy csicskásnak és megint magasabbra kerülök, mint szeretnék. Megtehetném, hogy másik kezemmel megfogom a kötelet, de nem teszem. Érzem ahogy fordul ki a vállam, nem szeretnék sokáig ebben a testhelyzetben lenni. Lucifer szinte végig a szemembe néz, kezd feszélyezni a dolog, oldalra is kapom pillantásom, de megfeszül az arcom, nagyon enged vállamban az izület. Aztán egy kérdést kapok, felvonom szemöldököm és pillantásom visszatalál a Lucóra. Ez most költői kérdés? Mélyet sóhajtok.
-Nos, jó szórakozás volt. És tudod vannak hűséges démonok, de vannak olyanok akik icipicit feszegetik a határokat. Na, gondolom leesett, hogy a második csoportba tartozom. Nem hiába tartok ott a ranglétrán ahol tartok.-mondandóm közben gyakran szisszenek fel, aztán végre engednek odabent a dolgok és kifordul a vállam a helyéről, ezt jó lesz éjjel összepofozni gondolom a sikoly közben ami elhagyja számat.
-Minden esetre, ugye tudod, hogy huszonöt évig csináltam? Nem újkeletű a dolog.-eltorzult arccal mondok még pár dolgot, aztán elhallgatok, nézem hogyan mászhatnék ki ebből a helyzetből. Bár ha jól sejtem és fellendülnék a gerendára annál nagyobbat kapnék utána. Legyen, Luciferre bízom a dolgokat.
-Akár be is fejezhetjük. Meghalt, megsiratták, ez az élet rendje.-azt a mocskos érzéketlen fejemet. Csak nem bírom ki hogy ne szóljak. Konkrétan magam alatt vágom a fát. Pazar alakítás Belphi...
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Lucifer


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 4 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 22, 2020 8:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


I am the Devil
I am the BOSS... I am the MASTER of hell  
TO:@Belphegor

A tüzes harag éget belülről.
Nem, nem, ezt aztán kurvára nem engedtem meg. Vérben forog mind a két szemem, amikor a hír eljut hozzám és tudatosodik bennem, hogy a parancsom ellen mentek.
Alapjában véve engedékeny vagyok a kis démonkáimmal szemben, nem olyanok, mint az angyalok, sokkal mókásabbak, élvezik a létet, amivel megáldottam őket, de amikor nem fogadnak szót nekem, akkor az rohadtul fel tud dühíteni. Egy arkot elrabolni, kínozni, mit gondoltak, nekik nem elég az összes ember aki ide kerül a pokolba, vagy egymás gyilkolászása, vagy a sima kis angyalkák, nephilimek játékszernek, még az arkokra is rámennek?
Szerencsénkre nem ide került a lelke, mert ha még hallgatnom is kellett volna a nyavajgását a végtelen időkig, - bár ez még teljességgel lehetséges is -, na akkor biztos, hogy a démonokat a hüvelyujjuknál akasztom fel, hm, ez nem is rossz ötlet.
- Hozzatok valamit amivel felköthetem a mihasznákat. - Parancsom felharsan és visszhangot ver a körülöttem sertepertélő démonok között.
Alig telik bele kis időbe, és a kötél mindkét fele a kezemben van, átdobtam egy hevenyészett gerendán. Az ájult egy szem démon pedig a szemét nyitogatja egy széken ülve, most hozták elém, még pont időben ahhoz, hogy a haragom a tetőfokára hágott. A másiknak, majd ő általa fogok üzenni.
Kaján vigyor ül ki a szám sarkában, ahogy látom, hogy tudatosodik benne, hogy kivel is néz farkasszemet.
- Fáj? Oh, még semmit sem tudsz. - Ciccentek egyet a nyelvem hegyével, még nem tudja, hogy mi a fájdalom, de ma este ő is megláthatja a sötétséget az alagút végén.
Újabb méreghullám fut át rajtam a nemtörődömségét látva, és még mutogat is nekem. Itt az ideje, hogy megtanítsam a jó modorra, ha már anyja nem volt, aki megtegye. No nem baj, anyád helyett leszek anyád.
Egy könnyed szorító hurkot dobok az ujjára másodpercek alatt, majd teljes testsúlyomat bele adom abba, hogy a kötél másik végét megrántsam, ezáltal a démonnő először magasan köt ki, de aztán visszacsapódik ahogy lejjebb engedem, apró reccsenést hallatva, a mutatóujjánál fogva lóg, pont csak annyira magasan, hogy a lába ne érje el a földet. Bal kezemben lazán kitartom a súlyát, és mélyen a szemébe nézek, de mielőtt megszólalnék magamhoz intek egy másik démont, hogy fogja meg a kötelet, de az feljebb is húzza egy fél méternyit.
- Vissza te nyomorult, vagy te leszel a következő, aki itt fog lógni! - Kiáltok rá a szerencsétlen félszemű démonra, így szépen visszaengedi olyan magasságba, hogy kényelmesen nézhessem a démonkát.
- Ugyan Belphegor, mond el nekem szépen, még is mi a poklot gondoltál? - Haragom még nem engedem szabadjára, teljesen higgadtan, enyhe mosollyal kérdezem ezt tőle. Az, hogy mit hoz fel érvnek, nem is igazán érdekel, de megadom neki azt a nevetséges reményt, hogy azt hihesse, kibékíthet.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 4 GadHg7Q
Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 20, 2020 10:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4Lucifer & Belphegor


K
eveset tudni arról mi történhetett, mi is volt a valódi célunk az ark elrablásával, viszont mocskos jól szórakoztam. Úgy hírlik kiszabadították a nyavalyást és meglógott, de én már hallottam olyat is, hogy halott! A kénkő és a forróság körül ölel, itthon vagyok. Belial maradt a földön, meg kellene keressem a testvéremet, legalább újra együtt lehetnénk. Szórakozottan lépek ki a Lordi palotából és útnak indulok. Kis kezemben tőrömet dobálom és teszem egyik lábamat a másik után, tudom merre kell mennem, hogy megtaláljam ikremet. 6972 év... Ennyi ideje szolgálom már Viszályt, belegondolni is veszélyes, hogy ezt így végig nyomtuk. Leporolom a ruhámat és tekintetem a távolba veszik, mintha mozgolódás támadna. Elindulok arra, sietősre veszem a tempót, de nem szaladok, mindössze szaporák a lépteim. Démonok vannak előttem, úgy egy maroknyi csoport. Ám nem tudom beazonosítani, hogy kik lehetnek. Na bumm, nem kell mindenkit ismernem ám. Van nekem elég dolgom. De ahogy odaérek már látom magam előtt, hogy én ugyan nem találkozom ma a testvéremmel. Még pár lépés hogy a tömeg közé surranjak és megnézzem mi a helyzet, az utolsó pillanatban veszem csak észre szemem sarkából, hogy valaki közelít, de már nem tudom védekezésre emelni a kezem. Valami tompán csattan a tarkómon és elsötétül a világ. Nem tudom mennyi idő telik el, na meg azt sem hogy hol vagyok, már csak Lucifer pofiját látom. Kezemmel a tarkómhoz nyúlok.
-Ez b@szottul fájt ám!-morranok fel ahogy masszírozni kezdem egy ponton fejtartó szerkezetem darabját. Talán még tekintetem nem is tisztult ki igazán, pislognom kell párat. Még mindig Lucifert látom. Óóó!
-Üdv Főnök. Mi a szitu?-elhúzom a számat, azt hiszem jól beleültem a gangeszba.
-Ne mondj semmit, Raguelről van szó...-emelem fel mutatóujjam, húúú de hogy fog az én fejem fájni. Essünk ezen túl gyorsan!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 4 GadHg7Q
Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 20, 2020 9:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


***
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7