Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 3 GadHg7Q
Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
925
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 17, 2020 7:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextLucifer & Belphegor


T
iszta gonosz a Főni, bár mondjuk simán telibe.... Na itt jön a cenzúra okés? Szavaira felvonom ívelt szemöldököm és vigyorogni kezdek. Nofene, Lucifer akkor ébredezni látszik??? Itt volt az ideje amúgy.
-Na, akkor legalább már elértem valamit.-köhintek szemtelenül és kezemet vizsgálgatom amin ott éktelenkedik a szúrás nyoma. Ha jobban szétfeszítem a kezem még át is látok a lyukon, ez tök ciki. Mondtam hogy a jobbat szúrja! Mikor közli, hogy üljek le én döntöm el hová, így perdülnek tova a fehér terítőn a kínzó cuccok és arra a részre telepszem ahonnan eltakarítottam az anyagot. Mikor ismét szólásra nyitja száját apa felröhögök. Na ne csináld... Itt a csicskád, én el nem pakolok az fix!
-Te sem vagy százas...-szívom be élesen a levegőt, aztán gondolok egyet, a plafon felé pillantok és nyelvemet kidugom alul a lyukon és úgy öltök nyelvet Luciferre. Jelezvén nem tetszésemet a feladat irányában. Persze így újra elered a vérem, de annyi baj legyen. Saját hülyeségem miatt szisszenek egy nagyobbat, de aztán hamar ismét helyére kerül a nyelvem, hiszen beszélni akarok.
-Hogyne mester, igen mester... Hangyát boksz kesztyűben...-afektálok és ahogy széttárom kezeimet bal kezemből pár csepp vér a terítőre érkezik.
-Odanézz... Végre mintás. Igaz nem gyerek... Belphi-minta.-kuncogok, aztán ahogy kezével a fejemhez ér oda ütök jobbommal.
-Az tabu! Nem vagyok a kutyád! A csicskásod ott áll melletted. Ne rajtam gyakorolj.-ingatom fejemet és undor ül ki az arcomra. Az a csiklandozó érzés pedig nem hagy az állam környiékén, hát ismét oda kapom a kezem. Rendes felb@sz hogy még mindig vérzek.
-Inkább ezt varrd össze!-mutatok az áll csont mögé és lerázom a kezemről sötét véremet. Kérdését figyelmen kívül hagyom, nyilvánvaló hogy szórakozni óhajt velem, hát nem adok neki örömet, hogy kibabráljon velem.
-Csak egy cigit, a többire teszek magasról.-bököm végül mégis oda, hátha alapon, de sejtem, hogy ugyan úgy átnéz a kérésemen, mint ahogy kérdését feltette. Összeszűkűlt szemekkel nézem ahogy megint előkerül a szenteltvizes üvegcse és belekerül a bőrfonal. Jajj... Jobb ötleted nincsen? Komolyan... Forgatom a szemeimet miközben kiadja a feladatot a félszeműnek. Röhögnöm kell, Belialt nem fogja megtalálni... Arra szemernyi esélyt nem látok. Ha ő el akar tűnni akkor eltűnve is marad! Komolyan én ezt már tapasztaltam.
-Hallod! Nem vagyok a tiéd. Senkié se vagyok! F@sznak kell rám tenni a k!b@szott birtokjelzőket?-azt mondja Belphegorommal... Megesz a guta... De kajak... hogy ebből mennyi harcom volt Beliallal is az elején... Mondjuk tőle már elviselem, de évezredekről beszélünk, nem órákról... Amúgy mióta is vagyok már itt? Eltelt legalább két óra? Kötve hiszem sajnos. Morcosan fújom ki a levegőt és szúrósan tekintek a Pokol Urára. Közben úton útfélen csöpög belőlem a vér, hát most mit csináljak, nem fog csak úgy begyógyulni... Ha nincs itt Belial akkor aludnom kell. De jelen esetben nem sok esélyt látok erre. Mikor kezem felé lendíti az üvegcsét megfogom balommal és már villan is szemem ahogy óva intő szavai elhangzanak elengedem a kis üveget és figyelem ahogy lassított felvételben a padló felé zuhan. Persze kis akciómat nem úszom meg sértetlenül, ugyanis csepeg a fonalból a szentelt víz ami pont a combom fölött lóg és a felfreccsenő cseppekből is kijut jónéhány a lábszáramra. Felüvöltök a fájdalomtól és oldal irányba leugrok az asztalról is.
-Odasüss...-sziszegek a fájdalomtól, ugyanakkor vigyorogva.
-Milyen ügyetlen ez az okos démonka.-biccentem haloványan fejem lefelé és csak szemeim emelkednek felé gonoszkásan. Következő monológján elcsodálkozom. Most komolyan fordított esetben kellene gondolkoznom? De a válasz már ott csücsül átszúrt nyelvemen.
-Ha magamból indulok ki elválasztanám a fejed a testedtől és a hulládon ülve pucolnám meg a koponyád az inaktól és a szövetektől.-vonok vállat egyszerűen, majd hozzá teszem: -Ez az én verzióm.-
Azon viszont elagyalok, hogy milyen büntetést is szabnék ki... A helyzetre való tekintettel és ha megnézem azt hogy amúgy valójában én mit is csináltam... Amit ugyebár Lucifer nem tudhat... Mélyet sóhajtok.
-Nos... Hangozzon bármilyen nyálasan... Bele láttál a fejembe... Láttad mi a stájsz.-kezdek bele miközben visszasétálok az asztalhoz és megtámaszkodom a lapján.
-Én megparancsolnám, hogy a legmegátalkodottabb, legzsiványabb démonomat tartsd féken... És ha a fordított helyzetet nézzük... Azt sem merném megígérni hogy nem közölném hogy vesd be bájaidat.-pillantok Lucifer szemeibe, hiszen tudom, mindent látott... Belial ugyanúgy változik mellettem, mint én mellette. De beszélgető partnertől függ az is, hogy hogyan is nyílik a szám, hogyan beszélek. Én tudom kezelni, hogy Viszály ne úgy keltsen káoszt... Tudom őt mérsékelni, bár a miért... Az még számomra is vakfolt.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Lucifer


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 3 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 17, 2020 4:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


I am the Devil
I am the BOSS... I am the MASTER of hell  
TO:@Belphegor

Olybá tűnik, hogy mindegy, hogy mit teszek ezzel a démonnővel, akár ki is vághatnám a nyelvét, akkor is tovább hadoválna, ha érteném ha nem. Egyszerűen képtelen arra, hogy befogja a kereplőjét.
Izzik bennem a harag, de úgy tűnik mind hiába, erre a lényre nem hat a haragom, nem hat az, hogy megpróbálom megnevelni.
- Belphegor kedvesem, nem kenyerem megölni a démonaimat, de te már nagyon kezded átlépni azt a határt, és lassan kedvem lesz téged darabokra szedni. - Bár nem érdekel a csacsogása, még is végig hallgatom azt amit mond, a nagy részét figyelmen kívül hagyom, háttérzajnak fogom fel. A dobozra nézek, amit még akkor tettem le az asztalra, amikor félszemű démonom visszatért a varró készlettel.
A tűbe befűzött cérna végére csomót kötök, amíg őnagysága óhajt a közelembe jönni és végre leül az asztal szélére. Végig nézem, ahogy a szemtelenségét tovább viszi, foltozva mindent össze a vérével, és a kínzóeszközeimet is szinte lesepri az asztalról.
Fél szemöldökömet megemelve, nézek rá. - Azt tudod, hogy ezt, - mutatok mellé, az imént említett tárgyakra, - majd te teszed szépen rendbe, szépen megtisztogatod, és visszahelyezed a bőrtokjába minden egyes darabját. Az, hogy mi dolgod lesz, egy szavad nincs, ami beleszólás lehetne, jobb ha tudod, hogy akár arra is kérhetlek, hogy a sószemekből válogasd ki homokszemeket. Nem vagy abban a helyzetben, hogy érdekeljen, hogy mit kívánsz. - A mondatom végén megsimogatom a fejét. - Tessék ez azért járt, mert le tudtál ülni, gratulálok, okos kis démon vagy. - Mondom ezeket mind érdektelen képpel.
-Milyen engedményekre gondolsz?- Amíg hallgatom újabb fecsegését a semmiről, mert nyilvánvalóan nem is érdekel, hogy mire gondol, de hagyom neki, had higgye azt, hogy bármi érdekeltséget is mutatok felé, addig átnyújtom kis hűséges démonom felé a már befűzött tűt. Kiveszem zsebemből a szenteltvizet, és lecsavarom a kupakját. A magyarázása közepette néha behümmögök egyet, mintha figyelném mit locsog.
-Emeld csak följebb. - Szólok a félszemű démonom felé. A cérna végét bevezetem a kis üvegcse nyílásába és szépen lassan bele engedem az egészet. Elveszem a démonomtól a tűt, intek felé, mehet is ki, ám még mielőtt elindulna még eszembe jut a doboz, amit már gondosan ide készítettem. -Keresd meg Belialt, és add át ezt a kis ajándékot neki, amit a kedves kis cserfes Belphegorommal csináltam. Mond neki, hogy ha szeretné még látni, akkor igyekezzen ide érni, nem tudom, hogy meddig leszek képes elviselni.
Jobb kezemben az üveggel ballal pedig tűt fogva vissza fordulok Belphegor felé.
Lenézek magam elé, ahova a vérét csöpögtette. - C-c-c Belphegor, így sok munkád lesz. - Felemeli előttem a kezét, mutatva a szép kis lyukat amit szúrtam rajta.
-Igen, látom, nagyon szép lett, bár forgathattam volna nagyobbat a tőrön, és akkor lehet még szebb lett volna. - Feljebb emelem a tűt, így a cérna egy része kiemelkedik a vízből.
- Fogd ezt meg. - Nyújtom Belphegor sérült keze felé az üvegcsét. -Segíthetsz, ezzel is mutatva, milyen kezes kis démon vagy, és a te érdekedben mondom, hogy ne lötyögtesd ki, mert az kibaszottul fog fájni neked. - Jókedvemet nem rejtem véka alá, és gonoszkás vigyor teríti el számat.
-Egyébként nem is tudom, hogy te mit gondolsz. Szerinted az normális, amit műveltetek? Gondolj bele, hogy ha az én helyzetemben lennél, te most milyen büntetést szabnál ki a számomra? Látok benned annyit, hogy képes vagy ezt végig gondolni, és logikus ésszerű választ adni. Kérlek, mondj olyat, hogy ne kelljen ténylegesen is csalódnom benned, hogy ne kelljen azt gondolnom, hogy jobb lenne, ha nem is léteznél, hogy ne kelljen elnyomnom téged mint egy férget. - Mondhatnám, hogy reménykedek abban, hogy valóban jó válasz fog kicsúszni a száján, de ezt már akkor elvesztettem, amikor kiderült, hogy elrabolta, vagy inkább elrabolták a testvérem. Sajnos, már akkor kiderült a számomra, hogy kénytelen leszek őket semmissé tenni, mindössze annyi kell, hogy Belial is itt legyen. Belphegort nem tudom megfélemlíteni azzal, hogy ő fog szenvedni, kíváncsi leszek, hogy mit fog gondolni majd akkor, amikor a szeme láttára tépem le annak a fejét, aki iránt a legnagyobb hűséget érzi.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 3 GadHg7Q
Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
925
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 14, 2020 4:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextLucifer & Belphegor


N
em gondoltam volna, hogy ennyire bosszantja az, hogy beszélek. Na várjunk... Hogy is mondta anno Belial? Uhh, bármennyire töröm a fejem nem tudnám megmondani. Na teljesen mindegy. Vigyorogva hallgatom végig Lucifer kis morcos monológját, tetszik, hogy piszkálom a csőrét. Azt hiszi, hogy valójában ezzel most elér valamit? Ha én ki akarom mondani a dolgokat amik a fejemben járnak, akkor azok úton útfélen előbb vagy utóbb ki fognak hallatszani. Mélyet sóhajtok miután befejezi okításomat, amolyan felesleges volt szót fecsérelned rám, mert van reakcióm és tisztában vagy vele sóhaj ez. És már nyílik is a szám egyúttal.
-Tudod, nem gondolnám hogy érdekel. De ha hagynád esetleg elmenni a füled mellett azt amit mondok, lehet... De csak lehet hogy egyszer befejezném, mert nem érkezik rá érdemi reakció. De Te! A nagy Pokol Ura, minden apró szösszenetemre rávágsz valamit, ami tőlem szintúgy reakciót érdemel, s láss csodát, ebből születik a beszélgetés.-emelem fel ujjam miközben tudálékos hangon oktatom ki. Nem tehetek róla, mikor én születtem leányt hozott a Pokol Ura. Hát akkor had fecsegjek kedvemre, addig is hűlik a gyomrom és égetem a kalóriát.
-Nem mondod komolyan... Elvárod hogy bejárónőd legyek?! Köszi de van munkám.-ingatom a fejem és újra a vértócsára bámulok, majd megtörlöm az állam. Elhúzom a számat ahogy beakad szétnyílt bőrömbe a kézfejem. Eskü, ez a pali hüŁye... Azzal takarítom fel ami nálam van?! Akkor felőlem ott maradhat jövőhétig is, mert hogy én hozzá nem nyúlok. Jó hogy nem arra kér, hogy hemperegjek bele. Minek néz ez engem, heh?! Közben a kis csicskásától egy orvosi varró készletet kunyerál, de klisé... Nem tetszik ha a nő pofázik varrjuk be a száját?! Kérlek! Mesélj még. A démonpajtás elszelel, de nem sokkal később pincsi kutya módjára ismét gazdája mellett ácsorog.
-Ez mekkora gáz, a buksi simi nem jár neki?-pillantok rájuk lenézően, míg Lucifer ismét nem szól. Foglaljak helyet? Mégis hol? Míg beszél a helység végéből azért csak hozzá sétálok, figyelem ahogy befűzi a tűbe a cérnát, majd ahogy a kínzó eszközös asztalhoz érek nemes egyszerűséggel felhajtom az asztal terítőt, csörögve gurulnak el helyükről a dolgok, én pedig az asztalkára telepszem.
-Ha eleged van belőlem...-nyelek egyet és eltűnődöm ahogy a vérem még mindig csepeg, államról a combomra, kissé szétnyitom a lábaimat hogy a padlóra csöpögjön tovább.
-...minek tartasz itt? Szerinted, ha most bevarrod a számat... Nem találok más fajta módot arra hogy bosszantsalak? De komolyan, gondolj bele. Szerinted én szót fogadnék valaha is? Bele kellene hogy törődj abba, hogy ilyennek terem.... teremt... ettél.-akadok meg a végén ahogy elér a fájdalom de vállat vonok a végén és lábaimat lóbálni kezdem. Kezem az ölembe ejtve pihen és érdeklődve pislogok Atyánkra.
-Nem értelek, de komolyan. Csinálsz valamit aztán meg nem tetszik a rendszer?! Egy dühös kisfiúra hasonlítasz aki nem tudja összerakni a kirakóst. És inkább akkor rombol, ha már össze nem megy.-tűnődöm csendesebben, de nyilván mivel előttem áll, így jól hallhatja szavaimat.
-A főzni mosni takarítani nem állapot. Mégis, mit találnál ki, hogy a szolgálatodra tegyek? Mossam meg a lábad, mint Jézus az apostolainak? Vagy menjek és csináljak neked nagybevásárlást? Lucifer...-szisszenek fel, mert hát a gyors beszédnek az az átka, ohgy mozog az állkapcsom s rá pillantok komolyan, megtámasztom az államat. Hagyok magamnak egy szusszanásnyi időt, ismét oda emelem a kézfejem az állam alá és megdörzsölöm. Nem gyógyul... Francba az egésszel!
-Ennél még a kínzásod is élvezetesebb volt. Nem vagyok a beosztottad. Mi több, nem is szeretnék az lenni. Lehet jobban járnál ha magamra hagynál. Olykor még magamat is bosszantom.-bólogatok kissé vigyorogva, van is benne némi igazság, hiszen amikor a saját fejem ellensége vagyok és meg kell vitatnom egy kérdést... Na az bosszantó.
-Tehetnél engedményeket. Hátha elviselhetőbb leszek. Bár nem ígérek semmit.-mindenki tudja, ha én valamibe bele kezdek, azt nem fél gázzal csinálom. Jelen esetben Lucifer bosszantását sem kisujjam mértékével határozom meg. Ő beszélget velem, én csak reagálok. Csak ne lenne az az égető érzés az áll csont mögött, leengedem a kezem, bámulom a kézfejemen lévő sötét vért végül az említett testrészemet meglóbálom Lucifer előtt és felvonom a szemöldököm. Látod b@szki?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Lucifer


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 3 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 12, 2020 11:21 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


I am the Devil
I am the BOSS... I am the MASTER of hell  
TO:@Belphegor

Már-már kezdem azt érezni, hogy lassan de biztosan visszatérek régi önmagamhoz, hogy még egy kis kínzás, és végre visszatérek a pokolbéli magamhoz. Mióta a földön vagyok főleg a mókázásnak éltem, ha mondhatok ilyet, de most, hogy a démonaim kikerültek a földre, és ilyen dolgokat művelnek mint ez a balga kis Belphegor, és Belial. Nem gondoltam volna, hogy hiányozni fog a pokol, de lassan úgy áll a szénánk, hogy sokkal komfortosabb lenne, ha most itt lenne a sok kinzókamra, amik lent megtalálhatóak. Kénytelen leszek ide a pincébe építtetni pár cellát, szükség lesz rá a közeljövőben, és hát a kis Belphegornak is szüksége van egy hideg, ágyatlan betoncellára, amit nagyon díszes vas rácsok vesznek körbe. Szinte látom is magam előtt, ahogy kiépül ez a lenti rész, ha jól számolom elvérne itt tíz-tizenöt cella, és egy fém asztal amire a kedves vendéget kényelembe lehet helyezni.
Kínzás, édes mámor, jajgatása, szenvedésének hangja elégtétel a számomra, de ez még kevés, sokkal többet akarok, azt akarom, hogy könyörögjön, hogy öljem meg, hogy igazán szenvedjen, és ha folytatja a további magyarázást, valóban kénytelen leszek kivágni a nyelvét, ha nem is véglegesen angyalpengével, legalább időszakosan. Ezekre a gondolatokra, remek ötleteim támadnak, és úgy gondolom, hogy lesz bőven időm ezekre, mivel Belial nem pár percen belül fog megérkezni. -Nem tudom, hogy miből gondolod, hogy érdekel a szánalmas emberi érzelmed. Nem gondoltam volna, hogy csak azért, mert ilyen alakot adok nektek, már képesek is lesztek érezni. - Vetem felé flegmán és érdektelenül. Bolondnak néz, ez már teljesen tiszta a számomra, folyamatosan magyaráz, és azt hiszi, hogy ennek nem lesz következménye, de nincs kedvem számára tisztázni a helyzetet, hogy ez nem így lesz, sőt, fájdalmas napok és éjszakák jönnek elébe, hogy azt fogja kívánni bár sose találták volna meg, és került volna a kezeim közé. Olyan dolgok fognak itt vele történni, amire emlékezni fog örök életére, persze feltéve, hogy lesz olyan szerencséje, hogy túléli a vendégszeretetemet.
Hihetetlenül feleslegesnek tartom azt, hogy kinyilvánítsa, hogy mérges rám, ha ő mérges, akkor én mi vagyok, erre már fogalmak sincsenek? - Neked nincs jogod ahhoz, hogy a szerencsétlen mihaszna érzéseidet, gondolataidat kinyilvánítsd.- Érzem, hogy ez a démonnő lesz az, aki kihozza belőlem a régmúlt ördögét, és amíg nem tudom visszaküldeni őket a pokolba, addig kénytelen leszek itt New Orleansban egy új poklot csinálni. - Mi több, nem is érdekel, hogy mit gondolsz, a te dolgod annyi, hogy kussban ülj addig, amíg én nem kérdezlek, az, hogy feltakarítsd a szennyedet magad után, hogy a szolgálatomra legyél akkor, amikor nem a kínzásodon fáradozok. Te egy senki vagy, és ezt megfogod tanulni egyszer és mindenkorra. -Fölé magasodok mérgemben és erőnek erejével kell visszatartanom magam, hogy ne nyúljak a vékonyka nyakához, hogy kitépjem a légcsövét, és a gerincét.
Kedvem lenne az egész lényét megforgatni kátrányba, majd felgyújtani testrészről testrészre, hogy hallhassam haláltusájának minden egyes nyekkenését, és láthassam kihunyni a lángot a szemében, amikor rájön, hogy Belial valóban nem fog ideérni időben, hogy tényleg a végtelen feledésbe fog elenyészni szánalmas teste, és szánalmas démoni élete, az, hogy hiába magyarázott, most nem sikerült kibeszélnie magát. Egyre biztosabb vagyok abban, hogy a két "testvérpárból" Belphegorban csak a beszéd maradt, nincs benne egy leheletnyi démonság sem, semmi, amivel kordában tudna tartani bárkit. Kegyes volt hozzá a sors, de most jött el azaz idő, amikor rá kell arra jönnie, hogy csak egy porszem a levegőben, egy hangya, akit akkor taposok el, amikor a kedvem tartja.
-Azt gondoltam, hogy a nyelved pörgésén, majd enyhít az, hogy ennyit fecsegsz, de egyet se aggódj, megoldom.
Telepátiával üzenek kis félszemű démonomnak, és nem telik bele, csak pár percbe, már is megérkezik. -Hozz ide egy orvosi varró készletet. - Démonom elsiet, én pedig vissza fordulok Belphegor felé. - Azzal törlöd fel amivel akarod, és ami nálad van. - Összehúzott szemmel nézek végig nőies alakján, és a már amúgy is mocskos ruházatán.
A kis félszemű démonom rövid időn belül visszatér, kezében azzal, amit kértem. Elém siet és széthajtogatja a kis készletet, kiválasztom azt, ami a legmegfelelőbb lesz, arra, hogy össze varrjam formás kis ajkacskáit, és végre valahára bekussoljon és csönd lesz.
-Foglalj helyet Belphegor. -Szólok rá, miközben a görbetűbe, befűzöm a bőr varró cérnát. - Most megoldjuk, azt, hogy kevesebbet beszélj, mert kezd elegem lenni belőled. Szóval ülj le, ne akard, hogy én ültesselek le, mert akkor félő, hogy a segged rohadtul fog fájni az elkövetkezendő napokba. -Mérgesen nézek rá, érzem, ahogy bensőmben újra fellángol a pokol tüze, és az idegállapotom most már egy cérnaszálon függ.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 3 GadHg7Q
Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
925
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 08, 2020 5:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextLucifer & Belphegor


Ó!
Lucifer... Most ez teljesen komoly kérdés lett volna? Hát miért félnék? Ugyan kérlek, nem gyerek vagyok. Megingatom a fejem és elvigyorodom.
-Talán azért, mert úgyis visszanő?!-tűnődő hangon kérdezem miközben szemeibe nézek, aztán rámarkol arcomra és addig szorítja míg ajkaim elnyílnak. Basszus, most úgy nézek ki, mint egy hal. Megpróbálom elrántani a fejem és nemtetszésem jeléül szabályosan rámorgok. A penge hegyét ajkamhoz érinti, egy pillanatra ül csak a rémület szemeimbe, de hamar száműzöm onnan őket. Azt kéri ne ficánkolja,
-Hmm...-rándul arcom, vigyorognék, de elég nehéz úgy hogy fogják a pofimat.
~Nos ha a te világod nem is, másé tutira körülöttem forog, de mivel neked ez mellékes... Jah, egy zseni vagyok egyébként. Bármit megtehetek!~olyan jó lenne mindent a képébe mondani, kár hogy nem ad erre lehetőséget. De gondolataim úgy cikáznak és olyan cifrákat tudnék most mondani, hogy jobb ő tartja a p*fámat, mert én nem tudnám. Mikor a szemeimbe néz már tudom hogy mire készül, volt már részem ilyenben és tudom hogy nem fogom tudni kivédeni semmivel. Pillanatokkal később már érzem is hogy mit kutat. P!csába! Én is látom a képet, Belialt és mindent ami vele kapcsolatos. Még talán pillantásom is ellágyul egy hosszabb pillanatra, már olyan sok ideje vagyok vele, mellette... Libabőrös leszek a gondolatra, nagyon hiányzik nekem, de borzalmasan dühös vagyok amiért hátra hagyott és fogalmam sincs hol is van. Kedvelem őt, talán már szívembe lopta magát az évezredek alatt, de még magamnak sem merem bevallani igazán. Én még az első táncunk emlékének hatása alatt állok, mikor elemeli ajkamtól a tőrt és jobb fülem mellett elsuhintva metszi le egyik hajtincsemet.
-Normális vagy?-kapom fel a fejem ahogy a levegőben kapja el a lefelé hulló tincset. Figylem amint orrához emeli és megszagolja.
-Jesszus, Lucifer! Gusztustalan!-forgatom meg szemeimet és kérdését jól megfontolva reagálok neki.
-Le sem fogja tojni, hiába is próbálkozol.-mondom ki a lehető legmagabiztosabban, de titkon remélve, hogy igen is felismer majd abból a hosszú vastagabb hajtincsből is. Lucifer bele teszi a dobozba, elfedi a kendőt... Ez remek, igazíthatom hozzá majd a hajamat. Ez nem egy kicsiség.... Az ott egy nagy tincs a hajamból!
-Most muszáj volt felcsapnod fodrásznak amúgy? Szerinted hobbiból növesztem csak, hogy nyiszálgathasd?-pillantok utána ahogy az asztalhoz lép, leteszi az angyalpengét és felvesz két másik kisebbet. Az minek? Fixen látszik, hogy nem az ő mérete, mégis megindul felém.
-Amúgy egyet árulj már el nekem mégis. Itt nyalogatsz, meg szagolgatod a hajam... Nincs véletlenszánt akarattal Belphi-fétised?-ráncolom a homlokom, de szemeim pimaszul csillognak mikor a kérdés elhagyja ajkamat. Ismét elém guggol, már kezdem unni amúgy, feszt körülöttem legyeskedik, ultra zavaró! Feloldana a térdelésből... Én meg Pápa leszek Rómában. Az a csöpp kis DE szócska mindenre felhívja a figyelmem, ha nem forgatná előttem a pengéket. Már érzem is ahogy láthatatlan béklyókat kapok, nem hogy a mozgásban korlátoz még a levegőt is kiszorítaná belőlem.
-Hogy kapnád be!-lehelem ahogy testem megindul előre, majd kezem is. NEM! B@ssza meg az a fegyver forgató kezem. De nem... Azért sem mutatom, hogy megrettennék tőle, pedig belül már valami elindult, érzem ahogy apró jégszilánkok veszik körül sötét szívem, a félelem belekarmol elmémbe... Ezt besz*ptam, de keményen. Tenyerem a padlóra kerül és agyam vészesen jár hogy a bús p!csába tudnék ebből a slamaszkikából kikeveredni.
-Nem lehetne inkább a jobb kezem?-oké persze, benne vagyok, csináld b@szd meg, de akkor ne harcképtelenné tegyél már! De ahogy látom a Pokol Ura hajthatatlan. Úgy szeretnék beletúrni a hajamba, ahogy így előre döntött hullik bele a pofámba. Azt mondja vegyek mély levegőt...
-Ha tudnék...-de a mondatot már nem tudom befejezni, mert a pengék húsomba állnak, egyik a tenyerem közepébe, a másik az állam alá. Felnyögök a pillanatnyi fájdalomtól.
~Fodrász, piercinges...~gondolataim őrült tempóban kapcsolnak be ahogy nyelvem puha húsán is áthatol a felfelé fordított penge. Szám szélén kibuggyan a vérem óhatatlanul is... Remélem elégtételt érzel most. Megcsavarja a pengéket mire hangosabban sziszegek fel, mint szeretnék, de aztán villámgyorsan ki is rántja őket, hogy hajamnál fogva a dobozba, levágott hajtincsemre folyjon sötét színű vérem. Beszélni kezd újra és apró instrukciókat intéz felém. Vigyorgok, persze ő ezt nem láthatja hiszen a hajam fogja és pedig a dobozra nézek, gyönyörű lett a barna hajam, de komolyan... Megrángat, mintha ezzel bele menne minden a fejembe, aztán nagy nehezen kicsusszannak hajtincseim az ujjai közül. Elenged és felvéve a dobozt arrébb sétál. Mikor megérzem a szabadságot jobb kezemet is a padlóra teszem, elvéve a balról a súlyt. Ha már takarítanom kell... Köpök egyet, a felgyűlt vér a számban undorral tölt el. Kell egy kib@szott cigaretta! Most! Legszívesebben valamit Lucó hátának hajítanék...
-Szóval csak szemtelenül nem szabad szólnom. Örülök, hogy van engedmény.-törlöm meg kézfejemmel a számat. Ragadok a saját véremtől. A térdeim romokban, a kezem... Egy pillanatra behunyom a szemem. Mély levegőt veszek és megpróbálok felállni. Elsőnek vissza zuhanok a kőre. Összeszorítom a fogamat, még véletlen se kiáltsak fel, még csak az hiányzik. Újra megpróbálom, nagy nehezen össze is hozom, aztán felegyenesedve pár lépést Lucifer felé teszek.
-Azt ugye tudod...-kezdek bele halkan, vérző kezemet a nadrágom zsebébe csúsztatva.
-Belial nem fog ide jönni.-semmi pimaszkodás nincs most a hangomban, egyszerű kijelentő mondat, melyet abból merek lekövetkeztetni, hogy hátra hagyott, efektíve nem érdeklem őt!
-Mivel szeretnéd hogy feltakarítsam a vérem?-döntöm oldara a fejem és nem sokkal később hátra fordulok, hogy megnézzem mit hozott össze Lucifer. Az ott szép egy mennyiség. És persze hogy nem gyógyulok azonnal... Mélyet sóhajtok. Az viszont tuti, ha azt mondja nyaljam fel a vérem akkor lőttek a diplomáciai megoldásnak és a nyelvem sem fogom félteni!
-Komolyan a vendégszereteted kellene élveznem? Én ezt annyira nem szeretném, főleg ezek után. Ja és remélem megengeded, hogy dühös legyek rád... Pusztán azért, mert azt hitted hazudok!-fordítok neki hátat és kissé sántítva elindulok körbe a teremben. Ájultan hoztak ide, szeretném végre felmérni a terepet, mert eddig csak Lucó pofikáját sikerült tüzetesebben megvizsgálnom. Szerintem azt is tudom pontosan hány szőrszál van az arcán...
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Lucifer


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 3 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 07, 2020 10:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


I am the Devil
I am the BOSS... I am the MASTER of hell  
TO:@Belphegor

Végig hallgatom az újabb monológokat. Vajon azért beszél ennyit, mert retteg attól, hogy eltörlöm a föld színéről, vagy ő alapjáraton is ennyit járatja a lepénylesőjét?
Nem olyannak tűnik, aki annyira rettegne, de közben meg nagyon ádázul próbálja azt bemutatni, hogy mennyire nem tisztel engem és mennyire fel van vágva a nyelve.
- Annyira okosnak képzeled magad igaz? Engem az érdekelne, hogy miként lehetséges az, hogy egy kicsit sem tartasz attól, hogy kivágom a nyelvedet a helyéről, és ebbe a dobozva teszem? -Intek a lábam melletti kis dobozkára. Nem is olyan rossz ötlet. Rámarkolok az arca kétoldalára, és addig szorítom, amíg egy halk cuppanás kíséretében szét nem nyílnak az ajkacskái.
-Add a nyelvecskéd kis Belphegorom, nyugalom, csak a hegyét vágom le, hátha visszább veszel. - Emelem is a kést, és a penge hegyével érintem ajkát. - Ne ficánkolj, vagy kapsz egy örök sminket a szádra.
Gonosz vigyor kúszik ki a számra. - Nem fogok mindenki után futkározni, az, hogy téged megtaláltalak nem volt egy nehéz eset, mint a helyzet is jól mutatja, azt hiszed, hogy körülötted forog a világ, és bármit megtehetsz. Az ilyen egyének ugyebár nem szoktak rejtőzködni, és ez az, ami a te butaságodat nagyon is jól mutatja.
Elegem van a játszmáiból, használom a memória manipulációs képességemet, és kutatni kezdek elméjében. Szemeimet mélyen az övébe fúrom, és vizsgálgatni kezdem az emlékeit, kiválogatom a Beliallal kapcsolatosakat és ezt a szálat követem. Emlékek, képek, hangok, érintések... ezek ketten közelebb állnak egymáshoz, mint hittem. Belial vigyorgó arca... később rettenet, értetlenség, és semmi... semmi arra utaló jel, hogy tudná, hogy merre van.
- Hm, érdekes, valóban az igazat szóltad. Nos, akkor ebben az esetben szükségem lesz a démonokra, hogy felkutassák, és átadják az ajándékot, amit tőlem és tőled kap. - Ajkáról hirtelen mozdulattal elemelem a tőr és a lendületet tovább viszem jobb füle irányába, de bőrét nem éri az éles szerszám, azonban a hajából a folyton folyvást kikandikáló tincsecske immár nem Belphegorhoz tartozik. A hajtincset hullás közben kapom el másik kezemmel. Két ujjnyi vastag, körülbelül tizenöt centiméter hosszú. Színpadiasan az arcom elé emelem, mélyen beszippantom Belphegor illatát.
- Hm, igazán ínycsiklandozó illatod van, még így sósan és hólyagosan is, gondolod, hogy Belial is fel fogja ismerni? - Bele egyengetem a dobozkába. A hajtincs olyan hosszú, hogy szépen eltelíti a doboz, és így a gyermekmintás kendőt is.
Felállok mellőle, és az asztalhoz lépek. Leteszem az angyalpengét, és felveszek két kisebb acélpengét, apró markolata talán inkább egy női kézbe való, de most nekem tökéletesen meg fog felelni arra, amit tenni készülök.
- Nos, mivel igazat beszéltél, hajlandó leszek feloldani téged a térdelésből, de előtte...- Visszasétálok hozzá, és ismét leguggolok elé. - Látod ezeket? - Megforgatom a kezemben az apró tőrszerű, mini pengéket.
Gonosz vigyor, már egészen magaménak érzem ennyi kimondhatatlan év után, minden gonoszságom és a büntetésem benne van ebben a vigyorban.
Telekinézis segítségével szinte gúzsba kötöm Belphegor testét, moccanni sem bír, a levegőt is csak apró pihe légzésekkel tudja tüdejébe juttatni. Testét enyhén előre hajoltatom, bal kezét mozdítom tudatom erejével.
- Gondolom lassan sejted, hogy mi lesz most. - Nem is kérdezem, inkább csak mondom, figyelem a szemeit, minden egyes érzését ami kiül az arcára magamba szívom, ez az a pillanat, amikor egy démon megbűnhődik azért, amit egy arkkal tett, amiért a szavam ellen ment, és ez még csak kis ár, hiszen az életét meghagyom. Bal keze tenyérrel lefele a betonra tapad.
- Mély levegő kedvesem... ez fájni fog. - Nem figyelmeztetés ez, mindössze elégtétel, hogy láthassam a rémületet a szemében, ha lesz. A dobozkát Belphegor alá tolom, majd felemelem a két kést, marokra fogom, az egyik lefelé, míg a másik felfelé néz. Pár röpke másodperc az egész, inkább csak egy szempillantás.
A két kezem egyszerre mozdul, hatalmas erővel rántom és csapom le a késeket, az egyik penge átszalad a kézfején átlyukasztva a bőrt, kiszúrva a tenyerét, majd a betonba ékelődve áll meg. A másik penge az állcsontja mögötti puha részen hatol be, keresztül szúrva a szöveteket, és ha jól számoltam, akkor a kis csípős nyelvét is átszúrja, de a szájpadlásáig már nem ér el.  Egy enyhe mozdulattal csavarok egy picit a törökön balra, és amilyen gyorsan behatoltak a pengék, olyan gyorsan ki is rántom. Jobb kezemmel elkapom a fejét, hajába markolok, tartom, hogy ne tudja magát elhúzni, és a vére a levágott hajára és ez által a dobozba csurogjon.
- Csakhogy tudd Belphegor, legközelebb, nem úszod meg ennyivel, ha még egy szemtelen szót mersz szólni, kivágom a nyelvedet, még egy hiba és kitépem a gerincedet a szádon keresztül. Remélem érthető vagyok. - Kisé megrángatom. - Nonne intellegis?
Elengedem, felveszem a földről a dobozkát, és feloldom Belphegort mind a telekinézis, mind pedig a térdelésből. Behajtogatom a kilógó gyermek mintás szatént a véres hajra, majd ráteszem a tetejét is. Visszanézek Belphegorra.
- Addig itt maradsz, amíg Belial ide nem ér, ha elmersz menni, ásd is meg a sírod, ezt a mocskot meg takarítsd fel magad után.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 3 GadHg7Q
Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
925
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 05, 2020 5:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextLucifer & Belphegor


N
em túl rózsás a helyzetem, ezt mondjuk a só nélkül is meg tudtam volna állapitani. Szívesen túrnék bele a hajamba, de nem teszem. Elnézegetem a Pokol Urát ahogy egyre jobban megy fel benne a pumpa és szegénykém nem is sejti, hogy kajak igazat mondok, mert ja amúgy én is keresem egy ideje kedvenc főnököm, de felszívódott. Rúna ide vagy oda, de nem találom. Hát jó, akkor játsszunk még egy kicsit Lucóval, ha ennyire akarja. És már nyílik is a szám.
-Hogyne gondolnám komolyan. De a te dolgod ha nem hiszel nekem, valójában nem is kötelező. Amúgy meg, ha engem sikerült megtalálnod, Őt miért nem?-hangom cseng a pimaszságtól és még kuncogni is kezdek, jó poén egyébként. A nagy halat nem találja, gondolja majd én elmondom hol van...
-Amúgy nem szeretsz bújócskázni?-ha én nem is vagyok jó benne, hát Belial mesterien űzi ezt a játékot, de csak egyszer kerül a kezem közé, esküszöm megemlegeti. Ezt is hogy itt kell b@sznom a rezet vendégségben. Lucifer közelebb sétál hozzám és ismét a szentelt vízzel kezd babrálni. Tuti hogy nem lesz jó vége, de hát na, ha már elkezdtük akkor ne hagyjuk abba az elején. Ezután olyan dolgokat mond hogy nagyon össze kell szorítsam a számat nehogy kinevessem. Mondandója végén ujjaimról felém pöcköli a többletet a szentelt vízből. Egy csepp az arcomra kerül mire megrándulva szisszenek egyet, aztán alkarjaim sem ússzák meg. P!csába már! Veszettül éget talán bőröm is felhólyagzik hirtelen, így magam mögé parancsolom karjaimat és elfeketedett szemekkel nézek fel Luciferre.
-A kérdést úgy tetted fel, mintha elhinnéd hogy van benned jóság. De most hogy mondod, lehet megér egy próbát.-vágok vissza és merő gúnnyal szemeimben fogadom következő kérdését. Ám talán Lucifert is meglepem vele, hogy erre a költői kérdésre nem adok választ. Utána tovább papol és visítani tudnék ahogy tőlem veszi át a szavakat. Hát öregem ha most kimondom amire gondolok valószínűleg megeteted velem a nyelvemet. Igyekszem kibírni hogy ne szóljak mondandója közbe, pedig annyira ott van a nyelvemen minden mondatára a válasz.
-Na figyelj arany apám! Szögezzük le, a szabályok azért vannak hogy áthágjuk őket, ez az egyik! A másik, ha még esetleg nem tűnt fel brilliáns elmédnek, én pont nem vagyok Észak Lordjának a csicskása! Mindazonálltal... Nem mondták még neked hogy lopott szöveg nem áll jól?-foglalom gyorsan össze mondandója elejére szánt mondatom és gúnyos kis kérdésem is mögé teszem. Ha már ő a Pokol Ura, elvárnám, hogy saját szókincse legyen arra, amire nekem megvan a sajátom.
-Nyugodj meg! Megtartanám a helyem akkor is ha nem f*snának a démonok tőle! Szeretem a melómat. Egyáltalán nem egyhangú. Szóval a nőstények is tehetnek egy szívességet és bő nyállal besz*phatnak.-megnyerő mosolyom mögött kissé kivillannak fehér fogaim. Ne akarjunk már engem ennyire egy kalap sz@rdarabnak nézni.
-Amúgy ha érdekel, bulis érzés hogy bevédik a segged. Egyszer próbáld ki.-kacsintok rá és kezemmel takarom el a számat hogy szélesedő vigyorom ne látszódjon annyira. Az ajak kenegetős dologtól a hideg futkos a hátamon, még nézni is rossz mégis van olyan hozzászólásom amire Lucifer kénytelen válaszolni.
-Ha rám hallgatsz rá szoksz a whiskey-re. Jobb íze van.-tárom szét karjaimat, bár legszívesebben hasamat fognám a röhögéstől. Nem igazán tudok csendben maradni, de szerencsémre épp kopogtatnak az ajtón és visszajön a démonka a selyemmel bélelt dobozzal. Hát ez ultra gáz. Lucifer elveszi tőle, majd az angyalpengét kéreti. Ó b@szki! Hát itt azért már nyelek egyet, mert eddig ugyan nem volt példa arra, hogy egy is a közelembe kerüljön. Tudom jól... Belial mindig óvott tőle és fogalmam sincs mit tervez most Lucifer. Bizalmatlanul méregetem őt míg a félszeművel foglalkozik. Atyám a gatyám... Na jó amúgy annyira nem sz@rtam be, de hagyok magamnak némi időt arra, hogy összegezzem a dolgokat. Egy laza előjáték után rögtön a végefőcím következne?! Na de kérlek... Ezt a koreográfiát nem így kell megírni. Nem sokkal később Lucó figyelme ismét rám irányul. Hopszika... Megint a lopott szöveggel jön, hát ilyen nincsen. Jobbat nem tud ellenem felhozni? Nem tudom megállni, élénk szemforgatásba kezdek a gyermekem szót hallva. Csak beszél és beszél miközben elém guggol és az angyalpengével eltűr egy kószan tincset a fülem mögé. Legszívesebben elmozdulnék de nem kockáztatok, hátha nem biztos a kéztartása, aztán tényleg búcút inthetek valamimtől. Még mindig Viszályról kérdez. Ó minden Poklok Ura, engedd már el a témát!
-Aki bújt aki nem megyek.-utalok nem régiben megemlített játék felvetésemre.
-Szerintem van annyi sütnivalód, hogy az én segítségem nélkül is felkutasd!-azért még eljátszom neki, hogy igen is tudom merre van az elveszett bárányka, de ha tudnám akkor nem itt lennék most Lucóval hanem Belial mellkasát ütlegelném hisztérikusan, hogy mi a f@sznak hagyott egyedül. Mosolyát látva nem bírom megállni hogy ne kérdezzek rá.
-Minek örülsz, hatost dobtál golyóval?-felvonom szemöldököm, nem értem Lucifer jó kedvét és bosszant hogy fingom nincsen arról, hogy most akkor rögvest elmetszi a torkom, kitépi a szívem, vagy meghív egy korty szentelt vízre, hogy őrizzük a kebel barátságot. Ami azt illeti... Egy pillantást vetek karjaimra és bosszúsan konstatálom az ott éktelenkedő hólyagokat.
-Hallod... Miért kell neked elcsúfítani? Ezt annyira nem szeretik ám a hímek. Bár lehet hogy majd szexepil lesz hogy Lucótól kaptam.-vonom meg a vállam a végén és nagyot sóhajtok beletörödésem jeléül.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Lucifer


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 3 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 04, 2020 10:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


I am the Devil
I am the BOSS... I am the MASTER of hell  
TO:@Belphegor

Kezdem azt érezni, hogy csak feleslegesen teszem fel a kérdéseimet. Belphegor csak terel és csacsog, kénytelen leszek lassan egy újabb pofonnal megajándékozni, ha tovább húzza, feszegeti a határokat.
- Azt te sem gondolod komolyan, hogy elhiszem, hogy nem tudod, hogy merre van Belail. - Megforgatom szemeimet, és közelebb megyek Belphegorhoz. Csip-csip-csip, egyfolytában csak csipog mint egy kismadár, csak az a baj, hogy szinte semmi fontos információ nem hagyja el a formás kis ajkacskáit.
Felnyitom ismét a kis üvegcse tetejét, folyatok a tenyerembe egy kis kanálnyit, majd visszazárom, és a zsebembe mélyesztem. Két tenyeremet összedörgölöm, hogy eloszlassam a bőröm felületén a szenteltvizet.
- Miért érzem azt, hogy megpróbálsz hatni a jóságomra? C-c-c ejnye Belphegorom, szerinted, ha hatna rám ez a hablaty, én lennék a pokol ura? - Hangosan elnevetem magam, majd ujjaimról elé pöckölgetem a víz maradékát.
- Miért gondolod azt, hogy csicskáztatva vagytok, mikor kértem én tőletek utoljára valamit?- Hagyok egy kis szünetet, hogy válaszolhasson, ha szeretne, majd folytatom. - Egyszerű szabályaim vannak amiket be kell tartani, ha te most nem kapnál büntetést a tetteidért, szerinted mi lenne? Mit gondolsz, Belial hova jutna, ha az alatta szolgálók, jajj bocsánat a csicskásai, nem lennének bekorlátozva a szabályok közé? - Végig nézek törékeny alakján és félvállról vetem a következő mondatom. - Szerinted, ha nem tartanának tőle a démonok, te még mindig mellette lennél? Kedvesem, jobb ha kinyitod a szemed, csak azért nem kapták még szét a seggedet az irigykedő nőstények, mert attól tartanak, hogy Belial ketté szedi őket. - Negédes vigyorral zárom le a mondatomat. Tényleg azt hiszi, hogy olyan magasan és érinthetetlen helyen van. Csak azért nem ölték még meg a démonok, mert attól tartanak, hogy mindenki bitón köt ki.
- A válaszom pedig az, hogy nem, csak kíváncsi voltam az ízére, és majd örömmel nézem végig, ahogy a te szádat hólyagosra marja. Vajon mi lenne, ha meginnál egy aprócska kortyot? Itt lenne az ideje, hogy megpróbáljuk? Csicseregj nekem olyat, ami érdekel engem, és akkor elhúzhatjuk ezeket a próbákat. - Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy a szenteltvíz milyen hatást tud gyakorolni a démonaim bőrére. Az összes lehetséges módon kipróbáltam már, legyen szó a bőrről, szájról, szemről, sőt még az intimebb területeket is érintette. Édes kínok, édes szenvedések.
Egy biztos, ha képtelen olyat mondani, ami számomra is érdemleges, muszáj leszek a szájába löttyinteni egy kicsit, így szabályozva az állandó szónoklását.
Bátortalan kopogtatás zavarja meg ténykedésmet.
-Megne haragudj, tudsz egy kicsit várni igaz? - Kérdezem szórakozottan Belphegortól, és szinte egyből kiáltok is ki.-Tessék csak tessék.
Az ajtó nyitódik és visszaérkezik a kis félszemű alattvalóm, s kezében ott virít a gyermekmintás kendővel kibélelt dobozka, ettől szinte gyermekded jókedv lesz úrrá rajtam, hogy haladhatunk valamerre.
Elveszem a dobozt a démontól - hozd ide nekem az angyalpengét az asztalról. - Utasítom már-már kedvesen, hiszen most jól teljesített. Közben megtapintom a szatén anyagot, amivel kibélelte. Ujjaim selymes és hidegen csúszós anyagot tapintanak, pont megfog felelni.
Oldalra nyújtom kezem felfelé fordított tenyérrel, hogy a kis félszemű démonom bele tehesse a pengét.
- Szü-szüksége van m-m-még... valamire Lu-luci-cifernagyúr? - Dadogva nyögi ki nagy nehezen kérdését a kis félszeműm. - Nem, most elmehetsz. - Intek neki a pengével, hogy távozhat, ám mielőtt kilépne a helyiségből még utána fordulok és annyit mondok. -Oh, és ügyes voltál, ez a kendő valóban undorítóan boldogra sikeredett. - Kisdémonom vigyorogva és nagyokat hajlongva csukja be maga után az ajtót. Visszafordulok Belphegor felé.
-Látod, milyen kedves tudok lenni a gyermekemmel? - A gyermekem szót szándékosan megnyomom egy kis hangsúllyal, hogy nyomatékot adjak neki. - Csak annyi kell, hogy teljesítsék a kérésemet, szóval, ha már itt tartunk, áruld el kedves Belphegorom, gyermekem - mondom gúnyosan.- Merre jár Belial? C-c-c,-megdorgálóan mozgatom a pengét - most ne füllents, mert még a végén kénytelen leszek levágni, hogy ne tehesd meg. - Közben leguggolok és leteszem magam mellé a dobozkát, a mondat végén pedig az angyalpenge hegyével igazítok vissza egy kósza tincset Belphegor jobb orcájából a füle mögé.
Mosoly kúszik szét számról az arcomra, igazán jó hangulatomban vagyok, lehet, hogy többször kellene ilyesmivel elütnöm az időt.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 3 GadHg7Q
Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
925
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 29, 2020 3:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextLucifer & Belphegor


S
zeretem kihúzni a gyufát, még Lucifernél is, hiába tudom hogy nem kellene, mégis ezt csinálom. Nem tehetek róla, egyszerűen ilyen vagyok és kész. Pont ez miatt a kattanás miatt lehet hogy Belial végül mellettem döntött. Na teljesen mindegy, vissza a jelenbe. Szóval itt térdekel a Pokol Ura előtt égő arccal a pofontól és a sótól, bepofázva minden egyes mondatába. Magamban vállat vonok és várom mikor szól ismét olyat amibe bele tudok szólni. Nyilván nem felejtem el hogy újabb adag só van a kezében, de érkezik is a mondat, mégsem szólok, már csak azért sem, megvárom mit hoz ki belőle. És megtörténik, befejezi mondandóját. A mondat közi homlok ütögetést annyira nem veszem jó néven, főleg hogy ujjáról lepereg egy kevés só az orromra is amitől tüsszentenem kell egyet, megrázom a fejem és a sarkamra ülök kényelmesen.
-Na jó tegyük fel, hogy igazad van, gyenge vagyok, de csak azért, hogy kicsit is igazad lehessen. Ám gondolj csak bele, azért vagyok gyenge MOST mert egyedül kell itt legyek a Pokol Urával és kicsit elvileg meg kellene húznom magam és szánni bánni bűneimet.-kezdek is bele gyorsan, míg beszélhetek.
-De valahol te is tudod hogy nem teremtesz minket olyan gyengére, elhitetheted bárkivel ezt, csak nekem ne akard megmagyarázni. Szerinted szolgálhatnék egy Lord alatt, ha annyira gyenge lennék? De most komolyan Lucifer! Szerinted lenne esélyem erre?-kérdőn pillantok rá, nem hinném, hogy átgondolta azt, hogy lekicsinylőn beszél rólam, vagy esetleg bármelyik másik démonról is. Ő a drágalátos teremtőnk, nem alamuszi kis gennyládákat alkotott. Újfent megrázom a fejem és végre hagyom őt is megint szóhoz jutni. Még mindig nem kaptam igazi választ arra, hogy miért lettem. Pedig mocskos módon érdekel a dolog, erre őt meg az én teóriám érdekli és kiköti, hogy ne mondjam azt hogy különleges vagyok, pedig mi más lennék ha nem az? Hiszen Iker vagyok, nem vagyok egyedül soha, akkor sem ha nincsen a közvetlen közelemben.
-Azért lehetséges, mert elkutyultál valamit teremtés közben. Juppí, csináltál egy selejtes démonnőt meg egy másikat, mindezt egyszerre... Legalább beégtél magad előtt?-tudakolom és eszem ágában nincsen elárulni a saját igazi teóriámat. Jobb a békesség, legalábbis részben, mert hát még mindig az idegein táncolok, a só golyócskák pedig a fejemre hullanak tenyeréből, még épp időben csukom be a szemem, hogy legalább azt elkerüljék, de ahol hozzám ér ott apró piros kis tűszúrásnyi dudorok nőnek rajtam amik hihetlen módon viszketni kezdenek, de megállom, hogy ne kezdjek vakarózni, végül figyelem ahogy vissza sétál az asztalhoz és nézegetni kezdi a többi kínzóeszközét. A kérdésre felnevetek, eléggé jó ízűen ahhoz, hogy hirtelen ne is tudjak válaszolni neki.
-Remélem hogy kontinensekkel arrébb, hogy ne érje el a haragom.-válaszolok végül és felemelem a fejem, ez úgy hangzott, mintha haragudnék rá, valójában meg féltem a kis seggét akkor is ha sosem mondanám ki, mondjuk nem is fogom kimondani. De nagyon bájos, én féltem őt, mikor neki kellene engem... Ez a patt helyzet mikor nőből vagy és még démon is. A szemem forgatom saját magam miatt, miközben Lucó már a szentelt vizes üvegcsét szorongatja a kezében és arról magyaráz. Elhúzom a számat és egyik kezemmek megtámasztom a homlokom.
-Most komolyan ezt használod ajak rúzsnak?-sóhajtok ahogy azzal a pár cseppel bekeni a száját. Aztán csendesen és figyelmesen hallgatom mit fűz még mondandójához. Mély hallgatásba merülök egyetlen sóhaj erejéig.
-Ez oké, hiszen színtelen szagtalan, meg minden, de el lehet kerülni az embereket, ki lehet bármit találni erre. De örülök, hogy ennyire aggódsz miattunk. Kicsit jobban is vigyázhatnál ránk. Vajon mi csak a játékszereid vagyunk? Mert hogy testvéred elvesztése így felkavar, tök érthető... De a démonok a te "gyerekeid"...-világítok rá a dolgokra és azv utolsó szót ujjaimmal is macska körömbe teszem. Teremtmény, gyerek... Szinonímák ilyen esetben nem igaz? Csak egy kis rávilágítás kell és a sztori ott adja magát ahol kell.
-Vajon van kedvenc csicskásod?-kérdezek újabbat és leengedem kezeimet. Nagyon kezd felbosszantani hogy nem tudok rágyújtani, de majd ha ennek vége lesz és nem leszek darabokban, ez lesz az első amit beszerzek magamnak.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Lucifer


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 3 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 28, 2020 4:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


I am the Devil
I am the BOSS... I am the MASTER of hell  
TO:@Belphegor

Azt gondolná bárki, hogy ha másodjára is meg van fenyegetve az adott személy, hogy vigyázzon arra, hogy mit mond, valamicskét a fejéhez kap, ha már logika nem sikerült bele a kis buksijába, de valóban megpróbálja fékezni a nyelvét. Erre itt van Belphegor, neki nemhogy nem sikerül, de olyan mintha szándékosan még rákapcsolna. Kíváncsivá is tesz, hogy ennyi idő alatt a másik fele vajon milyen lett, kizárt dolognak tartom, hogy ő is ilyen szószátyár legyen, hiszen ami Belphegorban megvan, az nagy valószínűséggel Belethben nincs, és erősen kétlem, hogy egyenlő arányban osztódott volna el a beszédképesség, mert akkor komolyan mondom, hogy Atyám irányította a tudatom, amikor ketté szedtem őket. Kizárt dolog, hogy ezt az állandó fecsegést bárki is kibírná ép ésszel.
Átforgatom tenyeremben a só apró szemecskéit míg csillapodik szenvedése, nem akarok mindent egybe, ráérek még, szépen apránként kiszedni belőle amit csak szeretnék.
Kiáltása dallam füleimnek, mindig elfelejtem, hogy mennyire is imádom ezt a részét a munkának, a fájdalom édes kis dallamocskái. Csukott szemmel élvezem ki, ahogy az endorfin felszabadul az agyamba, karjaimon égnek áll a szőr, és jóérzésként végig rohan egész testemen, az, amit a hangja kivált belőlem, ha lehetne megfürdenék a kínjában, és a legjobb az egészben, hogy ez még csak a kezdet, még nem is lovaltam bele magam igazán, jó formán még nem is történt semmi. Amikor kinyitom a szemem, érzem, ahogy íriszem tüzes karikában ég, számon gonosz vigyor kúszik szét, még egy kis kacaj is kicsúszik ajkaim közül.
Át kell gondolnom a terveimet, és a tetteimet, valószínűleg nála a fordított logikát kell alkalmaznom, ahhoz, hogy azt kapjam, amit szeretnék. Nyilván megtehetném azt is, hogy befurakszok a fejébe és úgy derítem ki amit akarok, de abban mi lenne a móka, és szeretném némileg megadni azt a lehetőséget, hogy ő maga mondja el, így kérdeznem kell.- Tudod miért hihetetlen számomra, hogy te voltál egyedül az a kis fene ügyes démonocska, aki elkapta Raguelt? - Kérdezem tőle, homlokát ütögetve mutatóujjammal, amiről lehullik pár só szemcse. Megvárom a szóáradatot ami száz százalékig biztos vagyok benne, hogy elhagyja a száját, és csak ezek után közlöm le vele az egyszerű tényeket. - Mert gyenge vagy! - Közlöm vele merő egyszerűséggel.
- Azt hiszem elfelejthettem azt a részt, amikor áttértünk arra, hogy én mondok neked információkat. - Komolyan azt hiszi, hogy bármit is megosztok vele, hogy miért lett teremtve ő meg a másik fele. Ahhoz még túl korai lenne, még csak most kezdődik a móka.
- De ha már itt tartunk, csicseregj nekem kis Belphegorom, neked mi a gondolatod, miért vagytok ketten, és kérlek kímélj meg attól, hogy azért mert olyan különleges vagy. -Mondatom végén jóízűen felnevetek, nem is értem, hogy miért gondolták rólam egykoron azt, hogy nincs humorérzékem, hiszen lássuk be, ki lehetne nagyobb mókamester, mint maga az ördög.
Felállok és Belphegor feje felett elhintem tenyeremből a maradék sót, esik, ahova szeretne, amint kipereg az utolsó is a tenyeremből, hátat fordítok neki és az asztal irányába megyek. - Merre van Belial? - Teszem fel a kérdést, és bár tudom jól, hogy valami olyan választ kapok, ami nem egyértelmű, vagy csak szimplán tagadás.
Leteszem a sót az asztalra, és áttekintem a következő lehetőséget. Felemelem a szentelt vizes üveget.
- Tudod vicces, hogy ami nekem nem árt... - felpattintom az üvegcse kupakját és löttyintek pár cseppet az ujjamra, majd elkenem ajkamon. Nyelvem hegyével megízlelem a szenteltvizet. Számomra ez csak sima víz, de nekik... - az nektek borzalmas kínokat képes okozni, és tudod mi az ennél is viccesebb? - Kérdezem, bár választ nem várok rá, mert csak egy szusszanásnyi időt hagyok arra, hogy elérje tudatát a kérdés. - Hogy, még csak nem is voltam tudatában annak, hogy ez ilyen hatással lesz rátok. Egy kis víz, ami savként marja le a bőrötöket. Biztos vagyok benne, hogy minden földön töltött nap egy kínszenvedés lesz nektek, amikor meglátjátok egy egyszerű embernél a vizes poharat, üveget, mert nem tudjátok, hogy az rátok ártalmatlan, vagy ártalmas folyadék.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 3 GadHg7Q
Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
925
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 27, 2020 4:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextLucifer & Belphegor


Ú
gy érzem, mintha nagyon nagyon kezdeném nyitogatni a bicskát Lucifer zsebében. Tudom, érzem hogy vissza kellene vennem, de egyszerűen nem bírok a nagy pofámmal, nem tehetek róla, ilyen vagyok, pont. Hát b@ssza f@szom, ha ilyenre teremtettek miért kell ennyit csodálkozni rajtam? Nem vagyok tökéletes, nem is akarok az lenni. A hibáim meg... Nofene, lehet hogy mégis vannak? A Pokol Ura ismét elém sétál és egy kérdést intéz felém. Elhúzom a számat. Azért a rövid távú memóriámmal nem sok problémám akad.
-Hogyne emlékeznék, percekkel ez előtt sütötted el.-közlöm egyszerűen és még a vállam is megvonom. Ezután a Boss a félszeműnek oszt ki feladatot. Bamba képére megforgatom a szemem.
-Ne már! Esküszöm segítek neki. Sőt, ha rám hallgat piros és narancs színekben keres selymet.-vigyorodom el de azért kissé behúzom a nyakam mikor Lucifer rám néz mondandója végén. A kezemet a csuklómon szeretném még tudni. Nem lehetne valami kevésbé látványostól megcsonkítatni? Ez a gondolat menet viszont a fejemben marad, de a következő mondatára megered a nyelvem.
-Hát tudod. Megnyitom a csapot, aládugom a kezem és az ujjaimmal dörzsölgetem a tenyerem, az orrommal meg max a kézfejem.-még büszkén prezentálom is gondolataimat az egyik kezemmel. Aztán persze elhúzom a számat nem tetszésem jeleképp, mert azért bajos lenne ezt minden alkalommal megcsinálni. Aztán leguggol elém és ismét előrántja Raguel témáját. Valójában kicsit uncsi, próbálkozik és nagyon ki akarja húzni belőlem, hogy hát mégsem egyedül voltam. Még talán sérteget is, de az egy az egyben lepattan rólam. Pont hogy szerencsés démonka vagyok, de ezt most nem fogom az orrára kötni.
-Hogy ne kelljen drasztikus döntéseket hoznod, nem kellene modanom a sztoriról semmit. De mivel se így se úgy nem fogom megúszni, gyorsan rövidre zárom neked, rendben?!-kezdek bele, majd mély levegőt veszek hogy folytathassam a beszélgetést.
-Nos, tudod egy kis tervezést igényelt a dolog, mert hát tényleg nem olyan egyszerű tőrbe csalni egy arkot. De lényegében belerongyolt egy angyalcsapdába.-úgy fújom ki magam, mint aki egy órán keresztül megállás nélkül hűtötte a gyomrát a beszéddel.
-De higgy nekem, vagy ne, nem baj. Én voltam!-húzom ki magam büszkén és megemelkedik a szemöldököm.
-Hiszen te teremtettél, nagy dolgokra vagyok képes.-még egy kis köszönetet is kiérezhet szavaim mögött, de ahogy jött úgy el is múlt.
-Egyébként pedig éppen nem volt dolgom, szóval feldobtam a napjaimat.-teszem még hozzá amolyan mellékes információ gyanánt, de hát ez ott kacsa ahol kell, hiszen mindenki tudja, hogy mióta Belial maga mellé vett, épp csak napjaim vannak szabadon. Eztán követem Lucifert ahogy az előkészített asztalhoz sétál. Hümmögni kezdek, oké, kezd k*rvára elfajulni a dolog. B@sszus, hogy ebbe belesétáltam én is, egy-null Lucó javára. Nem akarom tudni, hogy épp mire készül. De mikor a sótartót a kezébe veszi elkezdek gondolkozni a dolgokon. De csak leheletnyi időre. Még azért megtalálom a joghézagot a mondatában és rá kérdezek egy dologra, de a válasz semmit mondó, nem ez érdekelt.
-Hát ha nem lenne máskor, akkor jobb szeretnék úgy távozni hogy tudom a teremtés történetemet.-válaszolok kissé bizakodva, legyen már egy utolsó kívánságra esély, ha esetleg lehetne még egy akkor úúúgy rágyújtanék most. Felsóhajtok, hogy aztán a következő pillanatban fájdalmasan felkiáltsak és a pofon helyére szorítsam mindkét kezem ahogy hozzáér a só, de már az utánpótlás Lucifer kezében van megint. Ez mocskos és aljas húzás, még a Pokol Urától is.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Lucifer


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 3 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 27, 2020 10:12 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


I am the Devil
I am the BOSS... I am the MASTER of hell  
TO:@Belphegor

Szkeptikusan és hitetlenül állok mögötte. Azt hiszi, hogy olyan naiv vagyok, hogy elhiszem neki, hogy nem tud semmit a nővérem haláláról? Még is mit gondol, tényleg megsütötte volna a pokol az agyát, vagy csak szimplán azt gondolja, hogy ezzel menteni tudja az irháját? Bármelyik is a válasz, mind arra utal, hogy hihetetlenül balga, és valami nincs rendben az agyában, feltéve, hogy van még neki olyan.
Elébe sétálok és onnan figyelem meg, reakcióit, de ez a nő olyan, mintha fel lenne húzva. Tényleg egyfolytában járatja a száját, izeg mozog, mintha nem bírna leállni.
- Emlékszel mit mondtam a nyelvedről? - Nézem az arcán pirosló kezem nyomát, tetszik amit látok, lehet, hogy hamarosan készítek neki egy ugyan ilyet a másik csak oldalra is, és az sem kizárt, hogy mélyebb nyomokat is gyártani fogok rá, csak a teste más pontjain.
Hátat fordítok a magyarázó démonnőnek, és a félszemű segédemre tekintek.
- Menj, hozz egy selyemmel kibélelt doboz. A selyem, színes legyen, keltsen olyan undorítóan boldog érzést amennyire csak lehet. - Értetlen tekintetét elnézve mérgesen morranok fel. - Ha nem tudod elképzelni milyen az, akkor kérdezz meg valakit. A doboz legyen akkora, hogy beleférjen egy kéz. - Az utolsó szónál vigyor kúszik a számra, ahogy vissza fordulok Belphegor felé.
- Lássuk, hogy mosol kezet, ha nincs meg az egyik. - Halálosan komolyan gondolom minden szavam, kénytelen leszek olyan büntetést kiszabni rá, amivel példát statuálhatok, hiszen milyen tekintélyem lenne, ha hagynám, hogy egy nyomorult démon megölje a vérem, és még csak meg sem büntetem kellően.
Leguggolok térdeplő alakja elé, és gondolkodást imitálok, elég látványosan. - Lássukcsak, lássukcsak, ha valóban nem ti voltatok, mert ugyebár elmondhatjuk, hogy lehetetlen, hogy te, mint egy egyszerű, mihaszna, - végig mutatok alakján - szerencsétlen démon, képtelen lett volna egy icipici kárt is okozni Raguelnek, szóval ketten voltatok. Ki tette? Miként fogtátok el, és mi volt olyan fene fontos, hogy ezt tegyétek? Kérlek fontold meg, hogy mit mondasz, ne kelljen drasztikus döntéseket hoznom. - Beszéd közben felállok és egy asztalhoz lépek. Már előre idekészített nekem a kis szemtelen démonom pár dolgot, amivel megkínozhatom a mi kis Belphegorunkat. A tárgyak egy fehér abroszra vannak kiterítve, így ezzel is igazán drámai hatást kelt a látvány. Az asztalon megtalálható egy angyal penge, kisebb tőrök, szentelt víz, só, egy fogó, csakhogy ne legyen unalmas a felhozatal, akad még itt többfajta felfeszítő eszköz, amikkel a körmöcskéket, illetve a bőrt gyönyörűen le lehet nyúzni. Végig húzom ujjaimat a lehetőségeken, elveszek egy sószórót, megrázom a fülem mellett, hogy halljam mennyire van tele, egy halvány mosollyal konstatálom, hogy a szemtelen démon mindent tökéletesen letisztított és feltöltött. Vissza lépdelek Belphegor felé közben szórok egy kevés sót a tenyerembe. Várom, hogy valami olyat mondjon, ami hathat az elkövetkezendő pár órára, vagy évre, meglátjuk, mennyi ideje lesz a végleges megsemmisülés előtt.
- Miért készültél, hát nem ezért, hogy ilyen botorságokat művelj, de ezt majd megvitatjuk máskor, feltéve ha lesz rá lehetőséged. - Tenyeremből az arcára fújom a sót, majd újabb adagot szórok az elfújtak helyére, jól tudom, hogy ez még szinte nem okoz neki semmit, maximum ott fájhat neki, ahol a tenyerem nyoma felsértette bőrét.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7