Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 2 GadHg7Q
Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 07, 2020 12:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextLucifer & Belphegor


Ú
gy gondolom kellő képpen kiélhettem magam a mi nagy vezérünknél, most már csak azt kell kitalálnom hogyan is éljem ezt túl? Annyira nincs kedvem itt lenni, hogy az valami hihetetlen. Na meg ez alku is... muszáj volt ehhez folyamodnia? Nem szokásom a szavamat megszegni. Jó, oké, démon vagyok, de van amit mi is komolyan veszünk, no meg azért nekem fontosabb Belial élete, semmint elbarmoljak valamit. Ugyan kérdéseim még akadnak miután Lucifer rám firkantja a rúnát, hogy "beszabályozzon" így fel is teszem őket, de ahogy látom őt mocsok módon zavarja ez az egész. Pedig én csak jó hiszeműen érdeklődök, hogy minden világos legyen, nehogy már akció közben érjen a gikszer, aztán nézzek, mint borjú az új kapura. De Őt... Őt idegesíti, hogy megint hallhatja a hangomat, mondjon nekem meg bejön, hogy majd felrobban ez miatt. Hát na, én már csak ilyen vagyok, de amúgy meg ne sírjon a szája, mert Ő teremtett ilyenné... Ezek mennek meg a bárányfelhők. Mikor elengedi a kezem kissé fellélegzem, már nem olyan zavaró a közelsége, mégis csak a Pokol Ura, nem szívesen lennék többet a közvetlen közelében, mint kellene, szóval jobban járunk mindketten, ha ez így abba is marad. Lucó elengedi a kezem én pedig máris jobban vagyok. Szavaira csupán bólintok, hiszen kérdeztem és megválaszolta. Látod, jó kislány vagyok megint! Mondjuk a rébuszokat meg utálom, szóval mivel nem látok itt folyót meg egyebeket, így csak egy mosoly suhan át a pofimon. Talán vár árkot szeretne majd valamikor, ki tudja. Morcos pofival veszem tudomásul, hogy nem enged el vásárolni, pedig tényleg vissza jönnék... El tudom képzelni milyen rongyokat fog adni... Ó szent Pokol, mentsél meg! Fújok egyet duzzogva és figyelem ahogy elkezdi összepakolni a kínzáshoz használt cuccokat. Megborzongok mikor ujjai közt látom ismét a pengéket, még egyszer a közelembe nem jön velük, inkább kiugrok az ablakon az fix! Aztán mikor megemlítem, hogy esetleg égessük a bőrömbe a rúnát jó szerivel, burkoltan, de lehülyéz... Felém nyújtja a kezét én pedig szinte automatikusan enyémet helyezem az övébe. Elkezdi dörzsölni a rúnát, hogy prezentálja, nem fog a vére olyan hamar lejönni.
-Akkor rendben is vagyunk.-vonok vállat kényszeredetten, ha nem, akkor nem. De így is jó, ha neki is. Legalább kicsit jobban oda fogok figyelni a dologra. Mondjuk jobban örülnék neki, ha nem is látnám, miért nem láthatatlan?! Elhúzom a számat ahogy elereszt ismét, majd az ajtó felé indul, mielőtt kilépne rajta még egy mondat jut számomra, így felé fordítom a fejemet.
-Rendben, köszönöm.-motyogom csendesen és ahogy behúzza maga mögött az ajtót és magamra maradok a földre roskadok. Teljesen letaglózott ez az egész... Először is ahogy elkaptak, majd pedig ez az egész... Na meg hogy lenyisszantotta a hajam... Lucifer ne menjen el fodrásznak, mert nem sokat keresne vele! Körbe pillantva kissé elanyátlanodok, mégis mivel takarítsak fel? Víz is kéne... Most komolyan nem mehetek ki innen? Elfog a kétségbe esés, semmit sem fogok megtalálni. Legalább egy körbe vezetést igazán tehetett volna. Mélyet sóhajtok és az ajtó felé masírozok, épp csak kinyitom és meglepve tapasztalom, hogy nem sokkal messzebb egy felmosó vödör leledzik, hát gyorsan kisurranok érte, majd magamra csapom az ajtót és nekilátok az első "feladatomnak".


//Köszönöm szépen a játékot Smile //
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Lucifer


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 2 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 03, 2020 8:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


I am the
Devil -  the BOSS - the MASTER
of the hell
My Name is Lucifer
──────────────── ────────────────
« @ »

Démoni, vagy inkább ördögi mosolyom lekúszik arcomról. Az alku megköttetett, s mostantól többnyire Belphegor kezében van a saját sorsa. Rajta múlik, hogy mennyire tekinti semmisnek az alku rá eső részeit, és mennyire gondolja, azt, hogy bármit meg tehet. Bizonyos értelemben valószínűleg be fogja tartani, hiszen jobban félti kedves kis Belialja életét, mint hogy kekeckedjen, s az idegeimet kellően kikészítse ahhoz, hogy végleg elrendezzem mind a kettőjük sorsát.
Az alku olyan akár a levegőbe hintet cián por... úgy tűnik, hogy semmi komoly, de ha véletlenül az italodba vagy az ételedbe kerül, könnyen gyorsan megakad a torkodon.
Jó kedvem egyből porrá zúzódik, amint a kis Belphegor kinyitja iciny piciny szájacskáját, s értetlenségének ad hangot.
Hirtelen annyi minden szalad ki a száján, hogy nem is tudom, hogy mire válaszoljak egyből... vagy hogy van e kedvem egyáltalán válaszolni ezekre. Ezek pont azok a felesleges és haszontalan dumálások, amiktől égnek állnak az idegvégződéseim. Nem véletlenül került bele az alkuba.
- Kedvesem, tényleg ilyen nehézkes megérteni? - Elengedem kicsiny kacsóját, az alku már megköttetett, s eképpen válaszolok neki. - A legegyszerűbb, ha hagyjuk a folyót a medrében, majd megérted, ha megszeged a dolgot, mint ahogy most is tetted, ha kellően figyelsz, akkor érezheted apró törékenynek tűnő testedben, ahogy szépen elhatalmasodik rajta ezen aprócska ellenszegülő tetted.
Ellépek tőle, és végig mérem. Nehéz eldönteni, hogy a komolyan gondolja azokat, amik kicsusszannak a száján, vagy csak azért mondja, hogy felidegesítsen... esetleg a harmadik lehetőség, hogy hiányzik az tudatából az a gát, ami ezeket be kontrollálná.
-A teendőidet meg fogod tudni, addig is legyen annyi elég, hogy nem hagyhatod el az épületet, nincs semmi féle... engedmény. Kapsz valamilyen ruhát arra gondom lesz, de nem mehet el innen.
Amíg hallgatom szavait az asztalhoz lépek, gondosan ügyelve arra, hogy a fekete vértócsába ne lépjek bele, és a kis készletet, ami arra szolgált, hogy a kínzását színesítsem, el kezdem összepakolgatni. Ma már nem lesz rá szükségem, elvileg, minden esetre ettől a nőtől távolt tartom, nehogy még a kis buksijában olyan ötletek támadjanak, hogy mókázzon egy kicsit.
Felhúzom fél szemöldökömet. - Tényleg azt feltételezed, hogy ennyire egyszerű a dolgod? - Oda lépek hozzá, felé nyújtom kezem, hogy a tenyerét, amiben a rúna van, tenyerembe helyezze, ha megteszi, rámutatok a rúnára, hüvelyujjamat belenyomom a mintába, és elkezdem dörzsölni. Amennyiben nem adja oda kezét, intek neki, és így felelek. - Próbáld meg nyugodtan, nem jön le olyan egyszerűen. -  A minta változatlan a helyén van... időbe telik, mire eltűnik. Miután ezt is tisztáztuk, lezártnak tekintem eme csevejt.
Hátat fordítok neki, és elindulok az ajtó irányába, kinyitom de még vissza fordulok a démoni asszonyság felé.
- Addig is, amíg nem kapsz utasításokat, tedd rendbe ezt a helyet és itt várakozz. - Megvárom, hogy van e valami kérdése, vagy egyéb felesleges mondandója, és ha nincs, kilépek az ajtón, magam mögött becsukva.
Háborognék? Talán. Kaptam mindenre választ és kielégülést? Kizárt dolog, arra vágytam, hogy az egész testét kifordítom, és elküldöm Belialnak tálcán alattvalója részeit, de ez helyett, beszélgetnem kellett, megint, és olybá tűnik, most talán kifizetődő volt. Kiderült, hogy nem ők teljes mértékig a "ludasak", csak részlegesen, amiért némileg kiszabtam a büntetést, de ez főként akkor fog bekövetkezni, ha Belial is beteszi a lábát, és azt a pillanatot már nagyon várom, de addig is, itt a kis szószátyár Belphegor, akit még lesz időm megformálni, abban biztos vagyok.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 2 GadHg7Q
Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 20, 2020 10:33 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextLucifer & Belphegor


V
an az a pont az életben, amikor megkérdeőjelezhető a hit... Na várjunk csak, én hittem valaha bármiben is? Na mindegy is, a lényeg hogy értsd amiről beszélek! Szóval, teszel valamit, valami nagyon komisz dolgot, aztán egyszer csak lebuksz. Tök klisé meg minden. És még egy igazi humorherold nagyfőnököd is van, aki amúgy az APÁD... ANYÁD... meg mindened egyben...nem is tudom, hogy most hálát kéne hogy rebegjek, vagy egyszerűen kinevetni őt... Na meg ezek a szavak is, Disneyland meg VIP vendég... Honnan jön neki? Minket változtatna meg a földi élet? Na akkor őt? Azért itt vannak erős túlzások irányomba. Na de teljesen mindegy, hajlandó vagyok fejet hajtani abban az esetben, ha Belial legalább ugyanúgy túléli, mint én. Mert ha nem... És igen is hajlandó vagyok ez miatt kiállni az igazamért, a szavamért, mert nem érdemlünk akkora büntetést... Raguel nem a mi kezünk által halt meg! Bár a szóbeszéd szerint a gyanúsított az Belial maga... Talán én vagyok az egyetlen olyan személy aki tudja a valódi sztorit erről is. Ám nyilván nem lenne belőle estimese, illetve a háttér sztorit sem akarom elmesélni, életem k*rva nagy hibája volt hallgatni egy arkra... Belemenni a játékába. Most meg itt ülök Luciferrel szemben és várom hogy alkut kössek vele, természetesen csak úgy hogy azért valahol nekem is jó legyen, ha már osztozkodnom kell vele a légtérben és el kell játszani hogy egy ultra modern bejárónő vagyok. Ennél jobb ötlet amúgy nem született meg a fejében? Tény és való, valahol humánusabb megoldás mint percenként egy feles szenteltvizet nyelni, de... Ahj már f@szom...! Szívem szerint hisztizni volna kedvem, csapkodni, törni, zúzni, ellenkezni... Ahogy az tőlem elvárható ugyebár. Mégis, jobbom nyújtom felé ahogy elfogadom a feltételeit, leugrok az asztalról is, ne legyek már gyökér, akkor köttessen meg az alku normálisan, bár azt is megtehetném, hogy ülve maradok. Az olyan pofátlanul én lennék. Mikor előveszi a tűt a cérnával egy pillanatra riadalom fut át pillantásomon, vissza is rántanám a kezem, már nyitnám a számat hogy ellenkezzek, hiszen semmi rosszat nem szóltam, de mikor saját ujját böki meg, hogy vére serkenjen kissé megnyugszom. Bal kezével az enyém után kap, egy pillanatra állok csak ellen pedig a tűt már rég az asztalra dobta, aztán lassan ernyednek izmaim és figyelem az arcvonásait. A tipikus ördögi vigyor, amiről tán ódák is zengenek. Szívesen nevetnék fel ismét, de nem teszem meg, pedig úgy csavarja a pofimat. Mikor vérével a tenyerembe kezd rajzolni hümmögve figyelem a rúnát amit oda biggyeszt. Szerintem nem a legtartósabb megoldás, főleg mikor el is magyarázza hogy mit kapok. A csapda az ígéretemet fogja közre? Ezt meg honnan veszi? Na jó, erre rá kell kérdeznem.
-Na csak, hogy tényleg értsem, ha netán szeretnék elkéretszkedni, hogy ruhát szeretnék venni de visszajövök és nem teszem meg akkor lép például életbe? Nézd el nekem Főnök, nem igazán szabályoztak még be.-vonok vállat, miközben apró kezem figyelem, ahogy eltűnik a férfias tenyerében. A fene, az én kezem mindig is ilyen kicsi volt? Ez annyira nem fair! Miért nem kaptam egy kicsivel nagyobb kezet? Ilyenkor olyan kicsinek érzem magam, pedig csak egy kézről van szó ám... Nem sokkal később az alku is elhangzik amiből mintha egy apróság kimaradt volna.
-Na de kérlek! És a ruha amit mondtál? Ahh, felejtsd el, inkább engedd meg, hogy vásárolni mehessek. Kérlek!-pillantok szemeibe, lehet jobban járnánk, ha ezt én oldanám meg magamnak. Mégsem lehetek akármiben.
-Az ármánykodás oké, persze, minden csillogni villogni fog. A hűség... Inkább legyen csak szó fogadás. Az kevésbé kellemetlen rám nézve. Tudod, ismersz, te teremtettél...-húzom el a számat, de szegletében ott bújik a komisz vigyor. A szavaknak ugyanis súlya van. Mélyet sóhajtok, megingatom a fejem húzok egy kicsit fogva tartott kezemen. Vajon elengedi még a mai nap folyamán? Elég ciki, hogy csak így tartogatja.
-Na jó, ez kezd elég kínossá válni. Megtennéd, hogy elengeded a kezem? Inkább elkezdeném itt felpucolni a véremet, oké?-kezdek el dobolni idegesen a lábammal és beharapom a számat, jobban érezném magam ha elengedne. Mondjuk nem tudom hogy meddig lesz tartós a rúnája, mert ahogy nekilátok kipuceválni a helyet... A vért azonnal lemossa a víz, nincs igazam? Na jó, bocs Lucó, de muszáj ismét kinyitnom a számat.
-Nem szeretnéd, ha inkább bele égetném a bőrömbe a jelet? Úgy lehet hogy tovább tart majd, a véredet az első alkalommal le is mosom. Szóval, tényleg, nem akarom, hogy neked ne legyen jó, meg minden, érted nem?-túrok bele a hajamba és félszegen egyik lábamról a másikra helyezem testsúlyomat. Szeretném ha ennek a rémálomszerű valóságnak gyorsan vége lenne.
-Írsz listát a teendőimet illetően? Tudod mint a napirend... Mikor mit, hogyan stb.-pillogok ártatlanul, sokkal egyszerűbb dolgom lenne, meg persze így neki is és akkor esélyem lenne arra hogy kevesebbet legyek Lucifer közelében. Mert a fene sem akarja amúgy, hogy állandóan a közelében legyek, meg folyamatosan menjek hozzá ha végeztem. Meg persze, amíg nincs a látómezőmben talán addig beszélhetek ameddig én akarok. És mivel nem ő hallja, így az alku rám eső része nem is törik meg!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Lucifer


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 2 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 16, 2020 12:27 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


I am the Devil
I am the BOSS... I am the MASTER of hell  
TO:@Belphegor

Amikor Belphegort meghozták, nem számítottam efféle végkimenetelre, megannyi rejtélyt, és furmányosságot rejt a jövő, a sors, amit nem lehet irányítani. Felkészültem arra, hogy a mai nap folyamán fekete vért fogok ontani testvéremért, hogy büntetésem körbe megy a világon, s mindenki tudatába beleég, hogy mi jár annak, aki megszegi a parancsomat, s egy ark ellen megy.
Tán kétszínűség lenne a részemről, mint a pokol ura, s az ő megalkotójuk, hogy egy démont büntetek, mert a számukra undorító arkok ellen mennek, vérüket ontják, s még meg is ölik. De ha az vagyok, akkor hol a határ, amit elébük teszek? Mit tehetnek még meg, hol mondjam azt, hogy elég most már, és ha ki is mondom, vajon hallgatni fognak rám. Bizonyára nem, s már így is hajszálon függ a tiszteletük, s félelmük irányomba. Bizonyára már mindenki tisztában van azzal, hogy mit tett Belphegor és persze Belial, de vajon annak a hírnek is olyan gyorsan szárnya nő, hogy nem ők ölték meg Raguelt, vagy ez az apróság már senkit sem fog érdekelni?
Már-már azon gondolkodám, hogy túl mélyen nyomtam belé a pengét és mostanra jutott el odáig a teste, hogy sokkot kapjon, vagy képtelen legyen irányítani. Jelen helyzetben most a csöndre értem... meglepő, és teljes mértékben bizarr, hogy egy olyan cserfes démonka, mint Belphegor, egyszer csak hirtelenjében elhallgasson. Ezek szerint létezik még az a hőn áhított remény, amibe mindig képesek az emberek kapaszkodni?
Felém nyújtja apró kacsóját, s immár biztosra veszem, hogy valóban megköti velem az alkut. Számat, szemeimet, majd teljes arcomat elteríti az ördögi molyos, ami talán híres az egész világon. Ebbe a mosolyba benne lakozik minden csalfa, gonosz, ádáz, és furmányos gondolatom, tettem. Ez az a vigyor, ami az elvetemült és olykor sajnos háborodott emberek arcán is tükröződik, mikor vég célt ér a tettük.
Előveszem a tűt a zsebemből, és ejtek egy aprócska tűszúrásnyi pontocskát a hüvelykujjamon. Olyan apró, hogy egy röpke pillanatba is beletelik, mire kiserken a vérem. A tűt az asztalra hajítom, innentől kezdve, nem lesz rá szükség, nagyon remélem, bár mind tudjuk, hogy ez csak a kiegyensúlyozott idegállapotomtól függ, és a csíntalan kis Belphegor cserfelő személyiségétől is, és ha jobban belegondolok, minden az én idegállapotomtól függ, mert az kizárt dolog, hogy Belphegor ne szószátyárkodjon.
Bal kezemmel hirtelen nyúlok és kapom el mancsocskáját, magam felé húzom, tenyerébe egy rúnát rajzolok. Erősen fogom a kezét, hogy még véletlenül se tudja elhúzni tőlem, s még mielőtt megfogalmazódna a kérdés a fejecskéjében, válaszolok a ki nem mondott kérdésére.
- Ez egy kombinált rúna, ami egy démoncsapda, és egy démon gyengítő rúna. Itt a csapda nem a testedet, hanem az ígéretedet fogja közre, a gyengítés pedig értelemszerűen hat rád, ha megszeged az ígéretedet. - Amint kész a rúna, ránézek, majd apró tenyerét az enyémbe fogom. A rúna remélhetőleg működni fog, használtam már, nem is egyszer, de az idő előrehaladtával szépen lassan elkopott ez a rúna... egyre kevesebb démon akart velem alkut kötni, bár nem teljesen értem, hogy miért, én mindig állom a szavam, az esetek többségében nem én vagyok az, aki megszegi az alkut.
- Csak azért, hogy minden tiszta legyen, és, hogy az alku teljes mértékben beteljesüljön. Te Belphegor kapsz egy doboz cigarettát minden nap, cserébe nincs felesleges, és haszontalan dumálás. Szorgoskodsz, takarítasz, cserébe kapsz egy könyvet. Nincs ármánykodás, hűséges és szófogadó leszel, különben Belial bánja. Mindezekért cserébe én, Lucifer a pokol ura, kegyes leszek Belialál büntetését illetően. - Hangom bemélyül az alku pontjainak sorolása közben. Érzem, hogy lángra gyúl az elmém, a bensőm, hogy ismét alkut köthetek, ismét önmagam lehetek, egy kis időre kiszakadok a tömérdek problémából, habár csak egy röpke pillanatra, de nem kell a jövőre gondolnom, csak erre az adott pillanatra, erre a démonra, és az ő tetteire.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 2 GadHg7Q
Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 06, 2020 4:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextLucifer & Belphegor


H
asonló mondat hagyja el Lucifer száját, mint amit Belial szokott mondani. Meg is rándul arcomon az izom egy pillanatra. Rosszul esik majdnem ugyan azt hallani a Pokol Urától, mint a Főnökömtől. Bár mentségemre szóljon, cseppet sem érzem magam rosszul a bőrömben, ennek tudatában sem, hogy az ark is kimondta. Túl emberi! Szokta hangoztatni Belial és én rendszerint vállat vonok a dologra, legalábbis ha nem is csinálom meg, de képzeletben mindig megteszem. Most viszont csupán pislogok Luciferre, bár még pillantásom sem vétózza meg mondandóját. Fürkésző tekintetét állom, nem kapom el pillantásom, bár kissé feszélyez, hogy úgy vizslat, mintha kísérleti patkány lennék. Mégsem adok hangot rosszallásomnak. Veszek egy mélyebb lélegzetet és lóbálni kezdem lábaimat ültömben. Pótcselekvés... Kell, ha már nem beszélhetek, meg igyekszem visszafogni magam, hátha tényleg ér majd valamit a szava és talán Belial is megússza valamennyire a dolgokat. Legalábbis én nagyon nagyon ebben szeretnék bízni, hinni, hogy Lucifer mégsem öli majd meg. Mi lesz velem Viszály nélkül? Epe kúszik fel torkomban a gondolat nyomán, nem akarom megtapasztani... Én csak vele érzem magam biztonságban. Mégis most azt kívánom, hogy annyira legyen elrejtőzve, hogy soha ne találják meg. Meg tudom, hogy ki fog nekem segíteni eltájékozódni ebben a kócerájban, átsuhan számon egy nem tetszés, és felszakad a következő sóhaj, majd bólintok, hogy vettem az adást. Lehetne szexibb a kifutó fiúja, akkor semmi bajom nem lenne a dologgal. Elfogadom az alkuját, a tűt a zsebébe rejti, ám én még mindig kissé bizalmatlanul méregetem, illetve próbálok csiszolni azokon a felállított határokon, egy hátha reményében. Lucifer előhúzza a cigarettást dobozt a zsebéből, felém nyújtja s mikor rá fogok nem ereszti. Elengedem, ölembe ejtem a kezem és felpillantok rá. Kérdésén kissé megütközöm, nem is értem, hogy miből gondolja ezt, de édes az ő szájából hallani. Fejben a csípős válaszom is megvan rá, de igyekszem rendre inteni magam.
-Sajnálom.-rázom meg a fejem és magamban azért végig pörgetem amit először mondani akartam, hogy egyébként igen VIP vendég vagyok, hiszen ki ne akarna a nagy Lucefernél eltölteni heteket, hónapokat... Hiszen Belialt nem fogja egykönnyen megtalálni. Következő kérdésénél ismét ott van a birtok jelző, kezemet az állam alá csúsztatom, a kérdést értelmezve, na meg a gúnyos hangnemet... Inkább kérdezted volna meg, hogy toronyórát láncostul nem akarsz? Sokkalta jobban hangzott volna! Inas... Édes f@szom, azt hiszi, hogy hercegnő vagyok? Elmosolyodom és a fejem rázom csupán, köszönöm szépen de nem kell, se toll párna, se inas. Lakosztály? Ugyan már, minek néz engem? Na jó, azért azt elfogadnám, egy puha ággyal és csenddel, nyugalommal, magánnyal. Lehetne hová visszavonulnom, ha épp nem akarom látni, vagy ha nagyon piszkálna a kis démonja... Ám mikor a könyvekre terelődik a szó várakozón felcsillannak a szemeim, ha kapnék ennyi engedményt, esküszöm hogy csendben leszek, sőt akkor se beszélek ha kérdez. Kérlek mondj rá igent! Még a szám szélét is rágcsálni kezdem ahogy várom, hogy miként fog módosulni az alku rám eső része, az övét már nem merem piszkálni, csak ne ölje meg Őt! Továbbra is a lábaimat lógatom, előre-hátra, előre-hátra... Végeláthatatlanszor csináltam már meg mióta bele kezdtem. Elengedi a cigis dobozt én pedig az utolsó pillanatban tartom a lehulló doboz alá a kezem. Nem sokkal később hangzik el a véglegesítés, a módosításokkal. Azt hiszem korrekt ajánlat, de mikor beközli, hogy mivel fizetem meg ha szavam szegem, még a nyakam is behúzom. Nem veheti el az emlékeimet! Olyan sok van belőlük! És én olyan szépen őrizgetem őket... Ezt nem teheti meg, ez pofátlanság! Fel kell adnom a nagy arcomból, mert ez a dolog nem ér annyit, hogy az én fejemből csak úgy fekete lyukat csináljon. Ujjaim a cigis dobozon matatlan, egyértelműen jelezve, mennyire feszélyez a dolog. S talán úgy tűnhet, hogy a Pokol Ura győzött, de csupán elérte azt amit szeretne, míg itt vagyok házfogságban házicsicskaként. Átszúrt kezemre pillantok, megforgatom párszor. Rohandtul elveszettnek érzem magam most. Ah, inkább a halált kellett volna válasszam, ez annyira ciki, számomra idegen... És akkor még ott van az a démon. De hogy figyelhetne rám, ha személyesen kell átadnia Belialnak a dobozt a véremmel felkent hajtincsemmel?! Itt van egy kis gikszer a dologban Lucifer! Hahó, áthúzod a saját számításaidat?! Mondjuk nekem teljesen mindegy, az ő dolga.
-Csak még egy kérdésem lenne.-pillantok fel szemeibe végül.
-Meddig kell itt maradnom úgy konkrétan, ha esetleg Belial megérkezik?-nehezen jönnek a szavak a számra, hangom halk de valahol kihallatszik a remény, hogy Démonom nem fog majd megjelenni és akkor tényleg életben marad majd. Ha tud egy körülbelüli válasszal számolni, lehajtom a fejem és megingatom. Rendben, ez a csata a tiéd Főnök! Felé lendül jobb karom, egyértelműen jelezve, hogy készen állok az alkut megkötni, legyen bármilyen jele. Mert sejtem, hogy pont a Pokol Urának nem fog megfelelni a szóbeli egyezség... Ahoz túl f@szparaszt voltam az elején, na meg... Ott bújkál bennem a démon!
-Legyen hát! Csend, rend, fegyelem!-szegem fel fejem, majd lemászok az asztalról, még mindig jobbom nyújtva felé. Bal kezemmel a zsebembe csúsztatom a cigis dobozt, de a szemkontaktust egy percig sem töröm meg. Kicsit sajnálom, hogy ide jutottam, de valahol egy szavam sem lehet, két vérző sebbel, pár hólyaggal majdnem megúsztam az egészet, ó és ne felejtsük el azt a pofont az elején. Azt speciel nem szeretném megismételni ha nem probléma. Csupán ez a visszafogottság... Ha egyszer hátra hagyom ezt a helyet, biztosra veszem, hogy tombolni fogok hetekig.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Lucifer


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 2 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 05, 2020 9:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


I am the Devil
I am the BOSS... I am the MASTER of hell  
TO:@Belphegor

Már-már figyelemfelkeltő az, ahogyan Belialt próbálja menteni, honnan ez a természet, ez a viselkedés? Nem emlékszem, hogy ilyet is kevertem volna beléjük. Hm, hm, előfordulhat, hogy idővel változnak, alkalmazkodnak, esetleg érzelmeket is magukénak tudhatnak? Mitől lehet ez? A földi léttől, vagy ennyi idő után vesztenek a szavatosságukból? Esetleg az agyuk már túl sok évet megélt, túl sok az emlék és mivel törölni nem tud magától, kénytelen ilyen változásokat eszközölni?
- Nagyon emberi. - Gondolataimnak hangot is adok. Szét kell majd néznem az emberek világában, hátha találok egy olyat, aki képes lenne ezeket kideríteni, egy tudós, egy génekre szakosodott valaki.
Kutatóan tekintek Belphegor felé, valami változott benne, nem olyan, mint amilyennek teremtettem, más démonok is megváltoztak? Lehet ennek vajon köze a mentális erőhöz, egy magabiztosabb, tudatosabb démon miként változik? Bár az is lehet, hogy az IQ szinthez van köze. Nos, ebben az esetben, akkor szemügyre kell venni, hogy Belphegor milyen szinten van. Nem tűnik butuskának, mindössze hirtelennek, meglehet, hogy hiányzik a gát az agyából, hogy ne mondjon ki mindent, ettől eltekintve az okosak közé sorolnám. Valószínű, hogy az IQ szinthez nincs köze, ez egy zsák utca lesz.
Feltétlenül keresnem kell valakit, akivel ezeket megvitathatom.
- Ne aggódj, a kis félszemű démonom, majd mindent megmutat, hogy mit hol találhatsz. - Vigyorgok rá, hiszen az előbb tudomásomra adta, hogy nem kíván a közelében lenni, így azt gondolom, hogy ez a legjobb döntés, ami talán még inkább sakkban fogja tartani őt, és nem fog olyan kis botorságokat csinálni, aminek az eredményét még megbánhatja.
Amikor végre elfogadja a feltételeimet, és alkura dönti a fejét, elteszem a tűt a zsebembe. Még sem volt annyira nehezen befolyásolható, mint ahogy először gondoltam, mindössze jól kell felkínálni neki, és már is kisebb akadékoskodással ugyan, de elfogadta. Előveszem a cigarettát a zsebemből és felé nyújtom a dobozt, és ekkor elkezdi sorolni, hogy mi minden az ami még bővíthetné az alkut, amit szabtam. Talán korán ittam, a ... emberek ezt szokták mondani, valami állat bőrére.
Ha a dobozért nyúl, szorosan fogom, hogy ne bírja elvenni, megvárom, míg rám emeli a tekintetét, és csak akkor kérdezem meg. -Talán nem volt teljesen tiszta amit mondtam? Miért tűnik úgy számomra, hogy azt hiszed, hogy ez itt a Disneyland és te egy VIP vendég vagy, aki a sor legelejére szambázhat, hogy az elsők között legyen, aki felülhet a hullámvasútra? - Még a ruhát megértem, de amikor elkezd arról csacsogni, hogy mikor és mennyi időre legyen térdeplő helyzetbe, összehúzom a szemeimet, és ciccegni kezdek neki. - C-c-c Belphegorom, esetleg tollpárnát, vagy inast ne állítsak a lakosztályod mellé? - Kérdezem tőle gúnyos hangon.
Megint átfordult a viszony, hogy ki kihez és hogyan tartozik. Kénytelen leszek ezeket végérvényesen is a helyére tenni. - Talán a könyveket még meg is érteném, azonban nem lebzselhetsz ott egész nap. - Átgondolom amit mondott, és végül így felelek neki, miközben ha fogja a doboz cigarettát elengedem, hogy elvegye. - Hajlandó vagyok változtatni, de aztán kushadj te nő. Kapsz minden nap egy doboz cigarettát, hogy a szádra ülj, és csöndbe légy, csak akkor beszélsz, ha kérdezlek. Kapsz tiszta ruhát, most az egyszer, de ezek után neked kell tisztán tartanod, az épületben is te fogsz szorgoskodni a kis félszeműm meg ellenőrzi a munkádat. Naponta egy, azaz - mutatom a szabad kezem ujján is - egy könyvet megkapsz a könyvtáramból, és azalatt az idő alatt olvashatod, amíg éppen térdelsz. És még mielőtt bármikor is kicsúszna a fejedből, csak addig él ez az alku amíg be is tartod, ha bármit megszegsz tudni fogok róla, és az egy dolog, hogy Belial fájdalmas halált hal, de még az emlékeidet is elveszem, legyen az bármennyi idő. - Képes vagyok rá, lehet, hogy időbe telik, de mit nekünk száz, vagy ezer év, ráérünk.
- Én a helyedben nem kekeckednék a félszemű démonnal, szabad kezet adok a megregulázásodra. - Enyhén megrántom a vállam ezzel is jelezve, hogy nem izgat, ha bármit tesz vele, azt csak magának köszönheti.
Még mielőtt ténylegesen is megköttetne az alku megvárom a reakcióját, nehogy közben csacsogjon be pár olyan ötletet, amit én nem kívánok beleépíteni az alkuba.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 2 GadHg7Q
Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 29, 2020 9:26 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextLucifer & Belphegor


A
lkut kötni az Ördöggel? Ez annyira klisé! Mégsem látok jobb megoldást. Valahogy szeretném Belialt megóvni, akkor is ha csekély rá az esélyem, ennek fejében képes lennék tényleg mindenre. Lucifer szavai semmi jót nem sejtetnek, főleg mikor kimondja azt amit nem akarok hallani sem.
-Nem mi öltük meg Raguelt... Hiszen láttad!-suttogom elgyötörten, az utolsó reménysugarat is elkapva, amibe még kapaszkodhatok. Mindazonáltal az én hibám, hogy Raguel végül képes volt elérni az angyal társait... Ha akkor nem mondja azt nekem, lehet hogy még most is szórakoznánk vele, nem halt volna meg és nem lennék ekkora slamasztikában. Akkor meg is kaptam érte a f@szulást... Sosem láttam még Belialt annyira dühösnek, mint akkor mikor rájött, hogy elb@sztam. Na ott akkor, életemben először megijedtem. De a miért sosem derült ki, úgy óvom azt a titkot, mint semmi mást. Lucifer szavaiban kibújót keresek, de egyértelműen nem találok, kissé elcsüggedek, tudom, hogy mondanom kellene még valamit, valamit ami talán jobb belátásra bírja, de nem jönnek a szavak a számra. Egyetlen kérésem van a mindennel kapcsolatban, hogy AZT a dolgot ne akarja rám erőltetni. A kis buta... nem arra értettem, hogy őt kellene kényeztetnem... Ó Fater! Fognám a fejem is ezen a hülyeségen, de végül csak ennyit mondok:
-Rendben.-kimondhatatlanul örülök neki, hogy nem vagyok az esete, nem is akarnék az lenni, inkább öngyilkos lennék. Főleg, hogy itt fekszik mellettem az angyalpenge egy köpésre. Nem sokkal később a Pokol Ura elmondja az alku szövegét is, amit hajlandó velem megkötni. A térdeléshez lenne egy-két keresetlen szavam, de csupán szemöldököm emelkedik meg kissé. Ezt nyilván ő sem gondolta komolyan! Esélytelen hogy én itt térdelgessek neki. Meg nehogy már... Játsszak neki bejárónőt, de ha nincs a sarkamban akkor térdeljek? Ez itt bukta... Nyilván nem akarja nézegetni, hogy pakolászok, meg portalanítok és kivakarom a porcicákat a sarokból... Ha meg nincs ott mellettem akkor térdeljek és unatkozzak. Ebbe azért had kössek már bele, ez az alku szöveg megvétózható. És azt hiszi, hogy méltányos ár napi két doboz cigaretta?! Nehogy már... Figyelem ahogy az ő csikkje is kifolyt véremben végzi, aztán felpillantok rá. Csendesen rágom szavait és agyalok, hogyan tudnám egy kis enyhítésre bírni, mert nekem nincs kedvem büntetésest játszani, ha nincs a közelemben, meg aztán ki tudja mennyi időkre hagyna magamra. Legyen már szabadságom, ha már raboskodnom kell. Mert ahogy most áll a szénám... Nos, nem csak két napot leszek ilyen vendégszeretetben.
-Legyen ahogy szeretnéd. Elég lenne csupán napi egy doboz cigaretta... Ha lehetne a másikat ruhákra cserélném.-hangom halk, már-már lemondó, végig pillantok koszos ruháimon, ez nem fair... Ruhát is szeretnék... Mondjuk gyógyulni is, de azt maximum most alvás közben.
-Megmutatod, mit hol fogok majd megtalálni?-nyilván nem az ujjammal kell majd felmosnom, vagy a hajammal pókhálózni, elég cink lenne, még Lucifertől is. Szóval valami tisztító eszközöket kellene hogy elém pakolásszon, vagy legalább elmagyarázza mit hol fogok találni.
-Az sem lenne hátrányos megoldás, ha csak akkor kellene egy helyben maradnom, amíg házon kívül vagy. Ha ennyi engedményt még megtehetsz.-teszem még hozzá fél hangosan, hátha meggondolja ezt a térdelős részt. Ami pedig még jobban mozgatja a fantáziámat...
-Esetleg van esély arra, hogy van egy kis magán könyvtárad?-a kérdés tőlem szokatlanul félszegen hangzik csak el, elég sok könyvet olvastam már el a földön töltött éveim alatt és nem törném meg ezt a szokásomat. Szeretek kicsit kiszakadni a valóságból... Szóval ha lenne egy csepp reménysugár a kis hobbimra, akkor azt szívesen művelném tovább szabadabb perceimben. És amíg olvasok addig nagy galibát nem is tudok csinálni, ez nagy érv amellett, hogy megfontolja a dolgot. Pillantásom a feltartott tűre esik, aztán Lucifer arcára. Ha esetleg megfontolja a dolgaimat, úgy végül bólintok, hogy rendben áll az alku. Jobbat úgysem tudok ebben a helyzetben tenni. Lássuk be mióta a fejembe mászott helyzeti előnye van, ezt pedig kimondottan utálom... Szemét ark képességek! Viszály, elő ne kerülj nekem!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Lucifer


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 2 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 28, 2020 11:01 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


I am the Devil
I am the BOSS... I am the MASTER of hell  
TO:@Belphegor

Mindössze egy sablonos választ kapok arra, hogy miért is tűr el sok mindent, holott Belailnak kellene kapnia, de a válasza után egyértelmű és most már bizonyított lesz a számomra, hogy Belial valóban benne volt Raguel elrablásában. Természetesen tudtam így is, de Belphegor cserfelése pecsétet nyom az igazságra.
- A kegyes leszek, az azt jelenit, hogy ha meg kell ölnöm, akkor gyorsan teszem, és nem egyenként veszem ki a szerveit előtted. - Mind ezt teljesen komolyan és rezdüléstelen arccal mondom. Olyan alkut nem köthetek, amit nagy valószínűséggel át kellene majd lépnem.  Közelebb hajolok felé, és kissé megemelem a hangom, de csak annyira, hogy kiérződjön belőle az, hogy kivel is beszél.
- Nem eskethetsz meg olyanra, amit nem tudok teljesíteni. Azt ígértem kegyes leszek, nem azt, hogy életben marad. - Határozott a kijelentésem, nem tud megingatni a döntésemet. Egy olyan bűntett, amit elkövettek, nem maradhat megtorlatlanul, és ezt az előbb Belphegor is belátta. Nem bánhatok úgy velük, mintha egy egyszerű halandó életét vesztették volna el.
Vissza lépek az előbbi helyemre és újfent bele szívok a cigarettámban. Végig nézek Belphegor alakján egyik szemöldököm kissé megemelem, úgy válaszolok neki.
- Ne haragudj meg kedvesem, de nem vagy az ínyemre való, a helyes pofidon kívül másod nincs, ami a szememet gyönyörködtethetné, és a sok száj jártatásoddal még ezt is el fogod rontani. - Parányi ördögi vigyor kúszik ki számra. Mi is lehetne ennél bántóbb, mint ha egy démon hiúságát a földbe tiprom. Ismerem őket, mint a tenyerem, minden démon azt hiszi, hogy ő a világ közepe, teljesen vérig lehet őket sérteni azzal, ha ezt valaki másként gondolja. Viszont én, mint a pokol ura tisztában vagyok azzal, hogy minden démon csak annyira különleges mint a másik társa. Több ezren vannak, s csak egy maroknyi az, amelyiknek különb a személyisége a többitől.
- Az alku, amit hajlandó vagyok megkötni a következő. - Hangomat olyanra változtatom, hogy kiérződjön belőle, hogy nem sok választási lehetősége van, vagy elfogadja, vagy nem, de külön kívánságok betűzdelésére nincs lehetőség. Rá kell jönnie, hogy nem mindennapi az, hogy némileg tárgyalni vagyok hajlandó a Lodrját illetően.- Belial büntetése kegyes lesz, legyen az halál vagy sem. Te annak érdekében, hogy ne varrjam össze a szádat, szót fogadsz és a parancsaimat teljesíted. Nagyrészt takarítás, rend rakás, mivel a földön vagyunk elég sok a mocsok. Amennyiben jól viselkedsz, nem kell itt léted alatt végig térdelned, csak akkor, ha nem vagy a közelemben, vagy távoznom kell. Nyilván ezt megérted, nem éppen nyerted el a bizalmamat a tetteiddel, és a most mutatott viselkedéseddel. - Még azt merik mondani, hogy a pokol ura nem kegyes, hát ez akkor mi lenne, ha nem az, kérdem én. Nem öltem meg, nem téptem ki a szívét a mellkasából, és még mindig életben van. Csak egy pofont kapott, az is már alig piroslik orcáján, és a vérét is alig menesztettem. Kegyes vagyok, nem vitás.- Oh, és még mielőtt elfelejteném, a haszontalan sutyorgást, motyogást és ehhez hasonlókat befejezed, csak akkor szólalj meg, ha érdemleges az amit mondani fogsz, nem pedig felesleges szájtépés, attól kímélj meg.
Elszívom a cigarettát, leejtem lábam mellé, és cipőm orrával a vérébe tolom, ami apró sercenéssel ki is alszik.
- Cserébe, ha ezt elfogadod, kapsz minden napra két doboz cigarettát. - Rákacsintok, a függőségét tekintve ez egy elég nyomós érv arra, hogy igennel feleljen és ne kelljen drasztikus lépéseket hoznom.
Lényegében mindegy, hogy mit mond, az alku csak ez lehet, talán apró finomításokat még el tudok képzelni, de a lényegen nem változtat. Belial bűnhődik, és ha ő nem marad csöndben bezárom a száját.
Az alku elfogadására várva fel emelem a tűt amin a cérna lóg.
-Válassz kis Belphegorom, áll az alku, vagy varrjam be a kis szácskádat?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 2 GadHg7Q
Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 26, 2020 11:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextLucifer & Belphegor


C
sodálkozó pillantásokkal illetem még mindig, elfogadja a felé nyújtott tüzet, aztán szerencsére engem is enged rágyújtani, eskü ha nem fájna semmim most magamtól pattannék fel és kezdenék örömömben ugrálni, mint egy gyerek. Még az is megfordul a fejemben, hogy a Pokol Ura nem is olyan rossz arc, csupán teszi amit tennie kell. Ami ugyan valahol jogos, de pont engem akar bekorlátozni? Ne már! Azért csak megint elnyom egy édes birtokjelzőt, ám most magára, nyitnám a számat, hogy ismét belekotyogjak kijelentésébe és még ujjam is felemelem, de aztán ahogy kinyitom a szám, úgy csukom is be. Jól van, ezt most engedjük el, nem vagyok papagáj. Na meg, most jobban érdekel az a szál cigaretta amire végre rágyújthattam.
-Köszönöm.-mondom ki végül inkább ezt és még talán egy mosolyt is megengedek felé. Aztán újabb slukkot szívok a koporsószegből és jólesőn hunyom le szemeimet. De nem sokkal később olyan kéréssel állok Lucifer elé, mint talán eddig még senki elé soha! Válasza nem lep meg, valahol talán... Nos az emberek ezt hívnák lelkiterrornak, de én gyorsan kapcsolok.
-Azért, mert én vagyok a tanácsadója. Ez a dolgom! Elvinni a balhét.-közlöm határozottan, majd leverem a hamut a cigimről, egyikkel sem hazudtam, hiszen így gondolom, bármit megtennék ezért és majd én takarítom a romokat, ebbe a büntetés is bele tartozik. Újbb meglepetés mikor alkuval próbálkozik a kérdései után. Oldalra billentett fejjel, ajkaim közé emelem a cigit, tudjátok olyan kis gengszteresen, aztán felvonom a szemöldököm a hallottakon.
-Rendben. Kössünk alkut!-bólintok lassan, aztán ismét a cigimbe szívok, kicsit benn tartom a füstöt, majd szabad kezemmel befogom az orrom, becsukom a számat és az áll csont alatt ejtett seben engedem ki a füstöt, hát ez tök bulis... Remélem lassan gyógyul majd be, ha Lucifer bevarrja a számat lesz normális nyílás ahol kiereszthetem a füstöt, már ha hajlandó lesz megszánni majd még bagóval ugyebár. Lepöccintem a hamut és pillantásom Luciferébe fúrom. Jöhet a diplomácia... Ezt mennyire nem szeretem, Belial asztala ez... Hajrá Belphi!
-A kegyes leszel azt jelenti, hogy nem ölöd meg?-ez nem hangzott úgy egyébként sem, hogy kihagyná őt a "mókából".
-Lucifer, add a szavad erre! Belial életben marad...-természetes, hogy nem bízom benne, miért is tenném? Az egy szál cigi még nem életbiztosítás... Mégis csak ő teremtett minket olyannak amilyenek vagyunk ugyebár!
-Rendben, bármit megcsinálok. Egyet kivéve... Kérlek szépen!-igyekszem megkeresni a megfelelő szavakat, és úgy fogalmazni, hogy egyáltalán tényleg meg is értse amit szeretnék, de annyira ciki ezt így felhozni... Mély levegőt veszek és enyhén elpirulok.
-A perverziást hagyjuk ki a minden nemű kérésed teljesítésének mércéjéből.-esküszöm, semmi más kérésem és meg is kötheti velem az alkut, de erre akkor sem vesz rá ha kényszeríteni akar! Nem és soha!
-Ha ennyi módosítás még neked belefér, akkor részemről már semmi akadálya a dolognak.-jegyzem meg nagyot nyelve. Nem tudom, hogy a fél szemű mikor és hogyan találja meg Viszályt, de nagyon remélem, hogy kedvesem jól elbújt. Gondolta a radai rossebb, hogy én egyszer majd ilyen helyzetbe kerülök, de mindig is szerettem az utómunkákat a belkéjaink után, olyan emberi volt eltakarítani a nyomokat magunk után... Most meg szinte önként sétáltam a büntibe is. Talán tudat alatt így akarok Belialnak időt nyerni, ki tudja. Csak Lucifer legyen ismét jófej és módosítsa a kérvényét... Hivatalos papírra kellene íratnom vele, hogy életben hagyja Lordomat... De tudom a rendszert... Valahogy meg nekem is életben kellene maradni, így visszább kell vegyek az arcomból s ha szavát adja, akkor meg kell próbálnom annak hitelt adni. Gondolataim nyomán gyorsabban fogy a cigi maradéka és már csak azt vezem észre, hogy a füstszűrőnél járok, meg is égeti a kezem a felforrósodó papír, így kipottyan kezemből a csikk egy hangosabb szisszenést követően, pontosan a lábam alatt felgyűlt vértócsába. Csak úgy vakít a fehér papír sötét véremben. Milyen drámai!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Lucifer


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 2 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 26, 2020 4:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


I am the Devil
I am the BOSS... I am the MASTER of hell  
TO:@Belphegor

Végre kiveszi a szál cigarettát amit felé kínálok. Némi félelmet vagy bizalmatlanságot vélek felfedezni mozdulataiban, persze ebben a helyzetben, nincs semmi jelentősége. Én ha lehetne azt tanácsolnám neki, hogy fülét farkát behúzva ragassza le a seggét elém az asztalra és most már fogja be a száját, mert a végén még eltalál kalandozni a kreativitásom a büntetését illetően. Azonban vagyok oly bölcs, hogy kiismertem már ennyi idő és ennyi fecsegés alatt Belphegor viselkedését, és én nem fogom feleslegesen jártatni a számat, mivel teljesen tisztában vagyok azzal, hogy képtelen csak egy csekély fáradtságot is venni arra, hogy szót fogadjon nekem.
Bár nem tudom, hogy Belail és közte milyen is pontosan a kapcsolat, mert mindössze csak egy röpke betekintést láttam az elméjében, még is szánom szerencsétlent, mert nem lehet könnyű az élet, még ha démoni is, e mellett a nő mellett.
Már-már meglep az, hogy tűzzel kínál, no lám, tud ilyet is a kis démonom, a kedvemben járni, bár jól tudom, hogy ez csak egy csekélyke mozdulat volt a részéről, s eképpen nem is plántálok bele többet, mint ami valójában. Csak egy apró tűz golyó, amit el is fogadok, s a cigarettám vége felparázslik. Mélyet szippantok s a gomolygó füst eltelíti tüdőmet, függőség, oh gyere csak. Sokan nem értik, hogy én s egyes démonaim miért dohányzunk, elárulom a titkot, habár a földön vagyunk és nem vagyunk emberek, akiknek bármi ilyesmire szükségük lenne, még is maga a dohányzás a régi füstös, kénes otthont imitálja. Titkon mind visszavágyunk a helyünkre, még ha nem is mondjuk ki másoknak.
Kérdésére, hogy rágyújthat e, csak intek egyet. A tűt és a cérnát a tenyerembe engedem, s ott is tartom, jobbommal nyúlok fel a cigarettáért, hogy kiemeljem a számból.
- Csak nyugodtan Belphegor, bár mint mondtam, hagyok majd egy kicsiny lyukacskát, amin pöfékelhetsz - arcomon mosoly kúszik szét - lásd, mily kedves urad vagyok.
Áhítat amit az arcán látok, amikor rágyújt, nocsak, már bizonyosan rég óta pang a tüdeje, ahogy az emberek szokták mondani, ezért is kedvelem az emberi lényeket, leleményesek, és igazán mókás kis teremtmények, persze mind ez nem apámnak köszönhető, mert ezek a tulajdonságok abból fakadnak, amit nem korlátozott be bennük.
Meglepettségemet nem mutatom, amikor Belphegor Belialról beszél.
-Miért akarod, hogy ki maradjon? Cserben hagyott, itt szenvedsz az ő tetteiért, mégis miért akarod, hogy ő ne kapjon büntetést? Miért éri meg neked, hogy elviselj mindent amit neki kellene kapnia? - Balgaság a részéről, s már-már azt kell gondolnom, hogy a kis démonka érez valamit Belial iránt, de persze ez lehetetlen lenne, hiszen a démonok képtelenek az érzelmek megélésére... vagy ekkorát fordított volna rajtuk az, hogy felkerültek a földre? Bizonyosan ez lehetetlen lenne, így nem is pazarlok rá további gondolatokat.
Újra bele szívok a cigarettába, majd megpöccintem, hogy a hamu aláhullhasson pont bele abba az Belphegor kihűlt lassan ragacsos vértócsájába.
- De szavadon foglak, kössünk alkut kegyes leszek Belialhoz, amennyiben engedelmeskedsz nekem, és igen, engedelmességen azt értem, hogy ha azt kérem takaríts fel, akkor te fel is takarítasz, minden nemű kérésemet teljesíted, ha tetszik, ha nem, bármi legyen is az. - Teljesen biztos vagyok, hogy ezek után egy válogatott szitokáradatot, és kifogásokkal teli magyarázást fogok kapni, de nem vagyok hajlandó engedni ebből. Azt is megtehetném, hogy a fejébe mászok is kitörlök minden egyes emléket ami Belialhoz tartozik, lehet, hogy nem egy kis vállalkozás lenne, és nem egy nap alatt, de megtehetem... mert én vagyok Lucifer a pokol ura, ha tetszik, ha nem, és időm mint a tenger.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 2 GadHg7Q
Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 19, 2020 6:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextLucifer & Belphegor


N
o fene, még a végén elhiszem, hogy Lucifernek van humorérzéke. Ja várj... Neki nem van! Bocs! Hazudtam. Téves infó, téves rémkép... Ó magasságos egek, hát ez azt hiszi szórakozhat velem... Főleg egy ilyen témában.
-Ha nem akarsz halott kiskatonákat, akkor szépen békén hagyod az erényemet! Elég világos voltam öregem? Ne nézzél már engem dugványozható virágnak. Ki a halált érdekel az, hogy a kis csicskád mit gondol? Heh?-na azért csak valljuk meg... Amit én eddig megőriztem azt meg is fogom továbbra is! Nem úgy működik a dolog, hogy ők kitalálnak valamit aztán csendben el is tűröm. Lónak a ......! Ha kell mindenkit lemészárolok, aztán dögöljek meg én is... Felvonom szemöldököm következő mondataira és elvigyorodom.
-Mondom én, itt bazi nagy Belphi-fétis van. De köszi az infót, nem akartam megtudni, hogy mi lesz a sorsa a hajTINCSEMNEK!-javítom ki a Pokol Urát és megrázom a fejem. Aztán pedig... HOPSZ! Kiejtem kezemből a szentelt vizes üvegcsét, tudva, hogy ez most pokoli szar érzés lesz, ahogy pedig a felfröccsenő cseppek hozzám érnek már ugrok is le az asztalról üvöltve. Néha tényleg meg kellene fogadjam a saját tanácsaimat, de én inkább az a fejjel a falnak típus vagyok. Kioktatása süket fülekre talál, széttárom karjaimat egy vigyor kíséretében és figyelem ahogy kézfejemből újabb vércseppek érkeznek a padlóra.
-Hopszi.-vonok vállat ahogy a csöpögés útját figyelem, magamban bosszankodva, hogy még mindig nem gyógyulok, ez annyira jellemző. Aztán figyelem hogy mit csinál a Főni. Mikor előhúzza a cigis dobozt akaratlanul is felcsillannak a szemeim, de gyanúsan méregetem őt. Tuti szórakozni akar velem. Nem is mozdulok hosszú pillanatokig, csupán a dobozt figyelem és hangját hallgatom. Aztán mégis visszasétálok az asztalhoz, nem dugta vissza a dobozt a zsebébe, pedig esküszöm, kinéztem belőle. Oldalra billentem a fejem, kezem lassan indul hogy kihúzzak egy szálat, azt várom mikor vonja vissza röhögve a felkérést, ám nem teszi meg. Elcsodálkozom rajta mikor már ujjaim közt van a koporsószeg.
-Azt hittem becsapsz.-hangom halk miközben visszaülök az asztalra és figyelem ahogy ő is kivesz magának egy szálat. Közben azt is megvitatjuk, hogy én mit tennék az ő helyében, de én tényleg magamból indulok ki és kimondva szavaimat megborzongok. Ujjamon apró tűzgolyó fénylik fel, Lucifer felé nyújtom hátha rá is szeretne gyújtani nem csak dísznek vette ki a cigit. Én továbbra is csak azt a szálat bámulom ami most tenyerem közepén pihen. Nem tudom ezt hová tenni, és arra sem reagálok, hogy valóban bevarrná a számat. Ha a kedves nagy főnök rágyújt a felé kínált tűzből ki is alszik. Megtörlöm az állam, immár sokadjára és csak eztán válaszolok neki.
-Igazad van. Senki nem hinné el, hogy te vagy a Pokol Ura.-pillantok szemeibe, nem is tudom mit mondjak neki. Azt sem értem miért végtag vesztéssel jön, mikor a végén ott kínálkozik a halálom. Sokkal egyszerűbb lenne azzal kezdenie. De rendben, akkor inkább szenvedjek, ha ebben leli örömét, legyen. Tekintetem ismét a cigarettát veszi szemügyre, mintha bármelyik pillanatban eltűnhetne onnan. Ujjaim közé csippentem megpörgetem párszor.
-Szabad?-utalok arra, hogy jó magam is rágyújtanék még a szájvarrás előtt kényelmesen, mert hát most vagy üvöltök a szenteltvizes zsinórtól, vagy pöfékelek. Ha megkapom a választ aképpen cselekszem. Kicsit talán olyan vagyok, mint aki lemerült, de igazából csak a döbbenetből nem tudok felocsúdni. Aztán egy apró kérdés mégis felötlik bennem... Nagyot sóhajtok, hosszasan és mélyet.
-Bármit megteszek! De kérlek, Belialt hagyjuk ki ebből!-emelem rá tekintetem, engem kapott el, nem kell Lordomat is belerángatni ebbe az egészbe. Akkor inkább patkoljak el a francba, csak Belialt ne vegye elő!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Lucifer


Büntetés - Lucifer&Belphegor&Belial - Page 2 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 19, 2020 12:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


I am the Devil
I am the BOSS... I am the MASTER of hell  
TO:@Belphegor

Már meg sem lepődök azon, hogy kezet mer rám emelni, kezdem érteni, hogy miért kellett Belialnak, egy kanca, akit nehéz betörni, ha nem szegült volna ellen az alap szabályaimnak, lehet, hogy másként gondolnék rá, mint egy eszköz, aki csak addig marad életben, amíg meg nem kapom azt, amit akarok.
A suhintáson nevethetnékem támad, de nem engedem ki, nem hagyom, hogy pozitívumnak vegye ezt a viselkedési formát, így csak egy szúrós nézéssel jutalmazom gyermeteg viselkedését.
Talán ez a legmegfelelőbb jelző Belphegorra, gyermeteg, gyermeki, gyerek, pontosan azokat a reakciókat, gondolatokat mutatja, és a beszédének a hanglejtései is arról árulkodnak, hogy gyermeteg a viselkedése. A valószínű félelmét, és agresszióját, e mögé a gyerekes viselkedés mögé rejti, és azt reméli, hogy ettől majd mindenki elhiszi, hogy milyen bátor, és nem fél senkitől. Oh, kicsikém, láttam én már sok millió dolgot, átlátok a szitán, ahogy az emberek is szokták mondani.
- Elhiheted, hogy a kis démonkám nem azért van itt, hogy a csicskásom legyen, az amit most te látsz belőle semmit nem jelent, de ha annyira szeretnéd, majd megmutathatja, hogy mire képes. Nem olyan kifinomult a kínzási módszere, mint nekem, kifejezetten szereti a nőket megkínozni, ha érted, hogy mire gondolok. - Megvárom, hogy elérjen a kicsiny tudatához a gondolat, ami befészkelheti magát egy ilyen mondat után, és csak akkor folytatom. - Utána nem a szádat kellene bevarrnom. - Ennyit mondok csupán, ennyit és nem többet, gondol amire szeretne. Habár démon, még is a nőstényekhez tartozik, és hiába a pokolban fogant, neki is vannak olyan részeim amik emberiek, és ezeket a részeket bűvöli a maga beteges módján.
A félszemű démonom egy perverz kis dög, és minden módszert szeret használni a nőkön, nem éppen gyengéden, és egyre nagyobb, és vastagabb eszközöket használ. Van az a pont, amikor én is elhagyom a szobát, pedig jó a tűrőképességem, de amikor végig nézem, hogy egy csekély hibáért ketté szakad egy nő, a szó szerinti fordításba, és a bűnös lelkek nem szabadulnak, újra és újra a félszeműm közelébe kerülnek.
- Csak, hogy tudd, nem én hívtam ide arra a feladatra, hogy segédkezzen nekem. Megneszelte, hogy hölgy vendégünk lesz, és olybá tűnik, a véres haj cafatodból sem annyi jut el Belialhoz, ami bele került. - Megrántom a vállam, és még pont időben húzom el a lábam, hogy ne az én cipőmön landoljon a szenteltvizes üvegcse, ami hangos csörömpöléssel csapja ki magából a négy centnyi vizet. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ez a tettje is csak egy pimasz csíny, volt, kénytelen leszek elgondolkodni, hogy Belphegor megragadt egy bizonyos szinten, és még abba sem gondol bele, hogy amiket tesz, csak a saját kárára valósulnak meg, mivel, most is pár pillanat alatt fájdalmak közepette ugrik el tőlem, ahogy a víz apró cseppjei maró hatásként eszik bele magukat a bőrébe.
- C-c-c Belphegor, mondtam, hogy óvatos légy, no de sebaj, maradt még annyi a cérnán, amennyinek kell. De lásd, mily kedves vagyok veled, na nem mintha megérdemelnéd. - Bal kezemben tartom a tűt, jobbommal benyúlok a zsebembe, és elő veszem a cigarettás dobozt, felnyitom a tetejét, és a kis démonom felé nyújtom. - Kaphatsz belőle, ha jól viselkedsz, és végig nyugton tűröd, amíg bevarrom a szádat. Ígérem, hagyok egy apró lyukacskát, ahova beteheted a cigidet. - Mókás gondolat, hogy a démonok is függnek ilyen emberi készítményektől. Vigyorgok rá, és megvárom, míg elvesz a dobozból egy szálat, nem többet. Végig nézem, ahogy vissza bandukol az asztalhoz, és megosztja velem a mai nap első értelmes gondolatát. - Valóban képes vagy felfogni a helyzet súlyosságát. Mit gondolsz milyen hitelem lenne, ha csak azt mondanám, hogy ejnye-bejnye, na nem mintha ezt megtenném. - Amennyiben elvette a cigarettát, magamnak is kiveszek egyet, és a számba helyezem. Megannyi aljas tervem van még Belphegrorral, és egy kicsit sem fog érdekelni a jövőbeni szájalása, ha a bevarrás nem segít, hát össze is ragasztom, ha ez sem segít, nos, akkor marad a nyelvkivágás, a kis félszeműm biztos örömmel segédkezne ebben.
- Rajtad áll, hogy mennyire dühítesz fel, és mennyire veszted el a tagjaidat, ha jól viselkedsz, nem ma este veszted életed. - Addig nem fogom elvenni a jelentéktelen kis életét, amíg Belial nem járul a színem elé, majd csak azután, fogom kibelezni mind a kettőt, hogy már itt vannak, és azt is édes kettecskén élhetik át.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7