Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Pokol - Északi régió, Lordi Palota •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Pokol - Északi régió, Lordi Palota VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1059
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 15, 2020 11:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next


***
Lezárt múlt
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Pokol - Északi régió, Lordi Palota GadHg7Q
Pokol - Északi régió, Lordi Palota Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
844
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 15, 2020 10:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next


+18
Belial & Belphegor

[You must be registered and logged in to see this image.]

T
ényleg minden angyal ilyen együgyű lenne? Így belerohan a vesztébe? Egy bolond földi miatt? Na ne már... Könnyű leszerelni a drágát, egy egyszerű mellbe talpalás után megtántorodik és a földre rogy, a következő percben elveszíti pengéjét általam. Megpróbál leköpni, de kísérlete kudarcba fullad. Csodálkozom, hogy Lordom nem száll be a buliba, de rendben, akkor majd a szárnyassal bemelegítek rendesen. Arra legalább pont megfelelő. Hagyok időt neki felkelni a földről, fegyver híjján puszta kézzel és lábbal esik nekem. Ó ne már! Csalódottan ingatom a fejem ahogy mégis mindent bele ad, nem veszi akadálynak azt sem, mikor ökle a tőrömbe talál bele.
-Szerintem hamarabb végzed be a dolgod, mint gondolod.-cukkolom az angyalt és nem sokára elkapom karját és keményen a háta mögé csavarom, hogy aztán combjába bökjem a tőrömet. Ahogy térdre rogy én mögé guggolok és egy apró kérdést intézek felé, majd nem sokkal később Belial felé is.
-Nyugi, megyek én, csak van egy elintézetlen ügyem.-ígérem meg a nőnek pimaszul, miután megkapom a férfi válaszát. A bordái közé illesztett fémet kicsit erősebben nyomom bele bőrébe. Ádáz képpel figyelem ahogy levegő után kapkod, csavarok egyet a tőrön szakadnak a szövetek, majd húzva hátra rántom a fejét.
-K*rvára nem kellett volna belénk kötnöd. Simán haza húzhattad volna a valagad és nem tartanál itt, ahol most.-emelem szemei elé fegyverem, majd egy határozott mozdulattal bökök a jobb szemébe, majd nem sokkal később a balba is. Felröhögök ahogy vergődik a kezeim között, érzem ahogy hajszálai megadják magukat az ujjaim között.
-Ó ne menj sehová! Ez már a vége drágaságom!-rántom hanyatt a földön és fölébe kerülök. Végig metszem a torkát és elfeketedik a szemem mikor vére az arcomba spriccel. Komisz vigyorral tekintek az egyötört testre alattam, bár ő ezt már nem láthatja.
-Belial gyere, nézzük meg hogy az ő szívük milyen...-pillantok hátra Lordomra, de mikor látom, hogy nem mozdul csupán vállat vonok. Visszafordulok az angyalhoz és pár pillanatig figyelem halál tusáját.
-Mondd el, hogy hívnak! Legalább emlékezzek rád, ha valaki ne adj isten meg akar bosszulni!-nevetek fel, de nem hagyom reagálni. ahol az előbb bordáinál a tőröm suhant bőrébe, most kezem tuszakolom a vájatba, fájdalmas ordítás száll fel torkából, még talán utoljára, mert ahogy elérem a szívét kiszakítom a helyéről...
-Már nem kell Patricia miatt aggódnod.-dünnyögöm ahogy a véres szervet szorongatom markomban. Felállok és elhajítom az utolsót ujjaim közt verő szívet, majd visszafordulok Démonomhoz.
-Végeztem!-jegyzem meg nemes egyszerűséggel, mintha a világ legtermészetesebb dolgát csináltam volna. A démon egy kérdést intéz felém ahogy ellöki magát az oszloptól. Megroppantom a nyakam, én is felé sétálok, érdeklődve figyelem ahogy eldobja az egyik tőrt. Miért? Mégsem kérdezek rá, jobb kezem emelem felé és mutató ujjammal hívogatom. Készem állok! Ahogy mozdul, úgy én is, csapásait könnyedén sikerül védenem, talán az angyal miatti győzelem mámora, amikor alkalmam adódik én is visszatámadok, már nem is figyelem ahogy halad felettünk az idő. Tőrtáncunk közben bejárjuk az egész helyet, az angyal mellé érve odébb rúgom.
-Ne legyél talp alatt.-bököm oda a halott testnek de közben Belial egyik vágása elől ugrom el.
-Ez közel volt Főnök.-ingatom a fejem vigyorogva, aztán ahogy szürkülni kezd, nyúlnak az árnyékok is. Nem sokkal később egy pattanás hallatszik, Belial pengéje ketté törik.
-Oppácska!-állok meg a következő lendületben és szabad kezemmel Lordom mellkasának támaszkodok, hogy ne csapódjak bele. Miután már biztosan állok a saját lábamon elveszem a kezem és a törött tőrt veszem szemügyre, de aztán a felém intézett szavak vonják magukra a figyelmem. Felkapom a fejem és tágra nyílt pupillákkal pislogok a démonra.
-Vá...vá....vá...várj már! Ez most komoly? Feladod? És a másik fegyver?-ez most komoly? Így hagyni? Megoldottam volna! Aztán elhangzik a bűvös mondat. Vigyorom szélesedik és felsőm szélében megtörlöm a tőrömet.
-Rendben, menjünk, de visszavágót követelek! A te fegyvereid nem adják könnyen magukat!-pillantok fel rá lágyabban, majd megpörgetem a fegyverem és nem sokkal később már ismét tüdőmbe tolul a Pokol kénköves szaga.
-De jó végre itthon lenni!-tárom szét karjaimat ahogy belépünk a Palota ajtaján.


Zene:[You must be registered and logged in to see this link.]


//Köszönöm szépen a játékot!//
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol - Északi régió, Lordi Palota YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Pokol - Északi régió, Lordi Palota SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Pokol - Északi régió, Lordi Palota 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Pokol - Északi régió, Lordi Palota XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Pokol - Északi régió, Lordi Palota Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1032
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 15, 2020 5:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next


5000 évvel később...
Belphegor & Belial
[You must be registered and logged in to see this image.]
Az angyal figyelmen kívül hagyja Belphegor szavait. Leszáll közénk és harcot kezdeményez, de bizalmasom gyorsan lefegyverzi, így gyorsan alul marad. Nem marad más eszköze, mint saját nyála. Hihetetlen. Hatalmas nyálgombócot küld a démonnő felé, aki pont egy szerencsés pillanatban mozdul el, ezért a köpetet sikeresen elkerüli. A tollaska nem törődik továbbra sem Belphegor megjegyzéseivel, inkább belemegy egy ökölharcba. Az egyik stabilabb oszlopnak dőlve, érdeklődve figyelem az előttem zajló jelenetet, mert ilyet még nem láttam. Egy védelmező bocsátkozik küzdelembe egy pokolbélivel elvesztett védence miatt. Nem hiszem, hogy gyakori lenne az ilyesmi. Vagy a tollas seggét védi és legyőzésünkkel akar bocsánatot nyerni...vagy minden mindegy alapon játszik. Megjegyzem magamban, nem is ügyetlen ez az angyallány, főleg egy őrangyalhoz képest. Hiszen jól tudom, nem  igazán ez a profiljuk. Persze kedvesemen nem tesz túl, rutinosságának hála mondhatni könnyű dolga van. Ha egy harcos angyal állna vele szemben, abban azért lenne kihívás. Az őrangyal nagyot szisszen, mikor ökle a tőr pengéjének csattan. Még vörös vére is kiserken, de egy pillanatra sem adja fel.
-Majd ha elvégeztem a dolgom. - sziszegi fogai közt a nő jelét adva, hogy nincs szándékában még a hazamenetel. De talán mégis jobban járna, ha távozóra fogná, amíg megteheti. Belphegor elkapja a karját, minden finomkodást mellőzve tekeri hátra, majd egy sunyi mozdulattal mártja meg tőre élét a tollas nőszemély combjában, mire az a hirtelen jövő fájdalomra torka szakadtából felüvölt és térdre rogy. Na ez szép volt.
-Menj a Pokolba. - pillant fel a nő, miközben bizalmasom egy kérdést intéz felém.
-Nem, csináld csak te. - adom át neki a lehetőséget és ujjaim között játékosan pörgetem saját pengémet. Ha már elkezdte, a móka vége is legyen az övé. Bármit is tesz a kellemetlenkedő tollcsomóval, megvárom. Ha kiszórakozta magát, úgy mi is folytathatjuk játékunkat.
-Hol is tartottunk? - lököm el magam az oszloptól és teszek felé pár lépést. Közben eldobom az egyik tőrt, és csak egyet hagyok magamnál. Ha útban érzi a tollaska testét és oldalt rugdalja, úgy azt még megvárom. De amint jelzi felém, hogy készen áll, úgy újabb támadást indítok felé. Ezúttal jobbról kezdek válla felé egy szúró mozdulattal. Balommal oldalsó irányból lendítem felé tőrömet. Lépteimre közben figyelek, egyenletlen talpunk alatt a talaj, ha nem figyelünk, könnyedén elbukhatunk a kiálló szikladarabokban. Ha közben visszatámad, hárítom mind jobbról, mind balról érkező csapásait. Kitartó tőrpárbajunk közben lassan ránk sötétedik. Egészen másnak tűnik ez a hely az este közeledtével.
-A fenébe. - mordulok fel, amikor tőröm megadja magát, ketté törik és alig több, mint egy markolat marad a kezemben. Na ennyit Marcus fegyveréről.
-Azt hiszem, ezúttal nyertél. - adom fel a küzdelmet használható eszköz híján. És bár most kaphatnék az alkalmon, hogy sérült fegyverem testvérét a markomba ragadjam, úgy hiszem, az sem bírná sokkal tovább.
-Menjünk inkább haza! - javaslom és sóhajtok egy nagyot. Ha készen áll, úgy alászállunk a Pokolba...

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Pokol - Északi régió, Lordi Palota GadHg7Q
Pokol - Északi régió, Lordi Palota Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
844
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 14, 2020 9:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 9 ... 17  NextBelial & Belphegor

[You must be registered and logged in to see this image.]

S
zemtelen egy angyal, azt meg kell hagyni. De miből is gondolja, hogy velem ő végezni tud?! Ez egyszerűen nevettséges! Na meg ahogy megszólít... Élesen szívom be a levegőt és figyelmeztetőleg felfelé tartom a mutató ujjam.
-Hallod?! Van nevem is! Nem kutya vagyok hogy így szólíts... Remélem ilyeneket Patricia nem tanult tőled!-ingatom a fejem haragosan és legszívesebben most azonnal leszedném. Szerencséjére magától száll le az oszlopról. Belial válasza csupán egy szemforgatást eredményez irányába, legyen kedves vele akinek hat anyja van, de komolyan... Az angyal után tutira ő is kapni fog! De figyelmem nem sokáig lehet Kedvesemé, mert az angyalka tényleg feltett szándékkal érkezik. Hát rajtam ez a harc igazán ne múljon. Nem is hagyok időt neki, hogy ő kezdjen, már lépek is, hogy élből mellbe talpaljam. Velem nem szórakozol! Figyelem amint mellkasához húzza a kezét, tátog, mint a halak, nyilván nem kóser odabent valami, pláne mikor hanyatt is esik. Azt a balf@sz mindenét neki. Angyalok... Mindenesetre rátaposok fegyvert fogó kezére és ujjai közül ragadom ki a fémet, hogy aztán nem sokkal később messzire hajítsam.
-Azért mondanál, mert én megkértelek rá!-válaszolok végül Belialnak, miután fegyvermentesítettem ellenfelemet. Aztán egy piszkálódó mondat még az angyalnak is jár, mire a felelet nem szavakkal érkezik. Egy csulamadár röppen ki a száján keresztül, elvileg felém, csak hogy én ellépek onnan, nem várom meg ezt a kedves lövedéket.
-Nő létedre... Azért ez felér egy becsületsértéssel, remélem tudod. MI nők nem köpködünk! Istentelen nagy paraszt vagy hallod-e?!-vigyorodom el s várom, hogy végre összeszedje magát a placcról és történjen valami. Fegyver híjján az ökleit veti végül be, támad először a jobbal, majd a ballal, alkarokkal könnyen védhető, de ez mintha kicsit jobban menne számára, mint a fegyverkezelés. Mikor lábát emeli egyszerűen leguggolok előle, bár nem mondom, hogy nem volt közel. Picit jobban oda kell figyelnem, nem írhatom le csak úgy. Pedig örülnék ha megtehetném. Felpattanva védem következő ütéseit, míg meg nem elégelem a szapulásomat, a következő ütésénél magam elé tartom a tőröm pengélyét és annak csapódik ökle, felnyisszantva ezzel a kézfejének elejét.
-Jobban jársz, ha még most haza mész!-marok rá jobbommal a vérző kézfejére és határozott mozdulattal tekerem a háta mögé a karját. Balommal beleszúrok a combjába és amint megrogy a lába a föld felé nyomom, hogy akkor már térdeljen is le tisztességesen.
-Hány imát ismernek az angyalok?-guggolok le mögé és sziszegem fülébe a kérdésemet. Fel szemmel Belialra sandítok, nekem nincs kedvem tovább játszani, meg is ingatom a fejem, én bejeztem!
-Esetleg befejezed te?-pislogok Démonomra, mert ha nem, akkor én is be tudom, ebből a szögből simán eltalálom a szívét a nőnek. Bár lehet meg kellene kérdezzem előtte, hogy is hívják?! Megpördül ujjaim között a csavart fém és hegyét a bordái közé illesztem, csak egy pillanatra van szükségem azután, hogy elhangzik Lordom válasza.


Zene:[You must be registered and logged in to see this link.]
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol - Északi régió, Lordi Palota YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Pokol - Északi régió, Lordi Palota SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Pokol - Északi régió, Lordi Palota 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Pokol - Északi régió, Lordi Palota XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Pokol - Északi régió, Lordi Palota Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1032
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 13, 2020 7:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next


5000 évvel később...
Belphegor & Belial
[You must be registered and logged in to see this image.]
Váratlan vendég érkezik közénk, aki megzavarja békés gyakorlásunkat. Le sem veszem a szemem a tollas szárnyairól. Nem a legszebb tollas kinövés, láttam már szebbet is, de tépésre a legsilányabb is tökéletesen alkalmas. Szavai fenyegetőek, szemeiből sértett düh és bosszúvágy sugárzik. Kicsit a lelkére vette az angyalpajtás, hogy egy tehetetlen pillanatban védence társaságunkban halt. Őrangyal. Ez csúfos kudarc lehet a számára. Azt hiszem hiába is mondanánk, hogy ez nem az ő hibája volt, nem valószínű, hogy ezt a bakit elnéznék neki odafent. Csak tippelgetek magamban, miként őt figyelem, ahogy angyali pengéjére kulcsolja kezeit és olyan erősen tartja azt, hogy szorításában ujjai végei egészen elfehérednek.
-Engedd el, ezt elbuktad. Ne ronts tovább a helyzeteden. - ajánlom figyelmébe, hiszen van annál rosszabb is, hogy égi apu már nem néz rá szépen. Nem egy szárnyas hagyta ott a felhőlakot és bujkál a büntetés elő a halandó világban. De hiába, a pajtás kitart elhatározása mellett. Megmérkőzne velünk. Mekkora idióta. Nekimenne két démonnak egyedül. Nem hiszem, hogy rendesen felmérte volna az erőviszonyokat. Előrántott pengéje egyértelmű jelzés szándékaira, csatázni akar velünk és nem hátrál meg semmi pénzért. Belphegor sem marad csendben, szemtelen mondatával felvállalja, hogy ő volt az kettőnk közül, aki Patriciát jobb létre szenderítette.
-Akkor téged öllek meg elsőnek....démonszuka.. - haragos pillantását bizalmasomra veti. Szárnyait még akkor sem húzza összébb, mikor a démonnő tulajdon füle hallatára veszi célba őket. Ennél az angyalnál valami rendesen bekattant. Lehet túlságosan is kötődött az óvott személyhez? Kedvesem kérdésére elvetemült vigyor jelenik meg szám sarkában jelezve, nagyon is tetszene az ötlete. Erre viszont egyelőre nem kerül sor, mert ez égi csirke szökken egy nagyot és méltóságteljesen ereszkedik le a mi szintünkre. Útját még egy felhőkön áttörő vastagabb fénysugár is kíséri egészen drámaivá téve a jelenetet.
-Azért ezt mondanod sem kellett volna...reménykedtem benne, hogy nem tűnök kisebb kockázatnak egy őrangyalnál. - jegyzem meg nevetve. Az összecsapás kezdetét is veszi. Bár nem mutatom, mégis eléggé aggasztónak találom a tollasasszony kezében nyugvó angyali fémet. Az sok baj forrása lehet. Maga a nő nem jelent számunkra nagy veszélyt, de az az eszköz egy jól irányzott mozdulattal akár az életünket is veheti. Lóg egy kis rizikó a levegőben. Kis drágám első megmozdulásával istenesen mellkason rúgja, amitől a nő rendesen hátrahőköl, majd tenyerét a mellei tájékára helyezi. Mindeközben hatalmasakat nyel a levegőből, mintha fulladozna. Talán beszorulhatott a levegő, hát ez igen kellemetlen. Az első találat igen jól sikerül, mert az angyalnő megtántorodik és még el is vágódik az egyenletlen talajon. Csak a fejemet ingatom.
-Miért mondanék bármit is? Úgysem értik. - vonom meg a vállaimat. A kicsike azért bepróbálkozik, már emelné pengéjét, hogy bizalmasomba mártsa, de nem bizonyul elég gyorsnak, így kézfeje gyorsan Belphegor lábbelijének talp alá kerül.
Míg az angyal a köves talajon pihen, bizalmasom szegez felé egy pimasz mondatot, ám válaszul nem szavakat kap. A szőke tollaslány vigyorog, fújtat, majd egy hirtelen pillanatában szájban összeforgatott nyálával célozza a démonnőt. Szép ívben hagyja el száját a nyálkupac, ám ennek ellenére sem sikerült Belphegort eltalálni, aki éppen akkor távolodik el tőle.
-Leköpni sem tud, hogy akar ez minket megölni? - teszem fel költőien kérdésemet, miközben az őrangyal feltápászkodik a földről, kardját viszont nem tudja magához venni, révén, hogy ellenfele távolra hajította. Így hát kénytelen puszta kezét használni a következő támadásához. Jobb ölével üt először, aztán balját nyújtja előre, párszor megismétli, majd egy fél fordulatot tesz teste körül és lábát lendít olyan magasra, hogy ha kedvesem nem húzza hátrább a fejét, angyali lábfej tolakodik az arcába. A kislány nem áll meg, lendületesen ostromolja démonhölgyemet. Meg kell hagyni, a fegyverforgatásban siralmasan pocsék, de bunyóban egész jó az angyalka.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Pokol - Északi régió, Lordi Palota GadHg7Q
Pokol - Északi régió, Lordi Palota Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
844
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 12, 2020 8:20 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 9 ... 17  NextBelial & Belphegor

[You must be registered and logged in to see this image.]

A
pró baki csupán, hogy utolsó támadását követően, majdnem ránk omlik az oszlop, meg a tetőszerkezetrész amit tartott, Belial engem is elránt a veszélyzónából, amit most különösen díjazok, több okból is. Bár váratlanul ér a mozdulat, mégis egy kis jól eső érzés kerít hatalmába, mikor mellkasának ütődök. Már nem feszélyez úgy, mint legelőször, most jó egy kicsit ennyire közel lenni hozzá. A felszálló pornak hála pár pillanatig az orrunkig sem látunk el, épp ennyi idő elég ahhoz, hogy elpiruljak saját gondolataimon. De mire ismét látunk valamit, már ujjait fejtem le kezemről és indulok tőrömért. Nem gondoltam volna, hogy tényleg nem számít ez ilyenre, pont Ő aki mindent mindig precízen végig gondol... Kis unszolást követően, ugyebár! Kérdésére, hogy folytatjuk-e, természetesen igennel felelek. Feltéve, ha kedvesem reflexei az edzés végéig ilyen pazar módon működnek. Meg is teszem az első lépést, gondolván, hogy na majd én most térdre rogyasztom, de mintha számolt volna erre az eshetőségre. Lábizmai megfeszülnek, én pedig lepattanok róla, épp csak annyi időm van, hogy a félfordulatból indított vágást az utolsó pillanatban hárítani tudjam. De aztán egy árny suhan el felettünk, én is az irányába nézek és Belial is felhagy a további nyüstölésemmel. Egy angyal száll le az egyik oszlop tetejére. Megrökönyödve figyelem egy másodpercig, míg kijelenti, hogy ő Patricia volt őrangyala és amit tettünk az megbocsáthatatlan.
-Ó! Hát bocsi az infód kicsit téves, mert az csak én voltam.-közlöm be egy váll rándítással. Belial is belekezd a pimaszkodásba, így mellé állok karba font kézzel, nem is értem mit gondolt ez az angyalnő. Kicsit olyan öngyilkos küldetésnek hat, hogy mindkettőnket cukkolni kezd. Megingatom a fejem és mikor Belial szól felé fordítom a fejem, sunyi mosolyát látva hülye lennék nem rá bólintani.
-Időnkből kitelik, aztán ha ezzel végeztünk, befejezzük amit elkezdtünk?-kérdezek rá kérlelőn, aztán ujjaimon felgyulladnak a kis tűzgömbök, feltett szándékom megsorozni vele az égi lényt, mert már miért ne, egyébként is le kellene jönnie hozzánk.
-Mi lenne, ha ellőném a szárnyát?-pillantok Főnökömre, de már pöccintem is egyik ujjam felé, legalábbis abban reménykedve, hogy minimum megtisztel minket azzal a tollaspajti, hogy úgy egy szintre kerül velünk.
-Amúgy Lordom, te nagyobb kihívást jelentesz, mint ő...-hangom unottá válik ahogy az utolsó pillanatban reppen fel az angyal, hogy puhán földet érve előttünk álljon meg. Felsőbbrendű pillantással méreget, ezt viszont én ki nem állhatom. Meg is rázom a fejem és már mozdulok is. Lépek is egyet előre, megfeszítem izmaimat és emelem a lábam, hogy mellkason rúgjam, a kedvenc részem minden harcban, kivéve Belialnál, ott a térdhajlatba lépést fogom innentől előnyben részesíteni. Ezt így most eldöntöttem... Az angyal hátra tántorodik és egy gyökerek miatt megemelkedett talapzat kőben hanyatt is esik.
-Utálom mikor lenéznek!-jelentem ki morcosan, miközben megindulok az angyal után.
-Belial magyarázd már el neki, hogy hogyan működik ez a dolog...-túrok bele a hajamba, de nem hagyom hogy felkeljen a tollas. Fegyver tartó kezére taposok, lehajolva kifordítom ujjai közül a fémet, aztán messzire hajítom.
-Mondd még egyszer, hogy megfizetünk Patriciáért...-vigyorgok a képébe, majd ellépek tőle, hogy feltápászkodhasson.


Zene:[You must be registered and logged in to see this link.]
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol - Északi régió, Lordi Palota YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Pokol - Északi régió, Lordi Palota SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Pokol - Északi régió, Lordi Palota 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Pokol - Északi régió, Lordi Palota XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Pokol - Északi régió, Lordi Palota Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1032
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 11, 2020 11:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next


5000 évvel később...
Belphegor & Belial
[You must be registered and logged in to see this image.]
Eddig egyszer adtuk fejünket közös gyakorlásra, de nem sült el valami jól, így nem hozakodtam elő vele többet, egészen mostanáig. Gondoltam, mielőtt magunk mögött hagynánk Rómát, megmérkőzhetnénk. Persze soha nem kerülhet sor köztünk igazi vérre menő küzdelemre, úgysem nyerhetne ellenem. Belphegor tipikus nő, kötekedik és semmit nem hagy szó nélkül. Mély sóhajjal nyugtázom szavait.
-Többet gondolsz ebbe, mint kellene. Nem erről van szó. Még csak hasonló gondolatok sem fordultak meg a fejembe. - vonok vállat megjegyzését hallva. Miért veszi így magára? Mintha sértené, mert megadtam neki a kezdés jogát. Nem tűnődöm rajta sokat, mert szavai ellenére megindul felém. Nem emelem el kezem, így megsebzi alkaromat, nem is várat sokat magára a kétszavas szófordulat. Tovább ostromol, közben figyelem mennyit fejlődött a technikája az első gyakorlásunk óta és meg kell állapítanom, sokat ügyesedett. Aztán, hogy ne mondja, hogy csak védekezem és nem veszem őt komolyan, utolsó csapását hárítva visszatámadok. Kitartóan és lendületesen veszem őt célba, majd az utolsó mozdulatnál tőrömet egy oszlopba ékelem. Talán bölcsebb lett volna benne hagyni és egy pengével folytatni a gyakorlást, mégis ösztönösen rántom vissza fegyverem, ami azt eredményezi, hogy az oszloptörzs hosszanti irányban végigreped, majd darabjaira hullik. Mielőtt a nyakamban találnám a fél tetőszerkezetet, gyorsan hátralépek és bizalmasomat is hirtelen rántom magammal, hogy őt se takarja be a törmelék. A lendülettől mellkasom ütközik, egyik tenyerét hozzám támasztja. A leomló törmelékek után hirtelen porzik fel a levegő. Nem túlzok, ha azt mondom, az orrom hegyéig sem látok. De csak pár hosszabb pillanat, míg leül és kitisztul a levegő.
-Hát látod, ritkán azért előfordul. - ismerem el, miközben ő kihúzza kezét ujjaim közül és elhagyott tőre után indul. Rákérdezek, van-e kedve folytatni annak ellenére is, hogy kicsit kockázatosabb terepre tévedtünk edzeni, mint azt elsőre látni lehetett. Bár engem nem riaszt el az ilyesmi, sőt, kifejezetten szeretem, ha befigyel valami nem várt kockázat. Legalább van benne kihívás. Belphegorom válaszát hallva úgy tűnik, ő sem hátrál meg egy kis beomlástól. Jó válasz. Egy köszönöm-öt kísérve perdül előttem, majd hátam mögé lép és már tudom mi fog történni. Gonosz mosoly szalad végig arcomon, miközben talpával térdem hajlatába lép abban bízva, hogy majd térdre rogyok. De felkészülök és megfeszítem lábamat,  hogy álljam sunyi húzását. Teszek egy fél fordulatot, balra vízszintes irányba lendül a kezem, mozgását pedig a kezembe szorított penge követi.
-Szóra sem érdemes. - felelem és suhintok újra, amikor egy árnyat látok elsuhanni felettünk. Egy pillanat az egész, mégis ennyiből is jól tudom, hogy nem egy sólyom hasított el a fejünk felett. Váratlan vendégünk az egyik oszlop tetején landol. Egy angyal szállt le közénk. Micsoda látványos belépő. Nem rejtegeti magát. Szárnyait szélesre tárja, mintha még mutogatná is magát. Figyeljetek rám, itt vagyok!
-Mit akarsz itt? Nem látod, hogy nem érünk rá? - pillantok a tollashátúra, felé fordulva eresztem le testem mellé pengéimet. Az angyalnő bemutatkozik, majd elmondja, hogy ő Patricia őrangyala volt és látta mit tettünk a lánnyal. De akadályoztatva volt, házunkba nem követhette a kislányt. Milyen sajnálatos, ilyenen elcsúszni. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy valami rúna lehetett felfestve a lakás köré. Kicsit azért megborzongok a gondolattól, hogy egész végig egy angyal figyelt minket.
-Hát kedvesem, ezek szerint jó nagyot hibáztál. - világítok rá a csúfos tényre, amiből jól tudjuk mi következik. Nem vagyok otthon annyira a tollas témában, de feltételezéseim szerint, ha egy őrzésre kijelölt tollpárna nem tudja megvédeni a védencét, akkor ez elég nagy szégyen rá nézve. Valószínűleg ez a "kis" baki a szárnyaiba kerülhet. Angyalpengéjét ránk szegezi és eltökélt arccal jelenti ki, hogy mindketten megfizetünk. Elég átlátszó mire megy ki a játék. Belénk köt és harcot kezdeményez. Fogalmam sincs természetes-e ilyesmi egy őrangyal részéről? Bevallom nem sok őrző-védő tollaspajtással futottam eddig még össze. De ez a példány elég bosszúra szomjasnak tűnik.
-Csak nem a bűnösök fejével akarsz megbocsátást nyerni? - kérdezek vissza némi gúnnyal a hangomban. Talán csak az irháját akarja menteni, de az is lehet, hogy minden mindegy alapon akar rajtunk bosszút állni.
-Mit gondolsz Belphegor, játsszunk vele egyet? - pillantok bizalmasomra és közben sunyi vigyorom kéri, mondjon rá igent.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Pokol - Északi régió, Lordi Palota GadHg7Q
Pokol - Északi régió, Lordi Palota Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
844
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 11, 2020 6:35 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 9 ... 17  NextBelial & Belphegor

[You must be registered and logged in to see this image.]

K
omolyan, ez a démon fix, hogy direkt szivat engem... Tudja nagyon jól, hogy utálom mikor ezt csinálja. Mindennek megvan a maga helye és ideje. Miért kellene folyamatosan nekem kezdeni? Bár ez még csak a második ilyen közös alkalmunk, de akkor is... Borzasztóan zavaró, szóval meg is jegyzem, na meg már miért ne tenném? Komolyan, ha én kitalálok valamit, akkor igen is megteszem a kezdő lépést, nem csak várom a sült galambot a számba. De rendben van, megyek akkor megint én... Szó ne érje a ház elejét, nem érdektelen vagyok a dologgal kapcsolatban, csupán az egyhangúság zavar ilyen téren. Vissza kérdésére vállat vonok, és megrázom a fejem, de nem ez a válaszom valójában.
-Már hogyne számítana, lehet hogy te hű de kis királynak érzed magad, meg úgysem tud senki hozzád érni, de engem zavar, hogy itt játszadozol velem.-pukkadj meg! teszem hozzá a végét még gondolatban. De végül csak belekezdek a dologba, tőrömet az övéinek feszítem először, majd visszafelé húzva igyekszek sebet is ejteni rajta, igen ám, de arra egyáltalán nem számolok, hogy ez sikerül is. Ahogy a fém a kezébe kap, nem sokon múlik, hogy hátra ne ugorjak. Tudom, hogy ki tudta volna kerülni, mégsem tette... Hát ezzel, nem hogy  elégedettséget nem vált ki belőlem, de mérgemben elfeketednek a szemeim és már nyílik is a szám...
-Normális vagy?-ahány ránc lehetséges egy arcon, az összes megjelenik az enyémen. Sértődötten rázom meg a fejem, de a támadást mégsem akasztom meg. Még mosolyog is, ahogy kezére tekint... Talán ez az oka annak, hogy több erőt viszek a lendületeimbe és még határozottabb leszek. Hogy lehet ilyen szemét? Miért kell felpiszkálnia a csőröm... Nekem nem az a dicsőség ha hagyja magát... Ez még én is tudtam volna védeni. Vérig sértesz Lordom! Esküszöm, mintha keresné a helyzetet arra, hogy az én berögzött kérdő mondatomat hallhassa... A mosoly nyilván nem a találatnak szólt, hanem nekem, mert tudta, mi fog következni. A fene vinné el, hogy mennyire ismer már! De ezen sem kellene csodálkoznom. Ötezer éve egymás mellett rontjuk a levegőt. Futó mosoly suhan át pofimon a gondolatra. Valójában tetszik, hogy ennyire rám van hangolódva, minden nap képes lennék ezt csinálni. Pillanatokkal később átveszi a helyzet irányítását. Ördögi vigyorom a felelet rá, ahogy védem az első, jobbról érkező lendületes, határozott vágást, Összecseng a két penge, eltolom karját és már emelem a másik felemre a kezem, hogy a bal pengét is kivédjem, az egyszerre érkező támadást még szabad kezemmel is védem, alkarjának feszül az enyém, gondosan elkerülve a pengét, én ma nem leszek irdalt husi az fix! Mégis hátrálni kényszerülök, elhajolni az alacsonyabb vágások elől, hátam az egyik oszlopnak ütődik a következő pillanatban. Szép, erre most nem figyeltem. Ahogy érkezik a szúrás elhajolok előle, a penge felettem az oszlopba csattan. Érdekes hang követi, mikor Belial kirántja a fegyvert onnan. Repedés indul meg az oszlop teljes magasságán, felhallatszik az a helyes kis "Hopsz.", amit meg én szeretek annyira hallani tőle. Meglepődés jelének vélem sokszor, el is vigyorodok, miközben fürkésző tekintettel figyelem a repedő oszlopot, már csak azt veszem észre a nagy bámészkodásban, hogy jobb kezemre ujjak kulcsolódnak, egy határozott rántást érzések és már billenek is ki az egyensúlyomból, tekintetem egy pillanat alatt riadtá válik ahogy próbálom lábam alatt tartani a talajt, ahogy a lendületben bal kezem is emelkedik, ujjaim alól kicsúszik a tőr és elrepül valahová, bár nem túl messzire Belial mögé. Hallom leesni, a fém éles hangja a kövön egyszerűen utánozhatatlan. De én már arra figyelek, ahogy a puha, izmos mellkasnak ütődök. Bal tenyeremmel próbáltam is tompítani az érkezésen, hiszen nem biztos hogy jó néven vette volna ki magát, ha a saját rántásának erejéből telibe trafálom. Kezem ott pihen a mellkasán ahogy felhangzik a mindent eláruló reccsenés, a kődarabok hangos robajjal engednek a gravitációnak én pedig egy pillanatra még jobban hozzá bújok Démonomhoz. Cseng a fülem ahogy az utolsó fehér kődarab is a helyére kerül a földön, a felszálló portól nem igen látni semmit, így nyomtalanul elpirulhatok egy rövid időre. Hmm, tetszik itt... Ilyen közel lenni hozzá. Mégis úgy döntök, hogy lefejtem ujjait a kezemről. Ellépek tőle és vigyorogva indulok tőröm keresésére ahogy elül a por.
-Van olyan dolog amire te nem számítasz?-emelem fel a padlózatról a fegyverem és kacagva fordulok felé.
-Meglepsz ezzel a kijelentéssel.-indulok vissza, miközben szemeibe nézek és érkezik a következő kérdés. Ravaszul csillan a szemem miközben emelem tőrömet.
-Ha legközelebb is ilyen jók lesznek a reflexeid, bármeddig folytathatjuk Lordom!-vigyorodom el, s ha emeli bármelyik kezét védekezésül, fegyvereink éles hangja tölti ki a körülöttünk lévő teret.
-Illetve, köszönöm szépen!-lágyul el mosolyom egy pillanatra míg megállok a mozdulatban, köszönve hogy elhúzott az összeomló oszlop alól, aztán megperdülve előtte a háta mögé kerülök, kezem a vállára kerül és abban a pillanatban rúgok is teli talppal a térd hajlatába.


Zene:[You must be registered and logged in to see this link.]
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol - Északi régió, Lordi Palota YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Pokol - Északi régió, Lordi Palota SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Pokol - Északi régió, Lordi Palota 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Pokol - Északi régió, Lordi Palota XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Pokol - Északi régió, Lordi Palota Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1032
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 10, 2020 5:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next


5000 évvel később...
Belphegor & Belial
[You must be registered and logged in to see this image.]
Néhány percet áldozok a terepszemlének. Felderítem játszóterünk adta lehetőségeket, aztán magam elé emelem a tőröket és támadásra buzdítom Belphegort. A kezdőlépés kicsit várat magára. Az egyik oszlopnak dőlve pörgeti ujjai közt fegyverét. Nem értem mire vár, de nem sürgetem.
-Komolyan, számít bármit is, ki kezd? - kérdezek vissza. Számomra nincs jelentősége és különösebb oka sem, amiért rendszerint felajánlom edzőpartnereimnek vagy ellenfeleimnek a kezdés jogát. Közben lassú léptekkel felém közelít, tőrét pedig az enyémnek feszíti. Látom mire készül, mozdulatai előre megsúgják, mégsem lépek el. Hagyom, hogy tőre sebet ejtsen alkaromon. Biztos vagyok benne, hogy emiatt kimondva vagy kimondatlanul, de megfogalmazódik fejében a két szavas kérdés: Normális vagy? Már a gondolatra is elmosolyodom, miközben vérző kezemre pillantok. A vágás nem valami mély, nem is sok véremet ereszti. Nem tudom miért, de szórakoztat, hogy ezt kimondja, vagy amilyen arcot vág hozzá, ha nem. Ha újra emelné tőrét felém, ezúttal védeném. Nem kerüli el figyelmem lendülete és magabiztossága, mintha fejlődött volna egy keveset. Egy ideig hagyom kibontakozni, aztán feladom a hátrálást, hiszen azt akarta, hogy én támadjak, hogy vegyem komolyan. Hát legyen. Átveszem az irányítást. Hozzá hasonlóan, lendületesen mozdulok irányába, jobb kezem lendül, majd a bal, váltakozva, néhol egyszerre, épp csak annyi esélyt hagyva neki, hogy hárítson, hátráljon és/vagy kitérjen csapásaim elől. Nem hagyok gondolkodásra időt, egy kóbor másodpercet sem, hisz élesben sem hagyna az ellenfele. Most kizárólag az ösztöneire hagyatkozhat. Ha hibázik, úgy garantált, csinos kis vágást tudhat magáénak. Az oszlopokhoz érünk, és egy szúró mozdulatot intézek a válla felé. Ha kitér előle, úgy tőröm pengéje durván az oszlopba ékelődik és amint elrántom onnét, széles repedések futnak végig az épületelemen. Pattogó, kicsit sem bizalomgerjesztő hangok kísérik a törések vonalát.
-Hopsz. - szememmel követem, majd hátrálok néhány lépést, mielőtt az egész a nyakamba szakad. Ha bizalmasom nem lép félre, úgy keze után nyúlok és rántom magammal őt is. Egy pillanattal később hangos reccsenéssel omlik darabjaira az oszlop és szakad alá a tető azon része is, amit eddig tartott. Hatalmas, fullasztó porfelhő keletkezik és hosszú percekig nem látni tőle semmit. Aztán lassan leül a por és kitisztul a látkép is. Kicsit lesöpröm porlepte ruházatom.
-Na erre nem számítottam. - pillantok Belphegorra.
-Folytatjuk? - kérdezem remélve, hogy ez a kis kellemetlenség, na meg a tudat, hogy az egész hely bármikor ránk dőlhet, nem szegte kedvét.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Pokol - Északi régió, Lordi Palota GadHg7Q
Pokol - Északi régió, Lordi Palota Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
844
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 10, 2020 8:05 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 9 ... 17  NextBelial & Belphegor

[You must be registered and logged in to see this image.]

C
supán vigyorogva rázom fejemet szavaira, csak átdob a válla felett.. Aha, soha többet! Nyilván tudom, hogy nem kerülhetném el, de jó ezt hinni, hogy nem hagyom! Visszavonulunk hogy az éjszaka hátra lévő részét magányosan töltsük, aztán pedig kora reggel indulunk, hogy magunk mögött hagyjuk Rómát. Talán egy, másfél órát sétálunk, mire feltűnik előttük a hely, amit Lordom kinézett gyakorlás céljából. Eléggé elhanyagoltnak tűnik, de erre az időre megfelelő kell legyen. Mikor a közelbe érünk ujjaim csuklójára fonódnak és megállítom. A szabályokról kérdezem, mire közli, hogy csak a szokásos... Ó te dög! Másodjára csináljuk csak... Négyezer év alatt azért elfelejtettem ám... Mégis csak bólintok és mély levegőt véve egy kérést intézek még felé. Rábólint ugyan, de látom a hezitálást az arcán... Nem tetszik ez nekem. Nem fog mindent bele adni... Bár talán így a legjobb, attól viszont én még kihasztom ebből a legtöbbet, ugyebár! A térre vetül pillantásom és elindulok felfedezni a helyet, a legtöbb dolgot meg is érintem, fejben összerakom ezt az edzést, igyekszem mindenre felkészülni, bár tudom nagyon jól, hogy Belial simán meg kell hogy tudjon lepni. Ki tudja mennyi előnye van velem szemben. Az egyik oszlopnak támaszkodom éppen, mikor Lordom megadja a jelet a kezdésre, addig tőreit próbálgatta. Furcsa őt ilyen rövid fegyverrel a kezében látni. Ráncolom a homlokom kissé mikor maga elé emeli fegyvereit. Szememben csupán egy kérdés; Biztosan? Mély levegőt veszek és intek kezemmel, hogy kérek egy percet. Lehunyom szemeimet és ujjaim sebesek kezdenek járni a tőr körül, az pedig csak forog és forog megállíthatatlanul. Egyszer aztán végre felpattannak szemeim, ellököm magam az oszloptól és lassú léptekkel indulok a démon felé.
-Azt áruld el nekem légyszíves, ha egyszer kitalálod, hogy ismét hajlandó vagy velem edzeni, miért nekem kell megtenni megint az első lépést?-kérdésem végére elé érek, tőrömet az övéinek feszítem és gonoszul elvigyorodok. Megtámasztom lábaimat és villannak a szemeim, teljes erőből tolok egyet a három tőrön és ha hátra lép ha nem, markolata felé húzom pengéin az enyémet és ahogy vége a második pengéhez ér élesen kanyarítom alkarja felé és ha nem mozdul akkor talán az első vágást be is szerzi magának, ha nem, úgy milliméterekkel csúszik csak el karja mellett a tőröm, hogy aztán balról indítsak egy szúrással oldala irányába. Ha védi akkor kilépek mellé és jobbról vágok le combja felé. Szeretném ha nem fogná vissza magát, és ha ennek az lesz az ára, akkor hátrálásra késztetem, míg háta az egyik oszlopnak nem ütűdik. Magabiztosan mozgok, szeretném ha látná a fejlődésemet is, de rajta múlik csupán, hogy mennyire értékeli.


Zene:[You must be registered and logged in to see this link.]
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pokol - Északi régió, Lordi Palota YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Pokol - Északi régió, Lordi Palota SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Pokol - Északi régió, Lordi Palota 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Pokol - Északi régió, Lordi Palota XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Pokol - Északi régió, Lordi Palota Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1032
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 09, 2020 2:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next


5000 évvel később...
Belphegor & Belial
[You must be registered and logged in to see this image.]
Felvetem az ötletet, hogy edzhetnénk egyet, mielőtt itt hagyjuk Rómát. Természetesen csak akkor, ha közben nem hagy faképénél, mint a múlt alkalommal. De amint kimondom, már meg is bánom, hogy szóra nyílt a szám.  
-Jól van Belphegor, nem teszek többé ilyet. Legközelebb, legfeljebb csak áthajítalak a vállam felett. - tudom le ennyivel egy mély sóhajt követően. Aztán pontosítja kérdését is.
-Szerintem az előbbiek fényében felejtős köztünk a puszta kezes harc és....talán szerencsésebb is, ha elkerüljük. - fűzöm megjegyzéséhez amellett, hogy küzdelmünkhöz ezúttal én is egy tőrpárt választok. Ha egy hátsó szándék nélküli mozdulat ekkora gondot okoz neki, talán jobb, ha a fegyverek forgatásánál maradunk ezentúl. Már ha ilyesmire adjuk a fejünket. Miután úgy vélem megbeszéltünk mindent, jó éjt kívánok és visszavonulok, hogy utolsó estémet Marcus szobájában töltsem.

Másnap az első napsugarakkal együtt hagyjuk el Róma plebejusnegyedét, mire kivilágosodik már a dombtetőn járunk. Néhány perc múlva elérjük a római kertet, amit nem régiben erre járva fedeztem el. Hagyok időt neki és magamnak is a gyors terepszemlére. Nem árt gyorsan felmérni a kert adottságait, hiszen hamarosan játszóterünkké válik ez az egész. Figyelem az oszlopsorokat, a sötétebb sarkokat, és kiszúrok pár igen csúnya buktatót is, amit lehet jobb lesz elkerülni. Belphegorom közben rákérdez a szabályokra. Na igen, a szabályok, azt nem árt tisztázni. Ujjait a karom köré fonja, talán figyelmemet akarja elnyerni ezzel, mely makacsul a teret szemléli.
-Csak a szokásosak. - felelem semleges hangon rá szegezve pillantásomat, majd a rajtam tartott kezét figyelem, míg elhangzik részéről egy kérés. Meg is állapítom magamban, nem kellett sok idő, egy újabb emberi szokás tapadt rá. Bizonyára Patriciától leshette el, mert neki előszeretettel csavarodott a keze az enyémre.
-Hallgatlak. - figyelek rá, miközben elereszt és elmondja, szeretné, ha komolyan venném őt. Egy pillanatig értetlen arcot vágok, de hamar kifejti, mire is gondol pontosan.
-Jól van. Legyen így. - egyezek bele annak ellenére is, hogy tudom, nem fogok teljes erővel nekimenni. Arra nem készült fel, és soha nem is fog. Bal kezemből átveszem jobbomba az egyik tőr, ujjaim közt próbából pörgetem a fémet, ismerkedve a fegyver súlyával. Elég nehéz tőrhöz képest, dobásra nem alkalmas.
-Akkor gyere. Mutasd meg mit tanultál azóta. - intek felé, majd magam elé emelem a tőröket.  

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Pokol - Északi régió, Lordi Palota GadHg7Q
Pokol - Északi régió, Lordi Palota Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
844
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 09, 2020 6:15 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 9 ... 17  NextBelial & Belphegor

[You must be registered and logged in to see this image.]

A
mikor végre elérem a céljaimat, mindig kicsit jobb kedvem lesz. Patricia likvidálása mégsem okoz örömet annyira, nem is értem, hogy miért, de nem sokat agyalok rajta. Borunkat iszogatva beszélgetünk újfent, egy új edzés reményében hozakodunk elő évezredekkel előbbi kis játékunkkal... Belial nem szeretné ha ismét elfutnék, aztán kineveti a válaszomat. Felvont szemöldökkel rázom meg a fejem.
-Nem kérdeztem hogyan csinálod, a két karod körülöttem lebzselt, pont!-bólogatok vigyorogva, majd mély levegőt veszek. Most is két dolgot fogok kapni, ami azért valahol jó érzéssel tölt el, rá is kérdezek, amire válasz érkezik én pedig csak elvigyorodok rajta. Hát köszi. Legalább tudom, hogy megérem a pénzem. Kérdésemet félre érti, felsóhajtok és szemeim az plafont bámulják.
-Csak egy kicsit beszélsz el mellettem. És még én tulajdonítok nagy feneket az ölelésednek.-nem tudom vissza fogni magam, nevetni kezdek, a kupát az asztalra teszem és mikor kicsit csillapodik kárörvendésem újra Belial szemeibe nézek.
-Arra vonatkozott a kérdésem Lordom!... Hogy fegyverrel vagy puszta kézzel szándékozunk egymást piszkálni.-ingatom végül a fejem, majd ismét a bor után nyúlok. Aztán megtudom, hogy egy tőr párral szeretne kihívni, így bólintok rá egy aprót. Legyen így. Hamarosan zárjuk a mai napunkat, így mindketten magányba vonulunk, hogy másnap reggel találkozzunk.
-Jó éjt.-szólok még Démonom után, majd ahogy elvonul, nem sokkal később én is így teszek. Egész éjjel a mai nap jár a fejemben, meg az eddig eltöltött idő. Nem jutok napirendipontra, hogy mi van velem. Kissé frusztrál a dolog, mintha kicsit máshogy látnám a dolgokat. Ám ezt igyekszem elhessegetni magamtól, biztosan túl sok oxigént szívtam. Majd a Pokolban ismét jobb lesz!

Másnap az első napsugarakkal dugom ki orromat a szobából, immár saját ruháim vannak rajtam, feltett célom, hogy az edzés után közöljem, menjünk haza... Na meg ebben a római hacukában nem lenne könnyű ugrálni Belial heves, célzott csapásai elől. Megrökönyödve fogadom, hogy a démon már csak rám vár, pedig nem sz@rtam el az időt. Na mindegy. Vállat vonva lépek mellé, hogy elinduljunk arra a helyre, amit kinézett számunkra. Magabiztosan lépdelek mellette és sütkérezek a reggeli nap fényében. Hamar kiérünk a városból, a dombtetőről még azért egyszer visszanézek. Összegezve azért jó volt ez a kiruccanás. Magabiztosan lépdelek Viszály mellett, fél szemmel felsandítva rá el is vigyorodok. Végre ismét tanulhatok egy-két fogást tőle.
-Mik a szabályok?-kérdezek végül rá, ahogy feltűnik előttünk a hely, mert azért nem árt tisztázni, hogy mit vár el Ő... Na meg hogy mit várok én. Meg is torpanok, és ujjaim a karjára fonódnak, hogy megállásra késztessem.
-Nekem egy kérésem lenne Belial!-nézek komolyan a szemeibe, aztán mint aki most jön rá hogy mit csinál engedem el a karját. Túl sokáig fogtam... B@szki!
-Már ne kezelj kezdőnek légyszíves, ne csak védekezz és mérd fel, hogy mit tudok. Tedd oda magad, oké?!-jól tudom, hogy hozzá képes még mindig nem vagyok tökéletes, de az első alkalom óta igen is fejlődtem. Nem venném jó néven, ha megint csak állna, mint egy darab fa és csak védekezne.


Zene:[You must be registered and logged in to see this link.]
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 17 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 33 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/6
Angyal
1
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
6