Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Japán, Genpei háború környéke, 1100-as évek ~Belial, Adryel~ •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Japán, Genpei háború környéke, 1100-as évek ~Belial, Adryel~ YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Japán, Genpei háború környéke, 1100-as évek ~Belial, Adryel~ WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
510
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 22, 2020 8:59 pm
Következő oldal


Ébredező Káosz
Adryel & Belial
Angyalkám szemébe nézek és átható pillantásában észreveszem a tettrekészséget, ami azok szemébe szokott ülni, akik kárt okoznának másokba. Mélyen fájót, halálosat. Csak nem vérem vennéd drágaságom? Kérdésemre, mit nem mondok ki hangosan pimasz vigyor nyúlik el arcomon. Szinte fürdőzöm ellenszenvében. Ha nem a viszály energiái éltetnének és nem a zűrzavart kelteném, minden bizonnyal a haragos démonok egyike volnék, mert olyan könnyedén ébresztek dühöt másokban, mintha magam is haragkeltő lennék.
Nem ilyennek képzelt. Csak nevetek. Szerintem nincs két teremtmény ezen a kerek bolygón, aki ugyanúgy vélekedne rólam. A viszály alattomos, ezer arca van és a legkülönfélébb formában furakszik be a békességben élők közé, hogy felkavarja idilli kis világukat. Éppen ezért, hogy mennyire adhat szorgos infóhajhászai szavahihetőségére? Nos. Minden igaz és semmi sem az. De ha már témánál vagyunk, nem vagyok rest vele megosztani véleményem mit hittem róla és mi az amit látok. Szavaim távol állnak a léleksimogatástól. A magam pimasz, nyers modorával osztom meg gondolataimat Isten véresszájú angyaláról. Ha a háború angyala ilyen térdig vérben gázoló fajta, milyen lehet az angyalok hóhérja? Költőien tör fel bennem eme gondolat. Talán mérhetetlen arcátlanságommal érhettem el nálam, de felfedi álcáját és megmutatkozik szemem előtt angyali valója. A japán rongyok helyett fényes páncélzat öleli körbe testét, kezében pedig díszes pengét tart. Hangos, szemtelen füttyentéssel díjazom az elém táruló látványt.
-Hát már majdnem megtisztelve érzem magam. - teszem hozzá füttyszavamat követően. Sajnálatos mód a halandó világ korlátai miatt gesztusát viszonozni nem tudom, így számára rejtve marad csodás démoni alakom.
-Ugyan, kedvesem. Tudhatnád, hogy a dolgok nem így működnek... - ingatom meg a fejem. Még hogy olcsó szemét.  
-A legjelentéktelenebbnek tűnő "balhékból" születnek a legnagyobb zűrzavarok. - vigyorgok szemtelenül. Kár is tagadnia, ez pontosan így van. Én már csak tudom, hogy működik az ilyen. De mit is tudhat ő róla? Kb. semmit. Neki csak ölébe hullik a háborús szórakozás, pedig ha nincs meg az alap, a mindent elindító szikra, a nézeteltérés, emberek közti feszültség - olyan mi épp a háta mögött zajlik, ami tovább szítva nagyobb konfliktussá nőheti ki magát, akkor háborúk sem lennének, ahol lefejezőset játszhat. És akkor mit csinálnál magaddal kedvesem?
A tollaska figyelmembe ajánlja, ne okozzak neki csalódást. Igazat szólva nem különösebben hajt a megfelelési vágy irányába, de egy bólintással azért jelzem felé, hogy ám legyen, nem fogok.
-Itt még nem is nagyon tettem semmit, hogy összehasonlítási alapod legyen. - fűzöm hozzá az angyal megjegyzését hallva, szavaimat pimasz nevetés kíséri.
-Nekem csak ez számít. Nekem legyen győzelem. Hogy te hogyan vélekedsz erről, az kicsit sem izgat. - szemtelenül rándulnak vállaim szavaimat kísérve. A tollashátú már tova is röppen és az egyik hullámok közt vergődő hajóra ereszkedik. Tengeri csata. És lám, a Minamotók pártjára áll, őket segítve lép a hajó fedélzetére. Gondolom pártfogása nem véletlenszerű. Továbbra sem érdekel ki nyer és ki veszít ebben a tengeri csatában. Fekete füstként jelenek meg én is ugyanazon a hullámtörőn. Ha neki jó ez a bárka, akkor nekem is.
-Remélem nem gondoltad, hogy majd a másik hajóról nézem végig a mókát? - kérdezem az angyalt, miközben az egyik hordóra telepszem.

zene: Lord of Chaos || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Adryel


Japán, Genpei háború környéke, 1100-as évek ~Belial, Adryel~ 340?cb=20150806142301
☩ Reagok :
18
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 20, 2020 2:03 pm
Következő oldal


Belial&Adryel
I'll prove that I am strong
Egy gondolat fordul meg a fejemben: Viszálynál nincs pimaszabb démon, de a káoszkeltésben ennek jó hasznát is veszi, kétségem nincs efelől. Ez a könnyelmű, haragot szító, nyers modora arra késztet, hogy helyben vágjam el a torkát, de sem a helyzet, sem a körülmények nem alkalmasak arra, hogy én ezt most megtegyem.
Nem fűztem többet gyermeteg oroszlánbajusz-cibálásához, ami a viseletemnek szólt. Nekem sem kellemes, meg kell hagyni, de ha itt most felfedném magam, nos… annak meglennének a következményei. Jelenleg azért voltam itt, hogy beelőzve főnökömet, vérbe fojtsam ezt a perpatvart, ha szükséges. Ha nem, akkor háttérből kell irányítanom, de én már éreztem, hogy ennek a várva várt küzdelem lesz a vége.
- Kérlek… nem első kézből valók az információim rólad, csak nem gondoltad, hogy ne győződnék meg személyesen is az igazukról? – ki gondolta volna, hogy tévedhetek, hogy informátoraim szavahihetősége ilyen kicsire törpüljön hirtelen.
Látni akarja a valódi arcomat? Legyen… Álcámat elengedve hagytam, hogy éteri alakom megpillanthassa. Ragyogó európai fémpáncélt hordtam, valódi, saját pengém kezemben. Adjuk meg a módját, ha a valódi Háború kell neki, nem vonnám meg tőle a látványt.
- Ha felhergelsz, mit csodálkozol? Ám ez a balhé figyelemre se méltó, amit az orrom elé szórtál, mint olcsó szemetet – komolyan, ez unalmas. A keresztes hadjáratok sokkal jobbak voltak. Volt benne spiritusz.
- Neked ez a győzelem, nekem meg az, látod, különbözünk. Kérlek, Európában jobb voltál ettől. Nem ajánlom, hogy csalódást okozz. Kár lenne érte – Szívem szerint visszamentem volna a Mennyekbe, de a parancs az parancs, ha pedig fejeket kell levágnom, hát állok elébe. Nem rettenek vissza a gyilkolástól. Nos, igen, különböztünk, mind mentalitásban, mind értékek terén, de ez mind nem volt lényeges számomra. Épp a szám nem habzik… minek néz ez engem, kutyának? Kettőnk közül itt, aki kutya lehetne, az ő. Ő az alávaló démon, Lucifer teremtménye, s gyermeteg pimaszsággal üti el az idejét. Ez lenne Káosz? Csalódás, mérhetetlenül nagyot csalódtam benne.
- Kapd össze magad, démon – csupán ennyit jegyeztem meg. Astarte sokkal jobb társaság.
- Érzés? Hallani véltem már olyanról – oldalra billentettem fejem, szőke hajam könnyedén csúszott le, mozdulatom követve a nehéz fém-vállvédőn.
Legyen, hát tengeren foglak várni, Viszály. A kérdés már csak az, hogy lesz-e elég motivációd, hogy ott legyél valamelyik hajón. A magam részéről én a Minamotóknál ténykedtem, próbálva segíteni az ő győzelmüket.
Apró sugalmak, ötletek, vagy épp álcázva jelentem meg közöttük, mint egy jelentéktelen katona, akire oda se figyeltek a fedélzeten. A Tairák menthetetlenek, ezt akkor tudtam, amikor az első hajóik már láthatóvá váltak. Danno ura partjánál két Taira-hölgy, és egy kisfiú várakoztak, a csata kimenetelét figyelték, várva, hogy éljenek tovább, avagy vereség esetén szégyenükben a tengerbe vessék magukat. Astarte... hát megint összecsapunk.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Japán, Genpei háború környéke, 1100-as évek ~Belial, Adryel~ YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Japán, Genpei háború környéke, 1100-as évek ~Belial, Adryel~ WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
510
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 14, 2020 11:28 am
Következő oldal


Ébredező Káosz
Adryel & Belial
Nem szól semmit, mégis szúrós tekintete mindent elárul. Női büszkeségét - már ha van ilyen egy angyalnak - sértem pimasz vigyorommal, ami egyértelműen viseletének szól.
-Ugyan.. - legyintek, amikor leszólja megjelenésemet gyerekes visszavágásból. - ...az én viseletem praktikus...- kopogtatom meg mellkasomon páncélomat. Mintha a második bőröm lenne. Masszív, súlyosnak látszó fém ölel körbe, mégis könnyen hordom és nem hátrány az sem, hogy igen strapabíró ötvözetből készült. Sokkal szerencsésebb választás, mintha kötözött sonka módjára rongyokba csavarnám magamat, amiben két lépést normálisan megtenni művészet. Amúgy meg nem tudom miért mondja, rohadt jól nézek ki benne.
Nem osztom a kislány harci kedvét és a fogadós játékába se szállok be, hiszen nem ezért vagyok itt. A lelkeimért jöttem. Nem mintha ellenemre lenne a küzdelem, számtalan háborút megjártam már. Erre megkapom, hogy másnak gondolt. Érdekesebbnek. Hát drágám, sajnálom, ha csalódást okozok. Gúnyos mosolyra nyúlik a szám.
-Mekkora öntelt liba vagy te... - nevetek fel. Mondandója utolsó szavaival, mintha azt sugallná, hogy tévedhetetlennek hiszi magát. A tisztelet a szabadjára engedett gondolataim felénél elmarad. Na jó! Ha már itt tartunk....
-Az érzés kölcsönös. Bevallom is másra számítottam. ~Nagyon másra. - pillantok végig rajta, de ne ragadjunk le a kislány viseleténél. Ez most nem a keleties göncének szól.
-Akarod tudni mit látok? - teszem fel a kérdést és egyértelműen költői célzattal, mert akkor is elmondanám, ha nem lenne kíváncsi rá. Isten teremtményeit mindig fenségesnek képzeltem, bizonyos értelemben különbnek nálunk. Akik mindazt képviselik, amit mi démonok nem. Nincsenek illúzióim, angyalok is tehetnek Istennek nem tetsző dolgokat, ebből adódik bukásuk is....
-A háború angyala valamiért egy elegáns, kifinomult, harcedzett angyalként jelenik meg előttem. Mennyei büszkeséggel, intelligenciával - aki a háború művészetének él és sokra tartja a fegyvereket - onnantól, hogy apró fémdarabból művészi alkotás születik. Aki nem retten el, ha ölni kell, de nem is egy vérengző hentelőgép....K*rva sztereotípiák.
Ezzel szemben mit látok?
-De csak egy vérre éhes, sziklatekintetű tollas kislányt látok, akit a vérontásért remeg. Drágám, épp csak a szád nem habzik, hogy gyilkolhass.. - magyarázom és mindjárt magam is szembe köpöm, hogy erkölcsileg kritizálom démon létemre. De most komolyan? Miféle tollas az ilyen? Háborgós angyal ide vagy oda, tollashátút még nem láttam így ráizgulni a vérre. Ez még akkor is szokatlan, ha maga a Háború angyaláról beszélünk.
-Rosszabb vagy mint egy démon. - nevetek, de halálosan komolyan gondolom, minden egyes kimondott szavam. Vérszomjasan, gyilokéhes angyalok, na Isten jól odatette.
Kijelentem, hogy bizonyos értelemben, győztem. És ez így is van. További kérdései és értetlensége, teljesen oktalanok és feleslegesek...hiszen már válaszoltam.  
-A lélek kedvesem...a lélek. - hangsúlyozom ki újra, mint nyereségem tárgyát. A démoni hatalom növelésének legfőbb forrása. Tudom, hogy egy angyal számára, nem akkora és nem olyan jelentőséggel bír. Lehet fel sem fogja igazán, mit jelent ez egy démon számára, de nem is kell. Ostobaság az én motivációimat a háború szemén át nézni, én "csak" a Viszály vagyok.
-Bocs, hogy tőlem tudod meg, de nem minden győzelem embertömegek fejének levágásával jár. - ingatom meg fejem szemtelen vigyorral. Bár ez a kis véreskezű valószínűleg nem lát tovább a saját vérszomjánál.
-Éretlen gyermek? Hűha... - nevetek fel ismét. Micsoda vádak. Azt meg honnan veszi, hogy célom őt bosszantani, rejtély.
-Nyisd ki a szemed...ott a zűrzavar mögötted. - bökök fejemmel a háta mögött távolban még mindig gyepáló embertömegre, akiket még csak figyelemre sem méltatott az angyal.
-Ellenségeskedésük állandó energiaforrás számomra. - jegyzem mellékesen, talán még a vállamat is megvonom közben. Ha ebben nem látja a zűrzavart, szemüveget javaslok.
Szavaival, amivel húgomat méltatja nem vitatkozhatok. Méltó ellenfél, ahogy az angyal is mondja. Ha nem így volna, nem is érdemelné a Háború lovát.
A tollaska kijelenti, hogy nincs bennünk semmi közös, mintha felmerült volna bármi efféle akár egyetlen másodpercre is...még véletlenül sem próbáltam ilyenre célozni, ki is kérem magamnak.
-Ne sértegess...még csak nem is feltételeznék olyan galád dolgot, hogy lenne bennünk bármi hasonló.... - húzom el a számat is a gondolatra. Egy angyallal? Ne már!
-Csupán az "érzésre" kívántam célozni. Legyen a tenger.  - választok azért helyszínt.

zene: Lord of Chaos || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Adryel


Japán, Genpei háború környéke, 1100-as évek ~Belial, Adryel~ 340?cb=20150806142301
☩ Reagok :
18
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 12, 2020 7:54 pm
Következő oldal


Belial&Adryel
I'll prove that I am strong
Nem reagáltam arra, hogy kinevetett. Nevessen, ha jól esik neki, azzal ugyan nem árt vele nekem. Rideg, fagyos tekintettel mérem végig, már-már kihívóan a legyezőm mögül. Maga az összhatás elég morbid. Ki akartam engedni a szárnyam, ám a drága selymet sajnáltam volna rá, pedig teljes páncélos, valódi alakomban egész horrorisztikusan festek.
- Nem értem, hogy bírnak ebben a hacukában élni – kényelmetlen, alig enged mozgásteret, és nem mellesleg jó drága is elkészíteni, ennél fogva nagyon óvatosnak kell lenni, mert egy élet munkája mehet vele tönkre, vagy többé. Ráadásul a súlyát még nem is számítottam hozzá.
- Megnyugtat a tudat, hogy te sem festesz különbül – tény és való, nem tudom elképzelni, hogyan fogok ebben a színes selyemben vérengzést csapni, annyi volt biztos, hogy felettesem oldalán ezúttal nem harcolhatok, nem, az kizárt, hogy ez a kép rólam öröklétre belevésődjön az elméjébe. Így nem láthat meg Michael, Raiden meg végképp nem.  
Büszkeség lenne? Talán.
- Azt gondoltam, ettől érdekesebb alak vagy. Ezek szerint mégis tévedhetek – csalódott voltam. Hangulatomat némileg lelombozta a démon jelenleg harcos kedvem irányába mutatott érdektelensége. Hm, ettől én még hazavihetem kedves húgomnak azt a samiszent, és egy selyemkimonót. Egyre ügyesebben csalja elő a hárfából a hangokat, ezen is pillanatok alatt megtanul majd érzéseim szerint.
- Mi ebben a győzelem, hol van ebből a… a… - keretem rá a megfelelő emberi szót. – Mit ér az egész, ha előre tudod, mi lesz? Semmi kockázat?
- Hol ebben a zűrzavar? Egyelőre én egy férfitestbe bújt éretlen gyermek apró csínytevéseit látom, amivel bosszantani akar, de nem ér célt vele – tártam szét karom. A hosszú, hajadon hölgyviselőt jelző ujj lágy eséssel érte el milliméterek híján a talajt.
Abszurd a helyzet, hogy egy ilyen pompázatos udvarhölgyi öltözékben én épp vérontásról társalogtam ellenfelem testvérével.
- Talán mert méltó ellenfél – Olyan, aki arra sarkall, hogy ne nyugodjak, amíg őt holtan nem látom heverni a lábam előtt vagy épp alatta, ahogy sikerül majd kiviteleznem, s harci öltözetét tulajdon vére borítja, miközben én édes mámorral tépem ki a lovas szívét. Elragadtattam magam, de nem bánom, mert én magam vagyok a háború.
- Bennünk nincs semmi közös, vagy hasonló, Belial. Tenger vagy szárazföld? – csupán ennyit kérdeztem.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Japán, Genpei háború környéke, 1100-as évek ~Belial, Adryel~ YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Japán, Genpei háború környéke, 1100-as évek ~Belial, Adryel~ WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
510
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 04, 2020 2:02 pm
Következő oldal


Ébredező Káosz
Adryel & Belial
Nem szükséges gondolataimat szavakká formálnom, hogy lássa, mennyire mulatságosnak tartom megjelenését. Egy pillantásom és egy azt követő pofátlan nevetés elég, hogy kifejezze a véleményemet. Szinte sértetten, felmordulva kéri ki magának pofátlanságomat, ami nyíltan jelzi, neki sem épp kedvére való ez a viselet. Nem állítok valótlant, mikor azt mondom, a háború alakulása számomra nem jelent semmit. Ki nyer és ki bukik, az talán Ashtarothnak fontos. Ezért a fogadást is figyelmen kívül hagyom, hiába ajánlja fel, hogy kínáljak jobb tétet az övénél. Ez a nő keresi a lehetőséget a harcra. Vak lennék, ha nem tűnnének fel szándékai. Életemben nem találkoztam ilyen vérszomjas angyallal. Elég csak a szemébe néznem, hogy átlássak rajta. A kőszikla keménységű tekintete mögött valójában mi rejlik, beteges vágyakozás a vérre menő küzdelmek iránt. Már-már kissé démoninak vélem.
Kételkedő szavaira csak a fejemet ingatom. Magabiztosan állítom továbbra is, hogy győztem, de úgy tűnik a győzelem alatt mást értünk. Én a véres harcok áldozataiban, alkum lelkeiben látom a nyereségem.
-Hogy értsd...ha Tairák buknak, a lelkük az enyém, ha a Minamotok veszítenek, szintén. - gonosz mosoly kúszik képemre. Ebből összerakhatja, hogy....igen, megegyeztem mindkét családdal. Démoni átverés áldozatai lettek. Bármelyik bukása nekem plusz lelkeket jelent, amivel erőmet növelhetem. Így nem vagyok érdekelt, hogy bármelyik család mellett vagy ellen tegyem le voksomat.
-Mi ez kérlek, ha nem győzelem? - aljas nevetés tör fel belőlem.
-De nem célom, hogy meggyőzzek egy tollast bármiről is.... - szavaimat kicsit áthatja a gúny és a fajtája iránti megvetés.
-A káosz az csak káosz. Nem több, mint zűrzavar a rendbe. - szerintem ezzel nem árultam el nagy titkot. Minden rossz előfutára vagyok, az első lépés a rossz felé. Az a dolgom, hogy előkészítsem testvéreim számára a terepet. Az első lovas viszálykodásával megbontja a békét, káoszba sodorja a halandókat. A második a háború tűzében tartja a világot. A harmadik tovább sújtja őket járványokat és cudar betegségek hozva rájuk, és végezetül a negyedik lovas teljesíti be sorsukat.
Figyelem őt, izgatottságát nem igen tudja palástolni. Szavaival csak ráerősít, hogy türelmetlenül várja a húgommal való találkozást.
-Nagyon ki vagy élezve Háborúra... - mondom ki a nyilvánvalót, és elvigyorodom, mert eszembe jut Harmónia.
-Hasonlóképp vagyok a drága Raguellel. - jegyzem meg és el is tűnődöm, milyen rég is találkoztam vele. Fel is vetődik bennem egy múló gondolat erejéig, hogy hamarosan meglátogatom a kis drágát.

zene: Lord of Chaos || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Adryel


Japán, Genpei háború környéke, 1100-as évek ~Belial, Adryel~ 340?cb=20150806142301
☩ Reagok :
18
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 04, 2020 8:27 am
Következő oldal


Belial&Adryel
I'll prove that I am strong
- Ne merészelj megjegyzést tenni a megjelenésemre – morrantam fel halkan, épphogy csak kiérezze hanghordozásomból ellenszenvem, nekem se kellemes ez a viselet, de ha ez kell, hogy beolvadjak, semmi akadálya, hogy én is magamra öltsem az aktuális emberi viseletet. Kivéve khm néhány extrém esetet. Azért az elszigetelt törzsek alig valamit takaró „ruházatát” én nem fogom utánozni, s e tekintetben nem érdekel, ha halálra rémülnek angyali valóm láttán. Az a dolguk. Én nem babusgatásra lettem teremtve, hanem gyilkolásra, s ahol megjelentem, ott nem sokáig maradt vér nélkül a világ.
- Ahogy én is – biccentettem elismerve, hogy örömömet leltem a harcban, a vérben, a fegyverek erejének összemérésében. És különösen démoni megfelelőm eltiprásának gondolatában.  Hát még, ha e gondolataimat cselekedetekbe önthettem.
- Ne legyél benne olyan biztos, hogy nyertél - feleltem, arcomat ismét merev, érzések nélküli kősziklává változtatva.
- Akkor javasolj valami tétet. Legyen érdekesebb – ajánlottam fel a lehetőséget, nem félvén a következményektől. Csak harcolhassak, hallhassam, ahogy fényes, egyedi díszítéses markolatú kardom pengéje összecsendül egy másikkal, majd valaki húsába vág, hogy a test tulajdonosa aztán egy halálhörgés kíséretében lehelje ki a lelket, amit meg se érdemelt.
- Ne mondd, komolyan véled, hogy ezt elhiteted velem? – incselkedtem vele. – Az előbb árultad el magad, „kedves”.

Az imént még hogy hencegett vele, hogy ő már nyert, gyakorlatilag. Akkor mégse gondolja így? A szája lett volna nagyobb a tehetségénél?
- Már alig várom, hogy összecsapjunk – szinte éreztem, hogy a lelkesedés lángja lobban szememben, s majd elválik, hogy tengeren, vagy szárazon ütközünk-e meg, annyit már elöljáróban tudok, hogy minden percét ki fogom élvezni, amit csatamezőn tölthetek.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Japán, Genpei háború környéke, 1100-as évek ~Belial, Adryel~ YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Japán, Genpei háború környéke, 1100-as évek ~Belial, Adryel~ WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
510
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 18, 2020 11:09 pm
Következő oldal


Ébredező Káosz
Adryel & Belial
Nyílam útján rám talál. Egy pillanatra tűnik fel arca előttem, majd legyező mögé rejti vonásait. Kár erőt feszíteni a mozdulatért. Arcát jól ismerem, ha nevére nem is emlékszem tisztán. Végigfut rajta tekintetem, viseletét kémlelem. Nem tűnik valami praktikusnak. Ha netán harcba bonyolódna... Angyal, mi ez a hacuka? pillantást vetek felé, majd felnevetek. Közben a távolban nyilam megalapozza a hangulatot, a falu népe háborog. A tragikus hirtelenséggel elvesztett falulakó teste felett tömegverekedés tör ki. Egy eltévedt nyíl és pár kéretlen szó, meg néhány bosszúra szomjazó halandó. Nem is kell több. De az angyalt, ez a háttérben történő kis csekély mozzanat nem érdekli. Engem viszont annál inkább, hiszen káosz van születőben. Figyelmemet egy rövid időre magával is ragadja. Pontosan addig és nem tovább míg a szájharcból ökölharc lesz.
A tollashátú vallomásra kér, és ám legyen:
-Miért is tagadnám? Hogy örömömet lelem benne. Amúgy sem szokásom a nyilvánvalót tagadni. Köztudott rólam, hogy beteg élvezettel űzöm a munkám.
A harcos tollaslány egy kis játékra invitál. Egy kis fogadásra, ha úgy tetszik. Talán még érdekelne is a dolog, ha....
-Miért fogadnék olyanban, amiben már nyertem? - kérdezek vissza szám sarkán hamis vigyorral. Mindkét családdal üzleteltem, lelküket démoni előnyökért eladták nekem. Bárki kerekedik felül, én mindenképpen jól járok, az egyik család ma-holnap régiómba száll. De ha rá is bólintanék a kis közös mókára, a játék tétje nem keltené fel érdeklődésem. Kimonóban és samiszenben? Ugyan kérlek...
-A káoszt különben sem érdekli, ki nyer és ki bukik... - tárom szét karjaimat. Ez inkább Háború számára bírhat jelentőséggel, a nyert csaták számaival. - Talán húgomat jobban érdekelné az ajánlatod... - meg is jegyzem a tollas felé, Ashtaroth talán vevő lenne rá. A következő mondata majdnem könnyeket csal a szemembe, olyan jót nevetek. Ajánlja hogy ne késsen Háború? Miket beszél ez a nő, egek???
-Háború akkor jön, amikor kell. Egy másodperccel sem hamarabb vagy később. - felelem sunyi vigyorral. És hogy ez mikor következik be, a leghalványabb sejtelmem sincs.

zene: Lord of Chaos || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Adryel


Japán, Genpei háború környéke, 1100-as évek ~Belial, Adryel~ 340?cb=20150806142301
☩ Reagok :
18
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 18, 2020 1:43 pm
Következő oldal


Belial&Adryel
I'll prove that I am strong
Ajkamon zord, hideg mosoly, az a fajta, amitől ellenségeim rettegve szoktak könyörögni az életükért, mert utána díszes kardommal lesújtok rájuk, hogy holtan heverjenek lábam előtt. Megvagy. Bár a helyi japán udvarhölgyi viseletben nehézkesen mozgok, olyan szoros, hogy alig lehet levegőhöz jutni benne, mégis elindultam Káosz irányába.
A nyílvessző tökéletes iránymutatóként funkcionált, hát követtem az utat, amerről érkezett. Meg is találtam, akit kerestem.
Arcomat legyezőm mögé rejtve „társalogtunk”. Engem így ne jegyezzen meg.
- Lári-fári. Valld be, hogy élvezed. – Ahogy én a kaszabolást és a vér látványát. Egy biztos, egyikünk se mondhatja el magáról, hogy túl sokat ülne otthon, plááne én kerültem mostanában az erényangyalok társaságát. Valamiért egynéhányat mindig a nyakamra küldött Atyám, bár halvány sejtelmem azért van, hogy heves, vérszomjas természetem megfékezésére szolgál jelenlétük.
- Üdvözlöm a sötét oldalam – biccentettem. – Alig várom, hogy megütközzünk megint a csatamezőn. Mit szólnátok egy kis tengeri ütközetez, ha felnőnek a kölykök?
Céloztam Yoritomóra és Yoshitsunére. Vajon a Tairák vagy a Minamotók győznének? – Nincs kedved fogadni egy kimonóban és samiszenben?
Hazavihetném a legjobb barátnőmnek, hadd tanuljon meg új hangszereken játszani.
Már egész ügyesen játszik rajta. – Fogadok, hogy a Minamotók győznek.
Na, igen, az ilyen fogadásokban az az izgalmas, hogy nem lehet tudni, elvileg, mi lesz a valóság, de ugye, mindig Isten terve az, ami megvalósul. Ebbe sem nekem, sem a Káosz Lovasának nincs beleszólása, mi egyszerű figurák vagyunk csupán Isten sakktábláján.
- Ajánlom, hogy Háború ne késsen – suttogtam, elégedett hangon. Ez kezdetnek nem rossz. Végre történik valami keleten is, amiért nem kell otthon ücsörögve várnom, amíg szólítanak.
Ha az angyal, akit az ellentétek elsimítására küldtek, nem végzi jól a munkáját, úgyis elbukik. Sajnos egyre több az ilyen eset. A szerencsétlen beleszeret egy hercegbe, királyba. Legalábbis azt hiszi, hogy így érez, pedig mi nem tudunk érezni, legfeljebb egy tanult utánzatot eljátszani. Minő csalóka ábránd ez.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Japán, Genpei háború környéke, 1100-as évek ~Belial, Adryel~ YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Japán, Genpei háború környéke, 1100-as évek ~Belial, Adryel~ WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
510
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 17, 2020 10:49 pm
Következő oldal


Ébredező Káosz
Adryel & Belial
Íjamat kitartom. Célra fogok és lövök. Egy átlőtt nyakú asszony képében küldök egyértelmű üzenetet. Itt vagyok. A hulla a halandóknak szól, az élet rövid. A nyíl pedig az angyalnak, hogy tudja merre talál. Gyere, keress meg! Kell, hogy legyen benne annyi év rutin, hogy a lövés útjából könnyen a nyomomra leljen. Nem is kell sokat várnom rá, hogy feltűnjön előttem szőkesége. Az arca ismerős, de neve...nem tudnám felidézni.
-Ahogy neked, úgy nekem is megvan a feladatom... - mosolygok rá sötéten, kérdésére választ adva. Unatkozni? Soha. Azt nem várom meg, hogy rám telepedjen.
-Testvéreim pedig közel járnak már. Ne aggódj, hamarosan ők is ide érnek. - teszem hozzá.
-Ez csak természetes. - jegyzem meg, bár nem szükséges - elismerve, hogy az itt kibontakozó, lassan véres háborúba forduló kis nézeteltérés is az én számlámra írható.
-Nagyon meg sem kellett erőltetnem magam. - nevetek fel, amint felidézem, milyen könnyen ment az egész. És a lelkeik. Mind az enyém. Már csak állnom kell és várnom, hogy a halál szele megérintse őket és szerződésünk életbe lépjen. A távolban mozgolódás, valami készül.
-Nocsak kedveském, oda nézz. - irányítom figyelmét a tér felé. Ha arra fordítja tekintetét, szemtanúja lehet a káosznak, ami pillanatokon belül eluralkodik a még mély döbbenetben álló halandó tömegen. A kimúlt nő hullája mellett pánikhangulat. A téren szóváltás kerekedik a holttest felett, mikor felmerül egy egyszerű kérdés: Ki a felelős Keiko asszony haláláért? Érkezik a vád: Ez egy mocskos Minamoto tette! Egészen biztos mire egyértelmű tagadás a válasz a Tairák felől: Nem mi tettük, aljas rágalom. A józan ész hamar elveszik a dühös tömegben. Korabeli szitokszavakat köpködnek egymás arcába, majd amikor a szó már nem elég, a tettlegesség veszi át a főszerepet. Felemelkedik az első ököl és amikor lesújt, elszabadulnak az indulatok.
-Ahhh, ezekért a pillanatokért érdemes élni. - sóhajtok elégedetten élvezve a kialakult tömegverekedést és a belőle felszabaduló energiákat.

zene: Lord of Chaos || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Adryel


Japán, Genpei háború környéke, 1100-as évek ~Belial, Adryel~ 340?cb=20150806142301
☩ Reagok :
18
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 16, 2020 10:20 pm
Következő oldal


Belial&Adryel
I'll proof that I am strong
Felsóhajtottam. Még jó, hogy egyszerű udvarhölgyként könnyebb elvegyülnöm, mint egy komolyabb nemesi címmel rendelkezőként. Nem irigyeltem ebben a poligámiában élő nőket, ami azt illeti, de meg nem is értettem az emberi érzelmeket. Érdekesek, de nekem köszönöm, nem kellenek. Láttam már, hogy miket műveltek az emberekkel, és hálát adtam érte, hogy angyalként nekem nem kellett végigmennem azokon, amiken nekik. Gond nélkül kaszaboltam le bárkit, úgyhogy különösebben nem hatott meg a mellettem elterülő hulla. Az irányt pontosan behatároltam, s elindultam megkeresni azt, aki miatt idefáradtam, mert már megint munkát adott nekem. Nem hagyhatok ilyesmit köszönet nélkül, nem igaz? Ha nem kavarná örökké a fekáliát, unatkoznék odafent a mennyben a kis zenekórus mellett.
- Salve. Unatkoztál, hogy nem bírsz a véreddel? – kérdeztem latinul, amolyan gyenge tréfaként. Már Hachranel is szememre vetette párszor, hogy rám férne egy humoriskola.
Elvégre Japánban azért illett volna japán nyelven kommunikálnom, de magunk között úgyse hallják.
- Remélem, a testvéred is itt van. – Azt mondják, ha Háború démona a közelembe van, mindig felcsillan a szemem, és valami eszméletlen nagy lelkesedés lesz úrrá rajtam, kissé már-már agresszív irányba menő, vérszomjas harcolhatnék.
Jogos, tényleg feltüzelt a gondolat, hogy megütközhetek Háborúval. Nem nyugszom, amíg le nem győzöm. És addig mit teszek? Ki élvezek minden percet, amit harccal tölthetek.
- Te okoztad ezt is. – Nem kérdeztem, kijelentettem. A Taira-Minamoto cetepatéra gondoltam, ami azóta háború szintre nőtte ki magát.
Konkrétan egymást gyilkolta a két család halomra, ennek pedig a hatalomvágy volt az oka. Eh, emberek… hát még mindig nem fogták fel, hogy egyedül Istené a hatalom?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Japán, Genpei háború környéke, 1100-as évek ~Belial, Adryel~ YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Japán, Genpei háború környéke, 1100-as évek ~Belial, Adryel~ WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
510
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 12, 2020 5:07 pm
Következő oldal


Ébredező Káosz (16+)
Adryel & Belial
A viharos Európát magam mögött hagyva Japán földjére érkezem. Távol megszokott játszóteremtől. Bár nem most járok itt először, és egészen biztos nem is utoljára. Két család közt ellentét feszül. Ez vonzott most ide. Hogy mire fel a haragjuk? Nos az okok sohasem érdekeltek. De egy apró szikra elég, hogy hamarosan véres csata robbanjon ki.
Lucifer arra teremtett, hogy zavart okozzak a világban, megzavarjam a nyugalmat és káoszt keltsek az emberek életébe. Ahol Harmónia feltűnik és tanyát verne a béke, ott rövidesen én is megjelenek. A világ egy játszótér, és a benne élők csupán játékszerek. Első lovasként az én feladatom felkavarni az állóvizet. Én készítem elő testvéreimnek - Háborúnak, Pestisnek és Halálnak - a terepet, hogy majd véres, kegyetlen háborúk és halálos járványok söpörjenek végig a világon pusztítást és embertömegek halálát okozva.
Japán. Új játszmám színhelye. Tairák és Minamotok, ostobák. Kijátszottam őket. Mind eladták a lelküket, hogy démoni segítségemmel a másik fölé kerekedjenek és közelebb kerüljenek a császári famíliához. A régi jól ismert nóta. A hatalom. Egy azon dolgok közül, amitől a halandó népség könnyen elveszti a fejét.
Egy fának döntöm hátamat és fejemet, mellkasom előtt összekulcsolt kezekkel állok és várakozom. Szemeimet lehunyom és hallgatom a környékre telepedett múló nyugalmat. Bosszantó, de tudom, percek kérdése és a béke elillan. Meghallom, ahogy nevemet súgja valaki és ravasz mosoly szélesedik arcomon. Ismerős ez a hang. Kinyitom a szemeim és irányába emelem a fejem, de olyan messze vagyok a hang forrásától, nem is látom őt. Mintha engem keresne, nos azt hiszem, illene megmutatkoznom. Küldök egy életjelet. Amolyan káoszosan. Kilépek a fák takarásából és a sziklaszirt szélén állok meg. Gyönyörű a kilátás, innen az egész várost belátni. Egy percet áldozok még a békés idilli képnek, miközben jobb karomba veszem íjamat és kitartom magam elé. Balommal vállam felett hátra nyúlok, hogy egy nyilat vegyek magamhoz. Nyugodtan fektetem íjamra, hisz nem sürget semmi. Elsötétült szemeimet a távolba emelem és kiválasztom a célpontomat, majd megfeszítem íjamat, célzok és lövök. Az nyíl sebesen hasítja a levegőt és célba talál. Miért ne tenné. Sosem tévesztek célt. Hirtelen kegyetlenséggel döfi át prédám torkát. Felsikoltani sincs ideje, nyelőcsövét elönti saját vére. Így ha szólna is, hangja elcsuklana. Kimeredt szemekkel, félholtan zuhan össze a téren. A körülötte állók némán, lefagyott arccal kapják felé tekintetüket, mialatt a lelőtt asszonyság teste körül vörös tócsa szélesedik. Néhány hörgő hangot présel ki magából a nyomorult, miközben levegőért kapkod, talán még kezét is megpróbálja nyakára helyezni, ösztönös mozdulatával vérét elállítani. De keze félúton elakad és nyújtózkodó ujjai a földön csattannak. Ennek annyi. Kell talán egy teljes perc, mire eljut az emberi tudatig, mi is történt az előbb. Amint ez realizálódik, ki is tőr a pánik.
-Látsz már kedvesem? - suttogom válaszként a távolból, miközben arcomon rideg mosoly szélesedik.

zene: Lord of Chaos || szószám: 447 || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Adryel


Japán, Genpei háború környéke, 1100-as évek ~Belial, Adryel~ 340?cb=20150806142301
☩ Reagok :
18
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 11, 2020 7:41 pm
Következő oldal


Belial&Adryel
~Már megint melót adsz? XD~


Nem jó szívvel tértem megint a földre. Az Úr ezúttal fegyverrel kényszerült elsimítani a Japánban balhézókat, mert már az egész országot bajba sodorta ez a vitatkozás a Tairák é a Minamoto-k között.
Természetesen megint három dolog vezérelte az emberiséget: testiség, pénz, hatalom. A két família közelebb akart kerülni a császári családhoz, és hát, senkinek se tetszett, amit műveltek.
Én, az Úr kérésére beépülve néztem szét, megint mitől robbant ki ez a balhé is.
Volt gyanúm, hogy kedves ellenlábasom testvérkéje unatkozott. Udvarhölgyi ruhában elég nevetségesen éreztem magam, ezek a kimonók borzalmasan szűkek, szinte alig lehet benne mozogni, és nagyon sok rétegből állnak.  
Hojo-udvarhölgy voltam, és épp a kis Yoritomo herceg elhelyezéséről folyt a beszélgetés úrnőm és férje között.
Ennél már csak az a szebb, hogy Yoshitsune herceget, a még kisebbet meg egyenesen a Taira-családfő vette magához. Te eszement! Ki a ménkő vette rá őket ilyen öngyilkos húzásra?
Legyezőm mögé rejtett arccal figyeltem a társalgás alakulását. Nem, az én arcomat így senki se jegyezheti meg. Háború udvarhölgyi kimonóban. Rajtam röhögne a természetfeletti világ, senki nem venne komolyan innentől.
Arigatou gozaimasu(=Köszönöm szépen), Kamisama. Mérgelődtem gondolatban. Miért? Mert éreztem a háború jelenlétét a levegőben, és már szinte izzott a tenyerem, hogy díszes pengém használjam ehelyett a kimonóm alá rejtett fegyverzet helyett. Nem voltam ostoba, felkészülten érkeztem a terepre. Ruhám alatt számos fegyver lapult, amit az adott korban használtak.
Tantók, wakizashik és egy katana is lapult a birtokomban.
Más jelenlétet is véltem azonban felfedezni, Háborún kívül.
- Viszály – suttogtam. Kérdéses, hol lapulsz, te ördög átka. Alaposan feléledt bennem a harci vágy, hogy végre csendüljenek azok a pengék.
Valahol a többiek is erre vannak, egyelőre én lettem terepszemlére előreküldve, a megbeszélteknek megfelelően.
Hangulatfestő zene
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Adryel


Japán, Genpei háború környéke, 1100-as évek ~Belial, Adryel~ 340?cb=20150806142301
☩ Reagok :
18
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 11, 2020 7:24 pm
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/7
Leviatán
8/2
Angyal
7
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
7