Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Húsvéti móka [Vége] •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Húsvéti móka [Vége] VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 10, 2020 7:27 pm
Következő oldal


Húsvéti móka[You must be registered and logged in to see this image.]

Happy Easter!

Kedves Tagok!

Az idei évben kicsit kibővítettük a húsvéti játékok listáját, a szokásos tojásvadászat mellett kipróbálhatjátok magatokat a húsvéti kihívásunkban, illetőleg a tojásgurító versenyünkben vérnyúúúl
Reméljük, kedvetekre és szórakozásotokra válnak a játékok!


A húsvéti játékok ideje: ápr. 10. - ápr. 14.


Játékok részletesen

1.) Tojásvadászat:  
Hasonló módon zajlik, mint halloweenkor a cukorkakeresés. Az oldalon számos tojást rejtettünk el a számotokra, méghozzá különféle színekben; zöld (5db), lila (4db), kék (2db) és piros (1db).
Amennyiben megtaláltátok a tojásokat, akkor kérünk titeket, hogy az admin fiókra írjatok pm-et a tojásokhoz tartozó helyszínek felsorolásával együtt. A különböző tojásokért más-más nyeremény jár!
Természetesen, ha valamelyik szín nincs meg teljesen, és úgy érzitek, nem éri meg a küzdelmet, a többiekért lehet igényelni a nyereményeket. Wink

Annak érdekében, hogy ne rontsuk el a többiek szórakozását, se chaten, se máshol ne áruljátok el a tojások fellelési helyét!


2.) Húsvéti kihívás:  
Mint a neve is mutatja, ez egy speciális kihívás, aminek nem nyitunk külön topikot, mivelhogy ez a kihívás tőlünk érkezik mindnyájatok számára! Very Happy A feladatotok nem más, mint valamelyik, tetszőleges reagotokba beépíteni az alábbi szavakat:
- tapsihapsi
- locsolkodás
- hamvazó szerda
- böjt
- tűzszentelés

Minden szónak szerepelnie kell a reagban! Aki készen áll, lássa el a reagja végét a [You must be registered and logged in to see this link.] taggel, és mi az alapján a kreatív népeket 25 pihével fogjuk jutalmazni!


3.) Tojásgurító verseny:  
A verseny mesélő által koordinált játék, folyamatosan lehet jelentkezni 2-3 fős csapatokban. A játékban az nyer, aki három kör alatt a legtöbbször képes időben a célba juttatni a tojásokat, sikerességről pedig a kocka (mesélő dob) dönt (előfordulhat, hogy széttörik a tojás, félig tud csak eljutni a versenyző, vagy sikerül célba érnie). A reagsorrendet a jelentkezés sorrendje határozza meg. A játék során semmilyen természetfeletti képességet nem lehet használni!
A nyertes jutalma 20 tollpihe.

Mesélő: CherryPie
Helyszíne: [You must be registered and logged in to see this link.]
Jelentkezés: A játék [You must be registered and logged in to see this link.], reag formájában. A reag elején/címében Jelentkezés-ként tüntessétek fel a szándékot. A helyszínen egy versenybiztos vár titeket egy stand mellett. Folyamatosan lehet jelentkezni 2-3 fős csapatokban.


Szabályok, tudnivalók

• Bárki részt vehet a játékokban.

• Kockagurítás esetén azt mindig a mesélő végzi!

• Ismét kiemelnénk, hogy a Tojásvadászatnál ne tegyétek publikussá a lelőhelyeket, legfeljebb pm-ben, ha valaki nagyon tudni szeretné. Ne rontsuk el más szórakozását!


Kérdés esetén az adminokat keressétek pm formájában!

 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2