Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Tojásgurítás •
reveal your secrets

Alessya Blackwood


[img][/img]
☩ Reagok :
145
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 11, 2020 9:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Jelentkezés
Törött tojás nélkül nincs rántotta. 
Nincs is jobb, mint a zord napok közé beiktatni egy kis szórakozást, egy kis életet csempészni az utcára és az ünnep jegyében kisebb játékokra invitálni mindenkit, inkább kicsiket, de nagyokat is. Kivételesen sportcipőt vettem fel, ami nem a magasságom barátja, de kit érdekel? Így legalább valami fiatal kamasznak néznek, aki még bőven itt játszhat és bezsebelhet mindenféle jutalmat a játékokon. A tojáskeresés sikerrel zárult, bár a kék tojás az ellenségemmé vált, azt nem szívesen látok többet, nagyon elrejtették az átkozottat. Szóval a tojásfestésnél a pirosat és a lilát választottam inkább, meg a zöldet. Csibét festettem és marha büszke voltam magamra, mikor felálltam az asztalkától,  hogy megmutassam a tökéletes alkotásomat, ami kikerült a legjobbak közepére, megjegyzem csak gyerekek voltak rajtam kívül, de ez kit érdekel, a siker, az siker.
A fekete mini nadrágom nem sokat takar, szóval kicsit hosszabb felsőt fettem fel, ami oldalt nyílt kicsit derék tájtól lefelé. Azért harisnyát is vettem fel, hogy ne szóljanak be és a hajam is szépen összefogtam, a jó időre tekintettel még napszemüvegem is van, amit hol feltolok a hajamra, hol a szememnek segít a nap sugarait felfogni, hogy ne vakuljak meg tőle. Egy füves placcra érkezek, ahol Tojásgurító verseny felirat díszeleg, indulok is a jelentkezéshez, ahová egyszerre érkezem egy körülbelül velem egykorú fiúval.
- Ó bocsi - állok meg, de előre enged, szóval fel is írom a nevemet szép gyöngy betűkkel, csak hogy csapatokat keresnek.
- Leszünk egy csapatban? - pillantok hátra a napszemüvegem mögül, mert ő is egyedül jött és ha már ketten vagy hárman kell lenni, akkor miért is ne pont vele legyek, mint egy szemüveges kis girnyó gyerekkel?Ha igent, mond, akkor nem megyek messzire, megvárom, amíg feliratkozik és utána egy görbe vonallal össze is kapcsolom a nevünket.

#teamBublan
reveal your secrets

Hell or Heaven


Tojásgurítás - Page 2 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 10, 2020 7:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Tojásgurítás - Page 2 188438559M-1567245942312
A füves placcon érdeklődő tömeg, és egy stand várja az erre tévedőt. A stand egy-egy vége között szakadt, elmosódott feliratokkal ellátott vászonanyag feszül, melyen a "Tojásgurító verseny" felirat látható. Mögötte a versenyért felelős, piros-pozsgás arcú idős asszonnyal találkozhat a leendő jelentkező, aki kedvesen tájékoztat mindenkit a megmérettetés feltételeiről, és nála szükséges jelentkezni is.

A környéken különféle rúnákat festettek fel a csalás ellen, nem fog rajtuk mágia, sem átok vagy báj. Legyen ember, angyal vagy démon, itt kizárólag mindenki csak a veleszületett ügyességét vetheti latba!

Helyszínen zajló verseny: Tojásgurítás
Jelentkezés: A játék helyszínén (tehát itt), reag formájában. A reag elején/címében Jelentkezés-ként tüntessétek fel a szándékot. A helyszínen egy versenybiztos vár titeket egy stand mellett. Folyamatosan lehet jelentkezni 2-3 fős csapatokban.
Mesélő: CherryPie
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2