Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Tojásgurítás •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Tojásgurítás VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 16, 2020 12:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Lezárt játék
reveal your secrets

CherryPie


Tojásgurítás CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 13, 2020 2:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tojásgurító verseny

Úgy fest, minden körrel egyre gyarapodik a jelenlévő nézősereg lélekszáma, éppúgy a zsibongása, ugyanis a harmadik forduló sípszavát szinte el is nyomják a kiabálók. Az anyóka persze vet rájuk egy elégedetlen pillantást, ami lehet, hogy a disznóól kitakarítását, vagy a elkövetkezendő tojás-áldozatok likvidálását vetíti előre, mert jócskán megcsappan a hangzavar. Az eddigi ordítozást feszült csend váltja fel, mindenki lélegzet visszafojtva és a kezeiket ökölbe szorítva figyeli a versenyt, amire nem kizárt, hogy fogadtak egyesek.
És akik Levre tették a pénzüket, egyéb tulajdonukat, azok bizony szívhatják a fogukat rendesen. A fiú egy ideig remekül halad, a félutat is megteszi, már-már úgy tűnik, hogy célba fog érni végre és a feszengést egy baráti döntetlen fogja feloldani a kíváncsiskodókban, éppúgy az öregasszonyban, na meg a versenyzőkben… Csakhogy fortuna megint átpártol a nők oldalára, és talán Lev meglévő feszengésének hála, vagy szimplán a balszerencse folytán, de a tojása megint eltörik.
- Ó, csak ezt ne! - sóhajt fel az anyóka elkeseredetten, kezdve gyanítani, hogy ezt a gyermeket bizony elátkozhatták, mert ilyen pechje senki másnak nem lehet. Ellenben Alessya valószínűleg az előző két kör alatt tökéletesen megismerte a tojásgurítás minden csínját-bínját, mert olyan magabiztossággal, sebességgel és profizmussal vágtat végig a hat méteren, hogy sokan kis híján elalélnak a gyönyörtől. A tojás pedig célba ér!
A tapsvihar bizony nem marad el.
- Ejha… - újabb szusszanás az öregasszony részéről. - Hát ez nem semmi egy küzdelem volt! No, jöjjetek, kiosztom a jutalmat - int a kezével, aztán visszabotorkál a standjához. Megvárja, míg a versenyzők leteszik a fakanalaikat és Alessya a tojást, ami épen megúszta, majd előszed egy szütyőt valahonnét a kupiból, ami az asztala alatt tornyosodik.
- No, kisasszony, ez magát illeti! Különleges tollpihék ezek, asszondják jó pénzeket fizetnek érte, meg az a bugris boltos New Yorkban mindenféle csecsebecsét… Gratulálok a győzelemhez! - nyújtja át a bársony erszényt, aztán pillantását Levre fordítja. - Hát fiacskám… Ilyet én még nem láttam, nézesd meg magad, nem tettek-e a fejedre valami rontást – csóválja meg a fejét az anyóka, aztán némi tanakodást követően ismét elkezd az asztala alatt kutatni, és az iménti pihékből ötöt a kezébe nyom. - Na, ennyit a zsinórban balszerencsédért megérdemelsz, Tojástörő! - csak nem bírja, felharsan belőle egy nevetés. Bügykeivel a szemeit törölgeti, mielőtt intene a párosnak.
- Ég veletek, fiatalok!


//A végső állás: Alessya: 2; Lev: 0
Alessya 20 pihével gazdagodott és a Tojásgurítás mestere titulusal, míg Lev 5 pihével és a Tojástörő titulussal vérnyúúúl Köszönöm a játékot, egy élmény volt! Very Happy//

reveal your secrets

Lev Swain


Tojásgurítás 44y3AQF
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
103
☩ Play by :
Anton Lisin
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 13, 2020 2:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Easter fun


Feszült figyelemmel terelgetem a tojást, már azt hittem, hogy kezdek belejönni, már fél úton voltam, esélyesen tovább is juthattam volna, mint korábban, mondjuk egészen a célig, de nem, ez nem történt meg. A változatosság kedvéért nem újra a tojás, hanem a fakanál reccsent, repedt és törött. Elkerekedett szemekkel figyelem a kezem maradt fadarabot, majd hitetlenkedve pillantok a földre esett másik felére. Nem hiszem el. A fakanál hibája volt, esküszöm… Ilyen nincs. Jó, lehet, hogy erősebben próbáltam hárítani, mint kellett volna… de akkor is, milyen szerencse ez? A tekintetem először a nőével találkozik, aki nyilván nem volt elragadtatva az akciótól. Lassan mozdulnak az ajkaim valami bocsánatkérő szerű vigyorra, de ahhoz túl feszült az arcom, hogy egész őszintének hathasson. Feszült, mert igyekeztem magamban tartani pár válogatatlan szót a kölykök előtt.
Az áldozatom darabjaival a kezemben állok meg, ezen a ponton már nem igazán van mit tenni. A helyzet egyetlen előnye, hogy ez a kör legalább nem csak számomra volt balszerencsés, bár még mindig Alessya vezet. Döntetlen még lehet belőle… az is több, mint a semmi. A növekvő feszültségem ellenére egy pillanatra megjelent valami káröröm szerű is az arcomon, de gyorsan el is múlt. Még egy kör. Ha még egyszer történik valami, azt már nem biztos, hogy ennyire higgadtan le fogom tudni kezelni, de azon a ponton talán már nem is érdekelne.
- Ja, nem az volt a cél, hogy széttörjünk mindent? – Szúrós szemekkel méregetem a lányt, hiába próbálok nyugodt lenni, azért néha előbukkan az idegességem. Indulás előtt lopva pillantok a nőre, aki talán a történtek után kevésbé értékelte a megjegyzésem. De nem számít. Egy dolog számít. Elvinni azt a hülye tojást addig a hülye zászlóig. Egyszer. Egyetlen. Egyszer. Túl nehéz feladat?
Az összekeverhetetlen jelre újra indulok, remélve, hogy legalább egyszer elérem a zászlót, lehetőleg ép tojással és fakanállal. Végül is mit törhetek el most? A kettőt egyszerre?

reveal your secrets

Alessya Blackwood


[img][/img]
☩ Reagok :
145
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 13, 2020 1:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tojásgurító verseny
Törött tojás nélkül nincs rántotta. 
Nagyon nehezen bírom a visítozó gyerekeket vagy mondhatnám azt is, hogy kismalacokat, mert úgy is ők takarítják fel az összetört tojásokat. Igyekszem kizárni őket a fejemből és csak a hülye síp süketítő hangjára gondolni, az is jobb a gyerekektől, én csendesebb voltam mint ezek, az is biztos. A nénje hangja ráz csak ki csikit, amikor azt mondja, hogy a szentségit és én is odanézek, hogy mi az, tán nem megint egy tojás tört el. Mikor meglátom, hogy a fakanál, hát kuncogni kezdek és lehet ezért a kis figyelmetlenségtől, de a tojásom vonalon kívülre kerül félpályánál, ami szintén nem túl jó, a fenébe. Felállok és elindulok visszafelé, ez most döntetlen lett, szóval még mindig én vezetek, nincs minden veszve. Azon, hogy Lev eltörte a fakanalat azért kicsit kuncogok még mindig, mert milyen vicces, hogy a tojás most túlélte, de az, amivel irányba kell tartani nem.
- Nagyon szeretsz törni, nem is értem miért jelentkeztél, hacsak nem azért, hogy én nyerjek. Fordulok kedves versenytársamhoz, aki jól gondolja, hogy gyáva vagyok ahhoz, hogy direkt eltörjek egy tojást, hogy ezzel egyenlíthessen, én győzni jöttem, szóval nem játszok a veszteségre. Elveszem a tojást és a rajzhoz állok, mintha golfozni készülnék kicsit pózolok, majd amikor hallom a sípot, akkor ismét nekiveselkedek a tojást a zászlóig juttatni, türelmes igyekszek lenni, de azért valahol sietni is kellene, mert időre is megy a dolog, nem lenne jó döntetlennel zárni, csak ha mind a ketten megkapjuk a jutalmat akkor. Mondjuk nekem a tudat kell csak, hogy nyertem, annyira szeretek a győzelem mámorában fürödni, még ha csak egy gyerekjátékkal szerzem is azt meg.
reveal your secrets

CherryPie


Tojásgurítás CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 12, 2020 10:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tojásgurító verseny

A síp felharsan, az anyóka meg a maga komótos lépteivel megint csak beáll a pálya mellé, lassan, de biztosan követve a versenyzők mozgását. Amiként az előbb, most is szépen indul a mezőny, a nézelődő gyerekek meg alig férnek a bőrükbe, úgy visítoznak körülöttük. Elvégre még hátra van két kör, ki tudja, ki fog nyerni? Jó páran Lev mellé pártolnak, ám Alessyának is bőven akad rajongója. Az öregasszony a maga részéről nem szurkol senkinek, legfeljebb azért rimánkodik magában, hogy több tojást már ne törjenek a fiatalok, mert kell ugyan a disznókat is etetni valamivel, de hát jobban csúszik az ember torkán az a rántotta… Szóval változatlan szigorral figyeli az eseményeket, amíg aztán centiméteres közelségre a félúthoz, egyszer csak reccs! És ezúttal nem a fiú tojása, hanem a fakanala törik ketté.
- A szentségit… - az anyó hüledezve mered Levre, így kis híján lemarad arról, hogy Alessya tojása meg épp ebben a pillanatban szalad túl a madzagon. - Ha! Kigurul! - ocsúdik fel a homlokához kapva, láthatóan az izgalmak kezdik felháborgatni a szívét. A fejét csóválva aztán megint a fakanálra siklik a tekintete, és mélyet, nagyon mélyet sóhajt. Jó fakanál volt az, nem érdemelt ilyen halált…
- Na jól van, lássuk csak. A fiú kanala széttört, bár majdnem félúton járt, és a tojása sávon belül maradt, a kisasszonynak meg a tojása gurult a sávon túlra, szintén félúton. A fakanalat nagyon sajnálom ugyan, de úgy látom, ezt most elkönyvelhetjük egy döntetlennek. Mit gondoltok? - fordul a nézősereg felé, akik hihetetlen ricsajjal és lelkesedéssel éljeneznek. - No ez eldőlt, vissza hát a rajtra, fiatalok. Aztán csínján az eszközökkel – pillant Levre. - Jó erőben vagy, azt látom, de véges a készlet! - teszi hozzá, aztán előre sétál, és míg Alessyát újabb tojással vértezi fel (fontos az esélyek kiegyenlítése), addig Levet immáron egy fakanállal is. Még szerencse, hogy több versenyzőre készültek.
- Utolsó kör, győzzön a jobbik! - rikkant fel ingatag hangon, majd szokás szerint felharsan a fülsértő síp, ami egyre közelebb kerül valahogy…


//A jelenlegi állás: Alessya: 1; Lev: 0//
reveal your secrets

Lev Swain


Tojásgurítás 44y3AQF
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
103
☩ Play by :
Anton Lisin
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 12, 2020 9:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Easter fun


A kölykök visítása nem a legkellemesebb hang, végső soron viszont mégsem ez okozta a vesztem, vagy ha mégis, kisebb mértékben járult hozzá, mint a tény, hogy elbíztam magam. Azt hittem már tudom mit csinálok, hogy mekkora erőt is bír el az a tojás, pedig igazából hamis ábránd volt az egész. Magabiztosan próbáltam hosszabbakat gurítani, nagyobb erőt kifejtve, hogy gyorsabban elérhessek a kis zászlóig… de ez volt a vesztem már az első körben. A tojás vészjóslóan gurult a sáv széléhez, de gyors voltam, talán túl gyors is, mert bár elkaptam a tojást, az nem élte túl a védést. Itt pedig nem igazán pontozzák az áldozatokat. Az ajkaim feszülten szorítottam össze, az egész helyzetemen nem segített sem a visítás, ami az akciót fogadta, sem a nő vigasztaló szavai, az pedig főleg nem, hogy Alessya töretlen tojással mászott tovább a cél felé, és nem hibázott, lassan, de beért és a pont az övé lett, az enyém meg pár biztató tekintet, már azoktól a gyerekektől, akik még az én oldalamra szurkoltak. Nem mintha adnék egy csapat kölyök véleményére, de azért nem akartam veszteni, főleg nem egy ilyen csúnya kezdés után.
Keserédes mosollyal várom a rajtnál a lányt, végül is, volt időm előtte odasétálni. – Csak adtam egy kis előnyt. Még van két kör. – Azért emlékeztettem, hogy nincs minden vesztve, bár előnye van, azért még meglephetem. – Most a te sorod, hogy eltörd. Nem mered. – Egy pillanatra visszatér a jókedvem, de nem marad sokáig, hiszen figyelnem is kellene. Ez csak egy játék. Egy ostoba játék… szóval meg kellene tudnom csinálni. Ismét lehajolok, de ezúttal már feszültebb koncentráció látszik rajtam. A magas gyerekhangok, ha lehetett, még idegesítőbbnek hatottak, akárcsak az az idióta síp, amit a nő használt. Korábban mintha halkabb lett volna… de korábban nyugodtabb is voltam. Csengő füllel kezdtem ismét a feladatnak, remélve, hogy nem bukok el kétszer egymás után. Ezúttal már próbáltam óvatosabb lenni, de azért haladni is, mert mintha Alessya is begyorsított volna, bár nem rá koncentráltam… Ha ezt a kört is ő nyeri, végeztünk is. Hacsak nem ragaszkodnak egy harmadikhoz, hogy édesen az egomba döfjenek. Azt már mindegy lenne ki nyeri, ha én, az akár kegyelemből is lehetne, ha meg ő, nos… akkor a legbénább tojásgörgetők csapatát erősíthetem. Háromból legalább egyszer illene nyerni… vagy legalább célba érni. Túl nagy kérés ez…? Bár a sorsom nem múlt rajta, azért a nyereség íze édesebb, mint a vereségé.
reveal your secrets

Alessya Blackwood


[img][/img]
☩ Reagok :
145
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 12, 2020 9:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tojásgurító verseny
Törött tojás nélkül nincs rántotta. 
Úgy fest, a kezdeti lassan járj, tovább érsz taktika bevált és kiismertem a tojást is, hogy mikor merre szeretne e legkevésbé egyenes utat megtenni a cél felé a fakanál noszogatásával. Igyekszem a sipítozó gyerekeket kizárni, akik nekem meg ellenfelemnek drukkolnak, csak én és a tojás, ami halad a zászló felé és odaérve felkapom és felemelem a magasba. Diadalmasan visszaszökkenek a rajthoz és vigyorogva fordulok Levhez.
- Azért nem szó szerint értettem, hogy törd is el a tojást. Örülök még kicsit magamnak, annyira nem érdekel, hogy a harisnya elszakadt, mert divatosabb és persze ezek egyszer használatosak, ha nem most, akkor később szakadt volna el máshol, ez már csak ilyen. Leteszem a fűre a tojást és megrázom a kezeim, most már lehajolok, mert úgy gyorsabban tudok haladni, megkockáztatom, hogy elég jól kiismertem a tojást és nem kell olyan lassan haladnom. Jó nem is fogok rohanni, mert az sem megoldás, még a végén nagyobb lendülettel is csapnék oda a tojásnak és a malacok nagyon jól fognak lakni. Ha ezt a kört megnyerem, akkor én nyerek és ha én nyerek, akkor boldog vagyok és hálás is, hogy ügyesebb vagyok egy fiúnál, őket mindig élvezet legyőzni. Szóval lépkedve a tojás mellett a legjobbakat remélve igyekszem sávban tartani és haladni is vele, igyekszem nem nagy erővel toszogatni és megállítani ha nagyon megindul a pályám széle felé. Bár gömbölyűbb lenne és kicsit egyenesen is menne, hogy könnyebb legyen a győzelem, így rendesen megizzadok a győzelem mámoráért.
reveal your secrets

CherryPie


Tojásgurítás CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 12, 2020 2:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tojásgurító verseny

Az eddig a stand mögött álló anyóka a verseny idejére a pálya mellé lép, hogy korábbi kedvességét levetkőzvén, szigorú szemekkel méregethesse a két versenyző teljesítményét. Árgus tekintettel lesi, hátha valakinek a madzagon kívülre fut a tojása, vagy ők maguk billennek ki az egyensúlyukból, de aztán elégedett bólintással konstatálja, hogy egyelőre a megfelelő mederben zajlik a verseny. Alessya módszerét igaz, kissé furcsának találja, térdepelve nehéz a tojás után kapni, ha netán meglódulna a gurulásban, ám úgy fest, tudja, hogy mit csinál. Lev sem panaszkodhat, habár ő a klasszikus módszer hívének tűnik.
Szó, mi szó, idő közben felbukkan néhány kíváncsiskodó a pálya mellett, és alig telik bele egy percbe, hogy elkezdjenek hol egyiknek, hol másiknak szurkolni a visítozó gyerekek. Senki nem mondta, hogy efféle nehezítésre is készülni kéne, márpedig az öregasszony nem inti őket csendre.
Hogy ennek köszönhetően, vagy a balszerencsés véletlen folytán, de Lev valahogy túl nagy erőt fejt ki, mikor egy túlgurulástól próbálja megfékezni a tojását, és az hopp! Széttörik. Sajnos ő kiesett a verseny első fordulójából
- No, ne csüggedj, fiam, menj vissza a rajtra - szólal meg az idős asszony, hangjában együttérzéssel. Aztán körülnéz, mint aki kutat valaki iránt. - Hé, te ott! Lókötő, szedd össze azt a tojást, jó lesz a disznóknak - szól oda az egyik tizenéves kölyöknek a nézők közül, aki egyszerre lehet az unokája, de éppúgy el lehet képzelni, hogy egyszerűen kiválasztott magának egy segítőt/áldozatot.
Alessyát közben nem állítják fel, el kell jutni a célig, ugyanis. Míg Lev sávjában épp a takarítási munkálatok zajlanak, neki tovább szurkolnak, és úgy tűnik, a türelmes kitartásának meglesz a foganatja; végül elér a zászlóhoz, ami azt jelenti, az első fordulóban ő jeleskedett.
- Így kell ezt csinálni! No, kedvesem, te is fáradj vissza a rajtra, a harisnyádért meg ne csüggedj, úgyis efféle a divat manapság - mutat a lány lábára, ahol a térden csoszogástól bizony kiszakadt a ruhaneműje. - Hátra van két forduló, még bárki győzhet! - kurjant fel lelkesen, mire a nézőcsapat is fülsértő visítozásba kezd.
Végszóra azért az újabb tojásokat is kiosztja Alessyának és Levnek, aztán megint megfújja a sípot - most sajnos közelebbről, mint az előbb -, jelezvén, hogy megkezdhetik az újabb körüket.


//A jelenlegi állás: Alessya: 1; Lev: 0//
reveal your secrets

Lev Swain


Tojásgurítás 44y3AQF
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
103
☩ Play by :
Anton Lisin
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 12, 2020 12:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Easter fun


Mosolyogva hallgatom a nőt, bár a mosoly kissé az arcomra fagyott, ilyen szintű visszafogott lelkesedésre nem voltam felkészülve, ami belőle áradt a kora és a helyzet ellenére is. Minden kellemetlenség ellenére bólogatva hallgattam végig az utasításait, párszor a mellettem álló lányra pillantva, aki gyorsan a vetélytársam lett. Várakozás közben lassan pörgetem a fakanalat az ujjaim közt, bár a mérete miatt kevésbé begyakoroltnak hat a mozdulat, kissé ügyetlenebb, mint amikor késekkel játszadozok.
Kezdés előtt még egyszer utoljára a lányra pillantok, küldök felé egy mosolyt, de nem kívánok sok sikert, hiszen talán mindketten nyerni mentünk.
Alessyával ellentétben én a lehajolós technika mellett döntöttem, végül is, hiába volt valamivel kényelmetlenebb, nagyobb mozgásteret és könnyebb elmozdulási lehetőséget tudott adni. Még akkor is, ha ezt a lehajolósdis tojás pofozgatást nem pont az én magasságomra szabták. Nyújtózok még egy utolsót, mielőtt elkezdeném pozicionálni a tagjaim, végül is három kör az három kör, hiába csak hat méter hosszú a szakasz.
Óvatosabban kezdek, de csak azért, hogy kitapasztaljam merre és hogyan taszítsak a tojáson, hogy nagyobb engedelmességre bírjam, mert az az áldott szabálytalan formája nem ilyen célra volt kialakítva. Emiatt az egyenes út inkább görbékből állt, egyik széltől a másikig. Bár néha úgy tűnt javul a helyzet, azért messze álltam egy hivatásos tojásgörgetőtől. Mondjuk ez a cím megszerzése még nem szerepelt a bakancslistámon. Görgetés közben csak a tojás volt meg én, meg persze a sávom két szélét jelző csíkok, a versenytársamra nem igazán figyeltem, inkább az érdekelt, hogy a helyén maradjon a tojás, ne törjön szét túlzottan és haladjak amennyire engedi a terep és az engedetlen tojás. Ki lehetett az az idióta, aki legelőször azt mondta, hogy egy hosszú fakanállal végigbögdösni egy tojást egy füves, kissé göröngyös terepen remek húsvéti szórakozás lenne? És kik azok az idióták akik meg is teszik? Nos, azok pont mi voltunk. Mondjuk voltak már unalmasabb perceim is, szóval… Csak a szakasz végéhez érve pillantottam fél szemmel az ellenfelemre, vagy, ha időközben lekerült volna és már vissza tartana, akkor kapott egy morcosabb pillantást, különben egy elégedett vigyorral merültem el újra a feladatban.
reveal your secrets

Alessya Blackwood


[img][/img]
☩ Reagok :
145
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 12, 2020 9:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tojásgurító verseny
Törött tojás nélkül nincs rántotta. 
A stand mögött fogad is a jókedélyű asszony és mutatja is, hová kell írni a nevünket, az én gyöngy betűim mellet az ő macskakaparása szinte olvashatatlan, legalábbis számomra, de hát pasiból van, mit vártunk volna?
- Lev, de jó rövid neved van, remélem győzni fogunk - húzom ki magam és magam előtt kicsit kinyújtóztatom a kezem, az ujjaim összefonva. Kicsit izgatott vagyok, még nem voltam ilyesmin és várnám is az ellenfél csapatát, amikor belekezd az asszonyság a feladat ismertetésébe, kapok egy tojást és egy fakanalat, de ez olyan nagyobb fakanál, mint amivel otthon főzni szoktunk, nem mintha bajom lenne vele, a tojást óvatosan fogom, a fakanalat pedig leengedem magam mellé és amíg hallgatom az ismertetőt, addig az ujjaim közt kicsit járatom azt, kicsit csapkodva a lábam is vele. Erről nem volt szó, hogy ellenségek leszünk, ha tudom, valami ügyetlen kis kölyköt rángatok ide.
- Tiszta minden, köszönöm. Kissé idegesen nézek a pályák felé, de ha nem akarok hibázni, akkor jöhet a híres lenyugszom, amíg akció van. Odasétálok a középső pályához és letérdelek a fűre, azt nem mondta, hogy muszáj lenne hajolgatni.
- Jó tojástörést! - somolygok magam mellé, mielőtt megszólal a síp, majd neki is láthatok a tojás útjára bocsátásának. A (viszonylag) lassan haladj, tovább érsz elvet követve, a fakanál gömbölyűbb részét a tojáshoz érintem és tolni kezdem előrefelé a füvön, az, hogy ez mennyire sikerül egyenesre, hát az túl sok dologtól függ ugye, de igyekszem kitapasztalni, hogy a tojás melyik részén hogyan kell lökni, hogy ez eredményes legyen, igyekszem középen tartani, remélem többnyire sikerül is, mert ha nem, akkor tuti kezdek ideges lenni majd, hogy béna vagyok, utálok veszteni és nem akarom, hogy egy fiú győzzön le fakanállal a kezében, amint tojást édesget a kis zászló felé. Mivel a tojás nagyon nem gömbölyű, így esélytelen egyenesben tartani, de amikor átgurulna a másik sávba, gyorsan elé teszem a fakanalat, hogy megállítsam, ennyi ütközéstől még talán nem törik el. Aztán tudatosul bennem, hogy minél kevesebbet kéne a fakanállal érintkeznie, mert lehet amiatt törik majd el, hogy sokat lökdösöm. Mennyi baj van a tojásokkal, komolyan mondom, de elengedem, majd ha megnyertem, akkor eszek  valahol egy jó kis rántottát vagy bármiféle finom tojásos ételt. Csak fő a pozitív gondolkodás, meg fogom nyerni, még ha nem is az első kört, de a következő kettőt igen, mert kitapasztalom, hogy lökdössem jól a tojást.
reveal your secrets

CherryPie


Tojásgurítás CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 11, 2020 10:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tojásgurító verseny

A füves terület tele van élettel, és szinte olyan, mintha az apokalipszis be sem következett volna. A családok és gyerekek, mint annak idején, közös játékokkal ütik el az időt; a terebélyes mező egyik részén tojásokat hajkurásznak az arra lelkesek, másutt héjakat festenek vagy épp az aprónépek arcát pingálják. És bizony egy jelentős rész a tojásgurító versenynek van lekerítve, ahol három sáv van elkülönítve a maximum szintén három fős csapatok kedvéért. A stand túloldaláról rá lehet látni a rajtra, és a „küzdőtérre”, ahol a sávokat színes madzagok választják el egymástól. Láthatóan nincsen túl sok hely egy-egy sávon, éppen annyi, amekkorán egy ember még szorosan elférhet. A pálya hossza belátható, mindössze hat méteren húzódik, a célt pedig egy-egy kis földbe szúrt zászló jelöli.
A stand mögött a jókedvű asszony lelkesen fogadja az ügyességi játékra kedvet kapóakat, éppen így történik Alessyával és Levvel is.
- Jöjjenek csak bátran, kedveskéim! Igen-igen, ide a nevet tessék – mutogat lassú mozdulatokkal, ám kétségtelenül lelkesen a papírra, amelyen a résztvevők keresztneveit gyűjti. Maga sem tudja, miért, mindenesetre így hivatalosabbnak tűnik a megmérettetés a jutalomért cserébe.
- No, ha megismerkedtek, elmondom a szabályokat - pillant rájuk széles mosollyal. - Először is kapnak egy tojást, meg egy fakanalat, ilyet, ni - emeli fel a szokványoshoz képest méretesebb eszközt szemléltetés gyanánt. - A rajthoz kell állni, és mikor fújok egyet ebbe a sípba - ezúttal a nyakában csüngő rézsípot emeli fel - akkor el kell kezdeni a fakanál segítségével gurítani a tojást! Nem szabad kitérni sem a tojásnak, sem a versenyzőknek a saját sávjukból, és kézzel sem lehet segíteni a tojást egyengetni. Az nyer, aki három forduló alatt a leggyorsabban képes célba juttatni a tojását! No, ha minden tiszta, el is kezdhetik - mondja, és mindkettőjük kezébe nyom egy tojást, illetve egy fakanalat.
Megvárja, míg a rajthoz nem lépnek, és mikor úgy látja, hogy készen állnak, megfújja a fülsértő hangot adó sípot.


//A következő reagotokat feltételes módban, az eredmény ismerete nélkül írjátok meg Wink Utána fogok dobni kockával, aminek az eredményét a következő mesélőiben foglalom össze nektek. Hajrá!//
reveal your secrets

Lev Swain


Tojásgurítás 44y3AQF
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
103
☩ Play by :
Anton Lisin
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 11, 2020 9:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Easter fun
Jelentkezés


Gyakran teszek őrültségeket, de azért többnyire van egy szint, ami környékén maradok… máskor meg dobom az egészet és a saját szabályaim felrúgva cselekszem. De az, hogy a mai tettem hová tartozik, az egy nagyon jó kérdés. Abban sem vagyok már biztos, hogy hogyan és miért kötöttem ki a méretes zöld placcon. Talán a felgyülemlett tömeg vonzott be? Nagyrészt családok, elég sok gyerek, de azért vannak vegyesen minden korosztályból. A legnagyobb látnivalónak a tömeg tűnik, bár látszólag érdektelenül hagyom magam terelődni köztük, egészen addig, amíg egy standhoz nem kerülök, ahol végre megállok, bár kérdéses szándékkal… a tekintetem lassan húzom végig a kopott betűkön, elgondolkozva mindegyiknél, mintha a dolog valóban komoly megfontolást igényelne. A kezeim a szakadt farmer zsebeibe csúsztatva ismét végig bújom a tömeget. Végül is… nem mintha sok más lenne, amit tenni lehet. És a tojáskeresésen is részt vettem a nagy felnőtt fejemmel, szóval… mit veszíthetek? Még egyszer utoljára végig pillantok az embereken, de semmi más nem ragadja meg a figyelmem, azért közelebb lépek a standhoz… csakhogy a lépés figyelmetlen volt, majdnem nekimentem egy lánynak… aki meglepően nem is látszott annyira fiatalnak. Végig pillantva rajta és az öltözetén, lassan elmosolyodva intem, hogy menjen csak, én mögé állok a rögtönzött sorban. Talán mégis lesz valami érdekes is az egész versenyben. – Ja. – A hangom nem mutatja, mennyire örültem a kérdésnek, amit valószínűleg én is feltettem volna, de beelőzött. Feliratkozás közben lelesem a gyöngybetűiről a nevét, a sajátomat pedig csak hanyagul odavágom, nem sok figyelmet ölve az egész műveletsorba. – Szóval Alessya. Lev. – Egy féloldalas mosolyt küldök felé. Ha már egy csapatba keveredtünk, legalább megszólítani tudjuk majd egymást. Mert abban nem voltam teljesen biztos, hogy az a kaparást, amit leműveltem ennyi idő alatt sikeresen kibogozta volna.

#teamBublan
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2